Dio trojica 'Je li vaš prometa opsesija slanje si razbio? " (Sada smo dobili dobre stvari ...)

Share Button

Današnji video je moja omiljena u seriji. Mi ćemo proći kroz sedam jezgru "Unapređenje pretvorbe strategije". Većina tih strategija pogledati na određenom području testirati na svom mjestu i da je te iste tehnike koje smo koristili kako bi dobitke od preko 100% u pretvorbi (obje prijave i prodaje) na našim stranicama i sa našim klijentima.

Strategija

Propustio dvije ranije postove? Ovdje su linkovi na prvi i drugi . Ako ste propustili svoj ​​primjerak pretvorbe popis, kliknite ovdje .

Danas ćemo pokriti:

1. Prostor razmišljati - saznajte koliko je, po rezbarenje iz samo 30 minuta neprekidnog vremena gledati kroz vaše web stranice s "svježim očima", možete biti svoj ​​vlastiti "visoke cijene savjetnik". Siguran sam, ako ćete to učiniti, vi ćete napisati dugačak popis solidnih prilika za rast prodaje.

2. Logički tok - u gotovo svim tržištima, što se bavi vremenom slabe, naglasio je i "Prokletstvo zauzet" perspektivu. To je naš posao da putuje iz prospect prvog izlaganja s nama do prodaje i logičan i bez nepotrebnih ometanja.

To možda zvuči očito, ali internet je prepun marketingu misdirecting svoje izglede i pitate zašto ništa ne prodaje. Ovaj problem je endemska!

Mi ćemo pogledati kako logično pauza u svom prodajnom procesu će osakatiti čak najtoplijeg ponude i najbolje prodaje kopija. Pojednostavite vaše web stranice 'toka' i dati svoje prodajne ozbiljan poticaj.

3. Zbunjenost - Imam tu mantru pisao na ružičastoj sticky note ispod mog monitora "zbunjeni mogućnost ne kupuje". To znači da prije nego što smo pokušati prodati ništa, moramo pomoći naš posjetitelj orijentirati se. Oni moraju osjećati ugodno i znati gdje su. Onda kad smo predstaviti našu prodajnu poruku, moramo koristiti kopiranja, izgleda i grafike koje čine naša poruka jednostavna za razumijevanje.

Zapamti! Zastrašujuća natrag gumb je uvijek tu, nazire se na vrhu naše stranice i trenutak naše izglede ima razmišljati malo prejako, ili rade kako bi pronašli nešto na stranici, oni su otišli u kliku (i oni nikada ikada vratiti!).

Također ćemo pogledati na različite elemente svoje prodajne poruke i kako ih isprobati, a ja ću podijeliti zgodan savjet sam koristiti kako bi dobili veliku kopiju brzo kad konzultacija s klijentima.

4. Snaga specifičnosti - Saznajte vrijednost kreće od općeg i 'lako odbaciti "tvrdnje o prodaji na' sjesti i uzeti obavijest 'specifičan i kikotavim kopiju.

5. Upping prodaje kopija - Mi ćemo raspravljati o tehnikama koje možete koristiti za brzo poboljšati svoje prodajne vještine copywriting, kao i kada i kako biste trebali razmotriti angažiranje stručne copywriters koji će vam pomoći.

6. Cialdini sedam Universal uvjeravanje tehnike - Mi uzeti turneju po sedam dokazane i univerzalnih ljudskih tehnika uvjeravanje (od kojih svaka može se primijeniti izravno na Vašu web stranicu kako bi poboljšao pretvorbe).

7. razdvajanja Kanali - Otkrijte kako tako bolje odgovara svoju poruku na različitim tržišnim segmentima, a zatim umnožavanje svoje najprofitabilnije segmente, možete sustavno povećanje profita.

Dakle, molim te uživati ​​u ...

YouTube Preview Image

Robert Cialdini je, po mom mišljenju, jedan od najvećih pisaca na temu uvjeravanja. Ako niste pročitali njegovu knjigu "utjecaj" , ja visoko preporučiti to.

Slijedeći post: Uzmi "30 minuta Site Review Challenge" i osvojite free website Kritiku!
Pazi za naš konačni post u ovoj seriji u nekoliko dana. Mi ćemo objaviti posljednji video i zabavite se daruju tri free website savjetuje strane samuraja osnivača.

Nadam se da ste uživali u seriju, a vi vidite desetak načina pretvoriti svoje lijene stare web stranice u profitnim-crpne sustave.

PS - Uzmi brzi pogled na vaše stranice za trenutak. Ako ste osjećaj hrabra, objavite link na nju u komentarima i recite nam u jednoj rečenici ono jednom Tweak želite testirati kako bi poboljšao prodaju?

PPS - Kao i uvijek, ako ste pronašli ovaj besplatni serija pomoći, "dijele ljubav 'malo klikom gore na gumb" Like ".

Ben je napisao 10 post (e) za Noble Samurai

5 Responses to "dio troje 'Je li vaš prometa opsesija slanje si razbio?" (Sada smo dobili dobre stvari ...) "

 1. 1

  Ok - Ja ću biti hrabar.

  Na mom mjestu, http://www.premierguncabinet.com imam proizvod koji se prikazuje kao "naših najpopularnijih točke" - a ta stavka konstantno.

  Jedna Tweak: Volio bih to promijeniti kod stranice staviti još jedan proizvod u toj kutiji i vidjeti hoće li postati najpopularniji ...

 2. Vrlo čvrsti materijal ovdje predstavili. Na temelju bezvremenskih principa. Cialdini je Siva eminencija u tom području, a vi ste mudri da ga citirati.

  Kao na stranu, gdje ste uzimajući velike grafike koristiti kako bi ilustrirali svoje prodajnih mjesta?

 3. Velika serija - imamo toliko problema pretvorbe je teško identificirati jednu ugađanje temelju sve vaše savjete. U stvari, mi ćemo proći i potpuno obnoviti našu postupak prijave, korisničko iskustvo, itd

  Naša stranica, http://www.e-yearbook.com dobiva veliku prometa i nudi uvjerljiv uslugu, ali niske konverzije u odnosu na druge u industriji.

  Jedna Tweak: Dodavanje kupca svjedočanstva. Mi ćemo ovaj test sa Google Website Optimizer i post rezultate ako je zainteresiran.

  Ostali ugađanje: smanjenje trenja (previše stranica prijelazi za prijavili), povećati angažman (nude besplatno suđenja), poboljšanje prodaje kopija s više specifičnih potraživanja / prednosti, dodajte reciprocitet sa slobodnim usluge, itd, itd Mogao bi biti dobar slučaj učiti ako smo uspješni ...

 4. Hej, otišla sam na sveučilište za ove stvari!

  Kako to možete naučiti sve što sam naučila u 13:57?

  Veliki tutorial!
  David @ San Francisca SEO's zadnji blog post ... verzija CommentLuv na ovim stranicama je zastario i da će uskoro prestati raditi. Pitajte webmastera da ažuriraju svoje CommentLuv u ploči s instrumentima na ovoj stranici! Ova verzija će i dalje raditi za još nekoliko tjedana, a zatim se zaustavi.

 5. Ja uzeo 8 stavki s popisa za provjeru da trebam ažurirati. Imam jednu stavku ažurirani već (ostali će potrajati neko vrijeme) ...

  Dodao sam moju sliku na vrhu primjerku uz napomenu da smo upravo pokrenula trening set te su ih širi uvodni cijenu koja neće trajati dugo.

  Hvala opet za veliki post. Idem kroz sve ta prava :)