Korištenje tržište Samurai za semantičkog mjestu strukturiranju

Udio Button

Bok Team

To je nešto što nikada nisam rekla o tome.

Neki ljudi su već radili to za sebe ...

I to je razlog Tržnica Samurai radi onako kako to radi i danas.

U stvari, Tržnica Samurai je izgrađen oko tog ...

Prije Tržnica Samurai je pušten u javnost, bili smo koristeći iste alate sami učiniti semantičke analize strukture stranica za web stranice koje smo gradili.

Razlog je bio jednostavan - s pravom mjestu strukturiranje, povezivanje i korištenje ključne riječi (sve pomoću semantički relevantne ključne riječi) smo mogli postići ljestvici s manje linkova, manje PageRank i manje stranice dobi.

A to je značilo bolji povrat na investiciju od bilo kojeg SEO Posao koji smo napravili.

"Bolje rezultate? Manje truda? Kako mogu dobiti to !? "Čujem da kažem.

Pa, dopustite mi da vam pokazati ono što smo radili - i kako ćete to učiniti sami.

Kako se "izoštriti" Your Site - Samurai Style!

Prvo, prva stvar koju je ...

Morate pronaći ključne riječi jezgra Site - nešto što ima visoku razinu prometa, visoke razine vrijednosti, te relativno niske razine konkurencije.

Sve će se vrtjeti oko tog jednog temeljnog ključnu riječ.

Pronalaženje Core Riječ

Vi ste u potrazi za high-promet, nisko-natjecanja, visoke vrijednosti ključnih riječi ovdje.

Ja bih postaviti svoje tržište Samurai filtre za ovim razinama: Iznad 80 hitova dnevno u SEOT, ispod 100.000 konkurentnih stranica u SEOC (iako je ispod 30.000 je najbolje), iznad 15% popunjenosti fraze u PBR i više $ 1 u SEOV.

Međutim, ja osobno volio vidjeti nešto što je bolje od gole minimalnih razina.

SEO analiza na vaše glavne stranice Riječ

Dalje, također ćete želite učiniti SEO analiza tržišnog natjecanja kako bi bili sigurni da ste se natječu na tržištu na kojem mladi, niske PageRank, loše optimizirane web stranice s nekoliko linkova već rang.

Ono što mi se sviđa kod ovog primjera je niska PageRanks stranica se pojavljuju u top 10, nedostatak na stranici optimizacije na većini web-mjesta, a niska razina stranice povratne veze na stranicama.

U dobi od nekih domena, činjenica da je većina web stranice su DMOZ ili Yahoo! Directory veze, a velik broj domena veze da me dva puta promisliti o ovom ključnom riječi.

Ja još uvijek može isprobati - ali s tim čimbenicima koji rade protiv mene, moje šanse za dobivanje tog varljivih prvo mjesto lako može biti teže - a to znači da to može potrajati puno više posla doći.

Preusmjeriti svoj ključne riječi istraživanja

Nakon što su ove temeljne ključne riječi stranice, stvoriti novi projekt u Market Samurai za vaše glavne stranice ključnu toj riječi - zato što ćemo preusmjeriti našu analizu na ovoj jednoj ključnoj riječi.

Počnite generiranjem ključne riječi oko ove ključne riječi pomoću Google opciju Sinonim alat s "uključuju dodatne" izabrani.

Nađi kategoriji Ključne riječi

Prodorom u Googleov sinonim alat za generiranje riječi, Tržnica Samurai je u mogućnosti da vam pokazati do 200 odnose "grana" oko vaše osnovne ključne riječi.

Vi ćete želite (opet) filtrirati veliku konkurenciju, mali promet, niske vrijednosti ključnih riječi. Ključne riječi ostavio samo će biti dobro za naše kategorije web-stranice.

U ovom primjeru, obavlja sam gotovo identičnu analizu kako bi prije, kad sam bio pronalaženje ključnu riječ jezgre stranica - međutim, spustio sam minimalnu filtriranje prometa na SEOT od 10 ili iznad.

A onda, tu je malo fizički rad ...

Uklonite sve ključne riječi koje vidite kao nevažne za svoju osnovnu temu klikom na "X" na krajnjoj desnoj strani pojam. A vi ćete biti lijevo s lijepim popis relevantne, vrijedne, visok promet, niske natjecanje ključne riječi - kao što sam gore.

Članak Riječ Istraživanja

Kliknite na ikonu ključa pokraj bilo koje vaše kategoriji to su ključne riječi kako bi ga otvoriti u novoj kartici - i napraviti nešto više ključne riječi istraživanja kako bi pronašli sadržaj tematskih područja unutar svake kategorije.

Za ovaj korak, to je zgodan za korištenje opcije Google pretraživanja ključnih riječi, kao i Google sinonim alat s "Zanemari Dodatna" opcija odabrana. To će vam dati lijep "dugi rep" popis tema.

Sljedeći korak je istraživanje i stvaranje sadržaja web-stranica u svakom od tih tematskih područja.

Ali drago mi je istraživanje tih tematskih područja?

Nađi Sadržaj: istraživanje i objavi

Tržnica Samurai je "Pronađite Sadržaj" modul je svrha-dizajniran za to!

Izgrađena je na istraživanje sadržaja koji je već objavljen na webu koji će vam pomoći napisati svoje vlastite članke, ili pronaći članke koje možete legalno možete objavljivati ​​(iako provjeriti uvjete mjesta i uvjete prije to.)

Kliknite na simbol tipke pokraj ključne riječi, idite na karticu pronaći sadržaj, i početi istraživanje.

Možemo analizirati sadržaj na temelju ovlasti faktora ovdje.

Sadržaj koji ima visoke PageRanks, povratne veze i starosti može biti znak dobre kvalitete informacija - i dobar članak na istraživanje prije pisanja vlastitog članak na istu temu.

Sadržaj koji ima nisku PageRank, povratne veze i starosti može biti sadržaj koji možete objaviti na vašim stranicama za testiranje niša (jer pisanje sadržaja je jedan od najviše vremena dijelovima postavljate niša web-site) - i vidjeti ako vas možete dobiti ljestvici koriste tuđe članak na vašem mjestu (vrlo obećavajući znak ako to učinite!)

(To je nešto jedinstveno na tržištu samuraja. Sam tek došao preko bilo koji drugi softver koji analizira autoritet komad sadržaja na taj način.)

Zatim, trebamo veze ...

Nabavite visoke kvalitete povratne veze

Pronalaženje veze je lako. Fokusirajući se na visokokvalitetnim veze, one koje će vam dati najbolji rezultat za svoje vrijeme i trud, je teško.

Promocija modul pomaže ovdje, pokazujući na PageRanks, povratne veze, a upotreba Follow / nofollow na stranicama na kojima možete dobiti povratne veze.

Poiinjelj vidjeti kako sve to veze-u, a kako svaki korak utječe na sve ostale.

I stavljajući ga svi zajedno, možemo dobiti brže ljestvici u tražilicama, više prometa prije, bolji povrat našeg vremena i truda na SEO i bolje rezultate u dugoročno - s manje vremena i truda potrebno.

Ali, nismo to učiniti za vas.

Mi smo stvorili "Market Samurai" izvorno (i prije nego što smo ga izdali) jer smo radili ove stvari sami - i mi htjeli postići najbolje rezultate, brže, s manje vremena i truda.

Sljedeći korak

Sljedeći korak je da se upravo to učiniti!

Tržnica Samurai će vam dati semantičke ključne riječi odnose koje su vam potrebne za site strukturiranju, za unutarnje povezivanje, za Link-building, za označavanje i više ako koristite postupak ključne riječi istraživanja sam gore opisao.

Ako nemate Market Samurai još -. Dobiti ga možete preuzeti besplatno 12-dnevna probna ovdje .

Ako vaš Suđenje je istekao, vi ćete biti u mogućnosti koristiti Riječ Istraživanja ima još -., Ali morat ćete dobiti punu verziju Market Samurai koristiti druge značajke možete kupiti Market Samurai za životno pristup svim Tržnica Samurai značajke ovdje .

Kao što sam rekao, ove semantičke strukture web-mjesta može vam pomoći da dobijete bolje rezultate u tražilicama, s puno manje napora i manje veze. Zato sam vas izazov pokušati ih koriste za sebe u tržišnim Samurai, i vidjeti rezultate koje dobivate.

Brent