Jotkut Free Christmas Cheer ...

Jaa Button

Vuonna 2013 ilkityö Kilpailijat & Pick Avainsanat luottavaisin:

Kaksi Tehokas Uusi "viranomainen" Metrics

Oletko kuullut tämän SEO "tarina" ennen? :-)

Kaksi Afrikkalainen tutkimusmatkailijat, jotka ymmärtävät ne stalked nälkäinen leijona. Ensimmäinen putoaa kaiken ja juoksee henkensä edestä, kun taas toinen pilkkaa ja sanoo, "miksi vaivautua, että Leijonan nopeammin kuin sinä!". Ensimmäinen nauraa, kun hän tekee hyvään maahan ja vastauksia takaisin, "en tarvitse pakoon Lion, täytyy vain pakoon YOU!"

Sama pätee SEO. Sinun tehtäväsi on ohittaa sellaiset sivustot pitämällä rankingissa avainsanoja, joka ajaa sinua tuloja.

Minun viimeinen viesti, Tein nopean kertaus neljä kultaista sääntöjä avainsanan tutkimusta , joista tärkein on "pick taistelut voit voittaa".

Pick your taisteluissa huolellisesti ja tee työtä "pakoon" kilpailijat. Sinun ei tarvitse olla suurin, pahin sivuston viidakossa ... sinun tarvitsee vain olla pikkuisen parempi kuin kilpailua.

Huono uutinen on kuitenkin se, että jos valitset avainsanan, joka liian kova ... voit kirjaimellisesti viettää kuukausia turhan kovaa työtä yrittää sijoitu korkeammalle kilpailijan koskaan budging rankingissa ... kun sen sijaan olisit voinut sijoitus etusivun kymmeniä pieni kilpailu avainsanoja!

Yksi suuri Autosi Market Samurai SEO Kilpailu Matrix on, voit myös suoraan verrata web-sivu, jossa nykyinen top 10, mitä työtä sinun pitää vielä tehdä.

Tässä on esimerkki hakusanalla "jatkaa neuvoja", jossa olemme lisänneet verrattuna tavoitteemme sivu "http://www.swiftworldwideresources.com/Candidates/Resume/CV-Advice/".

Jos teet mitään työtä sijoitus avainsanan, se on tärkeää tarkastella SEO kilpailu matriisi.

Poiminta avainsanan perustuu vain avainsanan pelkän kilpailun (kuten Otsikko Kilpailu, esimerkiksi), ei riitä ... Ei paljon avainsanoja siellä matalalla osaston kilpailua on kovaa etusivun kilpailuun!

Joten varmista, että voit tuplata varmista et yritä ilkityö 800 puntaa Gorillat teidän markkinoilla korkean viranomaisen squillions käänteisiä ja kohdennettuja sivulla optimointi!

Kuitenkin, siellä ongelma! Ymmärtäminen Kilpailu ja käänteinen analyysi voi silti olla todella sekava. Tässä syy ...

Vaikka teidän Market Samurai Kilpailu moduuli mahdollistaa tiiviin, "yhdellä silmäyksellä" koska avain kilpailun indikaattoreita, monet näistä ovat kaukana täydellisestä. Esimerkiksi:

 • Google PageRank (PR) - tämä on Googlen oma mittari web-sivun "tärkeää" ja on jo pitkään ollut monissa teollisuuden vertailuarvo. Se on asteikolla 0-10, jossa pisteet 9-10 edustaa äärimmäistä viranomainen (think sivustoja twitter.com, Facebook.com jne) ja tulokset 0-2 ollessa alhainen viranomaisen sivustot. Vaikka haluamme toimenpiteitä Googlen (varsinkin kun optimoida Google), ongelmat PageRank (tai PR) on lukuisia:
  • Kankea YKSITTÄISNÄYTTEET - asteikko Googlen käyttö on "logaritminen", joka tarkoittaa kuilu PR 5 ja 6 on valtava (ja saa isompi joka päivä). Antaa laatu palautetta edistytään viranomaisiin, tarvitaan paljon enemmän rakeista toimenpiteitä (esimerkiksi desimaalin saanut kuin 5,2 out of 10)
  • Hidas Päivitykset - Sisäisesti Googlen mitta PageRank päivittyy dynaamisesti aina uusi linkki lisätään, mutta määrä että Google antaa sinulle päivitetään vain noin kolmen kuukauden välein. Se tarkoittaa, että voit vain saada palautetta 4 kertaa vuodessa! Joka imee. Mikä pahempaa, kun kilpailijat (tai sinä) käynnistää uuden sivun, että sivu tulee hetkessä saada viranomaisen sisäisiä sivuston linkit, mutta näkyy niin PageRank ZERO kunnes seuraava päivitys tapahtuu (jolloin voit ajatella kilpailijat ovat heikompia kuin ne todellisuudessa ovat - kohtalokas alokas virhe!).
  • Kunnes kuolema - Tämä tulee todennäköisesti vetää muutaman kommentin, mutta ennustan Googlen PageRank vedetään hyvin pian. PageRank oli aluksi julkisuus työkalu ja on nyt poistettu esillä Googlen työkalupalkin. Vaikka työkaluja, jotka voivat edelleen käyttää tietoja (mukaan lukien Market Samurai) ... Hyvin harvat real tavalliset ihmiset käyttävät sitä. Käytännössä ainoat ihmiset, jotka katsovat PageRank nyt ovat meille Hakukoneoptimoijat ... Mitä hyötyä Google sen ylläpitämisessä jotain, joka on pohjimmiltaan vain käyttää näitä SEO teollisuus? Siksi en usko, että se on pitkä tälle maailmalle.
 • Käänteinen laskee - Market Samurai tarjoaa valikoiman käänteinen laskee myös useita linkkejä sivuston, sivulle ja useita eri aloilla linkittää kohdesivustoa tai sivulle. Nämä ovat suuria toimenpiteitä määrän linkkejä, mutta eivät anna mitään tietoja LAATU. Maailmassa, jossa yksi hyvä linkki voi ajaa enemmän valtaa kuin 1000 köyhiä, määrämittaimet ovat rajalliset.
 • Specialist Indikaattorit - kilpailu moduuli näyttää linkkejä erikoisuus sivustoja koulutus-sivustoja ja korkean profiilin hakemistoja, kuten Yahoo ja DMOZ hakemistoja. Tämä antaa meille vihjeen läsnäolo "laatu" käänteisiä, mutta se on hyvin mahdollista saada uskomattoman voimakas yhteys profiili eikä oltava sidoksissa näistä lähteistä.


Good News - Nyt mysteeri on mennyt kaksi loistava uusia toimenpiteitä ...

Olemme todella innoissamme ilmoittaa integraation kaksi uutta, oivaltavaa mittareita meidän tietojen kumppanit Majestic SEO.

Päivitä Market Samurai tänään, ja löydät nämä kaksi uutta dataa pistettä SEO Kilpailu Matrix:

1. Uusi Merkitys Toimenpide - "Citation Flow" tai CF
(Kuten Googlen PageRank mutta rakennettu tavalla Hakukoneoptimoijat tarvitse sitä.)

Majestic SEO julkaisi hiljattain uuden metrinen nimeltään "Citation Flow" ja se on valmis menemään.

Citation Flow on hyvin samanlainen kuin PageRank. Olimme kunnia olla osa Majestic Beta tutkimuksissa (ja todellakin antoivat melko vähän palautetta suoraan niiden kehittäjät). Osana tätä, teimme laajan vertailun Citation Flow ja Googlen PageRank. Korrelaatio näiden kahden välillä on erinomainen.

Plus, auttaa hakukoneoptimoijat kuten sinä ja minä, voit myös saada näitä kriittisiä (ja kauan odotettu) ominaisuudet:

 1. Precision Sensible Measurement - Citation Flow on toimenpide 0-100 (eikä 0 -10), joten voit seurata edistymistä paljon tarkemmin.
 2. Säännölliset päivitykset Fast Palaute - Majestic päivitys niiden mittarit DAILY (pikemminkin kuin Googlen likimäärin 90 + päivä päivitys sykli).
 3. Pitkäikäisyys - kaupallinen metrinen vakiintunut toimittaja, voimme kohtuudella odottaa tämän tietolähteen pysyvän vakaana. (PageRank ei kanssa SEO yhteisö liikaa kauemmin me ennustaa!)


2. Uusi viranomainen Mittaa - "Trust Flow" tai TF
("Salainen kastike" modernin hakualgoritmien?)

On käynyt ilmi, raina voidaan hajotetaan lähiöissä - luotettuja sivustoja yleensä viittaavat luotettujen sivustojen ja ilkeä, ovela ja spammy sivustot pyrkivät yhdistämään toisiinsa liikaa.

Se miksi monet Hakukoneoptimoijat puhua "viranomainen" tai "hub" sivustoja ... Mitä he oikeastaan ​​puhumme käsitteestä "Trust" tai "viranomainen" ...

Toinen uusi toimenpide, "Trust Flow" on rakennettu analyysin kulkua "Trust" linkkien kautta luotettavista, ylemmän viranomaisen lähteistä.

Samanlainen Citation Flow, se pisteet pois 100 ja kuten odottaa saattaa, hyvämaineinen sivustot saada huipputuloksia ja uusia tai konstikas sivustoja saada pienellä tasoituksella.

SEO kommentaattorit ovat jo pitkään puhuneet vaikutuksesta linkkejä luotettavista lähteistä, ja Majestic Trust Flow, meillä on nyt laatumitta tästä.

Niille SEO Nörttien siellä - Luottamus Flow on samanlainen Yahoo kuuluisa TrustRank

Mitään ei rakastaa?

Vaikka nämä uudet mittarit ovat näkyvissä suurimman osan ajasta, pari markkinoiden saatoin löytää sijoittui sivua ilman Citation Flow tai Trust Flow arvoja. Nämä olivat pääasiassa epämääräisiä sivuja mega sivustot, kuten Amazon, Pinterest tai YouTube. Kuitenkin kummassakin tapauksessa, tarkistamalla Citation ja Trust Flow arvot, jotka olivat käytettävissä, olin vielä mahdollisuus saada hyvä mittari kilpailua.

Joten, mistä nämä uudet mittarit sopivat?

Nähdä Citation Flow ja Trust Flow toiminnassa, yksinkertaisesti avata SEO kilpailu moduuli avainsanan kohteisiin ja tuottaa tuloksia.

(Ja älä unohda, jossa "Add Custom URL" voit lisätä omia sivustoja vertailua)

Tässä yllä vielä esimerkkinä, mutta uuden mittareita osoittaa (huomaa uusi "CF" ja "TF" sarakkeita).

(Klikkaa kuvaa yllä nähdäksesi suuremman kuvakaappaus)

Extra Awesomeness # 1 - Citation Flow Tarkemmat käänteinen Raportti

Lisäksi integroida Citation Flow osaksi SEO Kilpailu Matrix, meidän yksityiskohtaisen takaisin linkki analyysin raportti (jonka avulla voit vakoilla kilpailijoita ja nähdä, missä kaikki teho suuri linkit ovat lähtöisin) on nyt myös virtansa Citation Flow metristä.

Takaisin linkki analyysi tarjoaa kattavan yhteenvedon sekä linkin viranomaisen ja ankkuri tekstiä. Tässä on esimerkki:

Joten, voit vihdoin saada SEO Blueprint linkin-verkosto kilpailijat, jotka perustuvat päivittäistä viranomaiselle tietoja!

Extra Awesomeness # 2 - Link Authority Visualisointi Kuvaajat

Sen lisäksi, että Citation Flow ja Trust Flow numeroita, Majestic SEO myös suuri visualisointi kuvaaja, joka piirtää sivustoja KOKO linkki profiilin kuvaajan Citation Flow vs Trust Flow ja väritiheys linkin taajuus.

Tässä kolme esimerkkiä, suosittu autonvalmistajat.

Hyundai

Audi

Toyota

Nämä ovat hienoa nähdä, yhdellä silmäyksellä, miten heikkoja tai vahvoja kilpailijan link-verkko on.

Voit käyttää näitä visualisointi kuvaajat yksinkertaisesti klikkaamalla Citation Flow tai Luottamus Flow numeroita SEO Kilpailu moduuli.

Nyt on sinun vuorosi: Katso miten sivustonne tehdä ...

Jos olet ollut vaikeuksia saada rankingissa (koska epäilet, että olet valinnut avainsanan, joka on liian kova) ... ja on vaikeuksia ymmärtää, miksi ...

... Tai haluat tietää todella, kuinka kaukana tai edessä te olette kilpailijoita rakentamisessa viranomaisen ja luottamus, sitten avata Market Samurai SEO Kilpailu moduuli ja katsomaan nyt.

(Muista: Sinun täytyy päivittää uusimpaan versioon ensin nähdä tätä uutta tietoa.)

Kaikkien Noble Samurai joukkue, toivotamme teille erittäin hyvää joulua ja turvallista Lomakausi!

Cheers,

Ben

PS - Jos pidät päivityksen, jakaa rakkautta klikkaamalla "Like"-painiketta yllä!

PPS - Pysy kuulolla vuonna 2013 - kaksi peli vaihtajat tulevat :-)

Noble on kirjoittanut 5 viesti (t) Noble Samurai

97 Responses to "Jotkut Free Christmas Cheer ..."

 1. Vau! Hyvää joulua teille myös!
  Olen miettinyt viime noin "todellinen" merkitys PageRank nykyään, ja olen selvästi nähdä, miksi luulet se kuolee joskus pian.

  Lisäksi olin todella kovasti töitä parantaakseen sivuilleni mutta muuten SE Liikenne PR ei oikeastaan ​​auttaa ollenkaan. Nämä 2 uusia ominaisuuksia avulla voimme tarkistaa päivittäin (vaikka päivittäin on liikaa, mutta ainakin viikoittain tai kuukausittain) ja tarkista, missä olemme menossa meidän vaivaa.

  Rakastan miten pidät ohjelmisto päivitetään jatkuvasti. Älä lopeta tee sitä!


  Tom vastasi:

  Jälleen kerran Noble Samurai on laittaa asiakkaan ensimmäinen. Ei ole olemassa monia tuotteita voi ostaa, jotka tarjoavat niin paljon enemmän rahaa sitten Noble Samurai. En ole `t tehnyt paljon yksi minun sivustoja jonkin aikaa, mutta viime viikkoina olen, ja jo käytössä tietosi Minulla on nyt kaksi avainsanaa kärkikymmenikköön Google. Monet kiitokset Tom, UK

 2. 2
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 19:08
  Sam sanoi:

  Kaikki nämä kellot ja pillit kuulostaa hyvältä.
  Mutta meidän täytyy tilata palvelun majesticseo saada että tiedot markkinoiden samurai?


  Noble Samurai vastasi:

  Ei tarvita erillistä lupamaksua, Sam, nämä uudet mittarit ovat osa järjestelyn Majestic SEO! ^ BMS


  Don vastasi:

  Tämä on yksi syy, miksi olette niin suosittuja! Jatkakaa hyvää työtä! Rakastan Samurai!


  Anthony Goodley vastasi:

  Market Samurai myös tätä arvokasta ja hyödyllistä tietoa Majestic SEO tekee Market Samurai vieläkin enemmän hyötyä kuin ennen ja vielä enemmän arvoa. Kiitos paljon tämän päivityksen.

 3. 3
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 20:06
  George sanoi:

  On hienoa nähdä näitä luotettavia mittareita rakennettu suoraan Market Samurai! Lopetin MS viime vuonna, mutta suuria parannuksia ovat saaneet minut palaamaan sinne. MS on tullut (jälleen) yksi suosikki työkaluja kilpailu tutkimus, sijoitus seuranta ja niin paljon enemmän.

 4. Woah! Tämä on valtava. Koska Citation virtaus ilmestyi muutama kuukausi sitten, olen aina salaa haaveillut se lopulta tullut Market Samurai.

  Nyt olet tehnyt sen. Tämä on uskomatonta.

  Paljon kiitoksia valtavasti vaivaa tämän suuren ohjelmiston.

  Keep it up, ihmiset.

 5. Olen samaa mieltä mieltä, että Google ei ole mitään aikomusta jatkaa näyttämällä PageRank. Se on vain ajan kysymys, kun se menee pöh!

  Innolla näitä uusia ominaisuuksia Market Samurai. Kiitos päivitykset!

  Rk

 6. MS on tulossa takaisin tulla yksi parhaista työkaluja siellä! Kuitenkin olimme silti kiva nähdä Moz verkkotunnuksen viranomaisen laskelmiin!

 7. 7
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 21:29
  Pablom sanoi:

  Im pilvessä! Mahtava päivitys! Kiitos Cyber ​​Santa!

 8. Erinomainen lahja .... Rakastan tätä uutta ominaisuutta! Jälleen kerran, kiitos Market Samurai Team! Toivotan teille hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta. :-)

 9. 9

  Vau - Se on hienoa. Tarvitsen päivä todella käydä läpi tämän ohjelmiston. Olette mahtavia!

 10. 10
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 21:35
  Kent sanoi:

  Kauniisti kirjoitettu, informatiivinen viesti. Kiitos paljon.
  Olen aina sitä mieltä, että Noble Samurai on loistava ohjelma kunnollinen (pieni) summa rahaa. Arvosta tutkimus ja kehitys, että olet tehnyt sen myös.

 11. 11
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 21:35
  Emma sanoi:

  Te todella rock!

  CF ja TF ovat todella awseome. Hienoa pojat

 12. Kiitos, että hyödyllinen joululahja! :) Älä CF ja TF tekijät tarkastetaan URL tasolla tai sub / root domain?


  Noble Samurai vastasi:

  Hi Pawel - CF / TF mittareita sovelletaan URL kyseisen sivun. Tässä Knowledge Base-artikkelissa muutama lisää yksityiskohtia. ^ BMS

 13. Kiitos näistä voimakas joululahjoja!
  Olet mahtava ,-)
  Toivotan teille hyvää joulua ja Hapyy uusivuosi.
  Katia

 14. Hyvää työtä, pojat. Hyvä nähdä, että olet kehittää työkalu jatkuvasti.

 15. 15
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 22:05
  Maria sanoi:

  Voi tämä on mahtava, kaksi uutta mittareita, joka laittaa MS jälleen kärjessä SEO työkaluja saatavilla tänään.

 16. 16

  On hienoa, että Majestic ja Samurai ovat tulossa omat luottamus ja sijoitus tekijät.

  Google näyttää ottavan tietonsa suljettujen ovien takana, että voisi olla hyödyllistä Hakukoneoptimoijat. Useammat yritykset kuten Noble Samurai ja Majestic voi kääntyä käytettävissä datan hyödyllisiä työkaluja arvokkaampia ne tulevat niille meistä teollisuudessa.

  Kiitos, jatkaa hienoa työtä!

 17. Hyvää työtä!

  Työnantaja maksaa Majestic SEO, mutta ottaa tämä tieto rakennetut MS näin auttaa minua paljon :)

 18. Upea ohjelma, joka tarjoaa ja yli toimittaa. Kaverit on suuri joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta

 19. 19
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 22:29
  Luffy sanoi:

  Vau, Im yllättynyt. kiitokset näitä ylimääräisiä herkkuja.

  Hyvää joulua

  Luffy

 20. 20
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 22:33
  Jarek sanoi:

  Paljon kiitoksia tästä lahjasta. Kuinka ajaa Citation Flow Analysis (kuten toinen kuva)?

 21. Kiitos tästä loistava uusi ominaisuus guys! PageRank ei ole suurin kilpailu metrinen käyttää ja CF ja TF tuoda lisää hyödyllistä tietoa.

  Ja toinen joululahja: kunnes tänään, olen oikeastaan ​​koskaan ymmärtänyt, että voisit tarkastella yksityiskohtaisesti takaisin linkki analyysin raportin Market Samurai! En keksi idean ennen napsauttaa pikku nuolta sivuston SEO kilpailuun moduuli (oho). Olen aina käyttänyt muita ohjelmia hakea takaisin linkki tietoa, mutta se on niin kiva tietää, että tämä on todella saatavilla myös Market Samurai!


  Frank Janssen vastasi:

  En ollut tietoinen yksityiskohtaisesti takaisin linkki raportti kumpikaan. Meidän on keskityttävä "tuumaa leveä, mailin syvä" (oppinut sen Jim Cockrum)

  Yritin selvittää, miten saada raportin mutta selitti sen: klikkaa nuolta takana URL

  bedankt
  Frank

 22. 22

  Olen vaikuttunut liioittelematta! Kiitos ja Hyvää Joulua !!!

  David

 23. 23
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 23:16
  Keno sanoi:

  Hei Ben!

  Kiitos paljon tästä hyvä uutinen! Aion päivittää MS tänä iltana Tauon Fifa 13 Xbox (Muuten: Kuka haluaa pelata? Lisää minut "oelpeace")).

  Anyways ... Toivotan teille Hyvää Joulua aikaa ja ja ihana korkea-arvoinen uusi vuosi !!!

  Kippis sumuinen Hampuri!
  K.

 24. 24
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 23:33
  Nathan sanoi:

  Olen käyttänyt Market Samurai muutaman kuukauden ajan ja olen rakastunut tämän ohjelmiston. Itse SEO kilpailu moduuli on yksi rakastan käyttää useimmin kerran löydän ryhmälle mahdollisia avainsanoja. Kiitos pitää asiat ajan tasalla!

 25. 25
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 23:36
  Terence sanoi:

  Joka ei usko Santa nyt? :)

  Nämä ovat yksinkertaisesti mahtavia uusia mittareita.

  Merry Xmas kaverit ja kiitos aikaisin lahja !!

  -Terry

 26. 26
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 23:54
  Lloyd sanoi:

  Onko MS yhä käyttää Bing PageRank tekijät? ja hakutulokset ja ei google?


  Noble Samurai vastasi:

  Hi Lloyd - Bing käytetään (pakosta) vain muutamia kilpailutekijöitä, ei liikenteen tai sijoitusta - joka on aina peräisin Google.
  Ja jos tulet katsomaan meidän edellinen blogi , löydät olemme tuonut mukanaan joitakin uusia kilpailun mittareita Hakusanat tutkimus samoin! ^ BMS

 27. 27
  Käytössä 20 joulukuu 2012 klo 23:55
  Xavier sanoi:

  Hei kaverit,

  Se on hienoa työtä ... Uskon, että olen todella nauttia näitä uusia tietoja! Päivittää käynnissä ... :)

 28. 28
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 00:00
  Jack sanoi:

  Kiitos Guys

  Vaikka iso G on kiireinen elämä vaikeampaa Hakukoneoptimoijat - olet tuomassa takaisin tasapainoon. G vie trendejä sivustot - ja tuo ulos CF ja TF - jotka ovat todella hyödyllisiä työkaluja.

  Lyön vetoa G todella rakastaa ya sitä - nyt kun ne vain näyttävät välitä voittoja.

 29. Olet oikeassa. Mikään ei ole rakkautta. Tämä on hieno lisä jo loistava työkalu.

 30. 30
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 00:30
  Erik sanoi:

  Rakastan tätä ja ihmettelin, kun se olisi tullut MS. Tarvitsen uusia opetusvideoita Luulen, erityisesti tätä. Minä ainakin, olisi mukava nähdä miten lisätä näiden tekijöiden oman sivuston. :)

 31. 31
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 00:40
  seonara sanoi:

  Vau, olen hyvin vaikuttunut nähdä al muutokset, arvokas lisät. MS tekee tutkimusta todella plesure:]

  Kiitos ja kippis 2012 juhlia kaikille,
  CA

 32. PR ei oli mitään pitkään. Kun PR 1 sivusto voi olla numero 1 ja PR 6 sivusto on numero 8 kaikkien pitäisi ymmärtää, että PR tarkoittaa juurikaan mitään niin ei ole yllätys mielestäni se on menossa pois.

 33. 33
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 00:51
  Marijke sanoi:

  Näyttää hyvältä, aion kokeilla sitä! Sinulle hyvää joulua myös siitä sateinen Holland!

 34. 34
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 00:54
  Terry sanoi:

  Tämä on mahtavaa kamaa. Me kaikki yritämme pitää päämme vedenpinnan yläpuolella ja auttaa asiakkaitamme ymmärtämään, mitä pitää tehdä ja miksi se kestää niin kauan lisätä tai säilyttää rankingissa.

  Dont know, mitä tekisimme ilman apua Market Samurai.

  Kiitos vielä kerran ja nauti suurta ja iloista lomakautta.

 35. 35
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 01:02
  Miladin sanoi:

  Erittäin hyviä ominaisuuksia, olet mahtava kaverit! Kiitos :)

 36. Kiitos teille. Kuten aina tuo Extraordianry arvo pöytään ja jokainen pieni jatkuva parantaminen Market Samurai tekee työni hieman vähemmän monimutkaista.

 37. Tämä on pelottavan mahtava päivitys! MS vain pitää saada paremmin ja paremmin, vaikka kaikki Googlen päivitykset. Tämä on todella paras avainsanan, kilpailu, ja kattava analyysi työkalu verkossa.

  Kiitos ja hyvää joulua sinulle!

 38. Hyvää joulua todellakin, Bloggaanko Market Samurai säännöllisesti. Nämä kaksi uutta mittareita, jotka te asentamasi varmasti olemaan arvokkaita.

  Ammattilaisena Calgary Internet markkinoija. Olen aina etsimässä uusia tapoja maksimoida minun käänteisiä ja tämä tulee varmasti kertoa mitä on tekeillä minun kilpailuun. Samoin, kuin oma yhdistää rakenteen.

 39. 39
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 01:32
  Freddie sanoi:

  Olen rekisteröitynyt Samurai. Täytyykö minun ladata ilmaiseksi Xmas tarjous tai se on automaticaly lisätään pakettini?


  Noble Samurai vastasi:

  Hi Freddie - se on osa ohjelmiston ja (tai on jo) tulla läpi tavallisesta päivitys. Mitään lisättävää tai klikkaa! Kuten aina, jos sinulla on ongelmia tai erityisiä quesitons, ota yhteyttä tukeen ja me selvitämme sen pois ... ^ BMS

 40. WOW joulu on tullut jo tämä on aivan uskomaton. Kiitos paljon. Ottaen huomioon, että ei ole kuukausimaksun tällä ohjelmalla on todella uskomaton

  Rakastan Market Samurai ja rakastan teitä tuestanne ja omistautuminen ohjelmiston.

  On suuri Crimbo

  Danny

 41. 41
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 01:59
  simon1066 sanoi:

  Klikkaamalla joko CF tai TF arvo vie Majestic Site Explorer sivulla, jossa CF ja TF arvot poikkeavat MS. Olen varma, että siellä on selitys, mutta en silti kiinnostaisi tietää miksi.

 42. 42
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 02:05
  Elmarie sanoi:

  Vau! Joululahja eikä päivääkään liian aikaisin! Kiitos pitää meidät ajan tasalla kaikista muutoksista online-markkinoinnin. Olette loistava!

 43. 43
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 02:40
  Tom sanoi:

  Erinomaisia ​​ominaisuuksia! En voi odottaa kokeilla niitä. Tiimi jalo samurai ovat fantastisia. Innolla 2 peli muuttuu ensi vuonna. Hyvää joulua!

 44. 44
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 03:08
  yAzores sanoi:

  Tämä säästää minua valtavasti tuntia joka kuukausi analysointiin käänteisiä minun kilpailijoita. Minun ei tarvitse käyttää majesteettinen SEO enää etsiä CF / TF. Kiitos Market Samurai, mikä loistava joululahja!

  Innolla uusia päivityksiä 2013!

  Terveisin,
  John

 45. Olen vaikuttunut siitä, miten voit jatkuvasti tehdä hyvä ohjelma vielä suurempi. Sinä vain pitää lisätä arvoa ja lisäarvoa. Ostot Market Samurai on yksi parhaista ostoista olen koskaan tehnyt.

 46. 46
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 03:37
  Andre sanoi:

  Tällä hetkellä napsauttaa CF ja TF sarakkeet näyttää Majestic sivu analysoitavaksi tavoite koko toimialueen, ei tietyn sivun. Toisin sanoen, jos Etsin huipulla tulos avainsanan, joka on käytössä Amazon, lainaus virtaus ja luottamus virtaus Market Samurai heijastavat kyseisen sivun, mutta kun klikkaa nuolta mennä Majestic, saat lainaus virtaus ja luottamus virtaus Amazon.com.

  Onneksi voit silti käyttää Majestic yhteenveto sivun varsinaisen osoitteen klikkaamalla MS "BLP sarakkeeseen. Yhteenvedossa CF ja TF.


  Noble Samurai vastasi:

  Hei Andre ja Simon1066 - pahoillani, se oli vähän valvonta, joka olisi vahvistettava seuraavassa pieni päivitys! ^ BMS

 47. 47
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 03:40
  Alex sanoi:

  Happy Holidays sinulle, pojat ja tytöt klo NobleSamurai!

  Kiitos ihana lahja todellakin!

  Olen juuri potkut jopa aivan upouusi, juuri ladannut versio MS (0.92.37) nähdä uusia mittareita työssä.

  Ne eivät näytä numeroita, mutta ei kaikissa hankkeissa / avainsanat, joissakin hankkeissa / avainsanat sarake on tyhjä.

  Voisitko auttaa selittämään, mikä voisi olla ongelma aihioita?

  Kiitos jo etukäteen,
  -AW


  Noble Samurai vastasi:

  Hei Alex - kuten Ben selitetty blogissa edellä (kohta "Mitään ei rakastaa?") Saattaa olla muutamia aihioita siellä täällä. Majestic SEO: n indeksi on valtava, mutta vielä ne eivät aivan saavuttavan viimeinenkin nurkka rainan (vielä).

  Tämä on jotain, joka vain parantaa - kuten, tulee vähemmän ja harvemmin - ajan, kuitenkin. ^ BMS

 48. 48
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 03:43
  Stuart sanoi:

  Enemmän kelloja ja pillejä kuin Joulupukin reki ... Kiitos ..

 49. 49
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 03:50
  Sam sanoi:

  Suuri päivitys ja turvallista joulua kaikille teille.

 50. 50
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 04:08
  markly sanoi:

  Upeaa työtä :)

 51. 51
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 04:29
  Chrisp sanoi:

  Mitään ajatuksia lisäämällä muokattavissa Paikallinen suodatin SEO Kilpailu Matrix?

  Olisi hienoa asettaa hakupaikan (samanlainen kuin mitä on tällä hetkellä saatavilla Google Search) luodessaan ensimmäisen sivun tulokset kilpailun matriisi.

  Tämä sijainti suodatin voi jopa asettaa hankkeiden tasolla. Minulle ominaisuus kuin tämä olisi aivan uskomatonta.

  Kiitos!


  Noble Samurai vastasi:

  Mielenkiintoinen ajatus, Chris - voi Ehdotan myös lähettää tätä meidän Ominaisuuspyynnöt foorumi liikaa? Meillä on usein enemmän ideoita kuin meillä on aikaa toteuttaa joka tapauksessa, mutta jos tarpeeksi moni nähdä ja äänestää oman ehdotukseni me todellakin tarkastella sitä! ^ BMS

 52. Vau!

  Hyvää joulua teille kaikille, myös!

  Se on vähän asioita, kuten tämä, jotka estävät meitä uskollisia Market Samurai ja tulevat takaisin enemmän!

  Kukaan ei siellä lyö Market Samurai laatua ja asiakaspalvelua! KUKAAN !!!

  Kiitos näistä kaksi uutta pikku prezzies!

  Ron

 53. Happy Holidays ja kiitoksia guys !! Joulu saapui varhain kiitos teille. Kiitos ylimääräisiä herkkuja minun SEO varastointi !!!

 54. 54
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 05:43
  Julia sanoi:

  Hei,

  Kiitos uusia ominaisuuksia. Olin klikkaamalla ympärille tarkistaa ne pois ja en löydä takaisin linkki analyysi raportti että näytät kuvassa. Jos klikkaan "käänteisiä" välilehden Majestic, saan erinäköisiä raportin. Minne voin mennä löytää yhden keikan?

  Kiitos paljon,
  Julia


  Noble Samurai vastasi:

  Hei Julia - klikkaa pikku kolmiota avata työkalupakki - tässä on kuvakaappaus, joka voi auttaa: http://goo.gl/D9Fva ^ BMS

 55. Hyvää joulua kaikille Noble Samurai.
  Erinomainen uusi lisä MS ja AS.
  Kiitos,
  Frank

 56. 56
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 07:07
  Bane sanoi:

  mies tämä on mahtava uutinen! Kiitos! Säästää minulta klikkaamalla osaksi Majestic käsin nyt. Tämä on todella hyvä läsnä. Tekee minut erittäin onnelliseksi sijoittaneen MSAM :)

  Cheers

 57. 57

  Kiitos varhaisen joulun Pressies kaverit.

  Toivon teille kaikille Market Samurai on fantastinen joulun. Tässä on vuoden runsaus vuonna 2013 (jos saamme läpi tänään [21/12/12], joka on :) )

  Lämpimin terveisin
  Elly

 58. Hyvää joulua ja kiitos tästä loistava työkalu.
  Se säästää minulta paljon aikaa ja vaivaa. Kiitos. Grazyna

 59. 59
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 08:57
  Ileane sanoi:

  Hei! Tämä on loistava päivitys! Yhdistettynä PDF raportoi, että saan nyt kun olen päivittänyt olen onnellinen asuntoauto. Kiitos niin paljon.

 60. Mielestäni Google on väsynyt tekemään PR enemmän accurated.

 61. 61
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 09:08
  Terence Blackburn sanoi:

  Wicked. Lataan päivityksen kun puhumme (tai kun kirjoitan, mitä ...).

 62. 62
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 09:47
  John sanoi:

  WOW Hyvää joulua Guys ja kiitos pitää meidät "ennen game'Market Samurai on loistava työkalu ja se vain paranee - Hyvää joululoman ja fantastinen 2013

 63. 63
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 12:39
  Simon sanoi:

  Sheesh, ajattelin olimme nähneet kaiken ja mennä ja keväällä tämä meille. Suuri Xmas läsnä. Kiitos paljon ja on suuri.

  Kippis.

 64. 64
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 13:27
  Glenn sanoi:

  Vain havainto - teidän esimerkki "jatkaa neuvoja", Forbes No.1 on paljon pienempi pistemäärän CF ja TF kuin toiset.
  Tiedän yhden voi luottaa vain nämä 2 tulokset, mutta silti ...
  Kommentteja?

 65. 65
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 13:37
  Ernie sanoi:

  Ei voi odottaa kokeilla tätä. Samurai on ollut hidasta tänään jostain syystä.

 66. Kiitos kaverit,

  Erittäin Noble Chistmas lahja Samurai todellakin.

  On suuri joulun ja uudenvuoden

  JB

 67. 67
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 16:00
  Pat sanoi:

  Etsin kokeilla tätä myös.

 68. 68
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 19:37
  Sjoerd sanoi:

  Vain joululahja olin odottanut!
  . ____
  . .- "+" "-. __,, ___,
  . /.'.'A_'* .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  - ... .- '\ (- | __ | _ |' _ | _,,

  . / \ _ | | (_) || (_ | (_ | \ // _)
  . `-., ____, .- '/

  Koko ahkera Samurai joukkue!

 69. 69
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 20:01
  gms247 sanoi:

  tämä on vain hienoa olla totta :) !! kippis

 70. 70
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 20:02
  Chris sanoi:

  Minä vain juoksin tämän muutaman KWS ja wikipedia ja about.com tuli hieman alhainen #s.

 71. 71
  Käytössä 21 joulukuu 2012 klo 21:47
  Kevin sanoi:

  Ylimpänä kilpailu, jossa MS kuuluu, suuri lisäksi mitä on jo mahtava valtti SEO.

  Hyvin tehty.

  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

 72. te rokkaavan, kiitos tästä erityinen lahja :)

 73. Joten olen vain ihmetellä, kaikki tiedot, jotka jalo samurai on vetänyt pois Majestic Seo suosittelisitte että hankimme Majestic SEO paketti jonkinlaista tai on tietoja, että me tarjotaan kautta ilmainen tili tarpeeksi, sekä voi voit ehkä tehdä postitse tai video millaisia ​​käänteisiä ovat tehokkain niistä ja miten löytää ne.

  Alkaen tiedot, jotka minulla on, .gov and.edu, ovat paras sellainen linkkejä ole mutta mielelläni kuulla viranomaista.

 74. 74
  Käytössä 22 joulukuu 2012 klo 01:22
  Matt sanoi:

  Kiitos pojat! Tämä on hyvä kirjoittaa ylös ja suuri lisäksi ohjelmisto.

  Hyvää joulua!

 75. 75
  Käytössä 22 joulukuu 2012 klo 08:14
  Mike sanoi:

  Kiitos Santa !!! Tämä on suuri lahja !!

 76. 76
  Käytössä 22 joulukuu 2012 klo 21:02
  David said:

  Wow, this takes understanding your keywords to a whole new level. Thanks for the great Christmas present.

 77. well done! great work guys

 78. Incredible gift! Thanks too much.

  Can't wait to get this into action. You've outdone yourself as usual.

  Best to you and yours through this season. I've got to get busy and send some people your way…

 79. What an awesome gift!
  Thank you guys!
  Great addition to our tools kit!

 80. Thanks again MS for supplying such useful information. I am sure I speak for every one by saying how much your help and expertise is appreciated.

 81. Hyvää työtä!
  Thank you guys!

 82. LIKE – IT !

 83. It's great to see the new metrics; Will put them to good use come 2013.

 84. Just wanted to say a big Christmas thank you to everyone at Market Samurai.

  I'm still getting to grips with everything in terms of SEO and even using Market Samurai to it's greatest potential but the resouces available and consistent updates mean there are no excuses for me not to learn!

  Very interested to see if PR goes to the dogs as well. Would be a nice change from the way things have been for so long and make things a lot more dynamic when it comes to assessing competition.

 85. Been using Market Samurai in a while and the tool is really awesome!