Αγορά Σαμουράι: Σήμερα, και το μέλλον

Share Button

Γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ανάπτυξη στο εσωτερικό της αγοράς Σαμουράι.

Αλλά αν δεν είστε ένα μέρος της ομάδας Σαμουράι αγοράς, οι πιθανότητες είναι εσείς δεν ξέρετε για όλα τα δροσερά νέα χαρακτηριστικά που έχει εργαστεί η ομάδα Σαμουράι αγοράς τόσο σκληρά για.

Έτσι, επιτρέψτε μου να σας πάρει πίσω το "Shoji Οθόνη" εδώ στο Σαμουράι Dojo, και να σας δείξουμε τι είμαστε μέχρι τώρα!

Είσαι πάρει αυτά Ones Right Now ...

Έχετε χρησιμοποιήσει Σαμουράι αγοράς στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο καθημερινά;

Αν δεν έχετε, ντροπή σου ?) - Αλλά αν έχετε, τότε έχετε ήδη δει όλες τις ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτές οι ενημερωμένες εκδόσεις ήταν σαν να πετάτε Σαμουράι κλωτσιές Roundhouse που νοκ-out μια σειρά από ενοχλητικές δυσλειτουργίες που κάποιοι Σαμουράι Αγοράς μάχονταν.

ΣΥΝ ... ένα σωρό νέες βελτιώσεις χαρακτηριστικό προστέθηκαν.

Οι περισσότερες από αυτές τις βελτιώσεις ήταν πίσω από-ο-σκηνές - βελτιώσεις επιδόσεων που μετατρέπουν Αγοράς Σαμουράι σας σε μια πιο λιτή, η φειδωλή, ταχύτερη πολεμιστής μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Άλλοι ήταν πιο σημαντικό - όπως το νέο "DoFollow" επιλογή πηγής Backlink πρόσθεσε .. Check it out:

Αγορά Σαμουράι Προώθηση Backlink εργαλείο screenshot

... Και ακόμα περισσότερα είναι στο δρόμο τους ...

Καθώς γράφω αυτό, η ομάδα θα κυκλοφορήσει τις τελευταίες πινελιές για την αγορά Σαμουράι v0.79 (οι πιθανότητες είναι ότι θα με νικήσει στη διάτρηση, και αυτό θα είναι πριν τελειώσω αυτό το blog!)

Αγορά Σαμουράι v0.79 περιέχει ακόμη περισσότερες βελτιώσεις επιδόσεων - Τα ένζυμα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να επιταχυνθεί η συλλογή των δεδομένων SEOC, και διάφορα άλλα είδη δεδομένων.

PLUS περιέχει κάποιες βελτιώσεις γύρω από SEO Digger παραγωγής λέξεων-κλειδιών που επιταχύνουν τη συλλογή δεδομένων σε αυτούς τους τομείς!

Μετά από αυτό απελευθερώνεται, η ομάδα ανάπτυξης της αγοράς Σαμουράι θα επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους σε μια σειρά (μεγάλο) νέα χαρακτηριστικά.

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι κυκλοφορίες όπως-που-είναι-ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες - έτσι αναμένουμε να έχουν Σαμουράι αγοράς σας ρωτήσει αν θέλετε να αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση αρκετά τακτικά για λίγο ακόμη, ενώ θα σας δώσει περισσότερες και περισσότερες δυνατότητες και ενημερώσεις.

Έτσι τι είναι για τις κάρτες;

Λοιπόν, προφανώς, υπάρχουν 3 μονάδες σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή ... η 3 "Προσεχώς" modules που βρίσκονται ήδη στο εσωτερικό της αγοράς Σαμουράι.

Αλλά υπάρχει ένα ακόμη για να προσθέσει ...

Είναι κάτι που έχει διατηρηθεί σε πολύ ήσυχο - μια μονάδα μυστήριο ...

Λεπτομέρειες δεν έχουν κυκλοφορήσει γύρω από το πώς αυτή η μονάδα λειτουργεί (ή ακόμα τι θα κάνει) ακόμα.

Είναι μαζί μας λαμβάνονται αρκετούς μήνες για να πάρει Αγορά Σαμουράι αυτό το μέτρο - και πρόκειται να μας πάρει αρκετούς μήνες για να ολοκληρώσει όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες.

Ενώ είμαστε αναπτύσσει νέα χαρακτηριστικά, θα εστιάσει το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών μας για έναν ενιαίο χώρο της λειτουργικότητας ...

Τα καλά νέα είναι ότι το συντομότερο κάθε περιοχή είναι πλήρης, θα κυκλοφορήσει απευθείας σε εσάς μέσω του συστήματος αυτόματης ενημέρωση Σαμουράι Αγοράς για άμεση πρόσβαση - και ως ιδιοκτήτης της την πλήρη έκδοση του Σαμουράι αγοράς, θα λάβετε πρόσβαση σε όλες τις Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά για ελεύθερη (παρά τις προγραμματισμένες αυξήσεις των τιμών στο μέλλον).

... Πριν το ξεχάσω ...

Τέλος, αρκετοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει σχετικά με το σύστημα εγγραφής της αγοράς Σαμουράι.

Για αρκετές εβδομάδες, έχουμε καθυστερήσει για "τίναγμα το διακόπτη" για το σύστημα καταχώρισης Αγοράς Σαμουράι.

Επί του παρόντος, όλα τα αντίγραφα των Σαμουράι αγοράς πιστεύουν ότι είστε εγγεγραμένοι (γιατί έχουμε απενεργοποιήσει το σύστημα ενεργοποίησης στους διακομιστές μας). Ωστόσο, πολύ σύντομα θα έχουμε ολοκληρώσει κάποιες αλλαγές στο σύστημα ενεργοποίησης στον server μας και θα τίναγμα το διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το σύστημα ενεργοποίησης.

Αυτό σημαίνει ότι θα σας ζητηθεί να εισάγετε δοκιμαστική έκδοση Σαμουράι αγοράς σας ή την πλήρη κλειδί εγγραφής έκδοση.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχούν. Θα σας δώσουμε περίπου η ανακοίνωση 1 εβδομάδα, και σας email με τα στοιχεία σας (ως υπενθύμιση / ακριβώς σε περίπτωση που έχετε χάσει το αρχικό e-mail).

Στο μέσο χρόνο, να κρατήσει ένα μάτι έξω για συνεχή roll-out μας ενημερώσεις Σαμουράι αγοράς.

Νομίζω ότι όλες οι ενημερώσεις θα αρχίσουν να σας ενοχλήσει σύντομα ?)

Brent

Brent Hodgson συνιδρυτής της Noble Samurai, καθώς και ένας ειδικός μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Brent έχει γράψει 68 θέση (ες) για τη Noble Samurai

9 Responses to "Σαμουράι αγοράς: Σήμερα, και στο μέλλον»

 1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση του Brent και για όλη τη σκληρή δουλειά που γίνεται! Αγορά Σαμουράι είναι το καλύτερο εργαλείο συνομιλίας που δημιουργήθηκε ποτέ και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα επιστρέψουμε στα "παλιά" τρόπους ... δεν ήταν ότι πριν από λιγότερο από ένα χρόνο ?!

 2. Γεια σας παιδιά,
  Μπορείτε πραγματικά είναι το καλύτερο πράγμα που has`happened την έρευνα σε IM και το μυστικό είναι μεγάλη επικοινωνία και δελτία που λειτουργούν σε γενικές γραμμές. Αγάπησε την ενημέρωση σας και ανυπομονώ για όλους θα έχετε στο τραπέζι κάθε εβδομάδα, καθώς το ρολό εξακολουθεί έξω. Η ζωή είναι τώρα πραγματικά ένα μπολ με κεράσια
  Χαιρετισμοί
  MikeB

 3. Ευχαριστώ για ένα μεγάλο προϊόν. Αυτό το θεωρώ ένα από τα πιο πολύτιμα κομμάτια του λογισμικού που κατέχουν. Αυτό το λογισμικό θέτει τα πρότυπα για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξία αρκετές εγκοπές υψηλότερες.

 4. Δεν μπορώ να περιμένω για αναβαθμίσεις ... .thanks για αυτό το λογισμικό ... dont ξέρει πού θα ήμουν χωρίς αυτό

 5. 5

  Γεια Brent και Co.

  Δεν μπορεί να αντισταθεί και να ενταχθεί το υπόλοιπο των σχολιαστών
  εδώ επειδή Αγοράς Σαμουράι είναι σίγουρα ένα εργαλείο υψηλής παραγωγικότητας
  που δεν κοιμάται ποτέ, αλλά η ταχύτητα-αποδίδει τρομερά αποτελέσματα.

  Όποια και αν είναι ακόμα κάτω από το καπάκι στην κατσαρόλα αλχημεία σας, εσείς
  χρειάζονται και αξίζουν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ =)).

  Lou

 6. 6

  Ξέρω τι η μονάδα είναι μυστήριο.

  Παίρνει ουσιαστικά την τράπεζά σας στοιχεία και καταθέσεις χρήματα στο λογαριασμό σας!

  Εννοώ c'mon, το πράγμα θα πρέπει ήδη να σας κάνει τα χρήματα, πώς μπορούν ενδεχομένως να βελτιώσουν σε αυτό; :)

 7. Ευχαριστώ όλους για τη μεγάλη σχόλιά σας! :)

  Corinne - Λιγότερο από ό, τι πριν από ένα χρόνο; Μόνο περίπου 3 μήνες πριν ... αν και νομίζω ότι έχω δουλέψει περισσότερο τους τελευταίους μήνες σε σχέση με το σύνολο του έτους εκ των προτέρων!

  Mike - Θα πρέπει ακόμα να κάνει λίγο περισσότερη επικοινωνία ?) Δυστυχώς εκεί απλά δεν έχει υπάρξει αρκετός χρόνος για μας να σας δώσει ό, τι θα θέλαμε.

  Alex - Ευχαριστώ! Είμαι ευτυχής που κάνουμε κάτι τέτοιο αξία για σας.

  Lou - Είμαι ευτυχής που Αγοράς Σαμουράι είναι εξοικονομώντας σας χρόνο. Τα αγόρια πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τη ροή εργασίας (μείωση των περιττών χρόνο παντού θα μπορούσαν)

  Marc - LOL! Υπάρχει κάτι που οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδα ξοδεύουν ώρες κάνουν ήδη (ή επιθυμούν ότι είχαν το χρόνο να το κάνετε). Η νέα μονάδα θα το κάνει για αυτούς ?-)

 8. Γεια σας παιδιά. Πρώτα απ 'όλα απλά μια γρήγορη σημείωση να πω ότι Σαμουράι αγοράς είναι αρκετά φοβερό. Είμαι ακόμα να εξοικειώνονται με το πώς να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός. Έχω αυτό που ελπίζω είναι μια εποικοδομητική σημείο Re: το User Interface. Ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη προβληθεί, αλλά όταν χρησιμοποιούν το MS και ένα έχει μια λίστα με λέξεις-κλειδιά, επιστροφής ή οτιδήποτε άλλο στο κάτω μέρος του παραθύρου, οι πάπυροι μπαρ δείκτης με τις εγγραφές που συλλέγονται έτσι ώστε κανείς να θυμηθεί όλες τις επικεφαλίδες των στηλών, ή κύλισης πίσω μέχρι την κορυφή χάνοντας έτσι τη θέση ενός ατόμου στη λίστα.

  Αυτή είναι η πιο επιβαρυντική, και προκαλεί πολλά καθυστερήσεις και κύλιση περίπου. Υπάρχει κάποια πιθανότητα ανάμεσα σε όλα τα άλλα, πιθανώς πολύ υψηλότερα πράγματα προτεραιότητας που μπορεί να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτό; Στείλτε e-mail μου αν χρειάζεστε μια καλύτερη εξήγηση και θα κάνω ένα βίντεο οθόνη πιάσε αν χρειαστεί.

  Ευχαριστώ και πάλι για ένα πραγματικά μεγάλο εργαλείο μάρκετινγκ.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς, ο Bob L.

 9. Χάρη Νόμπελ σαμουράι ρε παιδιά .. Αγαπώ την ενημέρωση.

  Ωστόσο, ζω εδώ στον Καναδά. Πήρα ακριβώς από φτυαρίζει 6 ίντσες του χιονιού μακριά δρόμο μου. Για να δείτε περισσότερες χιόνι που πέφτει πάνω στο γραφείο μου μπορεί να είναι αστείο για σας παιδιά κάτω κάτω, αλλά ...... ?-)

  Τι θα λέγατε για μερικά ήλιο και φοίνικες επόμενη φορά.

  -DP