Još više Samurai Mogućnosti trening za vas

Podijeli Button

Pozdrav svima!

Lansiranje naših iTunes hrane u ponedjeljak je bio fantastičan uspjeh! Dok ovo pišem smo do # 1 Poslovni podcast u Australiji, # 2 u Velikoj Britaniji, i # 19 u SAD-u.

Ipak smo imali puno pitanja o različitim opcijama hrane i Apple-centric prirodi naših prvih četiriju izvora. Nismo mislili da Applelitists!

Novi Feed ...

Za pomoć staviti stvari u pravu smo izdali još RSS feed za Android.

Android RSS

Također možete pretplatiti na feed putem Miro - http://www.getmiro.com/

Miro je besplatna, open source video player koji vam omogućuje da se pretplatite na i gledati video feeds poput našeg treninga hrane.

Osim toga, možete se pretplatiti putem iTunes na Windows PC (također besplatno), ili posjetite Dojo u vašem web pregledniku.

Novi trening ...

Kako biste lakše bilo koga tko ima problema, Anthony i Ben su šlag na ovaj video, te trčanje kroz proces pretplate na naše izvore.

Također možete preuzeti PDF od ove obuke videa ravno iz Dojo.

Spremanje najbolje za zadnji ...

I to nije najbolja vijest moram podijeliti s vama.

Anthony i Ben su sada dovršavamo na glavni dojo ažuriranja - onaj koji će biti dostupni u samo dva dana. Ovo je jedan od njihovih najboljih radova ipak, bave kako dobiti povratne veze pomoću Promocija modul.

Stay tuned svima!

Alex

Alex "Zeleni samuraj" Zelena je član prijateljski Samurai tima za podršku, i često pruža ažuriranja o najnovijim samurajskih događanja na blogu.

Alex je napisao 22 mjesto (a) za Noble Samurai

8 Responses to "još više mogućnosti samuraj trening za vas"

 1. Ti dečki su super. Nisam htjela biti dio android rucus ... ali drago mi je što sam bio! Ja ću biti vaš prvi Android pretplatnika ... ako me netko pretekao.

 2. Mi androidi hvala iz dna našeg srca!
  Blagoslovi,
  Švaba

 3. Ti dečki su toliko strašan za pronalaženje više načina kako bi nam s velikom treninga. Najbolja investicija ikad !!

 4. Da slažem se s Brendan ...

  Moram reći Android je prilično suludo komad tehnologije. Mislim da će možda morati doći na brodu.

 5. Trebam dobiti istu vrstu dostave koji koristite za svoje vlastite proizvode. Kako mogu isporučiti moji proizvodi preko iTunes?

 6. 6
  Na 1. svibnja 2010 u 15:27
  Mark je rekao:

  Iskreno tima na tržište Samurai .... vi ROCK !!! ... Će to biti najbolji SEO trening na planeti! ... Lijepo objasnio iznimnu proizvod! ... Dobro napravljeno !!

 7. Ovo je veliki korak koji pojačava učinak vašeg dobrog treninga još više. Imajte radiš dobre stvari. Veselimo se više Goodies s vama!

 8. Hvala vam iz vrlo sretan Android korisnika!