Το Adobe AIR 2 Released

Share Button

Η Adobe έχει μόλις κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση για το Adobe AIR - την πλατφόρμα που Σαμουράι αγοράς και τομέα σαμουράι τρέξει σε.

Η ενημέρωση περιελάμβανε μια ολόκληρη σειρά από τεχνικές βελτιώσεις και προσθήκες.

Αυτό έχει προκαλέσει πολλά buzz εδώ σε HQ σαμουράι!

Δεν είναι δύσκολο να μολυνθεί από μεταδοτική ενθουσιασμό όταν ακούτε την ομάδα των τεχνικών μας με ενθουσιασμό φλυαρούν για το πώς θα πάμε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε Σαμουράι αγοράς και Domain σαμουράι ακόμα καλύτερα!

Ερχόμαστε σε συναρπαστικές στιγμές!

Όμως οι άνεμοι της αλλαγής φέρνουν τόσο καλές και κακές περιουσίες.

Όπως όλα τα νέα λογισμικά που κυκλοφόρησε για το κοινό από beta, η Adobe AIR 2 απελευθέρωση θα έχει ορισμένες θετικές και αρνητικές επιπτώσεις κατά τη φάση της έγκαιρης μετάβασης και στο μέλλον.

Παρ 'όλα τα συναρπαστικά "Good News" στο μέλλον μας, υπάρχει επίσης κάποια "Bad News" - τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα κατά την πρώιμη φάση της μετάβασης στη νέα αυτή τεχνολογία.

Οι καλές ειδήσεις ...

Περισσότερα Αποδοτικότητα:

Εφαρμογές όπως Αγοράς Σαμουράι τρέχει σε Adobe AIR 2 θα είναι ταχύτερη και απαιτούν λιγότερους πόρους συστήματος για να τρέξει.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να δείτε μια άμεση βελτίωση στην απόδοση, ιδιαίτερα στις λιγότερο ισχυρές μηχανές.

Περισσότερα Ταχύτητα:

Το Adobe AIR 2 διαθέτει μια βελτιωμένη μηχανή JavaScript που λειτουργεί έως και δύο φορές τόσο γρήγορα όσο το παλιό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να πάρει Σαμουράι αγοράς και Domain Σαμουράι εργάζονται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Ισχυρότερη Ολοκλήρωση Συστημάτων:

Η τελευταία ενημέρωση για το Adobe AIR βελτιώνει επίσης την ενσωμάτωση πλατφόρμες με το σύστημά σας.

Αυτό δίνει στους προγραμματιστές μια σειρά από συναρπαστικά νέα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν σημαντικές βελτιώσεις στην Αγορά Σαμουράι.

Αυτά τα εργαλεία θα κάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά που προηγουμένως ήταν δύσκολο ή αδύνατο να εφαρμόσουν πολύ πιο εφικτό.

ΑΛΛΑ ... Υπάρχει Bad News Πάρα ...

Μια μεγάλη αλλαγή, όπως αυτό θα έχει πάντα κάποια αρχικά προβλήματα - και οι άνθρωποι που έχουν αναβαθμιστεί σε Adobe AIR 2.0 έχουν ήδη αναφερθεί πολλά σφάλματα (συμπεριλαμβανομένων ένα θέμα με το Δημοσιεύστε ενότητα Περιεχόμενο.)

Αν εντοπίσετε ένα Bug ...

Αυτήν τη στιγμή, εργάζονται σκληρά για να εντοπίσει και να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν.

Ωστόσο, αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε σφάλματα, παρακαλούμε υποβάλετε μια αίτηση υποστήριξης για να μας ενημερώσετε!

(Δουλεύουμε υπερωρίες τώρα να εντοπίσει και να βαδίσει βαριά σε κάθε ζήτημα που θα μπορούσε να προκύψει από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. - Αλλά, όπως πάντα, εκτιμούμε τη βοήθειά σας για την επισήμανση των προβλημάτων που θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει)

Μια προσωρινή λύση ...

Εν τω μεταξύ - εάν τυχόν το Adobe AIR 2 που σχετίζονται με σφάλματα να διακόψετε την εργασία σας, μπορείτε να υποβαθμίσετε την προηγούμενη έκδοση του Adobe AIR, μέσω αυτών των συνδέσμων:

Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την αναβάθμιση σε Adobe AIR 2, ή αν θέλετε να μοιραστείτε κάποια ανατροφοδότηση μαζί μας, τότε παρακαλούμε ενημερώστε μας . :)

Miriam Πάρκινσον
Noble Samurai