Rank Tracker Update – Free Plans & Pricing Revealed

Udio Button

I'm really glad to be able to share with you some more information about the new Rank Tracker service.

This blog post contains a lot of information, but I wanted to answer as many of your questions as possible about our new service. In particular this blog post will cover:

 1. A recap on the current status of the Rank Tracker module.
 2. A status update of the progress of the new Rank Tracker service.
 3. What's different about the new Rank Tracking service?
 4. Details of our FREE keyword tracking plan – based on our usage data I'm pleased to announce our free offering will satisfy the needs of over 92% of our users.
 5. Details of our pricing plans – and how you can get access to a 50% discount.
 6. How our new Rank Tracker service is different to other services on the market.

There's a lot to cover, so let's get started.

1. Rank Tracker is currently working and functional in Market Samurai

It's important to reiterate that the current Rank Tracker module is currently working and functional.

Nakon Google promijeniti naš prvi prioritet je vratiti temeljne funkcije što je brže moguće. brzo, tijekom razdoblja od nekoliko dana smo objavili ažuriranja koja obnovljena funkcionalnost svim našim glavnim modulima.

Ono što je najvažnije, Poredak Tracker trenutno radi. Velika većina naših korisnika pratiti manje od 50 riječi i naših usluga treba trčanje glatko za te korisnike.

Ako ste checking veliki broj ključnih riječi (100 +) što se može tražiti da ispune captcha nastaviti povlačenjem natrag ranking podatke, ali još uvijek možete dohvatiti cijeli skup podataka ključnih riječi.

2. Ono što je napredak postignut na novom Poredak Tracker službe, a kada će to biti spreman za korištenje?

Od obnove punu funkcionalnost tržišta samuraja smo neumorno radili kako bi vam donijeti novu "oblak" verziju naših servisa mjesto za praćenje.

Evo brzo ažurirati kako ćemo:

 • Već smo napravili značajan napredak izgradnji back-end infrastrukture i usluga isporučiti novu uslugu mjesto za praćenje.
 • Razgovarali smo sa više od desetak čin pratiti podatke o pružateljima i dogovaraju mnogo na vaše ime da bi mogli pouzdano obrađuju zahtjeve naših korisnika-baza - na više od 200 milijuna rang čekova mjesečno, to je značajno opterećenje za mnoge od pružatelja usluga koje smo većinom se!
 • Dizajnirali smo jednostavan za korištenje sučelje za brzo i jednostavno migraciju svoje postojeće Poredak Tracker informacije na oblak, a za upravljanje online kampanje.

Pa kad će to biti spremna za korištenje?

Dok smo napravili značajan napredak do sada, naša trenutna najbolja procjena je da ćemo biti u poziciji za velike beta testa u oko 2-3 tjedana, s javnom lansirati oko 2 tjedna nakon toga. To će dati našim beta testera priliku da se nekoliko tjedana rang izvješća putem, da istjerati sve probleme prije nego što je dostupna svima.

Jasno mi je da je to više nego što je prvobitno procijenjeno, ali mislim da ćete se složiti da je važnije kako bi bili sigurni da je nova verzija je kao pouzdan i stabilan što je više moguće, a to uključuje još nekoliko tjedana nego što je prvobitno procijenjeno.

Molimo budite uvjereni da je ovo naš # 1 prioritet, a svaki dostupni resurs na Noble Samurai radi na tome da vam donijeti novu uslugu mjesto za praćenje što je brže moguće.

Još jednom, postoje Poredak Tracker modul trenutno radi i da će se moći služiti većinu rang zahtjevima naših korisnika dok ne budemo u poziciji da razvaljajte našu novu uslugu.

3. Zato što je drugačije o novoj rang praćenje usluge?

Ako ste koristili Poredak Tracker brzo ćete shvatiti njezin glavni nedostatak - to je sporo! To je problem s kojim se sadašnji Poredak Tracker modul dionice sa svim stolnim rang provjeru softvera.

Ako ste ozbiljni o provjeravanju ljestvici, morate ložiti softvera svaki tjedan, kliknite na gumb "Update ljestvici", a onda čekati i do pola sata ili više prije nego što sve vaše ljestvici podaci ažuriraju! I što više riječi koje su praćenje, sporije postaje!

I to je za svaku Poredak Tracker podataka datoteke koje imate. Mnogi naši korisnici imaju više mjesta ili klijentima koji su im potrebni za provjeru ljestvici za, a svaki od njih na drugačiji projekta datoteke. Ako imate 3 ili 4 datoteke, cijeli proces može potrajati nekoliko sati za dovršenje, što nije idealno.

Nova usluga za praćenje Poredak je vrlo različita. Umjesto da provjerite svoje ključne riječi sami, mi ćemo provjeriti ključne riječi u vaše ime automatski, i poslati vam e-mail svaki tjedan kad vaši ljestvici ključne su spremni.

Evo kako će raditi:

 1. Prvo, uploadati svoje postojeće datoteke mjesto praćenje do Noble Samurai "oblaku" poslužiteljima, gdje će biti pohranjeni na poredak podataka.
 2. Zatim, odlučite koje ključne riječi koje želite pratiti na tjednoj bazi. Također nominirati koji dan u tjednu želite vaš rang provjere izmijenjena.
 3. Jednom tjedno, naši "oblak" poslužitelji će provjeriti vaše ljestvici na vaše ime (ne morate čak ni računalo biti uključen! Sve se odvija automatski na našim serverima).
 4. Kada vaši ljestvici su provjerene i tvoj rang izvješća završi, mi ćemo Vam poslati e-mail obavijest za vas.
 5. Nakon toga možete otvoriti Poredak Tracker, i odmah pogledati Vaše rangiranje podatke.

Budući da smo učiniti sve teške lifting od naših "oblak" poslužiteljima, trošite manje vremena na čekanju za rezultate, i može provesti više vremena tumačenje svoje podatke!

4. Koji su detalji plana BESPLATNO mjesto za praćenje za postojeće tržište Samurai vlasnike?

Naša velika nada je da ćemo biti u mogućnosti ponuditi besplatan rang plana za praćenje za postojeće vlasnike oba tržišta samuraja i članka samuraja.

Proveli smo u posljednjih nekoliko tjedana analizirajući uzorke korištenja naših sadašnjih kupaca, ali i agresivno pregovara s rang Davatelji podataka razumjeti:

 1. Ako BESPLATNO plan je ekonomski uopće moguće; i
 2. Što BESPLATNO Plan će uključivati ​​za naše postojeće korisnike.

Dobra vijest je da ćemo biti u mogućnosti ponuditi veliki free plan za sve sadašnje vlasnike naših proizvoda.

U analizi našeg ranga podatke o korištenju u proteklih godinu dana, otkrila nam sljedeći obrazac iskorištenja naše trenutne baze klijenata:

92% pratiti manje od 50 Ključne riječi
7% staza između 51 do 500 riječi
1% staza više od 500 ključnih riječi

Naš cilj je bio osigurati slobodan plan koji će osigurati da što više kupaca što je više moguće će biti potpuno nepromijenjen prema Poredak Tracker promjena.

Ja sam sretan najaviti da svim postojećim korisnicima tržišnog samuraja i članka samuraja će imati pravo na besplatnu 50 Riječ planu.

To znači da više od 92% naših kupaca će dobiti u korist poboljšanom Rank usluge praćenja (gdje ćemo pogledati na ljestvici za vas automatski svaki tjedan), a neće morati platiti ni lipe za to!

Postoje neke važne stvari koje trebate imati na umu:

1. Dok je slobodan plan će biti besplatno za vas, to nije besplatno za nas - Mi ćemo se plaćati tisuće dolara svaki mjesec, u vaše ime, potpisivati ​​ove besplatne planove. Mi smo postavili freeline na razini koja bi trebala zadovoljiti veliku većinu korisnika (preko 92%), dok je postavljanje količinu novca koja nam je potrebna kako bi potrošiti svaki mjesec za naše klijente na održivu razinu.

Budite uvjereni, to nas neće bankrotirati, ali važno je da se dijele kao da ćemo se platiti račun za ove besplatne račune, morali smo povući crtu negdje, a Plan 50 ključna uspostavlja ravnotežu susreta veliku većinu potreba korisnika, kao i upravljanje našim tekuće troškove.

2. Ova ponuda će biti dostupan samo za postojeće tržište Samurai (i članka samuraja) vlasnika, ili svatko tko kupuje Market Samurai prije 30. travnja 31. svibnja 2012 - Kao što naši postojeći klijenti i ispitivanje korisnici su oni koji će najviše biti pogođeni promjenama, ova ponuda će biti dostupan samo na postojeće vlasničke baze - bilo tko da ima punu verziju Market Samurai ili člankom samuraja, kao i bilo struje Suđenje korisnik koji nadograđuje na punu verziju prije 30. travnja 31. svibnja 2012.

3. Nakon 30. travnja 31. svibnja 2012, BESPLATNO Plan za bilo kakve nove kupce Market Samurai će pasti na 10 ključnih riječi po mjesecu - Kao što postoji znatan trošak u tijeku u pružanju ove besplatne planove besplatni plan 50 ključnih riječi je dostupan samo na postojećim vlasnicima (a svatko tko nadogradnje punoj verziji prije 30. travnja 31. svibnja 2012).

S gotovo 60.000 kupaca, možete početi razumjeti zašto pružanju ovu besplatnu plana će nas koštati tisuća dolara mjesečno.

Zato možemo napraviti samo ovu ponudu dostupnu na postojećim klijentima. Budući kupci će biti ograničena na 10 ključnih riječi / mjesečno planu.

4. Ovaj besplatni 50 plana ključna je ekvivalent na plaćeni planove koji koštaju i do 22,50 dolara mjesečno - Napravili smo detaljnu analizu natjecanja u rang praćenje usluga prostora. Većina usluga za praćenje čin ne daju besplatno plana na sve, i imaju minimalnu ulaznu cijenu od $ 29 do 49 dolara mjesečno samo da bi se prijavili. Ovaj se slučaj, stvarna vrijednost s tobom na usporedive plana 50 ključnih riječi je bilo gdje između $ 5 do 22,50 dolara po mjesecu.

Postojeći Samo kupaca, a oni koji kupiti punu verziju Market Samurai prije 30. travnja 31. svibnja 2012, će imati pravo na ovu slobodnog plana 50 ključnih riječi - koja pruža do 22,50 dolara po mjesecu provjera ključne riječi rang, besplatno.

5. Pojedinosti o našim cjenovnih planova

Naš rang analizu podataka o korištenju pokazuje da je naš plan 50 ključna će biti više nego dovoljni za više od 92% naših klijenata.

Međutim, ako ste jedan od onih koji su u 8% korisnika koji prate više od 50 riječi, onda želimo biti sigurni da ćemo brinuti o tebi.

Prije nego što sam otkriti što su planovi su cijene, važno je da pregledate natjecanja i vidjeti što najjeftinije dostupne opcije su na tržištu kako bi pratili više od 50 ključnih riječi na tjednoj bazi:

Natjecatelj

B

C

D

Najjeftinije 50 + plana ključna

49 $ / mjesec

24 $ / mjesec

19 $ / mjesec

99 $ / mjesec

Ključne riječi praćeni

250

100

100

1000

Cijena / Riječ

0,20 $

0,24 $

0,19 dolara

0,10 $

Dakle, ako je potrebno pratiti više od 50 ključnih riječi onda najjeftiniji plan od konkurentnih usluga počinje na 19 $ / mjesečno, a možete platiti onoliko koliko $ 99 / mjesec!

Iako ovo može činiti kao puno, postoje dobri razlozi za cijenu. Postoje tvrde troškovi za pružanje infrastrukture za provjeru veliki broj ključnih riječi.

Kad radiš našu analizu i model određivanja cijena imamo dvije određene prednosti u odnosu na naše konkurente:

 • Većina natjecatelja cijena je usmjerena na SEO agencija - tvrtki s dubokim džepovima agencije često naplatiti stotine ili tisuće dolara kako bi svojim klijentima svaki mjesec, te stoga mogu platiti znatne iznose svaki mjesec kako bi dobili svoje ključne ljestvici ažurirane za njih..

  Agencije za upravljanje većim brojem klijenata - trebaju pratiti stotine ili tisuće ključnih riječi svaki mjesec. Struktura cijene od planova trenutno nude na tržištu odražava tu potrebu. Nažalost, to ga stavlja izvan dosega mnogih malih online poduzetnika, osobito ako oni samo trebaju pratiti nekoliko stotina riječi.
 • Većina naših konkurenata služe relativno mali broj klijenata SEO agencija - i tako su u mogućnosti širiti svoje troškove infrastrukture preko nekoliko desetaka tisuća korisnika kao i mi.

Znamo tko su naši kupci, a oni su vrlo različiti od SEO agencije! Dok mi imamo neke agencije i SEO konzultanata pomoću našeg softvera, većina naših korisnika su mali poslovni vlasnici koji nemaju stotine dolara mjesečno potrošiti na praćenje njihove ljestvici.

Uzeli smo tu potrebu u obzir kada se izlazi s vlastitim planovima mjesto za praćenje.

Kako bi se osiguralo da se postojeći korisnici dobili najbolju moguću mjeru, nudimo dva seta planova:

 1. Planovi za naše postojeće klijente (ili novi kupci koji kupuju prije 30. travnja 31. svibnja 2012).
 2. Planovi za nove kupce koji kupuju nakon 30. travnja 31. svibnja 2012.

Ovdje je popis onoga što su naši planovi će biti za Noble Samurai službi mjesto za praćenje:

Poredak Tracker plan

Posebna Postojeći
Kupac Cijene

(Prijavite se prije 30. travnja 31. svibnja 2012)

Trgovina na malo Cijene


(Registriraj se nakon 30. travnja 31. svibnja 2012)

Bijeli pojas

Ključne riječi: 50
Cijena / Mjesec: BESPLATNO
Cijena / Riječ: NULA
Ključne riječi: 10
Cijena / Mjesec: BESPLATNO
Cijena / Riječ: NULA

Žuti pojas

Ključne riječi: 100
Cijena / mjesec: 5 dolara
Cijena / Riječ: 0,05 $
Ključne riječi: 100
Cijena / Mjesec: $ 10
Cijena / Riječ: 0,10 $

Narančasti pojas

Ključne riječi: 200
Cijena / Mjesec: $ 10
Cijena / Riječ: 0,05 $
Ključne riječi: 200
Cijena / Mjesec: 20 dolara
Cijena / Riječ: 0,10 $

Plavi pojas

Ključne riječi: 500
Cijena / Mjesec: $ 25
Cijena / Riječ: 0,05 $
Ključne riječi: 500
Cijena / Mjesec: $ 50
Cijena / Riječ: 0,10 $

Smeđi pojas

Ključne riječi: 1000
Cijena / Mjesec: 40 dolara
Cijena / Riječ: 0,04 dolara
Ključne riječi: 1000
Cijena / Mjesec: 80 dolara
Cijena / Riječ: 0,08 dolara

Crni pojas

Ključne riječi: 2500
Cijena / Mjesec: $ 99
Cijena / Riječ: 0,04 dolara
Ključne riječi: 2500
Cijena / mjesec: 198 dolara
Cijena / Riječ: 0,08 dolara

Dakle, ako ste već klijent sa 100 riječi, možete pratiti svoje ljestvici za svega 5 dolara mjesečno. To je samo 0,05 dolara po ključnoj riječi - manje od četvrtine od većine naših konkurenata ponude!

Za sve postojeće klijente (i za svakoga tko nadogradnju na punu verziju tržišnog samuraja prije 30. travnja 31. svibnja 2012), da ćete dobiti pristup svim našim prodajnim planovima, ali uz 50% popusta u pola cijene!

Ako studija planove gore, vidjet ćete da je čak i naše buduće maloprodajnih planove (koji udarca loptu samo za nove kupce koji kupuju nakon 30. travnja 31. svibnja 2012) imaju cijenu po ključnoj riječi manje od polovice većina naših natjecatelja ponude. Da biste dobili istu cijenu po ključnoj riječi iz natječu usluge, što bi potrebno potrošiti najmanje 99 dolara mjesečno!

Voljeli bismo biti u mogućnosti ponuditi besplatnu tijeku Rang praćenje svih naših pogođenim korisnicima, međutim, iz razloga koji sam već pokrivene, ekonomski je to jednostavno nije moguće.

Naš 50 ključnih riječi BESPLATNO plan koji zadovoljava potrebe preko 92% naših klijenata, nas koštati će tisuće dolara svaki mjesec pokriti.

Ako ste jedan od nekolicine koji prati više od 50 ključnih riječi (i ti si postojeći kupac), u mogućnosti smo vam dati posebne cijene - manje od četvrtine cijene naših konkurenata.

Svatko tko kupi naš proizvod nakon 30. travnja 31. svibnja 2012 moći će birati između naših maloprodajnih planova, koji su još uvijek velika vrijednost - na manje od pola cijene većine naših konkurenata.

Sva Poredak Tracker planira osigurati tjedna izvješća. Kako će taj posao, i zašto se ne bismo mogli pružiti više česta ažuriranja?

Sa samo nekoliko iznimaka, većina naših konkurenata pružiti samo jednom tjedno rang obnove, a za dobrih razloga:

 1. Ako se redovito pratiti ljestvici ćete primijetiti dnevne fluktuacije u rezultatima. Ovaj dnevnik "buke" iskrivljuje pravu sliku onoga što se događa s vašim ljestvici.

  Velika većina SEO stručnjaka provjeriti svoje ljestvici na tjednoj ili svaka dva tjedna. Općenito je prihvaćeno među SEO krugovima da provjere ljestvici češće nego to daje malu vrijednost. To je ekvivalent praćenje cijena dionica svojih dionica na minutu u minutu osnovi. To je previše zrnata za pružanje bilo kakve smislene i djelotvoran trendove.
 2. Postoji stvarna, opipljiva teško trošak za pružanje velike količine ljestvici ključnih riječi. Postoji značajna infrastruktura koja treba biti izgrađen za traženje milijune ključnim riječima mjesečno. Pružanje tjedne ljestvici znači četiri provjera mjesečno po ključnoj riječi. Pružanje dnevne ljestvici uključuje sedam puta onoliko ključnih riječi dohvate, koji prevodi izravno u sedam puta trošak. Usluge koje pružaju dnevne ljestvici su znatno skuplji po ključnoj riječi pratiti - i to s pravom!

U interesu vođenja ljestvici za ključne riječi kao što je pristupačan i pristupačne moguće za naše klijente, opredijelili smo se da se na početku daju samo jednom tjedno rangiranje izvješća. Ako postoji dovoljna potražnja možemo uvesti dnevne ljestvici, ali ovi planovi će, naravno, biti puno skuplji pružiti.

6. Što je jedinstveni oko naše Poredak Tracker uslugu? Kako to usporediti s konkurencijom?

Ako niste stvarno koristio Poredak Tracker modul prije, ili nisu ga odjavio za neko vrijeme, ovdje je brza rekapitulacija o nekim od njegovih jedinstvenih značajki dalje biti samo četvrtina cijene od konkurencije.

Oni kažu da je "povratne informacije Doručak šampiona", a od početka Poredak Tracker je dizajniran kako bi osigurao brzu povratnu informaciju o "učincima" vašeg SEO Link-building rada i SEO strategije.

 1. Poredak Tracker ne samo provjerava svoj ​​rang u 3 glavne pretraživače, ali i izvješća broj linkova koji se upućuju na svaki od Vaše rangiranje stranica - Tipično, što je vaša veza-građevinske radove povećava, vidjet ćete porast broja veza, nakon čega slijedi povećanje vaše ljestvici. To je vodeći pokazatelj da ljestvici, a samo Noble Samurai je Poredak Tracker nudi tu mogućnost. (SEO profesionalci vole ovu značajku - jer pruža dokaze o svom tvrdom link-building rada što ste radili)
 2. Poredak Tracker pokazuje ljestvici za svaku web-stranicu koja omogućuje kontrolu - To je čest u modernom SEO koristiti više domena na red za ključne riječi. Većina ostalih usluga Poredak za praćenje može samo pratiti jednu domenu, i to samo govori vam najviše rangirani držite. Mi vam omogućiti da pratite bilo koji broj domena, kao i posebne URL-ova kao što su YouTube videa. Mi vam pokazati sve ljestvici držite u 100 najboljih rezultata, a ne samo najviši.
 3. Poredak Tracker omogućava praćenje neograničeno domena za jednu ključnu riječ - Većina drugih rješenja za praćenje rang na tržištu naplatiti svoje kupce na temelju koncepta pod nazivom "Riječ para". Ako želite pratiti ljestvici ključnih riječi na ključnu riječ za 5 različitih domena, morao bi ući u taj ključnu riječ u 5 puta, jede u svoj mjesečne kvote. U Poredak Tracker, koji će se računati kao samo jednu ključnu riječ - tako da tvoja Riječ kvota ide puno dalje.
 4. Poredak Tracker omogućava praćenje ljestvici na Web 2.0 stranice (kao što su YouTube i Squidoo), koji omogućuje kontrolu, ali ne posjeduju! - Mnogi rješenja na tržištu te ograničiti na samo praćenje stranica na jednom području, ili vas prisiljava da se pratiti svaki Web 2.0 stranice u drugu "ključne para", jesti u svoj ​​ograničeni ključne kvote. Kao što znate, YouTube i Web 2.0 stranice često sadrže ključnu ulogu u suvremenom SEO. Samo Poredak Tracker omogućuje da dodate što više web 2,0 web stranice kao što želite - a samo pomoću samo jednu ključnu riječ u svoj tjedni kvote.
 5. Poredak Tracker podržava cijeli niz tražilice jezik i država kombinacijama - U razgovoru s mnogim praćenje rang davatelja podataka shvatili smo da je vrlo malo podrške cijeli niz jezik i država kombinacija dostupnih u Google i glavnim tražilicama. Tržnica Samurai je postao vrlo popularan izvan Sjedinjenih američkih država, a ne govore engleski kupcima jer smo radili jako teško podržati pravo na lijevo jezika, kao što su hebrejski, a "Unicode" jezicima kao što su japanski i kineski. Davatelj podataka koje smo odabrali jedan je od rijetkih koji je u mogućnosti pružiti cijeli niz Language / Country kombinacijama.
 6. Poredak Tracker upravlja pitanjima Google "lokalizacije" i "personalizacije" - Google često služi se različite rang stranice na temelju gdje ste smješteni. Google također prilagođava rezultate pretraživanja na temelju stranicama koje često posjećujete. Ovaj "lokalizacije" i "personalizacija" ponašanje može biti vrlo izazovna da se objektivno skup općih rezultata pretraživanja kao uzor za SEO aktivnosti.

  Kao rezultat toga, možete često vidjeti vrlo različite rezultate u potrazi Google iz vlastite web-pregledniku nego što rang izvješća za praćenje usluga. Rang davatelj podataka koje smo odabrali radi odličan posao uklanjanja takve predrasude iz rezultata.

Pregled

Uf! To je puno informacija na pregledu! Ovdje je brz rekapitulacija ako ste kratko vrijeme:

 1. Ako ste postojeći Tržnica Samurai (ili članak samuraj) kupac dobiti ćete pristup BESPLATNO 50 ključnih riječi Poredak Tracker planu ste - što naši podatke o korištenju pokazuje će biti pogodna za više od 92% naših klijenata.
 2. Ako ste dio pregršt kupaca koji moraju pratiti više od 50 ključne riječi koje ćete biti u mogućnosti da biste dobili pristup posebnim planovima koje su manje od četvrtine cijene većine svojih konkurenata.
 3. Radimo jako teško dobiti novu uslugu mjesto za praćenje na vas što je prije moguće. Nadamo se da ćemo imati verziju za beta testiranje u sljedeća dva do tri tjedna. Mi ćemo poslati e-mail s detaljima o tome kako se prijaviti na Beta kad je spreman.

Velika hvala još jednom nevjerojatnom potporu i ohrabrenje smo bili prima od naših kupaca!

Ako imate bilo kakvih pitanja koja nisu izravno odgovorili na ovaj post, slobodno ih pitajte u komentarima ispod.

Eugene je napisao 18 odgovor (a) za Noble Samurai

234 Responses to "Poredak Tracker Update - Besplatne planovi i cijene objavi"

 1. Drago mi je da imaju plaćen plana ključne riječi (Slično valjda na korištenje Raven alata). MS je naš # 1 alat za istraživanje i to je ljepše imati sve na jednom mjestu.

  Za agenciju, gdje smo možda želite pratiti klijentima ključne riječi i dati izvještavanje, namjeravate osigurati bijelu naljepnicu izvještavanja za agencije?


  Eugene Ware je odgovorio:

  Hi Steve,

  Hvala na pitanju. U budućim verzijama ćemo dodati u PDF izvješća e-mail na temelju kampanje, a za višu ključnu riječ planira mogućnost whitelabel PDF izvješća i e-mail njima izravno na svoje klijente.

  Topli pozdrav,

  Eugene

 2. Hej Eugene,

  Hvala na vrlo temeljit i detaljan praćenja.

  Često sam rekao, u ovom blogu ne manje, nego Tržnica Samurai bi trebao biti plaćeni proizvod, a na kraju to izgleda kao da ste dobivanje tvoj samo deserti od svih vaših napora.

  Jedno brzo pitanje: U svom postu, nisi spomenuo tko je vaša tajna davatelj umak podataka?

  Svaki poseban razlog? Jeste li ikada otkriti ime? Želio bih biti u mogućnosti napraviti svoju marljivost i znati tko je taj pouzdani izvor je radi usporedbe.

  Bilo kako bilo, mrzim ono što je Google učinio vama i drugima u tvojim cipelama, ali vaš proizvod je fantastičan i ja sam iznimno sretan da vidi što će biti u poslovanju za dugo vremena da dođu.

  Chris


  Eugene Ware je odgovorio:

  Bok Chris,

  Hvala na pitanju.

  Mi smo postigli dogovor s autoritetom Labs koje također električnih alata kao što su odličnim Raven alati.

  Razgovarali smo s više od desetak podataka pružatelja usluga u cijelom svijetu.

  Ih ocijenili smo se temelji na kombinaciji pouzdanost, kvaliteta, internih sustava da se nosi s promjenama, kako se nositi s lokalizaciju, a njihova sposobnost da bi se podržala volumen rang provjere da naši kupci trebaju.

  Dovoljno je reći da nismo nužno ići s najjeftinije usluga.

  Bilo je zapravo oko 18-ak kriterija ukazuje da smo se, ali sve se svodi na bodove sam spomenuo gore.

  Hvala za vašu podršku i ohrabrenje.

  It hasn't been easy these last few weeks! The awesome support from customers such as yourself has really helped us to push through!

  Warm Regards,

  Eugene

 3. hi Eugene,

  thanks for the detailed update but what happens to the existing local “slow” ranking check?
  can we still continue using it, or is there only the cloud version in future?

  hvala
  Bruce

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Bruce,

  Thanks for your question.

  With the new service we will not be supporting the existing functionality to use your own computer (or proxies) to look up rankings (ie. the “slow” ranking checks).

  The reason is, that it costs a lot of time and money to keep up to date with the constant Google changes (format changes, universal changes, etc).

  One of the core benefits with going to a third party data provider is that we can spend less time chasing Google, and put the savings towards subsidising both free users and keeping the special paid plans as affordable as possible.

  Thus, we won't be supporting the old system once the new service has been launched.

  I hope that makes sense.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Vince replied:

  Is the results data downloaded to our local PC and stored in the current Samurai project files?

  BTW, I think you have got the pricing just right. Vrlo dobro.
  Hvala

 4. I am an existing Market Samurai customer. I fall in the 8% category of customers who use more 50 keywords for checking the rankings.

  I would like to get clarity on a couple of things:

  1. Will it be possible to Upgrade / Downgrade the Rank Tracker Plan as per our needs?

  2. Will there any limites to the number of domains that would be allowed to be added under the Plan Quota?

  Kindly advise.
  Hvala

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Kalpana,

  Thanks for your question.

  1. Yes, you can upgrade and downgrade as much as you need (and if you get in before 30th April you'll still get access to the special 50% pricing).

  2. No. You can add as many domains and URLs as you like.

  Hope that answers your question.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Kalpana Rajagopalan replied:

  Hi Eugene,

  Thanks for your response.

  I have a feature request.

  I saw this feature in another ranking software and I would love MS to have this feature.

  You give the domain name as input to the system and it digs out all keywords (long tail & short tail) that rank for that domain including all inner pages.

  To keep it manageable, you can limit the results returned to, say, all the keywords ranking at the Top 20 or Top 50.

  Along with the ranking, it also returns the Exact Search Volume per month and the competition.

  This funtionality would help in learning about all the keywords that a domain is ranking for and about which we currently may not be aware.

  It will also help in fine tuning the website marketing efforts to all those keywords which have the potential to get lot of traffic due to high search volume / low competition and which we are already ranking, say, at the top 20 and which has the potential to reach the top.

  Hvala

  On
  Rich replied:

  Hi
  Can you add a little more clarification to Kalpana Rajagopalan Question?

  Will it be possible to Upgrade / Downgrade the Rank Tracker Plan as per our needs?

  Yes, you can upgrade and downgrade as much as you need (and if you get in before 30th April you'll still get access to the special 50% pricing).

  My Question: when you say “Get In” do you mean being an existing MS paid user and/or by purchasing MS before the 30th . Or do you mean being a paid subscriber to one of the new plans before the 30th.

  Hvala
  Bogati

  On
  Support replied:

  Hi Rich,

  Morate biti plaćeni korisnik softvera prije 30. travnja, a sve što trebate učiniti da biste zaključali u tim nižim cijenama je otvoriti novi Poredak Tracker i uploadati svoje podatke, odnosno omogućiti nikakav plan - čak i besplatno jedan - prije travnja 30..

  Podrška

  Na
  Kalpana Rajagopalan odgovorio:

  Je li opcija registracija već dostupna?

  Ja sam u mogućnosti da ga pronaći.

  Na
  Podrška je odgovorio:

  Pozdrav Rich,

  Opcija registracija još nije dostupan. Poslat ćemo još jedan e-mail sa više informacija kada smo ga otpustili.

  Živjeli,
  Podrška

 5. Veliki dečki

  Pitao sam se da li da ćeš ga moći skinuti.

  Ja sam bio u potrazi na nekim pružateljima kao dobro, ali mislim da imate malo više povući nego što sam :-)

  Hvala

  Brian

  Na
  Eugene Ware je odgovorio:

  Bok Brian,

  Mi definitivno kupovala oko (razgovarali smo s više od 12 različitih davatelja podataka) i koristi veličinu naše baze klijenata i volumena pregovarati najbolju moguću mjeru :-)

  Također, nije uzeo najnižu cijenu bilo. Kvaliteta i pouzdanost i skalabilnost su u konačnici važnije nego samo ide s najnižom cijenom po rang provjeru.

  Definitivno daju 50 besplatni plan ključnu riječ probati i vidjeti kako se to radi za vas. Mi smo učinili prilično temeljit pregled natjecanja, i imaju planove za neke više mogućnosti nakon što smo dobili prvu verziju u vaše ruke.

  Volio bih čuti od vas Brian o tome kako ćemo mjeriti i ako imate bilo kakve ideje o tome kako možemo poboljšati uslugu.

  Živjeli,

  Eugene

  Na
  Brian je odgovorio:

  Ja ću učiniti. Imao sam nekoliko drugih pitanja koja sam uputio preko odvojeno

  Nadam se da ne bi izgubili u eter kad su svi klijenti nas probudi :-)


  Betty Fellows odgovorio:

  Zvuči kao da ste radili čuda!

  Upravo sada slobodan plan će raditi za mene. Nadam se da će moje potrebe će zahtijevati više praćenje ključnih riječi uskoro. Ako sam pročitao obavijest točno, onda bih trebao prijaviti prije roka travnja do dobiti strašan cijene. Je li to correcct?


  Eugene Ware je odgovorio:

  Bok Betty,

  To je točno - da biste dobili posebne cijene morat ćete se prijaviti do 30. travnja.

  Živjeli,

  Eugene

 6. Možete li pojasniti ograničenje ključne riječi? Dakle, tržište Samurai će pratiti ukupne ključne riječi koje imam na više projekata? Što će se dogoditi ako, recimo, ja imam 25 ključnih riječi u projektima A i 25 ključnih riječi u projekt B danas (uz pretpostavku da besplatno koristiti Poredak Tracker), a kasnije Projekt je napušten i sam dodati više ključnih riječi u projektu B. Kako će tržištu Samurai pratite to?

  Na
  Eugene Ware je odgovorio:

  Bok Battra,

  Hvala na pitanju.

  Kvota je ključna riječ u svim projektima. Možete stvoriti "kampanju" Poredak Tracker koji u osnovi predstavlja ključne riječi povezane u datoteci samuraj projekta.

  U primjeru ste spomenuli, ako napuste projicirati, te će "pauzirati" kampanju (tako da možete zadržati povijesnih podataka), a onda tih 25 ključnih riječi će biti slobodni da prenamjena u drugim projektima.

  Nadam se da je odgovor na vaše pitanje.

  Hvala,

  Eugene

  On
  Battra replied:

  Hi Eugene,

  Thanks for the clarification. Sounds good! One more question, can I pause individual keyword or it must be at campaign level?

  I'm glad that you consider providing free level, that helps a lot! So thank you to all MS team!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Battra,

  Yes, you can pause both individual keywords and keywords (think Google Adwords).

  Hvala za vašu podršku.

  Warm Regards,

  Eugene

 7. Thanks for this comprehensive update – and for the absolutely fair way you have worked out the plans.

  Will there still be an option to check keywords the current way – ie set a time lapse between searches and run the search on our own computers?

  Now that I have got used to doing this and just leave the rank tracker search running whilst I am away from the computer, I actually find it works quite well and am pretty happy with this method.

  I know that I have to wait a while for this to run, but the paid method would only run the reports once a week – at least with the 'desktop' way, I have the opportunity of checking a single keyword or a small group of words as and when I want to.

  Also, is the 50 free keywords incorporated in the pricing plan or is this also available to paid members (ie will the user of the paid plan for 200 keywords get 200 or 200 plus the 50 free ones)?

  Finally, a big thank you for the way you have kept us informed throughout the process, it has made a big difference!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Alison,

  Unfortunately we won't be supporting the existing way of checking ranks. The main reason is that there's a significant cost in keeping up with Google's SERP format changes. Part of the benefit of using a third-party provider is that's part of what we pay them to do, to stay on top of the constant changes, as well as to provide the significant infrastructure to do searches.

  We opted instead to put the effort that we were expending in this area towards higher free keyword plans.

  In terms of being able to get a quick report back, we're currently working on a system where the first set of keywords (up to your quota amount) will be returned back within one to two minutes.

  This should give you the best of both worlds – automated weekly querying, plus being able to pull back the first results really quickly (and much more quickly than the current system).

  At the moment the 50 free keyword plan is not on top of the paid plan. So a 200 keywords plan will get 200 keywords, not 250. The 50 keyword plan may become a standalone paid plan in the future (ie. you're essentially getting a paid 50 keyword plan for free).

  Hope that makes sense!

  Thanks for your question, and thanks for your support Alison!

  Živjeli,

  Eugene

  On
  Alison Graham replied:

  Thanks for the super-speedy reply Eugene. I think the thing I like best about Market Samurai support is that absolute transparancy and fairness to customers is always on top of your list of priorities.
  Thanks again.
  Alison

  On
  Josue replied:

  Not being able to check the stats when ever I want is disappointing.

  Like Allison I only do a few keywords at a time. Usually just 3-5.

  I usually check it every other day.

 8. I agree with Alison Graham there. I like the desktop Rank Tracker module, it is just so good to sit at the cockpit and let the Samurai do the job!

  Will this still work? Or how will the new feature look? Will it be in-built into the desktop software, instead of just receiving an email?

  Anyway, thanks for the great job you're doing and for keeping the plans affordable.

  Samurai rocks!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Emanuele,

  Thanks for your question.

  With the new service we will not be supporting the existing functionality to use your own computer (or proxies) to look up rankings (ie. the “slow” ranking checks).

  The reason is, that it costs a lot of time and money to keep up to date with the constant Google changes (format changes, universal changes, etc).

  One of the core benefits with going to a third party data provider is that we can spend less time chasing Google, and put the savings towards subsidising both free users and keeping the special paid plans as affordable as possible.

  Thus, we won't be supporting the old system once the new service has been launched.

  To give you an idea of how it will work, initially we'll send you an email to let you know that your rankings have been updated. You then fire up the Rank Tracker module in either Market Samurai and Article Samurai and then view all your rankings as normal.

  In the future we will also have the option of sending PDF email reports of rankings IN ADDITION TO being able to open up the ranking reports within the app.

  Hope that makes sense.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Josue replied:

  there should be something done about this cause I'm sure the vast majority of your users do as Allison, Emanuelle, and myself do. Just check a few keywords at a time when we want.

  I usually check this every other day. I wouldn't want to wait a whole week just to get stats.

  Have you guys thought about this at all?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Josue,

  I understand your concern.

  We've though very deeply about these kinds of issues when creating our product offering. We've spent many days analysing our usage data to see how people are using our exiting service.

  Unfortunately, the numbers show that people who check their rankings more than once a week are a very small percentage of our customer base.

  However, If there's enough demand from our customers we may offer a daily service. But, as this will involve 7 times the amount of ranking checks, these plans will be much more expensive. But if the demand is there at this higher price point we may look at this.

  The other feature that may work for you is our “instant updates”. When you first add a keyword into the system to be tracked we'll pull back the rankings within 1-2 minutes. Subsequent checks will then occur weekly.

  So, if you are just doing some quick casual checks of some new keywords, then this feature might be able to get you what you want.

  I understand if this may be frustrating to here. Our initial focus will be in meeting the needs of the vast majority of our users where a weekly plan and an initial instant update feature will be suitable for the majority of use cases.

  Thanks for your feedback, however, I will take your comments onboard.

  Warm Regards,

  Eugene

 9. Also have a question about keyword limitation. Is the 50 keword limit a max for all my projects I have listed?

  Hvala

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Jim,

  Thanks for your question.

  The 50 keyword limit in the FREE plan is across all the projects that you wish to track.

  If you had 3 existing Project files, you'll upload these into 3 distinct Rank Tracker “cloud” campaigns. The 50 quota will be across all the keywords in all your campaigns.

  I hope that makes sense.

  Živjeli,

  Eugene

  On
  Jim replied:

  Yep, thanks. Then I need to start revising my projects keywords prior to April. Correct?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Jim,

  You can choose your 50 keywords later, you don't need to prune them down now.

  When you finish importing your projects, by default, none of the keywords will be tracked. You'll then select which subset of keywords you wish to track.

  You can then move these keywords to another paused project (so you retain any past history), or you can delete them if you don't want them cluttering up your campaigns.

  We'll have some training videos closer to the release date that will walk you through the process in detail.

  Živjeli,

  Eugene

 10. My question is about country specific.

  I have clients all over the world, and affiliate campaigns that I wish to rank highly for in certail countries.

  I have noticed, and this is not a limitation to your software it is just one of those things, that for keyword research and ranking checks I have to use either my own UK IP or country specific IP's to get the correct results for the countries I am trying to rank. Just using google.com or google.com.au isn't enough for true results.

  Therefore, does your provider use country specific IP addresses to ensure that the data is correct? ie If they are in the states and our projects show we are working on google.co.uk they need to use a UK ip not their US ip.

  Also, I am right in thinking that at the oldest point, the rank checking results will be 1 week old?

  Hvala

  Brian

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Brian,

  Thanks for your question.

  Localization is a very tricky issue.

  The ideal scenario would be to have IP addresses in every region in the world, which is obviously not practical to do.

  Our data provider has figured out a clever way to regional data that is currently working very well. While I can't reveal exactly how they do this, it does seem to produce accurate results.

  Please give the new Rank Tracker service a try when it's released and let me know what you find.

  To answer your second question, yes, at the oldest point your ranking checks would be a week old.

  You can choose what day of the week we do these checks, however, and the first time you add keywords we'll fetch the first lot within a few minutes.

  I hope that answers your question.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Vince replied:

  They probably have an API into the Google Adsense preview tool?

 11. The last point I think is the most important – that localization thing. It is a pain to log out of google, yahoo, and bing accounts every time to do a manual search. Even then, you know you are giving up IP information and location info. So you change your search location and still aren't confident that you have hidden your identity sufficiently to check your results. I'm glad that the new rank tracker cloud version makes us completely anonymous.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Dr. Michael,

  This is something that we grilled our potential data providers about in some detail.

  The provider we use goes to great lengths to try to remove any personalization and localization effects. They've even enable us to show the actual page from Google that they retrieved so that you can see what they saw to verify the correctness of the results. We'll be integrating that into Rank Tracker shortly after launch so that you can have the confidence of trusting the results.

  It's easy enough to remove personalization in Google (you can add &pws=0 to the end of your query string), but the localization issue is actually a very tricky problem to solve due to the IP address issue, and it's fair to say that many services out there don't do a great job in this regard. I can't reveal how they're doing it (it's proprietary knowledge), only that over half the data providers what we spoke to didn't handle personalisation as well as we'd like.

  Please give it a try when we release the beta program and let us know what you think.

  Živjeli,

  Eugene

 12. I will defintively continue to use MS because it is the best thing i purchased 3 years ago to search and rank keywords from Spanish and French markets. My option is not the free plan. Will be surely around Orange belt !
  But
  will you respect our level of prices IF i go to the brown belt (500 kw) after some months ?
  Thanks for your extended explanations !
  Bernardo
  vaima.com

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Bernado,

  Thanks for your kind words!

  To answer your questions, if you sign up to a plan before 30th April and wish to upgrade after 30th April, then you'll still be eligible for the special 50% off rates.

  Hope that makes sense.

  Warm Regards,

  Eugene

 13. Hey Eugene and the team

  Just want to say a big thank you for looking to resolve this issue quickly. What some people don't realize is that things are changing with SEO and “BIG” changes with Google and data is getting harder to provide (Unless you have huge pockets)

  You always seem to amaze me how you pull this off. I use Market Samurai and Article Samurai for our clients and without it I would be lost lol.

  The monthly cost is beyond brilliant, for the data that we get and the time we save I am more than happy.

  Customer for life

  Danny.

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks Danny for the support and encouragement!

  I'm really glad that our plans are able to fit your budget and needs.

  Our heart is for the small online business owner who we know doesn't necessarily have deep pockets and unlimited resources – that's why we try to keep things as accessible and affordable to people as possible.

  Thanks again!

  Živjeli,

  Eugene

 14. Sounds fair to me, i also like the personalisation and localisation that will be taken out of the results!

 15. I have owned Market Sam for a couple of years now and I estimate that rank tracker functioned correctly about only 10% of the time at best. Why would we expect this product to be any better?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Dan,

  Thanks for sharing your concern.

  Keeping up with Google's constant changes is a challenge to us and the industry as a whole.

  Issues such as localization, personalization, universal search results that change on a seemingly daily basis make this a difficult problem to solve.

  The partner that we have chosen specializes only on providing this data. We've talked to them in length about the processes for staying on top of these changes, and dealing with Google's localization and personalization biases. We'll also be able to get from them the actual snapshot of the Google results page so you can verify that the data is correct.

  These guys power some of the largest ranking solution providers on the web, and we're confident they will do a better job than us as it's their sole focus and systems.

  Warm Regards,

  Eugene

 16. Thank you for the comprehensive outline of what's happening and the good news!
  Is the payment plan for existing customers valid after April, or should we settle for a plan before April 30 to take advantage of the low prices?

  On
  Eugene Ware replied:

  Bok,

  Thanks for your question.

  You must sign up to any plan (even the FREE 50 Keyword Whitebelt Plan will count) before 30th April to get access to the special 50% off pricing.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Manolo replied:

  Hello, Everything is clear but one thing…
  WHERE do I sign up ???? :-)

  hvala

  Manolo

  On
  Support replied:

  Hi Manolo,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Živjeli,
  Podrška

 17. 17

  Thanks for this very comprehensive explanation Eugene. You guys are being more than fair and I am looking forward to using the new rank tracker.

  Being limited to 50 keywords will certainly make me hone in on exactly what keywords I want to rank – and that's a good thing!

  Živjeli,
  Corinne

 18. please make the ranking data in MS available.

  sending them by emails is no solution, I want to see all of them in my MS interface, check changes and have an overview.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Zambanini,

  The data will be primarily be available within the Market Samurai interface.

  We'll send an email to let you know when it's time to open up Market Samurai.

  In the future we'll also email through PDF ranking reports, but this will be in ADDITION to being able to monitor the rankings from within MS.

  Hope that clears that up.

  Thanks for your question.

  Živjeli,

  Eugene

  On
  Codo replied:

  I'm a bit confused by the ranking / link reports being presented in MS format. Would I be able to create an auto generated report about a client's website ranking / links in MS Rank Tracking and then have these reports automatically emailed to the client, which they could then read and decipher even if they don't have (or have never heard of) MS? Hvala.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Codo,

  We're planning to auto generate PDF reports on a campaign basis, which can then be automatically emailed to you or your client.

  For higher plans we're also thinking of adding the ability to whitelabel reports.

  Your clients won't need a copy of MS/AS to view the data, just the ability to read PDFs.

  Warm Regards,

  Eugene

 19. Thanks for giving us a free and paid option, that's what I was hoping you would resolve for us; not everyone has thousands of keywords to track a month :)

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Austin,

  I'm glad the new plan options meet your needs! :-)

  When we performed our usage analysis we discovered two patterns. Out of the 8% of people who tracked more than 50 keywords they were either:

  1. Tracking too many keywords due to a lack of a focused SEO strategy. Monitoring a large number of keywords, particularly when you're starting out is not the ideal strategy. SEO these days is about focus, rather than a spray-and-pray approach that was the norm about 5 or so years ago.
  2. SEO Agencies who needed to track a lot of keywords on behalf of their clients.

  Our focus has always been to serve the small online business owner well, and our products and services are targeted this customer segment. As a result, while there are agencies that use our product, there are better products and services on the market who address their specific needs (eg. Whitelabeling reports and sites, etc.

  I hope you enjoy the new service!

  Živjeli,

  Eugene

 20. Still no way to track thing outside of the Top 100? Used to be the top 1000 I think.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Ryan,

  We did previously allow the top 1000. Unfortunately, only one of the dozen or so providers that we were in discussions with provided more than 1000 results.

  Tracking 1000 results requires 10 times as many queries as 100 results, and the pricing from this provider was significantly higher as a result. In addition, this provider didn't meet our other selection criteria for reliability, scalability and approach to handling Google's localization biases.

  As part of our usage analysis we found that only about 5% of our customers were tracking more than 100 results, and in the interests of providing a reliable and affordable product we opted to go with 100 results.

  I hope you understand.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Erica Douglass replied:

  We're the provider that allows you to track up to 1000 rankings deep. MS was in serious talks with us, but ultimately, the way we do things didn't match up with the way they wanted to do things (no hard feelings from our end.)

  We've released a new option, as of last week, that allows you to track your rankings using any zip code, and we'll feed that zip code to Google. So if you search for 'pizza' and type in a specific zip code, we'll track local results for you.

  We are the ONLY rank tracker provider that offers this feature. We're also fully Unicode-compliant, support any language, Google TLD, country code, etc. and we track daily.

  Our URL is linked in my name.

  Živjeli!
  -Erica

 21. 21

  So To get daily rank tracking updates I'm going to need to find a new company to work with?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Brandon,

  At this stage the answer is yes, unfortunately. If there's enough demand we may offer this in the future, but as I've outline in the post, the costs would need to be approximately 7 times higher.

  What we will have from day one, is instant updates for the first time you enter a keyword. Add a keyword, wait one or two minutes, and you'll see your rankings on that day – and then get weekly updates from then on.

  I know that's probably not what you want to hear Brandon, but it's the best we can offer at this stage.

  I'm sorry we couldn't do more for you in this regard.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Brandon Hopkins replied:

  Since you're plan is to remove the only reason I purchased MS, will I be entitled to a refund if I choose that route?

  On
  Greg Morrison replied:

  MicroSiteMasters.com does daily, they're great, I'm currently using them, switched when MS went down.

 22. great news. looking forward to getting my third black belt :) beta tester please.

  On
  Eugene Ware replied:

  Third black belt?

  Another reason to take good care of your customers! :-) I wouldn't want to mess with the likes of you!

  Živjeli,

  Eugene

 23. 23
  On February 29th, 2012 at 11:22 am
  Daniel Calleja said:

  This may be a little of topic but would appreciate a response. Do you have any plans to bring back the PR analysis function which was once provided?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Daniel,

  The SEO world is a little worried about PR.

  1. PR is only updated once every 3 or 4 months or so.
  2. Google has dropped support for the Google Toolbar in Firefox, and doesn't have support in Chrome. The only place it exists is in IE, and it's not switched on by default anymore. We believe it will be phased out shortly.
  3. PR doesn't seem to make a difference – most top SEOs are on record for saying that it doesn't really matter. Look at the SERPs and you'll find plenty of cases where a low PR site is ranking above much stronger competition.

  This leads us to believe that PR is not long for this world.

  The good news, is that we're working on a great alternative that will be updated DAILY, and will be guaranteed to be around in the long-term. I can't say anything about it at this stage, but we believe this to be a better solution in the long-term.

  Thanks for your question.

  Živjeli,

  Eugene

 24. Once again Market Samurai comes to the rescue! I'm glad you guys are so upfront and honest (and fair) in the way that you run your business. Really appreciate it!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Amin,

  Thanks for your support and encouragement! We're trying really hard to to do the right thing by our customers and what's best for the long term.

  It's not easy, and you can't please everyone, but I hope people see that we do try!

  Thanks again,

  Eugene

 25. 25
  Na 29 veljače 2012 u 11:23
  Travis je rekao:

  Hoće li postojeći korisnici moći nadograditi na višim brojevima KWS po trenutnim cijenama?


  Sarah Holt je odgovorio:

  Bok Travis,

  U početku, svi korisnici će biti na slobodnom planu ključne riječi po defaultu, ali morat ćete se prijaviti na plaćeni planu do 30. travnja kako bi iskoristiti sniženim cijenama.

  Ako ste se prijavili na plaćeni planu prije 30. travnja, imate pravo za diskontirane cijene. Ako želite promijeniti bilo koji drugi plaćeni plana nakon tog datuma, i dalje ćete biti podobni za diskontirane cijene.

  Ako se prijavite na bilo koji plaćeni planu nakon 30. travnja, nećete imati pravo na diskontirane cijene na sve.

  Ako imate bilo kakvih drugih pitanja, molimo ne ustručavajte se poslati e-mail support@noblesamurai.com , a mi ćemo se potruditi da im odgovoriti za vas!

  Živjeli,
  Sarah

  Na
  Luis @ Encontrar Pareja , odgovorio:

  To je kontradiktorno s onim što je Eugene je pčela govori u nekim komentarima:

  - "Bok Dennis,
  Hvala na pitanju.
  -The Dobra vijest, da je DA, ako aktivirali svoj besplatni bijeli pojas plan prije 30. travnja, a zatim i dalje ćete dobiti 50% popusta na našim prodajnim planovima nakon 30. travnja, kada su vaše potrebe ključne rasti.
  -Warm Pozdrav,
  -Eugene "

  Dakle, što je istina? Možemo li još uvijek dobiti popust ako se odlučimo najkasnije do 30. travnja da trebamo plaćeni paket?

  Hvala.

  Na
  Podrška je odgovorio:

  Pozdrav Luis,

  Bilo je nekih nesporazuma oko pretplate na planove, ali smo ga izdvojiti sada.

  Ako ste plaćeni korisnika softvera prije 30. travnja, sve što trebate učiniti da biste zaključali u tim nižim cijenama je otvoriti novi Poredak Tracker i uploadati svoje podatke, odnosno omogućiti nikakav plan - čak i besplatno jedan - prije tog datuma .

  Živjeli,
  -NS Podrška

 26. Brzo pitanje: ako imate mnogo različitih projekata, a svaki od tih projekata ima manje od 50 riječi, to je besplatno? Ne mogu reći iz svog primjerka i samo želim biti siguran ...

  Hvala unaprijed!

  Na
  Podrška je odgovorio:

  Bok Čad,

  Broj ključnih riječi koje možete pratiti je u svim projektima, a ne pojedinca projekta datoteke.

  Ako imate 10 projekata, svaki s 30 ključnih riječi, onda ćete imati ukupno 300 riječi.

  U tom slučaju, morat ćete se pretplatiti na jedan od planova.

  Ako imate 10 projekata, svaki sa 5 ključnih riječi, onda ćete imati ukupno 50 ključnih riječi.

  Nećete morati da se pretplatite na plaćeni planu, ako imate 50 ili manje ključnih riječi u svim svojim projektima.

  Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, molimo ne ustručavajte se pucati na e-mail support@noblesamurai.com , a mi ćemo se potruditi odgovoriti na njih!

  Živjeli,
  -NS Podrška

 27. 27
  Na 29 veljače 2012 u 11:28
  Joe je rekao:

  Izvrstan post, hvala za sve due diligence.

  Kako će se nositi s promjenom planova kasnije za one od nas raste naš SEO portfelj? Ako sam samo trebate 200 riječi sada, ali prerasti taj plan? Hoće li postojeće cijene kupac prijaviti, ili nova cijena za korisnike?

  Također, tu će biti način da se prati rjeđe, kao i mjesečno?

  Na
  Podrška je odgovorio:

  Hi Joe,

  If you're a paid user of the software, and subscribe to any of the plans (even the 50kw free plan) before April 30th, you'll still be eligible for the cheaper price if you need to change your plans at a later date.

  At the moment there is no way to monitor less frequently, however if there is sufficient demand out there we will look at introducing these features.

  If you have any more questions, please don't hesitate to shoot an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer them!

  Živjeli,
  -NS Support

 28. As an existing market samurai user, I'm very satisfied with this solution.

 29. Eugene, and ALL the OUTSTANDING folks at MS: THANK YOU !!
  You guys and gals are the BEST in the industry.

 30. Hej dečki,

  So is the pricing only by KW?
  meaning if I want to track
  “underwater cat juggling” (my favorite)
  and have content on my blog
  at http://www.UnderwaterCatJuggling.com
  and undertwatercatjuggling.blogspot.com
  and underwaterCatJuggling.wordpress.com
  itd
  and want to track all theses URLs, will it count still at ONE keyword?

  hvala

  yves

  PS: Sorry if I missed this.

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Yes, the pricing is per keyword so tracking the keyword for a number of domains would count as one keyword

 31. This sounds great!

  I would like to clarify one thing on the pricing for existing customers… Are we grandfathered into the better pricing structure regardless of when we upgrade to a plan. For example, could I get the Orange Belt plan (200 keywords) as soon as it is available and upgrade to a larger plan later at the reduced price or do I need to lock in the price before April 30th?

  On
  steve wyman replied:

  Eugene Has said yes to that in one of the repsonses above

  Once your in your in :-)

  regards

 32. I paid the one time fee, and am interested in staying on as a free member, with the 50 KW per month. Do I need to sign up somewhere, or make it official in some way, or is it assumed that everyone who's already a paid member will by default sign on as a white belt, and only upgrade if specified?

  On
  Support replied:

  Hi Roderick,

  All you need to do to lock in your 50kw free plan is to open the new Rank Tracker and upload your data, or enable any plan – even the free one – before this date.

  Živjeli,
  - NS Support

 33. I have the same question as Travis. I've been a paid version holder for years, I assume should we need to in the future we can take up one of the paid plans at the discounted rate, after the April 30th cut-off.

  Also, will the new rank tracker service have the ability to specify which google to use? I track several kw's in Google Australia only.

  On
  Support replied:

  Hi Lucie,

  You'll be eligible for the cheaper plans in the future as long as you sign up to any of the plans (even the 50kw free plan) before April 30th, and you definitely will have the ability to specify location in the new Rank Tracker service.

  Živjeli,
  -NS Support

 34. Hi Eugene,

  I went through the post, thanks for the details. I wanted to clarify:

  This keyword limitation has only to do with Rank Tracker feature, correct? It will have no impact on the number of keywords returned at keyword research step. Also is there still risk in being blocked by Google depending on number of queries or it doesn't apply anymore?

  Hvala.

  On
  Support replied:

  Hi Max.

  The limitation is SOLELY related to the number of keywords tracked in Rank Tracker at any one time.

  The risk of being blocked by Google is still there for doing large amounts of keyword research, but as we will be again taking on the Rank Tracker queries, the risk of being banned due to too many ranking queries will no longer be there.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send a quick email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer them!

  Živjeli,
  -NS Support

 35. I'm really impressed by the bit about tracking the same keyword for different domains – I haven't seen this elsewhere and I was always bothered by it!

  On
  steve wyman replied:

  Hi Luiz

  I also saw that its really a neat idea isnt it :-)

 36. Thanks for the update Eugene. Google always seems to make every ones lives more difficult:)

  Anyways. Two questions. What if we have over 2500 keywords? We have many many clients. Do we just pay for the overage?

  Second. IS it possible that we can add our clients email along with our email to send the PDF reports or mail them a rank report?

  Hvala!

 37. Hi Eugene

  I am sorry, I am still confused. As a Market Samuri owner will I still have to sign up for the ranking program or will I be able to use the ranking program through MS only. I have less than 50 keywords.

  Hvala,

  Dana

  On
  Support replied:

  Hi Dana,

  This new Rank Tracker will be integrated into Market Samurai, just like the current one is. There will be some changes to the interface, but it will not be a stand-alone product.

  You'll still be able to use this new Rank Tracker service, but you will have to use the Rank Tracker module before April 30th to be eligible for the 50 free keywords.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send a quick email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer them!

  Živjeli,
  -NS Support

 38. I knew that one way or another you would do it!! This is an amazing deal, once again by an outstanding company! I use both Market Samurai and Article Samurai and cannot get over how god the products are for the cost they were. You guys never cease to amaze me by your generosity. I know you are in this to make money but you give, give give and should be congratulated for that. Hvala vam.

 39. Great work you all!!

  Bravo! For your super customer service.

  Theresa :)

 40. Hi Eugene,

  You said – “Once a week, our “cloud” servers will check your rankings …”. But I (and I guess many of us) need to check my rankings almost everyday. So, I wonder if getting just one email every week is going to be enough. Hopefully, as you said, the Rank Tracking inside MS will also be functional for at least <50 keywords.

  Hvala.

  On
  Support replied:

  Hi Ameet,

  When we release the new Rank Tracker service, we will be discontinuing the old one. This new Rank Tracker will be integrated into Market Samurai, just like the current one is. There will be some changes to the interface, but it will not be a stand-alone product.

  The new Rank Tracker service will take over all ranking checks that you can currently do through Market Samurai.

  Unfortunately, there is no ability to check rankings daily with the new service. To do this would be 7x the cost – if there is sufficient demand at this increased price point, however, we will look into making this option available for users.

  If you have any more questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer.

  Živjeli,
  -NS Support

 41. Hey Eugene and the team

  Just want to say a big thank you for looking to resolve this issue quickly. What some people don't realize is that things are changing with SEO and “BIG” changes with Google and data is getting harder to provide (Unless you have huge pockets)

  You always seem to amaze me how you pull this off. I use Market Samurai and Article Samurai for our clients and without it I would be lost lol.

  The monthly cost is beyond brilliant, for the data that we get and the time we save I am more than happy.

  Customer for life

  Danny.

 42. Thank you very much for being upfront and very very honest with us. It's the Ozzie way and the right way to do business. I am a very happy customer and really appreciate what you guys have done so far from the very beginning. Keep it up and have a great day.

  Mike Chudej

 43. Excellent work as always.

  Question: Will the special existing customer pricing be available in the future? That is, if I decide to stick with the 50 free keywords for now, or go with the 100 keywords option but end up in 6 months needing to track 500 keywords – will that special pricing still be available?

  thanks,
  Joseph

  On
  Support replied:

  Hi Joseph,

  If you've signed up to the 50 free keywords plan before April 30th, you'll be eligible for the cheaper prices in the future if you decide to change your plans.

  Živjeli,
  -NS Support

 44. Will there be a price break for existing users who find that they need to upgrade to a higher level after April?

  On
  Support replied:

  Hi Lisa,

  If you've signed up to the 50 free keywords plan before April 30th, you'll be eligible for the cheaper prices in the future if you decide to change your plans.

  Živjeli,
  -NS Support

 45. Will weekly report will be store in market samurai or only email ?

  Past historic report will be keep in history ?

  Thanks for long blog post, and offer seems good

  On
  Support replied:

  Hi there,

  All the data will be stored in Market Samurai, including historic data.

  The emails are designed to supplement the data, and they are there to inform you about when your rankings have been updated and are ready to view.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer!

  Živjeli,
  -NS Support

 46. This is outstanding Eugene!

  You guys did it again :D I'm very happy with the paid plans for “veteran” users you detailed. A big plus point in comparison to other rank tracking services out there. Hope we can see the new MS Rank Tracker soon.

  All the best!

 47. Fair enough. I guess if you're getting up to the level of wanting to track a few hundred keywords you can afford a small amount. But, taking the “blue belt” after April 30 will be $600 a year for some people.

  That add's up. Maybe you should provide the software itself at no charge for people who track large amounts of keywords?

  Just a suggestion.

 48. Looks great, was using another provider which we actually just canned and were about to use another service so will wait and see how this goes.

 49. 49
  On February 29th, 2012 at 12:32 pm
  Greg Morrison said:

  Will you have a plan higher then 2,500 keywords? I need to track between 5,000-7,000 keywords, will there be a plan available for this?

  On
  Greg Morrison replied:

  Oh wow, you're only going to be doing once a week updates? For any serious SEO person this isn't going to fly, not even close!

  You guys are still great for everything else, but for rank tracking, it looks like you guys are definitely going to be lacking. But good luck with everything, I still think MS is one of the best tools for the price.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Greg,

  Hvala na komentaru.

  We're initially only going with weekly rankings, and may offer daily ranking updates in the future. It's what the majority of Ranking services provide, and from our data analysis it's what most of our customers do (even internally we don't check more than once a week).

  However, daily rankings are substantially more expensive to provide (7 times more). I'd like to get your feedback, if the retail prices were 7 times the cost for daily updates would this still represent good value for you?

  We've had a few people ask us about this now, I'd like to get some feedback on whether a 7 fold price increase would be worth it to provide the more frequent ranking updates.

  Thanks for your questions though!

  Warm Regards,

  Eugene

 50. 1. very important, can you create costume reports that i can send my clients?
  2. if i check only twice a month can i get discount?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Tzvi,

  Thanks for your questions.

  In a future version of the service we will add the ability to email PDF reports automatically for each campaign that you create. For higher plans, we may also add the ability to white-label the reports.

  In terms of your other question, unfortunately the system we're building and the user-interface we've designed won't easily be able to move to fortnightly checking. What you could do is alternatively pause each campaign after each week so that you effectively double the number of keywords you are checking for each price-point.

  Warm Regards,

  Eugene

 51. Yep I would have to say the MS chaps have done the work and come up with the goods. An equitable solution to the problem facing MS, especially in relation to the market.

 52. Where do I signup?

  On
  Eugene Ware replied:

  Bok Sean,

  Thanks for your question.

  When the Beta program is ready we'll email our customers with a link where they can sign up to the Beta program, and then a few weeks after that we'll roll it out to everyone.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  steve wyman replied:

  Hi eugene
  So will all customers be allowed into teh beta if they wish to or is there a limit?

  I ask as with my surname starting witha a W im often slow to get emails. Like the one about this blog entry

  Looks like i got it 2-3 hours after others

  regards

  On
  Support replied:

  Hi Steve,

  There will be a limit to the number of people who can sign up to the beta, but we've learned from sending out mass emails that people do miss out.

  This time we'll be sending out an email ahead of time, and making the page live at a specified time.

  This way you should get the email, and not miss out on the limited spots.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to anwer.

  Živjeli,
  -NS Support

 53. Thanks for all of the hard work you guys put in to keep RT going! And for offering such great pricing options.

  Just thought I'd check if you have anything in the pipelines for tracking local rankings (suburb, city, state etc).

  Although there are lots of 'local' tools coming onto the marketing I'd rather stick with MS, if possible :)

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Michaele,

  Thanks for your question. We have thought about that. It won't be there on day one (our focus is in getting out the first version as quickly as possible), but it may be a possible feature for the future.

  Our data provider doesn't directly support this feature, but this would be easy for them add this in the future. Can't give you a timeline on this at the moment though!

  If you could let me know the names of some of the best Local tools available I'll check them out and see how they've implemented this functionality, and think about how we might change our product to support this in the future.

  Thanks for your support!

  Živjeli,

  Eugene

 54. If we elect to go with the free plan right now and not buy more keywords, can we upgrade at the existing user price AFTER April 30th? Or do we have to figure out our future needs today in order to lock in the special pricing.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Dennis,

  Thanks for your question.

  The good news, is that YES, if you activate your FREE White Belt plan before April 30th, then you'll still receive your 50% discount on our retail plans after April 30th when your keyword needs grow.

  Warm Regards,

  Eugene

 55. Thanks for adding the ability to track ranking free for existing user.

  However I have to admit I seldom use rank tracking in market samurai. I find it troublesome to track a long list of keywords. I would prefer feature as in semrush which I can just enter the my url and I got all the keywords which my site is currently rank in google.

  If the data provider are able to provide such feature that would be really useful.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Foo,

  Thanks for your question.

  We're not planning on supporting the SEMRush API to “reverse engineer” rankings based on your domain in the near feature.

  But by being able to enter in some keywords and let us do the work it will certainly make the process a lot faster and easier. It's quite slow to do that now, and the new service will make this less of a chore.

  Also, when you initially add in keywords you'll be able to get your initial rankings back in a few minutes, and then get weekly ranking reports each week.

  We've talked internally about interfacing with your Google Analytics account (and possibly SEMRush) to initially suggest keywords for you to track, but this won't be there day one.

  Warm Regards,

  Eugene

 56. Thanks for the Update.

  Do we get those nice features as white label reportings ?

  Best regards, Marko

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Marko,

  Thanks for your question. Features that we'll add after the launch will be PDF email reports for each campaign that you have set up, that can go to you or even client email addresses.

  For higher plans we are also looking at adding whitelabeling so you can get your logo into the reports.

  Warm Regards,

  Eugene

 57. 57
  On February 29th, 2012 at 1:38 pm
  Eddie Teo said:

  I am upset. Why should a paid user like me be subsidizing a free user?

  If I use my own proxies, would I be penalized as well? If yes, WHY?

  I have several clients which I do reports for, and this charging will be telling me to switch over to other products.

  I use Market Samurai primarily for rank tracking, and now it is going to lose its charm, for me at least.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Eddie,

  I'm very sorry that you're upset.

  Our options were either to charge everyone or see if we can bear the cost of supporting a free offering.

  While you might see it as the paid users subsidising the free users – it's more of a case that paid users at our retail pricing (after April 30th) will subsidise both the 50 keyword free plans, and also the discounted paid plans. This might take a while for this to occur, and we will bear the cost in the meantime until the service breaks even.

  With the new service we will not be supporting the existing functionality to use your own computer (or proxies) to look up rankings. It costs a lot of time and money to keep up to date with the constant Google changes (format changes, universal changes, etc). One of the core benefits with going to a third party data provider is that we can spend less time chasing Google, and put the savings towards subsidising both free users and the special paid plans such as yourself.

  Thus, we won't be supporting the old system once the new service has been launched.

  You may wish to try a service like SEO Power Suite which has support for proxies, but be aware that they also have a monthly search engine update fee of up to $20 a month that kicks in after a few months.

  I'm sorry to let you down, we've tried our very best to try look after everyone, and to minimize the costs for everyone effected by these changes.

  At the very least, opt-in for the 50 keyword free plan before 30th April to make sure you lock in your higher quota in case you decide to give Rank Tracker a try again in the future.

  S poštovanjem,

  Eugene

 58. Any chance that you guys will offer a paid version of the rank tracker that allows for daily rank tracking?

  I would be willing to pay for such an option as once a week tracking isn't going to cut it for those who work in the SEO field every day.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Rich,

  Thanks for your question.

  We are considering it in the future if there's enough demand. As noted in my post above, as there are 7 times as many ranking checks for a daily service, the price points would have to be increased in proportion to pay for the increased usage. Would this level of pricing still work for you?

  What we are implementing is the facility to return your first set of results within a few minutes of adding new keywords. Thus you can get initial rankings quickly, and then have your weekly updates come through each week.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  steve wyman replied:

  Hi eugene

  IM hopeing you will see and respond to this point.

  I see a number of people repeating this question and i think your in avoidance mode. (I say that kindly)

  As an SEO supplier if a client contacts me and says “hows my serps going” and i say Oh well its to expensive to tell you so can you wait 5 days? i think the answer would be No.

  Especially as every other online cloud based service I've seen and use does this!!

  For clarity I currently use or trial
  sescout.com
  serpfox
  positionly

  Sada sescout je najbolji i vaše će biti puno puno jeftinije pa im ti ne kucati.

  Zašto trebam svakodnevno provjeru osim za klijenta odgovor?

  Jedna nova kampanja dok ja dont briga što hapens dana u dan to može biti poučno vidjeti postupni insers pokreta (kao što se vidi na svakodnevne provjere, a ne reći "pada s litice" s tjednim pregledima.

  Jednom stranice establsh tjedno je u redu.

  Dakle, ja bih volio vidjeti dodatak opciju paket za reći staza 10, 20 ili 50 ključnih riječi dnevno. Njegova će biti puno više, ali taj prekid.

  Ograničavanjem provjere ključnih riječi na justthe trenutne ciljeve imamo ravnotežu?

  Na
  Bogat je odgovorio:

  Pozdrav Eugene,

  Hvala Vam na brzom odgovoru. Ja bih bio spreman platiti 7 puta trenutnu strukturu cijena koje si citirao za pouzdano svakodnevno praćenje, iako sam vjerojatno pasti u manjini. Mislim da bi vjerojatno naći mnogo SEO profesionalci, iako koji bi bili spremni platiti da ako bi mogao ponuditi uslugu.

  U svakom slučaju hvala vam za promjenama i svoj trud! Volim tržištu samuraja i želimo Vam dečki najbolje!

  Srdačan pozdrav,
  Bogati

 59. Bok Eugene,

  Poredak Tranker u MS stvarno ubija svoj duh :(
  Ja sam odani obožavatelj Market Samurai godinama i to stvarno boli ne biti u mogućnosti iskoristiti MS da je puni potencijal u posljednjih nekoliko tjedana.

  Ja sam samo pitala zašto nije na tržištu samuraj u stanju učiniti ono što SEO PowerSuite je sposoban u smislu dobavljanje rangiranje podatke? ( http://www.link-assistant.com/rank-tracker/ )

  Taj program je vrlo lijep posao za mene i pruža oba lokaliziran i globalne rezultate koje su mi potrebne za neke od mojih klijenata u lokalnim nišama i neke web stranice koje globalno u prirodi

  Ja sam se prebacio na njih u posljednjih nekoliko tjedana kako bi provjerili moj rang, a čini se da postoje sasvim ok iz mog ograničen iskustvom korištenja.

  Ako tržište Samurai bili na razvaljajte ovaj novi cloud platformu za provjeru rang, bi li biti u mogućnosti da imaju mogućnost provjeriti i lokalizirane i globalne rezultate?


  Eugene Ware je odgovorio:

  Bok Johnson,

  Žao mi je čuti da ste malo razočaran.

  SEO Powersuite je dobar proizvod. Samo budite svjesni da to nije fiksna cijena proizvoda kao svoje prodaje pismo može predložiti. Oni imaju mjesečnu naknadu za ažuriranje bilo gdje u rasponu od $ 5 - $ 20 koji počinje u nakon oko 6 mjeseci mislim.

  SEO Powersuite rješava problem razmaka svoje upite tijekom dugog vremenskog razdoblja-među različitim drugim tehnikama.

  To je trenutno što imamo implementiran (drugi kašnjenje 30), ali to nije veliki korisničko iskustvo, jer dugo vremena rang ažuriranja.

  Mi vjerujemo da je bolje iskustvo ako možemo nositi čin provjere na našoj strani. Ocijenite ograničava u Googleu ne utječe samo na vas, nego bilo tko drugi dijele svoju internetsku vezu. Tako da to nije stvarno prikladna u mnogim okolnostima. To također otvara mogućnost za nas razvaljajte mobilne aplikacije u budućnosti, kao i da se može provjeriti svoje rangiranje izvješća, ali i potencijalno dobiti push obavijesti kada se izvješća su spremni, ili ste primili veliki pad u svojim ljestvici. Čisto model za radni stol ograničava to nešto.

  The current plans for Rank Tracker include allowing you to specify your region and language for each campaign. We don't currently support the equivalent of “Show only results in Australia”, but we do support being able to search using Google Australia. That's not to say that we wouldn't support it in the future however.

  What I'd really like to add is the ability to specific a city like “New York” and see the results for that city only. As local SEO is more important these days for local business, that would be a great feature to have. Our data provideR doesn't currently support this, but it would be easy for them to add in the future.

  Once again, I'm sorry for the frustration and disappointment that you're feeling.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Josue replied:

  Let me quote this: “We believe it is a better experience if we can handle the rank checks on our side.”

  From my experience, things you believe are best for customers are usually not the best thing.

  I think MS should have done some kind of survey to determine what is the best for the customer.

  I been reading a lot of the comments and it seems that a lot are upset at the fact we can't check stats on our own time.

  As I mentioned before, I check it every other day. And I add and delete keywords all the time.

  This is completely taking the user experience out of it.

  I just don't like the fact that we can't check it on our own.

  If I'm going to pay for something, I would like to have full hands on control of it.

  If I wanted someone else to do it for me, I would go to odesk.

 60. I just want to let you know that you guys and girls…ROCK! I think that your transparency and candidness have really shined in your challenging situation. To even offer a FREE version and to “EAT” the costs is admirable and EVERYONE SHOULD BE GRATEFUL!

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks for the encouragement!

  We're in this for the long-term, and we try our best to make the best decisions for our customers in the long-term as well.

  We hope that by looking out for our customers, that as we release new features and products, that people will give them a try because they know we'll take care of them. The world of SEO and Internet Marketing can be a dark place, where people “launch” a product and then stop supporting it 4 weeks later and it stops working. We think that's short term thinking, and represents everything that we hate about the industry!

  Thanks again for your kind words!

  Živjeli,

  Eugene

 61. Also, look forward to your reply to @Travis question:

  If we start at the 50 KW plan and upgrade levels in the future, can we lock in these prices as we move up levels?

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks for your question.

  Yes, if you start at the 50 keyword plan (by activating it before April 30th) then we'll honour the special pricing as your keyword needs grow.

  Živjeli,

  Eugene

 62. Wow, an awesome thing by Noble Samurai.

  It's great to hear about the work and analysis you guys do. Very detail explanations just like I give people. Count me in for life and one of the happiest days of my life will be when you can bill as a Black Belt.

  Your prices are totally sick!

 63. 63
  On February 29th, 2012 at 2:31 pm
  Rob Jones said:

  I'll be honest…I had my doubts before, but your new rank tracking service sounds very good. I'll certainly be signing up! Looking forward to it!

 64. 64
  On February 29th, 2012 at 2:40 pm
  Mark Olson said:

  Good-bye, Market Samurai.

  I've gotten great value over the past 3 years for the original low price (thank you Noble Samurai). But I'm afraid its time has passed. Rank Tracker was the only feature I still used and with these changes….it is time to lay it rest.

  RIP
  gomeifuku o inorimasu

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Mark,

  Sorry to hear that the combination of our 50 keyword free plan, and our discounted prices (which are less than a quarter of the price of most of the competition that we've analysed) is not working out for you.

  We've tried our best to deliver options that would meet most of our user's needs, but it's inevitable that we won't be able to help everybody.

  In any case, please activate your 50 free keyword plan when we we announce it even if you're not planning to initially use it. Once you've activated it, you get to keep the plan forever – Just in case you are unable to find something that meets your requirements.

  I'm sorry we've disappointed you, and wish you the best in your online business success.

  Warm Regards,

  Eugene

 65. 65

  The pricing structure looks to be more than fair considering that there is a lot more to Market Samurai than one module and revisions appear to be constant.

  Hopefully this pricing structure will allow the developers to continue on their path on an equitable basis.

 66. 66

  Hi Eugene and team,

  Well handled as always, I have a lot of respect for how you continue to run your company. While all this was going down, I tried checking 10 keywords in Rank Tracker. I rec'd some kind of notice/warning from Google that I had too many queries, and the rank data even for this small group was way off. However, I wasn't ever really clear about how the Personalization and Localization works in Google until your posts above. Would this account for my Rank Tracker data being so off?

  Also, with regard to backlinks, I've heard from other experts that there is no reliable source for backlinks. They said Majestic SEO is the best, but even it can be way off. They did say that for Competition analysis while the actual numbers of backlinks aren't accurate, the relative distances between the numbers hold up as a gauge (meaning if they a competitor has 10x's the links you do, that is pretty accurate even if the actual numbers aren't).

  Would love to get your input on the above – esp. the first until this new transition gets sorted.

  Thanks again for the great product and customer support,
  Chris

  On
  Eugene Ware replied:

  Bok Chris,

  Thanks for your questions. Depending on your connection you can get rate limited by Google.

  As for the accuracy of the data, I'm not aware of any current Rank Tracker accuracy issues. The problem is most likely to be localization / personalization. To check, click the little green arrow next to the Ranking number to see what query we used to pull back these results. There can still be localization issues, but at least personalization should be taken out of the equation. If you keep having issues even after entering the captcha then a short-term work around would be to get access to a proxy server, and plug it into the settings area in Market Samurai to overcome the rate limiting issue. You might want to check out someone like Trusted Proxies and sign up for a trial and see if that fixes the problem. If not, please feel free to contact our help desk who'll be more than happy to help you through any issues that you might be experiencing.

  In any case, staying on top of changing Google result page formats, and reliably dealing with personalization/localization issues is an ongoing challenge. One of the side benefits of going with the data provider we've chosen is that because it's their sole business, they stay on top of these changes as soon as they occur. So you should see more reliable results with the new Rank Tracker service as well.

  It's true what you say about back links. Majestic SEO is the best, but they often don't return data for low authority sites (less than 30 links). Unfortunately there's no easy way around this aside from breaking into Google's data centers and accessing their data.

  It's important that when using Majestic, that you use the “Fresh Index”, and not the historical index for reporting back link numbers. The Historical index shows every single link that has every linked to your site. So if someone linked to you in 2001, that will still show up as link, even if the original link was removed.

  If you're monitoring your own site and have added Google Webmaster Tools, then you may be able to get some additional data points from there. The data is not always that fresh though, but it's another source that you might not be aware of.

  Hope that helps you out.

  Živjeli,

  Eugene

 67. hi,
  i am 2 years customer of MS, and i know that you are doing the best for your customer. i am happy to pay you beacause you are the best.

  Amit

 68. I arrived at MS a long time ago because of problems with getting ranking data from some other software I had at the time.

  Internet marketing is my business and tracking my rankings accurately is vital to me. I feel that the costs for your solution to the problem are a fair and necessary business expense that I'm happy to make.

  On top of that, support from MS has always been top-notch, quick and courteous. I'm in.

  George.

 69. Wow what a great service! I would most likely not exceed 50 kw per month but if I did I have no problem with the pricing structure at all, its actually very cheap!

  Nobody has a reason to complain, if you want to run more than 50 keywords then you have to pay..you cannot expect everything for free, we enjoyed the last 3 years but its about time to pay if the service is not available for free…if you want to run your SEO business then Market Samurai team also needs to run their business and keep us happy…at least they came up with a great solution.. as simple as that :)

  Thanks Team

 70. Hi Eugene
  Well done for solving the problem.
  I work with many SMEs who are happy with a monthly rankings report.
  Is it possible to specify a longer time period eg once per month and therefore effectively reduce the cost?
  Lijep pozdrav
  Graham

  On
  Support replied:

  Hi Graham,

  It is possible to do this – you'll have the option of tracking and untracking different keywords at any point.

  If you like, you can contact support@noblesamurai.com and we can give you a more detailed answer!

  Živjeli,
  -NS Support

 71. Thanks for all your hard work in coming up with a strategy for a fair plan. I appreciate it.

 72. Is tracking 50 keywords limit for one project or all projects in MS?

  On
  Support replied:

  Hi Peter,

  The keyword limit is for all project in MS.

  -Support

 73. Hi Eugene

  This is good news and as a heavy user I will no doubt subscribe to one of the plans which do seem reasonable.

  However, there is still IMHO a far more important issue on MS that is not yet resolved : when will you go back to using Google data for SEOC and SEOLC ?

  For me, the tool cannot and does not fulfill its main objective (keyword analysis and identification of opportunities) while using SEOT from Google but SEOC and SEOLC from Bing.

  I know that a large number of users (myself included) have been asking this question since the start of your issues.

  Can you please give us an update on this burning issue ?

  Puno hvala

  Pavao

 74. We don't use MS for ranktracking but already found a good alternative. We value other MS features to be more of use for our daily work as SEO advisors. We believe MS is the best tool for SEO competition research and for keyword analysis.

 75. Hi Eugene,

  Hats off to the team at Noble Samurai, and well done to the management team for taking the time to do the analysis properly, and deliver a coherent message.

  It never ceases to amaze me the professionalism that NS have, and the lack of professionalism and transparency in what is an extremely competitive market.

  If you want to know how to deliver to your customers, in terms of value, message, and marketing, Noble Samurai are an excellent example of the right way to do it.

  Thanks to all involved for continuing to exceed my expectations!

  Best,
  Guy

 76. Free plan in Rank Tracker is greta news, yhank you! Do you plan to develop more functions in seo competition like sorting or other?

 77. You guys are missing what you can now show to the client.

  A client ranks outside the 1000 rank. As I work to bring them to the first page (at which point they call me Mr. Incredible!), they want to see how their ranking is improving, which is code word to see if I am doing my job.

  If MS only offers the top 100, it could be weeks or months before the clients website shows up in the top 100, if ever!

  How will I show the client a track record of them moving from ### (outside 1000) to ### (outside 1000) to 999 to 800 to 650 to 421 to 274 to 121 to 93 to 63 to 47 to 23 to 14 to 3?

  If each number in my example above took one month to get to, the rankings won't show up in your new Ranking Tracker for 9 months (73)! Every one of my clients would be furious and would fire me within 3 months because I can't show them their ranking improvements until Christmas of this year!

  Interested in what other SEO guru's think as well.

  Hvala ti,
  Eric The Man (just a man, not THE Man)

 78. Thanks for the detailed post Eugene and it looks like you guys have managed to come up with a great solution that should suit the vast majority – a tricky thing to do in adverse conditions!

  As a new user to MS I've been hungrily digesting all the video tutorials that you have in the dojo but Rank Tracker seems to be one area that I haven't seen anything on – are there any videos around as an intro or will the new interface be so different that it's best to wait till that comes out?

  As a follow on from the above I have to say I'm really impressed with the depth of MS – when I bought it I'd only seen the keyword side but the number and scope of other modules has been a great surprise (as is the amount of video training available for free!)

  Will certainly be signing up for the new Rank Tracker as I'm building a lot of trust and confidence in you guys based on your last few blog posts and the way you've bounced back.

  Keep up the good work,

  Cheers

  Andrew

 79. If we have both Article and Market Samurai, do we have 2 sign ups, and 2 50 words in each? It should be right because there are two different products with different uses.

  Pozdrav,

  On
  Support replied:

  Hi Abel,

  You're correct – you'll have 50 free keywords per product.

  -Support

 80. Hey guys, you've only missed one thing . . . I need a button to sign up for the Blue Belt!

  Onwards and upwards everyone — and a special “G'day” to young Ben!

  Cheers

  Ivan

  On
  Support replied:

  Hi John,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Živjeli,
  Podrška

 81. Bok,

  This looks cool. I like the way you can gradually upgrade your membership depending on your needs rather than just go to an expensive membership from no where.

  The automatic checking should help me avoid the bad habit of obsessively checking my rankings far too frequently as well!

  But sometimes it is pretty useful to run the system there and then and get a answer to a keyword question. Waiting a week for the answer may not be ideal when you are looking to fix a problem or make a decision.

  Will it be possible to still run the software mannually, on the paid options, to get an immediate answer? (perhaps with a limited number of keywords/searches – or even buy credits to do it) Is it the case that I can do this upto 50 keywords or from my own computers location ie not your servers?

  Andrew

 82. Thanks guys for working so hard to get this sorted.

  It's great you have managed to keep a free option available for existing customers and the pricing for existing customers looks very fair to me too.

  Pozdrav
  Mike

 83. Hi guys – great job fixing it all up and am really pleased to see you have come up with a great way to keep almost everyone happy. The 'old' service was slow and a bit clunky so I am really looking forward to the new version.

 84. Thanks for addressing this in a way which should suit a huge number of users – sure, it wont work for some maybe which is a shame, but for most it strikes me as a good deal.

  If it stands up like you hope it will after the beta, then it looks like you'll have turned a (big) problem into an opportunity to update the service and effectively too…

  One Q – if you already have a licence for MS and/or AS do you need to do anything at all before April 30th, or will you automatically be on the White Belt plan – and will you then be able to upgrade to higher plans at the lower cost at any time in the future.

 85. Hi Eugene & team,

  I am amazed!

  You have created a more than great solution at an awesome pricepoint. Can hardly believe that you are bearing the considerable cost for your users. Don't think there are many who woulf do that!!!

  Well, I am definitely in and looking forward to the cloud based service with automatic weekly reports. That makes things easier and smoother for me.

  HVALA

 86. Not very happy about that! I have the paid version and you change the deal…

 87. Hey Eugene,

  While I can understand the need to cut down costs (or make more money; depends how you look at it), 50 keywords is really not much to begin with, especially if you're just starting to work on a website.

  Majority of new sites needs to be checked across hundreds of keywords to pinpoint the best possible ones, BEFORE you start optimizing and tracking the “best ones”.

  Also, as a software developer, I don't see what's the big deal with maintaining the local tracker… yes – it defeats the purpose of the cloud for 92% of the users, but it works, and it works well! why change something that works well?

  SUGGESTION:
  Keep the local Rank Tracker and add the cloud service as an paid add-on for those who really need it.

  - OR -

  Allow FREE users to check UNLIMITED number of keywords ONCE per month (once per keyword/month) AND track up to 50 keywords (50 keywords/week).

 88. Hi Guys!

  Wow, fantastic! Being an existing PAID customer of both Market and Article Samurai, this is music to my ears! I have to say, I have been using raventools.com for past 30 days on a free trial and now it's going to be $99/month, so kinda glad you nearly at testing phase!

  Two important question that I had in mind, and that is:

  1. “Can one upgrade from any price plan at any stage?”

  2. “Will one subscription to a price plan allow me to use the ranktracker on both Market and Article Samurai?”

  Molim savjet.

  I very much look forward to your reply.

  Many thanks in advance and thanks for the post!

  Best,

  Leo

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Leo,

  I'm glad you approve :-)

  To answer your questions:

  1. Yes, you can upgrade from any plan at any stage.

  2. Yes, if both your MS and AS registration details are at the same email address, then you'll be able to use either to access your Rank Tracker cloud service data. If not, contact support and we'll help merge the two accounts together.

  Hope that answers your questions.

  Thanks for your support!

  Warm Regards,

  Eugene

 89. Hi Eugene,

  That I will be be signing up for one of the amazing plans you offered goes without saying, but everytime you post I get a lesson in customer service and how to build raving fans.

  Thanks for the education!

  Rich Casamento

 90. Hi MS team,

  Imam pitanje.

  You talk about a “slow way” of rank tracking, which is actually what's happening now.

  Will this option still be available for free in the future?

  I mean: I don't care for a slow ranktracking job running in the background.

  regards,
  James

 91. Well we all have to think why we are using these SEO tools.
  As we can't do anything with the tools that we can't do by hand the answer must be that we want to save time.
  This new pagerang solution is a good solution as it saves time, much time. I do have other pagerang tools, but as the present MS tool slooow.
  Keep up the good work!

 92. You guys are awesome, top quality customer service, 20/10

 93. Awesomeness! When do we get to buy our plans? I can't wait! :)

  On
  Support replied:

  Hi Hilary,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Živjeli,
  Podrška

 94. Thanks for the update and also finding a solution that meets all our needs, and a fair one at that :)

  One thing I wanted to clarify here.

  As I grow my business and as an existing user of MS, would one still qualify for the discounted package if they purchsed the rank tracker a little later on, or would I have to purchase it now, even though I am not yet at the stage of hitting 50+ searches?

  Just wanted to know if this pricing would be locked in for existing members or if they too would have to pay the higher price if they purchased the extra's later on.

  Hvala

  Gio

 95. We are in the 1%. When do we need to sign up. 99 per month is OK with us.

  On
  Support replied:

  Hi Kim,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Živjeli,
  Podrška

 96. I think this is a fair solution. I have other services that track ranking and they are all paid. Glad to see you all landed on your feet with the Google Changes.

 97. I've always tracked about 30 keywords and I've been a customer since the beginning so for me this is all good.

  Great job!

 98. 98

  Wow. I'm not getting it. A service included in the cost of the product is converted to a subscription and people are happy?

  I'm wondering if this is the first step in moving more included services to a paid version. First RT; what's next?

  How long will it take before MS is at Article Samurai pricing levels?

 99. thanks for the much awaited update Eugene. looking forward to utilizing the paid plans. you definitely have the cost advantage over the competition, and based on having used MS for the past couple years I have no doubts the quality will also be amazing. thank you for doing what you do.

 100. Great, comprehensive update Eugene. Thank you for coming up with a wonderful solution – although I am not surprised at all. You continue to over deliver and I know you know that it is very much appreciated. I am looking forward to the modified rank tracker module, as well as some of the advanced packages.

 101. Hia Eugene,

  I have a few doubts:

  1) The 1000 keywords for the brown belt are in total for all the projects right? not for the the maximun in a project? If I have 3 projects of 250 keywords, 1 of 200 keywords, and 2 of 100 keywords, I would have 1150 for which I need more than 1000 keywords.

  2) I see that the price for keyword is 0,04 for the 1000 keywords plan and also 0,04 for the 2500 keyword plan. It's more than the double volume of keywords (x2,5)… wouldn't it bee normal to reduce a bit the price for keyword as the volume is much more to 0'03 or at least 0'035? I feel that the ones that are in the 1% in which I'm surely included have to assume the big cost for all the rest of the users.
  I think is normal that if we pay a for a huge volume of keywords, we should have a “special offer” in the price per keyword, isn't it?. The way you set it it's more rentable for people like me to pay 2 brown belts (1000 keyword plans = 40$x2) than 1 black belt (2500 keyword plan = 100$), is more cheaper and I would have acces to Market Samurai from the double of PC's…

  3) Will I be able to have a bill monthly for my accountancy?

  Hvala

 102. 102

  Hi Eugene. Thanks for keeping us up to date with the status of MS. This may have been asked already, and if so I apologize for the redundancy. I use MS primarily for doing keyword research, and occasionally (monthly at the most) I'll run a ranking report for a few of my clients. If I keep every campaign/project as inactive, and only activate and run the rank tracker monthly to get these reports, and keep the number of keywords per project at 50 or less, does this qualify for the free version? Ie, I don't have a need for the ranking information to be up to date except for once a month.

  On
  Support replied:

  Hi Tom,

  In this case you'd still qualify for the free plan.

  Živjeli,
  Podrška

 103. Hey MS gang how's it going.

  First let me say that I love ya guys. Really I do. Always on top of things.

  But this new rank tracker thig an how it's going to work is not a good thing in my honest opinion.

  Here's an example.

  If my client walks in today and wants results. What am I to say, that he needs to wait a week?

  Not cool.

  As for me, if I'm going to pay for this, then I would like a little more control of it.

  Weekly stats just won't be enough for me and as I can see by the comments left all ready, I'm not the only one that feels this way.

  I totally understand the whole deal behind it, I do.

  It just doesn't seem like an actual fix.

  The discount is cool and even the full price is good. But in my opinion, your competition charging more is a better deal just because we can actually do more with it.

  Anyway, I'm still using it for research. However, I will miss the rank tracker so much.

  Guess I'll have to do some sole searching for another tracking feature. Sorry but the way you guys have it now is just not good enough.

  Just hope this doesn't kill MS for good.

  Živjeli,
  Joey

 104. Excellent solution at a more than fair price. What impresses me most is that you took the time to analyse existing usage patterns and didn't just guess. Thanks again.

 105. 105

  Hi Folks

  First I'd like to add my thanks to all the others. You consistently define what customer service is all about.

  Quick question, which you may have answered but I got tired of reading all the comments.

  When you say “sign up for …” are you referring to signing up for MS or do you mean the new rank-tracker program?

  I am a MS-paid owner but will be satisfied with the 50-free program for now. Will I still qualify for the 50% discount rates for the rank-tracker if I need to upgrade after April 30?

  Živjeli,
  Ric

  On
  Miriam Parkinson replied:

  We mean signing up for the Rank Tracker 50 keywords free plan. Once it is launched you can do this from within Rank Tracker or the accounts system. So long as you have done this you will be eligible for the discounted plans if you need them in the future

 106. 106

  At first I was a bit pissed this was happening and wrote a response to the original post concerning it… I'm glad I took my own advice about emails/posts, don't do it in anger.

  I've been with MS since its initial launch through 30DC and have never regretted it, even now. You guys have done a great job for a long time and the solution you've come up with more than satisfactory, it's genius.

  Now that I've explained what a dooch I almost made of myself, and how terrific you guys are, I have a question.

  I too am confused about the whole “existing customer” signup for a plan. I've read the posts here and still can't figure it out, especially since there seems to be a contradiction between two MS posters.

  Eugene said: “You must sign up to any plan (even the FREE 50 Keyword Whitebelt Plan will count) before 30th April to get access to the special 50% off pricing.”

  BUT
  Sarah said: “Initially, all users will be on a free keyword plan by default, but you'll need to sign up to a paid plan before April 30th to take advantage of the discounted prices.”

  So, Eugene says signing up for FREE plan is ok, but Sarah says a PAID plan. Which is it? Free plan by default and locked in pricing discounts, OR, purchase a PAID plan ( even if it's the cheapest $5.00/mo)?

  Thanks Guys/Gals

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Sorry about the confusion! It stems from the fact that we were all a little confused. We changed how we were going to manage the discounted plans based on feedback on the blog so there was a contradiction in the comments for a period of time.

  In order to be eligible for the discounted plans (once they are launched) you need to either:
  * Visit the Rank Tracker product page in the accounts system
  * Click 'Change Plan' in Rank Tracker (within Market Samurai)
  * Create a campaign in Rank Tracker
  * Upload a project to a campaign in Rank Tracker

  Provided this is done by the 30th April you will get access to the 50 keyword free plan and be eligible for the discounted paid plans if/when you need to upgrade in the future.

  I hope this clarifies things!
  Miriam

 107. 107
  On March 1st, 2012 at 5:33 am
  Venice said:

  Bok. I have market samurai and a monthly subscription to article samurai. Does that mean I will get 50 free keywords for each? If not, how will it work? Hvala.

 108. 108

  Hi Eugene,

  First let me say that MS is by far my favorite tool to use when it comes to Keyword and Rank Tracking. I also think it's a wise decision to move to the system you're moving to.

  I know this has been asked, but I just want to make sure I'm understanding the new pricing structure for existing customers correctly.

  Say I sign up for the 50 Keyword Free Rank Checker before April 30. If I need to upgrade to the 100 word plan 6 months later, would I get it at the 50% off rate or would I be paying the retail rate?

  If it's at the 50% rate, would that hold true if at a later date I needed to upgrade to the 1000 word plan? Or when I went to the additional upgrade would I then be paying the retail rate?

  In essence, is the plan to allow current customers (those that sign up for at least the “white belt” plan by April 30) to have access to higher level plans at the 50% rate going forward, or will there be a cutoff where they'll be paying the “retail” rates if they choose to upgrade or downgrade their plan?

  Again, I think you guys have come up with a wonderful solution to the problems Google's changes caused. I also think the new way will be much more efficient, which is always a good thing.

  Hvala,

  Josh

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Provided you have signed up for the 50 keyword free plan before April 30 you will be eligible for the paid plans at the discounted rate

 109. So, let me get this straight…. Google made a huge change to how your service works. Instead of using them as the scapegoat, you guys found a way to continue to service 92% of your customers for free even though it will come at a moderate cost to you?

  Hats off to MS! Thank you for all of your hard work and research. This no undoubtedly has taken uncountable hours of your time. Every MS user should feel so blessed and “treated” that you guys have been working so hard for us.

 110. Dobro učinio!

  You have found a great solution… although it will not fit my requirements I am still a very happy customer and could not be without MS… I have many smaller projects and I have 20 – 30 keywords for each project… however I have found another solution to Rank Tracking.

  As far as I am concerned even without RT MS is very good value for money…

  Question: I use RT not only for rank tracking but also for tracking the development in Backlinks. This is especially true for Article Samurai, but also for MS…

  Will you consider adding a Backlink Tracking Module instead of RT to fill this gap?

  Thanks a million for your extraordinary effort!!

 111. Eugene,

  Thanks for the update.

  Just in case I have missed it, who are you going to use to source the data? The reason I ask is that I also use SEO Powersuite and I have found the Rank Tracker module is quicker than many of the competitors (not comparing against MS or AS I hasten to add) and more reliable results. Therefore, I don't want to pay for MS if it is the same source.

  Hvala

  Simon

  On
  Anders Vinther replied:

  Hi Simon,

  The name of the provider is further up the thread…

  SEO Powersuite runs on your computer… this solution runs on cloud servers, so is not the same source…

  Živjeli,
  Anders

 112. 112

  Will it do top 1000 or only top 100 like current workaround?

  On
  Miriam Parkinson replied:

  The data returned will be for the top 100 positions

 113. 113

  Many thanks for your efforts in reaching a fair solution to the problems posed by the Google changes.

  I do have a couple of questions:

  Would it be possible to set up two groups of 50 keywords, then alternate the group that is live, so effectively getting data on 100 keywords once a fortnight?

  When we upload our keywords to the new scheme, will the existing data be carried forward?

  Can you clarify the question many are confused on, regarding moving up the tiers in future, and the price applicable. If you are an existing member now, and you start with the 50 free keywords under the new scheme, but later need to upgrade to 100, will you still get the discount.

  In answer to one question, it was suggested that the 50 keyword free plan may become a paid for plan (Answer to Comment 7)
  “At the moment the 50 free keyword plan is not on top of the paid plan. So a 200 keywords plan will get 200 keywords, not 250. The 50 keyword plan may become a standalone paid plan in the future”
  Can you clarify this – are you suggesting that even those existing users who will qualify for the free 50 keywords, may have to pay for the free 50 keywords in the future?

  Puno hvala.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Eddie,

  Thanks for your questions.

  1. Yes, you can alternate your keyword groups and effectively get 100 free keywords. But you'll have to do this manually (pause/unpause each week).

  2. Yes, when you upload your data we'll save all past historical data.

  3. Yes, if you sign up to the free 50 keyword plan before April 30th, and then want to upgrade in the future after the cut-off date, you will still get access to the special 50% off pricing.

  4. To clarify my statement, if you have a 50 keyword free plan then you get to keep access to this forever. You won't have to pay for it in the future.

  Hope that clears things up.

  Topli pozdrav,

  Eugene

  On
  Pete replied:

  Just to clarify points 3 / as I understand current members / users of MS will not be auto included but will need to register ? and at current we can not do that but you will send another email when this option is available to register, is this correct ?

  On
  Support replied:

  Hi Pete,

  This is correct!

  -Support

 114. Nevjerojatno. If 10% of the US companies provided this level of service, value and communication our economy would pull out of the doldrums much more quickly. Thank you Noble Team

 115. Hi Eugene

  Thanks for the update.I'm satisfied with the solution.

  Mildred

 116. Hi Eugene,

  I read the post and most of the comments but I am still not clear on one thing that I would like to know about. Pardon me if this has already been answered but I just couldn't read hundreds of comments. My question is below;

  I am a paid customer of MS and I use Rank Track regularly. My current usage is below 50 keywords so I don't have to buy any subscription as it will be useless. But what happens when I grow and add more keywords for more websites.. I mean will I get the same discounted price of being an existing customer when I subsscribe to a Paid Plan in 6 months from now?

  Also, this 50 keywords is based on per campaign, per website or per client? Or is it just 50 keywords and no matter how many domains/URLs, how many campaigns and how many clients I have?

  I am sorry but I haven't used any other paid service as yet and thus don't know how it works. And I can proudly say I never felt like any other service because what I needed was available in MS.

  Thanks for the great software and I support the paid plans. When I feel a need, I'll upgrade to paid plans happily.

  Usman Latif

  On
  Miriam Parkinson replied:

  If you sign up for the 50 keyword free plan before the 30th you will be able to get paid plans when you need them at the discounted rate.

  The 50 keywords is per account so it is shared between all the websites, projects etc. It doesn't matter how many campaigns or websites there are.

 117. So pleased you were able to work things out after the Google mess I am very new here the google problem happened about a week after I made the purchase lol. I am still trying to work out what it all means but I will get there and I have a forum that helps thanks everyone
  Ray

 118. 118
  On March 1st, 2012 at 11:28 am
  Christopher Oliver said:

  If I sign up for 1000 keywords..
  does that mean 1000 per month..
  So, if stop using some keywords can new ones be substituted in the next month?

  WHEN CAN I SIGN UP? I am ready now!

  On
  Support replied:

  Hi Christopher,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  And you're partially correct about the keywords – you will have your 1000 keywords, but you can allocate these however you wish at any time. You won't be able to track more than 1000 keywords at any time, but you will be able to reallocate which keywords are tracked whenever you'd like.

  If you have any more questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer!

  Živjeli,
  Podrška

 119. 119

  could you please answer my question?

  On
  Anders Vinther replied:

  Hi James,

  I think your question is if the current way of Rank Tracking will still be available… if that's the case then the question has been answered elsewhere in this thread… and the answer is no…

  Živjeli,

  Anders

 120. Thanks for working so hard for your customers, I know I appreciate your efforts.

  One question that was asked that I didn't see an aswer for was: (something like this)As existing customers, what will we need to do to get all of this? Will we need to reactivate our accounts or???

  And Thanks Again to the Noble Samurai Crew for all you do.

  Shane @ Comeback Marketing LLC

 121. 121
  On March 2nd, 2012 at 5:24 am
  michaels said:

  A big thanks to everyone at Noble Samurai!

  This “rank tracker” issue was a big deal to me, and you've found a solution that is VERY equitable to everyone.

  You've even enhanced it's features so it's now the best! (imho)

  Awesome work.

  Thanks again!

 122. Hej dečki,

  Glad you are getting this worked out. I am not sure if you addressed this or not but those of us that purchased Market Samurai and we are monthly subscribers to Article Samurai do we get more than 50 keywords per month? Or are 50 keywords included for both?

  Hvala,

  James

 123. 123
  On March 3rd, 2012 at 4:51 pm
  Paul Dorridge said:

  Well, I prefer traffic travis as I can track 1000s of keywords and there is no monthly fee. Any reason why I should suddenly be paying a monthly fee for rank tracking through MS?

 124. Hi

  Thanks for the update – I was starting to worry and look for alternatives but this post has put a stop to that. Where can we sign up for the plans (or is this only available when the beta is ready?)

  Hvala

  Pavao

  On
  Support replied:

  Hi Paul,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Živjeli,
  Podrška

 125. As a MS and AS customer with about 80% common keywords across both systems will one RT subscription cover both products?

  On
  Support replied:

  Hi Bob,

  Your Rank Tracker plan will be held at the account level, so you will be able to use the same plan for both Market and Article Samurai.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer.

  Živjeli,
  -Support

 126. Bok,

  first of all, very good pricing plans! I have been checking out lots of companies the last few months, and all are way more expensive (and now you have given an insight in why this is). And I really appreciate the fact that you give the discount to current AND future customers (till 30 April). That is customer service at it's best!

  What I would like to know if you are thinking about a simple read-only iPhone/Android app. Since you already got the data in the cloud instead of on a local computer, it might be easy to push this info to an app as well. What I like is preparing my fixed computer work on my iPhone, so selecting projects first before starting things up. Having the Rank Tracker data on my iPhone means I can start up faster, OR use this data when working on a computer which hasn't got my MS installation (for excample, I currently have my leg broken and mostly work from my laptop, while my MS is installed on my fixed computer).

  Thank you for reading,

  Jacco

 127. An off-the-topic question.

  Which translation plugin / software are you using?

  Yours is neat on the sidebar. I tried several but couldn't find the right one.

 128. Effectively, I'm new in internet marketing. I am utilizing plr articles however they aren't cheap. Currently I'm in search of a plr article membership site which can allow me to download plr articles at a month-to-month fee. Molim pomoć.

 129. 129

  What happens to the keywords we have been tracking do we lose this or will you be able to upload this?

 130. 130

  Hy Yah

  As one of the original testers of MS and a NobleFanatic to the point of a invisible belt color, Im glad, relieved, excited to hear Diamyo's at MarketSamuri answered the call.

  Question when is the Beta invite going out? (also the sign up)

  Waiting patiently with my Yoroi on and a glass of IWantRankTracker sake in hand :)

  BTW: A Samuri leader is called a Diamyo