Turbopunjačem Backlink analiza

Podijeli Button

Bok ekipa,

Imam nešto uzbudljivo podijeliti s vama o tržištu samuraja.

Upravo smo izdali novi, poboljšani u SEO natjecanja modula, što ga čini backlink sidro analizu teksta web-stranice koje imaju puno natrag linkovi puno brže i lakše završiti.

Ova najnovija nadogradnja rezultirala je masivni porast brzine za dovršenje backlink analizu sidro tekst.

U jednom testu, otkrili smo 9.400% povećanje brzine. To je brzinu od gotovo faktorom 100. U stvari, poboljšanje je čak i bolje od toga: prije, više povratne veze što analiziraju, sporiji proces otišao - dvostruko više povratne veze može potrajati gotovo četiri puta koliko dugo analizirati. Sada nekoliko stranica će trajati dulje od 10 minuta za analizu.

Nisko-dolje na backlink analize

Funkcionalnost backlink analiza u tržište Samurai vam omogućuje da provjerite dvije stavke:

 • PageRank od stranice povezuju na URL; a
 • Tekst sadržan u tih veza - na primjer, karika u prethodnoj točki Wikipediji ima tekst "PageRank".

Tekst je važno - to je najsnažniji faktor Google uzima u obzir prilikom rangiranja vaše web stranice za ključnu riječ. Dakle, znajući vrste ključnih riječi koje se koriste u vezama na stranici je bitno shvatiti kako će Google rang tu stranicu.

Kako ću to učiniti backlink analizu s tržišta samuraja?

Prvo otvoriti projekt u Market Samurai i ući u modul SEO natjecanja. Zatim generirati vrhunske rezultate za ključnu riječ ili unesite vlastiti prilagođeni URL.

Sada samo kliknite na down-niza na desno od linka.

Zatim, pritisnite gumb Analiza Tekst sidro vidjeti detaljnu analizu veza-tekst za tu web-stranicu. Alternativno, možete se također može analizirati PageRanks od veze.

Novi prozor će se pop-up prikazuje vam informacije koje je zatražio.

Koliko vremena će to spasiti me?

Pa, ako ste bili pokušava analizirati web stranicu sa, rekao:

 • 300 povratne veze, što je u nekim slučajevima možda su se tijekom 10 minuta, sada bi moglo potrajati oko 1 minutu;
 • 600 povratne veze, što bi moglo biti snimljen tijekom 40 minuta, treba uzeti oko 2 minute;
 • 1000 povratne veze, već uzimaju više od 90 minuta, treba uzeti 3 ili 4 minute.

Naravno, točne brojke ovise o stranici, internetsku vezu, brzinu vašeg računala, i mnoge druge čimbenike.

Dakle, sretno istražuje svoje niše - i molim vas ostavite komentar ako vam se svidi ovaj novi update ili ako imate neke misli o backlink analize želite podijeliti!

Mikrofon

PS - Ako ne posjedujete Market Samurai još, ili vaš tržište Samurai Suđenje je istekla, imat ćete izgubili pristup alatima za analizu SEO natjecanja. To znači da nećete vidjeti koristi od ovog poboljšanja dok ne nadogradite svoj ​​primjerak Market Samurai na punu verziju .

Ako već posjedujete Market Samurai, možete otvoriti softver upravo sada i početi korist od ovog poboljšanja.

Michael Bertolacci je jedan od nekoliko zvijezda programskih genija odgovornih za stvaranje mogućnosti da ćete uživati ​​u Market Samurai.

Michael je napisao 3. mjesto (a) za Noble Samurai

48 Responses to "turbopunjačem Backlink analiza"

 1. Iznenađujuće kao i uvijek. Sada, ako ste upravo možete učiniti istu stvar za dohvaćanje podataka oci ...

 2. Izvrsno. Baš ono što mi je potrebno, kada mi je bila potrebna. Vi rock! Hvala za sve nevjerojatne mogućnosti za MarketSamurai!

 3. Definitivno brže nego prije. Prije je to bio neupotrebljiv za visoke backlink stranice i zastao pola vremena.

  Hvala za update!

 4. Tržišna Sam je već najbolji alat na internetu, ali ti dečki bi što bolje !! dobro učinio i držati se dobro djelo što ja ne mogu vidjeti kako konkurencija može nikako nadoknaditi ako bi ga što bolje!

 5. Od ključne riječi za pretraživanje, za SEO analizu, izradu oglasa, affliation, objavljivanje, na tržištu samuraj vrijedi puno više od svoje cijene. Hvala na stalnom radu poboljšanja.

 6. wow ... ..9400 %%% povećanje.

 7. 7
  Na 29. listopada 2009 u 18:35
  blagodat rekao:

  Fantastico !!

  pratiti velike radne momci ...

 8. To izgleda super !!

 9. Ovo postaje sve bolje - i bio sam već sretna sa softverom. Rock on.

 10. 10
  Na 29. listopada 2009 u 10:37
  Adam je rekao:

  Izgleda nevjerojatno. Pitala sam se što na tržištu samuraj će učiniti kad Yahoo prekinu Yahoo Site Explorer kada prebacuje na Bing. Hoćete li se pružiti alternativu.

 11. 11
  Na 29. listopada 2009 u 11:26
  Chris je rekao:

  Slažem se s Mike Taylor. Dobar posao i učiniti isto za OGI.

 12. Uvijek sam uzeo OGI s prilično velikom rezervom svejedno, ali to je barem početna točka. Koje alternative su vani za taj info jer nanocush ne čini se da je to odavanje više?

 13. Hej Dečki,

  Uvijek je lijepo vidjeti vas dvoje ažurirati MS, ali moram reći, bez affiliate program imam apsolutno nikakvu motivaciju za promicanje softvera iako za cijenu to je velik posao.

  Možda biste trebali učiniti nešto o tome. Postoje proizvodi i usluge online za SEO koji imaju partnerske programe koji su daleko manje učinkovit od MS-a.

  Stvarno su nestali brod na to i vi shoulod čine ga prioritet tako da neke od svojih kupaca, kao i ja, može početi promovira svoj proizvod.

  Hvala
  Jim

 14. Strašan kao i uvijek. Hvala dečki.

 15. 15
  Na 30. listopada 2009 u 01:46
  David je rekao:

  Hi - još nisam pokrenula.

  Ali htio sam ti reći da sam testirao gomilu SEO, marketing i sl programa. Neki od njih su u redu, ali onda ide natrag u Market Samurai, (koji sam kupio u svojim najranijim fazama na savjet od Niša Blue) je kao doći kući starog prijatelja. Ja ostajem s vama - početnik može dobiti prilično nervozni tako da je dobro raditi s gomilom koja ulijeva povjerenje.

 16. Još jednom, Tržnica Samurai poboljšala nakon što je industrija vodeća istraživanje ključnih riječi i alat za analizu. Tržnica Samurai daleko nadmašuje sve ostale funkcije na tržište zbog značajki koje su dostupne i rezultatima koje su proizvedene.

 17. Dečki, brzina ove analize bio je jedini problem u sustavu sada ste stavili da je u pravu si gotovo savršeno! Fantastičan posao, ako to bi se uskoro ćete čitati moje misli i šalje mi analizu prije nego što sam se prebaciti na mom računalu ... možda da će sljedeće izdanje!

 18. Ovo je nevjerojatno! Baš kad mislite da postoji barijera koja ne može biti uništen vi idite i uništiti ga. Hvala još jednom za pružanje takvog vrhunskog proizvoda koji kontinuirano tijekom donosi!

 19. Istina, IME sidro tekst je najvažniji faktor, hvala vrlo velik dio za prepoznavanje ovo i što ga čini lakšim za nas iz tržišta samuraja!

 20. 20
  Na 30. listopada 2009 u 21:27
  EvilSystem rekao:

  Ja primjećuje svakodnevno opet, da je rad s našim SEO alate sebe, jer inače alati ne bi bilo tako savršeno.
  Hvala još jednom i nastaviti raditi
  EvilSystem

 21. 21
  Na 31. listopada 2009 u 08:01
  Craig Mullins rekao:

  Mucho bolje ...

  Sada, ako možemo može napraviti rang analizu 9400% brže prilikom provjere puno riječi ...

 22. Znate, kupila sam ovaj program kad je prvi put izašao. Ja ga koristiti, ali je skeptičan da će živjeti do hype. Moram reći da sam stalno sam impresioniran ovim programom i posao vi učiniti. Ova nova nadogradnja čini život puno lakše. Hvala !!

 23. Hvala za nadogradnju. Ovaj alat radi super sada.

 24. Hi - Upravo sam završio igranje okolo s ovom značajkom, a info sam sakupljen je fantastičan! Nakon što je rekao da, tako sam novi u ovom, nisam stvarno razumijevanje moć ono što imam moje ruke, još! Ali znam da u mojim vodama da je to dobra stvar !!

  Ono što će biti vrlo korisno za nas kompletan novorođen, je da se zaslon metak od jedne od analiziranih natrag linkove, a zatim istaknuti da nam novorođen ono što bismo trebali biti u potrazi za. Ja ću držati oči oguljene i čekati u nadi.

  Slažem se sa svim ostalim komentarima koji su rekli da je ovaj softver daje nevjerojatno vrijednost za novac. Iako nemam iskustva, ja samo mogu reći iz poslovnog gledišta da postoji ogromna količina načina da se prijave na info. hvala vam dečki za sve svoje teško raditi.
  Caroline

 25. 25
  Dana 4. studeni 2009 u 07:57
  tomartomartini rekao:

  dobro učinio mrkt / samri tim ... .truly vrlo veliko hvala :)

 26. Hvala dečki, izvrsna nadogradnja! Držite se dobro djelo.

 27. 27
  Na 5. studeni 2009 u 04:18
  Snugla rekao:

  VELIKA !! Sada ... OGI (i mjesto provjere) poboljšanja molim.

 28. Nisam ni znao da ste imali značajku provjere povezati tekst. Čekao sam za to. Ja sam jazzed dati taj vrtlog.

  cd: O)

 29. 29

  To je veliki napredak. Držite se veliki posao.

 30. 30
  Na 5. studeni 2009 u 04:35
  Terrance je rekao:

  opet jedan veliki alat, za veliki alat!

 31. 9400% to je ogroman broj. Hvala za ažuriranje.

 32. Nešto o "utrke u naoružanju" razvija u ovom području. Micro niša Finder (koji sam također koristiti) upravo je izveo back provjeru veze - to će biti zanimljivo vidjeti kako ta dva alata usporediti jedni protiv drugih.

 33. Za korištenje sam uzimajući od MS-a u ovom trenutku ja kažem da je pored web položaja Gold. To postaje kao bitan alat za bilo tko radi bilo kakve SE marketinga, lol, ne, ja ne činite adwords, samo SE, kao WPG ikada bio. Ja ga koristiti više puta dnevno.

 34. Vi rock ... koliko bolje mogu MS dobiti ??

 35. Kao i uvijek, dečki nevjerojatna posao!

  MS je definitivno mjerilo na koje su svi ostali dobavljači softvera i vlasnici proizvoda u ovom tržišnom prostoru treba težiti.

  Živjeli dečki!
  TAV.

 36. To je stvarno dobra vijest, baš prošli tjedan sam poslao e-mail traži, ako takvih poboljšanja u kojem ugledni i rečeno mi je da .. 'uskoro' - ali ja to nisam znao je da će uskoro, velike stvari momci !!

  Na
  Brent Hodgson je odgovorio:

  Mi obično ne vole objaviti datume )

 37. Da ... to je uzbudljivo, istina, ali bi u momački učiniti nešto o podacima povlači iz msn ... ponekad sam samo otvoriti još jedan ekran i provjerite OGI podatke ručno cuz njegova traje tako dugo.

  Na
  Brent Hodgson je odgovorio:

  OGI podataka postaje sve nepouzdani. Razlog za to je zato što su MSN poslužitelji postaju sve nepouzdani, iako (a nažalost, to je nešto što je izvan naše kontrole).

  Jedina "idealno" rješenje ovdje bi se ukloniti OGI potpunosti od tržišta samuraja (to je zapravo jedini način da se spriječi probleme iz događa) - ali imam osjećaj ljudi bi radije da se stavi s povremenim problemima s OGI nego izgubiti ovu značajku :(

 38. 38

  MS je odličan alat! Mislim da sam zapravo počinju shvaćati internet marketinga !! Vi čine ga puno brže i bolje.

 39. Wow ovo je jako coool Futures !!!! Ja ću ga pokušati upravo sada !!!

 40. ovaj modul je strašan, ja mogu učiniti mnoge stvari s tržišta samuraja.
  hvala dečki.

 41. Velike stvari MS, koji će stvarno pomoći moje analize druge web stranice.

  Postaje sve bolje i bolje, što je investicija što sam napravio kupnju vašeg proizvoda: 0)

 42. Imam plaćeni verziju MS. Koja je najnovija verzija spominje u nedavnom e-pošte. Ne vidim se updatae opciju na minu. Ja sam na 0.85.16

  Na
  Brent Hodgson je odgovorio:

  Ako ponovno posjetiti svoju jedinstvenu stranicu za preuzimanje, te bi trebao biti u mogućnosti preuzeti najnoviju verziju od tamo.

  0.85.16 je najnovija verzija ipak.

  Brent

 43. Ovaj alat je vrlo koristan i korisno

  Hvala puno za ažuriranje MS

 44. Veliki posao dečki MS je spasio bezbroj sati istraživanja. A sada je potrebno mnogo promjena, koji će opet spasiti sati ili istraživanja.
  Hvala Dečki
  Robert

 45. To je super !! hvala.