Miten luoda laadukkaita tuotteita NOPEASTI!

Share Button

Monta vuotta, 4 minuutin mile pidettiin paitsi fyysisesti mahdotonta, mutta mukaan lääkärit ajasta - todellakin vaarallista terveydelle joku yrittänyt sitä.

Mutta sitten 06 toukokuu 1954 25-vuotias lääketieteen opiskelija nimeltä Roger Bannister - murskasi kautta 4 minuutin este mitä Forbes-lehti on nimeltään "Greatest urheilullinen saavutus viimeisten 150 vuoden aikana".

Kun pohditaan tapahtuman monta vuotta myöhemmin, Bannister sanoi tuolloin:

"Siellä oli mystiikkaa, usko siihen, että sitä ei voitu tehdä"

Mutta heti kun hän todisti, mikä oli mahdollista, muut juoksijat alkoivat Smashing este samoin. Vuoteen 1957, 16 rönsyt oli juossut sub 4 minuutin mailia!

4 Minute Mile Internet Marketing ...

Nyt sinulla voi olla miettimättä, mitä neljän minuutin mile on tekemistä Internet-markkinointiin.

No ... minua katsomassa seuraava video on paljon kuin katsella Roger Bannister murskata 4 minuutin mile.

Näet uskoin, että se oli mahdotonta luoda korkealaatuisia tuotteita nopeasti ja helposti.

MUTTA - sitten näin tämän videon, ja tajusin, että minun uskomukset olivat paitsi väärässä - mutta he pitäneet minua takaisin useita vuosia.

Joten tänään olen innoissani pystyä jakaa tämän videon kanssasi, koska tiedän, se muuttaa mieltä siitä, mikä on mahdollista online-liiketoiminnan ikuisesti.

Nykypäivän video Pete Williams paljastaa mielestäni on yksi hänen tehokkaimmista "business hakata", ja näyttää, miten luoda korkealaatuisia tuotteita minuuteissa pikemmin kuin päiviä tai viikkoja tai jopa kuukausia!

Tämä on kaikkein vapauttavaa ja valtuuttamisesta video olen koskaan nähnyt, joten jos taistelu luoda tuotteita online-liiketoiminnan - muista katsoa aina loppuun.

Yrityksesi koskaan olemaan entisensä ...

Jos olet nauttinut tämän videon ja haluat katsella Pete käyttää hänen "business hakata" saada viikon verran työstä vain 4 tuntia - varmista rekisteröityä hänen ILMAISEKSI tulevan Livestream Rich Schefren

Lämpimin terveisin,
Eugene Ware
Toimitusjohtaja Noble Samurai