Google-ov novi Riječ Planner - Kako to čini tržište Samurai brže!

Mi smo jako drago objaviti da je nakon dugog čekanja - Google je u mirovini je stari "alat za ključne riječi", a zamijenio ga je novi sjajan "Riječ Planner".

Za više detalja o izmjenama i što to znači za funkcionalnost Market Samurai molimo pročitajte naše nedavne blog post.

Možete pročitati više o nekim od promjena podataka (kao što su njihovo uklanjanje široke izrazu podataka susreta) da je Google napravio putem njihove službene blog članak na https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Dobra vijest je da smo naporno radili da bi se taj prijelaz kao glatka kao moguće za naše klijente, a verzija na tržištu samuraja koji je kompatibilan s ključnom riječi Planner je u fazi testiranja za više od mjesec dana.

Danas smo napravili ovaj novi "Riječ Planner" verzija živjeti (jednostavno ažurirati svoju verziju Market Samurai na najnoviju verziju pokretanjem aplikaciju i rekao "Da" za dijalog ažuriranje retka).

I mi smo jako uzbuđeni da se objaviti da je ...

Nova Riječ Planer graditi Tržnica Samurai je puno brže nego ikad prije!

Priroda starom alatu za ključne napravio je vrlo spor proces okupiti sve podatke ključne riječi vam je potrebno za učinkovitu analizu ključnih riječi. Nova Riječ Planer graditi mnogo snappier što znači da možete obavljati svoje ključne riječi istraživanja u manje od pola vremena kada je u odnosu na stari alat za ključne riječi!

Što se promijenilo u Market Samurai s novim Planner podatke ključnih riječi?

Ako niste sigurni što sve to znači za tržište Samurai korisnike, važno je shvatiti da je vrlo malo doista promijenio.
Osnove su ključne riječi istraživanja ostaju ista kao i do sada, a većina poznatih elemenata Tržnica Samurai 'sučelje i rada borave staviti.

Postoji nekoliko vidljivih promjena vrijedi napomenuti, međutim:

 • Mi smo sada na zadane točan način Utakmica za ključne riječi istraživanja podataka, kao što je objašnjeno u detaljnije u zadnjem postu na blogu i na Googleovu službenom priopćenju . To će pokazati niže iznose za pretraživanje promet od onih koje se mogu koristiti za, ali smatramo da su više pokazatelj rezultate ćete vidjeti na duge staze.

 • Mi smo ažurirali naše Zlatna pravila filtre koristiti nove Majestic SEO natjecanje metrike, umjesto da se sve više-nepouzdanih SEOC vrijednosti. Dakle, još jednom su sami brojevi će biti različiti, ali namjera filter zadane ostaje ista. SEOC je prestala biti pouzdan podatak da izmjeriti "količinu" od konkurencije tražilice.

  Mnogi drugi natječu za ključne riječi istraživanja usluge, uključujući našim prijateljima u wordtracker su se preselili na korištenje broj puta ključna riječ pojavljuje u oba naslovu oznaku I u sidro tekst linkove natrag na stranicu (ono što danas zovemo "TAComp"), što je mnogo više pouzdano mjerilo količine natjecanja tražilice.

  SEOC je novčanom kaznom u 2008-2009, ali eksponencijalni rast stranica na internetu, jer čini to relativno besmislen broj u 2013.

 • "Adwords" poglavlje filter je uklonjen, a broj AWCPC je sada dio kolone komercijalna. AWCTR, AWT i AWV više nisu dostupni jer su Google uklonio podatke s njihove Riječ planer alat. Mi još uvijek pružaju AWCPC i AWI (Adwords pojavljivanja), a SEOV međutim (kao Google i dalje daje te podatke).

 • Stara stupac "natjecanje" je preimenovan u "Basic natjecanje" kako bi se razlikovao od "Majestic natjecanja" podatke mi sada preporučuju korištenje.

 • "Organic" stup sada ima "AdWords pojavljivanja" (AWI) metričkih, što je slično kao starijem AWT (Adwords Traffic) - iako je naše istraživanje je pokazalo da to nije sasvim isti broj, ali se može koristiti prilično dobru zamjenu .

 • "Match Tip" padajući okvir samo da utječe na rezultate za AWCPC kolone i kolone SEOV - Podaci za pretraživanje promet je sada uvijek samo za točno podudaranje pretraživanja (što je samo Google nudi točno podudaranje podataka sada).

Korištenje izraza da Široko podudaranje Ratio (PBR) više se ne preporuča:

Dok PBR metrički će ostati na raspolaganju za korištenje, ako to želite, mi smo ga izvadite iz naše defaultu preporuča postavke filtra i iz našeg treninga. To je inovativna i štedi vrijeme značajka dok su brojevi mogu se osloniti, ali s vremenom su postali sve manje povjerenja. Viđamo divlje varijacije u podacima koji se vratio iz Googlea.

Nažalost, mi smatramo da se sada radi više zla nego dobra, u većini slučajeva.

Naša preporuka je da učine ono što su SEO profesionalac napraviti - jednostavno koristiti točno podudaranje konkurenciju jer to uklanja sve predrasude zbog redoslijeda riječi ili skews zbog dužih ključne izvedenicama rep.

Postoji više informacija o promjenama sučelja dostupni u našoj bazi znanja članak ovdje .

Trening Dojo Riječ Istraživanja Video Updates Uskoro ...

Na kraju, mi smo u procesu rekonstrukcije sve naše Riječ Research videovodiče, s prednošću na seriji Zlatna pravila kako bi se što prije završena. Oni će uključivati ​​ažuriranja na svim manjim izmjenama sučelja koji su se nakupili jer smo prvi proizveo video, te nekim novim primjerima koji odražavaju uvjete na online tržištu, kao što su danas.

Nakon što su spremni premijerno ćemo staviti riječi na Twitteru i Facebooku , pa pozivam vas da nas prate, kako bi bili informirani o važnim vijestima i ažuriranjima odmah!

Što i kako dalje ...

Da biste dobili vaše ruke na ove nove, brže "Riječ Planner" graditi tržišnog samuraja, jednostavno:

 1. Fire svoj primjerak tržištu samuraja.
 2. Kada se zatraži da ažuriraju na najnoviju verziju, kažu "Da"
 3. Pričekajte da se ažurirati za preuzimanje i tržište Samurai da ponovno postavi, a vi ste na putu!

Nadamo se da ćete uživati ​​u novom Riječ Planer graditi. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se pucati naš tim za podršku e-mail na support@noblesamurai.com

Također, mi smo učinili prilično opsežna testiranja naših novih ključne riječi filter stanica, međutim, ako imate bilo kakve savjete o tome kako bi se moglo poboljšati, molimo vas da nam puca e-mail, kao dobro.