Πώς να δημιουργήσετε Προϊόντα υψηλής ποιότητας ΓΡΗΓΟΡΑ!

Share Button

Για πολλά χρόνια, η 4 λεπτά μίλι θεωρήθηκε όχι μόνο σωματικά αδύνατο, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς της εποχής - στην πραγματικότητα επικίνδυνη για την υγεία του όποιος το επιχειρήσει.

Αλλά στη συνέχεια, στις 6 Μαΐου 1954 25-year-old φοιτητής της ιατρικής που ονομάζεται Ρότζερ Μπάνιστερ - έσπασαν το φράγμα των 4 λεπτών σε ποιο περιοδικό Forbes έχει καλέσει το "Greatest αθλητικό επίτευγμα των τελευταίων 150 ετών".

Όταν αντανακλώντας την εκδήλωση πολλά χρόνια αργότερα, Μπάνιστερ, δήλωσε ότι κατά τη χρονική στιγμή:

«Υπήρχε ένα μυστήριο, μια πεποίθηση ότι δεν θα μπορούσε να γίνει"

Αλλά από τη στιγμή που αποδείχθηκε ό, τι ήταν δυνατόν, άλλους δρομείς άρχισαν σπάζοντας το φράγμα καθώς και. Από το 1957, 16 δρομείς είχαν τρέξει επιμέρους μίλια 4 λεπτά!

Η Mile 4 Minute Of Internet Marketing ...

Τώρα μπορεί να αναρωτιέστε ποια είναι η τεσσάρων λεπτών μίλι έχει να κάνει με το μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο.

Λοιπόν ... για μένα, βλέποντας το παρακάτω βίντεο ήταν πολύ σαν να παρακολουθείτε Ρότζερ Μπάνιστερ να συντρίψει με τον 4 λεπτά μίλι.

Βλέπετε Συνήθιζα να πιστεύω ότι θα ήταν αδύνατο για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας γρήγορα και εύκολα.

ΑΛΛΑ - τότε είδα αυτό το βίντεο, και συνειδητοποίησα ότι οι πεποιθήσεις μου δεν ήταν μόνο λάθος - αλλά θα έχουν με κρατούσε πίσω για πολλά χρόνια.

Έτσι, σήμερα είμαι ενθουσιασμένος για να είναι σε θέση να μοιραστούν αυτό το βίντεο μαζί σας, γιατί ξέρω ότι θα αλλάξει την άποψή σας για το τι είναι δυνατό σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας FOREVER.

Στο σημερινό βίντεο Pete Williams αποκαλύπτει τι πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά «επιχείρηση hacks" του, και σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λεπτά αντί για ημέρες ή εβδομάδες ή ακόμα και μήνες!

Αυτή είναι η πιο απελευθερωτική και ενδυνάμωση των βίντεο που έχω δει ποτέ, οπότε αν είστε αγωνίζονται για τη δημιουργία προϊόντων για την απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας - να είστε βέβαιος να παρακολουθήσουν όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος.

Η επιχείρησή σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια ...

Αν σας άρεσε αυτό το βίντεο και θέλετε να παρακολουθήσετε Pete χρήση "επιχείρηση hacks" του για να πάρει την αξία μιας εβδομάδας εργασίας γίνεται σε μόλις 4 ώρες - φροντίστε να εγγραφείτε για ΔΩΡΕΑΝ επερχόμενη Livestream του με Rich Schefren

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Eugene Ware
CEO της Noble Samurai