Google-ov novi Riječ Planer - kako se čini Market Samurai brže!

Podijeli Button

Mi smo jako drago objaviti da je nakon dugog čekanja - Google je u mirovini je stara "Alat za ključne riječi", a zamijenio ga je novi sjajan "Riječ Planner".

Za detalje o izmjenama i što to znači za funkcioniranje tržišta samuraja molimo pročitajte naše nedavnom blogu.

Možete pročitati više o nekim promjenama podataka (kao što je njihovo uklanjanje široke i fraza podataka utakmica) da Google je napravio svojom službenom blogu članak u https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Dobra vijest je da smo naporno radili kako bi taj prijelaz glatka kao moguće za naše klijente, a verzija Market Samurai koji je kompatibilan s ključnom riječi Planer je u fazi testiranja za više od mjesec dana.

Danas smo napravili ovu novu "Riječ Planner" verziju uživo (jednostavno ažurirati svoju verziju Market Samurai na najnoviju verziju pokretanjem aplikaciju i kaže "Da" na dijaloški redak ažuriranja).

I mi smo jako uzbuđeni da se objaviti da je ...

Novi Riječ Planer graditi Market Samurai je puno brže nego ikada prije!

Priroda stari alat za ključne riječi napravio je vrlo spor proces prikupiti sve podatke iz ključne riječi što vam je potrebno za učinkovitu analizu ključnih riječi. Novi Riječ Planer graditi mnogo snappier što znači da možete obaviti svoj ključne riječi istraživanja u manje od pola vremena u usporedbi sa starim alat za ključne riječi!

Što se promijenilo u Market Samurai s novim ključne riječi Planner podatke?

Ako niste sigurni što sve ovo znači za tržište Samurai korisnike, važna stvar za shvatiti je da je vrlo malo doista promijenila.
Osnove ključne riječi istraživanja ostaju isti kao i do sada, a većina poznatih elemenata tržišnog Samurai sučelje i tijek rada borave staviti.

Postoji nekoliko vidljive promjene napomenuti, međutim:

 • Sada se na zadane točno podudaranje načina za ključne riječi istraživanja podataka, kao što je detaljnije objašnjeno u posljednjem blogu i na Googleovom službenom priopćenju . To će pokazati niže brojeve za pretraživanje promet od onih koje se mogu koristiti za, ali smatramo da smo više ukazuje na rezultate ćete vidjeti u dugoj vožnji.

 • Mi smo ažurirali naše zlatnih pravila filtre koristiti nove Majestic SEO natjecanje podatke, umjesto sve-nepouzdanih SEOC vrijednosti. Dakle, još jednom su brojevi sami će biti drugačiji, ali namjera filter zadane ostaje ista. SEOC prestala biti pouzdan metrika za mjerenje "količinu" konkurencije tražilice.

  Mnogi drugi se natječu za ključne riječi istraživanja usluge, uključujući naše prijatelje na Wordtracker su se preselili na korištenje broj puta ključna riječ pojavljuje u oba naslovu oznaku iu sidro tekst linkove natrag na stranicu (ono što mi danas nazivamo "TAComp"), što je mnogo više pouzdana mjera količine natjecanja tražilice.

  SEOC je u redu u 2008-2009, ali eksponencijalni rast stranicama na internetu jer čini to relativno beznačajna broj u 2013.

 • "Adwords" odjeljak filter je uklonjen, a broj AWCPC je sada dio kolone komercijalna. AWCTR, AWT i AWV više nisu dostupne kao Google je uklonio podatke iz svoje ključne riječi planer alat. Mi još uvijek pružaju AWCPC i AWI (AdWords pojavljivanja) i SEOV međutim (kao što je Google i dalje daje ove podatke).

 • Stara Stupac "Natjecanje" je preimenovan u "Basic natjecanje" da bi se razlikovao od "Majestic natjecanje" metrike sada preporučamo korištenje.

 • "Organic" stup sada ima "AdWords pojavljivanja" (AWI) metrika, koji je sličan starije AWT (Adwords prometa) - iako je naše istraživanje je pokazalo da to nije baš isti broj, ali se može koristiti prilično dobru zamjenu ,

 • "Match Type" padajući okvir utječe samo rezultati za AWCPC kolone i kolone SEOV - traženje podataka o prometu sada uvijek samo točno podudaranje pretraživanja (kao što je samo Google nudi točno podudaranje podatke sada).

Korištenje izraza da Široko Match Ratio (PBR, naznačena) više se ne preporuča:

Dok PBR metrički će ostati na raspolaganju za korištenje, ako ga želite, mi smo ga izvadite iz naše zadane preporučuje postavke filtra i iz našeg treninga. To je inovativna i štedi vrijeme značajka, dok se broj mogao osloniti, ali s vremenom su postali sve manje i manje pouzdani. Vidimo divlje varijacije u podacima koji se vratio iz Googlea.

Nažalost smatramo da sada radi više zla nego dobra u većini slučajeva.

Naša preporuka je da to što su SEO profesionalce učiniti - jednostavno koristite točno podudaranje konkurenciju jer to uklanja sve predrasude zbog riječi da bi ili nagibe zbog dužeg ključne izvedenicama rep.

Postoji više informacija o promjenama sučelja dostupne u našem Baza znanja članak ovdje .

Trening Dojo Keyword Research Video Updates Uskoro ...

Konačno, mi smo u procesu rekonstrukcije sve naše Riječ istraživanja videovodiče, s prioritetom na nizu zlatnih pravila kako bi se što prije završio. Oni će sadržavati ažuriranja na svim manjih promjena sučelja koji su se nakupili jer smo prvi proizvedeni videa i neke nove primjere koje odražavaju uvjete na online tržištu, kao što su danas.

Nakon što su spremni da se premijerno ćemo staviti riječ na Twitter i Facebook , pa pozivam vas da nas pratite kako bi bili informirani o važnim vijestima i ažuriranjima žurno!

Što treba učiniti sljedeće ...

Da biste dobili svoje ruke na ove nove, brže "Riječ Planner" graditi tržišnog samuraja, jednostavno:

 1. Ložiti primjerak Market Samurai.
 2. Kada se zatraži da se ažurirati na najnoviju verziju, kažu "Da"
 3. Pričekajte ažuriranje za preuzimanje i tržište Samurai za ponovno pokretanje, a vi ste na putu!

Nadamo se da ćete uživati ​​u novom Riječ Planer graditi. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pucati naš tim za podršku e na support@noblesamurai.com

Također, mi smo učinili prilično opsežna testiranja naših novih filtera ključna stanica, međutim, ako imate bilo kakve savjete o tome kako bi mogli poboljšati, molimo vas da nam pucati e-mail, kao dobro.