Uusi Google Avainsana Planner Tool & Market Samurai Päivitä

Jaa Button

Kulunut viikko on ollut tapahtumarikas täällä Noble Samurai HQ, ja halusimme tuoda sinut vauhtiin tilan Hakusanat tutkimus moduulin Market Samurai.

Google ilmoitti tämän vuoden toukokuussa, että se olisi korvaa avainsanatyökalussa uusine Avainsana Planner - voit lukea siitä lisää täältä .

Virallista sanaa oli he eläkkeelle avainsanatyökalussa kohti heinäkuun lopulla, joten heti asettaneet itsellemme tehtäväksi tehdessämme Hakusanat Tutkimus moduuli työtä Avainsana Planner.

4 viikon kuluttua satoja purkkia Pepsi Max, ja lukemattomia riviä koodia meidän kehityksen tiimi, meillä oli versio Market Samurai, joka oli työskennellyt Avainsana Planner - mutta meillä oli vielä laittaa sen läpi asianmukaisen testauksen.

Nopeasti eteenpäin viime viikon perjantaina meillä oli kourallinen raportteja valuu läpi tukemme jonon nykyisestä Hakusanat tutkimus-moduuli ei lataudu joillekin käyttäjille.

Sisäistä testausta ei voinut kopioida kysymys (kuten niin usein käy!), Joten pyysimme käyttäjiä antamaan vianetsinnän lokit. Kun tarkastelet vianetsinnän lokit kävi ilmi, että Google oli alkanut pakottaa ryhmittymä Adwords käyttäjät voivat käyttää Avainsana Planner.

Joten meillä on ollut nopeuttaa meidän aikataulun.

Mitä tämä tarkoittaa Hakusanat Tutkimus moduuli?

Alkaen käyttäjien näkökulmasta Hakusanat tutkimus moduulin pitäisi silti toimia hyvin samaan tapaan kuin ennen. Suurin osa muutoksista on tehty kulissien takana, ja olemme tehneet parhaamme minimoida vaikutus työnkulkua - 95% käyttäjistä käyttää edelleen vanhaa Avainsanatyökalua versio toistaiseksi, ja ei tule havaittavaa vaihtaa Hakusanat Tutkimus moduuli näille käyttäjille.

Kun teet Hakusanat Tutkimus, Market Samurai tarkistaa, jos sinulla on vielä pääsy avainsanatyökalussa ja ajaa nykyinen versio App. Jos Google on siirtynyt AdWords-tiliä käyttää Avainsana Planner, Market Samurai huomaa tämän, ja kertoa, että sinun täytyy päivittää erityinen versio, joka toimii Avainsana Planner.

Tärkein muutos Hakusanat tutkimus moduuli on se, että nyt käyttää oletuksena Tarkka osuma tiedot, mutta sitä käytetään oletusarvoisesti laaja haku.

Jos et tiedä eroa hakutyyppejä, tässä on nopea pilaantunut miten ne eroavat toisistaan:

 • Tarkka haut - Ottelua tyyppi asetettu "tarkka haku", SEO liikenteen luku koskee, kuinka monet ihmiset ovat kirjoittamalla tarkka termi olet tutkimassa. Esimerkiksi jos avainsana on taimenen kalastus "sitten SEOT tarkkaa hakua osoittaisi, kuinka monta ihmistä kirjoitettu lause 'taimenen kalastus" Google ja napsautti läpi käydä ykkönen sijoittui sivuston hakutuloksissa.
 • Laaja haut - Ottelua tyyppi asetettu laaja haku, SEO liikenteen luku koskee kuinka monta ihmistä etsivät lause sisältää sanat "taimen" ja "kalastus" (missään sanajärjestys) sekä muita sanoja, ja sitten napsauttamalla vierailla numero yksi sivusto hakutuloksissa.

 • Ilmaushaut - Ottelua tyyppi on 'lause ottelu ", SEO liikenteen luku koskee, kuinka monet ihmiset etsivät sanoja sisältäen sanat avainsanan kyseisen sanajärjestys, ja sitten napsauttamalla vierailla numero yksi sivusto hakutuloksissa.

Miksi päätimme mennä Tarkka osuma tietoja

Kun aloitimme Market Samurai hieman alle 5 vuotta sitten, se oli hyvin suosittu SEO yhteisö käyttää Broad hakutyypiksi tekemiseen SEO tarkoituksiin. Logiikka oli, että jos olit saada # 1 ranking hakusanalla "koiran koulutus", niin voisitte usein saada # 1 ranking "koulutusta koira" ja monet pitkän hännän versioita avainsanoja.

Kuitenkin vuosien mittaan jatkuvasti tarkistuksia Googlen algoritmi ja lisätä hakukoneen kilpailu, tämä on osoitettu olevan vähemmän ja vähemmän totta kuin pääsääntöisesti.

Olemme kuulleet lukemattomia raportteja asiakkailtamme, jotka ovat saavuttaneet # 1 sijoitusta avainsanan jotka ovat ilmoittaneet, että tarkka ottelu liikenne-ennusteiden ovat paljon lähempänä heidän varsinainen havaittu liikennettä, eikä liian optimistinen laajan haun arvioita.

Tämän seurauksena ajan konsensus SEO yhteisö on siirtynyt suosimaan Tarkka osuma tietoja, kuten voit vain todella optimoida sivustosi tarkka avainsanailmauksia.

Monet käyttötarkoitukset tavoitti meidät ja pyysi meitä tästä, ja jos katsomaan tätä säiettä siitä Warrior foorumi, näet, että useimmat ihmiset suosittele Tarkat osumat sijasta laaja haku, koska se tekee paljon järkeä, kun teet Hakusanat Tutkimus SEO tarkoituksiin - joten on järkevää tehdä se oletus lähtien.

Nykyinen suositus on optimoida tarkan haun avainsanoja, ja jos saat lisää liikennettä (kuten epäilemättä silti) johtuen myös piristymisen joitakin pitkän hännän rankingissa niin hoitaa että bonuksena. On paljon parempi olla varovainen ja aliarvioida tuloksia ja saada "mukavia yllätyksiä" kuin odottaa vyöry liikennettä perustaessaan tavoitteesi ylioptimistisia laajan haun tiedot.

Sana Hakusanat tutkimus esiasetukset

Google on julkaissut Avainsana Planner ennen ilmoittamaansa määräaikojen vielä ei ole ollut paljon aikaa nipistää Hakusanat tutkimus suodatin esiasetukset tuottaa parhaat tulokset perustutkimuksen avainsanan tutkimus skenaarioita.

Tulee laajenemaan tulevina viikkoina tarkentaa näitä suodattimia. Jos sinulla on suositellut asetukset ovat kunnossa, ota rohkeasti jakaa ne kommentit alla!

Toistaiseksi, jos et saa takaisin niin paljon tuloksia, kun teet avainsanan tutkimusta kuin oletat, niin voit rentoutua suodattimia vähän suodattaa vähemmän avainsanoja pois, koska Tarkka osuma numerot ovat yleensä paljon pienempi kuin heidän Laaja tai Ilmaushaku kollegansa.

Olisi kiva kuulla palautetta!

Meillä on vielä useita parannuksia, että me tullaan täytäntöön tulevina viikkoina, kuten nopeutuminen koko Hakusanat tutkimus-moduuli. Tulemme myös päivitämme opetusmateriaaleja, jotta ne vastaavat uusimman version Market Samurai.

Koska tämä uusi ja parannettu versio Hakusanat tutkimus moduuli rullaa ulos käyttäjille, me todella tarvitsemme te kertoa meille, mitä pidät (tai et pidä) noin uuden version, jotta voimme priorisoida uusia ominaisuuksia vastaavasti.

Jos haluat kokeilla uutta Avainsana Planner versio Market Samurai, tai antaa palautetta uuden rakentaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@noblesamurai.com - tukitiimillemme odottaa innokkaasti palautetta!

Eugene

Eugene on kirjoittanut 18 post (s) Noble Samurai

Yksi vastaus "Uusi Google Keyword Planner Tool & Market Samurai Update"

 1. 1

  Kun teet tarkka haku tutkimusta lor vähän liikennettä avainsanoja voin poistaa suodattimet kokonaan ja keskittyä arvioitu liikenteen ja semanttinen laatu itse avainsanan, joka on sanoa, miten hyvin avainsana vastaa liiketoiminnan tavoite Yritän saavuttaa. Sitten menen katsomaan kilpailua moduuli tarkistaa, että kiipeily ensimmäiseen paikkoja on todella mahdollista.

  Kun haut ovat erittäin alhaiset, saatat päätyä 3-5 tuloksia, vaikka suodattimet ovat melko alhaiset. Parempi poistaa ne kokonaan ja katso jos avainsanan vähemmän liikennettä ehkä parempi oman liiketoiminnan tavoite.

  Enemmän suosittuja avainsanoja, sen sijaan, tai kun käytetään laajasti hakuja pidän SEOT noin 40 ja sitten suodatettava tuloksia semanttista ja comptition perustuva lähestymistapa on kuvattu edellä.

  Kiva nähdä teidät kovasti työtä jälleen ohjelmisto pysyä Googlen päivitykset. Voinko siirtyä uuteen versioon heti tai minun täytyy odottaa Google vaihtaa AdWords-tilin ensimmäinen?

  Kiitos teidän ponnisteluja.
  Emanuele's viime blog post ... Ci Basta davvero un'adsl keskinkertainen?