Korištenje Social označavanje softver za povećanje prometa Web stranica

Podijeli Button

Sredinom 2008. godine, igrao sam s nekim SEO strategije i stvorio blog koji je dobio 41.457 posjetitelja iz tražilice u svom prvom 8 dana na internetu.

Luda stvar - to jednostavna strategija je doslovno 2 minute da se prijave ...

Ako je znao strategiju koja bi mogla povećati promet na blogu i web stranicama, i dati vam više vrijednosti iz veze, to će biti vrijedno Vaše vrijeme je proveo nekoliko dodatnih trenutaka primjenjujući tu strategiju - za svakog blogu i web-stranici što napraviti?

Apsolutno - da!

Želim podijeliti s vama jednostavna strategija koje možete koristiti da biste dobili više prometa na svoje web-stranice, bolje tražilice ljestvici i bolje ključne riječi vrijednost iz vaše veze:

YouTube Preview Image

Vi ćete ljubav ovu tehniku ​​ako ste objavljivanje sadržaja na blog, ako ste Social Bookmarking sučelja, radi samo o bilo kakve veze dostavu - ili čak odabiru ključnih riječi za meta tagova - zbog onoga što čini za Vašu stranicu ...

Prvo, spominjući dodatne (relevantne) ključne riječi na svoju web-stranicu, povećati broj ključnih riječi koje vaše stranice mogu rang dobro.

Drugo, spominjući slične relevantne ključne riječi na svoje web-stranice, te povećati relevantnost stranice oko vašeg uskoj plesti skupine relevantne ključne riječi.

Treće, označavanjem blogu i YouTube videa s odgovarajućim oznakama, sadržaj je mnogo više vjerojatno da će se podići od strane šireg broja mjesta.

I na kraju - označavanjem Social Bookmarking veze s relevantnim ključnim riječima, a ima popise relevantnih ključnih riječi u popisima ključnih riječi katalog podnošenje, možete povećati vrijednost tih linkova povećanjem njihove relevantnosti.

A razlog je jednostavan ...

Spominjući povezane ključne riječi, vaši linkovi i web-stranice mogu vidjeti da se više odnosi na tu temu.

Nakon što sam prvi put počeo moj vlastiti osobni blog, ovo je prva strategija da sam se da je znatno povećan broj posjetitelja koji moj blog primili.

I nadam se da će vam pomoći.

Brent

PS - Nisu svi web stranice će dobiti 41.457 posjetitelja u prvom tjednu na internetu )

Biti fer (i otvoren) razlog zbog kojeg sam dobila toliko posjetitelja bio jer sam namjerno ciljali niske natjecanje ključne riječi, objavi.

Brent Hodgson suosnivač Noble Samurai i internet marketing stručnjaka.

Brent je napisao 68 mjesto (a) za Noble Samurai

39 Responses to "Korištenje Social označavanje softver za povećanje prometa Web stranica"

 1. 1
  Na 7 veljače 2009 u 19:39
  Jez je rekao:

  Brent,
  Čovječe, volim si stilu :)

  Hvala stvarno ističući kako jednostavan je to.
  I, naravno, za pokazujući nam opet ono što gr8 proizvod MarketSamurai je. Poštovanje.

  BTW, nastavni videa na pod 5 min.
  Vi ste pogoditi slatko mjesto - možemo ga zadržati tamo?

  Stari Pravilo za nove medije?
  Ako ne možete podići svoju ideju (uvjerljivo) ručno pisanje ga na leđima vaše poslovne kartice, ideja nije vrijedna da se dalje.

  Oldie ali goodie - drago vidjeti ovo u <5min video formatu :)

  Od Brent: To je plan )

  Još uvijek smo novi i to "edukaciji" stvar - obično smo ludi znanstvenici ... Pa to nam uzeti puno prakse da se naše 5-minute poruke dolje sa 15-ak minuta do 5 minuta.

  Mi smo također razbijanje stvari puno više, u vrlo granuliranih dijelova ...

 2. Brent,
  Ti dečki su nevjerojatno je to nevjerojatno dobar savjet i ovdje prolaze je kao da je gotovo zajednička znanja.

  Ja sam proveo tisuća '$ tijekom godina i ruke niz vrijednosti sam dobiti od Market Samurai je glavu i ramena iznad svega.

  U narednih mjesec ili dva ja imam dvije 600 dolara po istraživačkih alata godišnje ključne riječi zbog obnoviti. Ne ove godine.

  Jedna stvar u kojoj je plemenita samuraj hram moram doći i odati počast. Živjeli momci, sjajan (trese glavu i udari podnijeti)

  Od Brent: Hvala Brendan :) Drago mi je što vam se svidio video!

  Re: "... a ovdje se to prolazi kao da je gotovo opće poznata." Mislim da postoji puno uzimamo zdravo za gotovo. Možda trebamo uzeti dublji pogled na sve ono što radimo, i saznati što drugi uzimamo zdravo za gotovo, i podijeliti neke od tih savjeta ...

 3. Cool trik! Svaka riječ na ostalim modulima uzimajući završio još?

  Od Brent: Još nije - ali ja očekujem da se nešto vrlo brzo je najavio.

 4. Hvala Brent! Slažem se u 5 minutni video je put to ići.

  Ja samo želim pojasniti za one koji bi mogli biti zbunjeni. Kada govorimo wordpress.com stranice koje zapravo govori o WordPress blogove domaćin na wordpress.com ne wordpress.org, a ne odnosi se na WordPress blogove domaćin u svoj hosting račun.

  Točno?

  Od Brent: Ova strategija radi nevjerojatno dobro za WordPress blogove domaćin na WordPress.com.

  Međutim, to također radi jako dobro za WordPress blogove domaćin bilo gdje drugdje previše! :)

 5. 5
  Na 8. veljača 2009 u 04:30
  CoronadoCookie rekao:

  Veliki savjet Brent - hvala! Ja sam zainteresiran za odgovor na Susan 'pitanje gore - to tehnika neće raditi za WordPress blogove domaćin na našem vlastitom hosting račun?

  Od Brent: To radi jako dobro na WordPress blogove na vlastitom hosting računu - ali to radi nevjerojatno dobro za WordPress blogove domaćin na WordPress.com, jer kako je njihova označavanja sustav funkcionira ...

  Svaki tag linkove na stranice tag - a mnogi od tih oznaka stranice rang u top-10 mjesta u Google.com ... Dakle tražilica vrijednost tih oznaka može biti nevjerojatno!

  Strategija radi jako dobro na blogovima domaćin na vlastiti hosting računu previše - samo propustiti jedinstvene (dodatne) prednosti koje WordPress.com označavanja sustav pruža.

  Ako nije, to će biti dobra ideja da se također postaviti duple blog na wordpress.com? Jučer sam čitao dojavu o postavljanju duple blogove na wordpress.com i blogger.com kao napojne stranice. Nikada nisam razmišljao o tom konceptu ...

  Od Brent: Postoje neke pro i con je ovdje.

  Ako me bilo, ne bih duplicirati sadržaj riječ-za-riječ. To bi moglo izazvati probleme.

  Također, provjerite Uvjete koje možete pokrenuti svoj tip bloga od službe - neke usluge ne sviđa hosting komercijalne (neprofitna) blogove - što može izazvati neke probleme.

 6. Brent,
  Ja razumijem kako to može biti učinkovit za wordpress.com i drugim Social Bookmarking sučelja. No, je li ova tehnika učinkovita na wordpress stranicu na vlastitoj domeni?

  Ja mogu dodati postove oznake na kraju svaki post (pomoću WordPress instalaciju). Ali ne siguran ako je to prednost.
  hvala

  Od Brent: Da - to je vrlo učinkovita strategija.

  To je prva strategija koja sam se prijavio na moj blog na brenthodgson.com (koji je domaćin na svom hosting računu)

 7. To je vrsta neugodno očito, a ja ne mogu za život od mene shvatiti zašto sam bio vlasništvo tako teško s oznakama.

  Duh!

  Hvala Brent

  Od Brent: Sretan pomoći :)

 8. 8
  Na 8. veljača 2009 u 05:39
  tomartomartini rekao:

  Hvala što ovaj simple.Great savjet Brent - zahvaljujući Vrsta sramotno obvious.Market samuraj je gr8 TOOL.And dobar tim.

  Od Brent: Thanks :)

 9. 9
  Na 8. veljača 2009 u 06:25
  Umjetnost Young je rekao:

  Dakle, to je kako koristite oznake ... Hvala toliko za dijeljenje, Brent! Ja ću ga koristiti odmah da biste dobili 40.000 posjetitelja ovaj tjedan! :) Da budem iskren, ja sam uvijek mislio da ninje su puno hladnije nego samuraja, ali sam bio u krivu ... )

  Usput, kada koristite ključne riječi u oznake kao što je ovaj, je li to dovoljno da su samo u svoje oznake? Ili bi trebao uključiti one ključne riječi zajedno s onim što ste napisali u svojim postovima, kao i?

  Od Brent: To svakako može pomoći da se spomenuti ključne riječi u sadržaju previše - ako je prikladno / relevantno. Ne sviđa mi se ideja da nadev ključne riječi )

 10. Ja sam tek nedavno starteed pomoću ključa izraz oznake na blogovima i kada posrnuti-ing moje stranice. Moj promet je otišao od visokih 176 posjeta dnevno na (ovom posljednjem tjednu) 3.600 do 9.600 posjeta dnevno. Ja bih se reći, da, to radi ...

  Od Brent: Oh da, StumbleUpon je super za promet ... A to je još jedan primjer gdje označavanje može napraviti veliku razliku!

  Kada označavate svoj blog postove na StumbleUpon, pokupiti maksimalan broj oznaka (mislim da je 5) i označiti svoj podnesak s najpopularnijim relevantnih tagova ... To će vam pomoći da dobijete više prometa.

 11. Pozdrav Brent,
  Hvala na velikom video. Vi ne samo stijene, ali kamen i šljunak također. Možete li molim vas objasniti oznaku str malo ili mi reći gdje otići da ih vidim. Je li to moja oznake stranica ili ne wordpress.com jednostavno objavljivati ​​stranice sa svima oznake?
  Hvala za svu pomoć

  Od Brent: Hvala! :)

  Na WordPress.com oznake stranice na koje sam mislio (i one koji čin jako dobro u tražilicama) poput ove .

  Ti si ispravan - WordPress.com objavljuje stranice sa zadovoljiti svačiji oznake

  Ali vaše tag stranice su također vrijedna previše. :)

 12. Bok, Ljudi,

  Hvala za sve svoje velike povratne informacije! :)

  Ja sam bio kroz te ostavi osobne komentare na dnu svih vaših blog komentare.

  Samo odgovoriti na neka uobičajena pitanja:

  - Da, radit ćemo zadržati videa do 5 minuta, gdje je moguće )

  - Strategije radi za sve tagable sadržaj - to radi posebno dobro za blogove domaćin na wordpress.com jer objavljivati ​​stranice sa svima oznake zajedno (kao http://en.wordpress.com/tag/bushfire/ ). I te stranice često rang dobro u Google - dajući vam neke vrlo snažne veze.

  - Strategija radi dobro za blog koji se ugostiti na svoj hosting račun.

  Ako koristite StumbleUpon, provjerite da li ste pročitali Mikea Taylorov komentar i moj odgovor (# 10). StumbleUpon je veliki izvor prometa.

  I hvala vam za sve vaše komentare dosad!

  Brent

 13. Da, StumbleUpon može poslati prometa, ali to je kratkoročno spike i posjetitelji ne pretvoriti. Postoji li razlog za besciljnih prometa za vlastitu korist?
  Za link building, iako volim svoju tehniku.

 14. To je bio strašan, hvala ti za to i obzirom na moj website pokreće ovaj tjedan ću biti koristeći to za moje nove blogove.

  Živjeli

 15. Anna Maria - otkrio sam da nakon što sam počeo koristiti StumbleUpon promovirati svoj osobni blog, postotak čitatelja "zapeli oko".

  Također sam dobila više linkova na moj blog (vjerojatno ostali blogeri su pomoću StumbleUpon istražiti potencijalne članak teme).

  Ja bih rekao da si u pravu o izravnoj pretvorbi, iako - sumnjam da bi mnogi pretvoriti u izravnu pretvorbu cilj.

  Nathan - Sretno s predstavljanjem!

 16. Hvala za dijeljenje ovo!

  Također volim dojo stil pozadine.

  Arigato gozaimasu, Sensei * luk * )

  Od Brent: Thanks :)

 17. Brent (i tržište Samurai tim),
  Kao netko tko je više blogger nego marketer ja stvarno kopali ove video tutoriali o tome kako koristiti MS kao alat za poboljšanje svoj blog iz SEO gledišta.

  To se uklapa prirodnije u moje razmišljanje, a zapravo povećanje moje razumijevanje više "tradicionalni" pristup na korištenje MS - pronalaženje one specijalizirane segmente tržišta.

  Držite ih dolaze!

  Od Brent: Drago mi je što ih uživaju :) Vidim još nekoliko blogova vezanih uz video na horizontu. )

 18. 18
  Na 11. veljače 2009 u 01:08
  hichnii rekao:

  "Sredinom 2008. sam se igrao s nekim SEO strategije i stvorio blog koji je dobio 41.457 posjetitelja iz tražilice u prvih 8 dana na internetu."
  Bok, Brent, Koji je link od bloga?

 19. Izvrsna video tutorial i savjet koji ću svakako početi koristiti na moj blog, puno hvala za savjet. Uvijek sam koriste oznake na blogu s čitateljima na umu više nego tražilicama .. Valjda najbolji savjet je da mislite o oboje?

 20. 20
  Na 11. veljače 2009 u 05:11
  Mike je rekao:

  Hm, možda iz predmeta, kad sam izvoz ključne riječi su sve u neredu, ali tvoje izgledaju tako dobro naredio. Trebam pronaći postavke u excel?

 21. Mike - Pretpostavljam da znam uzrok ...

  Ključne riječi i podaci koji se pojavljuju na različitim linijama?

  Doći u dodir s podrškom - imaju mali komad koda popraviti Microsoft Excel za vas.

 22. Volim to. Pravo vratiti na osnove. Postoji toliko mnogo savjete i trikove vani za SEO da je njegova često teško znati gdje početi. Mislim da tvoj savjet je prvi korak!

  Živjeli
  Greg

 23. Pozdrav Brent, nadam se da nisam kasno objavljivati ​​ovdje. Upravo sam ponovno gledao video i pitali: Koliko je važno da se oznake ćemo primijeniti na određenom blogu biti visoko relevantne za sadržaj tom mjestu?

  Na primjer, ako naš blog o egzotične automobile, možemo jednostavno upišite "egzotične automobile" u MS, pogoditi generirati ključne riječi, i koristiti bilo koji od KWS da je MS generira?

  Također, pretpostavljam uvijek mi (ili bilo bloger) trebao početi obilježavanje post s MS-generirane KWS koji imaju najveći broj pod SEOV, kao da predstavlja optimalnu kombinaciju prometa i prihoda potencijal?

 24. 24
  Na 18. veljača 2009 u 14:46
  jimchicago rekao:

  Aha. , , Ponovno sam i vidim da postoji odgovor na moje prvo pitanje, na 2:21 u videu.

  Ali, ako bi mogao riješiti moje drugo pitanje (u zadnjem stavku moj post), bio bih ti zahvalan. Hvala.

 25. Greg

  Hvala :) Drago mi je što vam se svidio video

  Jim

  Vi ste točno - možete samo staviti ključnu riječ (ili riječi) koje opisuju blog post u Market Samurai, generirati ključne riječi, i saznati što treba učiniti.

  Kao i za ono što ključne riječi koje treba ciljati - ključne riječi koje vam dati najviše koristi su najlogičniji ... Najvredniji riječi su one očite. Tržnica Samurai će generirati relevantne ključne riječi, a možete provjeriti SEOV za komercijalne vrijednosti (ili "pretraga" Ako je vrijednost za vas je samo prometa).

  No, uzimajući više naprednih, postoji više stvari koje treba razmotriti.

  Prvo, pomoću ključnih riječi koje su snažno povezane, neke SEO vjerujem da izgrade jači relevantnost ključne riječi za ključne riječi za ono što oni nazivaju "semantički oblak" - tako da rang bolje za sve povezane uvjete (čak i neki možda niste spomenutih u svom blogu Post).

  Zatim tu je drugi širokog podudaranja pretraga koje se mogu pokupiti ako ključne riječi spominjem razne riječi. Na primjer, možete rangirati za širi izbor fraza, ako, umjesto spomena samo "pastrve ribolov mami", "pastrve ribolov bubnju", "pastrve ribolov štapove" itd - spominjete riječi poput "pastrve ribolov mami", "ribolov" "letjeti ribolov". U drugom primjeru, možda ćete dobiti širokim podudaranjem ljestvici za [recimo] "pastrve ribolov mami".

  A tu je i natjecanje u obzir. Ako ste u nedostatku na red za te ključne riječi, idealno bi imali niske SEOC rezultate.

  A tu je još da možete razmišljati o ...

  No, mi smo dobivanje mnogo napredniji.

  Nakon što je rekao da, najosnovnije strategije (i strategija sam se za blog koji je dobio 41k pogodaka) je samo spomenuti relevantne ključne riječi. Druge stvari mogu pomoći, ali to su osnove.

  Mislim da je sve ostalo svodi se na izračun cijena / vrijednost - koliko vremena / truda je potrebno vs koliko korist ne primate.

  Nadam se da ovo pomaže vam se.

  Brent

 26. 26
  Na 19. veljača 2009 u 05:01
  jimchicago rekao:

  Hvala puno, Brent, za sve te velike info. Ja ću početi s više osnovni korak (a) i eventualno pokušati raditi širem tražnje.

 27. Hvala za dijeljenje informacija i ove savjete i strategije treba suditi na bilo koji vlasnik web-mjesta. Imajte na knjiženje.

 28. 28
  Na 24. veljače 2009 u 21:08
  Alex je rekao:

  Ne davno wordpress.com napravili sve veze ne slijediti. To je uveden da bi ga teže za blogove domaćin na wordpress.com dobiti visoku PR.

  Ova strategija prije bila mnogo više vrijednih, kao što ste dobili svoj blog naveden na wordpress.com oznaku stranice, te će dobiti PR. Više tag stranice, više za odnose s javnošću.

  Međutim, ne mislim da je ova strategija nije korisno. Daleko od toga, još uvijek ima vrijednost u dovođenje prometa na svoj blog to je samo da wordpress.com napravio to teško za nas da se njihov PR našem blogu.

 29. Ja sam vrlo iznenađen ne osnivača ovaj video rad, kao i ostale u YouTube na istu temu.
  Postoje li problemi s MS?

 30. 30
  Na 4. ožujka 2009 u 20:46
  Graham Dunkley rekao:

  4 9. ožujka

  To je šteta, aftergetting se od putovanja, da otkrijete da Social Bookmarking videozapis više nije dostupan, niti bilo koji drugi posljednjih videa.

  Zašto?

 31. hrmm ...

  Video su još uvijek tu - ali to ne izgleda kao da je problem s YouTube opciju ugradnje.

  Ja ću pitati techies ga promijeniti preko alternativnu metodu brtveni. U međuvremenu vremenu, kliknite na donjem desnom kutu video za link na video na YouTube.

  Brent

 32. 32
  Na 5. ožujak 2009 u 12:42
  Ivan je rekao:

  Ovo je samo izravna veza s relevantnim Youtube videa jer nije igrao u ugrađene opcije

  http://www.youtube.com/watch?v=vI0P1C0DTYM

 33. Nakon što je nalaz vam dečki na CommBlue, stvarno su se promijenila moje SEO taktike.

  Hvala za nastavak obrazovanja.

  Keith

  ps Brett - trebati još šešir? lol

 34. 34

  Veliki savjet. Upravo sam provoditi ovu ONA blog za mog prijatelja, a on je već vidio povećanje prometa.

  Držite 'em dolaze.
  Greg

 35. Možete li staviti ovaj video za preuzimanje u Vašem dijelu video tutoriali na -
  http://www.noblesamurai.com/support/tutorials/

 36. 36

  Brent,
  Tu može biti ništa gore nego gubit 30 minuta na video i onda pitate kako možete dobiti taj 30 minuta natrag! Hvala na kratko i precizno video. Ne otpada, sve činjenice!
  Mislim da sam negdje pročitao da je na WP samo domaćin blog je da svaka oznaka je zasebna stranica i da će gđa G računati da kao duple sadržaja. Također, mislim da sam pročitao o plugin da zadrži da iz događa?
  Imate li kakvih misli o tome?
  Hvala,
  Bob

 37. velike alate .. ali imam neki problem kada inplementing na ovaj način

 38. [...] To je zato jer oni nisu sigurni od najboljih načina da to učinite, ili možda je becasue oni nisu svjesni promet vraća dobro označavanje može [...]

 39. 39

  Hvala za savjet Brent ... Ja ću biti koristeći ovaj u budućnosti! Živjeli!

  Sean