Ključne riječi, OGI i više

Podijeli Button

Pozdrav, kolege ratnika.

Danas smo izdali (još) drugi inkrementalni nadogradnju na tržište Samurai - male, ali važne ispravke i poboljšanja na svoj ​​radni tijek - verzija 0.80.5.

Postoji nekoliko bugova koje smo raščišćavanju:

Došlo je do problema s spremanja Riječ istraživanja podataka koje je trčanje puno ljudi u.

To je bio čvrst, a mi žao zbog neugodnosti koje je prouzročio. To je maleni kukac veze s reda utovara i štednje, ali sitne greške može imati velike posljedice kao što je to!

Također, mnogi su izvješća OGI podatke nisu uspjeli vratiti.

Microsoft je promijenio način OGI podaci ponudio, što je rezultiralo tržište Samurai ne znajući kako "čitati" rezultate. Mi smo ažurirali OGI hvatanje podataka proceduru, tako da svi trebali biti u mogućnosti kako bi se ocijenilo komercijalnu namjeru riječi još jednom. Javite nam kako to vrijedi i za tebe.

Tu je i problem s in-linija preglednik ne zatvara ispravno, ostavljajući video trčanje (sa zvukom). To je fiksna.

Što je novo u ovom izdanju?

Per-projekta Postavke

Ako počinjete novi projekt, možda ćete primijetiti da su se nove mogućnosti pojavio! Ili, bolje rečeno - stari opcije?

Mi smo se preselili postavke regije i opciju Filter za odrasle iz izbornika globalne postavke za po projektu. Nekoliko puta se dogodilo, gdje sam postaviti Regija dok je radio na jednom projektu, a zatim se preselio na drugu i pitate zašto sam uzimajući čudne rezultate - to je još uvijek postavljena, naravno! Sada se može postaviti na svaki projekt.

Možete ga postaviti za svoje postojeće projekte klikom "Projekt Settings" i odabirom regije i odabiru uključiti ili ne uključiti sadržaj za odrasle.

To također znači da je "Google" u izborniku Settings je nestala, jer to su jedine dvije opcije postoje.

Što još dodali smo? Promijenili smo nekoliko čimbenika oko modula SEO natjecanja, koji se nadam da možete vidjeti za sebe.

No, dame i gospodo - ima puno, puno više, gdje je to dolaze. Očekujte veće stvari uskoro. :)

Čujemo se uskoro!

Arlen

EDIT: Oh - još jedna stvar! Trebali naći da su tipke za dodavanje i uklanjanje negativnih ključnih riječi puno brže sada. Uživajte!

Arlen je napisao 1 post (s) za Noble Samurai

9 Responses to "Ključne riječi, OCI i više"

 1. 1
  Na 28. studenog 2008. godine u 8:21 sati
  Kathleen Walker je rekao:

  To radi lijepo sad hvala vam, to je zaista nevjerojatan alat. Ja sam otpuhan po info pruža sve na jednom mjestu.

 2. Kad su ti dečki postavljanje affiliate program za ovaj fini komad softvera tvoje?

  Srdačan

  Gordon

 3. 3
  Na 29. studenog 2008. u 12:26 sati
  Bob Walker, Kanada je rekao:

  Pozdrav Arlen

  Hvala vam za vas za ažuriranje / popraviti. Također sam cijeniti detaljna objašnjenja promjena.

  Sretan staze ...

  Bob

 4. Vi stijene! Ljubav ovaj program. Jedna stvar bih volio, malu stvar je to, ali ja bih volio biti u mogućnosti pregledavati u mapu za pohranu moje datoteke prilikom izrade projekta. Izbirljiva malo Zahtjev znam. Hvala za sve dečke.

 5. Hvala vam za ažuriranje na tržišta samuraja. Ovo odgovoreno služio kao podsjetnik za mene da se bliži pogled. Imam nekoliko online prijatelje da govoriti o rezultatima oni su uzimajući po istraživanju ključnih riječi i znam iz vlastitog iskustva da je uzimanje vremena za napraviti istraživanje o pravim ključnim riječima, stvaranje sadržaja koji je usmjeren na one ključne riječi te stvaranje URL koji sadrži ključne riječi je strategija traži ubojicu. Čujem da je vaš program će se to dogoditi u tekućine i učinkovit način. Nemojte se iznenaditi ako vidite mene naići vašem stolu kao novi član.

  Najljepše želje za tvoj daljnji uspjeh!

  James
  AskJamesHolmes.com

 6. Strašan posao za sve vas. Što nevjerojatna komad softvera koji ste stvorili i napravio je tako pristupačna. Hvala toliko za rad neumorno na tome i radujem se sve nove stvari !!

 7. Bok, ljudi,
  Upravo sam kupio softver prije par tjedana i to je stvarno strašan. Ja sam tek na početku da zna kako ga koristiti i analizirati podatke, ipak.
  Jedan goruće pitanje imam je ovo: što je razina koju bi preporučili za postavljanje OGI filtrirati podatke?
  Također, jedna čudna stvar koja se dogodila danas - Upravo sam završio pisanje nekoliko članaka optimiziranih za ključnu riječ grupe.
  Odabrao sam glavnu ključnu riječ jer kad sam prvi put nakon analize, ova ključna riječ pokazala visoki promet i vrlo niske natjecanje i imala je 37% OGI.
  Ali onda kad sam trčao drugu ključnu riječ, isti glavne ključne riječi koje je pokazalo 37% OGI do sada se prikazuje 0% OGI!
  Bilo objašnjenja će biti jako od pomoći, hvala!

 8. Tržnica Samurai je super! Međutim, OCI vrijednosti su glavni prepona. OGI podataka dostupna je samo 10% vremena ... Pokušao sam sa proxije i bez ... bilo tko drugi dobiti ovaj problem?

 9. To je stvarno korisno dio tržišta samuraja. Svaka procjena na vaš napredak u obnovi OGI na softver?
  Hvala.