Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στο Market Samurai

Share Button

SEO Blueprint Έτσι, έχετε βρει μια μεγάλη λέξη - Είναι πήρε καλά επίπεδα κυκλοφορίας, υψηλή εμπορική αξία και είναι πολύ σχετικές με το προϊόν ή την υπηρεσία που έχετε προς πώληση.

Ακούγεται σαν μια σωστή νικητής;

Καλά - ίσως ...

Θα δείτε το μεγαλύτερο λάθος ότι η νέα απευθείας σύνδεση ιδιοκτήτες επιχείρησης κάνουν είναι ότι επιλέγουν λέξεις-κλειδιά που είναι πάρα πολύ δύσκολο για την κατάταξη για!

Είναι το ισοδύναμο SEO από ένα μικρό αδύναμος 80-λιβρών ανεβαίνει ενάντια Mike Tyson - Απλά δεν έχουν την ευκαιρία!

Αυτό που είναι χειρότερο είναι ότι πολλοί νέοι ιδιοκτήτες ιστοσελίδα πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν αν απλά εργάζονται αρκετά σκληρά, έτσι ώστε να τεθεί σε εβδομάδες και εβδομάδες χειρωνακτική εργασία, αλλά εξακολουθούν να παίρνουν ΤΙΠΟΤΑ.

Άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη SEO χρησιμοποιώντας εργολήπτες να οικοδομήσει δεσμούς τους, αλλά μετά από ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια, που συχνά συνειδητοποιούν ότι έχουν προσπαθήσει να κερδίσει μια αδύνατη μάχη και ότι όλα τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί έχει εντελώς χαμένη .

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν εμπίπτουν σε αυτές τις κοινές παγίδες, θα πρέπει να μάθετε πώς να αξιολογήσει την πραγματική του ανταγωνισμού στη θέση σας.

Τώρα τι γίνεται αν υπήρχε ένα βήμα-προς-βήμα BLUE PRINT που σας είπα, όχι μόνο πόσο ισχυρό ανταγωνισμό σας, αλλά και τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να τους υπερέχω εις βαθμό;

SEO σας Blue Print

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η BLUE PRINT δεν υπάρχουν και όλα όσα χρειάζεστε είναι ήδη ενσωματωμένη μονάδα Ανταγωνισμού της Αγοράς Σαμουράι SEO.

ΑΛΛΑ μόνο μια μικρή χούφτα των SEOs γνωρίζουν πραγματικά γι 'αυτό.

Στην πραγματικότητα, είναι πιθανώς δίκαιο να πούμε ότι αυτό είναι το καλύτερο κρυμμένο μυστικό στην αγορά Σαμουράι.

ΚΑΙ αυτό είναι πραγματικά δροσερό είναι ότι αυτό το ισχυρό χαρακτηριστικό γνώρισμα μόλις πήρε μια τεράστια ώθηση στην απόδοση, που σημαίνει ότι μπορείτε να κατεδαφίσουν τώρα συστηματικά τον ανταγωνισμό σας πιο γρήγορα από ποτέ!

Εδώ είναι πώς λειτουργεί

Έχουμε μόλις χτύπησε μια συμφωνία με το Majestic SEO, οι ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων και πιο ενημερώνεται συχνά πίσω βάση δεδομένων σύνδεση στον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αναλύσουμε τώρα τις πίσω συνδέσεις με την περιοχή σας και ιστοσελίδες του ανταγωνιστή σας πιο γρήγορα από ό, τι ποτέ πριν.

Κυριολεκτικά, αυτό που χρησιμοποιείται για να πάρει 10 λεπτά, παίρνει τώρα ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!

Για να σας δείξει πώς λειτουργεί αυτό το ισχυρό χαρακτηριστικό και να σας καθοδηγήσει SEO σας BLUE PRINT, έχουμε βάλει μαζί ένα βίντεο που δείχνει πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό στην επιχείρησή σας ΑΜΕΣΩΣ.

Απολαύστε το!