Κατάταξη Tracker Ενημέρωση

Share Button

Γεια σε όλους,

Αυτό είναι απλά μια γρήγορη ενημέρωση προόδου σχετικά με την νέα κατάταξη Tracker ...

1.218 Σαμουράι αγοράς Ιδιοκτήτες ελέγξουν τη νέα κατάταξη Tracker:

Χάρη στα 1.218 Σαμουράι Αγοράς ιδιοκτήτες που έχουν λάβει απλόχερα το χρόνο από το πρόγραμμά τους για να δοκιμάσουν το νέο Rank Tracker - το πρόγραμμα beta έχει μια τεράστια επιτυχία!

Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει πάνω από 550 e-mail βαρυφορτωμένο με θετικά σχόλια και ανατροφοδότηση προσφυγής, ότι δουλεύουμε σκληρά για να ενσωματώσει ... Και είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση.

Δοκιμαστές Beta μας αρέσει μόνο η νέα Κατάταξη Tracker! Εδώ είναι μόνο μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά Rank Tracker που οι χρήστες μας είναι ενθουσιασμένος για:

 • Αυτόματη εβδομαδιαία ενημέρωση: Δεν είναι πλέον έχετε να θυμηθείτε να ελέγξετε την κατάταξή σας κάθε εβδομάδα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί με το χέρι κουμπιά ενημέρωσης για να ανακτήσετε τα νέα δεδομένα την κατάταξή σας. Τώρα μπορείτε απλά να καθίσετε και να χαλαρώσετε, όπως το νέο μας Rank Tracker ενημερώνει αυτόματα τις καμπάνιες σας για σας κάθε εβδομάδα, χωρίς να χρειάζεται να άρει ένα δάχτυλο.
 • Ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Δεν είναι μόνο το νέο Κατάταξη Tracker ενημερώνουν καμπάνιες σας αυτόματα κάθε εβδομάδα, σας στέλνει επίσης ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το συντομότερο δεδομένα κατάταξή σας έχει ενημερωθεί. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθεί τώρα την αμέριστη προσοχή σας στην επιχείρησή σας, μέχρι να έρθει ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 • Μια απλούστερη διεπαφή: Σε αντίθεση με την παλιά Rank Tracker, το οποίο μπορείτε να πνίγεται σε μια θάλασσα των αριθμών, απλό νέο περιβάλλον νέα μας Rank Tracker κάνει την ανάλυση της κατάταξης σας ένα αεράκι - ειδικά αν μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς δικτυακούς τόπους, λέξεις-κλειδιά και καμπάνιες όλα την ίδια στιγμή.

... Και εδώ είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που έχουμε λάβει για τη νέα Rank Tracker ...

"Love Love Love το γεγονός ότι εντοπίζει αυτόματα κατάταξη πίσω από τα παρασκήνια. Εσείς έχουν μετατρέψει αυτό σε κάτι πραγματικά σπουδαίο. "Craig Harte

"Αγαπώ απολύτως το νέο Rank Tracker, και θα συνεχίσει να είναι ένας πελάτης Noble Samurai για τη ζωή." Jeff Μόνσον (JLM ομάδα Εμπορεύματα Στήριξης)

Πότε μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σχετικά με το νέο Rank Tracker;

Με πάνω από 60.000 Σαμουράι Αγοράς ιδιοκτήτες πρόθυμοι να πάρουν στα χέρια τους το νέο και βελτιωμένο Rank Tracker, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι είναι 100% στερεά, και θα σας δώσει μια μεγάλη εμπειρία για το χρήστη.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενσωματωθούν όσο Βήτα μας ανατροφοδότηση Tester στο προϊόν μας όσο το δυνατόν πριν βγει στον αέρα. Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε μόνο μια εβδομάδα ή δύο από την ολοκλήρωση των τελευταίων σημαντικά στοιχεία ανατροφοδότηση σχετικά με την λίστα.

Ωστόσο, επειδή η Rank Tracker παρέχει εβδομαδιαία ενημέρωση, θα πρέπει επίσης να επιτρέπει τουλάχιστον 2 ή 3 εβδομάδες προγραμματιστεί κατάταξης ενημερώσεις για να περάσει, για να εξασφαλιστεί δοκιμαστές Beta μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν αυτές οι τελικές αλλαγές πριν να κυλήσει έξω για όλους.

Έτσι, με βάση αυτές τις εκτιμήσεις, είμαστε σήμερα με στόχο για μια δημόσια κυκλοφορία γύρω από τα μέσα προς τα τέλη Ιουλίου, αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει ανάλογα με το τι λένε οι δοκιμαστές Beta μας - φυσικά.

Εν τω μεταξύ, εδώ είναι ένα γρήγορο "Sneak Peek" Into The New Η κατάταξη Tracker

Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλαπλές καμπάνιες Την ίδια στιγμή

Με την παλιά Rank Tracker, τα δεδομένα κατάταξή σας αποθηκεύτηκε στην Αγορά Σαμουράι αρχείο έργου σας στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι αν καταφέρει περισσότερες από μία καμπάνιες, που αναγκάστηκαν να κλείσουν και να ανοίξουν εκ νέου κάθε αρχείο έργου κάθε φορά που ήθελε να επανεξετάσει μια διαφορετική καμπάνια.

Στο νέο Rank Tracker δεδομένων σας είναι τώρα αποθηκευμένα στο σύννεφο, αντί να φράζει τα αρχεία του έργου σας, καθιστώντας τους αργεί να φορτώσει, και δυσκίνητη για εναλλαγή μεταξύ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να δείτε όλες τις τρέχουσες Κατάταξη καμπάνιες σας σε ένα ενιαίο πίνακα της καμπάνιας, χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσσεστε μεταξύ διαφορετικών αρχεία του έργου Σαμουράι αγοράς.

Screenshot of campaigns panel in Market Samurai's New Rank Tracker module

Θα λάβετε Κατάταξη Ενημέρωση Email Ειδοποιήσεις

Στο παρελθόν, κάθε φορά που ήθελε να δείτε το πρόσφατο βαθμολογίες σας, θα έπρεπε να ανοίξει την αγορά Σαμουράι, κάντε κλικ σε ένα κουμπί ενημέρωση, και στη συνέχεια να περιμένουν υπομονετικά, ενώ συγκεντρώθηκαν αργά τα δεδομένα σας.

Με τη νέα Rank Tracker, οι βαθμολογίες σας ενημέρωση για σας αυτόματα κάθε εβδομάδα, χωρίς καν να χρειάζεται να αφήσετε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία. Και το δεύτερο αυτό έχει τελειώσει την ανάκτηση των δεδομένων σας, θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι η νέα κατάταξη πληροφορίες σας είναι έτοιμο για να το δείτε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα απλά να καθίσετε και να χαλαρώσετε μέχρι να ενημερώσετε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Screenshot of Market Samurai's New Rank Tracker update notification email

Δείτε Προηγούμενη Θέση θέση σας με μια ματιά

Είναι πάντα λίγο δύσκολο να υπολογίσει ακριβώς πόσα κατάταξη μέρη που έχετε κερδίσει ή να πέσει από την τελευταία κατάταξη ενημέρωση σας. Θα έπρεπε να ανοίξει ένα γράφημα της ιστορίας της κατάταξης σας και να ερμηνεύσει τα σημεία δεδομένων για να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει.

Η νέα Rank Tracker κάνει πολύ πιο εύκολο να δούμε ακριβώς ποια είναι η αλλαγή στην κατάταξη σας έχει. Μπορείτε τώρα απλά περάστε το ποντίκι σας πάνω από την τρέχουσα θέση κατάταξης σας, και ένα pop-up παράθυρο θα εμφανιστεί για να σας δείξει πόσο πολύ έχει μετακινηθεί.

Αυτό σας δίνει άμεση πρόσβαση τις ακριβείς πληροφορίες που χρειάζεστε, ακριβώς όταν το θέλετε.

(Στην εικόνα παρακάτω, μπορείτε να δείτε ότι η κατάταξη σελίδα έχει πέσει τέσσερις θέσεις, στη σημερινή του θέση στη θέση πέντε.)

Screenshot of the ranking results in Market Samurai's new Rank Tracker module

Στιγμιότυπα των αποτελεσμάτων αναζήτησης Όταν Rankings σας βρέθηκαν

Αγορά Σαμουράι Rank Tracker έχει πάντα τη δυνατότητα να δείτε τη σελίδα όπου είχαν βρεθεί στοιχεία κατάταξης σας, αποθηκεύοντας το URL του το ερώτημα αναζήτησης που χρησιμοποιείται για να βρει την κατάταξή σας.

Ωστόσο, λόγω της αύξησης του «εντοπισμού» και της «εξατομίκευσης» στα αποτελέσματα αναζήτησης, αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι χρήστες ασυνέπειες μεταξύ των αποτελεσμάτων που είδαν στην Rank Tracker, και τι είδαν όταν κάνετε κλικ μέσα για να δείτε τη σελίδα αναφοράς σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Στο νέο Rank Tracker σώζουμε ένα στιγμιότυπο της κάθε σελίδας, όπου βαθμολογίες σας βρέθηκαν, έτσι θα είστε πάντα σε θέση να δείτε τα ακριβή αποτελέσματα που Σαμουράι αγοράς που χρησιμοποιείται για να εμφανίσει την κατάταξή σας.

A screenshot of the search result page where your ranking was found

Τι γίνεται με την ελεύθερη 50 Σχέδιο λέξη-κλειδί και η διάρκεια ζωής 50% έκπτωση σε όλα τα Ανώτατη Λέξη σχέδια; Έχω χάσει έξω ακόμα;

Σε προηγούμενες αναρτήσεις στο blog μας λεπτομερώς μια ειδική προσφορά για την αγορά του υπάρχοντος Σαμουράι και το άρθρο Σαμουράι ιδιοκτήτες που περιλάμβανε ένα ΔΩΡΕΑΝ 50-κλειδί σχέδιο παρακολούθησης Rank, καθώς και την πρόσβαση ΖΩΗΣ σε 50% στη μισή τιμή με έκπτωση σε ολόκληρη την γκάμα των υψηλότερων σχέδια λέξεων-κλειδιών.

Όπως είμαστε ακόμα μερικές εβδομάδες μακριά από την έναρξη της νέας Rank Tracker εμείς θα την παράταση της προθεσμίας, καθώς και.

Αυτή η προσφορά θα ξεκινήσει το συντομότερο το νέο σύστημα παρακολούθησης Κατάταξη πηγαίνει ζωντανά (γύρω στα μέσα έως τα τέλη Ιουλίου), και θα σας στείλουμε τρία emails υπενθύμιση για να σας αφήσει να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να επωφεληθούν από αυτό.

Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι θα λάβετε την αφθονία της προκήρυξης με την αξίωση ΔΩΡΕΑΝ σχέδιο 50 λέξεων-κλειδιών σας, και να κλειδώσετε σε έκπτωση διάρκεια της ζωής σας σε όλα τα ανώτερα σχέδια λέξη-κλειδί μέχρι τη λήξη της προσφοράς.

Να είστε σε επιφυλακή για σας "Rank Tracker είναι ζωντανή" Γνωστοποίηση Emails ...

Θυμηθείτε να κρατήσει ένα μάτι έξω τις επόμενες εβδομάδες για σας Rank Tracker είναι ΖΩΝΤΑΝΑ »τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ΔΩΡΕΑΝ σχέδιο 50 λέξεων-κλειδιών σας, και η διάρκεια ζωής 50% έκπτωση στη μισή τιμή σας σε όλα τα υψηλότερα λέξη-κλειδί σχέδια.

Μιλήστε Σύντομα,
Eugene Ware
Διευθύνων Σύμβουλος της Noble Samurai

Ευγένιος έχει γράψει 18 θέση (ες) για τη Noble Samurai

16 απαντήσεις σε "Rank Tracker Ενημέρωση"

 1. Μου αρέσει το νέο tracker κατάταξη στη θεωρία, αλλά δεν βλέπω τίποτα στο poitions όπως το παραπάνω screenshot για να δείτε μια γρήγορη επισκόπηση. Mine είναι όλα κενά από το νέο πρόγραμμα ξεκίνησε. Μερικές από τις διευθύνσεις URL που παρακολουθείτε αποκλειστικά και μόνο σε μια μηχανή αναζήτησης και δεν δείχνει τα ιστορικά δεδομένα. Συνεχίζω ελπίζοντας αυτά τα θέματα θα διορθωθούν επόμενη φορά που θα συνδεθείτε. Είναι αυτό ακριβώς εγώ ή οι άλλοι αντιμετωπίζουν αυτό το πάρα πολύ;

  Στις
  Υποστήριξη απάντησε:

  Γεια Jamie,

  Ευχαριστώ για την τίμια ανατροφοδότηση. Έχω δημιουργήσει ένα εισιτήριο υποστήριξης για σας, και εγώ θα συνεργαστούμε μαζί σας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Θα μπορούσε να είναι ότι έχετε βρει ένα μικρό πρόβλημα που έχουμε χάσει!

  Στην υγειά μας,
  Τομ

 2. Μεγάλη πράγματα, ειδικά οι προσθήκες πόσες θέσεις έχουν αλλάξει και το στιγμιότυπο οθόνης.

  Για να είμαστε δίκαιοι, ήμουν κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και βρίσκοντας πολύ μικρή διαφορά μεταξύ αυτής και της αγοράς Σαμουράι. Οι αυτοί που ήταν έξω ήταν συνήθως ανώτερη από αναφερθεί - το οποίο είναι πάντα ένα ωραίο πράγμα να βρουν ?)

  Στις
  Stuart Wooster απάντησε:

  * Ήμουν έλεγχο χρησιμοποιώντας την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης

 3. 3
  Στις 25 Ιουνίου, 2012 στις 20:52
  RichCederberg @ AlbuquerqueRealEstate είπε:

  Καλή δουλειά Αγοράς Σαμουράι αυτές οι ενημερώσεις ακούγεται πραγματικά συναρπαστικό! Μπορείτε πάντα το αγαπημένο μου εργαλείο που βασίζεται σε εύκολο να διαβάσει, εύκολο να αφομοιώσουν γρήγορα και εύκολα τις πληροφορίες σας, και με αυτές τις αλλαγές θα είναι ακόμη πιο εύκολη!

 4. Αυτές οι νέες ρυθμίσεις που πρόκειται να κάνουν τη ζωή τόσο πολύ ευκολότερη. Ακόμα ένας λόγος για τη χρήση Αγορά Σαμουράι!

  Ευχαριστώ,
  AJ ..

 5. 5
  Στις 25 Ιουνίου, 2012 στις 23:40
  Robert Worstell είπε:

  Απλά ήθελα να σας δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτό το μεγάλο έργο. Η συνεισφορά σας να κάνει ranktracking προσβάσιμο και φιλικό προς τον χρήστη σε όλους πρέπει να ταξινομήσει ως μία από τις μεγαλύτερες pay-it-προς τα εμπρός που είναι διαθέσιμες σήμερα τιμές! Έχω ήδη-εκεί-κάνει-ότι με διάφορα ranktracking προγράμματα, και έχοντας κάποιος τρέχει αυτές για λογαριασμό μου κάνει όλη τη διαφορά στον κόσμο. Και τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτό το site μου είναι και μπορεί να κατάταξης για αντί απλώς shotgunning τις προσπάθειές μου και την ελπίδα κάτι μπαστούνια (αναμειγνύω μεταφορές). Ευχαριστώ και πάλι!

 6. Έχω τον έλεγχο της νέας Rank Tracker και μου αρέσει τόσο πολύ, αποκλειστικά επειδή τώρα μπορώ να δω όλες τις λέξεις-κλειδιά παρακολουθούνται στην ίδια θέση, χωρίς την ανάγκη να ανοίξει διάφορα προγράμματα μάρκετινγκ Σαμουράι.

  Θα διαθέτουν Θα ήθελα πολύ να έχουν τη δυνατότητα θα ήταν η δυνατότητα να εξάγουν τα ιστορικά δεδομένα. Οποιαδήποτε πιθανότητα να έχει αυτό με την επόμενη ενημέρωση;

  Στις
  Υποστήριξη απάντησε:

  Γεια Sorina,

  Εξαγωγή ιστορικά στοιχεία είναι στη λίστα μας, των νέων χαρακτηριστικών, τα οποία θα αρχίσουν να εφαρμόζουν τη στιγμή που η βασική λειτουργικότητα είναι 100% στερεά.

  Στην υγειά μας,
  Τομ

 7. Νόμιζα ότι είχαμε το νέο tracker τάξη ... ή είμαι στο σχέδιο βήτα; Μήπως ήδη την αξίωση 50 δωρεάν μου; Χμμμ. Λοιπόν, ό, τι πήρα, είμαι χρησιμοποιώντας αυτό και μου αρέσει. Πήρα μόλις τώρα μου "νέα κατάταξη των δεδομένων" e-mail. Πρέπει να πάω να δούμε πώς το κάνω!

  Στις
  Υποστήριξη απάντησε:

  Γεια Δρ Haley,

  Εάν χρησιμοποιείτε το νέο Κατάταξη Tracker θα είναι μέρος των δοκιμών beta, και θα έχουν ήδη κλειδωθεί σε 50 δωρεάν λέξεις-κλειδιά σας.

  Χαίρομαι που σας ακούω να το αγαπήσετε :)

  Στην υγειά μας,
  Τομ

 8. Γεια σας Παιδιά

  Αυτό φαίνεται όλες οι μεγάλες :-)

  Δυο πράγματα, δεν έχω πάει ποτέ σε θέση να πάρει σε beta, όπως λέει ότι είναι κλειστό. Ακόμη και πριν από το τέλος του Μαΐου;

  2η Έχω τόσο το άρθρο και Martet Σαμουράι, είμαι ως εκ τούτου, ελπίζοντας ότι έχω διπλή κατανομή στο λογαριασμό μου για τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών που μπορώ να έχω στο λογαριασμό μου ΔΩΡΕΑΝ

  Παρακαλείστε να ενημερώσετε ...

  Ευχαριστίες

  Brian

 9. Ιδιαίτερα ευχάριστη θέση blog - thx!

 10. Δεν ήμουν μέρος του προγράμματος beta για το tracker τάξη, αλλά ανυπομονώ για αυτό. Ο ιχνηλάτης κατάταξη είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς Σαμουράι. Ένα από τα πολλά που έχω να προσθέσω. Κοιτάζοντας μπροστά σε αυτό.

 11. Μεγάλη νέα παιδιά χαρακτηριστικό. Είναι σίγουρα μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με την παλιά διεπαφή.

 12. Είμαι σήμερα μια beta tester του νέου εργαλείου κατάταξης tracker σας και ενώ ήταν ένα αμαξάκι λίγο στην αρχή, αυτό είναι σίγουρα να πάρει εκεί τώρα.

  Καλή δουλειά παιδιά! :)