Käyttämällä Sosiaalinen merkitseminen Software lisätä verkkosivujen liikenteen

Vuoden 2008 puolivälissä, olin leikkii jotkut SEO strategioita ja perustaneet blogin, joka sai 41457 kävijöitä hakukoneiden ensimmäisessä 8 päivä verkossa.

Hulluinta on - tämä yksinkertainen strategia kesti kirjaimellisesti 2 minuutin hakea ...

Jos tietäisit strategia, joka voisi lisätä liikennettä blogiisi virkaa ja web-sivuja, ja antaa sinulle enemmän hyötyä käänteisiä, se olisi vaivan arvoista aikaa viettää muutama ylimääräinen hetkiä tämän strategian soveltamiseksi - jokaisen blogikirjoituksen ja web-sivun luot?

Ehdottomasti - kyllä!

Haluan kertoa teille yksinkertainen strategia, jonka avulla voit saada lisää liikennettä Web-sivuston, paremmin hakukoneissa ja parempaa avainsanoilla arvo pois linkit:

YouTube Preview Image

Tulet rakastamaan tätä tekniikkaa, jos olet lähettämässä sisältöä blogiin, jos olet bookmarking sivustot, tee juuri mitään sellaista linkin esittämisen - tai jopa valita avainsanoja meta-tagit - koska mitä se tekee sivustosi ...

Ensinnäkin mainitsemalla vielä (asiaa) avainsanoja Web-sivun, voit lisätä useita avainsanoja, että sivusto voi sijoittua hyvin.

Toiseksi mainitsemalla samanlainen asiaa avainsanoja Web-sivun, voit lisätä osuvuudesta sivun ympärille tiivis ryhmä olennaisia ​​avainsanoja.

Kolmanneksi koodaamalla blogikirjoituksia ja YouTube-videoita asiaan tageja, sisältö on paljon todennäköisemmin noutaa laajempi useita sivustoja.

Ja lopuksi - koodaamalla bookmarking yhteyksiä olennaisia ​​avainsanoja, ja joilla on luettelot asianmukaisia ​​avainsanoja hakemiston jättämistä avainsanaluetteloilla voit lisätä arvoa näiden yhteyksien lisäämällä niiden merkitystä.

Ja syy on yksinkertainen ...

Mainitsemalla liittyviä avainsanoja, linkit ja www-sivut voidaan katsoa olevan enemmän merkitystä, että aihe.

Kun aloitin oman henkilökohtaisen blogin, tämä oli ensimmäinen strategia, hain, että huomattavasti suurempi määrä kävijöitä, että blogini sai.

Ja toivottavasti se auttaa sinua myös.

Brent

PS - Ei kaikki sivustot saavat 41457 kävijää ensimmäisen viikon netissä ;)

Olla oikeudenmukainen (ja auki) syystä olen saanut niin paljon kävijöitä oli, koska olin tarkoituksella suunnattu matalan kilpailun uutisarvoa avainsanan.

Brent Hodgson perustajajäsen Noble Samurai, ja internet-markkinoinnin asiantuntija.

Brent on kirjoittanut 68 post (s) Noble Samurai

39 Vastaukset "käyttäminen Social Tagging Software lisätä verkkosivujen liikenteen"

 1. 1

  Brent
  Mies, pidän olet tyyli :)

  Kiitos todella osoittaa, miten helppoa se on.
  Ja tietenkin, ja näyttää meille jälleen mitä gr8 tuote MarketSamurai on. Respect.

  BTW, opastusfilmin kello alle 5min.
  Olet osuma sweet spot - voimme pitää se siellä?

  Vanha sääntö uuden median?
  Jos et pysty piki ideasi (vakuuttavasti) käsin kirjoittamista sen takana käyntikortin, ajatus ei kannata ottaa enempää.

  Vanha kappale mutta goodie - iloinen nähdessäni tämän <5min videon muodossa :)

  Brent: Se on suunnitelma ;)

  Olemme yhä uusia ja tämä "kouluttaa" juttu - yleensä olemme hullujen tiedemiesten ... Joten se on vienyt meitä paljon harjoittelua saada meidän 5 minuutin viestien alas 15-minuuttia 5-minuuttia.

  Olemme myös rikkoa asioita paljon enemmän, osaksi hyvin rakeinen osiin ...

 2. Brent
  Olette uskomaton tämä on uskomattoman hyviä neuvoja ja täällä olet ohimennen niin kuin se on melkein yleisesti tiedossa.

  Olen viettänyt tuhansia "$ vuosien mittaan ja kädet alas arvo saan Market Samurai on pään ja hartioiden yli kaiken.

  Seuraavan kuukauden tai kaksi minulla on kaksi 600 dollaria vuodessa avainsanan tutkimus työkaluja takia uusimaan. Ei tänä vuonna.

  Viimeinen asia, jossa on Noble Samurai temppelin minun täytyy tulla ja kunnioitusta. Kippis kaverit, loistava (ravistamalla päätä ja hän lyö lähetä)

  Brent: Kiitos Brendan :) Olen iloinen pidit video!

  Re: "... ja täällä olet ohimennen niin kuin se on melkein yleisesti tiedossa." Mielestäni on olemassa paljon otamme itsestäänselvyytenä. Ehkä meidän on otettava syvemmälle katsomaan kaikki mitä teemme, ja selvittää, mitä muuta otamme itsestäänselvyytenä, ja jakaa joitakin näistä vinkkejä ...

 3. Cool temppu! Mikä tahansa sana muiden moduulien saada päätökseen vielä?

  Brent: Ei vielä - mutta odotan jotain julkistetaan pian.

 4. Kiitos Brent! Hyväksyn alle 5 minuutin video on tapa mennä.

  Haluan vain selventää niille, jotka voitaisiin sekoittaa. Kun puhut wordpress.com sivustoja olet todella puhumme WordPress blogeja isännöi wordpress.com ei wordpress.org, ja ei koske WordPress blogeja isännöi omassa hosting huomioon.

  Oikein?

  Brent: Tämä strategia toimii hämmästyttävän hyvin WordPress blogeja isännöi WordPress.com.

  Kuitenkin, se myös toimii erittäin hyvin WordPress blogeja isännöi missään muualla myös! :)

 5. 5
  On 08 helmikuu 2009 klo 04:30
  CoronadoCookie sanoi:

  Hyvä vinkki Brent - kiitos! Olen kiinnostunut vastaus Susan kysymykseen edellä - tämä tekniikka ei toimi Wordpress blogit isännöi meidän oman hosting huomioon?

  Brent: Se toimii erittäin hyvin WordPress blogeja oman hosting huomioon - mutta se toimii uskomattoman hyvin WordPress blogeja isännöi WordPress.com koska miten niiden koodaus toimii ...

  Jokainen merkin linkkejä tag sivulle - ja monet niistä tag sivujen listalla top-10 kantoja Google.com ... Joten hakukone arvo ovat tunnisteita voi olla uskomaton!

  Strategiassa ei toimi kovin hyvin blogia ylläpitää omassa hosting huomioon myös - juuri kaipaamaan ainutlaatuinen (lisä) hyötyjä että WordPress.com merkintäjärjestelmä tarjoaa.

  Jos ei, se olisi hyvä idea myös perustaa kahtena blogin wordpress.com? Eilen luin vihjeen perustaa kahtena blogien wordpress.com & blogger.com kuin syöttölaite sivustoja. En koskaan ajatellut, että käsite ...

  Brent: On joitakin pro ja con on täällä.

  Jos se olisi minulle, en olisi päällekkäistä sisältöä sanasta sanaan. Jotka saattavat aiheuttaa ongelmia.

  Tarkista myös ehdot, jotka voit suorittaa tyyppi blogin niiden palvelu - jotkut palvelut eivät pidä hosting kaupallinen (voittoa) blogeja - mikä voi aiheuttaa ongelmia.

 6. Brent
  En ymmärrä, miten tämä voi olla tehokas wordpress.com ja muut bookmarking sivustot. Mutta onko tämä tekniikka voimaan WordPress-sivusto meidän oma verkkotunnus?

  Voin lisätä viestiä tagit lopussa jokainen viesti (käyttäen WordPress asennus). Mutta ei ole varma, onko etu tähän.
  kiitos

  Brent: Kyllä - se on erittäin tehokas strategia.

  Se on ensimmäinen strategia, hain blogiini osoitteessa brenthodgson.com (jota isännöi oman hosting huomioon)

 7. Sellainen kiusallisen ilmeinen ja voin ei elämää minua selvittää, miksi olen ollut ottaa tällainen kova aika koodeja.

  Höh!

  Kiitos Brent

  Brent: Hyvää auttaa :)

 8. 8
  On 08 helmikuu 2009 klo 05:39
  tomartomartini sanoi:

  Kiitos, että teet tämän simple.Great kärki Brent - kiitos! Tavallaan kiusallisen obvious.Market Samurai on gr8 TOOL.And hyvä joukkue.

  Brent: Kiitos :)

 9. 9
  On 08 helmikuu 2009 klo 06:25
  Art Young sanoi:

  Niin, että miten käytät tunnisteita ... Kiitos niin paljon jakamista, Brent! Minä käytän sitä heti saada 40000 kävijää tällä viikolla! :) Ollakseni rehellinen, olen aina ajatellut, että ninja oli paljon siistimpi kuin samurai, mutta olin väärässä ... ;)

  Muuten, kun käytät avainsanoja tageja kuten tämä, riittääkö, että ne ovat vain teidän tageja? Tai sinun pitäisi sisällyttää näitä avainsanoja yhdessä mitä kirjoitat viestiisi samoin?

  Brent: Se voisi varmasti auttaa mainita avainsanoja sisältöä liikaa - jos se on tarkoituksenmukaista / asiaan. En pidä ajatuksesta avainsanan täytteenä vaikka ;)

 10. Olen juuri starteed käyttäen salauslauseella tunnisteet blogeissa ja myös silloin, kun Kompastella-den sivuillani. Oma liikenne meni korkeimmillaan 176 osumaa päivässä (viime viikolla) 3600 9600 osumaa päivässä. Olisin sanoa, kyllä, tämä ei toimi ...

  Brent: Voi kyllä, StumbleUpon on hyvä liikenteessä! ... Ja tämä on toinen esimerkki, jossa koodaus voi olla suuri ero!

  Kun olet koodaus blogin viestejäsi StumbleUpon, poimia enimmäismäärä tunnisteet (mielestäni se on 5) ja merkitse lähettämistä suosituin asiaa tagit ... Se auttaa sinua saamaan enemmän liikennettä.

 11. Hei Brent,
  Kiitos paljon videota. Te ei vain rockia vaan kivi ja sora myös. Voisitteko selittää tag sivuja vähän tai kerro minne mennä nähdä niitä. Onko se minun tag sivun tai ei wordpress.com vain julkaista sivuilla kaikkien avainsanat?
  Kiitos kaikille avusta

  Brent: Kiitos! :)

  WordPress.com tag sivuja viittasin (ne, jotka sijoittuvat todella hyvin hakukoneet) ovat kuin tämä .

  Olet oikeassa - WordPress.com julkaisee sivut everone avainsanat

  Mutta tag sivut ovat arvokkaita myös. :)

 12. Hi Guys,

  Kiitos kaikki hyvää palautetta! :)

  Olen kokenut ja jätti henkilökohtaisen kommentit alareunassa kaikki blogin kommentteja.

  Vain vastata joihinkin yleisiin kysymyksiin:

  - Kyllä, pyrimme pitämään videoita alas 5 minuuttia mahdollisuuksien ;)

  - Strategia toimii kaikkien tagable sisältöä - se toimii erityisen hyvin blogeja isännöi wordpress.com koska he julkaisevat sivut kaikkien avainsanat yhdessä (kuten http://en.wordpress.com/tag/bushfire/ ). Ja nämä sivut usein listalla hyvin Google - antaa sinulle joitakin erittäin voimakkaita yhteyksiä.

  - Strategia ei toimi hyvin blogi, johon isäntä itse oman hosting huomioon.

  Jos käytät StumbleUpon, varmista, että olet lukenut Mike Taylorin kommentti ja vastaukseni (# 10). StumbleUpon on suuri lähde liikenteeseen.

  Ja kiitoskirje kaikille kommenteista tähän mennessä!

  Sepelhanhi

 13. Kyllä, StumbleUpon voi lähettää liikennetietoja, mutta se on lyhytaikainen piikki ja kävijät eivät muuntaa. Onko mitään syytä saada kohdistamattomilta liikennettä sen itsensä vuoksi?
  Linkki rakennus vaikka pidän tekniikkaa.

 14. Se oli mahtavaa, kiitos siitä ja se harkitsee sivusto julkaistu tällä viikolla aion käyttää, että minun uusi blogeja.

  Kippis

 15. Anna Maria - Huomasin, että kun aloin käyttää StumbleUpon edistää omaa henkilökohtaista blogia, prosenttiosuus lukijat "jumissa ympäri".

  Sain myös lisää linkkejä blogiin (oletettavasti muita bloggaajia käyttivät StumbleUpon mahdollisten uusien artikkeli aiheita).

  Sanoisin olet oikeassa suoramuunnosvastaanotin vaikka - Epäilen, että monet kääntyivät suoraan muuntamalla tavoite.

  Nathan - Onnea käynnistää!

 16. Kiitos jakaa tämän!

  Myös rakkauden Dojo tyyli tausta.

  Arigato gozaimasu, sensei * kumartaa * ;)

  Brent: Kiitos :)

 17. Brent (ja Market Samurai joukkue)
  Kuten joku, joka on enemmän bloggaaja kuin markkinoija Olen todella kaivamaan näitä video tutorials miten käyttää MS keino parantaa blogisi SEO näkökulmasta.

  Se sopii luontevammin osaksi minun ajattelutapaa ja itse asiassa kasvaa käsitykseni enemmän "perinteistä" lähestymistapaa käyttäen MS - löytää ne markkinarakoja.

  Keep 'em tulossa!

  Brent: Olen iloinen olet nauttia niistä :) Näen muutaman blogin liittyviä videoita horisontissa. ;)

 18. 18
  On 11 helmikuu 2009 klo 01:08
  hichnii sanoi:

  "Vuoden 2008 puolivälissä, olin leikkii jotkut SEO strategioita ja perustaneet blogin, joka sai 41457 kävijöitä hakukoneiden ensimmäisessä 8 päivä verkossa."
  Hei, Brent, Mikä on URL blogin?

 19. Erinomainen opetusvideota, ja kärki että aion ehdottomasti alkaa käyttää blogiin, paljon kiitoksia neuvoja. Olen aina käyttänyt tunnisteita blogin lukijoiden mielessä enemmän kuin hakukoneet .. kai paras neuvo on ajatella niin?

 20. 20

  Hmm ehkä pois aiheesta, kun voin viedä avainsanoja he ovat kaikki sotkuinen, mutta sinun näyttävät niin hyvin tilattu. Pitäisikö minun löytää asetukset excel?

 21. Mike - Epäilen tiedän syyn ...

  Avainsanoja ja tiedot näkyvät eri linjoilla?

  Ota yhteyttä Support - heillä on pieni koodinpätkä korjata Microsoft Excel sinulle.

 22. Rakastan sitä. Takaisin perusasioihin. On niin monia vinkkejä ja niksejä siellä SEO, että sen vaikea tietää, mistä aloittaa. Minusta neuvo on ensimmäinen askel!

  Kippis
  Greg

 23. Hei Brent, toivottavasti en ole liian myöhään lähettämistä täällä. Minä vain uudelleen katseli videon ja ihmetteli: Miten tärkeää on, että tunnisteet käytämme tiettyyn blogikirjoituksen olevan erittäin tärkeitä sisällön että tekstin?

  Esimerkiksi, jos meidän blogi on noin eksoottisia autoja, voimme yksinkertaisesti kirjoittamalla "eksoottisia autoja" MS, osuma Luo Avainsanat ja käyttää mitä tahansa KWS että MS synnyttää?

  Myös, oletan meidän (tai bloggaaja) pitäisi aina aloittaa koodaus post MS syntyvän KWS joka on eniten alle SEOV, koska joka edustaa optimaalinen yhdistelmä liikenteen ja tuottopotentiaali?

 24. 24
  On 18 helmikuu 2009 klo 14:46
  jimchicago sanoi:

  Aha. . . Katsoin uudestaan ​​ja näen siellä vastaus ensimmäiseen kysymykseeni, klo 02:21 video.

  Mutta jos voisit käsitellä toisen kysymykseni (viimeisessä kappaleessa viestiini), olisin kiitollinen. Kiitos.

 25. Greg

  Kiitos :) Glad pidit video

  Jim

  Olet oikeassa - voit vain laittaa avainsanan (tai avainsanat), jotka kuvaavat blogikirjoitus osaksi Market Samurai, luo avainsanoja, ja selvittää, mitä on tehtävä.

  Mitä mitä avainsanoja sinun tulisi kohdistaa - avainsanoja, jotka antavat sinulle eniten hyötyä on loogisin ... arvokkaimmat avainsanoja ovat selvää niistä. Market Samurai tuottaa olennaisia ​​avainsanoja, ja voit tarkistaa SEOV kaupallista arvoa (tai "haut", jos arvo sinulle on vain liikennettä).

  Mutta tulossa kehittyneempiä, on enemmän asioita huomioon.

  Ensinnäkin käyttämällä avainsanoja, jotka liittyvät tiiviisti, jotkut hakukoneoptimoijat uskot vahvempien avainsanan merkitystä avainsanoja, mitä he kutsuvat "semanttinen pilvi" - joten voit sijoitus paremmin kaikki asiaan liittyvät termit (vaikka jotkut et ehkä ole mainittu blogiisi post).

  Sitten on muita laajan haun hakuja, että voit poimia jos avainsanat mainita monenlaisia ​​sanoja. Esimerkiksi, saatat sijoitus monipuolisempia lauseita, jos sen sijaan, että mainitaan vain "taimenen uistimien", "taimenen kalastus kiekkoa", "taimenen vavat" jne - mainitset sanoja kuten "taimenen uistimien", "onkiminen" "perhokalastus". Toisessa esimerkissä, saatat saada laajan haun rankingissa [sanoa] "taimen ongintaa uistimia".

  Ja sitten on kilpailua harkita. Jos et halua sijoitus avainsanojen, mieluiten he olisivat alhaiset SEOC tulokset.

  Ja vielä enemmän, että voit ajatella ...

  Mutta saamme paljon kehittyneempi.

  Ottaa sanoi, että alkeellisinta strategian (ja strategia käytin blogi, joka sai 41k osumaa) on vain mainita osuvia avainsanoja. Muut asiat voivat auttaa, mutta nämä ovat perusasioita.

  Oletan kaikki muu tulee alas kustannus / arvo laskenta - kuinka paljon aikaa / vaivaa se kestää vs kuinka paljon hyötyä saatte.

  Toivottavasti tämä auttaa sinua ulos.

  Sepelhanhi

 26. 26
  On 19 helmikuu 2009 klo 05:01
  jimchicago sanoi:

  Kiitos erittäin paljon, Brent, sillä kovinkaan suuri info. Aloitan enemmän perus vaihe (t) ja mahdollisesti yrittää työskennellä laajempaa-ottelu avainsanoja.

 27. Kiitos jakaa tietoa, ja näitä vinkkejä ja strategioita olisi yrittänyt tahansa sivuston omistaja. Pidä lähettämistä.

 28. 28

  Ei kauan aikaa sitten wordpress.com tehnyt kaikki linkit ei-seurantaa. Tämä tuotiin vaikeuttaa blogeja isännöi wordpress.com saada korkea PR.

  Tämä strategia ennen oli paljon arvokkaampaa, kun saat blogin listattu wordpress.com tag sivua, voisitte saada PR. Lisää tag sivuja, enemmän PR.

  Kuitenkaan usko, että tämä strategia ei ole hyötyä. Kaukana siitä, silti se on jo arvo tuo liikennettä blogiisi se on vain, että wordpress.com vaikeuttivat meitä ottamaan PR blogistamme.

 29. 29

  I'm erittäin yllättynyt ole perustamassa tämän videon työskentely sekä muiden YouTube samasta aiheesta.
  On ongelmia MS?

 30. 30
  Käytössä 04 maaliskuu 2009 klo 20:46
  Graham Dunkley sanoi:

  04 maaliskuu 09

  Se on sääli, aftergetting takaisin matkustaa, löytää joka Sosiaaliset kirjanmerkit video ei ole enää saatavilla, tai mikään muu viime videoita.

  Miksi?

 31. hrmm ...

  Videot ovat edelleen olemassa - mutta se näyttää siellä ongelma YouTube upottamisen vaihtoehto.

  Kysyn Asiantuntijat muuttaa sen yli vaihtoehtoista upottamisen menetelmällä. In mean-time, klikkaa painiketta oikeassa alakulmassa on videon linkki video YouTubessa.

  Sepelhanhi

 32. 32
  Käytössä 05 maaliskuu 2009 klo 00:42
  Johannes sanoi:

  Tämä on vain suora linkki asiaan Youtube video, koska se ei pelaa Upotusvaihtoehto

  http://www.youtube.com/watch?v=vI0P1C0DTYM

 33. 33
  Käytössä 18 maaliskuu 2009 klo 01:43
  Keith sanoi:

  Todettuaan te klo CommBlue, olet todella muuttanut minun SEO taktiikkaa.

  Kiitos jatkuvan koulutuksen.

  Keith

  ps Brett - tarvitsemme toisen hattu? lol

 34. 34
  Käytössä 24 maaliskuu 2009 klo 14:23
  Greg sanoi:

  Hyvä vinkki. Olen juuri pannut tämän ona blogin ystäväni ja hän on jo nähtävissä liikenteen kasvuun.

  Keep 'em tulossa.
  Greg

 35. Voitko laittaa tämän videon ladata oman opetusohjelmavideot osiossa -
  http://www.noblesamurai.com/support/tutorials/

 36. 36
  Käytössä 25 maaliskuu 2009 klo 04:20
  Bob sanoi:

  Brent
  Ei voi olla mitään pahempaa kuin tuhlaa 30 minuuttia videota ja sitten ihmettelevät, miten voit saada, että 30 minuuttia takaisin! Kiitos lyhyitä ja täsmällisiä video. Ei jätettä, kaikki tosiasiat!
  Mielestäni luin jostain, että WP itse blogiin, että jokainen tagi on erillinen sivu ja että Ms G voisi laskea, että päällekkäistä sisältöä. Olen myös sitä mieltä, että luin plugin pitää tätä tapahtumasta?
  Onko teillä mitään ajatuksia siitä?
  Kiitos,
  Bob

 37. 37

  loistavia työkaluja .. mutta minulla on joitakin ongelmia, kun täytäntöönpanemista näin

 38. [...] Se on koska he eivät ole varmoja paras tapa tehdä se tai ehkä se becasue he eivät ole tietoisia liikenne palaa hyvä koodaus voi [...]

 39. 39
  Käytössä 11 syyskuu 2009 klo 03:18
  Sean sanoi:

  Kiitos kärki Brent ... Tulen käyttämään tätä tulevaisuudessa! Kippis!

  Sean