Γράφοντας Περιεχόμενο Made Easy!

Share Button

Ένα έργο που πολλοί έμποροι Διαδικτύου αποφεύγουν να δημιουργεί περιεχόμενο για τους ιστοχώρους τους.

Η δημιουργία περιεχομένου μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία - ερευνά το τμήμα της αγοράς, ερευνά το θέμα, τη γραφή, την επεξεργασία, τη μορφοποίηση, εκδόσεις, και πολλά άλλα - όλα για να δημιουργήσετε ένα μόνο άρθρο.

Αλλά το καλό περιεχόμενο μπορεί να είναι μια ισχυρή ώθηση για SEO. Χωρίς αυτό, σας λείπει έξω σε μια μεγάλη πιθανή πηγή της εξουσίας.

Γράφοντας το καλό περιεχόμενο είναι εύκολη με το Δημοσιεύστε Ενότητα Περιεχομένου

Σε αυτό το Spotlight για SEO, ο Δρ Anthony Fernando θα σας μεταφέρει μέσα από την ενότητα Δημοσίευση Περιεχομένου λεπτομερώς, δείχνοντάς σας πώς να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου σας σε τρία εύκολα στάδια.

1. Έρευνα

Η διασφάλιση του περιεχομένου σας είναι υψηλής ποιότητας και είναι πιθανόν να διαβάσει είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα. Anthony θα σας μεταφέρει μέσα από μια αποτελεσματική στρατηγική για την επιλογή του θέματος και την έρευνα.

2. Γράφοντας το άρθρο σας

Στη συνέχεια θα σας μεταφέρει μέσα από τη συγγραφή του άρθρου σας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης δημοσιεύουν τα εργαλεία Περιεχομένου για να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας.

3. Έκδοση άρθρο σας

Τώρα το πιο σημαντικό βήμα - να πάρει το άρθρο σας μπροστά από τους αναγνώστες σας. Εδώ Anthony σας δείχνει πώς να ανεβάσετε απευθείας το νέο άρθρο σας στο WordPress Blog σας από δημοσιεύουν περιεχόμενο.

Ένα άλλο εργαλείο στο οπλοστάσιο

Υψηλής ποιότητας, αποτελεσματική περιεχόμενο είναι τώρα μόλις τρία βήματα - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνει αυτό το πρώτο βήμα και να ανοίξει το Publish module του περιεχομένου.

Καλή τύχη!

Alex

Δημοσιεύστε ενότητα Περιεχόμενο PS Αγοράς Σαμουράι είναι ένα πλήρως καταβληθεί ενότητα. Αν δεν έχετε αγοράσει Σαμουράι Αγοράς και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την ενότητα, κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τώρα.