Riječ Istraživanja Samo dobila V8 Upgrade ...

Podijeli Button

Riječ Istraživanja Samo dobila V8 Upgrade ...

Danas imamo neke uzbudljive vijesti za podijeliti s vama o tržištu samuraja.

Nakon mnogo mjeseci rada (i nekoliko kasne noći) smo uzbuđeni da se objaviti da smo napravili neke velike poboljšanja Keyword Research modula ...

Poboljšanja koja će u potpunosti promijeniti vaš doživljaj korištenja Market Samurai ...

Zamislite da redoviti run-of-the-mlin mid-range automobila, a zatim skladišteći je silan veliki V8 motor ispod haube.

Pa to je upravo ono što smo učinili s Keyword Research modula.

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci smo prelazaka motor koji pokreće Riječ Istraživanja modul u oblaku.

Velika vijest je da to predstavlja niz značajnih prednosti:

Do 2x brže ...

Jedan od glavnih ograničenja koja smanjen brzinu kojom ste bili u mogućnosti generirati i analizirati ključne riječi, bilo da je tržište Samurai koristi računalnu snagu radnoj površini ili prijenosno računalo učiniti mnogo teškog dizanja.

Kao što možete zamisliti to znači da performanse uvelike varirati od korisnika do korisnika.

Rukovanje sve ove zadatke na jednom mjestu u oblaku, mi smo sada u mogućnosti da točno i učinkovito pratiti uspješnost, balans opterećenja i nadogradnju poslužitelja vlast bi mi ikad trebati više roktati.

A već smo svjedoci brzine do dva puta brže nego naše prethodne mjerila, a tu su i još mnogo više prilagodbe se što će vjerojatno potaknuti one brzinama čak i više.

Nema više AdWords računa ...

Kao što možda znate stvaraju popise ključnih riječi i potom analizirajući ih u Market Samurai može s vremena na vrijeme biti hit i propustiti.

To je u velikoj mjeri zbog ovisnosti kojim Tržnica Samurai potreban pristup vašim osobnim AdWords račun za obavljanje neke od tih analitičkih zadataka.

Do potpunosti re-inženjering Riječ Istraživanja modul u oblaku smo bili u mogućnosti to učiniti daleko s ovim ovisnosti jednom i za sve.

Napomena: Iako više ne morate koristiti svoj AdWords račun, mi smo napravili poziv za održavanje funkcionalnost kako bi se osiguralo da ste uvijek u mogućnosti generirati i analizirati ključne riječi tijekom povremenih zastoja održavanja.

Smanjena Asi ažuriranja

Budući da tržište Samurai je desktop aplikacija, svi kôd koji ga omogućuje funkciju je pohranjena na vašem računalu.

To znači da je svaki put jedan od naših podatkovnih pružatelja promijeniti nešto (što se događa puno), moramo stvoriti novu verziju Market Samurai s popraviti, a zatim obavijestiti vas da ga ponovno instalirati samo biti u mogućnosti nastaviti ga koristiti ,

Očito to nije idealno i stopa po kojoj su naši podaci pružatelja mijenjaju stvari, ovaj proces je postao redoviti i nezgodan pojava.

Pomicanjem ključne riječi istraživanja na oblak smo sada u mogućnosti da veliki dio tih grešaka na našem kraju bez potrebe da se akcija ništa.

I oni ažuriranje dijalozima koji se pojavljuju kada otvorite Market Samurai će postati manje i daleko između.

Pa to uzeti za spin i ako imate bilo kakve povratne informacije (uopće) na novom Cloud Keyword Research mi bismo rado čuti od vas - samo ostavite komentar ispod ili pucaj nam e-mail support@noblesamurai.com


Stay tuned ...
Imamo neke velike promjene u pripremi za tržište Samurai u narednim mjesecima, uz još brže brzina povećava, ujednačenim promjene sučelje i dodatnih mjerenja vam dati još više uvid u vaše tržište.

Dakle, pripazi se, više velike značajke dolaze ...

To je uzbudljivo vrijeme ovdje na Noble Samurai i ne možemo čekati da dijele te promjene s vama!