Nova značajka: SEOUC pomaže vam da bolje identificiraju prave konkurencije u vašem niša

Podijeli Button

Pozdrav, samuraj!

Uz broj stranica na internetu sve veći, identificiranje profitabilne niše postaje teže proces.

Količina loše kvalitete i duple sadržaj i dalje mute vodu.

Svaki niša može izgledati kao tržište high-natjecanja.

No, dok niša može izgledati kao da imaju veliku količinu natjecanja, u istini neke od stranica koje čine broj natjecanja (SEOC) ne mogu biti stvarne prijetnje.

Otvorite Market Samurai je Riječ Istraživanja modul i dodajte ključne riječi "kako koristiti notepad", zatim ga analizirati.

Kao što možete vidjeti, SEOC za ovu ključnu riječ se obično vam poslati trčanje za brda!

Ali kad kliknu na prikaz stranice u Google, počnete primjećivati ​​trend. Gotovo nitko od stranica se pojavljuju za ključnu riječ pokušavaju biti tamo.

Veliki broj njih su komentari na forumu, samohrani stranice koje uključuju ključne riječi, ali nisu projektirana za rang.

Sada, ako ste bili na pogledati u rezultatima pretraživanja stranica za svaku ključnu riječ, to bi ključne riječi istraživanja vrlo naporan, neučinkovit proces.

Pa kako ćemo pronaći pravi natječaj za niši?

Ovo je mjesto gdje nova značajka u tržišnoj samuraj je istraživanje ključnih riječi modul dolazi u.

SEOUC obavlja Google pretraživanje koristeći funkciju inurl, tako da je rezultat će vam reći koliko je stranica u Googleovom indeksu sadržavati ključne riječi u njihovoj URL.

Stranice koje su ključne riječi u njihovom URL su mnogo više vjerojatno da će biti aktivno natječu u niši, a ne samo biti tamo slučajno.

To čini SEOUC vrlo koristan pokazatelj aktivnog natjecanja za niša.

Postavljanjem filtera između 500 i 1000 za SEOUC ćete biti u mogućnosti da brzo i jednostavno analizirati svoj popis ključnih riječi kako bi pronašli koji imaju najaktivniji natjecanje.

Ako već posjedujete Tržnica Samurai ili domene samuraj onda ova nova značajka je već dostupan za vas. To je dio našeg slobodnog Riječ Research modula.

Vi ćete morati ažurirati na najnoviju verziju za dobivanje pristupa ovom novom značajkom.

Ako ste još dobili svoj ​​primjerak Market Samurai, možete ga dobiti ovdje.

Ova nova značajka je dio našeg istraživanja modula besplatno ključne riječi, tako da ne morate biti plaćeni korisniku da dobije pristup ovom moćnom novom pokazatelju natjecanja.

============

Alex Green

Alex "Zelena samuraj" Zelena je član prijateljski Samurai tima za podršku, i često pruža ažuriranja o najnovijim samurajskih događanjima na blogu.

Alex je napisao 22 post (e) za Noble Samurai

24 Responses to "Nova značajka: SEOUC pomaže vam da bolje identificiraju prave konkurencije u vašem niša"

 1. WOW, samo sam e-poštom podršku u blizini ovog - samo žele sustav rangiranja iz NS da nam pomognu odlučiti najbolji na comp module..That je čudno .. (! HVALA Noble Samurai)

 2. Vi nastavite pucanja iz značajke. Tržište Samurai pravila!
  Dr. Michael Haley @ chiropractor's zadnji blog post ... Jesti mast izgubiti mast

 3. To je prilično uredan značajka. : D
  Allen Walker's zadnji blog post ... Internet marketing tvrtkama-1001 Top Lista

 4. Hvala vam MS, što dalje napraviti ključne riječi istraživanja relativno jednostavan zadatak.
  Leo Bookham @ Solar Power vrt Lights's zadnji blog post ... Solarna Svjetla Yard

 5. Odlično! To stvarno pomaže

 6. Zvuk obećava! lijepa osobina.

 7. Možda se napomenuti da je stvarna potraga operater, za nas SEO geeks u sobi, da je MS je navodno pomoću fraza utakmicu inurl: upit.

  To je, inurl: "Vaš ključ izraz ovdje"

  Za razliku od radiš široku potragu utakmicu, to je.
  David Portney's zadnji blog post ... kako bi trebali haljina za vaše seminare

 8. 8

  Ja sam tako zadovoljan s ovim proizvodom i video tutoriali. Ne mogu zamisliti dobivanje točne informacije o ključnim riječima bez njega. Učenje razlika između traženja i kliknite throughs bio iznenađenje za mene.

  Tržnica Samurai je više od proizvoda, što je obrazovanje.

  Joyce Kuras

 9. Dečki prvi off najbolji alat na tržištu. Ljubav ovu novu značajku, ali mala praćka potrebno dodati polje za izvezene podatke molim.

  Uvijek sam izvesti jer je lakše manipulirati podatke, ali da je malo nedostaje.
  brian's zadnji blog post ... Search Engine Optimizacija Birmingham

 10. Ovo je stvarno će biti velika pomoć za buduće web stranice, počevši ovog vikenda. Hvala uključujući ovu novu značajku.
  Andy's zadnji blog post ... Niska Utjecaj aerobna Stepper

 11. Ja sam tako zahvalan za amazing značajke koje dodajete cijelo vrijeme ... i bez naplate ništa za ažuriranja. Kakav čudesan uslugu!

 12. To je lijepo, ali kada ćete uključiti korijen domene računati? To je najkritičniji pokazatelj Offpage SEO snage.

 13. Primijetio vi skliznuo ove značajke u posljednjih tjedan dana. Još jedan veliki dodatak fantastičan proizvod i stvarno korisno. Hvala za explantion kako se to radi ispravno.
  Jayne od poslovnih Marketing's posljednja blogu ... Savjeti za Početna Small Business

 14. Bok,

  Je li ova značajka napraviti SEOC redundantna? Ako nije, kako ćemo najbolje ih ih zajedno? Na primjer, ja sam ugledala novu interestingniche sa "zlatna pravila" SEOC od 17.000 ali SEOUC je 4660. Je li vjerojatno da će biti teško na red za?

 15. Uvijek gledati prema naprijed na dodanu ZNAČAJKE od MS. Slučajno je netko na MK smatra gleda na "Local Search" Natjecanje mogućnosti za nas dečki u SEO na lokalnoj razini (Google mjesta)?

  Hvala

 16. Nisam pročitao MS blog tako dugo. Odlučite da se na te wow vidjeti novu značajku. Čitajući blog, to je manja SEOUC od boljih ključne riječi?

 17. Hvala momci,
  To je vrlo korisna značajka koja će mi dati pravu sliku o mojoj konkurenciji, a mi ne kormilariti daleko jer vidim velike brojeve.

 18. Mislio sam Gareth B je pitanje bilo dobra. Jeste li razmišljali o svim smjernicama usporediti dva? Hvala vam na velikom poslu.


  GarethB odgovorio:

  Mislio sam da je to previše - ali nije bilo odgovora!
  GarethB's zadnji blog post ... Hipoteka Prodaja Praćenje Software Video

 19. Bok, ljudi

  Bilo šanse odgovoru na moj - izlaz zahtjev i Brett je pitanje?

  Hvala
  Brian's zadnji blog post ... Search Engine Optimizacija Birmingham


  KyleKyle AllredAllred odgovorio:

  Volio bih čuti odgovor na Brian i Gareth je pitanja, kao dobro.

  Ja sam znatiželjan sad kakvu brojeva moramo se gleda za SEOUC? Ono što je dobro, loše, visoka konkurencija, itd .. Neka vrsta smjernica o tome bi bolje nam pomoći razumjeti i koristiti ga do punog potencijala.

  Zapravo daje temeljitu raščlambu, poput Rječnik Definicija sve različite kratice u Market Samurai će biti velika, s detaljnim objašnjenjem svakog od njih.

  Mislim da su zauzeti bave požara u ovom trenutku s punomoćnici pitanju. Primjetio sam zadnjih par dana nitko od mojih Rank rezultata praćenje su točne.

  Držite se Rockin Radni dečki.
  KyleKyle AllredAllred's zadnji blog post ... Mozy Kicks korisnici u jaja

 20. Stvarno velika značajka u Market Samurai. Spremite mi puno u vrijeme da se ide učinite to ručno način na Googleu. Što je više, to je besplatno koristiti za sve! Odličan posao!
  Zach Kong's zadnji blog post ... Kako je vaš SEO Udvaranje faring

 21. Volim Market Samurai! Imam puno znanja, ali nedostatak iskustva. Imam Market Samurai prije dvije godine i nije znao što bi s njom. Konačno spremni staviti svoj ući u vodu i vratio. Opa! Dakle, mnogo više i odličan trening.

  Ja sam na Android smartphone 90% vremena, a sigurno bi to htjeli kao aplikacija za Android. Je li to moguće ili čak se smatra? Kladim se one iPhone korisnici bih iPhone aplikaciju.

  Zabava & Smiles
  CC Srce Cindy :)
  CC Srce Cindy's zadnji blog post ... Ja sam natrag nakon bitak sjeckan!

 22. Sada kada imate inurl - kako o dodavanju intitle paramater, molim.