Najbolje čuvana tajna u Market Samurai

Udio Button

SEO projektirati Dakle, našli ste veliki ključnu riječ - To je dobio dobre razine prometa, visoku komercijalnu vrijednost, a to je izuzetno važno za proizvod ili uslugu koju nudite na prodaju.

Zvuči kao pobjednik pravo?

Pa - možda ...

Vidite najveća pogreška koju novi poslovni vlasnici napraviti je da oni odabrati ključne riječi koje su jednostavno previše teško na red za!

To je SEO ekvivalent sitnim 80-pound slabića ide protiv Mike Tyson - Oni jednostavno nemaju šanse!

Što je još gore je da su mnogi novi vlasnici web misle da mogu pobijediti, ako oni samo naporno raditi dovoljno, pa su stavili u tjednima i tjednima ručnog rada, ali još uvijek dobiti ništa.

Drugi pokušati osvojiti SEO bitku zapošljavanjem naručitelji graditi linkove za njih, ali nakon što je proveo tisuće dolara, oni često shvate da sam pokušavao osvojiti nemoguću bitku i da je sav novac što sam proveo je u potpunosti izgubiti .

Da bi bili sigurni da ne spadaju u tih zajedničkih zamke, morate naučiti kako procijeniti pravu konkurenciju u vašem niša.

Sad, što ako postoji korak-po-korak plava print koji ti je rekao, ne samo koliko je jaka vaša konkurencija, ali i upravo ono što trebate učiniti kako bi im viši čin?

Vaš SEO Blue Print

Dobra vijest je da je ova plava print ne postoji i sve što je potrebno je već izgrađen na tržište Samurai je SEO natjecanja modula.

No, samo mali pregršt SEO zapravo znam o tome.

U stvari, to je vjerojatno pošteno reći da je ovo najbolje čuvana tajna u Market Samurai.

I ono što je stvarno cool je da je ova snažna značajka upravo dobio veliki poticaj u izvedbi, što znači da se sada sustavno rušiti svoju konkurenciju brže nego ikad prije!

Evo kako to radi

Upravo smo postigao dogovor s Majestic SEO, vlasnika najveće i najčešće se ažurira vratiti svjetske veze baze podataka.

To znači da sada možemo analizirati natrag linkove na vaše stranice i Vaše konkurencije web stranice brže nego ikada prije.

Doslovno, što je nekad trajati 10 minuta, sada traje samo nekoliko sekundi!

Kako bi vam pokazati kako se to snažan lik radi i da vas kroz vaše SEO plava print, sastavili smo video koji otkriva kako se možete prijaviti ovo u svoj posao upravo sada.

Uživajte!