Verkkosivuston optimointi: First Link Priority

Siirrä-painike

Tänään haluan näyttää sinulle helppo tapa ratkaista yleinen ongelma, joka aiheuttaa monia sivustoja epäonnistua listalla niin hyvin kuin niiden pitäisi.

Ongelmana on, että web-kehittäjät ovat tietoisia periaatteen ensimmäisen Link Priority. Huono uutinen on, että monet sivustot, erityisesti niillä, joilla on suuri määrä sivuja, älä päästä rankingissa kuin pitäisi, koska he eivät pysty käsittelemään ensimmäisen linkin prioriteetti oikein.

Hyvä uutinen on, että kun olet tietoinen ongelmasta, se on erittäin helppo korjata ja välttää tulevaisuudessa.

Ensimmäinen linkki Priorisointi tapahtuu, kun Google tutkii verkkosivun ja analysoi sen lähtevän linkkejä.

Ensimmäinen linkki Priority säännössä määrätään, että kun sivun linkit useammin kuin kerran samaan kohdesivun, Google täysin sivuuttaa kaikki linkit ensimmäisen jälkeen, usein negatiivinen SEO seurauksia.

Katsokaa tätä esimerkkiä kaavio alla.

Ensimmäinen linkki Priority

Tässä esimerkissä Page linkkejä Page B kahdesti. Ensimmäinen linkki on graafinen linkki, (tässä tapauksessa bannerin kuva yläreunassa sivun), kun taas toinen linkki on navigointipalkin ja on avainsanoilla rikas linkin optimoitu ankkuri tekstiä.

Toinen linkki on laittaa sinne SEO arvo, ja me haluamme Google nähdä, (ankkuri teksti linkki päättelee merkitys), mutta Google täysin sivuuttaa sitä. Sen sijaan Googlen näkee vain graafisen linkin (joka ei sisällä ankkuri tekstiä). Avainsanan rikas linkin ei ole mitään arvoa :-(

(Ja ei, utelias, laittamalla "Alt" tag kuvan linkkiä ei palvele korvikkeena ankkuri teksti).

Tuloksena on, että tavoite sivun saa PageRank "mehua" hyväksytään se, mutta ei ankkuri teksti merkitystä, joka on arvokas optimointi, joten rankingissa kärsiä.

Nyt tässä vaiheessa, haluan täsmentää, että jos Google arvioi linkit sivulle, se laskee linkkejä miltään sivulta sen indeksi, mukaan lukien sekä linkkejä muille sivuille sivuston (sisäiset linkit) ja linkkejä sivuille ympäri Internet suuri (ulkoiset linkit).

Linkit saat ympäri Internetiä usein vaikeampi hallita ja useimmissa tapauksissa eivät toista sivulle (niin ensimmäinen linkki etusija ei ole tullut ongelma). Mutta, se on itse asiassa hyvin yleinen sisällä web-sivun linkin kohdesivu kahdesti, joten yleensä, First Link ensisijaiset ongelmat tapahtuvat sivustosi. Tämä on suuri, koska sisäinen yhdistää rakenne on melko helppo hallita.

Tämä video näyttää kaksi hyvin yleisiä esimerkkejä sivustoilta murtaa ensimmäinen linkki prioriteetti; ja miten käyttää vapaa Firefox plugin tunnistaa ongelman. Tämän ongelman ratkaiseminen on yllättävän yksinkertainen, ja on olemassa useita tapoja voit mennä siitä.

Vuonna videon alla otan sinut läpi kaksivaiheisen prosessin poistamalla ensimmäisen Link Priority kysymyksiin:

1. tunnistaminen sivua asiaa

2. Hakeminen yksinkertainen korjata

YouTube Preview Image

Jos haluat käyttää yksinkertaisia ​​koodi malleja video mainitsee, löydät ne täältä:

Ensimmäinen linkki Priority Mallit (Henkilökohtaisesti olen vain käyttää ensimmäistä menetelmää, mutta Aaron, meidän CSS guru halusivat keuliminen ja antaa muutamia vaihtoehtoja. Teknisissä lukijoille, .htaccess ohjaukset voi myös tehdä työtä)

Perehtymällä ensin Link Priority ja toteuttamisessa yksinkertainen ratkaisu poikki sivustoja voit mahdollisesti hyötyä suuren osan aiemmin hyödyntämätöntä SEO arvo.

Cheers, Ben

PS Voit antaa asianmukaisen hyvityksen, en löydä tätä, mutta opimme sen kummisetä SEO, Leslie Rohde

PPS Kyllä, olen pelle, mutta vahvistamisesta tämä ongelma on yleensä hyvin helppoa. Olemme nähneet suuria voittoja kotisivu tai teeman avainsanoja. Kuvittele 1000 sivu sivusto, jossa jokainen sivu sivuston linkkejä kotona käyttäen bannerin. Se 1000 osittain hukkaan linkit, jotka voidaan kiinnittää yksinkertaisen mallin päivitys. Jos sinulla on iso päällä ja näkee ensimmäisen Link Priority ongelmia, ota toteuttaa korjata, anna sivuston uudelleen indeksi ja pudota minua huomautus kommentit haluaisin tietää miten meni, hei?

Post Update - hieman Word Press ja First Link Priority.

On ollut useita kysymyksiä kommentteja Word Press, ja vaikka en ole WP asiantuntija, minä yrittää tarjota korkeatasoinen vastaus. Kysymykset ryhmä kahteen yleiseen luokkaan:

) Miten Word Press käsitellä First Link Priority?
Vastaus on yleensä se tekee melko hyvää työtä. Se kaikki tulee alas tiettyyn teemaan käytät, joten en voi antaa kova ja nopea vastaus. Jos oletamme yhteinen FLP ongelma, jossa jokaisen sivun sivuston linkit kotona käyttäen vain graafinen (esim logo), suurin osa WP teemoja olen kassalla käyttö tekstipohjainen linkkiä h1 koska on ensimmäinen linkki sivulle ja linkki takaisin kotisivun linkki. Esimerkiksi katso tämän sivun , joka on osa sivun demo blogin standardi WordPress 2010 teema. Jos suoritat analyysi video (esim poistaa CSS), näet linkin koti on avainsana "Kaksikymmentä Ten", ei otsikko. Jos "Kaksikymmentä Ten" korvattiin vuonna WP admin kanssa "kotisivu avainsanalauseesi" tai "kotisivu avainsanalauseesi & Business Name" (laimennettu versio), olisit tarkoitus mennä.

Jotkin kolmannen osapuolen teemoja voi käyttää grafiikkaa yksin linkittää kotiin, mutta et yleensä ei olisi täytäntöön tällaisia ​​teemoja, jos et tiedä joitakin HTML muutenkin. Kummassakin tapauksessa video näyttää, miten paikalla ongelman melko nopeasti, joten toivottavasti olen tehnyt järkevää työtä, ja voit nyt tietää, onko ongelma olemassa sivuston sinun.

b) Miten korjaan minun WordPress-sivusto, jos tunnustan, että tämä se ei ole asetettu oikein?
Jos käytät palveluja kehittäjä, ilmeisesti vain ohjata heidät takaisin tähän julkaisuun nähdä tekniikoita, joita voidaan soveltaa, ja jos olet "tee se itse-er", on olemassa kasoista oppaita muokkaamalla wordpress malleja .

Ben on kirjoittanut 10 post (t) Noble Samurai

75 Vastaukset "Verkkosivuston optimointi: First Link Priority"

 1. Suuri video! Mutta kannattaa kaksinkertaistaa tarkistaa nimi, olen melkein possitve sen Leslie Rohde. Sinulla on se aivan sivun teksti, mutta väärässä video ;)

  Muu kuin, että aweseome info!


  Noble Samurai vastasi:

  Kiitos Chris.

  Olin yrittää sanoa, että oli videoeditoijat, mutta olet ehkä huomannut hänen nimensä ei ole ainoa asia, josta olen kirjoitettu väärin (minun gramatical virheet ovat olleet Butt vitsejä täällä ...).

  Jep, oikea kirjoitusasu on Leslie Rhode, tämä kaveri: http://www.leslierohde.com/

  (Joku hyvin kunnioitettava Samurai maailmassa).

  Kippis

  Ben

 2. Kun luet tätä postitse Minulla kysyä. Oletko tietoinen, että "" tag on TITLE joka kulkee melko sama "arvo" kuin mikä tahansa ankkuri teksti tekee?


  Noble Samurai vastasi:

  Hei Rakebum

  Kiitos haketus.

  Varoitus - tämä voisi saada vähän teknistä oikeesti alkaa (mutta on mielenkiintoista, niin lue pitkin).

  Ensinnäkin, kaikki linkit, jotka tarjoavat he eivät "no-seuraa" pass viranomaisen (tai teho tai "mehu" tai mitä haluat kutsua) niiden kohdesivun.

  Kuitenkin haluat myös merkitystä, mikä on kun ankkuri tekstiä tulee. Jos olet SEO'ing varten "Blue Golf Balls", voit tehdä paremmin, jos osan linkit sisältävät ankkuri teksti "Blue Golf Balls" .

  Nyt (ja tiedän tämä ei ole mitä olet viittaa), monet ihmiset ovat yrittäneet käyttää "alt" tai "title" attribuutti kuva välttyä manipuloida formaatteja niiden yhteyksiä. Olin väittävät vakaasti, että tämä ei toimi.

  Kuitenkin, olet oikeassa, voit määrittää otsikko attribuutin linkin. En ole yrittänyt käyttää tätä proxy tai korvaa normaalin Ankkuri teksti. Olisin oletti, että se ei ole tehokas, ja se ei ole niin teen työni, mutta olen ollut väärässä paljon kertaa ennen (at riski alkaa todellinen keskustelu, voin jopa myöntää käytin vaivautua laskea avainsanan tiheys).

  Onko tämä jotain olet löytänyt henkilökohtaisesti tai voit kohta minut jonkinlaiseen tapaustutkimus, joka osoittaa se kohtuullinen korvaava? Mielelläni katsoa.

  Kiitos,

  Ben

 3. Nice artikkeli, en voi odottaa nähdä videon.
  Jeremiah Allen's viimeinen blogikirjoitus ... Moikka maailma!


  Noble Samurai vastasi:

  Hei Jeremiah

  Ilmeisesti siellä oli muutamia teknisiä kysymyksiä, kun tämä ensimmäinen meni ilmaan - Oletan olet voinut tulla takaisin ja nähdä videon nyt?

  Kippis

  Ben

 4. Hei Dopey - missä on video?
  Mal's viimeinen blogikirjoitus ... 365 Luonnoksia


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Mal

  Anteeksi, että - voi näet sen nyt?

  Kippis

  Ben

 5. Hienoa tavaraa Ben! Tiesin jo tästä henkilökohtaisesti, mutta niille siellä hämmentynyt linkki rakenne, tämä on suuri postitse.

  Tulen varmasti viitata muutama ystäväni lukea mitä sinulla on sanottavaa samoin :) Jälleen kiitos paljon!

 6. jossa on video?


  Alex Green vastasi:

  Meillä oli lyhyt palvelimen katkos liikenteestä tällä blogikirjoitus, mutta video näyttää olevan siellä nyt.

 7. Vau mikä erinomainen artikkeli kuten aina! Olen kirjanmerkiksi tämä sivu minun iPhone. Heti kun herään huomenna päivityksen jälkeen korjata tämä ongelma, että en vain veto tapahtuu minun verkkosivuilla.

  Kiitos paljon tästä artikkeli.

 8. Kiitos paljon, se on hyvä vinkki enkä koskaan kuullut sitä ennen. Uskoisin olla pulassa minun "Home" hyperlinkin, joka on luultavasti ensimmäinen asia, että Google näkee ...

 9. Tämä on preety mielenkiintoinen, mutta en ole voinut nähdä videon ja Ilmainen Firefox plugin liikaa. Voitteko auttaa minua heitä?
  Pankaj Arya's viimeinen blogikirjoitus ... Vihainen lintu kausi-pääsiäismunia nyt Ovi myymälöissä


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Pankaj

  Toivottavasti näet videon nyt.

  Firefox plugin on saatavilla täältä:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  Kippis

  Ben

 10. Olen henkilökohtaisesti tehnyt juuri tämän virheen minun viimeisin verkkosivuilla. Aion korjata sen ASAP. Kiitos paljon kärki. Olen ylpeä käyttäjä Market Samurai, ja olen aina kiitollinen hienoista tuloksista!

  Jesse

 11. 11
  On 14 huhtikuu 2011 klo 15:55
  Patrick sanoi:

  Mielestäni olet unohtanut linkin siellä ;)

 12. Loistava artikkeli, mutta en näe videota, jotka mainitsitte.

  Onko ongelma sivun Safari vai video vain ole olemassa vai olenko täysin sokea ??


  Isha Market Samurai Resources vastasi:

  Hei John

  Minulla ei ole mitään ongelmaa nähdä videon minun Safari (Windows XP Professional).

  Se on aivan alapuolella sanat "2. Hakeminen yksinkertainen korjata ", ja sitä ennen sanoja" Jos haluat käyttää yksinkertaisia ​​koodi malleja video mainitsee ".

  Isha
  Isha Market Samurai Resources's viime blog post ... Market Samurai In-Depth Sanasto - Hakusanat tutkimus Module

 13. Kiitos Ben, todellinen siisti nipistää, kiitos jakamisesta. Tiedän tarkastelemme paljon minun (ja asiakas) sivustoja tarkistaa sitä.

 14. Hei Ben,

  Tämä on erinomainen kohta hyvin yksinkertaisesti tehty - hyvin tehty !. Se on yksi niistä asioista, jotka on helppo hukata ihmisten halusta yhdistää asioita. Jopa minä ammattilaisena Internet-markkinoija ja konsultti, joka auttaa toisia markkinoida yrityksille paremmat verkossa joskus kaipaamaan tätä. Kiitos muistutus ...

 15. Jälkeen pitkään pitkään aikaan, aion olla tekemässä jotain uutta SEO. (En kuulla siitä joku takaisin, mutta koskaan ajatellut otsikon asiasta. Olen varma, että 99% sivustot siellä saattaa puuttua tässä yksi)

  Kiitos tästä ihana viesti.
  Ankur's viimeinen blogikirjoitus ... Mitä tein tuoda Aweber reklamaatioaste tyhjäksi

 16. Kiitos artikkelin Ben.

  Voit mainita videon, mutta jostain kumman syystä en näe sitä sivulla.
  Mark @ VideoMarketing's viime blog post ... Video Marketing Customer Loyalty


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Mark

  Näetkö sen nyt? Meillä oli palvelimen katkos koska tämä meni ilmaa, joten muutama oikeesti ollut ongelmia sen kanssa (sorry).

  Kippis

  Ben

  Huhtikuun
  Mark @ Videomarketing vastasi:

  Kiitos Ben, hyvä video selitys ... erittäin selkeä

 17. Olet oikeassa Pankaj, tämä on erittäin mielenkiintoinen.

  Bryan - Snap Printing

 18. Erittäin totta. Rand Fishkin of SEOmoz lähetetty tapaustutkimus tästä asiasta jo maaliskuussa 2008 myös.
  Wes's viimeinen blogikirjoitus ... Super Helppo tapa löytää Kilpailijoiden Top Google Avainsanat


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Wes

  Se on ollut tunnettu ilmiö jonkin aikaa (ja ei todellakaan ollut ensimmäinen löytää sen), joten en olisi lähettänyt sen paitsi että saan jatkuvasti sivustoja virheisiin.

  Olen ollut kuulla puhelut yritysten kuka sivustot ovat olleet ammatillinen SEO tehnyt niitä jo ja löytyy edelleen ongelma. Joten toivottavasti viesti on mukava muistutus.

  Minulle se on yksi ensimmäisistä "perus voittaa" saat vahvistaessaan jopa nykyisten sivusto.

  Kippis

  Ben

 19. Kiitos Ben - sinun täytyy tarkistaa oikeinkirjoituksen avaaminen otsikko video liian (frist)! Hienoa työtä,

  Merkki

  Jäänmurtajat, Energisers, Getting To Know You Pelit & Team Tapahtumat
  Markuksen viimeinen blogikirjoitus ... Circle Tag

 20. Erittäin mielenkiintoinen, mutta niille meistä, jotka eivät tiedä mitään koodeja tai tekee tällainen asia on olemassa joku taht tekee sen siellä ja mihin hintaan?


  Ben Stickland vastasi:

  Hi Peter

  Toivottavasti blogi (ja myöhempi käyttö Firefoxin Web Developer Toolbar) jälkeen voit nähdä, jos sinulla ongelma murehtia.

  Jos sinulla on ongelma ja ei ole teknisiä taitoja korjata sen, niin seuraava kysymys on "minun pitäisi vaivautua?".

  Jos sinulla on sivusto, jossa kohtuullisen määrän sivuja (esim 100+) ja se tuottaa myynnin kautta SEO, niin juu, se on luultavasti vaivan arvoista.

  Jos olet juuri alkaa, niin sanoisin tehdä perusasiat ensin (rakentaa lisää sivuja, saat lisää linkkejä).

  Jos se auttaa, olisin odottanut tätä ottaa välillä 30 minuuttia ja 3 tuntia korjata verkkosivuilla (koosta riippuen / monimutkaisuus päällä ja jos ongelma on vain otsikot tai myös rajat linkkejä sivuston kautta).

  Toivottavasti tämä auttaa,

  Ben

 21. Suuri kärki kiitos huomautuksesta on acommon asia laittaa linkkiä banneri mukava iso G pilata asioita nyt olen wil täytyy mennä takaisin ja tarkista, mitä olen tehnyt.

  On pieni piste on aukko luotto Austrailian oikeinkirjoitus First ??? (Frist!)

  kippis

 22. Oletko tietoinen Google Chrome laajennus, joka tekee tämän?


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Scott

  Minulla oli vilkaista ja ei löytänyt yhden.

  Käytän Chrome useimmille selailu liian, mutta Firefox on edelleen SEO Browser mielestäni.

  Voit napata plugin Firefox tässä:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  Kun olet siellä, saatat löytää Haku Tila plugin kätevä liian:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  Käytän sitä paljon, erityisesti tarkkailun ja kopiointi ulos meta.

  Kippis

  Ben


  Ben Stickland vastasi:

  Ahh - löytyi Chrome Web Developer tyyliin plugin .
  Toivottavasti tämä auttaa,
  Ben

 23. suuri työ - tämä on hyvä vinkki varmasti ...

 24. Kiitos tämän videon tämä on jotain, en tiennyt, mutta aion nyt tsekkaa sivusto yli, ole hyvä pitää lähettää minulle tip's näin olen innokas oppimaan niin paljon kuin voin SEO

 25. Kyllä, se on yksi parhaista yksinkertaisia ​​tapoja saada enemmän mehua irti "jo" SEO pyrkimyksiä. En ensin tiennyt sitä Rand Fishkin (SEOmoz), mutta en tullut ulos tämän videon, jossa on mukava kärki, joka on Web Developer addon. Nice one!

 26. Hei,

  Suuri ja informatiivinen kärki! :)

  Kiitos jakaminen. Täytyy pitää tämä mielessä.

  Cheers,
  Allen
  Allen Walker @ Internet Marketing's viime blog post ... Vapaa Rebrandable eBooks- 22 Ways kääntää ne Fat Cash

 27. 27
  On 17 huhtikuu 2011 klo 12:36
  Kelvin sanoi:

  Okay..Installed plugin ja vammaisten css sitten java, oli Katsokaa minun päällä ja käytössä ne takaisin. Nyt en pysty näkemään Adsense tahansa sivuston minun Firefox. Addon teki jotain hauskaa minun selaimen. Apua täällä?


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Kelvin

  Just tarkistaa, että JavaScript on käynnissä jälleen. Olen havainnut, että yksinkertainen sivu päivittyy kääntyy CSS takaisin, mutta JavaScript pysyy pois kaikkien välilehtien kunnes kytket sen takaisin päälle.

  Adsense on powered by JavaScript, joten ei näy, kunnes JavaScript toimii taas.

  Toivottavasti tämä auttaa

  Ben

 28. Olen toinen, että ... .is siellä pluggin Google Chrome
  CarlNFL Luonnos 2011's viime blog post ... 2011 NFL Mock - 15.04.2011


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Carl

  Otin vilkaista ympärilleen ja löytäneet.

  Käytän Chrome minun päivittäisessä selailu koska se on yksinkertainen ja liukas. Tämän sanoi, mielestäni Firefox omistaa otsikko "Selaimen SEO", koska siellä on vain niin paljon hyviä lisäosia. Se on luultavasti vaivan arvoista aikaa ampua sitä.

  Kippis

  Ben

 29. tämä ensimmäinen linkki prioriteetti sovelleta wordpress blogeja otsikon kaikilla sivuilla linkit etusivulle?


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Dottie

  Periaate pätee blogeihin ja se riippuu teema, jos ensimmäinen linkki Priority hoitivat oletuksena. Otin tarkastella pari asennuksissa 2010 WordPress teema (oletus WP teema) ja se näytti ne tekevät muodossa pohjatekstiksi kuvan vaihdosta huolehtia automaattisesti mikä on mukavaa. Jos olet kiinnostunut, poista lähde sivulla täällä näet mitä tarkoitan.

  Tämän sanoi, en ole WP guru, joten saan yksi kaverit täällä, joka viettää paljon aikaa WP sivustoja tulla takaisin jotain hieman lopullista sinulle.

  Kippis

  Ben

  Huhtikuun
  Jesse @ tulossa kasvatusvanhempi vastasi:

  Joten fix voit osoittaa, missä ei HTML pätkä mennä? missä tahansa sivulla? ja CSS pätkä?
  Jesse @ tulossa edistää vanhemman viimeinen blogikirjoitus ... "Bi Polar Behavioral Deviant" tai vain Illiterate Lääkitys & amp Educational Edunvalvonta


  Noble Samurai vastasi:

  Hei Jesse

  Teknisesti mielestäni CSS olisi pää HTML-asiakirja, mutta selaimet siedä laittoi sen missä tahansa (joka on oikeastaan ​​mukavaa).

  Joten yhden sivun fix, sinun pitäisi pystyä laittaa CSS inline, mutta sivuston laaja mallin fix on hyvä muoto käyttää ulkoista CSS-tiedostoa.

  Mitä HTML, se menee noin rikkoneen kuvan linkkiä, joka ei ole ohimennen viranomaisen oikein.

  Kippis

  Ben

 30. Suuri kärki - kiitos. Ovat vain toteutetaan se sivuilleni niin innolla, mitä tuloksia se tuottaa.

  Kuitenkin, tehneet monia muutoksia tässä kuussa (jotka jo tuottavat hyviä tuloksia) ansiosta Challenge Plus tietysti niin on vaikea tietää, mikä niistä on tuottaa parhaat tulokset.


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Tania

  Se on usein tapauksessa SEO kampanja, että teet erilaisia ​​muutoksia, näet parannuksia ja sitten se on vaikeaa tietää, mikä tekniikoita teki suurimman vaikutuksen.

  Esimerkiksi esitetty video (jossa jokaisen sivun sivustosi linkkejä kotisivun kuva linkki pikemminkin kuin ankkuri teksti perustuu linkki) on hyvin yleistä. Tyypillisesti merkki tämän korjaamisen ongelma on auttanut sinua on, että kotisi sivun sijoitusta tyypillisesti hyppää oman tavoitteen avainsanan.

  Pidä silmällä tätä ja haluaisin tietää hei?

  Myös - onnea Challenge Plus, Rob on nero, joten olet hyvissä käsissä.

 31. 31
  On 18 huhtikuu 2011 klo 05:13
  elangovan kasinathan sanoi:

  paljon sisältöä!

 32. Suuri pieni vihje - Olen juuri toteutettu minun iPad verkkosivuilla - luultavasti menettää mehua pois meidän logo Luulisin.
  Lachlan @ iPad Accessories's viime blog post ... Grove - Artikkelit aiheesta Ekologinen iPad 2 Case

 33. niin missä on video?
  Joe @ home treadmill's viime blog post ... elinikä Fitness TR100 Kompakti Treadmill- Edut Kuntoilu kotona

  Huhtikuun
  Noble Samurai vastasi:

  Hei Joe

  On outoa, että se ei näy. Sen pitäisi olla noin kaksi kolmasosaa alas näytön. Jos ei, klikkaa tästä katsella sitä suoraan You Tube.

  Toivottavasti tämä auttaa

  Ben

 34. Kiitos jakaa tämän suuren tiedon. Voiko tämän strategian toteuttamiseksi heti.

  Te Rock:-)
  Mike's viimeinen blogikirjoitus ... tulokkaita Internet Marketing

 35. Tämä on hyvä vinkki kiitos (ja helppo korjata!). Aion tehdä muutamia muutoksia joitakin minun sivustoja asap.

 36. Suuri, varmasti aion käyttää tämän minun verkkosivuilla asap.

  Tervehdys,
  Marcelo

 37. Moi
  Minulla on lyhyt kysymys viestiäsi.
  Mitä jos minun ensimmäinen linkki on todellakin banneri (kuten teidän esimerkki), mutta minun ensimmäinen todellinen yhteys vain sais "Home". Voisiko se aiheuttaa ero sijoitusta? Tarkoitan "kotiin" ei oikeastaan ​​avainsanan optimoitu ankkuri-teksti ...

  Thx vastauksesta.

  kippis


  Noble Samurai vastasi:

  Hei -proteiinillaYhdessä

  Olet oikeassa - paljon sivustoja linkki ensin etusivulla käyttämällä avainsanaa "kotiin" - ellet maailmanlaajuinen monialayritys myy "koteja" ympäri maailmaa, joka on huono asia FLP :-)

  B

 38. Kiitos heads up ja ratkaisu.

  Onko tämä CSS menetelmä "kuvan korvaaminen" -menetelmä, että olet lukenut?

  Minä tarkistan sivuston ja katso jos olen jäänyt paitsi, että ankkuri tekstiä.
  Keith Davis @ Publiuc Puhuminen ja esittäminen Skills's viimeinen blogikirjoitus ... Pidä se lyhyt- pitää se terävä

 39. Yall ei todellakaan tarvitse Web Dev plugin, altho sen hyvä plugin. Olen vain saada Google-työkaluriviltä Pagerank, valitse Näytä välimuisti ja klikkaa nähdäksesi Google tekstin välimuistiversion sivulla.
  Darius Connors's viimeinen blogikirjoitus ... Make Money Kun Free Paid Online Surveys

 40. 40
  On 20 huhtikuu 2011 klo 05:09
  Brian sanoi:

  Very Nice Tip. Jotain, joka voidaan helposti huomaamatta.

 41. 41
  On 20 huhtikuu 2011 klo 06:46
  Sharma sanoi:

  I double tarkistanut. Älä tee sitä.
  Tekstin luetelmakohta omaisuutta, joka pidetään usein pehmeä peittämistä menetelmä suurten g.
  Mitä te teette olet todella osoittaa yhden asian ihmisiä ja toinen iso g.
  Ja älkää katsoko iso sivustoja sanomalla, jos ne tekevät sen niin se on ok. Google alennukset huonoja käytäntöjä, kuten tämä yksi iso sivustoja, jossa on paljon linkkejä, domain ikä ja niin edelleen. Keskimääräinen Joe sivusto voi saada purkitettu. Oma sivusto olisi.
  Tämä on ratkaisu vain, jos kirjoittaa mitä kuvasi sanoo. Kun pääset kärkisijoilla ihmisiin suorittaa tämän tarkastuksen, joten varokaa.

  Ratkaisu. Lisää avainsanoja (ei liikaa) alt kuvan ja otsikon linkin (kuten Rakebum sanoi), toimii sama, se on yksinkertaisempi eikä riskialtista, oikeastaan ​​W3C-yhteensopiva. Tarkistin FF-lisäosa ja se näkyy täydellinen.

  Huhtikuun
  Noble Samurai vastasi:

  Hei Sharma

  Kiitos palautteesta, ja luulen et tasapainottamaan keskustelua, joten kiitos haketus.

  Suhteessa käyttäen alt tekstiä kuvan korvikkeena. Olen kuullut sen ennenkin, mutta ei koskaan löytänyt tätä työtä ja harvat ihmiset luotan tähän tilaan raportissa sama. Tämän sanoi, olen säännöllisesti väärin, joten tiedätkö mitään hyvämaineinen tapaustutkimus, joka osoittaa tehokkuuden käyttämällä Alt teksti on se vain kokemuksestasi?

  Suhteessa peittämistä, taas en ole kokenut ongelmia, mutta jos olivat huolissaan tällä rintamalla, yksi lähestymistapa olen käyttänyt on linkittää kotiin tekstiä, joka on yhdistää molemmat kohde avainsanan ja edustaa yhä kuvan tilalle . Ilmeisesti tämä vie jonkin taitoa, mutta yhteinen esimerkki on linkki kotiin yrityksen logo. Olen korvannut tämän kanssa jotain " mukaan ". Se ei ole aivan sitä, mitä ehdotatte, mutta se on osa perille.

  Toinen vaihtoehto käsitellessään linkin kotiin pois yrityksen logo on linkittää kotiin yrityksen logon sivulle kuten yoursite.com/home ja sitten 301 suunnata kotiin root URL. Olisit sitten vapaasti linkittää takaisin kotiin myöhemmin sivuillesi käyttämällä rikas ankkuri teksti linkki.

  Kippis

  Ben

 42. 42
  On 20 huhtikuu 2011 klo 08:12
  James sanoi:

  Olisiko tämä täytäntöönpanokelpoisia, jos sinulla on WordPress blogi, joka on hyvin vähän sivuja / virkaa (alle 10)?


  Ben Stickland vastasi:

  Hei James

  Se on ongelma pitäisi korjata jonkin aikaa. Todellisuus on haluat luultavasti halua sekä korjata ongelman ja saada kasaan enemmän sisältöä. Olisin ei olla fussed kumpi oli ensin.

  Olet todennäköisesti nähdä rytinällä vahvistamisesta sen 10 sivun sivusto, mutta koska se on WP, "työ" tarvitaan korjata se on sama pieni sivusto vai suuri (esim olet vain päivittämällä mallin).

  Toivottavasti tämä auttaa,

  Ben

 43. Very nice vinkkejä ja olen hyvin iloinen lukea sitä, luulen voi odottaa soveltaa sitä blogiini
  Vauvan viime blog post ... itkuhälytin video

  Huhtikuun
  Dede Neill vastasi:

  Suuri kärki, kuten aina ...

  Sivustoni on sama kuin näytät teidän esimerkiksi banneri ensin jonka jälkeen ankkuri teksti linkin "Home".

  Miten lähden siitä täytäntöönpanossa vuonna wordpress blog. Tiedän päin wordpress, ja on tullut hiljainen hyvä seuraava askel askeleelta ohjeet.

  Mutta olen Clueless kun se tulee yrittää selvittää itselleni .. Mitä tiedostoa muutan, jossa voin liitä koodi, ja mitä juuri muutoksia minun täytyy tehdä koodin ennen liittämistä.

  Turhauttavaa tietäen ongelma on olemassa, ja tiedän, mitä on tehtävä, mutta dont tiedä, miten se tehdään.

  Kaikki apu olisi annettu olla suurta apua.

  Kippis
  Dede


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Dede

  Olen lisännyt segmentin lopussa blogi nimenomaan noin WordPress. En ole WP guru itse, mutta osoitan tutoriaali muokkaus, joten toivottavasti se auttaa.

  Terveiset

  Ben


  Dede Neill vastasi:

  Kiitos Ben,

  Menen check it out. Tein haun ja ei löytänyt mitään, mikä voisi auttaa minua.

  WordPress pääsääntöisesti on helppoa meille ei techie tyyppejä, kuten me dont tarvitse tietää kaikki perinpohjin luoda sivuston, me vain seurata suuntiin.

  Kiitos suuri kärki, se on järkevää.

  Kippis
  Dede

 44. Hyvä Ben,

  Miten tehdä tämän WordPress-sivulla?

  Kiitos,
  Tia


  Ben Stickland vastasi:

  Hei TeeBee

  Meillä oli muutamia kysymyksiä WordPress, joten olen tehnyt yleinen päivitys postauksen käyttäen WordPress ja FLP. Toivottavasti se auttaa

  B

 45. Kiitos paljon jakamista varten

 46. Kiitos vinkistä. Yksi asia Internet-markkinointi on, että emme koskaan kyllästy. Aivan kuten me ajattelemme sivustonsa on OK, allong tulee joku kärki, joka ajaa meidät takaisin sivuillemme.

  En ollut tietoinen ero ankkuri tekstiä ja alt-teksti. Ajattelin Google katsottu niitä samoja.

  No me elämme ja oppia. Kiitos jälleen.
  Kaarle

 47. Hei Ben,

  Kiitos heads up ensisijaisesti kysymys. Luettuani sähköpostin Tein vähän tutkimusta itse ja ei tullut johtopäätökseen, onko tämä teoria on yleisesti hyväksytty vai ei.

  Voisin vain seurata "parempi katsoa kuin katua" lähestymistapa, mutta se vaatii melkoisesti työtä.

  Voisitko osoittaa minulle suuntaan mitä pidätte kaikkein lopullinen asiasta keskustellaan?

 48. 48
  On 27 huhtikuu 2011 klo 20:47
  Stuart sanoi:

  Olen yrittänyt tätä minun sivuston seuraavien teidän ohjeita, ja aluksi se näyttää toimivan hyvin.

  Kuitenkin, kun hiiri kuvan se välkkyy kuin hullu, mikä tekee tästä käyttökelvoton käytännössä. (Se nevre lepattaa ennen, eikä yksikään sivuja ilman tätä fix on ongelma).

  Mitään käsitystä mitä voisi aiheuttaa sen?