Turbo-Charged käänteinen analyysi

Jaa Button

Hei Team,

Minulla jotain jännittävää jakaa kanssasi Market Samurai.

Olemme juuri julkaissut parannus SEO Kilpailu moduuli, joka tekee käänteinen ankkuri teksti analyysin www-sivut, joilla on paljon takaisin linkkejä paljon nopeammin, ja helpompi suorittaa.

Tämä uusin päivitys on johtanut massiiviseen nopeuden lisäys loppuun käänteinen ankkuri tekstiä analyysi.

Eräässä testissä löysimme 9400% nopeus kasvaa. Se nopeuttaa lähes kertoimella 100. Itse parantaminen on jopa parempi kuin että: aiemmin, enemmän käänteisiä olet analysoinut, hitaampi prosessi meni - kaksi kertaa niin monta käänteisiä voisi ottaa lähes neljä kertaa niin kauan analysoida. Nyt pari sivua kestää yli 10 minuuttia analysoida.

Vähän alaspäin käänteinen analyysi

Käänteinen analyysi toiminnallisuus Market Samurai avulla voit tarkistaa kaksi kohdetta:

 • PageRank sivujen linkittäminen URL; ja
 • Tekstin sisällä nämä yhteydet - esimerkiksi linkki edelliseen kohtaan Wikipediaan on teksti "PageRank".

Teksti on tärkeää - tämä on tehokkain tekijä Google ottaa huomioon ranking sivustosi avainsanan. Joten tietäen erilaisia ​​avainsanoja käytetään linkit sivun on tärkeää ymmärtää, miten Google sijoitus sivulla.

Miten teen käänteinen analyysi Market Samurai?

Ensin avata projektin Market Samurai ja anna SEO Kilpailu moduuli. Sitten tuottaa alkuun tuloksia avainsanan tai kirjoita omia URL.

Nyt klikkaa alas-array oikealle linkin.

Paina seuraavaksi Anchor Teksti Analysis painiketta nähdä yksityiskohtainen linkin tekstin analyysi, että verkkosivun. Vaihtoehtoisesti voit myös analysoida PageRanks käänteisiä.

Uusi ikkuna ponnahtaa näyttämällä tietoa pyysit.

Kuinka paljon aikaa tämän pelastaa minut?

No, jos yritit analysoida verkkosivun, sanovat:

 • 300 käänteisiä, jotka joissakin tapauksissa ehkä ovat vallanneet 10 minuuttia, ehkä nyt kestää noin 1 minuutti;
 • 600 käänteisiä, jotka saattavat ovat vallanneet 40 minuuttia, kestää noin 2 minuuttia;
 • 1000 käänteisiä, aiemmin ottaen yli 90 minuuttia, pitäisi ottaa 3 tai 4 minuuttia.

Tietenkin, tarkkoja lukuja riippuvat sivun, Internet-yhteyden, nopeuden tietokoneen, ja monet muut tekijät.

Joten, onnea tutkivat oman markkinaraon - ja jätä kommentti, jos pidät tämän uuden päivityksen tai jos sinulla on joitakin ajatuksia käänteinen analyysi haluat jakaa!

Mikrofoni

PS - Jos et omista Market Samurai vielä, tai Market Samurai oikeudenkäynti on päättynyt, sinulla on menettänyt pääsy SEO Kilpailuanalyysi työkaluja. Tämä tarkoittaa sitä, et näe hyötyä tästä parannus kunnes päivität kopion Market Samurai täysversioon .

Jos omistat jo Market Samurai, voit avata ohjelmisto nyt ja aloittaa hyötyvät tästä parannus.

Michael Bertolacci on yksi useista supertähti ohjelmointi neroja vastuussa luoda ominaisuuksia, jotka voit nauttia sisällä Market Samurai.

Michael on kirjoittanut 3 post (t) Noble Samurai

48 Responses to "turboahdettu käänteinen analyysi"

 1. Amazing kuten aina. Nyt jos voit vain tehdä sama asia hakemalla OCI tiedot ...

 2. Erinomainen. Juuri sitä mitä tarvitsin, kun sitä tarvitsin. Te Rock! Kiitos kaikille uskomattoman ominaisuuksia MarketSamurai!

 3. Ehdottomasti nopeammin kuin ennen. Aiemmin se oli käyttökelvoton korkea käänteinen sivustoja ja pysähtyi puolet ajasta.

  Kiitos päivitys!

 4. Market Sam on jo paras työkalu internetissä, mutta te pitää tehdä se paremmin !! hyvin tehty ja pitää yllä hyvää työtä En voi nähdä, miten kilpailu voi mahdollisesti kiinni, jos pitää tehdä sen paremmin!

 5. Vuodesta hakusanan SEO analyysi, Ad luominen, affliation, lähettämistä, Market Samurai on syytä paljon enemmän kuin sen hinta. Kiitos jatkuvaa työtä parannusta.

 6. wow ... ..9400 %%% kasvua.

 7. 7
  On 29 lokakuu 2009 klo 18:35
  Boon sanoi:

  FANTASTICO !!

  jatkaa hienoa työtä kaverit ...

 8. Se näyttää hyvältä !!

 9. Tämä vain paranee - ja olin jo tyytyväinen ohjelmiston. Rock on.

 10. 10
  On 29 lokakuu 2009 klo 22:37
  Aadam sanoi:

  Näyttää hämmästyttävän. Ihmettelin, mitä markkinoilla samurai tekee, kun Yahoo lopettaa niiden yahoo sivuston explorer kun se kytkeytyy BING. Aiotteko tarjota vaihtoehtoinen.

 11. 11
  On 29 lokakuu 2009 klo 23:26
  Chris sanoi:

  Olen samaa mieltä Mike Taylor. Hyvää työtä ja tehdä saman laajan tuloksen eriin.

 12. Olen aina otti ôçí melko suurten jyvän suolaa muutenkin, mutta se oli ainakin lähtökohta. Mitä vaihtoehtoja on siellä, että info koska nanocush ei näy antavan sitä enää?

 13. Hei,

  On aina hienoa nähdä teitä päivittää MS, mutta minun täytyy sanoa, ilman kumppanuusohjelma Minulla ei ole motivaatiota edistää ohjelmiston vaikka hinta on paljon.

  Ehkä sinun pitäisi tehdä jotain asialle. On tuotteita ja palveluja verkossa SEO että on affiliate ohjelmat, jotka ovat paljon tehottomampia kuin MS.

  Olet todella jälkijunassa tässä ja te shoulod asettamaan etusijalle joten jotkut asiakkaat, kuten minä, voi alkaa mainostaa tuotetta.

  Kiitos
  Jim

 14. Mahtavaa kuten aina. Kiitos pojat.

 15. 15
  On 30 lokakuu 2009 klo 01:46
  David sanoi:

  Hei - En ole vielä lanseerattu.

  Mutta halusin kertoa, että olen testannut koko joukko SEO, markkinoinnin jne ohjelmia. Jotkut heistä ovat OK, mutta sitten menee takaisin Market Samurai, (jonka ostin oman alkuvaiheista neuvojen Niche Blue) on kuin kotiin vanhalle ystävälle. Olen kiinni te - newbie voi saada melko hermostunut, joten se on hyvä työskennellä joukko, joka herättää luottamusta.

 16. Jälleen kerran, Market Samurai on parantanut sille johtavaa avainsanan tutkimus ja analysointi työkalu. Market Samurai on moninkertainen muita työkalun markkinoinnin vuoksi ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä ja tulokset, jotka on tuotettu.

 17. Guys, nopeus Tämän analyysin oli ainoa häiriö järjestelmässä nyt olet laittaa että oikeus olet lähes täydellinen! Erinomainen työ, jos pidät tästä pian saat lukemalla ajatuksia ja lähettää minulle analyysin ennen kuin kytket tietokoneeseen ... ehkä se tulee olemaan seuraava julkaisu!

 18. Tämä on uskomatonta! Juuri kun luulet on este, joka ei voi tuhota te mennä ja hävittää se. Kiitos tarjota tällaisia ​​paremman tuotteen, joka jatkuvasti yli tuottaa!

 19. totta, ime ankkuri teksti on tärkein tekijä, kiitos erittäin paljon tunnustaa tämän ja helpottaa meitä markkinaehtoisia samurai!

 20. 20
  On 30 lokakuu 2009 klo 21:27
  EvilSystem sanoi:

  En huomaa arjen taas, että työ meidän SEO työkaluja itse, koska muuten välineitä ei olisi niin täydellinen.
  Kiitos vielä kerran ja pitää tehdä
  EvilSystem

 21. 21
  On 31 lokakuu 2009 klo 08:01
  Craig Mullins sanoi:

  Mucho paremmin ...

  Nyt jos voimme tehdä ranking analyysi 9400% nopeammin, kun tarkkailun paljon avainsanoja ...

 22. Tiedätkö, ostin tämän ohjelman, kun se ensin tuli ulos. Käytin sitä, mutta epäilin, että se elää jopa hype. Täytyy sanoa, että olen jatkuvasti vaikuttunut tämän ohjelman ja työ teette. Tämä uusi päivitys tekee elämästä paljon helpompaa. Kiitos !!

 23. Kiitos päivityksen. Tämä työkalu toimii hyvin nyt.

 24. Hi - Olen juuri päättynyt leikkimisestä tätä ominaisuutta ja info olen poiminut on fantastinen! Ottaa sanoi, että olen niin uusi tässä, en ole todellakaan ymmärtää voiman mitä minulla on kädet, vielä! Mutta tiedän minun vesillä että se hyvää kamaa !!

  Mikä olisi uskomattoman hyödyllistä meille täydellinen aloittelijoille, on ottaa kuvakaappaus yhden analysoitu takaisin linkkejä ja sitten huomauttaa meille aloittelijoille, mitä meidän pitäisi olla varominen. Jatkan silmäni kuoritut ja odota toivossa.

  Olen samaa mieltä kaikkien muiden kommentit ovat sanoneet, että tämä ohjelma antaa uskomattoman vastinetta rahalle. Vaikka minulla ei ole kokemusta, voin vain kertoa liiketoiminnan näkökulmasta, että on olemassa valtava määrä keinoja soveltaa tietoa. kiitos kaverit kova työ.
  Caroline

 25. 25
  On 04 marraskuu 2009 klo 07:57
  tomartomartini sanoi:

  hyvin tehty Mrkt / SAMRI joukkue ... .truly erittäin iso kiitos :)

 26. Kiitos pojat, erinomainen päivitys! Jatkakaa hyvää työtä.

 27. 27
  On 05 marraskuu 2009 klo 04:18
  Snugla sanoi:

  GREAT !! Nyt ... OCI (ja Sijoitus tarkistaminen) parannuksia ota.

 28. En edes tunne sinua ollut ominaisuus tarkistaa linkin teksti. Olen odottanut, että. Olen jazzed antaa tämän pyörre.

  cd: O)

 29. Tämä on suuri parannus. Jatkakaa hienoa työtä.

 30. 30
  On 05 marraskuu 2009 klo 04:35
  Terrance sanoi:

  jälleen toinen loistava työkalu, suuri työkalu!

 31. 9400% että on valtava määrä. Kiitos päivityksen.

 32. Jotain "kilpavarustelu" kehittämiseen tällä alalla. Micro Niche Finder (jota myös käytetään) on juuri tuonut esiin takaisin Link Checker - se on mielenkiintoista nähdä, miten nämä kaksi työkalua vertautuvat toisiinsa.

 33. Jotta käyttö Saan MS tässä vaiheessa sanon se seuraava web asema Gold. Se on tulossa niin olennainen työkalu kaikille tekemässä kaikenlaista SE markkinointi, lol, no, en tee adwords, juuri SE, kuten WPG koskaan ollut. Käytän sitä useita kertoja päivässä.

 34. Te rokkaamaan ... kuinka paljon paremmin voi MS saada ??

 35. Kuten aina, loistavaa työtä kaverit!

  MS on varmasti vertailukohtana, johon kaikki muut ohjelmistovalmistajat ja tuote omistajat näillä markkinoilla tilaa pitäisi pyrkiä.

  kippis guys!
  Tav.

 36. Tämä on todella hyvä uutinen, juuri viime viikolla lähetti sähköpostina jos tällaiset parannukset jossa arvostettuja ja minulle kerrottiin kyllä ​​.. "pian" - mutta en tiennyt että se oli, että pian, mahtavaa kamaa kaverit !!


  Brent Hodgson vastasi:

  Meillä ei yleensä pidä ilmoittaa päivämäärät ;)

 37. Kyllä ... tämä on jännittävää todellakin, mutta olisi u guys tehdä jotain tietoja se vetää msn ... joskus vain avata toisen näytön ja tarkista oci tiedot manuaalisesti cuz sen kestää niin kauan.


  Brent Hodgson vastasi:

  Ôçí data on yhä epäluotettava. Syynä tähän on, koska MSN palvelimet ovat yhä epäluotettavia vaikka (ja valitettavasti tämä on jotain, joka on pois meidän hallinnassamme).

  Vain "täydellinen" ratkaisu tässä olisi poistaa OCI kokonaan Market Samurai (se on todella ainoa tapa estää ongelmien tapahtumasta) - mutta minulla on tunne, ihmiset mieluummin sietää satunnaista pulmia ôçí kuin menettää tämän ominaisuuden :(

 38. MS on loistava työkalu! Ajattele Olen todella alkaa ymmärtää Internet-markkinointiin !! Te tehdä niin paljon nopeammin ja paremmin.

 39. Wow tämä on erittäin Coool Tulevaisuuden !!!! Yritän nyt !!!

 40. Tämä moduuli on mahtava, en voi tehdä monia asioita Market Samurai.
  Kiitos pojat.

 41. Hienoa tavaraa MS, joka todella auttaa minun analyysi muut sivustot.

  Paranee ja paremmin, mitä investointi olen tehnyt ostaa tuotteen: 0)

 42. Minulla on maksettu versio MS. Mikä on uusin versio mainittu viime sähköpostiosoite. En näe updatae vaihtoehto minun. Olen siitä 0.85.16


  Brent Hodgson vastasi:

  Jos uudelleen käydä ainutlaatuinen lataussivulle, sinun pitäisi pystyä lataamaan uusimman version sieltä.

  0.85.16 on uusin versio tosin.

  Sepelhanhi

 43. Tämä työkalut on erittäin hyödyllinen ja avulias

  Kiitos paljon päivityksen MS

 44. 44
  Käytössä 08 joulukuu 2009 klo 08:58
  Robert sanoi:

  Suuri työ kaverit MS on tallennettu lukemattomia tunteja tutkimusta. Ja nyt kaivatun päivityksen, joka taas säästää tunteja tai tutkimusta.
  Kiitos Guys
  Robert

 45. Tämä loistava !! kiitos.