Googlen uusi Avainsana Planner - miten se tekee Market Samurai nopeammin!

Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että pitkän odotuksen jälkeen - Google on eläkkeellä se vanha "Avainsanatyökalu", ja se korvattiin se uusi kiiltävä "Avainsana Planner".

Saat yksityiskohtaiset tiedot muutoksista ja mitä tämä merkitsee toimivuutta Market Samurai lue meidän viime blog post.

Voit lukea lisää joitakin tietoja muutoksista (kuten niiden poisto laaja ja ilmaushaussa tiedot), että Google on tehnyt kautta virallinen blogi artikkeli https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Hyvä uutinen on olemme työskennelleet kovasti, jotta tämä siirtyminen mahdollisimman sujuvasti asiakkaillemme, ja versio Market Samurai, joka on yhteensopiva Avainsana Planner on ollut testausvaiheessa yli kuukauden nyt.

Tänään olemme tehneet tämän uuden "Avainsana Planner" versio elää (yksinkertaisesti päivittämisen Market Samurai uusimpaan versioon käynnistämällä sovelluksen ja sanomalla "Kyllä" päivityksen valintaikkuna koodin).

Ja olemme todella innoissamme voidessamme ilmoittaa, että ...

Uuden Avainsana Planner rakentaa Market Samurai on paljon nopeampi kuin koskaan ennen!

Luonne vanhan avainsanatyökalun teki hyvin hidas prosessi kerätä kaikki avainsanan tiedot tarvitset tehokkaan avainsanan analyysi. Uuden Avainsana Planner rakentaa paljon snappier mikä tarkoittaa, että voit tehdä avainsanan tutkimusta alle puolet ajasta verrattuna vanhan Avainsanatyökalu!

Mikä on muuttunut Market Samurai uuden Avainsana Planner tietoja?

Jos et ole varma, mitä tämä kaikki merkitsee Market Samurai käyttäjille, tärkeintä on ymmärrettävä, että hyvin vähän on todella muuttunut.
Perusteet avainsanan tutkimus pysyy samana kuin ne aina ovat, ja suurin osa tuttuja elementtejä Market Samurai käyttöliittymä ja työnkulku oleskelevat laittaa.

On olemassa muutamia näkyviä muutoksia kuitenkin huomattava:

 • Olemme nyt oletuksena Tarkka osuma tilaan avainsanan tutkimustietoa, kuten selitetään tarkemmin viimeinen blog post ja Googlen virallisessa lehdistötiedotteessa . Tämä näkyy pienemmät numerot hakuun liikennettä kuin niitä voi käyttää, mutta me tunnemme ne ovat enemmän osoitus tulokset näet pitkällä aikavälillä.

 • Olemme päivittäneet kultaista sääntöä suodattimet käyttämään uutta Majestic SEO kilpailu mittareita sijasta yhä-epäluotettavia SEOC arvoja. Joten jälleen kerran numerot itse on erilainen, mutta tarkoitus suodattimen oletusarvot pysyy samana. SEOC on lakannut olemasta luotettava metrinen mitata "määrä" hakukone kilpailua.

  Monet muut kilpailevat Hakusanalla tutkimus palveluja kuten ystävämme Wordtracker ovat siirtyneet käyttämään monta kertaa avainsana esiintyy sekä osaston Tag JA ankkuri teksti linkit takaisin sivulle (mitä nykyään kutsutaan "TAComp"), niin paljon luotettava mittari määrä hakukoneen kilpailua.

  SEOC oli hieno vuosina 2008-2009, mutta räjähdysmäinen kasvu sivuilla Internetissä vuodesta tekee suhteellisen merkityksetön numero 2013.

 • "Adwords" suodatin osio on poistettu, ja AWCPC numero on nyt osa kaupallisuus sarakkeeseen. AWCTR, AWT ja AWV eivät ole enää käytettävissä Google on poistanut tämän tieto heidän Avainsana Planner-työkalu. Meillä on vielä tarjota AWCPC ja AWI (Adwords Impressions), ja SEOV kuitenkin (kuten Google tarjoaa edelleen näitä tietoja).

 • Vanha "Competition"-sarakkeessa on nimetty uudelleen "Basic Competition", jotta se erottuisi "Majestic Competition" mittareita nyt suositeltavaa käyttää.

 • "Organic"-sarake sisältää nyt "AdWords Impressions" (AWI) metrinen, joka on samanlainen kuin vanhemmat AWT (Adwords Traffic) - vaikka meidän tutkimus on osoittanut, että se ei ole aivan sama numero, mutta sitä voidaan käyttää melko hyvä korvaava .

 • "Match Type" pudotusvalikosta vaikuttaa vain tulokset AWCPC sarakkeen ja SEOV sarake - haku liikennetiedot ovat nyt aina täysin vastaavia hakuja ainoastaan ​​(kuten Google antaa vain Tarkka osuma tiedot nyt).

Käyttämällä lause Laaja haku Ratio (PBR) ei enää suositella:

Vaikka PBR metrinen pysyy käytettävissä käyttää, jos haluat sen, me poistamme sen meidän default suositellut asetukset ja meidän koulutusta. Se oli innovatiivinen ja aikaa säästävä ominaisuus, kun numerot voitaisiin vedota, mutta ajan mittaan niistä on tullut vähemmän ja vähemmän luotettava. Näemme villi vaihtelua datan palasi Google.

Valitettavasti meillä tunnet se nyt enemmän haittaa kuin hyötyä useimmissa tapauksissa.

Meidän suositus on tehdä mitä SEO ammattilaiset tekevät - yksinkertaisesti käyttää Tarkka osuma kilpailua, koska tämä poistaa kaikki harhojen takia sanajärjestys tai vinoon johtuen enää hännän avainsanan sanat.

On enemmän tietoa käyttöliittymämuutoksiin saatavilla myös Knowledge Base-artikkelissa täällä .

Koulutus Dojo Hakusanat tutkimus Video päivitykset tulossa pian ...

Lopuksi, olemme parhaillaan Ulkoasultaan kaikki Hakusanat Tutkimus opetusvideoita, jossa ensisijaisesti kultaista sääntöä sarjan valmistuvan ASAP. He kuuluvat päivityksiä kaikki pieniä ulkoisia muutoksia, jotka ovat kertyneet koska olemme ensimmäinen tuotettu videoita, ja joitakin uusia esimerkkejä, jotka kuvastavat ehdot online-markkinoilla, koska ne ovat tänään.

Kun he ovat valmiita ilta laitamme sanan ulos Twitter ja Facebook , niin kehotan teitä seurata meitä, jotta se olisi tietoinen tärkeitä uutisia ja päivityksiä nopeasti!

Mitä tehdä seuraavaksi ...

Saada käsiinsä tämän uuden, nopeamman "Avainsana Planner" rakentaa ja Market Samurai, yksinkertaisesti:

 1. Tuli jopa kopion Market Samurai.
 2. Kun sinua pyydetään päivittämään uusimpaan versioon, sano "Yes"
 3. Odota päivityksen ladata ja Market Samurai elvyttämiseksi ja olet matkalla!

Toivottavasti nautit uuden Avainsana Planner rakentaa. Jos sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti ampua tukitiimillemme sähköpostia osoitteeseen support@noblesamurai.com

Lisäksi olemme tehneet melko laaja testaus meidän uusi avainsana suodatin esiasetusta, mutta jos sinulla neuvoja, miten niitä voitaisiin parantaa, ota ampua meille sähköpostia samoin.