Market Samurai on Hakusanat Tutkimus Module Gets Supercharged New Kilpailu Suodattimet

Share Button

Hei Folks,

Tänään olemme innoissamme käynnistää tärkeän päivityksen meidän Hakusanat tutkimus-moduuli. Nopeasti löytää täydellinen avainsanoja ja parantaa online-voittoja on nyt entistä helpompaa.

Koska Market Samurai käyttäjä, olet kuullut Samurai "Four kultaista sääntöä". Säännöt, jotka takaavat ettet tuhlaa tuntia (tai kuukausia ...) on 99% suutari avainsanojen valua aikaa, mahla innostus ja aiheuttaa useimmat ihmiset lopettaa.

Näet, omalla kapealla on luultavasti tuhansia mahdollisia avainsanoja voit kohdistaa, mutta Market Samurai apua, sinun tehtäväsi on keskittyä kourallinen kanssa:

A. Hyvä liikenne

B. Korkea kaupallinen arvo (esim he tuovat ostajille)

C. Merkitys liiketoiminnan (esim hyvin kohdennettua)

D. Hyväksyttävät kilpailun taso

Toisin sanoen, voit seurata kultaista sääntöä ...

Ja näistä tärkein on "D" - Kilpailu. Jos olet vahingossa kohdistaa erittäin kilpailukykyinen avainsanoja, et ole vain ole listalla, mutta sinun tuntuu olet selkäsauna päätäsi seinään koko päivän. Ole valpas - pick taistelee voit voittaa, tehdä rahaa ja kasvaa.

Mutta nopeasti suodattamalla pois satoja liian kilpailukykyinen avainsanoja voi olla vaikeaa ...

Joten mikä on paras tapa analysoida kilpailu teidän markkinoilla?

Lähestymistapa # 1 - Analyse Googlen Top 10

Sijoitus ensimmäisellä sivulla Google, sinun täytyy vaihtaa sivun, joka on tällä hetkellä. Siksi olemme luoneet SEO Kilpailu Matrix - antaa sinulle x-ray vision kaikki keskeiset ranking tekijät, jotka aiheuttavat kilpailijat listalla sivulla yksi (älä unohda, jossa "Lisää mukautettu URL" -painiketta voit myös nähdä, miten sivu pärjää).

SEO Matrix with a Custom Link added for Comparison

SEO Matrix kanssa Custom Link lisätty Vertailu

Joten, jos aiot viettää tahansa reaaliaikaisesti avainsana, tarkistaa SEO Matrix ensin.

Mutta ongelma tässä lähestymistavassa on se käsikirja, joten se kova nopeasti tarkistaa satoja (tai useimmiten) tuhansia mahdollisille avainsanoja omalla kapealla. Tarvitsemme pikakuvake ...

2. tapa - Laske "Voimassa Kilpailijat" (OK, katsotaanpa selittää että vähän ...)

Ei ole yllättävää käy ilmi, että avainsanat miljoonat kilpailijat ovat lähes aina paljon kovempia sijoitus kuin vain muutamia kymmeniä (eräänlainen ilmeinen). Sinun tehtäväsi on kilpailla avainsanoja, jos päteviä kilpailijoita siellä on pieni, ja mittaamalla nämä "voimassa kilpailijoita", se kääntyy pois, voidaan tehdä.

Tarkastellaan erilaisia ​​mittareita käytettävissä mittaamiseen päteviä kilpailijoita markkinoilla:

1. keyphrase tahansa sivulla (SEOC) - Voimme harkita sivumäärä globaalisti jotka sisältävät ainakin yksi täydellinen kopio meidän tavoite keyphrase. Olemme käyttäneet tätä vuosia ensisijaiseksi indikaattorina, mutta olen nähnyt sen hyödyllisyyden hajota viime kuukausina joillakin markkinoilla.

2. keyphrase sivun otsikot (SEOTC) - Rakastan tätä metristä. Ottaa avainsanan otsikkokoodi sivun on, minulle paljon vahvempi indikaattori että kilpailija on todella suuntaamalla avainsanan. Monet SEO asiantuntijat pitävät saada avainsanan otsikkokoodi tärkein Sivulla tekijä on!

Varhain, Googlen SEOT oli normaali Market Samurai suodatin, mutta vuosi sitten he pysähtyivät SEOs tekevät suuria otsikko kyselyitä. Viime kuukausina olemme myös nähneet Bing kiristää suuria SEOT kyselyn määriä liikaa.

Spoileri Alert # 1 - SEOTC (otsikko etsintä) on palannut - nopea ja rajoittamaton; lisää alla, mutta katsokaamme muita vaihtoehtoja laskemisesta "voimassa kilpailijoiden.

3. keyphrase Link Text, Domain Names tai URL: n (SEOUC, SEOAC jne) - Voimme luottaa myös sivumäärä siellä meidän avainsanan URL tai vain verkkotunnus. Voimme jopa laskea ne sivut, jotka ovat avainsanan linkki osoittaa niitä muualta, esimerkiksi ne sivut, joilla ulkomailta linkkejä sisältäviä avainsanojen linkin "ankkuri" teksti.

4. Yhdistetty Toimenpiteet - keyphrase in Page osastossa JA Saapuva Linkki - tämä on mitä Eugene, ja olen halunnut nähdä jo vuosia. Ajattele sitä hetki, ihmisiä siellä tekemässä SEO periaatteessa rakentaa optimoitu sivuja (esim ne laittaa avainsanoja sivun otsikko tags), ja sitten edistää näitä sivuja ostamalla ulkomailta linkkejä (mukaan lukien joitakin yhteyksiä avainsanoja ankkuri teksti).

Nyt, kyllä, kiitos viime Penguin päivitykset, älykkäät ihmiset ovat vedetty takaisin liiallisesta "yli optimointi" ja liiallinen avainsanojen sijoitus ankkuri teksti, mutta tosiasia on, että jos voimme luottaa niille sivuille, joilla avainsanan löytyy sekä sivun title & ulkomailta linkki, meillä pitäisi olla suuri mitta "pätevä kilpailijat" siellä todella yrittää sijoitus avainsanan.

Spoileri Alert # 2 - uusi "Title & Anchor Competition" metrinen on lisätty Market Samurai

OK, joten Theres muutamia tapoja mitata päteviä kilpailijoita. Omat suosikit ovat sivun otsikko ja yhdistetyn Page Title / Anchor Teksti toimenpiteitä. Suodattamalla pois avainsanoja korkeat arvot näitä toimenpiteitä voit nopeasti hioa ja avainsanoja, jotka todennäköisimmin alhainen tai hyväksyttävälle tasolle kilpailu.

Sitten, tämä pienempi, suodatettua luetteloa, manuaalinen tarkastus SEO Kilpailu Matrix on hyvin vaivan arvoista aikaa.

Missä uudet tiedot tulevat?

Teemme yhteistyötä Majestic SEO, luultavasti maailman luotettavin toimittaja itsenäisten SEO tietojen tuoda sinulle vapaa ja rajoittamaton pääsy viisi uutta maailmanluokan avainsanan kilpailu käyttötiedot.

Kuten jotkut meidän pro käyttäjät tietävät, Majestic n lähtötasona maksullisena (saada vastaavia tietoja volyymit) maksaa 499 dollaria USA vuodessa, mutta kiitos kumppanuuttamme, te, sillä Market Samurai käyttäjä voi nyt käyttää Majestic avainsanojen tietojen ja nopeasti analysoida tuhansia Avainsanat veloituksetta.

Mitkä ovat mittareita ja mistä löydän ne?

Jokainen uusi mittausmenetelmä on saatavilla Hakusanat Tutkimus moduulin ja näyttää sen jälkeen olet luonut avainsanoja tarkistettavaksi.

Uudet toimenpiteet olemme lisänneet ovat:

1. Otsikko Kilpailu (MSEOTC) - sivumäärä vuonna Majestic indeksin sisältävät hakusanoilla sivun otsikko. Tämä on samanlainen kuin Googlen "allintitle" etsintä.

2. URL Kilpailu (MSEOUC) - sivumäärä kanssa hakulause sivun URL (joko toimialueen nimen tai sivun nimi).

3. Anchor Kilpailu (MSEOAC) - sivumäärät Majestic n indeksi, jotka sisältävät avainsanan termi ankkuri teksti ulkoinen, ulkomailta linkki. Tämä on samanlainen kuin Googlen allinanchor komennon search, paitsi että se ilmoittaa vain lasken ulkoisten linkkien (esim se sulkee ne linkit samasta domain).

4. Domain Kilpailu (MSEODC) - kuinka monta kertaa meidän avainsanailmaus näkyy tunnettu verkkotunnuksen. Mahdollisesti hyvä indikaattori useita muita niche pelaajia markkinoilla.

5. Title & Anchor Kilpailu (MSEOTAC) - sivumäärät Majestic n indeksi, jotka sisältävät avainsanan termi sekä sivun otsikon ja ankkuri teksti ulkoinen, ulkomailta linkki. Suuri indikaattori sivuja, jotka todella ovat keskeiset SEO indikaattoreita läsnä.

Neljä syytä rakastaa uutta Majestic mittarit

1. Oivaltava, Actionable Numbers - Meidän käyttää näitä tilastot tähän mennessä ollut todella jännittävä, "osumatarkkuus 'löytää hyviä avainsanoja ja helposti segmenttejä markkinarakoja on erinomainen.

2. Riippumattomat, luotettava ja vakaa - SEO työkalu tarjoajien kaikenlaisten ovat nähneet sekä Google ja Bing tiukentaa tarjoamaan avainsanan tutkimustietoa (esim Bing nyt periä aiemmin tietojen vapaa ja viime viikolla kaksi aikalaistemme, Raven Työkalut ja SEOmoz menettivät pääsy niiden Adwords API liikenteen arvio).

Mutta, koska Majestic käyttää omaa, sisäistä infrastruktuuria pitää riippumatonta indeksi web, ja koska me maksaa palvelusta, niiden tiedot tarjonta on luotettava ja kestävä. Myös tärkeintä käyttäjille tekee suuren tutkimus määriä, tämä tieto ei ole rajattu tai rajoittavat nopeutta (toisin kuin jotkut nykyiset Bing tiedot).

3. Nopeus - Avainsana tutkimus alkaa vetämällä Googlen liikenteessä arviointidatan ja valitettavasti vielä vie keskimäärin 3-4 minuuttia. Toivotamme se olisi nopeampi, mutta koska toiset ovat menettämässä pääsy näihin tietoihin, on mukavaa, että voimme vielä saada sen.

Kuitenkin, kun meillä on Google tietoa, voimme nyt käyttää Majestic mittarit kilpailun analysointia ja Majestic data tulee nopeasti. Itse vedettyään kilpailukykyinen mittarit 800 avainsanojen kestää vain 5-10 sekuntia (paljon nopeammin kuin vaihtoehtoiset Bing SEOC data).

4. Tiukka Korrelaatio Google - Ennen teimme syöstä ostaa Majestic tietoihin (panostuksemme on monia 10: n tuhansia dollareita), valitsimme monipuolinen otos avainsanojen ja analysoidaan korrelaatio (tai samankaltaisia) välillä Majestic kilpailu numerot ja mitä Google ja toiset tarjoavat.

Vaikka Majestic yleinen tietojen setti oli pienempi kuin Google (mutta silti valtava, joidenkin 4000000000000 sivuja heidän index) huomasimme, että Majestic kilpailu luvut olivat hyvin korreloivat Google. Tämä on tukena sekä ihmisten mielipiteitä ja vertailu muiden arvostettujen kilpailukykyinen mittareita. Oli mielenkiintoista havaita, että yleisesti ottaen korrelaatio oli tiukempi Majestic / Google kuin Bing / Google.

Kuulostaa hieman liian hyvältä ollakseen totta - haittoja?

Majestic data on suuri ja heidän insinöörit ovat loistavia, mutta se ei ole täydellinen. Näemme kaksi keskeistä haittoja tiedot:

1. Global, ei maakohtaista - kilpailu mittarit ovat maailmanlaajuisesti vain eikä nimenomaan tietyn maan tai alueen. Sinänsä esitämme vain Majestic mittarit käyttäjille asetettu tekemässä "globaalin" avainsanan tutkimusta. Ne tekevät paikalliset haut kannattaa jatkaa SEOC (peräisin Bing).

2. Nykyinen tietokannan kokoa - Majestic nykyinen avainsana tietokanta kulkee noin 100 miljoonaa avainsanojen (iso numero). Kuitenkin, vaikka avainsanan tietokantaan tämän koon, on vielä paljon pitkän hännän avainsanoja voit luoda, joilla ei vielä ole Majestic kilpailu käyttötiedot käytettävissä. Kokemukseni tämä voi vaihdella välillä 5%: sta 25% avainsanoja haetaan varten markkinarakoja olen kiinnostunut.

Hyvä uutinen on se, että aina pyydämme hakusana Majestic, joka ei ole tällä hetkellä niiden tietokannassa, he jonottavat sen sisällytettäväksi seuraavien 24-48 tuntia.

Tämä tarkoittaa sitä, odotamme Majestic avainsanan tietokantaan kasvaa nopeasti Samurai käyttäjät edelleen tutkia markkinarakoja sekä kriittisten avainsanoja, sinulla on mahdollisuus palata Market Samurai ja virkistää 48 tunnin kuluttua (klikkaamalla "Analyse Hakusanat" -painiketta).

Miten käyttää näitä uusia mittareita ...

Kokeneet Market Samurai käyttäjät tietoisia sisäänrakennettu "Kultaista sääntöä" ja "Long Tail" suodattimet luotu auttamaan sinua löytämään nopeasti suuria avainsanoja.

Kanssa vapauttamaan Majestic tietojen olemme lisänneet kaksi uutta suodatinta, nimeltään "Majestic Golden Rules" ja "Majestic Long Tail". Nämä suodattimet käyttävät Majestic kilpailupolitiikan mittarit (sijasta Bing), joiden avulla voit nopeasti lähentää suuria mahdollisuuksia teidän markkinoilla.

New Majestic Golden Rules & Long Tail Preset Filters

New Majestic Golden Rules & Long Tail Esiaseta suodattimet

Auta meitä Tarkenna Uusi Kilpailu Filter Values

Näiden uusien suodattimien, pystyin helposti selvittää kymmeniä suuria avainsanoja kaikilla markkinarakoja katsoin. Odotamme kuitenkin olla jalostamalla nämä suodattimet tulevina viikkoina ja haluaisimme palautetta kuin me. Näin päästä mukaan:

Vaihe # 1 - Open Market Samurai ja anna lähtö- tai "siemenet" avainsanan markkinoilla olet.

Vaihe # 2 - Luo avainsanoja ja suodattimen avulla uuden "Majestic Golden Rules" (auttaa sinua löytämään iso, tärkeitä avainsanoja markkinoilla) tai "Majestic Long Tail" suodatin (suuri pieni kilpailu sisällön julkaisemiseen ideoita).

Vaihe 3 - Tarkista, mitä voit paljastaa ja kerro meille - joko kommentit alla tai sähköpostitse support@noblesamurai.com , haluaisimme kuulla sinusta!

Nauti löytää kultahippu avainsanan mahdollisuuksia näiden uusien mittareiden!

Terveisin,

Ben Stickland

PS - Kuin nämä uudet mittarit app? Jaa rakastunut Facebook "Like" alla ....

Ben on kirjoittanut 10 post (s) Noble Samurai

102 Vastaukset "Market Samurai Hakusanat Tutkimus Module Gets Supercharged New Competition Suodattimet"

 1. Sain sähköpostiosoitteesi ja tuli tarkistaa uusia ominaisuuksia. Pidän kymmenen x ray! Se auttaa meitä varmasti. Kiitos paljon ominaisuuksia.

 2. 2
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 02:28
  Michael sanoi:

  Nämä uudet lisätty ominaisuuksia näyttää fantastinen, innolla ottaa joitakin hauskaa heidän kanssaan! :)

 3. Suuri ominaisuus. Siksi (eikä vain, tietenkin), joka Market Samurai on aina eteenpäin ja yksinkertaisesti "polttaa" kilpailuun.
  Voin sanoa, että olen yhä ylpeä siitä, että asiakkaalle

 4. 4
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 02:30
  Vimal sanoi:

  Rakkaus Market Samurai!

 5. Todella mukava ominaisuus, odotti jotain sellaista. Mutta siitä huolimatta hienoja ominaisuuksia, jotka MS on, joka kerta, melkein joka päivä, että avaan MS I get update / bug fix ikkuna. Pahus.


  Ben Stickland vastasi:

  Hi Vremenska
  Todella pahoillani - olet oikeassa, sillä säännöllinen käyttäjä ymmärrän jatkuvasti päivityksiä voi saada harmittaa.
  Vaikka jotkut päivitykset on aiheuttanut hyviä vanhanaikainen vikoja, perussyy valtaosa päivityksiä on, että tietojen toimittajat muuttaa säännöllisesti ja ilman erillistä ilmoitusta. Se näyttää on asettunut hieman viimeisten kuuden kuukauden aikana, joka on mukavaa, ja nämä uudet Majestic mittarit (lisätty tänään) pitäisi olla hyvin vakaa, mutta se on vaikeaa välttää, jos olet sitoutunut pitämään SEO työkalu nykyiset ja toimiva.
  Ben


  Chris vastasi:

  En välitä päivitykset. Se varmistaa minulle, että te olette pitäminen työkalun nykyisen ja hyödyllisiä. Jos omistat mitä tahansa Apple-laitteen sinun pitäisi ymmärtää, että ne eivät sama asia omalla ohjelmistopäivityksiä. Bugien ja pysyä päällä tuote on pelin henki.


  Ryan @ TrustedSiteSeller vastasi:

  Teinkö juuri kuule valittavat, että ohjelmistoyritys on päivittää ohjelmistonsa LIIKAA? Olen pahoillani, mutta vaikka se voi olla turhauttavaa joutua päivittämään ohjelmiston ja kestää 15 sekuntia loppuun päivitys, sinun pitäisi kiittää kehittäjät moninkertaisesti varten pysyä ohjelmisto. Tämä on melko harvinaista nykyään ja erityisesti ohjelmisto, joka vaatii vain yhden kerran maksu.

  Suuri työ kaverit. Innolla sukeltaa uusia ominaisuuksia ja pitää päivittää tarpeen mukaan.


  Kimberly vastasi:

  Et pidä päivityksiä? Rakastan nähdä niitä; Saan GRRRS kun mikään ei kosketa kuukautta-


  Pete vastasi:

  Rakastan myös päivityksiä. Tarkoittaa te olette aina palloa. Pitää ne tulevat.


  Matthew vastasi:

  Täysin samaa mieltä teidän kanssanne. Rakastavat nähdä ohjelmistoa päivitetään jatkuvasti murtaa yksilön korjauksia ja parannuksia!


  AndrewM vastasi:

  Päivityksen saa minut muutama enemmän dollareita taskussa. SEO on vain niin läpitunkeva missään sisällön kuormattuna verkkosivuilla, joten se kannattaa pitää muita edellä. Te saan 1. luokan ääni .... Päivitystä Lisää!

 6. Suuri uusi mittarit Ben, käytän ja suosittelen markkina samurai kaikille minun asiakkaille. I blogi siitä ja minä blog post täällä minun verkkosivuilla.

 7. Mahtavaa! Tämä on valtava edistysaskel arvon Market Samurai. Tavanomainen Kultaista sääntöä ei palaamassa paljon eikä hyvin oikeuksiinsa minun erityisesti markkinaraon. Uuden Majestic esiasetukset ovat anteliaita tarjoamalla avainsanojen pidon ja potentiaalia.

  Harva meistä on synnynnäinen tilastotieteilijät. Minun täytyy Market Samurai auttaa minua STOP kompastelu rikkaiden meren selvittämisessä numeroita ja loputon muunnelmia se tarjoaa: vain "Show Me The Money!" Majestic n tietojen mukaan näyttää siltä, ​​että nykyistä selkeämmin - ja nopeasti!

 8. kiitos osake

 9. 9
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 05:28
  Oskar sanoi:

  Mielestäni on erittäin hyvä tilaisuus

 10. 10
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 05:52
  Joy sanoi:

  Suuri päivitys. Kiitos.

 11. 11
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 05:59
  ehpad sanoi:

  On hienoa minun niche, helppo tehdä ja nopeasti
  loistava!

 12. Hienoa! Minulla on liittymät muihin palveluihin näitä ominaisuuksia. MS auttaa tekemään minulle paljon rahaa, kiitos edelleen lisätä ominaisuuksia, jotta voin vähentää minun kuukausittain laskutus ohjelmat :)

 13. 13
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 06:00
  Stefan sanoi:

  En tajua, miten tämä toimii. Se pitää suodatus avainsanat? Jolla suodattaa se tekee tämän? Minulla ei ole suodattimia asetettu.


  Ben Stickland vastasi:

  Hi Stefan

  Ehkä paras ampua kuvakaappaus yli tukea kautta support@noblesamurai.com varsinkin jos et voi saada ennalta suodattimet esim uuden "Majestic Golden Rules" töihin.

  Jotain huomata, että voi auttaa on, näiden uusien majesteettinen tietojen pistettä, jos he palaavat mitään arvoa (esim avainsana analysoidaan ei int heidän tietokanta), niin Market Samurai palaa viiva, esimerkiksi "-".

  Avainsanat nämä "viivoja" suodatetaan pois automaattisesti, jos käytät jotakin yhteistä suodattimien (asetella "Filter" pudotusvalikosta on keskellä avainsana-analyysin näyttö). Helppo tapa nähdä, jos paljon avainsanoja ovat viivoja ja ollaan poistamassa on valita "No suodattimia" suodatin vaihtoehto, ja sitten rasti yksi majesteettinen mittareita. On selaa ylös ja alas, ja sinun pitäisi nähdä majesteettinen numeroita ja näitä avainsanoja höystettyä (olettaen joitakin avainsanoja loit eivät olleet Majestic tietokannassa).

  Jälleen, jos tämä ei auta, ampua yksityinen sähköpostilla support@noblesamurai.com ja me katsomaan.

  Cheers,

  Ben

 14. 14

  Hi Guys,

  mahtavaa kamaa, kiitos siitä.

 15. Se on suuri. Pidän todella miten pidät kehittää tuotetta ja viestiä siitä. Ja ehdottomasti awed että pidät latauksen yksi maksu vain. Kiitos

 16. 16
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 06:13
  ORVEL sanoi:

  WooHoo. Loistava tuote tuli entistäkin parempi.
  Miten se on edes mahdollista ?!
  Thaks varten mahtava päivityksen.

 17. 17
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 06:16
  mcplgtech sanoi:

  Awesome tuki tuote Ostin kauan sitten, että kehittäjä on edelleen antamatta GREAT päivityksiä.

  Kiitos kaverit ROCKSTAR sovelluksen !!!

 18. 18
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 06:18
  Luciano sanoi:

  Koska olen hankkinut Market Samurai, markkinatutkimus, joka oli kipua niskassa ennen, on kääntynyt minua todellinen ilo. Jokaisen päivityksen se saa paremmin ja paremmin. Olen todella hämmästynyt tech kykyjä ja markkinoiden taju kaikkien MS joukkue! Kiitos tehneet sen taas!

 19. 19
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 06:23
  Brian sanoi:

  Tämä on mahtava ja erittäin tarpeellinen! Kiitos

 20. Wow! Kiitos uskomattoman anteliaisuus! Olen juuri päivittänyt minun versioni olla varma saan ilmaisen päivityksen, ennen kuin kaikki tulevat takaisin todellisuuteen ja päättää periä ylimääräistä! On hämmästyttävää, että olet tarjoaa edelleen niin uskomattomia arvon ja jatkuvaa tukea kertaluonteisen ostaa tuotteen. Jos olet istuu aidan ja eivät omista Market Samurai, sinun on parasta kiirehtiä ja ostaa sen nyt, ennen kuin siitä tulee tilaus-pohjainen palvelu!

 21. Olen testannut tätä uutta ominaisuutta muutama minuutti sitten, ja olen kiitollinen siitä, että olet lisännyt sen nyt.
  Vaikka kultaista sääntöä, hyvä suodatettu tutkimus voi päätyä 100 avainsanoja tai enemmän. Siellä, sinun täytyy päättää, haluatko saada AC Rank ja sekä käänteisiä jokainen niistä ja katso, jos he todella yrittää korkealla tai jos ne ovat vain vetämällä sisältö perustuu niiden markkinarako.

  Asia Rakastan on, että Majestic SEO on valmis gro sen tietokantaan meidän hakuja, ja 24-48 tuntia ei ole pitkä aika, olla rehellinen.


  Servando Silva vastasi:

  Niin, ja unohdin kertoa, mutta kun olin keskellä lukemisen yritin samalla uusia ominaisuuksia ja huomasin, kuinka nopeasti se on nyt. Luulin, että se oli vain sattumaa, kunnes luin osa noin nopeus optimoinnista!

 22. 22

  Tämä on suuri lisäksi MS. Operaattorin Majestic mittarit on avainsanan tutkimus sivulle aikoo nopeuttaa analyysini. Te vain pitää saada paremmin!

 23. Joten, vain varmista, että olemme täysin selvää, etsimme matalia arvoja uudet mittarit?

 24. 24
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 06:48
  Paul sanoi:

  Vau hyviä tyyppejä, todella nauttia tämän tuotteen ja nyt sen jopa paremmin! :)

  Kippis!

 25. BTW - mukava nähdä teitä jatkamaan työtä tekemään tuotteen paremmin ja paremmin.

 26. 26

  Man ... te olette mun college SEO tietoa. Haluaisin todella menetetään ilman teitä ja olen todella arvostaa suuria artikkeleita, kuten tämä.

 27. 27
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 07:40
  Jamie sanoi:

  Te edelleen vaikutuksen, suuri työ ja kiitos yli tuottaa.

 28. WOW ja WOW uudelleen. Olen todella puhalletaan pois uusia suodattimia ja ovat juuri uudelleen olemassa olevaa kapealla ja veti joitakin absoluuttinen Nuggets että olisin jäänyt ennen kuin nämä suodattimet ovat käytettävissä.

  Kirjaimellisesti minun leuka osui desk kun näin nämä avainsanoja ja sitten olen tarkistanut ne "SEO Comp" moduuli ja näki erittäin arvokas avainsana, erittäin mukava määrä hakuja on 100% auki.

  Mucho thankso kaverit :)

 29. Olen käyttänyt Market Samurai nyt neljä vuotta. Aloitin marraskuussa 2008. Täytyy sanoa rakastan tätä työkalua. Tiedämme kuitenkin, että tässä ajassa SEO on muuttunut. Jälkeen Panda ja Penguin, meidän on keskityttävä enemmän sosiaaliseen. Haluaisin MS tarjota uusia mittareita, kuten lukumäärä FB osakkeiden, FB tykkää, tweets, Google+. Aiotteko sisällyttää sen?


  Noble Samurai vastasi:

  Kiitos ystävällisistä sanoista - olemme yksimielisiä siitä, että sosiaaliset lainaukset ovat yhä tärkeämpiä. Ne mainitsit - Pitää, Tweets, plussaa jne - yleensä hakea enemmän sivustoja tai URL (tai vain Facebook-sivuille!) Kuin avainsanan markkinaraon.
  Jotta olisi jotain saatamme tutkia varten SEO kilpailun moduulin. En vielä tiedä, milloin aiomme tehdä tämän, ja jos en en voinut kertoa, mutta en usko, että se on idea mahdollisten!
  ^ BMS

 30. Erittäin hyvä idea :-)

  Rakastan markkinoiden samourai!

 31. 31
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 08:27
  Rezbi sanoi:

  Se on hämmästyttävä lisäys.

  Olen ollut markkinointi samurai vuodesta 2009, ja se paranee koko ajan.

 32. 32
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 08:40
  Greg J sanoi:

  Kiitos vielä kerran pojat, Market Samurai on saanut olla paras väline olen koskaan ostanut ... päivittänyt pitää tulossa ja omistautumista, että te panna tämä asia on loistava. Jatkakaa hienoa työtä ja Jumalan siunausta!

 33. 33
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 08:54
  Lolita sanoi:

  Rakastan ohjelmiston, mutta tulokset perustuvat kaikki Bing eikä Google ... olen etsinyt avainsanoja Sain suuria toiveita alla SEO KILPAILU vain saada selville, että ei ole tarkkaa alla Google. Kun kirjoitetaan, että kw Google, se on on minulle 1 + Milton miljoona sivua tuloksia ... .i toivon seuraavassa päivityksessä sitä voidaan muuttaa :-)


  Ben Stickland vastasi:

  Hei Lolita

  Kiitos palautteesta - Tämä päivitys on suunniteltu auttamaan yli riippuvuus Bing jossain määrin.

  SEO Kilpailu moduuli (jossa näet ensimmäisen sivun hakutulosten) perustuu Google.

  Nykyinen SEOC kilpailu lasketa Hakusanat tutkimus moduuli perustuu Bing koska se vain kävi mahdottomaksi kerätä tietoja Googlen enää. Bing on useimmiten vielä hyvä mittari tilavuuden kilpailun (tosin varmastikaan ole täydellinen), mutta kokemuksemme, se ei ole niin hyvä kuin nämä uudet Majestic datapisteitä. Todellakin, koska nämä uudet mittarit mahdollistavat mittaamisen Ankkuri ja osaston tekstiä usein olen huomannut niiden olevan todella hyvä (olemme tottuneet saamaan otsikon tietojen Google vuotta sitten, ja minä rakastin sitä).

  Valmistellessaan tätä viestiä olen analysoinut 7 markkinarakoja ja kussakin tapauksessa löytyi Majestic tiedot antaa takaisin hyvän avainsanaluettelon ja erillisessä liikuntaa löysimme Majestic on tiukasti korreloi Google (tiukempi kuin Bing). Toivottavasti löydät sen tarpeelliseksi oman markkinoilla myös.

  Ja lisänä, että meillä on nopea ja kestävä pääsy Majestic, olemme toiveikkaita sen tulee palvella käyttäjiä hyvin.

  Ben

 34. 34
  Käytössä 04 joulukuu 2012 at 09:00
  SebKuehn sanoi:

  Rakastan työkalu ja nämä uudet ominaisuudet kuulostavat mahtava. Ei voi odottaa kokeilla niitä kun tekee seuraavan avainsanan "kultahippu" etsintä.
  One more thing: I really appreciate the fact that you are still developing new features for MS and not just lean back and enjoy the glory, like many other products out there.
  Keep up the good work! MS rocks…

 35. I am excited about this new upgrade. Hope it will help me pass these blind competitors on the top ten and draw out the best keywords.

 36. Hi Guys thanks for that awesome update

  Great tool even greater

  Tell me one thing – though Are you guys at the amazing team looking at adding any filters for the “new” filters that seem to be carrying some importance in terms of social media at all.
  Would be great if you can figure something out to add it into the tool

  Thanks again for keeping the tool up to date with current algos.

  Hamant

  Ps It's quite amazing how – when Google shouts with a Panda Pola and God knows what else – everyone or at least 95% of people run so scared and yet what's actually working is still those all important backlinks – it's a crazy world.

 37. Mahtava :) Cant wait to get my hands on this.

 38. I'm sure this will be wonderful but as a comparative newbie I'm still coming to grips with Market Samurai.

  Thanks for the update though.
  Kippis

 39. Hi, das sind tolle Neuigkeiten, die bei der Suche einer Nische wirklich helfen werden. Hab es auch gleich ausprobiert und finde das Suchen nach neuen Content wirklich gut.

  Liebe Grüße
  Sonya

 40. 40
  On December 4th, 2012 at 10:45 am
  scott rahn said:

  How does this all apply to local search?

  On
  Noble Samurai replied:

  Hi Scott – unfortunately the new metrics are not yet available localized to any specific region or nation, they're only global at this time. ^BMS

 41. great now I can go back to using MS for my keyword research…thanks a million..

 42. Great improvement since more and more people are going to start a blog or website in the future. It's really good that you stay one step ahead or up to date with the current developments. It shows that you are real professionals. With friendly greetings, Hans

 43. Honestly,

  I bought MS through a friends referral. I have played around it. But have been unable to take full advantage of it. We have a build a good site http://www.goldenoverseas.lk and I get quite good traffic from my blogging at external sites. These sites have a volume of readers and traffic.

  No search engine traffic at all.

  As we offer multiple consultancy services I'm quite unable to decide on which main keyword to used for the site. The consultancy services are very directed at the local crowd (sri lankan). But all other stuff that is available on the site is intended for all.

  I have tried to go through MS and figure out…unfortunately have not been able to succeed so far. Can someone pls help me…I am wiling to work with you and get this business KE business sorted for out site. I would appreciate your help.

  Awaiting earnestly.

  kiitos
  jacob
  info@goldenoverseas.lk

 44. I think this a great update and I can't wait to use it, esp the one with keyword in title and b/l. I will re-analyse some of my projects to see if I can go for some new kw that may not be so hard, esp now that the site is ranking. Thanks for making this an excellent piece of software!
  Sandra

 45. I loves newly integrated powerful features……….Thanks Market Samurai Team for this !

 46. i love the software. however, the results are for Bing. i did a deep search for certain keywords and the results under the SEO Competition seemed great just to find out that the same KW gave 1+ million of results in google.com.
  i hope in the new update instead of having Bing's results we can get Google's. other than that, it is an exceptional product! :)

 47. Its like finding a pot of gold at the end of the rainbow, having these additional filters really allows us users to filter down to the paydirt. Good job!!

 48. I was received this email this morning.i was very upset with market samurai which was not showing AWCPC & SEOV. values for many days.. i happy to use this tool again for my keyword research & competition analysis for my websites. Kiitoksia paljon.

 49. Great upgrade. Kiitos.

 50. You guys are truly the best. Market Samurai is still one of the best products out there.

 51. I have read through the whole article HERE and I am excited to go and continue my everyday usage of Market Samurai along with the new Features. What I also like to be added in your Software is some Social Signal Indicator – similar to the one in the SEO Quake showing the number of Likes, Tweets , Pins, Google Plus etc. – you get the point in SEO Competition Module.

  What do you think of it?

  Terveiset

 52. Thanks for the information, with this new feature will make me more happy and enjoy in doing keyword searches more accurate and nice, hopefully always kept updated and fun user…

 53. MS is still and pobably will always be my favorite KW tool.
  You are doing such an exellent job.
  Thnks a thousand times :-)
  jp

 54. 54
  On December 4th, 2012 at 4:41 pm
  Joyce Kuras said:

  So if I am researching globally, use the Majestic Filters and if I am researching country specific, use the regular filters as before?

  Thanks for this amazing product.

 55. These new competition filter values will be better to have on seo competition page. Is inconvenient to switch many times between these two pages.

 56. I love Market Samurai. Thank you guys, you make my life easy :)

 57. This tool is getting better and better. I'm really happy that you improve it constantly and I enjoy the new features. Tools come and go, but MS is always the best.

  Thanks for the improvements and keep up the great work.

 58. Thanks for informatiom

 59. The results using this new module and that of GKT seems quite different. Also I am not sure how to interpret the matrix and its implications. A video tutorial would be really helpful.

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Chongyim

  Just to clarify, the keyword research module should give similar numbers to the Google Keyword Tool (GKT) for search volume (providing the match type is the same). The new metrics we've added from Majestic give us a measure of the number of competing pages globally from an SEO perspective, which isn't a number available in the GKT (they do give an Adwords competition indicator but that's unrelated).

  If you're finding that the estimated traffic your seeing and those in the GKT differ significantly (there will be modest variances), please contact support@noblesamurai.com as that would be a separate, but important problem.

  In terms of video tutorials, our plan is to allow time for user feedback on the new Majestic based filters and then update our training videos and documents.

  Cheers,

  Ben

 60. Is 'local search' ever going to be on the cards with the Majestic option?

 61. Thanks guys. The way you keep improving Market Samurai and giving users access to valuable data is just fantastic. :-)

 62. Congratulations on an important new update. Please keep them coming.

  You guys are awesome.

  I just hope Google continues allowing you to access their data. Because if they pull the plug, Market Samurai may die.

  You say Google denies access to some.

 63. You guys have always blown me away with how well your product works. I'm looking forward to seeing how well these latest updates deliver the goods.

  Keep up the amazing work. Thnx.

 64. This is another great development. The existing features in the samurai is unique and has helped me loads. wished i bought this software long ago

 65. Will there be a video taking us through an example(s)?

  That would be helpful

  thx!

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Chris

  The current plan is to get update our video training suite over coming months in light of the new metrics.

  Cheers,

  Ben

 66. I am always impressed with the quality of information. I really appreciate the updates. That make a great program even greater. I tried the new updates and they are WOW. Thanks very much

 67. I love the samurai. Too bad it can't protect you from the google slap.

 68. Thank you so much for the update! You continue to raise the bar! :)

 69. 69

  These new competition filters are pretty much pointless in my opinion. The best way to analyze competition is by analyzing the competition in the top 10, as mentioned in 'Approach #1′.

  If you guys are looking for a TRULY useful feature to add to MS (and one that I and many others would gladly pay $50 a month for), add the ability to load a BULK LIST of keywords (from .txt file) that MS will run SEO Competition on autopilot, one by one.

  That would be the single most useful addition to MS that you could make.

  Just my 2 cents.

 70. 70

  What an ethical company. I AM so impressed that we've not been nickle and dimed and yet you continue to deliver value. You put on great webinars as well that allow us to compete in this post penguin world.

  I too am honored to be your client.

 71. A suggestion…include a ratio,that can be filtered. Sometimes I'm willing to go after keywords with more competition if they have more searches. A ratio of competition to searches gives a cost/benefit ratio.

 72. Hei Ben!
  Market Samurai on jo loistava työkalu ja hyvin arvoinen alkuperäisen sijoituksen joka tapauksessa, ja nyt, te tekevät siitä entistäkin MAHTAVA kuin koskaan kaikki nämä lisätty tarkennuksia ja parannuksia. Market Samurai on minun arvokkain väline minun arsenaali internet-markkinoinnin työkalujen, ja se on vain mahtavaa tietää, että te olette aina, aina työtä kulissien takana kanssa tuo meille jatkuvaa ja loputon uusia päivityksiä sitä! Wow! Jos tämä ei ole erinomainen vastine rahalle niin en tiedä mitä on!

 73. 73
  Käytössä 05 joulukuu 2012 at 20:13
  Solavei sanoi:

  Onko oikein ymmärrän, että tämä uusi ominaisuus ei toimi paikallisten hakutulosten vain maailmanlaajuinen?

  Jos joten en vain näe arvoa kaikkein IMers tiedän ... Vai olenko puuttuu jotain?

 74. 74
  Käytössä 05 joulukuu 2012 at 22:30
  Renjiv sanoi:

  Fabulous !!! Olen suhteellisen uusi käyttäjä Market Samurai, mutta jo nyt rakastunut tähän tool..Really arvostavat vaivaa te ovat ryhtymässä tekemään tätä työkalua paremmin kaikin mahdollisin tavoin ..

 75. 75

  Hei Ben

  Mukava nähdä uusia päivityksiä. Tämä on antanut meille paljon yksityiskohtaisemman analyysin jonkin korkeamman hakusanat että me kohdistaa kilpailuun.

  Nämä suodatin ovat juuri sitä mitä tarvitsimme.

  Kiitos sinulle tukea ja omistautumista.

  Kippis

  Danny

 76. 76
  Käytössä 06 joulukuu 2012 at 02:34
  Wedge Sem sanoi:

  Onko kellään käsityksen kultaista sääntöä Filter ja miksi ne poimitaan 10 arvoksi MSEOTAC?

  Se näyttää erittäin alhainen minulle siihen pisteeseen, jossa haluat luultavasti suodattaa joitakin avainsanoja, jotka ovat suhteellisen helppo sijoitus.

  Ajatuksia?

 77. 77
  Käytössä 06 joulukuu 2012 at 03:15
  keno sanoi:

  Moi,

  kiitos paljon näitä uusia ominaisuuksia!

  Olen vain yrittänyt löytää uuden pitkän hännän lauseen ja ihmetellä, miten minun pitäisi toimia uusi ominaisuus.
  Pienempi majestics numero on - parempi?
  Oletan niin minä annan sille yrittää :-).

  Kiitos ja kippis!

 78. 78
  Käytössä 06 joulukuu 2012 at 12:33
  QuickRay sanoi:

  Guys, rakastan tuotteesi (MS). En usko, että on mitään muuta aivan kuten se planeetalla. Myös sikäli kuin päivitykset on huolissaan, en voi odottaa päästä seuraavaan ... pitää em tulossa.

  Kiitos,
  Säde

 79. 79
  Käytössä 07 joulukuu 2012 at 03:03
  russell sanoi:

  suuri mittareita on oikeassa. Cant saada tarpeeksi avainsanatietojen joten tämä on täydellinen jatkuvasti analysoida top 10 - hienoa työtä

 80. 80
  Käytössä 07 joulukuu 2012 at 04:39
  Erik sanoi:

  Rakastan tätä työkalua. Mutta olen samaa mieltä toisen juliste tässä: antaa meille mahdollisuuden tehdä enemmän kuin yksi avainsana kerrallaan analysoitavaksi. On olemassa useita työkaluja markkinoilla, jotka eivät tätä ja näyttää kaiken, myös verkkotunnuksia. Mutta kukaan ei ole niin täydellinen kuin Market Samurai (esimerkiksi, he kaipaavat asiat kuten valtakirjoja). Jos MS oli tämä ominaisuus ja julkaistiin toisen moduulin ja lopullinen 1.0 tammikuussa Mielestäni alkaisi välivuoden eniten erinomaisesti.

  Kiihkeä fani ja käyttäjä täällä!

 81. 81
  Käytössä 07 joulukuu 2012 at 09:22
  Bane sanoi:

  Hei Minulla on kysymys, sanot:

  "Ei ole yllättävää käy ilmi, että avainsanat miljoonat kilpailijat ovat lähes aina paljon kovempia sijoitus kuin vain muutamia kymmeniä (eräänlainen ilmeinen)."

  I dont todella saada sen, jos haluan olla # 1, niin kaikki asiat minulle on, miten vahva nykyinen # 1 on. Miksi mitään muuta merkitystä? Jos en voi BEAT #X, niin en koskaan olemaan> #X

  Auttakaa minua täysin ymmärtää rooli tämän artikkeleita sisällön suhteen, mitä juuri sanoin.

  Kiitos :)

 82. 82
  Käytössä 07 joulukuu 2012 at 17:46
  Stefan sanoi:

  Hei kaverit,

  Rakastan työskennellä MS, ja kiitos everydays päivityksiä. KIITOS !!
  Koska käytän MS Saksassa, olen saanut joitakin erityisiä kysymyksiä. Lähetämme sinulle sähköpostia. Kippis!

 83. 83
  Käytössä 07 joulukuu 2012 at 22:10
  Pietari sanoi:

  Hienoa työtä, toivottavasti nähdä opetusvideoita pian ....

 84. 84
  Käytössä 08 joulukuu 2012 at 00:16
  Paolo sanoi:

  Että vallankumouksellinen työkaluja uudelleen. THX
  Paolo's viimeinen blogikirjoitus ... Miten luodaan uutiskirje Esimerkkejä; Uutiskirje muodot Email Marketing

 85. 85
  Käytössä 10 joulukuu 2012 at 13:34
  Nauval sanoi:

  Uusia hyviä ominaisuuksia, tämä lisää minun ostaa avainsanoja kohde.
  Kiitos y'all!

 86. On hyvä tietää, että on olemassa päivityksiä käytettävissä, koska se vain tarkoittaa, että Market Samurai jatkuvasti innovaatioita sen moduulin. Kiitos heads up tästä ja erittäin yksityiskohtaisia ​​tietoja.

 87. 87
  Käytössä 15 joulukuu 2012 at 02:28
  ben sanoi:

  mainitset SEOAC sinun artikkeli, ja toteavat, että voimme määrittää, mitkä sivut ovat meille avainsanan ankkuri teksti ulkomailta linkki. vaikka näen MSEOAC minun MS-ohjelmisto, en näe SEOAC. Olen myös dont nähdä sen kuvakaappaus että te liitteenä.


  Noble Samurai vastasi:

  Hi Ben - SEOAC vai MSEOAC ei ollut yksi mittareita aiemmin saatavilla Market Samurai, anteeksi sekaannusta!