Käyttäen Market Samurai semanttisen Sivuston jäsentäminen

Jaa Button

Hi Team

Tätä en ole koskaan kertonut.

Jotkut ihmiset ovat jo työskennelleet tämän itsekin ...

Ja se on syy Market Samurai toimii miten se tänään.

Itse Market Samurai rakennettiin noin Tämä ...

Ennen Market Samurai on julkistettu, käytimme samoja työkaluja itse tehdä semanttinen sivuston rakenteen analyysi sivustoja, jotka rakensivat.

Syy oli yksinkertainen - on oikea sivusto jäsentämistä, yhdistää ja avainsanojen käyttöä (kaikki käyttävät semanttisesti olennaisia ​​avainsanoja) voimme saavuttaa rankingissa vähemmän yhteyksiä, vähemmän PageRank ja vähemmän sivuston ikä.

Ja se tarkoitti parempi tuotto miltään SEO työtä teimme.

"Parempia tuloksia? Vähemmällä vaivalla? Miten saan tämän !? "kuulen teidän sanovan.

No, haluan näyttää sinulle mitä olimme tekemässä - ja miten voit tehdä sen itse.

Miten "Sharpen" sivustoltasi - Samurai Style!

Ensinnäkin asia ensimmäinen ...

Sinun täytyy löytää ydin sivuston avainsanan - jotain, joka on suurten liikennemäärien, korkea arvo, ja suhteellisen alhainen kilpailun.

Kaikki pyörivät tämän yhden ytimen avainsana.

Löytää Core Avainsana

Etsit paljon liikennettä, vähän kilpailua, arvokkaiden avainsanoja täällä.

Tykkään asetan Market Samurai suodattimia nämä tasot: Yli 80 osumaa päivässä SEOT, alle 100000 kilpailevia sivuja SEOC (vaikka alle 30000 on paras), yli 15% lauseen käyttö PBR ja yli $ 1 SEOV.

Olen kuitenkin henkilökohtaisesti nähdä jotain, joka on parempi kuin minimiin tasoilla.

SEO Analyysi pääsivustosi Avainsana

Seuraavaksi sinun kannattaa myös tehdä SEO Kilpailu analyysi varmistaa, että olet kilpailevat markkinoilla, jossa nuoret, alhainen PageRank, huonosti optimoitu sivustoja muutamia linkkejä ovat jo sijoitusta.

Mitä pidän tästä esimerkki on alhainen PageRanks sivujen näkymisen top 10, puute Sivulla optimointi useimmissa sivustoissa, ja alhainen Page käänteisiä sivuille.

Iät joitakin verkkotunnuksia, että useimmat sivustot ovat DMOZ tai Yahoo! Directory käänteisiä, ja suuri määrä verkkotunnuksen käänteisiä saavat minut ajattelemaan kahdesti tästä avainsanan.

Voisin silti kokeilla sitä - mutta nämä tekijät työskentelevät minua vastaan, minun mahdollisuudet saada että kuviteltu ykköspaikkaa helposti voi olla vaikeampaa - ja se tarkoittaa, se voi kestää paljon enemmän työtä saada sinne.

Suunnata oman Hakusanat tutkimus

Kun olet tämän ydin sivuston avainsanan, luo uusi projekti Market Samurai varten pääsivustosi avainsanan avainsanan - koska aiomme suunnata analyysimme päälle tämä yksi avainsana.

Aloittaa luomalla avainsanoja noin avainsanan avulla Google Synonyymi Tool vaihtoehto "sisältää muita" valittuna.

Etsi Luokka Avainsanat

Hyödyntämällä Googlen Synonyymi avulla muodostaa avainsanoja, Market Samurai pystyy näyttämään jopa 200 työpaikkaa "oksat" ympärille ydin avainsanan.

Sinun kannattaa (taas) suodattaa pois korkeita kilpailu, vähän liikennettä, alhainen arvo avainsanoja. Avainsanoja olemme jää on hyvä www-sivustoille.

Tässä esimerkissä, tein lähes identtinen analyysi ennen, kun olin löytää ydin sivuston avainsanan - kuitenkin Pudotin vähintään liikennettä suodatin SEOT 10 tai yli.

Ja sitten siellä on vähän käsityötä ...

Poista kaikki avainsanat, jotka näet olevan merkitystä ydin teema klikkaamalla "X" äärimmäisenä oikealla puolella avainsanan. Ja voit jäädä mukava luettelo asiaa, arvokas, vilkasliikenteisten pieni kilpailu avainsanoja - kuten minä yllä.

Artikkeli Hakusanat Tutkimus

Klikkaa avainkuvakkeella vieressä joku luokan avainsanoja se sen avaaminen uuteen välilehteen - ja tehdä hieman avainsanan tutkimus löytää sisältöä aihealueita kussakin luokassa.

Tässä vaiheessa, se on kätevä käyttää Google Search Avainsanat vaihtoehto, sekä Google Synonyymi Tool "Ohita Additional" vaihtoehto valittuna. Tämä antaa sinulle mukava "pitkän hännän" lista aiheista.

Seuraava askel on tutkia ja luoda web-sivuston sisältöä jokainen näistä aihealueista.

Mutta miten tutkia näitä aihealueita?

Etsi Sisältö: Tutkimus tai Julkaise

Market Samurai n "Find Content" moduuli on varta suunniteltu tähän!

Se rakennettiin tutkimuksen sisältöä, joka on jo julkaistu verkossa, joiden avulla voit kirjoittaa omia artikkeleita, tai löytää artikkeleita, jotka voit laillisesti julkaista (vaikka tarkistaa sivuston ehdot ennen tätä.)

Klikkaa avainkuvaketta vieressä avainsanan, siirry Etsi Sisältö-välilehti ja aloittaa tutkimuksen.

Voimme analysoida sisältö perustuu viranomaisen tekijöihin täällä.

Sisältö, joka on korkea PageRanks, käänteisiä ja ikä saattaa olla merkki hyvästä laadusta tietoa - ja hyvä artikkeli tutkimusta ennen kirjallisesti oman artikkelin samasta aiheesta.

Sisältö, joka on alhainen PageRank, käänteisiä ja ikä saattaa olla sisältöä, että voit julkaista sivuston testaamiseen kapealla (koska kirjallisesti sisältöä on yksi eniten aikaa vievä osat perustaa niche www-sivusto) - ja katso jos voi saada rankingissa käyttämällä jonkun toisen artikkelin sivustossasi (erittäin lupaava merkki, jos teet!)

(Tämä on jotain ainutlaatuista Market Samurai. Olen vielä törmännyt mitään muita ohjelmistoja, joka analysoi viranomainen pala sisällön tällä tavalla.)

Seuraavaksi tarvitsemme linkkejä ...

Ota laadukkaita käänteisiä

Löytää käänteisiä on helppoa. Keskittyen laadukkaita käänteisiä, ne, jotka antavat sinulle parhaan tuloksen aikaa ja vaivaa, on vaikeaa.

Promotion moduuli auttaa tässä, näyttämällä PageRanks, käänteisiä, ja käytön Seuraa / nofollow sivuilla, jossa voit saada käänteisiä.

Alat nähdä, miten tämä kaikki siteet-in, ja miten jokainen vaihe vaikuttaa kaikkiin muihin.

Ja laittamalla kaiken yhteen, saamme nopeammin sijoitustani hakukoneita, enemmän liikennettä nopeammin, paremmin tuottoa aikaa ja vaivaa SEO, ja parempia tuloksia pitkällä aikavälillä - vähemmän aikaa ja vaivaa.

Mutta emme tee sitä puolestasi.

Loimme "Market Samurai" alunperin (hyvin ennen kuin julkaisi sen), koska olimme tekemässä näitä asioita itse - ja halusimme saavuttaa parhaat tulokset, nopeampi, vähemmän aikaa ja vaivaa.

Seuraava vaihe

Seuraava askel on vain tehdä se!

Market Samurai antaa sinulle semanttinen avainsanan suhteet tarvitset sivuston jäsentämistä varten sisäinen yhdistää, linkin rakentamiseen, koodaus ja jos käytät avainsanan tutkimus menettely Olen edellä kuvattu.

Jos sinulla ei ole Market Samurai vielä - saat sen. Voit ladata ilmaisen 12 päivän kokeiluversio täältä .

Jos oikeudenkäynti on päättynyt, voit käyttää Hakusanat Tutkimus on tarjolla vielä - mutta sinun täytyy saada täyden version Market Samurai käyttää muita toimintoja. Voit ostaa Market Samurai elinikäinen pääsy kaikkiin Market Samurai ominaisuudet täällä .

Kuten sanoin, nämä semanttinen sivuston rakenteet voivat auttaa sinua saamaan parempia tuloksia hakukoneissa, ja paljon vähemmän vaivaa ja vähemmän linkkejä. Joten Haastan sinut kokeilla niitä itse käyttämällä Market Samurai, ja nähdä tuloksia saat.

Brent