Ulkoistaminen Video 1: Miten rakentaa Team "" Pelaajat

Jaa Button

Ryhmätyö Jatkona hyvää palautetta saimme meidän viime muuntaminen sarja, tänään haluamme käynnistää uuden sarjan suunnattu toinen ala, jolla on paljon online-yritysten omistajat ovat suuria ongelmia, mikä on "ulkoistaminen".

Olet varmaan jo huomannut, että Hakusanalla tutkimus, sisällön luomiseen, artikkeli jakelu, sosiaalinen media ja kaikki muut näkökohdat rakentaa online-liiketoimintaa, se on lähes mahdotonta tehdä kaiken työn itse.

Nyt, enemmän kuin koskaan, online-markkinointi on "Team Sport".

Todellisuus on, jos sinulla on hyvä tiimi, voit saada enemmän aikaan vähemmällä työllä, ja saavuttaa paljon enemmän tuloksia. Itse en tiedä ketään, joka on todella potkii tavoitteet verkossa, joka ei ole vahva joukkue takana.

Secret Of Noble Samurai Success

Täällä Noble Samurai olemme rakentaneet melko uskomatonta joukkue ja tämä on ollut yksi todellinen salaisuudet menestyksemme - Tiedämme vallan, joka tulee ottaa intohimoinen ja pystyy joukkue.

Joten miten voit alkaa rakentaa oman joukkueen?

Yksi suosittu vaihtoehto on ulkoistaminen, johon liittyy vuokraamalla yksittäisiä henkilöitä hoitamaan tiettyjä tehtäviä, tai tuo "virtuaalinen tiimin jäsenten laivalla osaksi online-liiketoimintaa.

Kaksiteräinen miekka

Kuitenkin Ulkoistaminen on kaksiteräinen miekka.

Jos teet sen oikein, se voi olla paras asia, joka tapahtuu yrityksesi, mutta jos saat sen väärin, se voi myös olla katastrofi - tuhlaa kuormien arvokasta aikaa ja rahaa.

Jotta voit löytää "oikea tapa" lähestyä ulkoistaminen, olemme kysyneet kaksi meidän hyviä ystäviä Dave Jenyns ja Pete Williams jakaa joitakin arvokkaimpana Ulkoistaminen strategioita kanssasi.

Nämä kaverit ovat todellisia asioita. He elävät ja hengittävät tätä kamaa, ja tietoja, joita ne aikovat jakaa teidän kanssanne tässä sarjassa on puhdasta kultaa.

Tässä video

Ensimmäisessä video tämän ulkoistaminen sarja, Dave Jenyns näyttää, miten rakentaa joukkue "Pelaajat" käyttäen "George Foreman Method". Tämä on tarkka menetelmä hän käyttää houkutella, suodatin, poimia ja kouluttaa tiimin jäsenten hänen online-liiketoiminnan.

Huomaat, miten voit mallintaa tämän saman prosessin rakentaa suuri vaikutus tiimin osa, mitä voisi odottaa maksaa.

Tässä videossa huomaat:

 • Miksi on pullonkaula yrityksesi lamauttaa tuloksia, ja johtaa epäonnistumiseen;
 • Yksinkertainen 7-askel "George Foreman" prosessi, joka tekee alkuun ehdokkaat "float päälle kasa";
 • Kuinka tehdä yrityksesi erotu muusta, ja houkutella alkuun "-pelaajia";
 • Sivustot käyttää johdonmukaisesti löytämään parhaat henkilöstö;
 • Yksi yksinkertainen kysymys voit kysyä "pelaajan", että mitään B tai C-soittimet halua vastata;
 • Tosielämän case esimerkki siitä, miten Dave löytyi viime tiimin jäsen;
 • Miksi Richard Branson vältetään klisee "asiakkaat ovat # 1" ja mitä hänen vaihtoehto on;
 • Ja paljon, paljon muuta.

Ja muistakaa jättää kommentteja ja palautetta alla. Olisi kiva kuulla, mitä mieltä olet tästä video!

Ben on kirjoittanut 10 post (t) Noble Samurai

159 Vastaukset "Ulkoistaminen Video 1: Miten rakentaa Team" "Pelaajat"

 1. Tämä on loistava video. Se on yksinkertainen, mutta tehokas. Otat reaalimaailman rekrytointi ja niiden soveltaminen ulkoistamiseen. Minä ainakin ollut kytketty kaksi ennen, mutta se soveltaa sitä, kun aloitan ulkoistaminen tosissaan. Kiitos.


  Jay Couture vastasi:

  Olen samaa mieltä, se on super video. Arvostan rikkomatta kaikki alas vaiheet, tekee paljon yksinkertaisempi ja näennäisesti tehokas.

 2. Hei,

  Olen peräisin kirjailijoita, grafiikkaa insinöörit ja olin pettynyt työn laatuun. En nyt ymmärrä missä olen pehmustetut.

  Kiitos sinulle, video oli silmien avaaja.

 3. Kiitos palautteesta toistaiseksi kaverit.

  "Miten aloitat" todella on "miten olet", kun se tulee ulkoistaminen.

  Luulen (valitettavasti) paljon online markkinoijat, jotka eivät ole tehneet henkistä hyppy on "yrittäjien - sillä kun teet että siirtää paljon asioita jää paikoilleen ... eikä vain rekrytointi ja ulkoistaminen.

  Nauti sarjan.

  Pete

 4. Moi
  Olen viime aikoina käytetty menetelmä rekrytointi kautta oDesk rakentaa iOS-sovellus.
  Mielestäni minulla oli 6 askel prosessissa ja suuret oppiminen on, että minun täytyy asettaa TEST ja viite tarkistaa.
  Tarvittavat vaihe 4 iso aikaa.
  Älä luota siihen, mitä järjestelmä kuin oDesk sanoo urakoitsijan arviota.
  Testaa taitoja reaalimaailman käytännön mini projekti ja testi asenne / palvelun etiikka puhu reaalimaailman entisten asiakkaiden Skypen kautta.
  Kiitos videon - hyviä vinkkejä.
  Terveiset
  Anthony

 5. 5
  On 14 marraskuu 2011 klo 21:08
  Richard sanoi:

  Suuri video, kiitos info.

 6. Olen juuri aloittanut ulkoistamisen kanssa oDesk ja nyt kiitos teille Mielestäni voin käyttää mitä opin tekemään parempaa työtä vuokraamalla minun joukkue. Kiitos paljon.
  Suojanpuoli
  Cowboy Utah


  Greg Savage vastasi:

  En ole koskaan kokeillut oDesk on annettava, että pieni look

  Olen tehnyt kaiken itse ja se on vain ... kun paljon pois minua näinä päivinä

 7. fantastinen video - kiitos kaverit! kuusen minulle haaste ulkoistaa kerran pois tehtäviä, jotka saa vaatia 3 kuukautta koeajalla


  Pete Williams vastasi:

  Täysin samaa mieltä Stephen - Ulkoistaminen yhden yhden tehtävän on erilainen vedenkeitin kalaa.

  Jotta saat 3 vihjeitä:

  1. aina kysyä heiltä epätavallinen kysymys; jotain, että jos he eivät vastaa sinulle voidaan tunnistaa ja nopeasti / helposti pyyhkiä pois listalta (toinen suodatin)

  2. Olen aina pyytää heitä osallistumaan ainakin yksi idea tehdä lyhyt / Työ paremmin - näin "" pelaajat voivat tehostaa ja erottuvat, tarjoamalla ehdotuksia, jotta hanke paremmin.

  3. Jos se on ihmisarvoisen riitä hankkeen; Aion myös edelleen myöntää työ 3 henkilöä; maksaa niitä tekemään 1/4 niin tehtävän; ja sitten myöntää koko projektin paras hakija. (Esimerkiksi kirjoittaa 1 artiklan sijasta 10 ... luonnos logo sijasta koko suunnittelu jne jne)

  Toivottavasti se auttaa.

  Pete

 8. 8
  On 15 marraskuu 2011 klo 02:34
  KC Pfluger sanoi:

  Suuri kertaus ja muistutus siitä, mitä se tekee palkata suuri henkilöstö, sekä toimisto- ja virtuaalinen. Nämä seitsemän vaihetta laittaa kaikki tehokkaasti ja palkata ja pitää ihmiset sinun täytyy onnistua. Olen käyttänyt 5 7 vaiheet minun tiili ja laasti liiketoimintaa, mutta viimeinen 2 askeleet prosessin puhtaampaa ja nopeammin (työpaikkojen sivustoja ja kyselylomakkeen). Kiitos paljon sisältöä.

 9. Hei,

  Arvostan kaikkia hyvää palautetta ja mielestäni avainkysymys teille kaikille hitti on: me hoitoon online-liiketoimintaa kuin "todellista liiketoimintaa".

  Outoa useimmat ihmiset näyttävät kaipaamaan tässä vaiheessa ja jotenkin tuntuu Internet-liiketoiminnan on erilainen. Jos olet ollut reaalimaailman liiketoiminnan kokemus, jolloin sen online-liiketoiminta antaa sinulle kilpailuetua, koska useimmat ihmiset kohtelevat sitä kuin harrastus.

  Kiitos jälleen, ja olen innokas kuulemaan, mitä muut ajattelevat.

  Kippis
  Dave Jenyns

 10. Suuri video kaverit - erittäin mukava aihe voidaan oppia. Olen Market Samurai asiakkaalle (oma kopiot minun joukkue) ja olen aina vaikuttunut siitä, miten paljon sisältöä te julkaista ilman työntää ohjelmisto. Super mahtava tapa rakentaa arvoa meille asiakkaille.

 11. 11

  Suuri video! Käteni ahdas jopa yrittää kirjoittaa ylös kaikki vinkit ja tekniikat ehdotatte. Ei voi odottaa osa kaksi.

  Yksi aihe Haluaisin kuulla lisää keneltäkään kokemusta ulkoistamisesta on miten valvoa työtä virtuaalisen työntekijää. Miten seurata aikaansa varmista, että ne ovat kunnolla keskittynyt ja siirtymässä kohti täyttämällä tehtävänsä? Ilmeisesti sen paljon helpompaa, kun olet niitä paikan päällä. Joku ehdotti oDesk, mutta en ole tarkistanut sitä vielä. En halua mitään ankaria. Minusta ehdotus on päivän päätteeksi sähköposteja on askel oikeaan suuntaan.


  Pete Williams vastasi:

  Kiitos Bill.

  Joo, on olemassa koko joukko erilaisia ​​vinkkejä, temppuja ja työkaluja hallita joukkue - mutta helpoin tapa olemme löytäneet (ainakin lähtökohtana) on kautta Posti päivässä.

  Olen itse meni vähän syvä tästä aika sitten videon blogiin:
  http://www.preneurmarketing.com/business-building/tips-virtual-assistants-outsourcing/

  Toivottavasti se auttaa,

  Pete


  David Jenyns vastasi:

  Mielestäni ehkä avannut voi matoja täällä ... vastaamalla muutaman ensimmäisen kysymyksiä ulkoistaminen johtaa enemmän kysymyksiä.

  Pysy kuulolla Bill ... me voidaan jakaa mitä teemme pian, kun se tulee hallinnassa tiimin jäsenet.

  Kippis
  Dave

 12. Guys,

  Sinun 7 vaiheet prosessi on erittäin hyvä ja Tervehdin teitä laskemisesta tämän videon meidän hyväksemme. Odotan ulkoistaa joitakin työtä teemme, vaikka olen palkattu yli 500 ihmistä edellisessä työpaikkoja olen löytäminen on vaikeaa rekrytoida ihmisiä, jotka voivat työskennellä oman liiketoiminnan. Syynä on, koska olen etsimässä erityinen joukkue. Etsin Picasso Internet Marketing, ei vain markkinoija. Etsin joku, joka haluaa oppia ja kehittyä, ja kuka on todellinen luova aivot. Aion kokeilla prosessia ja lähettää sinulle minun palautetta.


  Pete Williams vastasi:

  Innolla päivitykset - onnea.

  Paras neuvo, jonka voin antaa teille täällä perustuu Q + Lainaus Rakastan:

  K: Mitä tapahtuu, jos viettää kaiken tämän ajan, kustannuksia ja vaivaa koulutus joukkueeni; ja ne jättävät tehdä se itse.

  A. No, mitä tapahtuu, jos et kouluttaa heitä ja ne pysyvät!

 13. Suuri Video. Hyvin esitetty joitakin ehdoton kultaa info !!
  Kiitos lähettämistä tämän, olen varma, että jos pysyn suuntaviivoja ja toteuttaa oikein se on suuri etu minun liiketoimintaa.
  Kippis

 14. Suuri post! Ulkoistaminen on hyvä tapa hyödyntää maailmaa, jossa elämme. Se on niin helppoa nyt löytää kauko työntekijä tulla laajentaminen sinua tai laajentaminen tiimisi.

  Haasteena tulee sitten, miten luotan siihen, että minun kauko työntekijä tekee mitä he sanovat he tekevät ...

  Jos vuokrata oDesk, heillä tracker tätä. Mikä toimii hyvin. Kuitenkin muualla maailmassa, joka ei käytä oDesk, voit kokeilla HiveDesk. ( http://www.hivedesk.com )

  Joko niin, aina seuranta paikallaan alussa. Se sillan luottamusta kuilu sinun ja kauko työntekijä paljon nopeammin kuin yksinkertaisesti mittaamalla suorituskykyä.

  ~ Michael


  Pete Williams vastasi:

  Nice työkalu Michael.

  En ollut törmännyt ennen.

  Olen ehkä heittää sen sekoitus ja antaa sille ammuttu.


  Michael @ Hallitse etätyöntekijät vastasi:

  Hei Pete!

  Kiitos palautteesta. Tule potkia renkaita ja kerro meille mitä mieltä olet.

  (FYI - Olemme noin päivän tai kaksi pois tuloaan integroitu tehtävien hallinnan liikaa.)

  Michael


  David Jenyns vastasi:

  Hei Michael,

  Minulle jotkut seurantatyökalujen voi olla vaarallista virtuaalisen tiimin jäsenen suhde ... sanotaan oikein edessä "En luota sinuun ja haluan katsoa olan yli" ... sinun täytyy löytää hyvä tasapaino.

  Se tulee alas palkata oikeat ihmiset ja sitten tehdä asioita, kuten päivän päätteeksi sähköposteja ja joitakin tekniikoita käytämme.

  Olet oikealla tiellä vaikka ja otan varmasti etsiä http://www.hivedesk.com

  Kiitos tuesta ja kommentteja.

  Dave

 15. 15
  On 15 marraskuu 2011 klo 04:56
  Jennifer sanoi:

  Olen Player. Katselu tämä on reenforced että sekä antanut minulle Arvokas oivallusta Etsin hyvää työtä sovi. Aion jakaa tämän, ja odotan seuraavaa runsaan uhrin.

 16. Kiitos Dave kärjen miten ulkoistaa oikein, tämä on jotain, joka tietää, että hyvin pian minun täytyy tehdä, ja minun on myönnettävä, että olen hieman hermostunut.

  Sinun kärjen helpottanut minun hermot vähän ja auttaa minua läpi tämän prosessin varmemmin kuin minulla ei ole varaa tehdä virheitä.


  Pete Williams vastasi:

  Hyppää aivan Wolfgang .. vedet lämpimämpi sitten luulet.


  David Jenyns vastasi:

  Tee se : P


  Wolfgang vastasi:

  Kiitos Pete, se on saanut minut hieman varmempi siitä kuten olen kuullut kauhutarinoita.

 17. Mikä suuri postitse, kiitos. Olen parhaillaan etsimässä hienoja tiimin jäsenet ja strategiat ojensi täällä tulee olemaan tärkeässä asemassa, miten laitan tämän yhdessä. Ajoitus oli loistava ja paras strategia olen nähnyt vielä! Innolla ensi video!
  Mary-Ellen


  Pete Williams vastasi:

  Mary-Ellen,

  Et ole nähnyt vielä mitään ... odottaa til videoni osuu blogiin.

  (Mutta älä kerro Dave sanoin että, "George Foreman menetelmä on tappaja)

  .Pete

 18. Kiitos hyvä video innolla ensi video

  Onnentoivotukset

  Drew.


  David Jenyns vastasi:

  Olen varma, että olet menossa rakastaa Peten. Halusin jakaa minun ensin, koska mielestäni se tulee olemaan kova teko seurata ;)

  Kippis
  Dave

 19. Brilliant. Minulle se on mukavampaa kuulla ei, "Kuinka video oli ollenkaan". Mielestäni parempi kysymys on "Onko se oli hyvin hämmästyttävä tai Super Awesome Amazing?".

  David kiitos selittää koko prosessia ja osoittaa todellinen esimerkki. Juuri nyt olen tällä asemaan valitessaan "" ihminen ja minä otan ja soveltaa kaikki ehdotukset (parempi sanoa Solutions) noin oikeiden henkilö.

  Ja että video Ed-suttu oli uskomaton, I uudelleen katsellut noin 20 kertaa, erittäin viileä.

  ps: Otin useita kameran versot teidän G.docs tilin että video =) Vain leikkiä.

  Toivotan teille paras. Pidä sopusoinnussa paras joukkue ikinä nähdä,
  Vitaly

 20. Se oli hyvin järjestetty video, olen todella sitä mieltä, että kaikki jutut meidän Internet markkinoijat täytyy tehdä. Koska yhden miehen show on enää vaihtoehto. Erityisesti kun kaikki kilpailijat ovat jo skaalaus toimintaansa.
  Olen ehdottomasti samaa mieltä, että Filippiinit on yksi parhaita paikkoja löytää hyviä virtuaalisia työntekijää.


  David Jenyns vastasi:

  Kippis Arvostan ystävällisistä sanoista.


  Randy Bonachita vastasi:

  Olen netissä työntekijä perustuu täällä Filippiineillä. Me meidän paikka todella huolehtia asiakkaistamme. Tarjoamme tilannekatsaukset, vastata jokaiseen ja jokaisen sähköpostin ja me varmista olemme verkossa Skypen pikaviestejä.

  Meidän tekevän joitakin SEO kampanjoita, kokeile meille ja levittämään sanaa meille myöhemmin.

  Cheers,
  Randy Bonachita
  http://LocalMarketingGuides.com

 21. Suuri selkeä tiivis video. Kun ostaa Market Samurai jokin aika sitten, se säilyy varastoituna kuin otin alkaa "offline" liiketoiminnan tyhjästä! Kuitenkin silti uutiskirjeitä ja tämä video on auttanut minua valmistautumaan enemmän rekrytointiin. Omasta kahden vuoden kokemus nyt henkilöstön palkkaaminen, vaihe käyttäen kyselylomaketta, uskon, tekee eron kitkeminen aika wasters ja säästää kallista aikaani ennen kuin pääsemme haastattelussa.
  Kiitos vapaasti antaa tämän opettavainen video.
  Kippis
  Sunnuntai


  Pete Williams vastasi:

  Kiitos sunnuntaina.

  Koska Ben viitattu intro, olen oikeastaan ​​käydä muutama eri yritysten online-ja offline .... Suurin offline ollessa http://www.InfinitiTelecommunications.com.au joka myynti Puhelin Systems pk-yrityksille ympäri Australiaa - niin hyvin offline.

  Me itse asiassa työllistävät kourallinen pois offshore ulkoistaminen, että liike liian - ne auttavat ulos kaiken markkinoinnin tuki, tietokannan hallinta, tuotehallinnan kirjanpidon ja kirjanpidon.

  Joten on olemassa monia tapoja käyttää ulkoistajien auttaa päässä "reaalimaailmassa" offline-liiketoimintaa liikaa.

  Toivottavasti kipinöitä muutaman idees sinulle.

  Pete

 22. Hei Ben

  Kiitos vinkkejä ulkoistaminen. Olemme todellakin löytänyt tämän haasteen ja mitään, kuten niin helppoa kuin jotkut uskottelevat teille.

  7 Vaiheet ovat järkeviä ja loogisia ja tulemme niiden täytäntöönpanoa meidän seuraava vstaff vapautuneen. Itse en toteuttaa (ja pienet kirjaimet "i") joitakin niistä jo, mutta ei niin järjestelmällinen prosessi.

  Joten, kiitos jälleen ja odotan seuraavaan videoon.

  Stephen Harris
  iNet Marketing Services
  UK


  Pete Williams vastasi:

  Olet oikeassa kiittää Ben (ja Anthony) - se on nämä kaksi, jotka tekivät tämän sarjan tapahtua;

  Dave ja minä olemme vain mukaan matkalle ja toivoen teille kaikille saada jotain arvoa kokemuksistamme.

 23. Kiitos, että erinomaista koulutusta video. Se on varmasti suuri apu minulle koska olen juuri alkanut katsomaan ulkoistamiseen.

  Olen lopulta tajusi, että se on mahdotonta tehdä kaiken itse ja ilman muiden kansojen taitoja vapauttaa aikani, minun asiani tapana voi onnistua, puhumattakaan laajentaa.

  Ei voi odottaa seuraavaa osaa.

  Kiitos, kaverit!


  David Jenyns vastasi:

  Nice one! Glad pidit siitä ... Jos pidät videosta on oikeastaan ​​kyse 4. tai 5. kerta kun olen esittänyt niin paljon kovaa työtä on mennyt siihen. Olen vain iloinen, vastauksista, se oli sen arvoista kovaa työtä!

  Kippis
  Dave

 24. Kiitos suuri muistutus video. En tiedä miksi ajattelin, että olisi erilainen vuonna "Internet-markkinointi" maailman kuin silloin, kun olin yritysmaailmassa.

  Running click-ja laasti liiketoiminnan pitäisi olla paljon erilainen käynnissä tiili-ja laasti yritys, varsinkin jos odottaa kasvavan.

  Kiitos muistutuksesta.


  Pete Williams vastasi:

  Tom; Se on yleinen virhe - että me kaikki mennä / meni läpi.

 25. Kiitos. Hyvin tehty

 26. 26
  On 15 marraskuu 2011 klo 07:08
  Loretta sanoi:

  Kiitos tästä tiedon. En todellakaan tiedä, miten saada apua, tai jos, mutta nyt sinä olet minulle antanut juuri sitä mitä tarvitsin.


  David Jenyns vastasi:

  Luota minuun ... seurata tätä menetelmää ja voit säästää tuntia aikaa ja paljon rahaa. Tämä järjestelmä vei meidät melko kauan saada se missä se on tänään.

  Toivottavasti saat jotain arvoa pois se :)

  Kippis
  Dave

 27. Erinomainen video, kiitos! Suuri ajoitus koska olen vain alkaa olla ulkoistaminen!

 28. Jotkut todella hyvää sisältöä. Ulkoistaminen on, olen vakuuttunut, avain ei vain tuottaa mittakaavassa yrityksesi mutta - ja tämä on vähän monet ihmiset eivät ymmärrä - vaan myös luoda liiketoimintaa, joka on myyntikelpoinen. Ei ostaja liiketoimintaa tarkastellaan kahdesti yritys, jossa perustaja liiketoimintaa. Keskittymällä ulkoistamisen se pakottaa kehittämään selkeitä, toistettavia prosesseja, jotka voidaan tehdä muiden. Tämä ei ainoastaan ​​lisää tuottavuutta liiketoimintaan, se mahdollistaa perustaja toimia omistajan sijasta työntekijä (iso ero!).


  Pete Williams vastasi:

  Ryan - olet paikalla!

  Se tarkka ongelma niin monia online-yrityksille. Omistaja on liiketoimintaa; ja se tekee erittäin hyvin kova exit.

  Jos haluat lukea hyvä kirja, joka koskee tätä seikkaa; tutustu "Built To Myy" mutta John Warrillow - http://www.builttosell.com/


  David Jenyns vastasi:

  Hei Ryan,

  On hyvä kirja tämänsuuntaista lukemisen arvoinen nimeltään "Built myydä" ... ehdottomasti tarkistaa sitä. Olet oikealla tiellä.

  Kippis
  Dave

 29. Loved video. Olen yrittänyt ulkoistaminen aikaisemmin ja laski kaikki reiät. Vietä liikaa, ei saada tuloksia, päätyi edelleen jäljessä kuin kun aloitin.

  Näen mitä kaipasin. Olen vain odottaa ihmisiä olemaan intohimoisesti, mitä olin tekemässä, koska olin. Minulla ei ollut suodatusprosessi ja maksoi hinnan.

  Kiitos paljon vinkkejä. Aion yrittää uudelleen. Olen varma, että se kääntyy paremmin tällä kertaa.


  Pete Williams vastasi:

  Varmista, että pidät meidät silmukka. Olen tilaamalla kaikki viestiketjut täällä, joten en saa sähköpostia kun julkaiset päivityksen.

  Onnea.

 30. Kuten huomautti alussa, niin monet ihmiset valitsevat virtuaalinen avustajien samalla tavalla, että ne ostaa mitään verkossa. Mitä te teette täällä on yksinkertaisesti laittamalla tavallinen reaalimaailman palkata käytännössä osaksi verkkoversio. Se tekee mittaamaton järkeä. Hyvää työtä

 31. Kun video viittaa Michael Gerber E-myytti, olet oikea jalka get-go ... .thanks varten vid kaverit!

 32. Ajoitus videon oli erinomainen. Olen kokeillut ulkoistaminen jonkin aikaa ja ovat kasvain o-desk tyyppi työntekijöitä palkata kokopäiväistä työntekijää PH.

  Ensimmäinen vuokraus ei toiminut ollenkaan hyvin, koska hän vain ei ollut tarpeeksi vahva Englanti taitoja (kirjoittaminen ja ymmärtäminen).

  Joten juoksin toisen mainoksen, sai hyviä ehdokkaita ja nyt olet auttanut minua kehittämään prosessia niin, että minun seuraava vuokraus on pelaaja.

  Kiitos!


  Pete Williams vastasi:

  Brilliant Scott.

  Tapa pitää "in" peli.

 33. Hei Dave - hyvin tietoa. Olen vielä siinä vaiheessa, ulkoistaminen erityisiin yksittäisiin hankkeisiin, mutta olen innolla ottaen minun ensimmäinen kokoaikainen työntekijä - joskus vuonna 2012? Se täysin järkevää perusteellisesti esiseuloa ehdokkaita niin, että päädyt vuokraamalla suuri työntekijä tulee olemaan pitkäaikainen jäsen yrityksesi pitkälle tulevaisuuteen. Näin voit myös välttää vaihtuvuus oman henkilöstön jossa olet jatkuvasti ottaa uudelleen kouluttaa uusia yksilöitä.

  Cheers, Neil


  Pete Williams vastasi:

  Hei Neil,

  Mainitsin tämän edellä, mutta ajattelin kopioida sen taas täällä jos et nähnyt sitä; mutta tässä on minun top 3 vinkkejä "vuokraamalla kertaluonteinen tehtäviin"

  1. aina kysyä heiltä epätavallinen kysymys; jotain, että jos he eivät vastaa sinulle voidaan tunnistaa ja nopeasti / helposti pyyhkiä pois listalta (toinen suodatin)

  2. Olen aina pyytää heitä osallistumaan ainakin yksi idea tehdä lyhyt / Työ paremmin - näin "" pelaajat voivat tehostaa ja erottuvat, tarjoamalla ehdotuksia, jotta hanke paremmin.

  3. Jos se on ihmisarvoisen riitä hankkeen; Aion myös edelleen myöntää työ 3 henkilöä; maksaa niitä tekemään 1/4 niin tehtävän; ja sitten myöntää koko projektin paras hakija. (Esimerkiksi kirjoittaa 1 artiklan sijasta 10 ... luonnos logo sijasta koko suunnittelu jne jne)

 34. Tämä on yksi parhaista online-markkinoinnin videoita olen nähnyt pitkään aikaan! Tajusin löytää hyvää apua ei ollut helppoa, mutta huolellinen prosessi olet säädettyihin lähes mahdotonta ole löytää hyviä ihmisiä. Kiitos lähettämistä ja odotan seuraavaan videoon ...


  Pete Williams vastasi:

  Kiitos Tony.

  Haluaisin varata oikeuden kopioida ja liittää kommenttisi minun video, kun se on vapautettu - mielestäni se nostaa rimaa, että hieman korkeampi.

  Pete

  ps Juuri ajattelin käyttää kommenttini Ribbineulos Davey J vähän (toivottavasti et pahastu)


  David Jenyns vastasi:

  Hehehe ... Peten video tulossa pian on aika hyvä luulisin ;)

  Mutta vakavasti Arvostan ystävällisistä sanoista.

  Kippis
  Dave

 35. Kiitos kaverit, niin paljon tästä. Olin ollut aikeissa luopua verkossa puolta. Mutta luulen, antaa sille vielä yhden laukauksen ja nähdä, jos voin ulkoistaa tehtäviä ja toivottavasti tulevat takaisin musta.

 36. G'day Dave,

  Voi uskoa en vain sähköpostitse voit kysyä apua palkkaamiseen, ja bang, tarkistan sähköpostin Noble Samurai jonka olen juuri ostaa! Ja minun kysymykseen vastataan. Miten teet sen kaiken! :)

  Dave, on tällä hetkellä valmennus minua. Voin hyvin suositella häntä ei vain SEO valmentaja vaan liiketoiminnan valmentaja.


  David Jenyns vastasi:

  Hehehe kiitos Adam,

  Kysy ja te saatte :)

  Catch sinut valmennus puhelu tänään.

  Kippis
  Dave

 37. 37
  On 15 marraskuu 2011 klo 09:44
  Mads Pedersen sanoi:

  Erittäin kunnon kamaa kaverit. Rakasta Aussie innostusta !! :-)

  Lähestymistapa mainostetaan ei tunnu melko straightfoward imo ja lisäksi (admittingly tärkeä) järjestys suodatusprosessi voitaisiin pullottaa alas kaksi asiaa:

  1. Adapt korkealaatuinen lähestymistapa joka askeleella
  2. Spot pelaajia ja investoida, jotta ne menestymään ja kukoistaa, kun aluksella

  Koska freelance graafikko ja SEO pelle voisin tehdä joitakin ulkoistaminen apua rakennan o
  tuleva blogi liike. Pitää tämä mielessä.

  Odotan episodi 2 - tnx!


  David Jenyns vastasi:

  Pete ja minä olemme suuria faneja pitämällä se yksinkertainen ...

  Aloitamme koko joukko asioita ja sitten nauhat takaisin olennaiseen.

  Arvostaa ystävällisistä sanoista.

  Kippis
  Dave

 38. Suuri sisältö - Olen juuri aikeissa palkata, joten tämä on täydellinen ajoitus. Vain yksi kysymys, sinä maksamaan kantajille mitään rahaa täyttämällä yksinkertainen tehtävä? Voisin kuvitella harvat liikkeelle pois tekee työtä ilmaiseksi - vai onko tämä kohta tämän tehtävän?


  Pete Williams vastasi:

  Suuri kysymykset Iain,

  Minulla on kaksi nyrkkisääntöjä täällä:

  1. Jos olen vuokraamalla kertaluonteinen tehtävän oDesk tai Elance jne, kuin minä maksaa ihmisiä oikeudenkäyntiä / testi projekti ... Koska aikaa he sijoittavat yrittää voittaa minun asiani, olisi voinut viettää muualla missä "jos "he eivät halutessaan tehdä testin.

  2. Jos olen vuokraamalla päätoiminen; Dave mainitsee tämän videon; niin en maksa .. Jos he haluavat koko ajan pitkän aikavälin rulla meidän joukkuetta, me vain haluamme "" pelaajille "" pelaaja mentaliteetti. Joten ne tyyppi ppl "saada prosessi" ... palkata asenne ja kouluttaa taito.

  Toivon, että auttaa hieman.

  Pete

 39. Kiitos tämän videon. Se oli suuri, selkeä, siihen pisteeseen, ja rakastan bullet pistettä.
  Olen utelias, mitä yksinkertainen tehtävä sinulle tarvitaan avustaja, että olet palkannut. Aivan kuten esimerkiksi? Myös silloin, kun on toinen video? Kiitos niin paljon. Aion täytäntöönpanossa astuu seuraavan parin viikon.


  Pete Williams vastasi:

  hi Karen,

  Suuri kysymys :.

  Tehtävänä on oltava olennaista roolia olet vuokraamalla joku; joten jos se on SEO rooli, saada heidät tekemään joitakin perusasioita avainsanan tutkimusta .. jos se kirjailija; saada heidät kirjoittamaan 400 sanan artikkeli jne jne

  Kuten DJ mainittiin videon, sinun pitäisi olla selvää, mitä "viikko elämästä" oman uuden joukkueen jäsenen tulee olla ennen palkata heitä ... niin vain poimia pieniä 30-60min tehtävä, että voit arvostella ... ja mennä että.

  Toivottavasti se auttaa,

  Pete

 40. 40
  On 15 marraskuu 2011 klo 10:53
  G. McGirt @ nubianciti sanoi:

  Suuri pitoisuus suuri muodossa. Tämä video antoi minulle paremman käsityksen saamaan asioita tehnyt työtä minulle. Suurimman osan ajasta yritämme käsitellä paljon tehtävää itse, koska emme usko, että kukaan voi tehdä sitä, miten haluamme sen tehdä. Tämä Vedio osoittaa, että voimme löytää ja luottaa jonkun tekemään työtä ja tehdä sen hyvin. Kuin teitä oivalluksia.


  Pete Williams vastasi:

  ... Odottaa til näet järjestelmän ja työnkulun seuraavan videon.

  Se vie "" pelaajat ja luo työnkulun, joka pitäisi korjata tarkka kysymys.

 41. Erittäin ajankohtainen.
  Olen alkanut etsiä Virtual Assistant ja tämä auttaa paljon.
  Olen Market Samurai ja sen Samurai käyttäjä enkä löydä apua olla ajankohtaista ja uusinta.
  Kiitos.

 42. Mahtavaa info, kuten tavallista Noble Samurai. Erittäin ajankohtainen, koska olen huomannut etten voi tehdä kaikkea tehokkaasti ja silti hypätä uusille markkinoille nopeasti.

  Olisi kiva nähdä transkriptio video (t), ja luettelon kysymyksistä tutkimuksessa. Joka vähän auttaa.

  Kiitos paljon!


  David Jenyns vastasi:

  Hei Pat,

  Loistava idea ... Minä keskustella tiimin noin saada yhdessä selostukset ja ehkä jopa MP3. Otan sinuun tiedä miten lähden.

  Kippis.
  Dave


  Stan Dubin vastasi:

  Rakastamme MP3!

 43. 43
  On 15 marraskuu 2011 klo 11:46
  Trudy sanoi:

  Hi Dave

  Kiitoskirje jakaa tämän videon. Esityksesi oli suuri monin tavoin. Ensinnäkin audiio laatu ja toimitus on kristallinkirkas. Olin hieman järkyttynyt kuullessani kaveri Aussie aksentti kuin olen niin tottunut nyt kuunnella opetusvideoita Yhdysvalloista tai Iso-Britannia. Pidän yksinkertaisuus video, että ei ollut liikaa tekstiä ruudulla, mutta juuri tarpeeksi oikeaan aikaan esityksen. Pidän myös miten annoit meille visuaalinen intro itsenne - näkeminen todellinen henkilö näyttö tekee kaikki ero. Pidän myös tavasta esitys oli saumaton - että koko esitys oli sivun ilman klikkaa videon painiketta.

  I have just hired my first contractor through odesk in the past couple of weeks. As a novice I didn't have a step by step system for doing it – I just prettty much went with what I felt was right. Interestingly many of the steps you mention I had actually done so it's great to know that I must have been on the right track. Having said that I now know some additional things I had not thought of for next time. My hire has been a great success. The guy I am working with is really great – thanks for the tip on requesting a team member to write a progress email daily. I will implement that idea straight away. Fantastic idea. Cheers, Trudy

  On
  Pete Williams replied:

  Trudy.

  Thanks so much for the feedback.

  When it comes to the creation of the video content itself; strap yourself in for the next video in the series – you'll see how we make it all happen seamlessly and on auto-pilot; without having to DO any of the mechanics.

  Best of luck with the new team member.

  Pete

 44. I really like the 7 step process, I didn't realize how the filtering process really sets you up for success without taking up a lot of time.

 45. Hey guys, thanks for this… Unfortunately videos take soooo long to watch. Is there a way you could outsource a transcribing service and publish that PDF?

  Just like you, I am a busy individual and reading something is infinitely faster. Thanks a million

  On
  Pete Williams replied:

  Marc,

  Have you checked out the new '2xSpeed' option available in YouTube ?

  It might help a bit: http://www.youtube.com/html5

  .Pete

  On
  David Jenyns replied:

  I'll also chat with the guys about posting the transcripts and mp3 version too.

  Sit tight… I'll see what I can do.

  Kippis
  Dave

  Ps. It's worth watching though, I guarantee the 40 minutes you spend watching it (even at single speed) will save you hours upon hours in the long run).

 46. Thanks so much for a great video! This is fantastic value!
  I might have been a lot further with my project if had this information a little earlier.
  I gave up on outsourcing a while ago and then tried to do everything myself.
  With these tips I will definitely be able to leverage myself better.

 47. Thanks guys for the great content. I have Market Samurai and have been thinking of getting Article Samurai for a bit now. It's always great learning through video and you guys have that really professional approach. Regards…Grant

 48. Excellent training. Very pertinent to my situation.
  Thank you very much

  Patrick

 49. Thanks so much for a great video! I have Market Samurai and have been thinking of getting Article Samurai as well for a bit now. This is fantastic value!
  I might have been a lot further with my project if had this information a little earlier.

 50. Great video. Really practical to learn this process. I outsource a lot and always had trouble dealing with the amount of applicants. So I love the way you guys filter them.

  The video was a bit long though. Short n sweet is always great as we are busy people. Maybe concider a podcast formats as that lets us listen at 2x if desired.

  Keep 'em coming!

  On
  Pete Williams replied:

  Thanks for the feedback Melanie,

  Check out YouTube's new 2xSpeed playback feature… might be exactly what you're looking for:

  Opt in here: http://www.youtube.com/html5

  and then take a look at the new playback bar on the youtube videos.

 51. Moi

  I'm still new to Market Samurai as a user, and love learning new things along the way, to make my life similar. And now we can implement “The Seven Step Method of Outsourcing”, which really blows my mind. Use guys did it again, thanks.

 52. Kiitos. Love the pre screen questionnaire.

 53. I bought Market Samurai just before the 30 Day Challenge of 2010. And ever since, I've been impressed with how hard the Market Samurai guys work to improve the product AND feed us info on how to succeed in the online marketing world.

  And this is yet another example! Thanks guys for exchanging in abundance.

  I author a blog of “Hiring Tips” that helps in the screening process. Many of them are now in podcast form as well. They'll get your juices going on types of questions you can ask and a few landmines to avoid.

  On
  Pete Williams replied:

  Awesome Stan…

  Just check out your site briefly; looks like there is some awesome content there.

  Will definitely throw it in my 'instapaper' to take a more in-depth look at.

  Pete

 54. 54
  On November 15th, 2011 at 8:13 pm
  toni ornelas said:

  GOOD ADVICE – Master Recruiter for top companies and key tech sectors

 55. Really really fantastic video. Well done once again. Well, outsourcing is good. But costly too. Fiverr has proved to be really a great place to get good works done @ reasonable rate :)

 56. Mahtavaa kamaa.
  Pääni pyörii.

  Minulla on ollut pari katastrofien ulkoistamisen. Paljon sanoa kokemuksen.
  Jumala Olen jopa ostanut Warriors erikoistarjous ulkoistaminen ... ..my huono oikeastaan ​​koskaan lukenut sitä.

  Tunnen sain enemmän irti tämä video. Thanks guys…Gonna take some Panadol before the second video…lol

  On
  David Jenyns replied:

  Hehehe glad to hear it's a good headache ;)

 57. Been a fan of Dave's since I discovered him a few months ago. His techniques have helped me grow my first site and I'm launching sites 2 and 3 this week. Great outsourcing plan which I'll definitely follow now I'm starting to grow.

  Thanks as always.

  On
  David Jenyns replied:

  Thanks for watching Dave… I really really appreciate your support. If there's anything I can do to help just let me know.

  Kippis
  Dave

 58. Thank you for putting this video up. After a couple of false starts with outsourcing, this was very apt. Excellent presentation delivered in a very professional manner.

 59. Thank you Friends. Really it's a very useful and interesting information, and seems to be done with a lot of passion. The Most valuable information for me is to hnow the process you have followed for the outsorcing

  Congratulations for the job
  Jose Ramon G.

  On
  Pete Williams replied:

  Hi Jose,

  As you'll see in my video we are all about processes.

  It's systems and process, that allow you to scale, grow and rely on your team to deliver for you.

 60. Wonderful video!

  Taking up such techniques may be pretty boosty for outsourcing businesses,I'd say, its a great way to collect well-trained workers to your team.

  Cheer up!

 61. hired my own SEO guy. he is starting in a week to build my team. i use seo companies to build my law practice but realized that i can leverage my own stuff by using an inhouse business manager. your video was simple and great and i have already sent it to him.thank you alot!

 62. Suuri artikkeli. I have a little experience with outsourcing and a lot of brainstorming about it thinking, yeah I need to do it but not sure how. My experience was hiring someone from task army to manage tweets and facebook updates. I also paid them more at one point to get more fb followers but they were just profiles. These profiles had just a bunch of liked pages and not much more….useless.

  Anyone have any experience with task army? In addition is it ever realistic to use your method to outsource good team members on a new website not making much money but offer like a percentage of the success we do manage to build together? Will that work? I imagine I would have to share some reports of earnings to make sure its fair.

  What if I wanted to hire some content writers, do i pay them per article? Per hour? How much is reasonable, I don't even know? Kiitos

  On
  Pete Williams replied:

  Hi Michael,

  Great questions.

  Let me be a succinct as possible with my answers/advice:

  I've seen Task Arm, but never used it personally. So can't really offer anything of value there.

  If you are wanting equity partners, I wouldn't be looking in the traditional outsourcing places; those places are for ppl looking for traditional work – If you ware wanting to find ppl to work “with you” and share in the success; I would be looking in forums (internet forums, and forums around you niche) as you're more likely to find entrepreneurial ppl who would be open to that type of deal.

  When it comes to content writers; it all comes down to volume. If it's only one or two articles every now and again; I would be looking at out-tasking on sites like elance or odesk and paying per article …. but if it's a full time role you are needing, then go dor a full time person paid by the hour.

  Hope that points you in the right direction.

  Pete

  On
  Michael replied:

  Thanks Pete, your information has been been great for me.

 63. I'm a member of David Jenyn's outsourced team. I went through the whole process he outlined in the video and I remember thinking there was just a whole lot of steps I had to go through. Looking back now I understand the importance of it all.

  Why did I push through with my application? For one I was given a clear idea about the company I would be working for. Second, the job description was detailed. I was confident I could do every item in that list. Third, the hands-on test improved my confidence that I fit their needs as I was given the chance to work on an actual task and gauge my skills.

  Of course, it was a plus that the rate was much better than what other Filipino virtual workers are getting. We 'A' players know we're worth more than the rest. :)

  I agree with using Jobstreet especially if you want to hire college graduates.

  On
  David Jenyns replied:

  Hehehe… cheers MJ. We're soo lucky to have you on our team. Really looking forward to catching up with you and the rest of the team in January!

  Chat soon.
  Dave

  On
  David Jenyns replied:

  Ps. MJ did you notice your photo is on the still shot in the YouTube video?

  On
  MJ Ces replied:

  I did. All smiles too. :)

 64. 64

  This video was worth watching and gave away more real info than some of the other self proclaimed outsourcing gurus on the web.

  The one issue i had with something you said, which is what everyone says, is that Philipinos have great english. Conversation wise they might be easier to talk to that Indians but when it comes to writing, my experience is that they have their own way of writing, which by US/UK/Aus standards would be considered wrong. I have yet to find a pinoy i can give writing tasks to. any specific tips on that in future would be great

 65. Really impressive video.

  I'm in the startup phase of an Internet Marketing business and going mad with trying to do and learn everything!

  I'll certainly take on board all of these tips to get the ball rolling with my team…

  Best get those clients / customers first though!

  Adam.

 66. I have known several process of the outsourcing task that should be done. but you explained a whole new approach to the task. thx for the view, really looking forward the 2nd video.

 67. Wow! What a great presentation, Dave. I've reviewed some good quality outsourcing info before, but this is far more succinct, higher quality content, and is a complete 7-step plan.

  I have run a few ads, but without this kind of plan, I hesitated to take the next step. Now, I can more forward with confidence.

  I agree completely, that we have to scale to become productive enough to be profitable, which requires outsourcing.

  I can't wait to watch Pete's presentation. What a hook to get us to watch for your emails. A lesson here – great content, and then divide it into 2 parts.

  Thanks Dave and Pete.

  Terry
  TheHealthAndNutritionCenter.com

 68. Pure Brilliance Period!

  Thanks guys for sharing – I have been in and out of this process for over a year and can never get it to work well. Thanks for sharing your 7 steps..

  Loving the samuari
  Jaakob

 69. It's just timely for this video for outsourcing. I'm thinking of doing this but dont know where to start. Thank you for putting this together and explaining it well. I definitely try one of the steps. Love the presentation.

  tks

 70. Thanks so much for sharing your hiring process. It will really help to save time when outsourcing new work at various skill levels.

  We are looking forward to Pete's video as well.

 71. I use a google form instead of survey monkey to get the applicants to answer some questions and pre-screen my candidates.

  I agree that it is so important to prescreen so that I don't waste my time.

  One thing that I do is that I make it a requirement that the applicant send me a jing video talking about why I should hire them so that I know that they know how to use Jing as i like to use Jing alot to explain work that they are doing and also so that I can hear them speak.

  On
  David Jenyns replied:

  Nice… and I agree it's not soo much about the tool as it is about the concept. Google forms are great, another one of my assistant loves those.

  Love the suggestion about getting them to make a jing video for you!

  Kippis
  Dave

 72. I like the idea of having a tandem interview as it does allow me to compare them to somebody else.

  I also agree 100% that it is very important that the interview happens over skype as I think it is important to be able to see the person that I am hiring. I think body language is very important and also I think it is important that I can see them when they are working for me.

 73. This video was really great. I learned a bunch of stuff that I hadn't considered. The concept of the G Foreman approach I like. Looking forward to the next video!

 74. Amazing video! Really smart filtering process and love the real life example and uncommon sense logic behind the stages. Thank you!!

 75. Kiitos. A great video with lots of pearls. Going to implement this right away …. I'm sure I'll have better results this time round!

 76. VEry Thorough Video. Good listen indeed. Great tips.

 77. The timing of this video couldn't be better: I'm just about to employ some staff so will take your advice onboard – thanks.

 78. Suuri video! Thanks for the info : D

 79. Team building is a hard thing. You gave some great insights about effective hiring. I will be watching this again for sure. I don't want to miss any of the gold nuggets.

 80. YOU GUYS ARE PHENOMENAL!!! I was originally introduced to marketing through get rich quick schemes and products that sell high hopes… I now feel like I've graduated to a whole new level : D I watched video #2 first and feverishly took notes throughout the whole presentation. I look forward to hearing more from you guys, keep up the great work!

  On
  Pete Williams replied:

  Thanks Matt.

  Appreciate the feedback.

  The comments on the other video have now been enabled; so feel free to ask any questions or leave some feedback on that video over the the post.

  Glad you enjoyed the vids!

 81. EASY PEASY LEMON SQUEEZY

  Te rock! The number one take away is that this is doable. Not instantly, not right away, but one piece at a time.

  Thanks so much NS for providing this information.

 82. 82
  On November 17th, 2011 at 2:19 pm
  Leonard Betts said:

  Every HR department should use this method.

 83. Great video; clear and simple steps to follow.

  And great timing too! I have been polishing up my processes and getting ready write that job description.

  Your thoughts regarding full-time versus part-time if I feel I don't have enough work for a full time person just yet?

  Kiitos,
  Michelle

  On
  David Jenyns replied:

  It's funny how things just turn up as you need them.

  As for your question… I say just get started! So if you only need a part timer, start with a part timer… again the key is to just get started.

  Hope that helps.
  Dave

 84. I love your video on the seven steps to hiring a top candidate for the job. We will definitely use these steps to create build or A team of players at http://Www.kidsformal.com .

 85. Awesome video and even better timing. Was just doing some outsourcing research when your email hit the inbox.

  Thanks!

 86. Fabulous information.Your Video series has been fantastic – much appreciated. I have just put the kettle on so that I can settle in for more – Brilliant Thanks Guys

 87. What did you do when you were getting started? I think a lot of us would like to know how you got your business up and generating revenue before you had your team of outsourcers in place (unless you started with a team). Thanks – Jason

 88. I can really see the benefits in outsourcing but was reluctant to try it but, after watching your video I will definitely give it a try!

 89. Dave Jenyns really does know his stuff.

  I have been outsourcing for a while now and am using a very similar process that he describes here. But so wish I could of seen this video a year ago, it would of saved me loads of heartache.

  Keep over delivering guys..

 90. Thanks Ben:

  We are an SEO provider for 13+ years now. Since we make a full spectrum offering at only $199 a month, we are always on a tight budget. We've employed most of these suggestions while using vWorker, formally ReataCoder. But, we've often been remiss and not applied all of these at once!
  MANY THANKS FOR KEEPING US ON OUR TOES!
  Also, have referred dozens of friend to Market Samurai, what a great tool! Saves us a monthly fee at places like SEOMOZ. Keep it up!! Blessings, Greg S

 91. Really a lot of valuable information. Can't wait to apply it to our new JV project in internet marketing training we are just starting to work on.

  I would have never done this properly without seeing this video. Kiitos

  On
  David Jenyns replied:

  Happy to help Gerri, and if there's anything else we can do let us know…

  Sidenote: Have you watched pete's next session yet?
  http://www.noblesamurai.com/blog/outsourcing/outsourcing-video-2-the-content-leverage-system-2761/

  Keen to know what you think… we're getting some great feedback again :)

 92. This video was really great. Very usefull informations. Thank you for this.

 93. Keep doing what you are doing it makes a difference and it is appreciated.

 94. Hi guys, great video – and by the way I am currently going through The Challenge, and hope to come to a position where it is necessary to outsource

 95. All the information is outstanding! Thanks a lot for all the advice, tips and tricks that you gave me. I was confused about how to do all the outsourcing stuff but I understood the key elements to have an “A” team, congratulations and really THANK a lot.

 96. Perfect timing as I've hit the wall with trying to do it all by myself. Wonderful advice. Concise. As a educator I was impressed with the delivery and format of content.
  Kiitos.

 97. 97
  On November 21st, 2011 at 10:39 am
  James Tappenden said:

  As with everything Dave shares, this is fantastic!

  Implementing Dave's advice currently so that one day soon I can implement this advice!

  Cheers Dave

 98. Thanks a lot. Excellent video and very usefull informations.

 99. 99

  The Video was great and to the point cant wait for the next video

 100. Hello I found it very illuminating because I need to implement and having a team is certainly the way to go, but I never thought about all the aspects of the process sp thanks for the first I'LL be waiting for the 2nd video

 101. well done thank for the good info and great approach
  Look like in Australia SEO is more talented than usa

 102. 102

  Great content and system!

  Have taken notes and will certainly utilise this method to outsource.

  Great “aha” moment for me is that I can also use this for my offline businesses to hire team members! Such an added bonus, thanks heaps Dave!

  Another was to treat it just like my offline businesses by developing value and culture statements, etc, as, after all, online IS a business!

  Kippis
  Annette

 103. Excellent video series! Thanks for sharing this. I am outsourcing part of my business, but with these strategies I will go even further!

 104. Great Video!

  I've been outsourcing/outtasking for most of this year and had hit and miss results… I often go back and forth between outsourcing and doing things myself and am now at the point where I know I need a team to help me grow my business and give me some sanity. Luckily this video came out just in time before I started the hiring process! Thanks!

 105. It's a mind blowing video, I've been trying to build up my business on line but is almost impossible to do everything on my own to get the leverage that I'm looking for, with this simple but valuable strategies for sure I'm gonna move forward. I would love to get your further advice guys, thank you so much.

 106. This is just fantastic information and I'm now feeling confident in changing my website over as well as keeping it up on the first page of google.

 107. You don't mention asking and calling references. I find one of the best ways to qualify people who will be doing tasks for me.

  I've only used eLance for outsources. I don't know how it compares it to rest? Is there a web site that evaluates the pros and cons of the different outsourcing sites?

  I found good quality people on eLance. I like the ratings, and references that they offer. The outsourcers don't want to harm their high rating, so that pretty well guarantees a good quality job.

  I find being clear with what you want is the most important part of outsourcing.