Rank Tracker Päivitä

Siirrä-painike

Hei kaikki,

Tämä on vain nopea edistyminen päivittää uuden Rank Tracker ...

1218 Market Samurai Omistajat testannut Uusi Rank Tracker:

Kiitos 1218 Market Samurai omistajille, jotka ovat anteliaasti ottaa aikaa pois niiden aikataulut testata uutta Rank Tracker - beta ohjelma on ollut valtava menestys!

Toistaiseksi olemme saaneet yli 550 sähköpostit täpötäysi positiivisia kommentteja ja käytännöllisiä palautetta, että pyrimme kovasti sisällyttämään ... Ja me olemme hyvin lähellä päätökseen.

Betatestaajaksi rakastavat uusi Rank Tracker! Tässä on vain muutamia uusia Rank Tracker ominaisuuksia, jotka meidän käyttäjät ovat innoissaan:

 • Automaattinen viikoittain päivitykset: Enää sinun tarvitse muistaa tarkistaa rankingissa joka viikko, ja sitten manuaalisesti valitse päivitys painikkeita hakea uudet sijoitusta tiedot. Nyt voit vain rentoutua meidän uusi Rank Tracker automaattisesti päivittää kampanjoita sinulle joka viikko, ettei sinun tarvitse tikkua ristiin.
 • Sähköposti-ilmoitukset: Ei vain uusi Rank Tracker päivittää kampanjat automaattisesti joka viikko, se myös lähettää sinulle sähköpostitse ilmoituksen heti, kun ranking tiedot on päivitetty. Joten voit nyt keskittyä oman jakamattoman huomion yrityksesi, kunnes ilmoitus sähköposti saapuu.
 • Yksinkertaisempi käyttöliittymä: Toisin vanha Rank Tracker, joka hukkui sinut meri numeroita, meidän uusi Rank Tracker on yksinkertainen uusi käyttöliittymä tekee analysoimalla rankingissa tuulta - varsinkin jos hallitset useita sivustoja, avainsanat ja kampanjat kaikki samaan aikaan.

... Ja tässä on vain joitakin palautetta olemme saaneet uuden Rank Tracker ...

"Love Love Love, että se seuraa listalla automaattisesti kulissien takana. Olette tehneet tästä tulee jotain todella suurta. "Craig Harte

"Olen ehdottomasti rakastan uusi Rank Tracker, ja jatkossakin Noble Samurai asiakkaan elämää." Jeff Monson (JLM Merchandise Support Team)

Milloin voit saada käsiinsä Uusi Rank Tracker?

Yli 60000 Market Samurai omistajat innokas saada käsiinsä uuden ja parannetun Rank Tracker, haluamme olla varmoja, että se on 100% kiinteä, ja antaa sinulle erinomainen käyttökokemus.

Tämä tarkoittaa, että meidän täytyy sisällyttää niin paljon meidän Beta Tester palaute meidän tuote kuin mahdollista ennen kuin menemme elää. Hyvä uutinen on, että olemme vain viikon tai kaksi viimeistely viime tärkeää palautetta luettelon osat.

Koska Rank Tracker tarjoaa viikoittain päivityksiä, meidän on myös, että vähintään 2 tai 3 viikon aikataulun ranking päivityksistä siirtää, jotta betatestaajaksi on mahdollisuus testata näitä viimeisiä muutoksia ennen kuin rullaa se pois kaikille.

Joten perustuu näihin arvioihin, olemme tällä hetkellä tavoitteena julkinen versio puolivälin tienoilla heinäkuun loppuun, mutta tilanne voi muuttua riippuen siitä, mitä meidän Beta testaajat sanovat - tietenkin.

Tällä välin Tässä on nopea "Sneak Peek" uuteen Rank Tracker

Voit hallita useita kampanjoita Sametime

Vanhan Rank Tracker, ranking tiedot on tallennettuna Market Samurai projekti tiedoston tietokoneellesi. Tämä tarkoitti sitä, että jos olet onnistunut useita kampanjoita, sinun oli pakko sulkea ja avata uudelleen kunkin hankkeen tiedosto aina halunnut tarkistaa eri kampanjaa.

Uudessa Rank Tracker tietosi on nyt tallennettu pilvi, eikä tukkeutumisen projektin tiedostoja, joten ne hitaita ladata, ja hankala vaihtaa. Tämä tarkoittaa, että voit nyt tarkastella kaikkia nykyisen sijoituksesi kampanjoita yksi yhtenäinen kampanja paneeli, ilman vaihtaa eri Market Samurai projektitiedostot.

Screenshot of campaigns panel in Market Samurai's New Rank Tracker module

Saat Ranking Päivitä Sähköposti-ilmoitukset

Aiemmin aina halunnut katsella uusin rankingissa, sinun piti avata Market Samurai, napsauta Päivitä-painiketta, ja sitten odottaa kärsivällisesti, kun se hitaasti kerännyt tietosi.

Uuden Rank Tracker, sinun rankingissa päivitetään automaattisesti viikoittain, ilman sinua edes tarvitse jättää tietokone päällä. Ja toinen se on valmis hakemisessa tietosi, lähetämme sinulle sähköpostitse ilmoituksen kertoa, että uusi ranking tietoa on valmis tarkastella.

Tämä tarkoittaa, että voit nyt vain istua ja rentoutua kunnes päivität sähköposti saapuu.

Screenshot of Market Samurai's New Rank Tracker update notification email

Tarkastele aiempia sijoitusta pähkinänkuoressa

Se on aina ollut vähän hankala selvittää, kuinka monta sijoitusta paikkoja olet saanut tai laskenut edellisestä sijoitusta päivitys. Sinun täytyy avata kuvaaja sijoitusta historiaa ja tulkita mittauspisteiden ymmärtää, mitä todella tapahtuu.

Uusi Rank Tracker tekee siitä paljon helpompi nähdä, mitä muutoksia sinun ranking on ollut. Voit nyt vain viet hiiren nykyisen sijoitusta, ja ponnahdusikkuna tulee näyttää, miten paljon se on siirtynyt.

Tämä antaa sinulle välittömän pääsyn tarkkaa tietoa tarvitset, juuri kun haluat.

(Alla olevassa kuvassa näet, että ranking sivu on laskenut neljä kantoja, nykyiselle paikalleen asennossa viisi.)

Screenshot of the ranking results in Market Samurai's new Rank Tracker module

Snapshots Search Results Rankings havaittiin

Market Samurai sijoitus Tracker on aina saa sinut katsella sivun jossa sijoitusta tiedot oli todettu, tallentamalla URL hakulausekkeen sitä käytetään löytää sijoitusta.

Kuitenkin johtuen nousu "lokalisointi" ja "personointi" hakutuloksissa, tämä on merkinnyt sitä, että yhä useammat käyttäjät ovat ilmoittaneet epäjohdonmukaisuudet tuloksia he näkivät Rank Tracker, ja mitä he näkivät, kun he napsautti läpi nähdä sivulle selaimessa.

Uudessa Rank Tracker säästämme tilannekuvan jokaisen sivun jossa rankingissa todettiin, joten voit aina nähdä tarkkoja tuloksia, että Market Samurai käytetään näyttämään rankingissa.

A screenshot of the search result page where your ranking was found

Entä ILMAINEN 50 Avainsana Plan, ja Lifetime 50% alennuksen kaikista Korkeampi Avainsana suunnitelmia? Olenko jäänyt Yet?

Aiemmissa blogikirjoituksia me yksityiskohtainen erikoistarjous nykyisten Market Samurai ja sen Samurai omistajat joka sisälsi FREE 50 avainsanan Sijoitus Tracking suunnitelma, ja käyttöikää pääsy 50% puoleen hintaan alennus meidän koko joukko korkeampi avainsanan suunnitelmia.

Kuten olemme yhä muutaman viikon päässä käynnistää uusi Rank Tracker me myös määräajan pidentämistä samoin.

Tämä tarjous alkaa heti, kun uusi Rank Tracking järjestelmä menee elää (noin puolivälistä heinäkuun lopulla), niin lähetämme sinulle kolme muistutus sähköpostit kertoa tarkalleen, mitä sinun tarvitsee tehdä hyödyntää sitä.

Voit levätä rauhassa tietäen saat runsaasti ilmoituksen lunastaa ilmainen 50 avainsanan suunnitelma, ja lukita elämäsi aikana alennuksen kaikista korkeampi avainsanan suunnitelmat ennen tämän tarjouksen päättymistä.

Ole hakevat Sinun "Rank Tracker on LIVE" ilmoitusviestit ...

Muista pitää silmällä lähiviikkoina oman "Rank Tracker on LIVE ilmoitusviestit, varmista ettet menetä ILMAINEN 50 avainsanan suunnitelma, ja elämäsi 50% puoleen hintaan alennuksen kaikista korkeampi avainsanan suunnitelmia.

Puhu pian,
Eugene Ware
Toimitusjohtaja Noble Samurai

Eugene on kirjoittanut 18 post (s) Noble Samurai

16 Vastaukset "Rank Tracker Update"

 1. 1
  Käytössä 25 kesäkuu 2012 klo 15:26
  Jamie sanoi:

  Pidän uusi Rank Tracker teoriassa mutta olen näe mitään poitions kuten edellä kuvakaappaus nähdä nopean yleiskatsauksen. Minun ovat kaikki tyhjiä, koska uusi ohjelma alkoi. Jotkut URL vain seuranta yhdessä hakukoneen ja ei näy historiallisia tietoja. Jatkan toivoen nämä asiat korjataan seuraavan kerran kirjaudut sisään. Onko tämä vain minä tai muut kokevat tämän myös?

  Kesäkuun
  Tuki vastasi:

  Hei Jamie,

  Kiitos rehellistä palautetta. Olen luonut tukipyynnön sinulle, ja minä työskennellä voit ratkaista ongelman sinulla on. Voi olla, että olet löytänyt pieni vika, joka olemme jääneet!

  Cheers,
  Tom

 2. Mahtavaa kamaa, varsinkin lisäykset montako ne ovat muuttuneet ja näytön snap laukausta.

  Oikeudenmukaisuus, olin Incognito-tilassa Chrome-selain ja löytää hyvin vähän eroa sen ja Market Samurai. Niitä, jotka ulos tyypillisesti ranking korkeampi kuin raportoitiin - joka on aina mukava asia löytää ;)

  Kesäkuun
  Stuart Wooster vastasi:

  * Olin tarkkailun käyttämällä incognito-tilaa

 3. 3
  Käytössä 25 kesäkuu 2012 klo 20:52
  RichCederberg @ AlbuquerqueRealEstate sanoi:

  Hyvää työtä Market Samurai nämä päivitykset kuulostaa todella jännittävää! Olet aina ollut suosikkini työkalu perustuu omaan helppo lukea, helppo sulattaa nopeasti ja helposti tietoa, ja näiden muutosten se tulee olemaan vieläkin helpompaa!

 4. 4
  Käytössä 25 kesäkuu 2012 klo 20:55
  Andy sanoi:

  Nämä uudet säädöt aikovat tehdä elämästä niin paljon helpompaa. Vielä yksi syy käyttää Market Samurai!

  Kiitos,
  AJ ..

 5. 5
  Käytössä 25 kesäkuu 2012 klo 23:40
  Robert Worstell sanoi:

  Halusin vain antaa sinulle iso kiitos kaikille tämän suuren työn. Lahjoituksesi tekemään ranktracking saatavilla ja käyttäjäystävällinen kaikille on listalla yhtenä suurimmista palkka-se-eteenpäin arvoja saatavilla tänään! Olen-siellä-tehnyt-että eri ranktracking ohjelmia, ja ottaa joku ajaa näitä minun puolesta tekee kaikki ero maailman. Ja nyt voin keskittyä siihen, mitä minun sivustolla ja voidaan ranking eikä vain shotgunning minun pyrkimyksiä ja toivon jotain tikkuja (sekoittaa kielikuvia). Kiitos uudelleen!

 6. Olen testannut uutta Rank Tracker ja pidän siitä toistaiseksi, erikoinen koska nyt voin nähdä kaikki seurataan avainsanoja samassa paikassa, ilman tarvetta avata eri Marketing Samurai hankkeita.

  I on Haluaisin olla ominaisuus olisi kyky viedä historiallinen tietoja. Mikä tahansa mahdollisuus ottaa että seuraava päivitys?

  Kesäkuun
  Tuki vastasi:

  Hi Sorina,

  Vientiä historiatiedot on listallamme uusia ominaisuuksia, jotka me alkaa toteuttaa kerran ydintoimintoja on 100% kiinteä.

  Cheers,
  Tom

 7. 7

  Luulin että meillä oli uusi Rank Tracker ... vai olenko beta suunnitelma? Teinkö jo väittävät minun 50 ilmaiseksi? Hmmm. No, mitä sain, Käytän sitä ja rakastan sitä. Olen juuri nyt sain "uuden ranking tiedot" sähköpostitse. Minun täytyy mennä katsomaan kuinka teen!


  Tuki vastasi:

  Hei tohtori Haley,

  Jos käytät uutta Rank Tracker olet osa beta testaus, ja sinulla jo on lukittu teidän 50 ilmaiseksi avainsanoja.

  Mukava kuulla rakastat sitä :)

  Cheers,
  Tom

 8. Hei kaverit

  Tämä kaikki näyttää hyvältä :-)

  Pari asiaa, en ole koskaan voinut päästä Beta kuin se, että se on kiinni. Jo ennen toukokuun loppua?

  2. Minulla on sekä EY ja Martet Samurai, Toivonkin, että saan kaksinkertainen jakaminen tililleni määrä avainsanoja, että voin olla vapaa tili

  Ole hyvä ja neuvo…

  Kiitos

  Brian

 9. Erityisen nautittavaa blogikirjoitus - THX!

 10. 10
  Käytössä 30 kesäkuu 2012 at 10:30
  Michele sanoi:

  En ollut osa beta ohjelman listalla tracker mutta olen sitä innolla. Rank Tracker on yksi parhaista ominaisuuksista Market Samurai. Yksi monista voisin lisätä. Odotan sitä.

 11. Suuri uusi ominaisuus kaverit. Se on ehdottomasti valtava parannus vanhaan käyttöliittymään.

 12. Olen tällä hetkellä beta-testaaja uudesta listalla tracker työkalu ja vaikka se oli vähän buginen aluksi, se on ehdottomasti sinne nyt.

  Hyvää työtä kaverit! :)