Νέα λέξης Planner της Google - Πώς κάνει Market Samurai πιο γρήγορα!

Share Button

Είμαστε πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουμε ότι μετά από μια μακρά αναμονή - Google έχει αποσυρθεί το παλιό "Εργαλείο λέξεων-κλειδιών", και το αντικατέστησε με το νέο λαμπερό "Λέξη-κλειδί Planner".

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές και τι σημαίνει αυτό για τη λειτουργία της Αγοράς Samurai διαβάστε πρόσφατη δημοσίευση στο blog μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για κάποια από τις αλλαγές των δεδομένων (όπως η αφαίρεση τους από ευρεία και φράσης δεδομένων αγώνα) ότι η Google έχει γίνει μέσω του επίσημου blog άρθρο τους στο https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Η καλή είδηση ​​είναι ότι έχουμε εργαστεί σκληρά για να κάνουν αυτή τη μετάβαση όσο πιο ομαλή γίνεται για τους πελάτες μας, και μια έκδοση του Market Samurai που είναι συμβατή με το λέξης Planner έχει στο στάδιο των δοκιμών για πάνω από ένα μήνα τώρα.

Σήμερα, έχουμε κάνει αυτή τη νέα "Λέξη-κλειδί Planner" έκδοση ζουν (απλά ενημερώστε την έκδοση του Market Samurai στην τελευταία έκδοση από την έναρξη της app και λέει "Ναι" στο διάλογο έγκαιρη ενημέρωση).

Και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για να ανακοινώσει ότι ...

Η νέα λέξης Planner κατασκευής των Σαμουράι αγοράς είναι πολύ πιο γρήγορα από ό, τι ποτέ πριν!

Η φύση της παλιάς Εργαλείο λέξεων-κλειδιών είναι μια πολύ αργή διαδικασία για να συγκεντρώσει όλες τις λέξη-κλειδί στοιχεία που χρειάζεστε για την αποτελεσματική ανάλυση λέξεων-κλειδιών γίνεται. Η νέα λέξης Planner κατασκευής είναι πολύ snappier πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε την έρευνα λέξη-κλειδί σας σε λιγότερο από το μισό χρόνο σε σύγκριση με το παλιό Εργαλείο λέξεων-κλειδιών!

Τι έχει αλλάξει στην αγορά Samurai με τα νέα δεδομένα λέξης Planner;

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι σημαίνει αυτό για όλους τους χρήστες Market Samurai, το σημαντικό πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι πολύ λίγα έχουν αλλάξει στην πραγματικότητα.
Οι βασικές αρχές της έρευνας λέξη-κλειδί παραμένει η ίδια όπως ήταν πάντοτε, και τα περισσότερα από τα γνώριμα στοιχεία της διασύνδεσης και της ροής εργασίας Αγοράς Σαμουράι είναι να παραμείνετε θέσει.

Υπάρχουν μερικές ορατές αλλαγές Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο:

 • Είμαστε τώρα αθέτησαν να Ακριβής λειτουργία Match για την έρευνα λέξη-κλειδί δεδομένα, όπως εξηγείται αναλυτικότερα στο τελευταίο blog post και στο επίσημο δελτίο Τύπου της Google . Αυτό θα δείξει χαμηλότερους αριθμούς για την αναζήτηση της κυκλοφορίας από αυτές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αλλά αισθανόμαστε ότι είμαστε πιο ενδεικτικά των αποτελεσμάτων που θα δείτε σε μακροπρόθεσμη βάση.

 • Έχουμε ενημερωθεί χρυσοί κανόνες φίλτρα μας να χρησιμοποιούν τις νέες Majestic SEO μετρήσεις του ανταγωνισμού, αντί των ολοένα πιο αναξιόπιστες τιμές SEOC. Έτσι, για άλλη μια φορά οι αριθμοί οι ίδιοι θα είναι διαφορετική, αλλά η πρόθεση των προεπιλογών του φίλτρου παραμένει η ίδια. SEOC έπαψε να είναι μια αξιόπιστη μετρική για τη μέτρηση του «ποσότητα» του ανταγωνισμού μηχανή αναζήτησης.

  Πολλές άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες έρευνας λέξη-κλειδί συμπεριλαμβανομένων των φίλων μας στο Wordtracker έχουν μετακινηθεί προς χρήση τον αριθμό των φορών που μια λέξη-κλειδί εμφανίζεται σε τόσο το Tag Τίτλος και σε άγκυρα συνδέσμους πίσω σε μια σελίδα (αυτό που σήμερα ονομάζουμε "TAComp"), ως μια πολύ πιο αξιόπιστη μέτρηση της ποσότητας του ανταγωνισμού μηχανή αναζήτησης.

  SEOC ήταν μια χαρά κατά την περίοδο 2008-2009, αλλά και η εκθετική ανάπτυξη σε σελίδες στο Διαδίκτυο κάνει από αυτό μια σχετικά ανούσια αριθμό το 2013.

 • Το τμήμα του φίλτρου "Adwords" έχει αφαιρεθεί, και ο αριθμός AWCPC είναι τώρα μέρος της στήλης εμπορικότητας. AWCTR, AWT και AWV δεν είναι πλέον διαθέσιμο ως Google έχουν αφαιρεθεί αυτά τα δεδομένα από το εργαλείο λέξεων-κλειδιών Planner τους. Εμείς εξακολουθούν να παρέχουν την AWCPC και AWI (Adwords Εντυπώσεις), και SEOV όμως (όπως η Google εξακολουθεί να παρέχει αυτά τα δεδομένα).

 • Η παλιά στήλη «Ανταγωνισμός» έχει μετονομαστεί σε «Βασικές Ανταγωνισμού" για να το ξεχωρίζουν από τα "Majestic Ανταγωνισμού" μετρήσεις προτείνουμε τώρα χρήση.

 • Το "Organic" στήλη διαθέτει πλέον το «AdWords Impressions" (AMI), μετρική, η οποία είναι παρόμοια με την παλαιότερη AWT (Adwords κυκλοφορίας) - αν και η έρευνα μας έχει δείξει ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο αριθμό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια πολύ καλή αντικατάσταση .

 • Ο "Τύπος αντιστοίχισης" αναπτυσσόμενο πλαίσιο επηρεάζει μόνο τα αποτελέσματα για την στήλη AWCPC και την στήλη SEOV - δεδομένα κίνησης αναζήτησης είναι τώρα πάντα μόνο αναζητήσεις ακριβής αντιστοίχιση (όπως το Google παρέχει μόνο ακριβή στοιχεία Match τώρα).

Χρησιμοποιώντας Φράση στην ευρεία αντιστοιχία Λόγος (PBR) δεν είναι πλέον συνιστάται:

Ενώ η μετρική PBR θα παραμείνουν διαθέσιμα για χρήση, αν θέλετε, εμείς το αφαιρείτε από προεπιλογή μας συνιστώμενες ρυθμίσεις του φίλτρου και από την εκπαίδευση μας. Ήταν ένα καινοτόμο και εξοικονόμηση χρόνου χαρακτηριστικό, ενώ οι αριθμοί θα μπορούσε να γίνει επίκληση, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχουν γίνει όλο και λιγότερο αξιόπιστο. Βλέπουμε άγρια ​​διακύμανση των δεδομένων που επιστρέφονται από την Google.

Δυστυχώς, έχουμε την αίσθηση ότι είναι τώρα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η πρότασή μας είναι να κάνουμε ό, τι οι επαγγελματίες SEO δεν - απλά χρησιμοποιήστε Ακριβής ανταγωνισμού αγώνα, καθώς αυτό αφαιρεί τυχόν προκαταλήψεις λόγω σειρά των λέξεων ή διαστρέφει λόγω του μεγαλύτερου παράγωγα ουρά λέξη-κλειδί.

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που διατίθεται στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης μας interface εδώ .

Εκπαίδευση Dojo Λέξη-κλειδί έρευνα βίντεο ενημερώσεις Σύντομα κοντά σας ...

Τέλος, είμαστε στη διαδικασία αναμόρφωσης του όλα Λέξη-κλειδί έρευνα βίντεο φροντιστήριο μας, με προτεραιότητα στη σειρά χρυσοί κανόνες που πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Θα περιλαμβάνει ενημερώσεις για όλες τις μικρές αλλαγές στο περιβάλλον που έχουν συσσωρευτεί από τότε που παράγεται για πρώτη φορά τα βίντεο, και μερικά νέα παραδείγματα που απεικονίζουν τις συνθήκες από τις online αγορές, όπως είναι σήμερα.

Μόλις είστε έτοιμοι για την πρεμιέρα θα βάλουμε τη λέξη στο Twitter και το Facebook , οπότε σας καλώ να μας ακολουθήσετε, προκειμένου να ενημερωθεί για σημαντικά νέα και ενημερώσεις αμέσως!

Τι να κάνετε στη συνέχεια ...

Για να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό το νέο, πιο γρήγορα "Λέξη-κλειδί Planner" κατασκευής της Αγοράς Samurai, απλά:

 1. Φωτιά μέχρι το δικό σας αντίγραφο του Σαμουράι αγοράς.
 2. Όταν σας ζητηθεί να ενημερώσετε με την τελευταία έκδοση, λένε "ναι"
 3. Περιμένετε για τη λήψη της ενημέρωσης και της αγοράς Σαμουράι για να δοθεί νέα ώθηση και θα είστε στο δρόμο σας!

Ελπίζουμε να απολαύσετε την νέα λέξης Planner κατασκευής. Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα, μη διστάσετε να πυροβολούν την ομάδα υποστήριξής μας ένα email στο support@noblesamurai.com

Επίσης, έχουμε κάνει αρκετά εκτεταμένες δοκιμές των νέων προεπιλογές φίλτρων λέξη-κλειδί μας, όμως, αν έχετε κάποια συμβουλή για το πώς θα μπορούσαν να βελτιωθούν, παρακαλούμε να μας πυροβολήσουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και.