Hakusanat Tutkimus juuri saanut V8 Upgrade ...

Share Button

Hakusanat Tutkimus juuri saanut V8 Upgrade ...

Tänään meillä on joitakin jännittäviä uutisia kertoa teille Market Samurai.

Kun monen kuukauden työn (ja muutama myöhään yötä) olemme innoissamme ilmoittaa, että olemme tehneet joitakin merkittäviä parannuksia Hakusanat tutkimus Module ...

Parannuksia joka kokonaan muuttaa käyttökokemus Market Samurai ...

Kuvittele ottaa säännöllisesti run-of-the-mill keskialueen auton ja sitten ahdettu jykevän suuri V8-moottorin konepellin alle.

No se on juuri sitä, mitä olemme tehneet Hakusanat tutkimus Module.

Viime kuukausina olemme siirtyminen moottori, joka antaa virtaa Hakusanat tutkimus Module pilveen.

Hyvä uutinen on, että tämä aiheuttaa useita merkittäviä etuja:

Jopa 2x nopeammin ...

Yksi suurimmista rajoitteista, joka vähensi nopeutta, jolla olet pystyivät tuottaa ja analysoida avainsanoja, oli se, että Market Samurai käyttää laskentateho työpöydälle tai kannettavan tietokoneen tehdä paljon raskainta.

Kuten voitte kuvitella, tämä tarkoittaa, että suorituskyky vaihteli suuresti käyttäjältä toiselle.

Hoitamalla kaikki nämä tehtävät yhteen paikkaan pilvi, voimme nyt tarkasti ja tehokkaasti seurata suorituskykyä, tasapainoa kuormitus, ja päivitä palvelimen valtaa tulisi meidän koskaan tarvitse enemmän grunt.

Ja jo näemme nopeus on jopa kaksi kertaa niin nopeasti kuin edellisessä vertailukohtia, ja on vielä paljon enemmän muutoksia on tehtävä, joka todennäköisesti edistää niitä nopeudet jopa korkeampi.

No More Adwords Accounts ...

Kuten ehkä tiedätte tuottavan luetteloita avainsanoja ja sitten analysoimalla ne Market Samurai voisi joskus olla osuma ja neiti.

Tämä oli suurelta osin johtuu riippuvuudesta jolla Market Samurai vaaditaan pääsy henkilökohtainen AdWords-tilisi voidakseen suorittaa joitakin näistä analyyttisten tehtävistä.

By kokonaan uudelleen engineering Hakusanat tutkimus Module pilvessä olemme voineet poistaa tämän riippuvuutta lopullisesti.

Huomautus: Vaikka et enää tarvitse käyttää AdWords-tilin, olemme tehneet puhelun säilyttää toiminnallisuutta varmistaa et silti tuottaa ja analysoida avainsanat aikana määräaikaishuollon seisonta.

Reduced App päivitykset

Koska Market Samurai on työpöydän sovellus, kaikki koodi, jonka avulla se voi toiminto on tallennettu tietokoneeseen.

Tämä tarkoittaa, että joka kerta yksi tietojen tarjoajien muuttaa jotain (mikä tapahtuu paljon), meidän täytyy luoda uuden version Market Samurai kanssa korjata, ja sitten ilmoittaa sinulle uudelleen asentaa se vain voidakseen jatkaa sen käyttämistä .

Ilmeisesti tämä ei ole ihanteellinen ja nopeus, jolla meidän tietojen toimittajille muuttaa asioita, tämä prosessi on tullut säännöllinen ja epämukavaa esiintyminen.

Siirtämällä Hakusanat tutkimus pilvi olemme nyt pystyä tekemään suuren osan nämä korjaukset meidän päähän, tarvitsematta toimia mitään.

Ja ne päivitys, jotka tulevat näkyviin, kun avaat Market Samurai tulee vähemmän ja kaukana toisistaan.

Joten ottaa sen spin, ja jos sinulla on palautetta (lainkaan), uuden Cloud Hakusanat tutkimus haluaisimme kuulla sinusta - vain jättää kommentin alapuolella tai ampua meille sähköpostia osoitteeseen support@noblesamurai.com


Pysy kuulolla ...
Meillä on joitakin suuria muutoksia valmisteilla Market Samurai tulevina kuukausina, ja jopa nopeammin nopeus kasvaa, selkeän käyttöliittymän muutoksia ja uusia mittareita antaa sinulle vieläkin enemmän käsityksen teidän markkinoilla.

Joten pitää silmällä, enemmän hienoja ominaisuuksia ovat tulossa ...

On jännittävää aikaa täällä Noble Samurai emmekä voi odottaa jakaa nämä muutokset kanssasi!