New Market Samurai Update antaa sinun valita Majestic SEO ja Yahoo käänteinen Data

Jaa Button

Two Additions to the Samurai Arsenal

Kuten monet teistä ovat huomanneet, Market Samurai on päivitetty hiljattain saada käänteinen tietoja uuteen paikkaan - Majestic SEO.

Ymmärrämme, että joillekin käyttäjille, muutos käänteinen numeroita ja erot saatavilla olevat tiedot on tullut yllätyksenä.

Useimmat käyttäjät ovat olleet iloisia siitä, että olemme päivittäneet käyttää Majestic SEO, koska ne tarjoavat yleensä tarkemman kuvan todellisesta käänteisiä, jotka ovat menossa sivustosi. Sivustot, jotka aikaisemmin ilmoitettiin vain kourallinen käänteisiä nyt raportoitava säännöllisesti satoja tai jopa tuhansia linkkejä.

Kuitenkin harvoissa tapauksissa, Majestic SEO raportoi pienempi tai jopa käänteisiä sivustoosi. Vaikka ne ovat suurin yksityinen käänteinen tietokanta Internetissä (yli 1 biljoonaa käänteisiä), niiden tiedot vaihtelevat Yahoon, etenkin uudempia sivustot.

Miksi muutimme Majestic SEO

Syynä muuttamalla tietolähteen Yahoo! Majestic SEO on, että Yahoo on sulkemisesta se Yahoo Site Explorer palvelu hyvin pian. Yahoo Site Explorer on palvelu, olemme aiemmin käytetty hakea käänteinen tietoja. Voit lukea tarkemmin täältä:

Yahoo! kehittäjän blogi - Site Explorer
Yahoo! kehittäjän blogi - API päivitykset

Niiden palvelu on pysyvästi eläkkeellä se oli tärkeää, että löydämme uuden lähde käänteinen tiedot ja integroida se osaksi Market Samurai heti kun pystyimme, koska suuri osa Yahoo! tiedot olisi viimeistään maaliskuun 2011 loppuun mennessä, ei enää olla saatavilla.

Tämän lisäksi, koko Yahoo Site Explorer sivusto ei enää toimi, jonka tämän vuoden loppuun mennessä.

Etsi Lähde käänteisiä

Jälkeen paljon hakuja ja esivalinnassa mahdollisten palveluiden astuimme keskustelut Majestic SEO tulla meidän tietojen toimittaja. Kirjoittaminen on ollut seinään pitkään.

Google, kuten tiedätte, ei tee paljon se on käänteinen tietoja ollenkaan (vain hyvin pieni osa todellisen linkit raportoidaan by Google), ja yhdistäminen numero 2 hakuun jättiläiset Yahoo ja Bing, me tarvitaan löytää toinen tiedon toimittaja.

Itse ennakoiden muutoksen yli vuosi sitten, meidän toimitusjohtaja, lensi Britanniaan ja tapasi Majestic SEO joukkue henkilökohtaisesti varmistaa, että palvelun tasoa piti olla sopiva laaja käyttäjäkunta (nyt lähes 300000 käyttäjää!).

Majestic SEO on arvostettu yritys ammatillinen SEO piireissä, ja niiden käänteinen indeksi pidetään paras saatavilla (lähes 4 kertaa koko niiden lähin kilpailija) ja päivitetään säännöllisesti (keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa).

Miksi ei Majestic SEO branding Market Samurai

Jonkin verran on spekulaatiota meidän userbase että tiedot olemme itse hyötyy kumppanuus Majestic SEO, ja että olimme ajaa käyttäjiä ottamaan Majestic SEO tilit osana kumppaniksi käsitellä Majestic SEO.

Tämä ei pidä paikkaansa. Branding että on läsnä meidän ohjelmisto on vaatimus käyttää tarjota palvelua käyttäjille ilmaiseksi.

Majestic SEO ovat avokätisesti tarjonneet käyttäjille heidän API, kaikille 300000 Market Samurai käyttäjille, ilman lisäkustannuksia.

Olimme poistaa branding meidän olisi maksettava huomattava määrä täyden premium-palvelu, joka tekisi tarjota tietonsa epätaloudellista mukaan nykyinen hinnoittelun.

Jos et halutessaan ryhtyä palvelujen Majestic, Noble Samurai näe senttiäkään siitä.

Vaikka Yahoo Site Explorer on edelleen käytettävissä, annamme sinulle valinta

Vaikka olemme hyvin luottavaisia ​​tietojen Majestic tarjonnan, haluamme tuntea iloinen tietoja saat, joten niin kauan kuin Site Explorer on eläkkeellä, olemme päivittäneet Market Samurai, jotta voit valita kaksi data lähteitä sekä SEO Kilpailu moduuli ja Rank Tracker moduuli.

Varoitan: Yahoon Data on puutteellinen ja epäjohdonmukainen

Viimeiset neljä kuukautta ennen meidän Majestic SEO päivitys on ollut hälinää ammatillinen SEO yhteisölle epätarkkuuksista Yahoon käänteinen tiedot.

Tuhannet käyttäjät ovat raportissa, että Yahoo käänteinen määrään on pudottamalla huomattavasti, ja vaihteleva villisti.

Yahoo on viime aikoina muuttunut käyttää Microsoftin Bing-hakukoneen niiden hakutulosten toimittajana. Monet ovat syynä tämän osana syy (eli. Olemme nyt katsot Bing käänteinen tiedot). Toiset ovat ehdottaneet, että Yahoo Site Explorer poistetaan käytöstä pian, että tietoja ei ole niin tuoretta, ei ole pantu tosiasiallisesti kunnossa, ja on rapistuvat nopeasti.

Varoitan: Yahoo Site Explorer on mennyt pian

Joka tapauksessa, riippumatta siitä, mitä usko on noin tietoja, oli maaliskuun lopussa, heidän API (jota olemme käyttäneet vetää dataa takaisin Yahoo) kytkeytyy pois päältä. Ja vuoden loppuun mennessä, koko Yahoo Site Explorer web-sivusto poistetaan käytöstä.

Siksi emme voi taata kuinka kauan tiedot ovat saatavilla. Mutta toistaiseksi olemme päivittäneet Market Samurai niin että sinulla on valinta toistaiseksi mistä haluat noutaa käänteinen tietoja.

Huomaa: PR käänteinen Analyysi & Anchor Teksti Analysis silti tulla Yahoo

Tällä hetkellä järjestely meillä on Majestic SEO vain antaa meille mahdollisuuden tarjota "laskee" (eli. Käänteisiä), ei varsinainen URL (eli. Mitä käänteisiä ovat).

Tällä hetkellä tämä tarkoittaa sitä, että me silti käyttää Yahoo Site Explorer sivuston data saada listan käänteisiä. Tämä on lähde eroja käänteisiä Majestic SEO raportit, ja varsinainen käänteisiä että Yahoo Site Explorer tarjoaa.

Olemme keskusteluja Majestic SEO ratkaisu tähän ennakoiden Yahoo Site Explorer purkamiseen lopussa vuoden.

Miten voit saada molemmat Yahoo ja Majestic SEO Data ...

Voit päivittää uusimpaan versioon Market Samurai ILMAISEKSI, jossa on useita käänteinen lähteistä yksinkertaisesti uudelleen käynnistää Market Samurai ja sanomalla "OK" valintaikkuna, jossa sinua pyydetään päivittämään uusimpaan versioon.

Kirjoita Rank Tracker moduuli ja SEO Kilpailu moduulin voit sitten annetaan valinnan siitä, missä haluaisit käänteinen tiedot tulevat.

SEO Competition with Majestic and Yahoo!

Rank Tracker with Majestic and Yahoo!

Jos sinulla ei vielä ole täysi kopio Market Samurai, ja haluaisi päästä käsiksi tähän uuteen käänteinen tiedot löytyvät maksettu SEO Kilpailu ja Rank Tracker moduulit, voit päivittää täysversio.

Alex "Green Samurai" Vihreä kuuluu ystävällisestä Samurai tukitiimi, ja usein tarjoaa päivityksiä uusimpia Samurai tapahtumia blogissa.

Alex on kirjoittanut 22 post (s) Noble Samurai

21 Responses to "New Market Samurai Update voit valita Majestic SEO ja Yahoo käänteinen Data"

 1. Kiitos aina pitää meidät ajan tasalla!


  Rodney Daut vastasi:

  Olen toinen että. Arvostan kerrot meille yksityiskohtaisesti, miksi teit muutoksen teit pois Yahoo Site Explorer ja kohti Majestic SEO.

  On valitettavaa, että Yahoo on päästä eroon Site Explorer vaikka niin ihmettelen miten ihmiset uusi chat saavat tietoihin, joita he tottuneet saamaan ilmaiseksi.
  Rodney Daut's viime blog post ... Miten Thinking of epäonnistuminen voi auttaa sinua menestymään

 2. 2
  Käytössä 15 maaliskuu 2011 klo 15:24
  Martin sanoi:

  Mahtavaa palvelua uudelleen Noble Samurai joukkue. Arvostan yksityiskohtainen selvitys ja avoimuutta. Kiitos taas kaverit.
  Martinin viimeinen blogikirjoitus ... Miten suunnata Kumppani Linkit

 3. 3
  Käytössä 15 maaliskuu 2011 klo 15:33
  Wes sanoi:

  Kiitos kaverit. Toivoin sinun kuuluisi Yahoo! tiedot uudelleen.
  Wes's viime blog post ... Toinen hyödyllinen Online käänteinen Checker!

 4. Yahoo Site Explorer on käänteinen määrä on aina ollut epätarkka. Se ei ole vain viime aikoina. : P
  Allen Walker @ Internet Marketing's viime blog post ... Work at Home Painonpudotus


  Generic Domain Market vastasi:

  En usko, että on olemassa yksi työkalu, joka antaa tarkkoja käänteisiä laskea mutta kokemukseni Yahoo Explorer oli / on tarkin.

 5. Sinun täytyy miettiä, mitä Microsoft tekee saada kunnioitusta Internet markkinoijat. Varmasti he haluavat meidän puhuvan Bing aina silloin tällöin. "Bing Explorer" tai "Bing Stats" todennäköisesti auttaa heitä niin paljon kuin se voisi auttaa meitä. Ennustan uusi lähde käänteinen tietoja.
  Dr. Michael Haley @ Free WordPress Tutorials's viime blog post ... Email Marketing

 6. Hei Alex ja Market Samurai Team,

  Kiitos tästä korvaamaton apu ja tiedot, on mielenkiintoista nähdä, miten Majestic SEO suorittaa ja seuraa ohjeita.
  Joan Stewart's viime blog post ... strategiat Kun Sosiaaliset kirjanmerkit

 7. 7

  Kiitos Alex,
  Tietoa käänteisiä on ollut vähän irratic tapahtumat, mutta on parantunut viime aikoina.
  Wolfgang's viime blog post ... Paikalliset Markkinointi Ja miten se voi olla Tehokas Apua Yrityspalvelukeskus

 8. 8
  Käytössä 15 maaliskuu 2011 klo 21:15
  Jason sanoi:

  Kiitos selitys. Olin huolissani käänteinen luottaa uudempi sivuston Yahoo osoitti oli lähes 400 käänteisiä mutta Majestic osoitti 0. Tämä auttaa keventää tätä huolta.
  Jason's viime blog post ... alkaa minun Small Business Journey

 9. Hei Market Samurai Team.

  Kiitos päivityksestä erinomainen työkalu rakastavat käyttää sitä.

  Monet Kiitos ja onnea.

  Drew.

 10. 10
  Käytössä 16 maaliskuu 2011 klo 02:46
  Corinne sanoi:

  Kiitos erittäin perusteellisen päivityksen. Olen kuullut joidenkin nurisivat kytkin Majestic, toivon, että kaikki on nyt selvää, miksi muutos oli välttämätön. Kuten olemme kaikki nähneet, Internet on jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja meidän usein täytyy sopeutua ja muuttaa tapaa, jolla suhtaudumme tietoja. Olen todella iloinen, että löysit vaihtoehto, joka antaa meille näitä tietoja.

 11. 11
  Käytössä 16 maaliskuu 2011 klo 06:31
  Martyn sanoi:

  Monet kiitokset päivityksen. Olen ollut huolissaan eroja näiden kahden välillä. Mutta nyt olet selittänyt, miten ja miksi, se kaikki on järkevää. Olen yllättynyt siitä, yahoo eläkkeelle vaikka! Ja MS toimii hyvin taas!

 12. 12
  Käytössä 17 maaliskuu 2011 klo 01:44
  Russ sanoi:

  No se on eteenpäin ajattelua. Monet ihmiset keskittyvät Yahoo Site Explorer, mutta jos se on eläkkeellä, niin me kaikki tarvitsemme Tietojen käyttöä muualla.

  Hyvää työtä aktiivisuuteen

 13. Kiitos heads up. Mielestäni tämä on parempi meille kaikille uskollisia Samurai.

 14. Kiitos pitää meidät hyvin perillä ... joka todella auttaa.

 15. Wow..it vain tuntuu tapahtumat, että koko internet on muuttumassa, miten he tekevät business..first Google..not yahoo..what seuraavaksi ..

  "Musta Seo Guy" allekirjoittamatta "
  TrafficColeman's viime blog post ... Miksi useimmat blogit kommentti Suicide jälkeen 30 päivää

 16. Näyttää tämä on myönteinen muutos. Kiitos, kun kerroit meille.
  Rhonda @ Laugh Quotes's viime blog post ... What Goes Around

 17. 17

  Mielestäni sinun pitäisi päivittää Video Koulutus ohjelmistojen Market Samurai.
  Koska se ei ole päivitetty uusia toiminto.

  Kiitos.
  Asuradech's viime blog post ... เว็บ ใหม่ ขาย ได้ ภายใน 5 วัน

 18. 18

  Olen sellainen suutu noin kallista hinnoittelua Majestic SEO. Olin aika innoissani se sisältyi Market Samurai, mutta kun klikkaa nuolta nähdäksesi käänteisiä Olin hyvin pettynyt siihen, että Majestic näyttää vain 5 käänteisiä se löytyi.

  Teidän pitäisi leikata käsitellä Majestic jotta voimme hyödyntää tätä tietoa. On hienoa, että se näyttää enemmän käänteisiä Market Samurai, mutta se ei tee minulle paljon hyvää, jos voimme vain nähdä 5 nämä yhteydet.

  Tulen käyttämällä Yahoo Site Explorer niin kauan kuin voin, koska se on enemmän hyötyä minulle, koska en voi itse liikkua ja arvioida käänteisiä.

  Älkää ymmärtäkö minua väärin, mutta, rakastan Market Samurai, hieman suutu että Yahoo Site Explorer on sulkemassa ovet ja majesteettinen on melko kallista.
  Adam Roy's viime blog post ... Miten Toimita Bonukset Clickbank Tuotteet automaattisesti

 19. Olen todella tyytyväinen Majestic SEO vaihtoehto, Yahoo data näyttää hyvin epäluotettavia minulle.