Αγορά Σαμουράι παίρνει Περισσότερα ... Ακριβής ... (και Φράση Πάρα πολύ!)

Share Button

Ohayou (γεια) Σαμουράι!

Είναι αυτό που μας γνωρίζουμε - εργαλεία κοπής άκρη, υψηλής τεχνολογίας.

Εργαλεία που βοηθούν να κερδίζει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση κέρδη ευκολότερη.

Από σήμερα, είμαστε κλοτσιές πράγματα επάνω μια εγκοπή.

Σήμερα, θα κυκλοφορήσει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα κάνει έμπειρους ερευνητές-κλειδί κλαίω δάκρυα χαράς ...

... Ένα νέο χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει ακόμη και τους αρχάριους μάρκετινγκ για να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα από την έρευνα λέξη-κλειδί τους στο εσωτερικό της αγοράς Σαμουράι ...

... Ένα νέο χαρακτηριστικό που θα τριπλασιάσει το ποσό των δεδομένων λέξη-κλειδί που είναι στη διάθεσή σας μέσα Market Samurai ...

Σήμερα, έχουμε εξαπολύσει ευρεία, φράσης ή ακριβή αντιστοίχιση μέσα Σαμουράι αγοράς.

Εδώ είναι όπου για να βρείτε τις επιλογές:

Βήμα # 1: Να λεπτομερή ανάλυση της αξίας των αγορών λέξεων-κλειδιών, και να προσδιοριστούν οι θέσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας χρησιμοποιώντας Broad-Match.

Βήμα # 2: Στη συνέχεια, επικεντρώνονται στην Φράση-Match να προσδιορίσει την βέλτιστη σειρά των λέξεων θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε το μέγιστο όφελος από την αναζήτηση εργασίας βελτιστοποίηση μηχανών σας.

Και τέλος, χρησιμοποιήστε Ακριβής-Match στοιχεία για να ανακαλύψουν πώς πολλοί άνθρωποι αναζήτηση για τη λέξη κλειδί σας ακριβώς .... Εάν το επιθυμούν ?)

(Αυτό είναι εντελώς προαιρετική - εγώ προσωπικά δεν ανησυχείτε για την ακριβή-Match κυκλοφορίας επειδή είμαι ενδιαφέρονται περισσότερο για την φράση-συμφωνημένα μακριά ουρά, και οι ευρείας αντιστοίχισης συνώνυμα ... αλλά αυτό είναι κάτι που θα μιλήσω για περισσότερο σε μια μελλοντική blog post.)

Νέα Δείκτης: Φράση-to-Broad Λόγος (PBR)

Ευρεία αντιστοίχιση είναι μεγάλη για τον έλεγχο της αξίας της αγοράς λέξη-κλειδί γενικά - "; Πόσοι άνθρωποι είναι στην αγορά γύρω από αυτή τη λέξη κλειδί" απαντώντας στην ερώτηση

Και Φράσης είναι μεγάλη για τον έλεγχο της σειράς των λέξεων - «Ποια είναι η πιο κοινή τρόπο που οι άνθρωποι πληκτρολογήστε αυτήν την λέξη κλειδί στο Google" ανακαλύψει

Αλλά δεν περίμενα να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά μόνοι σας, σωστά;

Θέλω να πω, για να εξακριβώσει αν η λέξη-κλειδί (όπως φαίνεται) είναι το βέλτιστο συνδυασμό, τότε πραγματικά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κλικ στην ευρεία Match ... Τότε Φράσης ... Και συγκρίνετε τους αριθμούς για να δούμε αν το-Match Φράση
"Ψάχνει" σχήμα κάνει ένα μεγάλο μέρος των γενικών-Match "Αναζητήσεις" σχήμα ...

Αλλά αυτό μπορεί να απαιτούν πραγματικά λίγο χρόνο και προσπάθεια.

Έτσι κάναμε αυτό Lazier ευκολότερο για σας.

Πώς Φράση-to-Broad Λόγος (PBR) Έργα:

PBR συγκρίνει τον αριθμό των αναζητήσεων που κάνουν οι άνθρωποι για την φράση-συμφωνημένα έκδοση μιας λέξης-κλειδιού με τον αριθμό των αναζητήσεων που κάνουν οι άνθρωποι για την έκδοση ευρείας αντιστοίχισης της λέξης-κλειδιού, και σας δίνει αυτή την εικόνα ως ένα ποσοστό.

Οπλισμένοι με αυτά τα δεδομένα, μπορείτε γρήγορα να φιλτράρετε λέξεις-κλειδιά που δεν πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια PBR σας ... Και ναι, εμείς μια επιλογή φίλτρου μέσα Market Samurai έκανε.

Επειδή το χαμηλότερο σκορ PBR, τόσο λιγότερο πιθανό είναι ότι η αγορά σας, χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί σε αυτή τη σειρά.

Ντα-Ντα - Magical!

Τι κάνεις; Πηγαίνετε παιχνίδι με αυτό τώρα!

Υπάρχουν λέξεις-κλειδιά για να διεκδικηθεί, τα κέρδη που πρέπει να γίνουν! Go get 'em, σαμουράι!

Sayonara (αντίο) για τώρα!

Brent

PS - Αν αναρωτιέστε τι PBR αναλογία I φίλτρο με βάση, έχω ψάξει σε PBRs του 10% ή και παραπάνω. Αυτό ζιζάνια κανονικά από τις φράσεις με τις λανθασμένες εντολές λέξη.

Επεξεργασία: PPS - Αν θέλετε να ξέρετε πώς PBR (Φράση στην ευρεία αντιστοιχία Ratio), είναι υπολογίζεται λαμβάνοντας το ποσό των αναζητήσεων Φράση-Συμφωνήθηκε, και διαιρώντας το με το ποσό των αναζητήσεων Broad-Συμφωνήθηκε, και στη συνέχεια εμφανίζεται ως ποσοστό. Ωραία και εύκολη.

Brent Hodgson συν-ιδρυτής της Noble Samurai, και ένας ειδικός μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Brent έχει γράψει 68 μετά (ες) για τη Noble Samurai

12 Responses to "Market Samurai παίρνει Περισσότερα ... Ακριβής ... (και Φράση Πάρα πολύ!)"

 1. Way δροσερό ραγάδες!
  Προσπάθησα να κάνει αυτό χρησιμοποιώντας ένα φύλλο Excel και το Google εργαλείο λέξεων-κλειδιών και πήρε τις ηλικίες και ακόμη και τότε δεν είμαι σίγουρος ότι το έκανα σωστά.

  Malcolm.

 2. 2
  Στις 26, Νοέμβρη 2008 στις 08.53 π.μ.
  CoronadoCookie είπε:

  Είναι απλά συνεχίζει να βελτιώνεται και καλύτερα! Μου αρέσει να είναι ένα warrioress Noble Samurai!

 3. 3
  Στις 26, Νοέμβρη 2008 στις 09.24 π.μ.
  Bob Walker, τον Καναδά, δήλωσε:

  Brent - Σας ευχαριστώ για την αναλυτική κατανομή. Πρέπει να είστε αναγνώστης μυαλό, καθώς και ένας μεγάλος συγγραφέας. Η ερώτηση που είχα όπως διάβασα μέσα από τα βήματα ήταν «τι είναι ο λόγος PBR».

  Καλή μονοπάτια ...

  Bob

 4. Αυτό είναι ένα σούπερ βελτίωση. Είμαι έλεγχο λίστα μου πιθανές θέσεις - είναι μεγάλη να μην χρειάζεται να εναλλάσσεστε μεταξύ 2 εργαλεία. Αγορά Σαμουράι είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω.

 5. Brent,

  Fan-βρωμερό-tastic! Αυτό καθιστά ευκολότερη
  Google για να κυριαρχήσουν τις κόγχες δουλεύω σε.

  Είμαι τόσο χαρούμενος που αγόρασα την πλήρη έκδοση και
  Δεν μπορώ να περιμένω για περισσότερα!

  Δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσει ποτέ το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google
  ποτέ ξανά (αν δεν έχω να ανταλλάξουν τους υπολογιστές και να θέσει
  MS για το νέο).

  Bravo ... να μας κρατήσει απότομη και λέιζερ εστιασμένη.

  Padawan Learner σας,

  Anthony Whyms
  Moving4ward Marketing

 6. [...] Μπορείτε να βρείτε ότι εδώ: Market Samurai παίρνει Περισσότερα ... Ακριβής ... (και Φράση Πάρα πολύ!) | Noble Samurai [...]

 7. Σας ευχαριστούμε για τα δώρα :)

 8. Κατέβασα την ενημέρωση, νέα χαρακτηριστικά χρήσιμα, αλλά τώρα Δημιουργία λέξεις-κλειδιά δεν μπορούν να βρουν τις λέξεις-κλειδιά. Τι μπορεί να είναι το πρόβλημα;

 9. Art Γ - Στην ευχάριστη θέση να τις μοιραστώ μαζί σας :)

  hichnii - Δεν είμαι σίγουρος για να είμαι ειλικρινής. Τα παιδιά στην υποστήριξη θα συνεργαστεί μαζί σας για να διαγνώσει και να επιλύσει το ζήτημα.

  Στείλτε τους ένα εισιτήριο υποστήριξης με λεπτομέρειες τη λέξη-κλειδί έχετε πρόβλημα με, και specs του υπολογιστή σας (λειτουργικό σύστημα, έκδοση του Adobe AIR εγκατασταθεί, και οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να είναι σχετικό) και θα σας βοηθήσει.

  Εδώ είναι μια σύνδεση:

  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk/

  Τα στοιχεία που παρέχουν είναι πολύ χρήσιμη για τη διάγνωση και την επίλυση του ζητήματος.

  Brent

 10. 10

  Brent-Αυτό το χαρακτηριστικό έχει προστεθεί ακριβώς στο σωστό χρόνο, όπως προσπαθώ να αποφασίσει σχετικά με την κύρια λέξη κλειδί μου ανάμεσα σε μια σειρά από παρόμοια υποψηφίων, αλλά δεν είναι σίγουρος για τον καλύτερο τρόπο για να τους συγκρίνετε.
  Έχετε το παράδειγμα σας πάνω
  λέξη-κλειδί έρευνα έχει SEOT των 136 και PBR 100% ακόμα
  google εργαλείο λέξεων-κλειδιών ένα SEOT των 306 και PBR του 67%
  Εκτός από την αντιπαλότητα (lol) δεν θα ήταν η τελευταία είναι εξίσου βιώσιμο;

  Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους στο Samurai

 11. Hi Manyamickle,

  Έχεις δίκιο - η λέξη-κλειδί με SEOT από 306 είναι ακόμα καλύτερη.

  Είναι όταν έχετε PBRs κάτω από 15% και να πάρει τις λέξεις-κλειδιά όπως «Έρευνα Μάρκετινγκ-κλειδί" (σε περίεργες παραγγελίες) ότι PBR είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, να απαλλαγούμε από τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται σπάνια σε αυτή τη σειρά.

  Brent

 12. [...] Θα πρέπει να ρωτήσετε ότι, ήμουν απλά διαβάζοντας γι 'αυτό σήμερα: - Market Samurai παίρνει Περισσότερα ... Ακριβής ... (και Φράση Πάρα πολύ!) | Noble Samurai __________________ "Αυτό που κάνω είναι με βάση τις εξουσίες που όλοι έχουμε μέσα μας? η ικανότητα να [...]