Πώς να δημιουργήσετε μια υψηλής μετατροπή παρουσίαση πωλήσεων με το απλό πάτημα ενός κουμπιού ...

Share Button

Έχετε ποτέ προσπαθήσει να δημιουργήσετε ένα βίντεο των πωλήσεων να πωλούν το προϊόν ή την υπηρεσία σας;

Αν ναι, τότε θα είναι πολύ εξοικειωμένοι με το πόσο δύσκολο είναι πραγματικά να παράγουν ένα βίντεο που αεροπειρατείες την προσοχή του πελάτη σας, χτίζει την επιθυμία για το προϊόν σας και τελικά να κλείνει την πώληση ...

Ο υπ 'αριθμόν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να συντάξω αποτελεσματικές αντίγραφο πωλήσεων για να τονίσει τα οφέλη του προϊόντος τους, χωρίς να ηχεί σαν ένα «προκατειλημμένες" πωλητής μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Η μεγάλη είδηση ​​είναι υπηρεσίες όπως Vidsy μπορούν πλέον να καθοδηγήσει την τακτική τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως εσείς, βήμα-βήμα μέσα από τη διαδικασία της δημιουργίας ενός αποτελεσματικού μήνυμα πωλήσεων.

Ωστόσο, γράφοντας σας "πωλήσεις αντίγραφο" είναι μόνο ένα μέρος του προβλήματος ...

Το μεγάλο πρόβλημα Κανείς δεν μιλάει για ...

Αφού έχετε γράψει το σενάριο των πωλήσεων σας, το επόμενο μεγάλο οδόφραγμα περισσότεροι άνθρωποι τρέχουν σε κάνει ΜΑΤΙΑ το βίντεο σας και να αισθανθείτε επαγγελματικά.

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μιλάμε για να προσπαθήσει να καταγράψει τον εαυτό τους διαβάζοντας το σενάριο τους μπροστά σε μια κάμερα. Ωστόσο, αν δεν είστε ένα δυναμικό δημόσιος ομιλητής, αυτό είναι συχνά μια συνταγή για καταστροφή, επειδή οι περισσότεροι "Talking Head" βίντεο συναντήσετε ως εξαιρετικά βαρετή και βαρετή.

Μια πολύ καλύτερη και πιο αποτελεσματική προσέγγιση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό κειμένου και εικόνες για να κάνουν το βίντεο πωλήσεις σας να φανεί μοντέρνο και επαγγελματίας χωρίς να χρειάζεται να εμφανιστεί στην κάμερα.

Ο λόγος που αυτό λειτουργεί τόσο καλά είναι ότι παίρνετε πλεονέκτημα των πολλαπλών τρόπων μάθησης - οι πελάτες σας μπορούν να δουν το μήνυμά σας και να ακούσετε το μήνυμά σας. Το γεγονός αυτό καθιστά το βίντεο πωλήσεις σας πολύ πιο εύκολο να κατανοήσουν και πολύ πιο συναρπαστικό.

Το μόνο πρόβλημα με τη δημιουργία του κειμένου με βάση τα βίντεο είναι ότι η μετατροπή σενάριο πωλήσεις σας σε μια συναρπαστική κατάστρωμα διαφάνεια υπήρξε ανέκαθεν μια κουραστική και επίπονη διαδικασία. (Για παράδειγμα, εδώ στο Noble Samurai, τα βίντεο μας έχουν συνήθως πάνω από 200 διαφάνειες σε αυτά!)

Στην πραγματικότητα, έχουμε τόσο άρρωστος και κουρασμένος από το χέρι τη δημιουργία παρουσιάσεων διαφανειών, που τελικά αποφάσισε να λύσει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα με την προσθήκη ενός χαρακτηριστικού γνωρίσματος γενιά διαφάνεια σε Vidsy.

Και σήμερα, είμαι ενθουσιασμένος να πω ότι έχουμε μόλις ξεδιπλώσει αυτό το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό! Που σημαίνει, αν είστε ήδη πελάτης - μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν :-)

Αντί ατέλειωτα αντιγραφή και επικόλληση μια φράση σε μια στιγμή από το script σας στο PowerPoint, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε άμεσα επαγγελματικά, υψηλής μετατροπή διαφάνειες με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Εδώ είναι μια γρήγορη βίντεο που αποκαλύπτει πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το παιχνίδι αλλάζει νέο χαρακτηριστικό ...

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε ήδη το Vidsy ...

Αν είστε ήδη συνδρομητής Vidsy, τότε αυτό το ολοκαίνουριο χαρακτηριστικό γενιάς slide είναι έτοιμο και σας περιμένει στο Vidsy.com.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, ολοκληρώστε το σενάριο πωλήσεις σας και πατήστε το κουμπί "Download Διαφάνειες μου».

Έχουμε επίσης προσθέσει ένα νέο εκπαιδευτικό βίντεο που σας δείχνει τα 3 απλά βήματα για να επιβαρύνω διαφάνειες Vidsy σας, να αυξήσετε τις μετατροπές σας και να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις σας.

Αυτό το νέο βίντεο κατάρτισης καλύπτει:

  1. Pattern Διακόπτει - ποια είναι αυτά, γιατί είναι τόσο σημαντικό και πώς να τα χρησιμοποιήσουν στο βίντεό σας να επισκιάσουν την προσοχή των πελατών σας και να τους κρατήσει κολλημένη στην οθόνη.
  2. Η σημασία της δημιουργίας ενός Δευτεροβάθμιας μονοπάτι ανάγνωσης να φυτέψει το βασικό μήνυμά σας βαθιά στο υποσυνείδητο μυαλό του πελάτη σας.
  3. ΣΥΝ τα μυστικά του να πάρει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση και να παραγγείλετε το προϊόν σας.

Τι πρέπει να κάνετε αν δεν είστε κάτοχος Vidsy ...

Αν δεν έχετε το δικό σας αντίγραφο του Vidsy ακόμα, και θα θέλατε να ενταχθούν τα 2078 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δημιουργούν πλέον υψηλής μετατροπή παρουσιάσεις πωλήσεων από Vidsy σενάριά τους με το πάτημα ενός κουμπιού τότε κάντε κλικ εδώ για να πάρετε το αντίγραφό σας Τώρα.

Η αρχική απάντηση στην Vidsy ήταν καλύτερα από ό, τι αναμενόταν (ορισμένοι πελάτες έχουν ήδη δει τα ποσοστά μετατροπής έως 12%, η οποία είναι απλά ανήκουστο!)

Αυτή η νέα δυνατότητα επαναστατική γενιά διαφάνεια σημαίνει ότι Vidsy έχει πλέον εξαλειφθεί ακόμη από τις μεγαλύτερες και πιο απογοητευτικό εμπόδια που στέκεται ανάμεσα σε εσάς και τη δημιουργία μια κερδοφόρα επιχείρηση on-line.

Απολαύστε το!

Eugene Ware
Διευθύνων Σύμβουλος της Noble Samurai