Rank Tracker Ενημέρωση

Share Button

Γεια σε όλους,

Αυτό είναι απλά μια γρήγορη ενημέρωση προόδου για την νέα κατάταξη Tracker ...

1.218 Market Samurai ιδιοκτήτες έχουν δοκιμάσει τα νέα Rank Tracker:

Χάρη στις 1.218 Market Samurai ιδιοκτήτες που έχουν λάβει απλόχερα το χρόνο από το πρόγραμμά τους για να δοκιμάσουν το νέο Rank Tracker - το πρόγραμμα beta ήταν μια τεράστια επιτυχία!

Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει πάνω από 550 emails βαρυφορτωμένο με θετικά σχόλια και προσφυγής γνώμη, ότι δουλεύουμε σκληρά για να ενσωματώσει ... Και είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση.

Δοκιμαστές Beta μας αρέσει μόνο η νέα Rank Tracker! Εδώ είναι μόνο μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά Rank Tracker που οι χρήστες μας είναι ενθουσιασμένος για:

 • Αυτόματη εβδομαδιαία ενημέρωση: Δεν είναι πλέον έχετε να θυμηθείτε να ελέγξετε την κατάταξή σας κάθε εβδομάδα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί με το χέρι την ενημέρωση για να ανακτήσετε τα νέα δεδομένα την κατάταξή σας. Τώρα μπορείτε απλά να καθίσετε και να χαλαρώσετε, όπως νέα μας Rank Tracker ενημερώνει αυτόματα τις καμπάνιες σας για σας κάθε εβδομάδα, χωρίς να χρειάζεται να άρει ένα δάχτυλο.
 • Ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Δεν είναι μόνο το νέο Rank Tracker ενημέρωση καμπάνιες σας αυτόματα κάθε εβδομάδα, σας στέλνει επίσης μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το συντομότερο δεδομένων κατάταξή σας έχει ενημερωθεί. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθεί τώρα την αμέριστη προσοχή σας στην επιχείρησή σας, μέχρι να έρθει ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 • Μια απλούστερη διεπαφή: Σε αντίθεση με την παλιά Rank Tracker, το οποίο μπορείτε να πνίγεται σε μια θάλασσα των αριθμών, απλές νέα διεπαφή νέα μας Rank Tracker κάνει την ανάλυση της κατάταξης σας ένα αεράκι - ειδικά αν μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς δικτυακούς τόπους, οι λέξεις-κλειδιά και καμπάνιες όλα την ίδια στιγμή.

... Και εδώ είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που έχουμε λάβει για τη νέα Rank Tracker ...

"ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ το γεγονός ότι εντοπίζει αυτόματα βαθμό πίσω από τις σκηνές. Εσείς έχουν μετατρέψει αυτό σε κάτι πραγματικά μεγάλο. "Craig Harte

"Αγαπώ απολύτως το νέο Rank Tracker, και θα συνεχίσει να είναι ένας πελάτης Noble Samurai για τη ζωή." Jeff Μόνσον (JLM Team Εμπορεύματα Support)

Πότε μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας On The New Rank Tracker;

Με πάνω από 60.000 Market Samurai ιδιοκτήτες πρόθυμοι να πάρουν στα χέρια τους το νέο και βελτιωμένο Rank Tracker, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι είναι 100% στερεά, και θα σας δώσει μια μεγάλη εμπειρία για το χρήστη.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ενσωματωθούν όσο της Beta μας γνώμη Tester στο προϊόν μας όσο το δυνατόν πριν βγει στον αέρα. Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε μόνο μια εβδομάδα ή δύο από την ολοκλήρωση των τελευταίων σημαντικών στοιχείων γνώμη στη λίστα.

Ωστόσο, επειδή Rank Tracker παρέχει εβδομαδιαίες ενημερώσεις, θα πρέπει επίσης να επιτρέπει τουλάχιστον 2 ή 3 εβδομάδες προγραμματιστεί κατάταξης ενημερώσεις για να περάσει, για να εξασφαλίσει δοκιμαστές Beta μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν αυτές οι τελικές αλλαγές πριν να κυλήσει για όλους.

Έτσι, με βάση τις εκτιμήσεις αυτές, είμαστε σήμερα με στόχο για μια δημόσια κυκλοφορία γύρω από τα μέσα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει ανάλογα με το τι λένε οι δοκιμαστές Beta μας - φυσικά.

Εν τω μεταξύ, εδώ είναι ένα γρήγορο "Sneak Peek" Into The New Rank Tracker

Μπορείτε να διαχειριστεί πολλαπλές καμπάνιες και ταυτόχρονα

Με την παλιά Rank Tracker, τα δεδομένα κατάταξή σας αποθηκεύτηκε στην Αγορά Σαμουράι αρχείο έργου σας στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι αν καταφέρει περισσότερα από μία καμπάνια, αναγκάστηκαν να κλείσουν και να ανοίξουν εκ νέου κάθε αρχείο έργου κάθε φορά που ήθελε να επανεξετάσει μια διαφορετική καμπάνια.

Στο νέο Rank Tracker δεδομένων σας είναι τώρα αποθηκευμένα στο σύννεφο, αντί να φράζει τα αρχεία του έργου σας, καθιστώντας τους αργεί να φορτώσει, και δυσκίνητη για εναλλαγή μεταξύ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να δείτε όλες τις τρέχουσες Ranking καμπάνιες σας σε ένα ενιαίο πίνακα εκστρατεία, χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσσεστε μεταξύ διαφορετικών αρχεία του έργου Market Samurai.

Screenshot of campaigns panel in Market Samurai's New Rank Tracker module

Θα λάβετε Κατάταξη Ενημέρωση Email Ειδοποιήσεις

Στο παρελθόν, κάθε φορά που θα ήθελε για να δείτε το πρόσφατο βαθμολογίες σας, θα έπρεπε να ανοίξει Market Samurai, κάντε κλικ σε ένα κουμπί ενημέρωση, και στη συνέχεια να περιμένουν υπομονετικά, ενώ σιγά-σιγά συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα σας.

Με το νέο Rank Tracker, οι ταξινομήσεις σας ενημερώνονται αυτόματα για λογαριασμό σας κάθε εβδομάδα, χωρίς καν να χρειάζεται να αφήσετε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία. Και το δεύτερο που τελείωσε την ανάκτηση των δεδομένων σας, θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι η νέα κατάταξη οι πληροφορίες σας είναι έτοιμη για να τη δείτε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να καθίσετε και να χαλαρώσετε μέχρι να ενημερώσετε φτάνει email.

Screenshot of Market Samurai's New Rank Tracker update notification email

Προβολή Προηγούμενη Ranking θέση σας με μια ματιά

Είναι πάντα λίγο δύσκολο να υπολογίσει ακριβώς πόσα κατάταξης θέσεις που έχετε κερδίσει ή να πέσει από την τελευταία κατάταξη ενημέρωση σας. Θα έπρεπε να ανοίξει ένα γράφημα της ιστορίας της κατάταξης σας και να ερμηνεύσει τα σημεία δεδομένων για να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει.

Η νέα Rank Tracker κάνει πολύ πιο εύκολο να δούμε ακριβώς τι η αλλαγή στην κατάταξη σας έχει. Μπορείτε τώρα απλά τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από την τρέχουσα θέση κατάταξης σας, και ένα pop-up παράθυρο θα εμφανιστεί για να σας δείξει πόσο πολύ έχει μετακινηθεί.

Αυτό σας δίνει άμεση πρόσβαση τις ακριβείς πληροφορίες που χρειάζεστε, ακριβώς όταν το θέλετε.

(Στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να δείτε ότι η κατάταξη της σελίδας έχει πέσει τέσσερις θέσεις, με την τρέχουσα θέση του στην θέση πέντε.)

Screenshot of the ranking results in Market Samurai's new Rank Tracker module

Στιγμιότυπα από τα αποτελέσματα αναζήτησης Πού Rankings σας βρέθηκαν

Αγορά Σαμουράι Rank Tracker έχει πάντα τη δυνατότητα να δείτε τη σελίδα, όπου είχαν βρεθεί στοιχεία κατάταξης σας, αποθηκεύοντας τη διεύθυνση URL του ερώτημα αναζήτησης που χρησιμοποιείται για να βρει την κατάταξή σας.

Ωστόσο, λόγω της αύξησης του «εντοπισμού» και της «εξατομίκευσης» στα αποτελέσματα αναζήτησης, αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι χρήστες ασυνέπειες μεταξύ των αποτελεσμάτων που έβλεπαν στην Rank Tracker, και ό, τι έβλεπαν όταν κάνετε κλικ μέσα για να δείτε τη σελίδα αναφοράς σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Στο νέο Rank Tracker σώζουμε ένα στιγμιότυπο της κάθε σελίδας, όπου κατάταξή σας βρέθηκαν, έτσι θα είστε πάντα σε θέση να δείτε τα ακριβή αποτελέσματα που Market Samurai που χρησιμοποιείται για να εμφανίσει την κατάταξή σας.

A screenshot of the search result page where your ranking was found

Τι γίνεται με την ελεύθερη 50 Σχέδιο λέξης, και η διάρκεια ζωής 50% έκπτωση σε όλα τα Τριτοβάθμια λέξης σχέδια; Έχω χάσει όμως;

Σε προηγούμενες αναρτήσεις στο blog μας λεπτομερώς μια ειδική προσφορά για τους υφιστάμενους Market Samurai και το άρθρο Samurai ιδιοκτήτες που περιελάμβανε ένα ΔΩΡΕΑΝ 50 λέξεων-κλειδιών σχέδιο παρακολούθησης Rank, και πρόσβαση ΖΩΗΣ σε 50% στη μισή τιμή με έκπτωση σε ολόκληρη την γκάμα των υψηλότερων σχέδια λέξη κλειδί.

Όπως είμαστε ακόμα λίγες εβδομάδες μακριά από την έναρξη του νέου Rank Tracker εμείς θα την παράταση της προθεσμίας, καθώς και.

Αυτή η προσφορά θα αρχίσει το συντομότερο το νέο σύστημα παρακολούθησης Rank πηγαίνει ζωντανά (γύρω στα μέσα έως τα τέλη Ιουλίου), και θα σας στείλει τρία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας αφήσει να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να επωφεληθούν από αυτό.

Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι ξέροντας ότι θα λάβετε την αφθονία της προκήρυξης να διεκδικήσει ΔΩΡΕΑΝ σχέδιο 50 λέξεων-κλειδιών σας, και να κλειδώσει σε έκπτωση ΖΩΗΣ σας σε όλα τα ανώτερα σχέδια λέξη-κλειδί πριν από τη λήξη αυτής της προσφοράς.

Να είστε σε επιφυλακή για σας "Rank Tracker είναι ΖΩΝΤΑΝΑ" Γνωστοποίηση Emails ...

Θυμηθείτε να κρατήσει ένα μάτι έξω για τις επόμενες εβδομάδες για σας Rank Tracker είναι ΖΩΝΤΑΝΑ »emails κοινοποίησης, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ΔΩΡΕΑΝ σχέδιο 50 λέξεων-κλειδιών σας, και ΖΩΗΣ 50% έκπτωση στη μισή τιμή σας για όλα τα υψηλότερα λέξη-κλειδί σχέδια.

Συζήτηση Σύντομα,
Eugene Ware
CEO της Noble Samurai

Eugene έχει γράψει 18 μετά (ες) για τη Noble Samurai

16 Responses to "Rank Tracker Ενημέρωση"

 1. Μου αρέσει το νέο tracker βαθμό στη θεωρία, αλλά δεν έχω δει τίποτα στα poitions όπως το παραπάνω screenshot για να δείτε μια γρήγορη επισκόπηση. Mine είναι όλα τα κενά από το νέο πρόγραμμα ξεκίνησε. Μερικά από τα urls μου παρακολουθείτε μόνο σε μία μηχανή αναζήτησης και δεν εμφανίζει ιστορικά δεδομένα. Κρατάω ελπίζοντας αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να διορθωθεί επόμενη φορά που θα συνδεθείτε. Είναι αυτό ακριβώς εγώ ή οι άλλοι αντιμετωπίζουν αυτό το πάρα πολύ;

  Στις
  Υποστήριξη απάντησε:

  Hi Jamie,

  Ευχαριστώ για την έντιμη γνώμη. Έχω δημιουργήσει ένα εισιτήριο υποστήριξης για σας, και εγώ θα συνεργαστούμε με σας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Θα μπορούσε να είναι ότι έχετε βρει ένα μικρό bug που έχουμε χάσει!

  Cheers,
  Tom

 2. Μεγάλη πράγματα, ειδικά οι προσθήκες του πόσες θέσεις έχουν αλλάξει και το στιγμιότυπο οθόνης.

  Για να είμαστε δίκαιοι, ήμουν λειτουργία Ινκόγκνιτο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και βρίσκοντας πολύ μικρή διαφορά μεταξύ αυτής και της αγοράς Σαμουράι. Οι αυτοί που ήταν έξω ήταν κατά κανόνα υψηλότερη κατάταξη από εκείνη που αναφέρθηκε - η οποία είναι πάντα ένα καλό πράγμα για να βρείτε ?)

  Στις
  Stuart Wooster απάντησε:

  * Ήμουν έλεγχο χρησιμοποιώντας την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης

 3. 3
  Στις 25 Ιουνίου, 2012 στις 20:52
  RichCederberg @ AlbuquerqueRealEstate είπε:

  Καλή δουλειά Market Samurai αυτές οι ενημερώσεις ακούγεται πολύ συναρπαστικό! Μπορείτε πάντα το αγαπημένο μου εργαλείο που βασίζεται σε εύκολο να διαβάσει, εύκολο να αφομοιώσουν γρήγορα και εύκολα τις πληροφορίες σας, και με αυτές τις αλλαγές θα είναι ακόμη πιο εύκολη!

 4. Αυτές οι νέες ρυθμίσεις που πρόκειται να κάνει τη ζωή τόσο πολύ ευκολότερη. Ακόμα ένας λόγος για τη χρήση Market Samurai!

  Ευχαριστώ,
  AJ ..

 5. 5
  Στις 25 Ιουνίου, 2012 στις 11:40 μ.μ.
  Robert Worstell είπε:

  Απλά ήθελα να σας δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτό το μεγάλο έργο. Η συνεισφορά σας να κάνει ranktracking προσιτή και φιλική προς το χρήστη για όλους πρέπει να καταταχθεί ως μία από τις μεγαλύτερες pay-it-προς τα εμπρός που είναι διαθέσιμες σήμερα τιμές! Έχω ήδη-εκεί-κάνει-ότι με διάφορα ranktracking προγράμματα, και έχοντας κάποιος τρέχει αυτές εξ ονόματός μου κάνει όλη τη διαφορά στον κόσμο. Και τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτό το site μου είναι και μπορεί να κατάταξη για αντί απλά shotgunning τις προσπάθειές μου και την ελπίδα κάτι sticks (για να αναμίξετε μεταφορές). Ευχαριστώ και πάλι!

 6. Έχω τον έλεγχο της νέας Rank Tracker και μου αρέσει τόσο πολύ, αποκλειστικά επειδή τώρα μπορώ να δω όλες τις λέξεις-κλειδιά που παρακολουθούνται στην ίδια θέση, χωρίς την ανάγκη να ανοίξει διάφορα προγράμματα Marketing Σαμουράι.

  Θα διαθέτουν Θα ήθελα πολύ να έχουμε στο χαρακτηριστικό θα είναι η ικανότητα να εξάγει ιστορικά δεδομένα. Κάθε ευκαιρία που έχουν ότι με την επόμενη ενημέρωση;

  Στις
  Υποστήριξη απάντησε:

  Hi Sorina,

  Εξαγωγή ιστορικά στοιχεία είναι στη λίστα μας από νέα χαρακτηριστικά, το οποίο θα ξεκινήσει την εφαρμογή μια φορά η βασική λειτουργικότητα είναι 100% στερεά.

  Cheers,
  Tom

 7. Νόμιζα ότι είχαμε το νέο tracker rank ... ή να είμαι στο πρόγραμμα beta; Μήπως έχω ήδη ζητήσει 50 ελεύθερο μου; Χμμμ. Λοιπόν, ό, τι πήρα, είμαι με τη χρήση του και την αγάπη του. Πήρα μόλις τώρα μου "νέα κατάταξη των δεδομένων" email. Πρέπει να πάω να δω πώς θα κάνω!

  Στις
  Υποστήριξη απάντησε:

  Γεια Δρ Haley,

  Εάν χρησιμοποιείτε το νέο Rank Tracker θα είναι μέρος των δοκιμών beta, και θα έχουν ήδη κλειδώσει το 50 δωρεάν τις λέξεις-κλειδιά σας.

  Χαίρομαι που σας ακούω να το αγαπήσετε :)

  Cheers,
  Tom

 8. Hi Guys

  Αυτό φαίνεται όλες οι μεγάλες :-)

  Δυο πράγματα, δεν έχω πάει ποτέ σε θέση να μπει στο Beta, όπως λέει ότι είναι κλειστή. Ακόμη και πριν από το τέλος του Μαΐου;

  2ο έχω τόσο το άρθρο και Martet Samurai, είμαι ως εκ τούτου, ελπίζοντας ότι έχω διπλή κατανομή στο λογαριασμό μου για τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών που μπορώ να έχω στο λογαριασμό μου ΔΩΡΕΑΝ

  Παρακαλείστε να ενημερώσετε ...

  Ευχαριστώ

  Brian

 9. Ιδιαίτερα ευχάριστη blog post - thx!

 10. Δεν ήταν μέρος του προγράμματος beta για το tracker βαθμό, αλλά ανυπομονώ για αυτό. Ο tracker κατάταξη είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς Σαμουράι. Ένα από τα πολλά θα μπορούσα να προσθέσω. Κοιτάζοντας μπροστά σε αυτό.

 11. Μεγάλη νέα παιδιά χαρακτηριστικό. Είναι σίγουρα μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με την παλιά διεπαφή.

 12. Είμαι σήμερα μια beta tester του νέου εργαλείου rank tracker σας και ενώ ήταν ένα buggy λίγο στην αρχή, αυτό είναι σίγουρα να πάρει εκεί τώρα.

  Καλή δουλειά παιδιά! :)