Spotlight na zarade

Podijeli Button

Bez obzira na broj posjetitelja je vaš site dobiva, ako ne može pretvoriti posjetitelja u kupce, sve svoje vrijeme i trud je uzaludan.

Tako danas smo okretanje pažnje na tržišnim samuraj je unovčavanje modula pogledati neke od najboljih i najučinkovitijih metoda generiranja novčanog tijeka od posjetitelja.

Kako pronaći proizvode i procijeniti tržišne održivosti

Prvi korak je testiranje na tržištu kako bi bili sigurni da je vrijedno slijedila.

Ovaj video će vas odvesti od jednog trga - razbijanje neke uobičajene mitove okolnih tržišne održivosti i vodeći vas kroz proces pronalaženja proizvoda.

Kako napisati uvjerljiv oglasa u nekoliko minuta

Sljedeće što trebate promovirati svoj proizvod za Vaše posjetitelje.

Pisanje učinkovite prodaje kopija nekad biti teško - ali ne više. U ovom videu, Brent vas vodi korak po korak kroz stvaranje uvjerljiv oglas za vaš proizvod.

Kako objaviti oglas na Vašu web stranicu

Naravno, nakon što ste pronašli proizvod i stvorili svoj oglas, trebate dobiti taj oglas ispred svoje klijente.

U ovom videu Anthony će vam pokazati sve što trebate znati da objavite svoj oglas na svoj blog, pomoću tržište Samurai.

Ključ za tržišne održivosti

Nakon što ste gledali ovih videa ćete imati sve alate koji su vam potrebni kako bi pronašli održive tržišta - veliku prekretnicu za bilo koje internet marketer.

To je vrijeme za dizanje tržište Samurai i krenite!

Market Samurai je Unovčavanje modul je dio punoj verziji tržišnog samuraja. Ako niste kupili Market Samurai, a želite pristup Unovčavanje modul, kliknite ovdje za kupnju je sada.

Alex
PS - Sljedeći tjedan ćemo se okreće naglasak na Objavi modula sadržaja.

Alex "Zelena samuraj" Zelena je član prijateljski Samurai tima za podršku, i često pruža ažuriranja o najnovijim samurajskih događanjima na blogu.

Alex je napisao 22 post (e) za Noble Samurai

17 Responses to "Spotlight na zarade"

 1. Dragi Tržnica Samurai tima,

  Vi i dalje me iznenaditi sa svakim komadom dodatne functionability ste stalno dodavanje na tržište Samurai softvera. Vi njegovati zajednicu kao nitko drugi. Tržnica Samurai je najbolji softver sam ikada uložio u! Za cijenu koju traži za softver je kompletan kradu!

  Ti si zakon!

  Mirko

 2. 2

  Urednik može koristiti alittle poliranje, ali to je već mi štedi vrijeme prilikom postavljanja brzo niša kampanje. Sviđa mi se način na koji alat uzima salesletter i komade ga u kratke male nuggets. Možete brzo prosijati kroz, zgrabite vruće gumb one i baciti se brzo oglas.

 3. To je apsolutno suludo. Imam napraviti neke oglase u moje vrijeme, ali to tržište Samurai prečac omogućuje bolje oglase u mnogo manje vremena.

 4. Bok-
  U vas video, kako pronaći proizvode i procijeniti tržišne održivosti, što nam je rekao kriterije za odabir najbolje Amazon proizvod i najbolji Komisija spajanja proizvod sortiranje stupaca za zaradu i EPS. Ipak, shvaćam u primjeru za PayDotCom i Clickbank niste dobili rezultate. No, moje pitanje je, ako je dobiti rezultate za PayDotCom, kojim kriterijima bi ti koristiti za sortiranje i koji columm informacija će sortirati (i silaze ili uzlazno) A za Clickbank kojim kriterijima bi ti koristiti za sortiranje i koji columm informacija bi sortirati. Hvala

 5. Još jednom, izvrstan sadržaj na tome kako bi najviše koristi Samurai!

  Dobre stvari dečki!

 6. Jedan snažnije video!

  Super tim.

  Lijepi pozdrav,
  Vitalij

 7. Kao Ed Dale kaže - "Ti dječjom ne znam kako dobro ste ga dobili !!!"


  Detlev Tesch je odgovorio:

  Pozdrav Steve,

  ((Da to je drugi najviše koristi izraz u 30DChome Manchesteru (slijedi "majmuna") ... * grin *))

  Pa, iskreno, drago mi je da ne ... )

  Detlev

 8. Vi bi gašenju veliki sadržaj! Postoji toliko mnogo stvari koje možemo učiniti s tržišta samuraja koji će ahve poznat. Ozbiljno sam ga koristiti samo za dvije ili tri stvari moram podići svoju igru ​​i stvarno dobili moji prsti prljave s MS

 9. Da Nedavno sam dobiti e-mail od tržišta samuraja na istu temu, očito svom velikom unovčavanje modul njih.

 10. Ovo je samo kratak bilješku reći da to mora biti apsolutno najbolje objekta na raspolaganju bilo gdje - i što ga čini još bolje je da to dolazi iz zemlje Oz

 11. U gledanje videa, mislio sam da sam vidio gumb za HTML za objavljivanje. Ako je to slučaj, mogu jednostavno kopirati html kod i zalijepite generirani oglas gdje sam ga želite kao okvir za tekst na mom wp odnosu gdje želi da ga stavim? Također, kada je nudi koristiti Amazon račun ili w / out račun, ako se odlučite novi račun, hoće li ga postaviti potpuno novi račun s Amazona, čak i ako ste već jednom? Ili smo stavili u informacijama naš račun, ako već imate račun? Možda glupo pitanje, ali ja ne trebaju dodatne račune za isto mjesto.

  BTW to je još jedan strašan čuvar vremena!

 12. Hej Alex,

  Velika lekcija !!
  Tržnica Samurai je fenomenalan alat! A s vi imajući to u razvoju, kako bi to ikada biti pretučen!
  Hvala na velikom poslu !! :)
  Detlev

 13. Čini cijeli proces puno brže.

 14. Briljantni savjet dečki, još jednom.

  Puno hvala!
  Lara Jane

 15. hej guyz! yu se sjajno! hvala za ovaj zadivljujući softver. Ja samo pokušajte koristiti probnu verziju i to je nevjerojatno. Ja sam nadogradnju sada. Nastavi s dobrim radom! Tržnica Samurai je najbolji.

 16. Ova značajka traje nagađanje iz stvaranja oglasa. Sve što je potrebno sada je značajka koja se automatski stvara hrpu verziju, tako da možemo napraviti split testiranje