Parhaiten varjeltu salaisuus Market Samurai

Share Button

SEO Blueprint Joten olet löytänyt suuren avainsanan - Se sai hyvää liikennemäärät, korkea kaupallinen arvo, ja se on erittäin tärkeä tuotteen tai palvelun, että sinulla on myytävänä.

Kuulostaa voittaja oikeassa?

No - ehkä ...

Näet suurin virhe, että uusi online-yritysten omistajat voivat tehdä on, että ne valitsevat avainsanoja, jotka ovat aivan liian vaikea sijoitus!

Se SEO vastaa pieni 80-kiloisen raukka nousevat vastaan ​​Mike Tyson - He vain eivät ole mahdollisuutta!

Mikä pahempaa on, että monet uudet kotisivut omistajat luulevat voivansa voittaa, jos ne vain tarpeeksi töitä, niin ne laittaa viikkokausia manuaalista työtä, mutta silti mitään.

Toiset yrittää voittaa SEO taistelun käyttämällä ulkoistajien rakentaa yhteyksiä niihin, mutta sen jälkeen menojen tuhansia dollareita, he usein ymmärtää, että he ovat yrittäneet voittaa mahdoton taistelun ja että kaikki rahat he viettänyt on täysin hukkaan .

Voit varmistaa, et kuulu näihin yhteisiin ansoja, sinun täytyy oppia arvioimaan todellista kilpailua omalla kapealla.

Nyt mitä jos siellä oli askel-askeleelta BLUE PRINT, joka kertoi et vain kuinka vahva kilpailu on, mutta myös mitä sinun tarvitsee tehdä ilkityö niitä?

SEO Blue Print

Hyvä uutinen on, että tämä BLUE PRINT olemassa ja kaikki mitä tarvitset on jo rakennettu Market Samurai SEO Kilpailu moduuli.

Mutta vain pieni kourallinen SEOs oikeastaan ​​tiedä siitä.

Itse asiassa, se on luultavasti sanoa, että tämä on parhaiten säilynyt salaisuus Market Samurai.

Ja mitä on todella siistiä on, että tämä tehokas ominaisuus juuri valtava vauhtia suorituskykyä, mikä tarkoittaa, että voit nyt systemaattisesti tuhota kilpailua nopeammin kuin koskaan ennen!

Näin se toimii

Olemme juuri teki sopimuksen Majestic SEO, omistajat maailman suurimmista ja usein päivitettävä takaisin linkki tietokantaan.

Tämä tarkoittaa, että voimme nyt analysoida takaisin linkkejä sivuston ja kilpailijan sivustoja nopeammin kuin koskaan ennen.

Kirjaimellisesti, mitä käytetään kestää 10 minuuttia, nyt kestää vain hetken!

Näyttää, miten tämä voimakas ominaisuus toimii sekä opastaa SEO BLUE PRINT, olemme koonneet video, joka paljastaa, miten voit soveltaa tätä yrityksesi juuri nyt.

Enjoy!