Korištenje Market Samurai za povećanje Blog prometa posjetitelja

Udio Button

Ja sam htjela podijeliti video koji Eugene Ware (glavni mutikaša na NobleSamurai) i ja snimljeni neposredno prije Božića s Alister Camerona.

Alister Cameron je stari prijatelj i kolega naše - jako pametan kolačić kada je riječ o društvenim medijima i bloganje (i također je uistinu briljantan dizajner!)

U ovom videu povremeni, Alister razgovara s nama o tržištu samuraja, nekim nedavnim otkrićima smo napravili oko odabira i ključne riječi optimizacija, i povećanje prometa posjetitelja bloga.

Evo link na video:

Alister Cameron intervjui Eugene roba i Brent Hodgson s tržišta Samurai tima

Postoji nekoliko stvari koje vjerojatno nije trebala dati daleko (mi ćemo pokušati da ne bude tako labav balavac o stvarima sljedeći put ,) ) - Ali to znači da, ako ste Tržnica Samurai korisnik, ovaj video čini zanimljiv pregled.

Brent

PS - Video je objavljen u blogu najavljuje finaliste za dizajn natjecanja Twitter-stranici, koja se trenutno suđeni po Internetu monolita Guy Kawasaki .

PPS - Ako ne koristite Twitter, možete nas naći na @ NobleSamurai , @ EugeneWare i @ BrentHodgson

Brent Hodgson suosnivač Noble Samurai, i internet marketing stručnjaka.

Brent je napisao 68 odgovor (a) za Noble Samurai

7 Responses to "Korištenje Market Samurai za povećanje Blog prometa posjetitelja"

 1. Bok, veliki video, ja je ne smatra kako će tržište Samurai pomoći podići zajednički blog na novu razinu ... hmmm, gdje početi? Ovaj novi alat je sjajan način da poboljšate svoje šanse o tome kako zaraditi novac i upoznati puno novih i zanimljivih ljudi.

  Hvala za savjete dečki i držati se dobro djelo.

  Wendy

 2. [...] Posao objašnjavajući kako MS radi. To je 43 minuta duga, tako zgrabite šalicu vašeg omiljenog i uživati. MS Video __________________ Mike Buffalo Graphix [...]

 3. 3
  Na 3. veljača 2009 u 10:01
  Jez je rekao:

  Lijepo dečki! To je upravo ono što mi je potrebno za brisanje iz paučine & me usmjerena na moj novi blogging taktiku. MS stijene :) ... I ne brinite o tome izlažu one $$ - kao što ste vi sami kažu (u videu) "nema jamstva u SEO" - nekako trijezan, eh!

  HEJ! Svatko i dalje žele da se s programom, ali je bio previše uplašen za početak - samo MarketSamurai ubojica frazu Upravo sam izmislio gore - "Zašto ne postoje jamstva u SEO" - i ići raditi u šetnji ,)

 4. Velika serija video trening!

  Ti "slabo" Usne su mi pomogli da se usredotočite na točno kako pojačati svoju nišu
  strategije ...

  Još jednom, vi gospodo su dokazali da u Noble Samurai Dojo,
  Tržnica Samurai je Vrhovni Ninja Master.

  Arrigato, Sensei!

 5. [...] Korištenje Market Samurai za povećanje Blog prometa posjetitelja [...]

 6. [...] Korištenje Market Samurai za povećanje Blog prometa posjetitelja sam htjela podijeliti video koji Eugene Ware (glavni mutikaša na NobleSamurai) i ja snimljeni neposredno prije Božića s Alister Camerona. [...]

 7. [...] Korištenje Market Samurai za povećanje Blog prometa posjetitelja sam htjela podijeliti video koji Eugene Ware (glavni mutikaša na NobleSamurai) i ja snimljeni neposredno prije Božića s Alister Cameron [...]