Kako otkriti dodatni "Slobodna" sat vremena svaki dan da rastu vašeg poslovanja dobit ...

Udio Button

Kao vlasnik tvrtke poput tebe, ja sam stalno u potrazi za idejama koje mogu pomoći ja i moja momčad biti produktivniji, a ja imam veliku jednu za podijeliti s vama danas!

Nedavno sam čitao knjigu pod nazivom 'Lean razvoj proizvoda Vodič' Ronald Mascitelli.

Ja ću vas rado poštedio tehničke detalje, ali bilo je jedan dio u knjizi koji su mi odmah posegnuti za moje isticanje ...

To je popis najčešćih izvora Business "otpadu"

Ovdje su Top 3 ...

 1. E-mail preopterećenja - "e-mail lavina"
 2. Previše @!% 8 * sastanci
 3. Overdesigning, analiza paraliza

Broj Jedan izvor poslovnih otpadu ...

Nakon što je radio u korporativnom svijetu, očekuje se da broj jedan 'otpada' produktivnog vremena da se sastanci, tako da sam bio šokiran da se vidi da se sastanci nisu aduta - preopterećenjem e-mail.

To me je dovelo do napraviti malo Google detektivske, i brzo sam otkrio da je "e-mail preopterećenje 'je jedan od najvećih problema s kojima se suočavaju vlasnici poslovnih danas.

U Statistike su ludi!

Izvješće McKinsey & Company u srpnju 2012. otkrili da prosječan radnik provede 28 posto svog tjedna upravljanje e-poštom - To znači da se od pet dana tjedno, možete potrošiti oko dan i pol odgovaranja e-mail!

Da biste to stavili u perspektivu, kolektivno američki građani troše 329 milijuna sati online provjeravanje i pisanje e-pošte svaki mjesec! [Izvor: Nielsen Online]

To je puno vremena biti potopljen u zadatak da se rijetko seli svoje poslovanje prema naprijed.

A najgore je ...

Dok ste zatrpala lavina svoj dnevni e-mail - još uvijek moramo pokušati dobiti vaš 'važno' rad.

Prečesto to znači da rade do kasno u noć, a gubi sve više i više svog slobodnog vremena - u vrijeme kada bi trebao biti uživanje sa svojom obitelji i prijateljima.

Ali što mogu učiniti o tome?

Sada bi se moglo razmišljati, "Ali Eugene, moram odgovoriti na moje e-mailove!"

I to je istina - ali kako ćete odgovoriti na vaše e-mailove je druga stvar u cijelosti ...

U sljedećem videu, moj dobar prijatelj Pete Williams otkriva jednostavnu 'e-mail hack' koji može srezati vrijeme koje provodite odgovaranje na e-poštu.

Ovaj hack je brz i jednostavan za implementaciju, te će vam dati dodatni 'slobodni' sat vremena svaki dan da rastu vašeg poslovanja dobit!

Pogledajte video, dati ga probati i pustiti mene znati što mislite u komentarima ispod.

I usput - ako ste uživajući ove 'poslovne hack' - pobrinite se da prijavite se za naš besplatni nadolazeće webinar s Peteom . Ali bolje biti brz - Puni se brzo!

Topli pozdrav,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

Eugene je napisao 18 odgovor (a) za Noble Samurai

22 Responses to "Kako otkriti dodatni" Slobodna "sat vremena svaki dan da rastu vašeg poslovanja dobit ..."

 1. Vrlo lijep blog (dizajn) i ubojica blogu - opet! Samo je započeo s vama u proteklih šest mjeseci ili tako, a informacija je nevjerojatno koristan. Želja mi je imao više vremena za provedbu sve između blogu - što ispumpati informacije tako brzo. Hvala! - Spy Tronix.com

 2. TI tako su "K vragu" pravo .... Ja se jako truditi da ga sjeći ...

  i prijavite se od puno stvari .. ali čini se da se vratim se uvijek iznova i iznova .... i preopteretiti svoje e-mail račune ..

  je poput "Killing paradoks"

  .. Nego sam u žurbi da radimo sam stvarno da radim ...

  Jesam li ja jedini dogoditi to ..?

  Nadam ne ... ..!

  Želimo svima ugodan dan i pravi uspjeh!

  Sylvia

 3. Strašan još jednom i ja gledati prema naprijed na sljedeću lekciju!

 4. Sviđa mi se ideja o spašavanju sve to vrijeme provedeno na e-mailove, što je dokazano Pete, zahvaljujući Eugene, ali nisam to tehnološki pamet iskoristiti njega.
  Hvala za dijeljenje ipak.

 5. 5
  Na 6. studenoga 2012 u 08:04
  Mike je rekao:

  Hmmm, gledala 6 minuta ovog videa koji će me spasiti sata na dan ... samo da bi saznali da sve ovo je za iPhone.

  Oh, ironije.

  Na
  Andrew je odgovorio:

  On je zapravo i koristi Mac i PC spominje ekvivalentan softver, kao i na video (texter) ... tako da, nema ironije ..

  Na
  Lesley Knowles je odgovorio:

  @ Mike - ako pogledate zapravo postoje rješenja za android / kom.

  Koristim Audacity - koja je bila slobodna kad sam ga skinuti, ili možete koristiti Windows "snimanje zvuka". Radije hrabrost ipak.

  Nisam pogledao aplikacije za Android još - ali kladim se da postoji nešto postoji.

  Ako ne to je prilika za stvaranje za tom tržištu nešto.

 6. hi
  to je jedini način da se outsource svoj vlastiti sadržaj, bez žrtvovanja svoj vlastiti sadržaj

 7. Ono što je nestalo je url spominje ljudi će doći na kraju ... koja vrsta neuters proces pomalo.

 8. Pete je URL koji se prikazuje u spotu je http://www.petewilliams.com.au/why-audio-email/ u slučaju da bilo tko ga je htio ... (hvala google)

 9. Pete čini spomenuti njegov virtualni pomoćnik puno. Bilo resursi možete predložiti o tome gdje bi se netko podjednako kompetentno?

 10. Želim naučiti kako da unovče svoje web stranice učinkovitije.

 11. 11
  Na 6. studenoga 2012 u 15:52
  Mark Bennett je rekao:

  Eugene je vrlo jasno i sažeto govornik. Bez sumnje u mom umu petes informacije i smjernice u prvi razred (im vjerojatno ne stari), ali ja mu ne jasno čuti s vremena na vrijeme i biti dosta nov na IM njegova frustrirajuće, ali ja sam učenje kao dobro.
  Veliko poštovanje markb

 12. 12
  Na 6. studenoga 2012 u 18:44
  Ivan je rekao:

  Eugene, kako ide s bogatim Schefren Dobit hack Launch? Izgleda kao da nas preselling s nekim cool video OVDJE! To 1.497 dolara Naravno trebao ići uživo uskoro, zar ne?

 13. 13
  Na 6. studenoga 2012 u 20:20
  Edmund je rekao:

  Lijepo predstavljanje, ali to ne radi jer ne koristite Mac.and nemam interes za to što ja ne mogu ni dobiti svoje kontakte iz iPhone. Mislim da je njihov sustav je pod sustav koji se ne može ni raditi temelju stvari.

 14. Pete je doista teško čuti jasno, on govori prebrzo, a za one od nas u SAD-u je njegova teška naglasak čini još gore.

 15. Želio bih zahvaliti vam dečki za dijeljenje tih velikih savjetuje. Sada s Mountain Lion Mac je također izgrađen u diktira značajku, iako moram priznati da ne radi to dobro, tako da slanjem audio datoteke bi trebao raditi super.

  Hvala još jednom i živjeli.

 16. Nisam razumio ime prvi app. Za mene Naglasak mu je teško razumjeti.
  Ja bih zahvalan ako post ime apps je pokazao u prezentaciji

 17. Četiri satni radni tjedan bavi ovim, ali kada je e-mail bio starinski, što sugerira da odgovorim na vaše e-mail samo dva puta dnevno. Podne i 16:00 Čini se da rade dobro, tako da ćete uštedjeti vrijeme 'mijenjanje brzine' između različitih zadataka. To zapravo upućuje na guranje sve ostale komunikacije (telefonski, sastanci) za korištenje e umjesto toga, jer smo birati kada će odgovoriti na njih. Kontradiktorno prijedlog, koji sam koristio za rad s, je da se uvijek nositi s bilo koje e-mail zadaće koje se najviše 5 minuta odmah nakon primitka e-maila, a dok to čini ljude slanje e-mail sretni, smanjuje ukupnu učinkovitost.

 18. 18

  Hvala na videu. Ja sam zainteresiran čuti više o webinar sljedeći tjedan.

 19. U kratkom roku, da, Diktat će vam uštedjeti vrijeme. Ali, kao što ste počeli primati sve više i više snimljene poruke, stvari će se pogoršati, jer:
  1. Ne možete obrano glasovnu poruku
  2. Ne možete kopirati i zalijepiti info (na primjer, često sam izrezati i zalijepiti adresu sastanku ću morati ići u)
  3. Nećete moći mirno doušnik zaviriti i odgovoriti na e-mail tijekom nekoliko minuta čekate druge da se pojavi na sastanak, vi ste u liječničkoj čekaonici, u autobusu, itd

 20. Zapravo smo primili e-audio prije, a ja ih ne mogu podnijeti. Nemaš trag papira korespondencije; samo puno audio morate prosijati kroz. To je noćna mora. Zamolili smo ih da umjesto da nam tekst na temelju e-pošte.

  Ja potpuno suglasni da je super u teoriji za pošiljatelju, ali ne toliko praktičan za povijest prijemnika i projekata.