Poboljšana Regionalni Riječ Ciljanje

Share Button

Pozdrav Samurai,

U nedavnom serije promjenama, napravili smo neke promjene u podacima da su neki od naših međunarodnih korisnici dobivaju.

Te promjene su se znatno poboljšali kvalitetu i točnost neengleskog i rezultatima ne-nas u SEO natjecanja i Rank Tracker modula.

Što se promijenilo?

Prije toga, tržište Samurai nije mogao "čitati", ili "razumjeti" Google stranice rezultata u drugim jezicima.

To je značilo Market Samurai imali poteškoća radnu gdje stranice rang za ključnu riječ (glavna funkcija SEO natjecanja i Rank Tracker modula), kada je morao pročitati rezultate na arapskom ili Tagalog (na primjer).

Dakle, da biste dobili okolo ovaj problem, Tržnica Samurai će potražiti na engleskom jeziku verzija Googlea za neengleskog ključne riječi.

Nažalost, to je značilo Market Samurai često prijavljuju neznatno različite rezultate.

Dakle ... učili smo Market Samurai kako "čitati" 41 jezika.

S ovim poboljšanim jezika i regije podršku, Tržnica Samurai je u mogućnosti da vam dati punu SEO Analiza i mjesto za praćenje za sve jezike i regijama - (9594 različitih jezika i regije varijacije u ukupno - 234 zemalja x 41 jezika ... i to prije nego što izgleda na tržište Samurai multi-Search Engine-i multi-Match-Tip opcije za praćenje Rank).

A to znači pametni Samurai koji rade SEO na više jezika, ili napada stranih i non-engleskom jeziku niše (gdje je konkurencija slaba, a odljeva novca visok) možete dobiti čak i više točnih podataka ključnih riječi.

Brent

PS - Ako nemate pristup na tržište Samurai je SEO natjecanja modula ili Rank Tracker, možete dobiti 12-Day Market Samurai suđenje ovdje, ili nadograditi na punu verziju i dobiti doživotno pristup na sniženoj cijeni od 149 dolara.

Brent Hodgson co-osnivač Noble Samurai i internet marketing stručnjaka.

Brent je napisao 68 post (e) za Noble Samurai

15 Responses to "Bolja Regionalni Riječ Ciljanje"

 1. wow..wow ... .i vidi Goldmine. Hvala za sve Noble Samurai.

 2. 2
  Na 25. prosinac 2009 u 06:18
  Jose Pereira rekao:

  Esplêndido. (Portugalski)
  To znači super.

  Sretan godišnji odmor za sve plemenite samuraja.

 3. 3
  Na 25. prosinac 2009 u 14:42
  Embelle rekao:

  Izvrsna stvar! Bilo popusta kodovi za Božić?

  Sretni blagdani !!

 4. 4
  Na 27. prosinac 2009 u 01:31
  Adilson rekao:

  Nakon toga mijenja moj SEO modul nikada nije dobio nikakve rezultate u portugalskom-Brazil ponovo. Čekam danima za našu potporu :(

  Na
  Brent Hodgson je odgovorio:

  Hi Adilson,

  Vidim Alex (potpore) okupio je svoje podatke na 23. prosinca, a trenutno se radi na tome da se jedan od developera pogledati u situaciju.

  Trenutno, naš razvojni tim je daleko za božićne odmor ovdje u Australiji, i da će se vratiti nakon 4. siječnja. Nadam se da će biti jednostavno pitanje popraviti.

  Žao mi je što to traje dulje nego što je uobičajeno da se vratim tebi na ovom jednom. :(

  Brent

 5. Imali smo nekoliko pitanja i nedoumice u vezi ove najnovije ažuriranje, tako da sam stavljajući odgovore ovdje.

  "Znači li to rezultati iz SAD-a, Australije i Velike Britanije su ranije netočno?"

  Ne - oni su bili točni prije, a oni su još uvijek točne sada.

  Na engleskom jeziku rezultati iz SAD-a, Velike Britanije i australske nisu promijenili u bilo nedavnom ažuriranju.

  Tržnica Samurai uvijek može pročitati rezultate na engleskom jeziku - to je bio rezultat stranom jeziku da se borio s.

  Je li zemlja-ciljanje promijenilo?

  Ne ciljanje Samo jezika u zemljama koje ciljate.

  "Što je s netočnim SEOC rezultate?"

  Tržnica Samurai nikad nije imala poteškoća s čitanjem brojeve na vrhu stranice u Google rezultatima pretraživanja (SEOC sliku). Ovi rezultati su uvijek bili u redu.

  Jedini problem je čitanje web-stranice koje su se pojavile u nastavku.

  Ako ste gledajući različite rezultate SEOC, a vi ste napravili sigurni da koristite iste parametre pretraživanja unutar Market Samurai, kao što su u Googleu, onda je vjerojatno da ste spajanja na dva različita Google poslužiteljima.

  To nije nešto što se samo utječe na tržište Samurai. Čak i ako pokušate pretraživanjem Googlea sa 2 ili 3 različite preglednike, često ćete dobiti 2 ili 3 neznatno različite rezultate. To je tek sada da su ti podaci toliko lako dostupna da ljudi čak su primjetili da Google prikazuje različite SEOC figure za istu ključnu riječ, u isto vrijeme.

  Evo objašnjenja što se događa:

  http://www.noblesamurai.com/blog/market-samurai-tips/search-engine-server-result-583

  Kako ste otkrili jezičnu grešku?

  Otkrili smo bugova putem podrške - Rank Tracker jezik modul bug smo otkrili prije nekoliko mjeseci, te su radili još od popraviti. SEO natjecanje jezik modul bug smo otkrili prije nekoliko tjedana.

  Bio je potreban nam je dugo vremena kako bi riješili ovu pogrešku, jer je to značilo "učenje" tržište Samurai Kako čitati rezultate u 41 različitih jezika, a zatim testiranje onoliko zamislive kombinacije moguće kako bi bili sigurni rezultati Market Samurai vratili su važeće.

  U međuvremenu vremenu, a ne ostaviti Market Samurai-a Rank Tracker neupotrebljiv za neke korisnike, razvili smo zaobići.

  Zaobilaženju pomogli korisnicima praćenje svoje rezultate u drugim jezicima kako bi pratili njihove ljestvici, i utvrditi jesu li njihovi općenito ljestvici su se diže i pada u njihovoj regiji. (Rezultati Market Samurai pila bili su slični onome što se vidi i danas, ali ne sasvim kao točne.)

  Najnovije ažuriranje sada znači Market Samurai može preciznije pratiti preciznije ljestvici previše.

 6. Hej Brent - 1 od 41 jezika japanski?

  Hvala!
  David

  Na
  Noble Samurai je odgovorio:

  Da :)

 7. Pozdrav,

  Možete li odabrati koje tražilice na Googleu možete izabrati? Ja sam sa sjedištem u Velikoj Britaniji, a samo želim vidjeti top 10 SERP-a od http://www.google.co.uk a ne http://www.google.com - u osnovi možete odabrati koji tražilicama?

  Hvala,

  Paul.

  Na
  Noble Samurai je odgovorio:

  Bok Paul,

  Da - možete dobiti rezultate UK unutar tržišta samuraja ako odaberete "Velika Britanija" (i "engleski" jezik "očito) kad počnete projekt.

  To će vam dati rezultate koje je netko u potrazi Google.co.uk bi vidjeti po defaultu. (Tj ako koristite zadane opcije pretraživanja na Google.co.uk - i ne odaberete "Prikaži samo stranice iz Velike Britanije")

 8. Moje pitanje je, kako mi je dobiti na tržištu Samurai pokazati rezultate za različite jezike?

  Na primjer, ja sam rangiran # 6 na Google.com, ali # 4 na Google.ca (kanadska verzija) za "sex priručnik" keyphrase. Osim ide na svaku stranicu pojedinačno google, kako mogu provjeriti svoj rang u tim drugim verzijama?


  Noble Samurai je odgovorio:

  Market Samurai-a Rank Tracker će vam reći vaše ljestvici za sve ključne riječi za ciljanu regiju i jezik.

  Međutim, ako ciljate više jezika ili regije, morat ćete postaviti projekt praćenja čin za svaku ciljanu regiju i jezik.

 9. Vi ste nevjerojatna. Ja sam to radio na stari način ... sati istraživanja. Vi se sati istraživanja trajati samo par klikova i pružiti mnogo više nego što sam bio u mogućnosti da iskopaju. Hvala za nevjerojatna proizvoda i treninga da ide s njom.

 10. U istraživanje ključnih riječi trebamo biti obličje at SEOLC ili SEOC ocijeniti konkurenciju?


  Noble Samurai je odgovorio:

  Češće ćete želite da se usredotočite na SEOC.