Πώς να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής ποιότητας γρήγορα!

Share Button

Για πολλά χρόνια, η 4 λεπτά μίλι θεωρήθηκε όχι μόνο φυσικώς αδύνατο, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς της εποχής - πραγματικά επικίνδυνη για την υγεία του όποιος επιχειρήσει.

Στη συνέχεια, όμως στην 6η του Μάη 1954 ένα 25-year-old φοιτητής ιατρικής που ονομάζεται Ρότζερ Bannister - έσπασαν το φράγμα των 4 λεπτών σε ποια περιοδικό Forbes έχει καλέσει τη "μεγαλύτερη αθλητική επίτευξη των τελευταίων 150 ετών".

Όταν τον προβληματισμό σχετικά με την εκδήλωση και πολλά χρόνια αργότερα, Bannister, δήλωσε ότι κατά τη χρονική στιγμή:

"Υπήρχε μια μαγεία, μια πεποίθηση ότι δεν θα μπορούσε να γίνει"

Αλλά από τη στιγμή που αποδείχθηκε ό, τι ήταν δυνατόν, άλλους δρομείς άρχισαν σπάζοντας το φράγμα, καθώς και. Από το 1957, 16 δρομείς είχαν τρέξει επιμέρους μίλια 4 λεπτά!

Η Μίλι 4 λεπτών του Internet Marketing ...

Τώρα μπορεί να αναρωτιέστε ποια είναι η τεσσάρων λεπτών μίλι έχει να κάνει με το μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο.

Λοιπόν ... για μένα, βλέποντας το παρακάτω βίντεο ήταν μια πολύ σαν να παρακολουθείτε Ρότζερ Μπάνιστερ να συντρίψει με τον 4 λεπτά μίλι.

Βλέπετε Συνήθιζα να πιστεύω ότι ήταν αδύνατο για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας γρήγορα και εύκολα.

ΑΛΛΑ - τότε είδα αυτό το βίντεο, και συνειδητοποίησα ότι οι πεποιθήσεις μου δεν ήταν μόνο λάθος - αλλά θα έχουν με κρατάει πίσω για πολλά χρόνια.

Έτσι, σήμερα είμαι ενθουσιασμένος για να είναι σε θέση να μοιραστούν αυτό το βίντεο μαζί σας γιατί ξέρω ότι θα αλλάξει την άποψή σας για το τι είναι δυνατό σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας για πάντα.

Στο σημερινό βίντεο Pete Williams αποκαλύπτει αυτό που πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά «επιχείρηση αμυχές» του, και σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λεπτά αντί για ημέρες ή εβδομάδες ή ακόμα και μήνες!

Αυτή είναι η πιο απελευθερωτική και ενδυνάμωση των βίντεο που έχω δει ποτέ, οπότε αν είστε αγωνίζονται για τη δημιουργία προϊόντων για την απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας - να είστε βέβαιος να παρακολουθήσουν όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος.

Η επιχείρησή σας δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο ...

Αν σας άρεσε αυτό το βίντεο και θέλετε να παρακολουθήσετε Πιτ χρήση "επιχείρηση hacks" του για να πάρει την αξία μιας εβδομάδας της εργασίας που πραγματοποιείται σε μόλις 4 ωρών - φροντίστε να εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ επερχόμενη Livestream του με Πλούσια Schefren

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Eugene Ware
Διευθύνων Σύμβουλος της Noble Samurai

Ευγένιος έχει γράψει 18 θέση (ες) για τη Noble Samurai

107 απαντήσεις σε "Πώς να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής ποιότητας γρήγορα!"

 1. 1
  Στις έγδοης, Νοεμβρίου, 2012 στις 03.28π.μ.
  Παύλος Manley, δήλωσε:

  Τι λυπηρό. Δεν μπορώ να ακούσω σωστά αυτό καθώς ο ήχος είναι βουβός και ακόμα χειρότερα, δεν μπορώ να καταλάβω ακραία προφορά του. Θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να το μεταφράσουμε αυτό. Τι φρικτή προφορά και ό, τι ένα ίδιο με το περιεχόμενο είναι αναμφισβήτητα πολύ καλή.

  ... .sad

  Παύλος

  Στις
  Ρασσί απάντησε:

  Γεια Παύλος,

  Δεν βρήκα κανένα ζήτημα με έμφαση αυτός ο τύπος. Ο καθένας δεν είναι γηγενείς ομιλητές της αγγλικής. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει απλά να διαμαρτύρονται για προφορά τους. Δώστε προσοχή σε αυτά που λέει και να προσπαθήσουμε να καλύψουν τα πράγματα αδερφέ. Η ποιότητα των θεμάτων περιεχομένου. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι τα αγγλικά είναι μια ξένη γλώσσα για τον ίδιο και παρακαλώ να σταματήσει ο εκφοβισμός τους ανθρώπους.

  Μεγάλη δουλειά Eugene. Τρόπος να πάει.

  Ευχαριστίες

  Στις
  Richard H απάντησε:

  Γεια Ρασσί και Παύλου

  Νομίζω ότι το ζήτημα της γλώσσας είναι μια ενδιαφέρουσα, το στυλ ηχεία είναι δύσκολο να ακούσετε και η γλώσσα είναι επίσης δύσκολο να κατανοήσουμε,

  τις προτάσεις μου με τον Paul, να πάρει ένα καλό ζευγάρι των τηλεφώνων κεφάλι καθιστά πιο εύκολο να κατανοήσει δυσνόητες προφορές ακούσει επίσης το περιεχόμενο δύο ή τρεις φορές μεγαλύτερη κατανόηση θα βιώσει.

  τις προτάσεις μου για Ρασσί, δοκιμάστε και να κατανοήσουμε ότι μόνο και μόνο επειδή κάποιος παραπονιέται για προφορά σας, δεν σημαίνει ότι είσαι ο εκφοβισμός, αυτό ονομάζεται μια νοοτροπία του θύματος, δεν θα σας εξυπηρετήσει καλά.

  Αγγλικά έρχεται σε πολλές διαλέκτους / τόνους και OK για οποιονδήποτε να πει "Δεν μπορώ να καταλάβω τα Αγγλικά σας, παρακαλούμε επαναλάβετε τον εαυτό σας"

  μεγάλη περιεκτικότητα και μια μεγάλη ιστοσελίδα Noblesamurai.com

  Στις
  Alice απάντησε:

  ακούγεται σαν μια απόλυτα φυσιολογική προφορά μου, ακριβώς σε ένα θέμα του τι έχει συνηθίσει. Όχριντ τίποτα γι 'αυτό.

  Στις
  AthleticFIT Ηνωμένο Βασίλειο απάντησε:

  Καλά είπε η Άλις !! Αν είναι για τον ήχο, τότε αυτό είναι αρκετά δίκαιο. Τίποτα φρικτή για την προφορά καθόλου. Νόμιζα ότι είναι το περιεχόμενο που δεν έχει σημασία αυτό που ηχεί όπως. Εμείς ποτέ δεν μπορούμε όλοι να ακούγονται το ίδιο. Πόσο βαρετό θα ήταν αυτό !!

  Στις
  Τζος απάντησε:

  Βίντεο ακούγεται μεγάλη για μένα, το Accent είναι πάρα πολύ ωραία. Πολύ σαφής και καλά μιλήσει. Νομίζω ότι το u πρέπει να βγούμε πιο Παύλος, βλέπουν τον κόσμο.

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια Παύλος (και όλοι εκείνοι που είχαν προβλήματα με τον ήχο). Πραγματικά λυπάμαι για όσους είχαμε προβλήματα με τον ήχο.

  Προσπάθησα να το καθαρίσει όσο θα μπορούσα. Έχω ώθηση της έντασης του ήχου κατά περίπου 2 ή 3 φορές. Παίζει πολύ δυνατά και καθαρά μέσω του υπολογιστή μου, και έχουμε ακούσει αυτό σε πολλούς υπολογιστές στο γραφείο και αυτό ακούγεται εντάξει. Υπολογιστή του καθενός είναι διαφορετική φυσικά.

  Όντας ένας Αυστραλός ο ίδιος δεν είχα συνειδητοποιήσει η έμφαση θα είναι ένα τέτοιο θέμα. Σε εκ των υστέρων θα έχει μια ιδιαίτερα "ισχυρή" Aussie προφορά, και μιλάει πολύ γρήγορα σε αυτό το βίντεο.

  Αυτή είναι η τρίτη βίντεο που έχουμε δημοσιεύτηκε από τον Pete και δεν υπήρχαν σχόλια για αυτό με τα σχόλια αυτά ... αλλά ζητώ συγγνώμη αν οι άνθρωποι είχαν κανένα πρόβλημα :-(

  Είχα έναν φίλο που ήταν ένας τηλεοπτικός παραγωγός ο οποίος μίλησε σε μια εταιρεία καλωδιακής ΗΠΑ για συνδικάτο τηλεοπτική εκπομπή του. Ο ίδιος σχολίασε για μένα ότι δεν θα δεχθεί το περιεχόμενο χωρίς υπότιτλους ... Δεν ξέρω γιατί!

  Θα προσπαθήσουν να παρέχουν μεταγραφές για τα βαρέα Aussie πινελιές στο μέλλον.

  Ευχαριστώ όλους για να είναι ειλικρινής. Θα είναι εντελώς ανίδεοι για το γεγονός αλλιώς.

  Ελπίζω ότι δεν παρεμβαίνει πάρα πολύ με τα φαστ φουντ από το περιεχόμενο.

  Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια του καθενός!

  Με θερμούς χαιρετισμούς,

  Γιουτζίν

  Στις
  Richard απάντησε:

  Eugene,

  Είμαι ένα Pom και είμαι εν μέρει κουφός. Θεωρώ προφορά του Πιτ εξαιρετικά εύκολο να ακούσει και σίγουρα δεν είναι φρικτή.

  Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο Παύλος ότι είναι λυπηρό, καλώντας αγαπημένους σας προφορά φρικτή είναι μόλις ένα λαμπρό πράγμα που πρέπει να κάνουμε όταν οι ιδιοκτήτες αυτού του site είναι Αυστραλοί πάρα πολύ.

 2. του δεν είναι η προφορά, του το -
  ταχύτητα με την οποία μιλάει συν το ψήφισμα χαμηλής ποιότητας του βίντεο (γιατί έμπειρους ανθρώπους να κάνουν αυτό !?)

  το σύνολο κάνει το βίντεο - ΑΧΡΗΣΤΟ

  πάρα πολύ κακό ...

  Στις
  mageticsounds απάντησε:

  είναι μια αυστραλιανή προφορά.

  Στις
  Ryan απάντησε:

  Σύμφωνοι!

  Στις
  winz απάντησε:

  Συμφωνώ με τον Ken (ανάλυση χαμηλής ποιότητας)

  Στις
  Sutejo Ταν απάντησε:

  Αγγλικά δεν είναι η 1η μου γλώσσα ...

  Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τόνους και ήχου

  είναι δυνατό & σαφές για μένα ...

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια Ken, και σε όλους όσους έχουν σχολιάσει σχετικά με το μέγεθος του βίντεο. Το βίντεο είναι πραγματικά στο Youtube, και ανέβηκε ως 720P βίντεο High Definition ... οπότε θα πρέπει απλώς να είναι σε θέση να μεγιστοποιήσουν το βίντεο σε πλήρη οθόνη σας και να πάρετε περισσότερα από το βίντεο.

  Η οθόνη συλλαμβάνει ήταν πολύ κακής ποιότητας. Αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορούσατε ακόμα να δει τι συνέβαινε. Το πραγματικό περιεχόμενο δεν ήταν τόσο σημαντική όσο η διαδικασία. Έτσι, ελπίζουμε ότι ήρθε ακόμα μέσα.

  Είναι ένα "εισηγμένων" βίντεο στο YouTube (όπως είναι Πιτ Πνευματικής Ιδιοκτησίας) - αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο βίντεο στο youtube εδώ:

  http://www.youtube.com/watch?v=J5kZ2ab8EBU

  Ελπίδα που βοηθά. Και συγνώμη για το μικρό μέγεθος. Δεν έχει κάνει τίποτα καλύτερο από το στενό μας διάταξης του ιστολογίου, είτε.

  Συγγνώμη για την ταλαιπωρία ... Ξέρω πόσο ενοχλητικό αυτό πρέπει να είναι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το σαφέστερο στο μέλλον.

  Ευχαριστώ για επιτρέψατε μου να ξέρω.

  Με θερμούς χαιρετισμούς

  Γιουτζίν

 3. Δεν πιστεύω στο μαγικό χάπι, είναι καλύτερα να εργαστούμε για τα προϊόντα μας και αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα ή κάτι τέτοιο.

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια Ρικάρντο,

  Συμφωνώ. Το μαγικό "μυστικό" είναι μια λέξη τεσσάρων επιστολών που ονομάζεται ... W ... O ... Ε ... Κ ....

  Ωστόσο, πιστεύω ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των δραστηριοτήτων προστιθέμενης αξίας και μη προστιθέμενης αξίας δραστηριότητες. Είμαι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας λογισμικού, και δεν είναι τόσο πολύτιμη για μένα να γράψω κάθε γραμμή του κώδικα για τα προϊόντα μας. Αλλά εγώ είμαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα του προϊόντος.

  Υπάρχει μικρή αξία στην επιλογή φωτογραφία απόθεμα, ή παράγουν ομιλία διαφάνειες ... καθιστώντας βίντεο ... φορτώνοντας πράγματα στο youtube, κλπ Είναι όλα τα απαραίτητα ... αλλά δεν πυρήνα στο προϊόν που δημιουργείται.

  Σύλληψη περιεχόμενό σας στην πιο αγνή μορφή δυνατό, και να δημιουργήσουν συστήματα και η διαδικασία να αφήσει το υπόλοιπο να φροντίσει τον εαυτό της.

  Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια επιχείρηση και μια δουλειά.

  Θα ήθελα ακόμη να πάρετε "τα χέρια βρώμικα" μου περιστασιακά πολύ (έβαλα το βίντεο μαζί). Αλλά έχω επίσης έναν άντρα βίντεο πλήρους απασχόλησης πάρα πολύ.

  Θα πρέπει να εργαστούν για το προϊόν σας ... αλλά όχι κατ 'ανάγκη στον τομέα της πληροφορικής.

  Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σας, αν και - δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το σημείο ήταν αρκετά σαφής σε βίντεο του Πιτ (ή χάνεται σε παχιά προφορά Aussie του :-)

  Ελπίζω να σας άρεσε το περιεχόμενο.

  Με θερμούς χαιρετισμούς,

  Γιουτζίν

 4. 4
  Στις έγδοης, Νοεμβρίου, 2012 στις 4:08 π.μ.
  Μίκυ Μάους, δήλωσε:

  γιατί η διαφημιστική εκστρατεία; Υπήρξε 10 δευτερόλεπτα αξία σε αυτό το βίντεο, αν αυτό. Όλα τα λέει σε μεταξύ εμβολισμό πιο hype κάτω από τους λαιμούς μας σαν περιττώματα συμπληρώθηκε αντλία σε λειτουργία Turbo είναι ότι, θα πρέπει να καταγράψετε το βίντεο σας, ενώ κοιτάζοντας ένα χάρτη μυαλό, τότε συγχρονισμό με λογισμικό παρουσίασης βίντεο. Δεν ξέρω από οποιοδήποτε άλλο τρόπο για να γίνει αυτό προσωπικά.
  Συγχαρητήρια έχετε 16 λεπτά της ζωής όλων των άλλων μου και

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια Μίκυ :-)

  Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.

  Είσαι προφανώς ένα πολύ υψηλού εύρους ζώνης άτομο που θα μπορούσε να καταλάβουν γρήγορα τις συνέπειες ενός νου-χάρτη + οθόνη ρεκόρ της ροής εργασίας και τα οφέλη για την ταχεία δημιουργία περιεχομένου.

  Ωστόσο, έχουμε μια σειρά από διαφορετικές εμπειρίες για τους πελάτες μας, και μερικοί μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος για το δεκάρα για να πέσει.

  Έχουμε διαπιστώσει ότι οι δαπάνες για λίγο χρόνο για τη θέσπιση πλαισίου πριν από την παράδοση του περιεχομένου μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά για τη βελτίωση της κατανόησης.

  Ο Αντώνης Φερνάντο, ο οποίος έχει διδακτορικό στην εκπαίδευση κριάρια συνεχώς στο κεφάλι μου τη σημασία του πλαίσιο και η δομή. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα αντίγραφο, ώστε οι πιο προηγμένες ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων είναι περισσότερο σε θέση να ανιχνεύσει γρήγορα και εξάγει το περιεχόμενο που είναι σχετικές με αυτούς ανάμεσα στη δομή.

  Ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

  Με θερμούς χαιρετισμούς,

  Γιουτζίν

 5. Ενδιαφέρομαι για το λογισμικό που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε τις mindmaps που χρησιμοποιείτε. Τι άλλο λογισμικό για τη δημιουργία περιεχομένου, καθιστώντας βίντεο, και το ξαναγράψιμο ΔΔΔ μπορεί να σας συστήσει σε μένα; Προσπαθώ να δημιουργήσω το δικό μου e-books, και την ένταξη χώρων που πωλούν τα προϊόντα μου. Τυχόν λεωφόρους Αναθέτουν θα ήταν ευγνώμονες επίσης. Στην πραγματικότητα, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ, Guido Ε Zecckine, Διευθύνων Σύμβουλος - Biznet2020, Inc. / iDigital Φιλοξενία και Σχεδιασμός

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια Guido,

  Στο Mac (το οποίο είναι αυτό που μπορώ να χρησιμοποιήσω), Θα ήθελα να συστήσω MindNode Pro. Για το iPhone / iPad ήθελα να συστήσω iThoughts HD, καθώς και στον υπολογιστή υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του ελεύθερου λογισμικού που ονομάζεται FreeMind.

  Ελπίδα που βοηθά,

  Γιουτζίν

 6. Τα προϊόντα έχουν διαφημίζονται τα τελευταία μηνύματα που αποστέλλονται από την Noble Samurai Team, είναι απλά δεν ταιριάζουν με την καλή τους φήμη, και η ποιότητα των προϊόντων τους.

  Το προηγούμενο που είδα ήταν κάτι σαν ένα βίντεο πραγματάκι ιού μυαλό και pdf, απόλυτη BS.

  Είμαι ακόμα που διαμένουν στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως είμαι fan της αγοράς Σαμουράι και άλλα πράγματα που δημιούργησαν.

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια Αλλαγή,

  Ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

  Λυπάμαι πολύ που σκέφτεσαι έτσι.

  Η έκθεση PDF μυαλό του ιού ήταν ένα κομμάτι από μια απογοήτευση. Είχα διαβάσει πριν τις επιμέρους εκθέσεις ότι αυτό βασίστηκε σε, και συγκεκριμένα:

  1. Το Internet Business Μανιφέστο ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheManifesto.pdf )

  2. The Missing κεφάλαιο
  ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheMissingChapter.pdf )

  Αυτά ήταν εξαιρετική, το μυαλό-κάμψης εκθέσεις. Θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που σκέφτηκα για τις επιχειρήσεις.

  Έχοντας διαβάσει την έκθεση μυαλό του ιού, τα αποσπάσματα αντήχησε μαζί μου βαθιά. Ήταν το είδος του μια υπενθύμιση όλων των φαστ φουντ που είχα μάθει.

  Για άλλη μια φορά ... που έχει ένα κομμάτι της αντικειμενικότητας διάβασα ξανά .. και συνειδητοποίησα ότι με το πλαίσιο των πλήρων εκθέσεων η έκθεση του ιού μυαλό δεν μπορεί να ρέει πολύ καλά για τους ανθρώπους που διαβάζετε για πρώτη φορά.

  Στο πλαίσιο αυτό, ήταν πολύ απογοητευτικό.

  Έχω αναμεταδίδονται τα σχόλιά σας καθώς και τη δική μου πίσω στο Rich Schefren, και αυτός είναι προφανώς εργάζεται σε μια άλλη αναθεώρηση η οποία θα πρέπει να είναι καλύτερα.

  Η συμβουλή μου, ωστόσο, μην κρατάτε την αναπνοή σας - μόλις διάβασα τις δύο εκθέσεις που έχω αναφέρονται παραπάνω.

  Ιδιαίτερα το πρώτο .. Είναι πιο αληθινό από ό, τι σήμερα, όταν γράφτηκε πριν από πολλά χρόνια.

  Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Να τους κρατήσει. Εκ των υστέρων, δεν ήταν η καλύτερη δουλειά Πλούσια όταν διαβάζεται από κάποιον που διαβάζει το έργο του για πρώτη φορά.

  Θα εργαστούμε σκληρότερα στο μέλλον για να πάρει την εμπιστοσύνη σας προς τα πίσω, και να λάβει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας επί του σκάφους.

  Αν θα μπορούσα να ζητήσω - προσπαθούμε πολύ σκληρά για να παρέχουν πληροφορίες που απαντά άμεσα το νούμερο ένα θέματα των πελατών μας μέσα από αυτό είναι μια πολύ σκοτεινή και προκλητική φορά στον κόσμο και στο Internet Marketing.

  Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε; Τι είδους προβλήματα που παλεύουν με .. τι εργαλεία και τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να παραδίδουμε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα την επιχείρησή σας;

  Θα μου άρεσε πολύ να γνωρίζω τις σκέψεις σας!

  Με θερμούς χαιρετισμούς,

  Γιουτζίν

 7. Αγνοήστε τα άλλα σχόλια, αυτό το βίντεο είναι μεγάλη.

  Ο ήχος ήταν αρχικά χαμηλή, έτσι απλά να εμφανιστείτε. Προφορά του δεν αποσπά την προσοχή ούτε. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι η ποιότητα του βίντεο οθόνη συλλαμβάνει

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια σας,

  Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.

  Ο ήχος ήταν πραγματικά ανεβαίνει κατά περίπου 250% σε Screenflow ... αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που το YouTube αγγίζει - θα μπορούσε να ομαλοποιηθεί και πάλι ... στεναγμός! Γι 'αυτό πρέπει να ακούσουμε τον Pete και αφήστε τύπος βίντεο μου κάνουν αυτά τα πράγματα!

  Ο ήχος παίζει πολύ καλά στον υπολογιστή μου και όλα αυτά που έχω δοκιμαστεί σε στο γραφείο. Ίσως είναι ένας συνδυασμός της ισχυρής Aussie προφορά, και γρήγορα-μιλώντας Πιτ ... και χαμηλότερη από την κανονική ένταση του ήχου.

  Θα προσπαθήσουμε καλύτερα την επόμενη φορά όμως!

  Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας,

  Γιουτζίν

 8. Ο ήχος είναι μια χαρά ... μπορώ να ακούσω τα πάντα μια χαρά ..

  Στις
  Eugene Ware replied:

  Hooray! :-)

 9. 9
  On November 8th, 2012 at 5:55 am
  James Wakefield said:

  Is this a joke? What has this got to do with creating products? Also it is hardly a mindblowing and groundbreaking strategy. Complete waste of my time.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi James,

  Thanks for your comments.

  This technique is the same business process that Pete (and even we have used) to create information products that are video based.

  The core mind-set shift that maybe didn't come through too well in the video is that a lot of product-creation is a chore.

  Take it from me. One of my earliest products was a 14 DVD and workbook information product called “Digital Video Secrets”. It sold well – but it took me 8 weeks of late nights editing the video and mastering DVDs, etc.

  The mind-set shift was … just capture the “content”… and have a streamlined business process to handle all the other “non-value-adding” activities…

  I would have GLADLY paid a few hundred bucks for those 8 weeks of my life back!

  I was so obsessed with doing it “my way” and doing it right… that I lost sight of the real goal… to get a great product out the door and focus on the most important thing in business.. Marketing!

  Anyway. Thanks for your comments. I hope you got something out of the video. If not, please let me know if there's anyway any future content that we produce can directly help your business during these challenge business conditions.

  Warm Regards,

  Eugene

 10. I don't find that accent to bad – if you've ever been to Australia in your life, you'll get used to it quickly. Agreed though, he does talk a bit quickly…nevertheless, content is great, thanks for sharing!

  On another note, isn't that Pete Williams currently collaborating with Rich Schefren for a new course they're selling together, “Profit Hacks”? I think it's $1497…should be released in the next few days afaik.

  Nevertheless, nice preselling videos he's got there.

  On
  Anna replied:

  That's correct, Profit Hacks will be released pretty soon. Where did you find that price tag? So far I've only seen Rich's “Prophit Prophecy” ebook (I think that was the name?) and now Pete Williams' videos. Nevertheless, great content though!

  On
  Carrick replied:

  They put this out several months ago for about that price tag, so a decent guess it will be roughly the same currently.

  I'm guessing it didnt sell all that well, and this series is intended to do a better job of pre-selling it this time around with more affiliates and more/better videos and highlights.

  Dont see much use here as it's based on the assumption that you have an established business and brand, and you have a boat load of money for outsourcing. This is a theme that has been around for a long time — leverage and growth via outsourcing. They've just packaged it up with some slick proprietary terminology (Profit Hacks) to make it seem more revolutionary and new. He does use some clever techniques and tools, but if you have good VA's, you'd do these types of things yourself naturally as that's the whole point of having VA's….

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Carrick,

  Thanks for your comments.

  Pete & Rich did a trial launch earlier this year. To be honest I thought their marketing wasn't that great (don't tell them I said that!)

  In one sense Profit Hacks could be seen as another outsourcing course. And in that dimension it does deliver. Pete (and his business partner) manage dozens of outsourcers so they've developed some very simple and yet sophisticated ways for managing their teams.

  But I think the emphasis is different. It's more of a mind-set shift.

  It's about identifying your outcome… what the contribution from you needs to be… then systemising away the rest.

  I've consumed a lot of outsourcing courses… and have also read a lot of HR books about people management, etc and I think this shift in focus, or the way it is delivered in their case is unique.

  I know when I first saw the full 90 minute presentation it really did mess with my mind… I have a team of a dozen full-time staff around me and I still felt like I was working so inefficiently… and more importantly ineffectively.

  By applying a lot of the principles from the Profit Hacks school of thought I've managed to improve my leverage considerably.

  So much so… that I've writing this blog response from a hotel room in Beijing… and feel more connected and on top of my business than I have ever when being in the office.

  I got a lot out of their ideas. I'm glad you've gone the VA route Carrick…

  i could not live without my virtual or non virtual assistants. It's a great way to start.

  Outsourcing doesn't have to be expensive. And the most important thing we have is our time. Can't get another minute of it.

  Here's what I tell people. Business requires money. Set aside as much money as you can easy month. Even if it's only $100 a month or so… and get it going to another bank account where you've got it linked to VISA debit or something like that.

  Each month… mentally write off that money. It's gone. And spend it on your business. Starting it out it might be training… further on it might be out-tasking to build a product… at launch it might be advertising… When you hit the limit … stop for the month and wait until next month.

  At some point you'll start making more than the money that you're putting in… congratulations you have a business! But at least there's a “stop loss” for your business. And you can still leverage outsourcing (as well of your own time of course) at a rate that's appropriate for you and your budget.

  I've quite my job to start a business… Don't recommend it. Business takes time, money, hard work and a healthy dose of insanity :-)

  Thanks for your comments and I'd invite you to check out the live stream too… might be some tricks you can use with your VA.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks Mate! We thought it was some Bonza content too! :-)

  If you watch the full 90 minute presentation you can see why in the context of the full presentation he received a standing ovation…

  I know you could probably here me whistling from the back of the room!

  Yes – After a lot of pestering Pete's packaged together a ton more of these hacks as well as an outsourcing course (which is really the hard-part of all this trickery).

  We've released with Pete's permission 3 videos now – you can get the full 90 minute presentation as well if you pre-reg for the livestream tomorrow. It's worth watching the whole thing.

  We've implemented of a lot of the hacks in there… and have even applied some of the tips from his outsourcing material in managing our own team here. About the only thing I haven't implemented was the audio email… but that's because I type really fast… and even talking seems slow to me!

  Even if people don't choose to invest in his program (for people that still don't have the teams or processes around them I think it's a great investment)… I hope they'll get a lot out of the content we've released, the live stream that's happening tomorrow (the devil is in the details), and in the live Q&A webinar we're running with Pete on Tuesday. We plan to overdeliver on the content.

  Glad you enjoyed the content!

  Cheers,

  Eugene

  On
  Carrick replied:

  Thanks for the detailed and thoughtful response Eugene!

  You make some very good points re: mind-set and one's role in the context of one's VA's/outsourced resources…In fact, Rich and Pete should try to articulate the role/purpose/mindset part of this program more like you have; your 'version' makes more sense and helps distinguish what they're actually selling from what it appears to be! At least to me.

  I actually haven't gone the VA route yet as I'm not earning enough to justify the cost (but I do have a vision of what that setup would look like and how I'd use it). I have investigated and bought some tools/training around locating outsourcing resources (including VA's) in order to begin the process of delegating the boring/tedious and time-consuming low-value but required tasks.

  For that reason I would LOVE it if, during the Q&A webinar, you could get Pete to identify which types of tasks are ripe for outsourcing as 'one-offs' (perhaps via Fivver, or something similar) for those of us just starting down the outsourcing path. ie what types of things he would recommend one could use Profit Hacks techniques on, WITHOUT a dedicated VA and WITHOUT spending a lot of money on –> So, maybe the low-hanging fruit where you get the most bang for your buck via outsourcing and Profit Hacks. I think this would be a HUGE help for newbies and those (like me) who don't yet have a viable business to finance and justify the cost of dedicated VA's. This would be helpful in getting us there!

  You said in your response “And you can still leverage outsourcing (as well of your own time of course) at a rate that's appropriate for you and your budget”….As I said above, in the context of Profit Hacks, how would one do this without a dedicated VA and all the associated costs?

  Thanks very much in advance mate!
  Carrick

 11. I cant understand australians, and I can read 10x faster than video, so why not apply your “4-hour workweek on steroids” process (previous post) to transcribing your videos, then I can shorten my workweek as well

  On
  Anna replied:

  Australian's have the clearest accent in the whole wide world!! We don't roll our Rrrr's like the amerrricans.

  Anyway, I think Pete should review content before showing us all and not settle for mediocre. You need to maintain your standards

  For example, why didn't you cut out the technical stuff up when you cut out the rest?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi John,

  Thanks for your comments.

  Sorry you couldn't understand my friend's thick Accent. Listening to it in hindsight I guess it could give Crocodile Dundee a run for his money!

  Most of our other videos we've done are scripted (eg. Our training videos), so we've just released our transcripts. This is one of the few times we've done a live recording so it slipped the mind. Συγγνώμη!

  We'll make sure that we do transcripts for future live recordings where we can.

  Hope the rest of your workweek is awesome.

  Warm Regards,

  Eugene

 12. This might have been a good video, but really? The quality was so bad I could not even see it w/my reading glasses on and the sound was not great either. Is this guy thinking that his “run through” is teaching??? Αλήθεια; My suggestion is to do it over all the way around, then perhaps it could count as viable content creation!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Kate,

  Thanks for your feedback.

  This “snippet” was taken from the full 90 minute of the seminar. It might lose some of it's impact without the full context. Believe me, it really did make a lot of sense within the full presentation. As it's Pete's presentation I can't leave the link to full presentation here in the comments, but if you sign up to live stream you'll get the full presentation to watch which hopefully should be better.

  Sorry for the confusion. In hindsight it does seem like he skips through the concept a little quickly in isolation!

  Thanks for your comments.

  Warm Regards

  Eugene

 13. I have no problem with the sound or accent, but what bothers me is that the Market Samurai blog use to be full of useful information. Here lately, it seems to be promoting a lot of other products. That's what is sad to me…

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Jhoecannon,

  Thanks for your comments.

  Given the current financial climate and what's going on with SEO we're seeing a lot of online businesses struggling.

  As a result we've been taking the approach of delivering a lot of great content through webinars and content to address these major issues. The vast majority of what we'll put out will be free, valuable content.

  We don't recommend anything that we don't personally use – we use LL3 with all our staff and in our sister web development business. We use profit hacks every day of the week in our business, and of course we use our own products as well.

  But like all things in life, some of the content and solutions will be commercial in nature (and rightly so).

  We've also use our size as a company to negotiate special prices for our subscribers where we can – and are even negotiating with some very large software vendors out there for 100% free version of their paid offerings for our subscribers!

  All this on top of continuing to update our software products and work on some new exciting marketing software (that I can't talk about here).

  We realize that this might not be of interest to everyone and that if this is the case for you then we won't be offended if you unsubscribe.

  I subscribe to a lot of mailing lists… and when there is more noise to signal I unsubscribe.

  We'll work hard to make sure that all the content, freebies and any promotions and specials that we run for our subscribers will be of the quality that our customers have come to expect. And of course, if we drop the ball on that then I look to people like yourself to let us know.

  Thanks for your feedback.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Jhoecannon replied:

  Thanks for the response.

  If Market Samurai actually uses the software and tools that they promote, I can understand them marketing them. But, please, don't give up on the useful info that you have always provided us.

  I've been a subscriber to Market Samurai for years and I won't give up on it now.

  Again, thanks for the feedback!

 14. Can you get this Screenflow software for PC?

  On
  Dale replied:

  One of the PC version of screencast software is called Camtasia.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi magneticsounds,

  Unfortunately Screenflow is only for mac.

  I'm a little biased… but this one single piece of software has been responsible for converting more online marketers to the mac than just about anything…

  But.. the best software on PC for this kind of thing is Camtasia. It's not as quick or as slick as Screenflow, but it will do the job.

  I used it to do 6 weeks of video editing for a course I made years ago and it will do the job. Just make sure you have plenty of RAM, and CPU on your computer. Doing screencast editing takes a lot of resources.

  Hope that helps,

  Eugene

 15. Video, accent, audio and content are great. No problems!!!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Mark,

  Phew! Glad someone was able to understand it! :-)

  Glad you enjoyed it.

  Cheers,

  Eugene

 16. Actually, (Ken, Paul) it is a bit of both…
  It sounds like an Australian accent to me, and you might have to listen to it a few times if you ear is not good at picking up on heavy accents. I'm used to accents, so it's not bothering me too much…and it is good content by the way :)

  But I do agree that it is low quality, which it makes it difficult to understand, or get at first listenting and it shouldn't be.

  Terry

 17. Yeah, many veteran marketers preach placing more importance on information quality over presentation, but it sure would be nice if the information were easily understood and absorbed…

  Παρ 'όλα αυτά, το περιεχόμενο ήταν εντάξει και το συνηθίζεις την προφορά μετά από μερικές ακροάσεις. :) Να θέλετε να αρχίσει να κάνει ότι πριν το live-ροής εκδήλωση Πιτ την Πέμπτη όμως. Στην υγειά μας.

 18. Κατάλαβα μόνο ότι πρέπει να κάνει το μυαλό χάρτη και την επόμενη reord wat μιλάμε. Τίποτα περισσότερο

 19. Ο άνθρωπος ... Δεν είμαι αγγλικά, και είμαι απόλυτα μπορούσα να καταλάβω αυτό το βίντεο. Δεν καταλαβαίνω τι πάει στραβά με την προφορά του ... θεωρώ ότι είναι αρκετά κατανοητό. Και επιπλέον, η ποιότητα του βίντεο είναι αρκετά καλή.

  Nice one εδώ ... Αυτά είναι δροσερά αμυχές από το δρόμο.

 20. Σύμφωνοι, η ποιότητα είναι φρικτή μετά την ένταξη σε αυτό το βίντεο. Ρίξτε μια ματιά εδώ για ένα πολύ καλύτερο 60 λεπτά έκδοση αυτού του βίντεο: http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

 21. Εντάξει, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα και μόλις το κάνω! Αν θέλετε να κινητοποιήσει τις προσπάθειές σας, τότε αναθέτουν ορισμένα από τα καθήκοντα ... ακούγεται καλό!

 22. Μου αρέσει πάντα το έργο του Πιτ. Αυτό είναι νέο, αλλά ένα καλό επανεκπαίδευση.

 23. Ω, όχι. Αυτό θα παράγει περισσότερο τα λεγόμενα προϊόντα γκουρού, με 10 μίλι υψηλό πωλήσεις σελίδες και πάνω από προκατειλημμένες βίντεο / ήχου.

  Για την ομάδα Samurai:
  Όταν σας βοήθησε αρχάριους ολοκληρωθεί με την 30DC co-op, κάνατε μια τεράστια δουλειά. (Είχα διαφωνίες μου τότε, γιατί κατά τη γνώμη μου θα ήταν να παραμελεί άλλα τμήματα της επιχείρησής σας κατά το χρόνο, μόνο και μόνο για να καταστεί η συμμετοχή σας στην 30DC μια επιτυχία για όλους.)

  Θα μπορούσαν να έχουν κάνει το ίδιο και για την ομάδα ακριβώς πάνω από αρχάριους, ποιος είναι αυτός απευθύνεται σε.
  Τι λέει ο ομιλητής στις 1:40 στο βίντεο, και το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη διατυπώνεται στην διαφάνεια, είναι τόσο ανόητο:

  "Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε, ήταν να μιλάει για κάτι που είστε ο ειδικός στις ...".
  "Κάτι είστε παθιασμένοι με ..."
  "Κάτι που αγαπάς ..."

  Τι θέλετε, είναι να πωλούν στους ανθρώπους κάτι που ποθείτε ή απλά ζητώντας. Δεν είναι για σας, ή ό, τι ξέρετε.

  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο αυτό το outsourcing πράγματα ξεκίνησε. Δόκτωρ θάνατος για το θέμα, αλλά είναι σε μεγάλη ζήτηση, έτσι ώστε να προσλάβουν κάποιον να το κάνει για εσάς. Δεν έχει σημασία πώς θα το καλύψουμε (π.χ. θα σας εξοικονομήσει 48 ώρες την ημέρα, το 4-ώρες την εβδομάδα εργασίας, ενώ εσείς περνάτε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας).

  Το "απλά καταγράφει με το Dragon Naturally Speaking» κάπως τα πράγματα έχουν επιπλέουν γύρω από το δίχτυ για τα γαϊδούρια χρόνια.
  Πρωτοπόρος ήταν η μαύρη Hatters. Μαύρο hatters είναι πάντα σε μια βιασύνη για να ορίσετε γρήγορα κάτι επάνω, έτσι ώστε να μπορεί να αρπάξει όσο περισσότερα χρήματα, πριν από το ελάττωμα ή βρόχος τρύπα παρακάμπτεται. Οι περισσότεροι από αυτούς πιθανόν να μην μπορούν καν να διαβάσουν ή να γράψουν. Έτσι DNS τοποθετηθεί σε όμορφα σχέδιά τους.

  Είμαι ** δεν ** λέγοντας ότι ο ομιλητής είναι η πώληση ασαφής γνώση, ή ακόμα και ψέματα. Είναι απλά κάτι καινούργιο.
  Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι συσκευασμένο (λογοπαίγνιο δεν) σε μορφή 30DC. Έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν πραγματικά τουλάχιστον 1 προϊόν για να φέρει στην αγορά, με την οποία είχαν προσεκτικά μέντορας.

  Ο τύπος συναντά σαν ένα αναμάσημα π.χ. κέρδη από ΔΔΔ, John Thornhill και Kindle κέρδη Exposed, Τζέιμς Τζόουνς. Για να αναφέρω μόνο δύο. Αλλά αυτά τα δύο είναι ήδη από τις 3 - 5+ ετών, και ήταν επίσης επαναλαμβάνουν από τους άλλους.

  Μπορείτε να κάνετε καλύτερα από ό, τι φέρει αυτό.

 24. Έτσι, τα «μυστικά» για την εξοικονόμηση κτίριο φορά τα πράγματα είναι να ξεκινήσετε με το να είναι κάποιος ειδικός, και να έχουν οι εργαζόμενοι για να κάνει τη δουλειά;

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια Gary,

  Ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

  Συμφωνώ ότι σε ένα επίπεδο το οποίο είναι ό, τι λέγεται.

  Το μυστικό είναι να διαρθρωθεί το χρόνο σας στην επιχείρησή σας, ώστε να εργάζεστε για την «προστιθέμενη αξία» μέρη του προϊόντος / περιεχομένου τη διαδικασία δημιουργίας. Υπάρχει μικρή αξία σε σας να πάρει φωτογραφίες στοκ, δημιουργώντας διαφάνειες, εγγραφή βίντεο, επεξεργασία βίντεο, καθιστώντας βίντεο, μεταφόρτωση του βίντεο, κλπ ...

  Όλη η αξία συμβαίνει στο περιεχόμενο της διαδικασίας "σύλληψη". Έτσι, εάν μπορείτε να δημιουργήσει ένα τρόπο για να συλλάβει αυτό με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο - σπουδαία πράγματα μπορούν να συμβούν, και μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή σας πολύ περισσότερο ... Μπορώ να σας πω - έχω επιμεληθεί πολλά βίντεο στο χρόνο μου ... και παλιώνει πραγματικά, πραγματικά γρήγορα.

  Όσο για τους εργαζόμενους ... είναι καλύτερα να δίνει τα βασικά "καθήκον" πριν από σας μίσθωση πλήρους απασχόλησης ... Εξαρτάται από τη συχνότητα της δημιουργίας του προϊόντος / του περιεχομένου σας ... και μπορείτε να πάρετε μια πολύ γίνεται για να μην πολλά χρήματα - αλλά το τέχνασμα είναι να είναι σε θέση να μίσθωση καλοί άνθρωποι .. επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους ... έχουν συστήματα λογοδοσίας ... και πολύ καλή προπόνηση.

  Έμαθα πριν από πολύ καιρό ότι ακριβώς έχει καλούς ανθρώπους δεν είναι αρκετό ... θα πρέπει να έχετε μεγάλη διαδικασίες ... ένα μεγάλο επιχειρηματικό μοντέλο ... και ένας μεγάλος πολιτισμός.

  Υπάρχουν πολύ λίγα μυστικά στη ζωή ... Αυτά όλα τα είδη των παραλλαγών της λέξης τέσσερις-mail: WOR Κ

  Αλλά καλύτερα να εργαστείτε έξυπνα ... και να εργαστούμε σκληρά ... Δεν ξέρω κανέναν επιτυχής που δεν έχει κάνει και τα δύο.

  Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.

  Με θερμούς χαιρετισμούς,

  Γιουτζίν

 25. Είμαι βέβαιος ότι το περιεχόμενο θα ήταν μεγάλη, αλλά όπως ο Παύλος και ο Ken εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω μια λέξη και δεν είναι ότι δεν έχω συνηθίσει σε μια αυστραλιανή προφορά, η γυναίκα μου είναι από εκεί ... :)

  Αλλά, όπως ειπώθηκε ότι ήταν απλά ένα βύσμα για κάτι άλλο ...

  Ω τι έκπληξη ...

  Απολαύστε τη ζωντανή καθένας ρεύμα ... και μην ξεχάσετε να έχετε πιστωτική σας κάρτα είναι έτοιμη ...

  Κυνικός ...

  Δεν νομίζω ότι έτσι ... :)

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια σου Steve,

  Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.

  Συγγνώμη που δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τι είχε ειπωθεί. Μερικές φορές ξεχνάμε ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αγωνίζονται με την αυστραλιανή προφορά!

  Δεδομένου ότι κάποιος έχει βρει μια σύνδεση με το πλήρες ανέκδοτος βίντεο υποθέτω ότι είναι εντάξει να το repost τώρα:

  http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

  Αυτός είναι ο σύνδεσμος για την πλήρη παρουσίαση 90 λεπτών. Μια παρουσίαση που προκάλεσε ένα ολόκληρο δωμάτιο με ανθρώπους να σταθεί στα πόδια τους για μια μόνιμη επευφημία.

  Είμαι ένα παλιό, κυνικός τύπος μάρκετινγκ τον εαυτό μου πάρα πολύ :-) και μπορώ να θυμάμαι μόνο δύο φορές σε 15 χρόνια μου μάρκετινγκ όπου έχω δει να συμβαίνει.

  Μόλις για Ed Dale σε μια Frank Kern Μάζα Ελέγχου γήπεδο-fest μιλάμε για ηγετική θέση στην αγορά, και αυτή την παρουσίαση για Πιτ. Δεν θα έχουν αναρτηθεί αν δεν πίστευα ότι ήταν εξαιρετική αξία. Εκ των υστέρων μπορεί να χάσει λίγο από το wow factor, όταν αφαιρεθεί από το πλαίσιο της πλήρους παρουσίασης. Έτσι ελέγξτε έξω την πλήρη έκδοση στο παραπάνω σύνδεσμο.

  Είδα το πρώτο live stream και ήταν αρκετά μεγάλο πάρα πολύ. Πολλά πραγματική καρύδια και τα μπουλόνια συμβουλές από πραγματικά να κάνει τη δουλειά. Περιμένω ότι θα υπάρξει μια προσφορά σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του live stream - αλλά ότι δεν θα υποβαθμίσει την εμπειρία εκμάθησης.

  Η ελπίδα μου είναι ότι, ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι αγοράζουν ή δεν αγοράζουν ότι θα με τα πόδια από όλα του περιεχομένου και των webinars και freebies με μεγάλη προσφυγής περιεχόμενο από τα πράγματά μας που είναι στην πράξη έχει αποδειχθεί και ότι τα έργα, παρά ένα πολύ πετρέλαιο φίδι που υπάρχει σε αυτόν τον τρελό κόσμο του Internet Marketing. Έχω αγοράσει σχεδόν κάθε νέα πορεία και το κομμάτι του λογισμικού έξω εκεί (απλά ρωτήστε το προσωπικό μου), ψάχνει για πράγματα που λειτουργεί.

  Τις προάλλες αγόρασα ένα Wordpress plugin που συνιστάται λέξεις-κλειδιά για τη θέση blog σας ... μου κίνησε την περιέργεια σχετικά με το πού παίρνουν τα δεδομένα τους και έτσι τράβηξα χώρια πηγαίο κώδικα τους.

  Έμαθα να σοκ και την έκπληξη μου ότι το plugin παρήγε τυχαίων αριθμών για Όγκος αναζήτησης! Σας παιδί δεν. Ένιωσα σαν να κάνει ένα ντους μετά την ανάγνωση του εν λόγω κώδικα.

  Αφήστε την πιστωτική σας κάρτα στο σπίτι .. και να παρακολουθήσετε το ρεύμα έτσι κι αλλιώς .. Κάντε κάποιες σημειώσεις ... εφαρμόσει το περιεχόμενο .... κάνει έναν τόνο των χρημάτων ... και επαναλάβετε.

  Το μεγαλύτερο μυστικό εκεί έξω είναι να εφαρμόζετε όσα μαθαίνετε. Ατελής εκτέλεση θα νικήσει τέλεια αδράνεια κάθε μέρα της εβδομάδας. Έτσι εκτελέσει σαν τρελός !!

  Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Πρέπει να είναι αργά - Παίρνω όλες τις μακροσκελής :-)

  Προσέξτε,

  Γιουτζίν

 26. 26

  Αυτό δεν είναι ότι η επαναστατική. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη κάνει αυτό το είδος της επιχείρησης. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να έχετε ένα ρολό μετρητά για να το κάνει. Θα πρέπει να έχουν χρήματα για να πληρώσει κάποιος για να το κάνει αυτό. Ακόμα κι αν εργάζεστε με κάποιον στο πεντόλιρο, που βασικά χρεώνουν $ 5 ανά λεπτό του βίντεο. Αυτός είναι $ 300 ανά ώρα βίντεο. Και αυτό είναι μόνο για το βίντεο. Θα πρέπει να πληρώσει κάποιος για την εκτέλεση και την αφήγηση. Λέει ότι οι έμποροι Διαδικτύου πρέπει να δημιουργήσει πολλά νέα περιεχομένου. Με άλλα λόγια, όπως δείχνουν οι στατιστικές, μια blogging ιστοσελίδα πρέπει να είναι η δημιουργία 1-5 άρθρα την ημέρα. Ακόμα κι αν δημιουργήσετε μόνο ένα βίντεο την εβδομάδα, ο οποίος έχει 400 δολάρια την εβδομάδα για να πληρώσει κάποιος για να δημιουργήσετε βίντεο; Πόσο θα κοστίσει για να δημιουργήσει 5 ή ακόμη και 1 άρθρα ανά ημέρα; Μια λέξη 500 $ 5 δοκίμιο από Fiverr είναι άχρηστο. Θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον $ 25 στα πέντε δολάρια για ένα καλό άρθρο και τότε θα είναι δύσκολο για σας να βρείτε έναν συγγραφέα για Fiverr που μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο που θα προσελκύσει πραγματικά τους αναγνώστες. Έτσι μιλάτε $ 500 την εβδομάδα, ακόμη και αν είστε το βίντεο είναι μόνο 20 ή 30 λεπτά. Εν κατακλείδι, τι αυτός ο τύπος που λέει είναι χρήσιμη μόνο σε άτομα που έχουν ήδη φέρει σε χιλιάδες δολάρια από την ιστοσελίδα τους σε εβδομαδιαία βάση. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό παρουσιάζεται ως λύση για αρχάριους εμπόρους. Όσο για τα σχόλια σχετικά με ομιλία του ότι είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Είναι ένα μικρό, αλλά παρουσιάζει μια γενική παρατήρηση. Δεν χρειάζεται να καταλάβει κάθε λεπτομέρεια. Αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε αυτό που κάνει το βήμα προς βήμα δεν υπάρχει ελπίδα για σας ούτως ή άλλως. Απλά πηγαίνετε να καταλάβει τι λέει σε γενικές γραμμές.

  Στις
  Eugene Ware απάντησε:

  Γεια Παύλος,

  Ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

  Πρώτον, δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι τόσο ακριβό. Έχουμε πράγματι χρησιμοποιηθεί ο ίδιος τύπος που του Πιτ χρησιμοποιούνται για βίντεο και αυτός είναι αρκετά φθηνό για ένα καλό αποτέλεσμα.

  Στο πρώτο live stream, δημιουργεί μια πλήρη «προϊόν» - αν και κάτι που θα ήταν πιθανώς αξίας περίπου $ 47 - όχι ένα προϊόν 1.997 δολάρια για ένα σύνολο 139 δολάρια.

  Είχα να κάνω ένα προϊόν με το χέρι από τον εαυτό μου. 6 εβδομάδων μόλις επεξεργασία βίντεο, για να μην αναφέρουμε όλα τα άλλα πράγματα που έπρεπε να κάνω. Σας λέω, εγώ θα πλήρωνε $ 2.000 για να πάρει κάποιος για να κάνει όλα αυτά για μένα ... να πάρει το χρόνο πίσω ...

  Δεν νομίζω ότι το μήνυμα είναι ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό κάθε εβδομάδα, είτε. Είναι απλά ότι είναι δυνατό. Αμφισβητεί τα τρέχοντα επίπεδα της απόδοσης μας. Ξέρω ότι το έκανε για μένα.

  Τώρα. Τούτου λεχθέντος - Νομίζω ότι είναι σημαντικό ότι μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας.

  Αν είναι να οικοδομήσουμε μια επιχείρηση, τότε νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το κάνουμε αυτό από μόνοι σας. Επιχειρήσεις, ιδιαίτερα το 2012 είναι ένα ομαδικό άθλημα. Ξέρω ότι ένα μεγάλο μέρος της σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ "δικαιωμάτων" και επίσης πολλοί άνθρωποι που είναι πολύ πιο επιτυχής στην επιχείρηση. Όλοι έχουν το κοινό - έχουν μια μεγάλη ομάδα γύρω τους.

  Εάν ο στόχος σας είναι να ξεφύγουν απλά μια κανονική εργασία, τότε είναι πολύ πιο εύκολο. Μόλις γίνουν αυτοαπασχολούμενοι και να γίνει ένας σύμβουλος. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα για να πάρει περισσότερο έλεγχο πάνω από το χρόνο σας. Ξεκίνησα με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την οικοδόμηση μιας πραγματικής επιχείρησης. Αλλά το εισόδημά σας θα σταθεροποιηθεί σε κάποιο σημείο υπάρχει. Όμως, ανάλογα με τις οικονομικές τους στόχους σας αυτό είναι καλό.

  Το μεγαλύτερο ερώτημα πιστεύω ότι δεν είναι για την εξωτερική ανάθεση ή την ομάδα - αυτό είναι ένα δεδομένο στο μυαλό μου. Αλλά είναι σχετικά με το επιχειρηματικό μοντέλο.

  Πώς σκοπεύετε να πληρώσετε για εξωποριστές σας ή μέλη του προσωπικού;

  Αν περιμένετε μέχρι να είστε ήδη κάνει πολλά χρήματα στην επιχείρησή σας πριν από την ενοικίαση πρώτη σας βοήθεια τότε νομίζω ότι είστε σε αναμονή πάρα πολύ καιρό. Θα πάρει πολύ καιρό για να πάρει κρίσιμη ώθηση στην επιχείρησή σας.

  Θα πρέπει να προσδιορίσει μία ή δύο βασικές δραστηριότητες που όταν επαναλαμβάνονται θα αποφέρουν έσοδα. Στη συνέχεια βελτιώσετε ότι έτσι ότι θα δημιουργήσει ένα κέρδος όταν κάποιος άλλος έχει κάνει πολλά από τα «μη-αξίας" δραστηριότητες ... Τότε κλίμακα που επάνω.

  Αν και αυτό ακούγεται αρκετά απλή. Δεν είναι. Δεν υπάρχουν αρκετά άτομα στην κοινότητα του Internet Marketing που μιλούν για επιχειρηματικά μοντέλα.

  Πάρα πολλοί από αυτούς μιλάει για τον επόμενο νέο λαμπερό πράγμα.

  Εμείς σκεφτόμαστε να κάνει κάποια εκπαίδευση σχετικά με αυτό (τίποτα να πουλήσουν - το υπόσχομαι!) Αν σας ενδιαφέρει επιτρέψτε μου να ξέρω. Εάν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον θα βάλω το περιεχόμενο μαζί.

  Αν και υποψιάζομαι ότι αυτό που οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν είναι επίσης πολύ διαφορετική από ό, τι το θέλουν να ξέρουν (το επόμενο λαμπερό πράγμα).

  Τέλος πάντων ... ελπίζω να υπάρχει κάτι αλαζονικό μου .. :-)

  Ευχαριστώ για το σχόλιό σας θεωρούνται όμως.

  Με θερμούς χαιρετισμούς,

  Γιουτζίν

 27. Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο, σκέφτηκα ότι μπορεί να είμαι, όπως είμαι στο τέλος της μια κουραστική μέρα ...

  Για γρήγορη, η οποία δημιουργεί ένα πρόβλημα, όταν μπορείτε να έχετε ακούσει κάτι που ακούγεται καλό. Ο ήχος είναι βουβός, και την ομιλία του χρειάζεται κάποια εργασία σε ένα ελάχιστο.

  Στις
  Mike απάντησε:

  Όταν παραπέμπει σε προϊόν ή υπηρεσία που πιθανότατα θα σας βοηθήσουν να έχετε μια γραπτή αναφορά, ίσως καθιστώντας το ευκολότερο να διατηρήσει την ταχύτητα και την ομιλία που μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθεί στα σημεία.

 28. ΟΚ. Ήμουν σε θέση να κατανοήσουν την προφορά και η ποιότητα ήταν αρκετά καλό ότι θα μπορούσα να πάρω μια ιδέα του τι συνέβαινε.

  Αν κατάλαβα καλά το «μυστικό» για τη γρήγορη δημιουργία περιεχομένου του είναι η εξωτερική ανάθεση !? Ο Mindmaps ένα περίγραμμα και στη συνέχεια στέλνει έξω για να το έχουν κάνει.

  Δεν είναι ακριβώς αυτό που εγώ αποκαλώ «δημιουργίας περιεχομένου». Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι πληρώνει κάποιον για να κάνω τη δουλειά μου ονομάζεται «hack». Θα πρέπει να είναι μπροστά από την εποχή μου :)

  επευφημίες,
  m

 29. Υπέροχο βίντεο με πολύ σου παίρνουν το μυαλό ιδέες.

 30. Δεν Eugene,
  Λυπάμαι να είναι αρνητική, αλλά θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ακολουθήσει και να ερμηνεύσει την ομιλία αυτός ο τύπος επειδή είναι πολύ τονισμένα και μιλάει πάρα πολύ γρήγορα: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα.
  Το δεύτερο πράγμα είναι ότι τα βίντεο είναι πάρα πολύ μικρή, καθιστώντας αδύνατη την διαβάσει κάποια από κείμενο ή το περιεχόμενο στην οθόνη παρουσίασή του.
  Αυτό πρέπει να μεταφραστεί ή να μετατραπεί σε μια σαφή και λεπτομερή PDF έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει οποιαδήποτε κυριολεξία αυτό !!!

 31. 31

  Αυτό είναι ενδιαφέρον

 32. Αστεία ότι εσείς αναφέρετε την ποιότητα της εγγραφής και την προφορά του άντρα ...

  Όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα ακοής (πάρα πολύ rock 'n' roll όταν ο νεότερος), αλλά η πρώτη μου γλώσσα δεν είναι καν αγγλικά (είμαι Μεξικού) και κατάλαβα τα πάντα.

  Συμβουλή: Κατά την εγγραφή σας για να πάρετε το υπόλοιπο του βίντεο Rich Schefren θα έχετε πρόσβαση στο αρχικό αρχείο βίντεο που πραγματικά τρέχει για μια ολόκληρη ώρα και έχει καλύτερο ήχο, ελπίζω ότι βοηθά! ?-)

  Sergio

 33. Ken και John - απλά πηγαίνετε στο http://www.strategicprofits.com/profithacks/video-2/ και να πάρει ό, τι χρειάζεστε. Εσείς οι δύο πρέπει να κάνουν λιγότερα διαμαρτυρίες και να λάβει πιο θετική δράση (-?

 34. Λυπούμαι να πω ότι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι το βίντεο είναι κακής ποιότητας.

  Είμαι αγγλικά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την αυστραλιανή προφορά, αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορώ να καταλάβω πολλά από όσα λέγονται.

  Το ίδιο το βίντεο είναι επίσης δύσκολο να ακολουθήσουν.

  Ωστόσο, αφού είπε ότι, τα χρόνια μου με Noble Σαμ μου λέει ότι η επιμονή θα μου επιτρέψει να κατανοήσουμε το βίντεο αν μπορώ απλά να το παίξει ξανά και ξανά.

  Εκτιμώ το γεγονός το χρόνο και κόπο έχει ληφθεί για να βάλει επάνω στον ιστό.

  Ευχαριστίες μου.

 35. Σε κάποιο βαθμό, θα ήθελα να συμφωνήσω με τον Paul. Έχω φίλους της Αυστραλίας δεν έχει να κάνει με αυτό. Είναι μια ζωντανή διάσκεψη γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι τέλεια. Εκεί πηγαίνουμε βρεθεί η μέση οδός για όλα!

 36. Μια τελική χρήσιμο βίντεο, αλλά ο ίδιος δεν χρησιμοποιεί πολύ την εξωτερική ανάθεση, η οποία είναι μεγάλη, αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να το κάνουμε αυτό. Δυστυχώς, η κατάσταση μου είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ ακόμα να αντέξουν οικονομικά να αναθέσουν σε τρίτους!

 37. ... Έτσι το δρόμο για τη δημιουργία προϊόντων γρήγορα είναι να πάρει κάποιος άλλος να τα κατασκευάσουμε για σας.

 38. 38

  Ελάτε ρε παιδιά το βίντεο είναι εντάξει ποιότητα. Για όσους από εσάς διαμαρτύρεται για το Aussie τόνους ρίξτε μια ματιά στην πλειονότητα των ΗΠΑ ή την αγγλική γλώσσα εμφάσεις μας Αυστραλοί έχουν να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση. Προοπτική isa θαυμάσιο πράγμα ... Εσείς πρέπει να πάρετε SPME. Ευχαριστώ για αυτό το βίντεο Eugnene, πολύ καλή δουλειά. Ένα κομμάτι πάρα πολύ καιρό ασθμαίνων στην αρχή όμως ...

 39. Μεγάλη πληροφορίες σχετικά με συντόμευση για την δημιουργία των μεγάλων προϊόντων. Η καταγεγραμμένη ποιότητα ήχου αριστερά πολύ από το επιθυμητό, ​​όπως τονίστηκε από τους περισσότερους. Έπρεπε να παρακολουθήσετε τα βίντεο με τις τρεις φορές, προκειμένου να αφομοιώσει όλο το περιεχόμενο. Προσβλέπω στην επικείμενη αποκλειστική, περιορισμένη ζωντανό βίντεο. Ελπίζω να πάρετε κάποιες συμβουλές χρυσό ψήγμα από αυτό. Στην υγειά μας!

 40. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη γλώσσα κλπ, αλλά η λογική ροή και η παρουσίαση θα μπορούσε να βελτιωθεί. Φαίνεται να είναι έξω από το πλαίσιο στο ότι είναι μέρος ενός μεγαλύτερου παρουσίαση, το λέω αυτό γιατί κάνει υποθέσεις σχετικά με το κοινό κατανόηση.

  Στην υγειά μας,

  Mike FD

 41. talks too fast, sorry I wasn't able to understand his terms or what he was explaining.

 42. I've had no problem understanding the Australian accent. Try going to Thailand and understanding THEIR attempt to speak English. Focus on the content and just work with it. The CONTENT is what this is all about after all. I will admit though that he speaks a little to fast and needs to slow down for everyone's benefit.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Steven,

  Try going to Beijing (where I'm typing this at the moment). No one understands English (or Australian LOL).

  Try ordering food …. lucky some Restaurants have pictures! :-)

  My Pastor had some good advice that I have heeded in my life… When eating fish… Eat the meat and spit out the bones…

  Imperfect action will beat perfect inaction every day of the week!

  Sorry that the audio was difficult to understand. We'll make sure our future videos are easier to understand or at least provide some transcripts.

  Thanks for your comments! Thailand is one of my favorite travel destinations… Have you tried their noodle soups… to DIE for!

  Warm Regards,

  Eugene

 43. I thought the presentation was of good quality and the audio was perfect… what the hell are you other guys talking about?

  I'll bet most of the people leaving negative comments have never created an online product in their lives.

  Get a freakin' life folks. At least this guy is taking action and doing something.

  Must be a bunch of dumb-ass Obama voters. LOL!!!

 44. I've heard this before and it is a great idea. When you simplify the message it's basically
  1. you come up with the idea
  2. outsource it to your team
  However, how many people have the money to outsource? And as a business person if you do have the money you have to decide do you spend it buying this product or paying your outsource team?
  If you're a newbie and this is new to you then you need this product.
  For the rest of us, it's really a matter of focusing and using ALL THE PRODUCTS we already own. How many of us have tons of software on your hard drive or cds that you've bought and still haven't used because everytime you turn around there's a NEW GROUNDBREAKING NEVER BEFORE HEARD technique, method (whatever you get the message – it's copywriting at its best.
  Anyway I'm really preaching to myself here. But if this helps someone else then that's great.

  On another topic, I must agree with Endre who said earlier
  “The products have been advertised in the last few emails sent by Noble Samurai Team, are just not match up to their good reputation, and the quality of their products.”

  I'm also still staying on the email list as I'm fan of Market Samurai but I have gotten rid of alot of email subscriptions because I'm tired of constantly being bombarded by emails on the “newest, greatest,etc product ever”

  Εύα

 45. Sound and accent are fine. Good video….good quality as usual samurai's

 46. Eugene you must watch this before posting. What kind of impression do you provide by posting such video. Totally useless. Must respect readers time.

 47. Looks like a blast! I'll only be able to attend some of it, but I'm excited to check it out!

 48. I watched video twice, the issue is not the accent, I can understand it very well even English is not my native language. The issue for understanding is: the title of this article says about creation of high quality products but the quality of video embedded into presentation is not so good that I felt unbalanced when I tried to understand what is the key idea? Working 4 hrs a week and make lots of podcasts, videos, slides presentations and articles to blogs from one presentation is a good idea. However, all info should bring value to customers, not just a bunch of usefulness flow

 49. 49

  Rick Schefren? Really. I was part of his 2008-09 coaching. He delegated it all to underlings. Big waste of money. Good salesman, though. Was he into car sales in his prior life, like Mike F and Frank K?

 50. Six minutes in and I bailed. If you can't give me good enough, targeted info in 6 minutes to keep me interested, it is a waste of my time. I also found the quality of the video horrendous: dark, too far away, presenter wasn't prepared. Watch Lynda.com for prepared and professional video tutorials. The title of this post should be, how to create stuff so fast that it has no value. I have been loving Market Samurai even with its glitches in Beta and have lived through them, but this is the second time I have been fooled by an email link into thinking I am getting quality info. Never again.

 51. I guess you made a mistake with this video.
  The presentation part is not about product creation, it is about content creation.
  Perhaps you could fix this as product creation is a subject in which I am very interested in.

 52. 52

  I agree, it's a trash video, which is not usual for this company. I already knew how to use Camtasia, and not everyone has a mac. The guy in the video gave a SEMINAR on how to record his screen ? Did he also explain how to turn on the computer?

 53. 53
  On November 8th, 2012 at 7:05 pm
  Richbilt said:

  Essentially, what he's saying is plan what you're going to say, find all the graphical assets, do the voice recording, brief a video production guy on exactly what you need to create the video. Erm right. Groundbreaking.

  The main point I get from it is – where you've got a problem, create a process that helps you streamline it so it's no longer a problem. Which is OK if you have the £$ to throw at the problem by outsourcing it.

  The other clever bit is having the gall to present it to the world as something new – but I guess that's what a fair bit of what 'online marketing gurus' are about :)

 54. Eugene,

  I was an unconditional and fervent admirer of the whole Market Samurai concept.

  Unfortunately, as of late, it seems to me the Dojo has had to compromise on some of the principles it adhered to.

  The new strategy involving Mr. Scheffren gives the impression MS members and fans are now nothing more than names on a list. And the money is in the list, right?

  That's unadulterated “Rich”, no doubt about it. I will suppose MS is in survival mode, albeit at some cost to it's former pristine credibility, alas.

  Hoping the “bad” times quickly blow over so the “Dojo” return to its former serenity. It's the hype. Lose it, drop it, fast, it is causing damage…

  Where have all the good times gone?

  Theo

 55. I bailed at the point where the flow chart came up and the screen was blinking… lots of blur. Very poor quality of video, so I'm not inclined to watch further to find out what the big secret is. I do know I don't want my videos to have that poor of a quality of sound and image.

 56. A little poor quality of video but the content is much more interesting. Ευχαριστώ πολύ.

 57. 57

  No sound.

 58. 58

  The video was interesting, and useful, however I struggled to catch all the content due to the presenter's heavy Australian accent (and I have lived in Ozzy, have Ozzy niece and nephew etc). The speed at which the information was being presented was also too fast for me. Surely giving some constructive feedback is not a bad thing for a presenter in business? as if a fair percentage of people viewing have similar difficulties, then this could be addressed for future videos – and we would all be happy to recommend!

  I hope these comments are useful for future presentations, which is what they are meant to be and not a criticism to be jumped on by defensive individuals whom only see things from their own point of view.

 59. I'm a Kiwi (New Zealander)and have lived in Australia for 20 odd years and I do have a problem with the sound too. It's not so much his accent but more at the fast speed he talks which is a pitty.

  In regards to his stuff thats he's talking about. All he's doing is out sourcing as much as he can and has the right software programs to help him do so.

  Unfortunatelly some of us don't have the capital to outsource or purchase software programs to make life easier.

  How about asking Pete what people like us should do to make things work.

  I'd be very interested in what he's got to say.

  Thanks for listening

 60. Γεια σας,
  Why is a person who are trying to sell his knowledege about product, video and audi creation, using such a terrible bad low quality resolution and sound on his own video.
  Maybe the content is goog, but I didn't get anything out of this!!

 61. 61

  Sorry guys, you got this one WRONG!. One of the worst video sessions I have ever experienced. Unlike Nancy before me I actually got to the 10 minute mark, and then lost the plot (and the will to live, I might add) This could be mistaken for desperation guys. One of the current rules of Internet Marketing SHOULD be; keep it simple and make it audible. The fact that I know most of what this guy was droning on about makes it a double whammy. No disrespect, because he obviously knows his stuff, but this just didn't work. :(

 62. Hey Eugene,

  You can cause the video to automatically come up at 720p if you use this clever little hack on the URL:

  vq=hd720

  eg http://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID?vq=hd720

  I found this after digging around for a couple of hours. The other older tags (like “hd=1″) are deprecated. The new tag isn't actually in the youtube API, but it works!

  The video looks good in HD!

  Mark

 63. Teaching people how to use video content for a product with such a piece of crap video is pretty ironic. I guess it's just not that easy, if the folks 'teaching' it can't be bothered to do a good job.

  I have no trouble understanding an australian accent, but the quality was awful. Just bumping the volume up isn't adequate. Get a $30 digital recorder and put it in his pocket next time. Then you'll have decent quality and you can just replace the audio track and sync it up.

 64. Sure, not groundbreaking for most of you who were around IM before this was filmed (at least a year ago??).

  Takeaway message, if you pare away the hype (mindmaps/screen capture recording/outsourcing newbie fodder), find ways of creating as much content as possible. Focus on the content and less on the medium the content is presented by.

  At least that's what I got from it.

  This could've been such a shorter video. But I do appreciate it for what it is.

 65. Ok, the situation is simple. Just have a look at http://www.profithacks.org and decide whether you will be selling the Profit Hacks course for 1497$ to others or if you want to buy this course for 1497$.

  Check out what's in it for you:

  * 40% Commission on the $1,497 price
  * Thats $598.80 commission on every sale
  * $200,000 in Affiliate Prizes (whoa)
  * Top 20 affiliates get cash and prizes
  * Top 3 affiliates are personal guests at the
  table for Elton John's closed-door Oscar Party!

 66. Don't know what the fuss was about… No video to watch did not work in any browser… This site seems to be letting people down again and again… Shame won't come back

 67. 67
  On November 9th, 2012 at 4:14 am
  Destry Vargaz said:

  Let me get this straight – his big “secret” for creating top quality videos in an hour is… get his video guy to do all the work??? Gee, thanks. Let someone else do the work for you, why didn't I think of that.

 68. Great advice, I think that´s the missing link, looking forward to register for the free webinar!

 69. 69
  On November 9th, 2012 at 11:07 am
  Robertino said:

  Censorship earned another point yesterday.

 70. VIDEO HAS BEEN CURRENTLY UNAVAILABLE TO VIEW FOR 24 HOURS!