Πώς να δημιουργήσετε μια υψηλής μετατρέψετε την παρουσίαση πωλήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού ...

Share Button

Έχετε ποτέ προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα βίντεο πωλήσεις να πωλούν το προϊόν ή την υπηρεσία σας;

Αν ναι, τότε θα είναι πολύ εξοικειωμένοι με το πόσο δύσκολο είναι πραγματικά να παράγουν ένα βίντεο που αεροπειρατείες την προσοχή του πελάτη σας, χτίζει την επιθυμία για το προϊόν σας και τελικά να κλείνει την πώληση ...

Ο υπ 'αριθμόν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να συντάξω αποτελεσματικές αντίγραφο πωλήσεων να αναδείξουμε τα οφέλη του προϊόντος τους, χωρίς να ηχεί σαν ένα «προκατειλημμένες" πωλητής μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Η μεγάλη είδηση ​​είναι υπηρεσίες όπως Vidsy μπορούν τώρα να καθοδηγήσει την τακτική ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως εσείς, βήμα-βήμα μέσα από τη διαδικασία της δημιουργίας ενός αποτελεσματικού μήνυμα πωλήσεων.

Ωστόσο, γράφοντας σας "αντίγραφο πωλήσεων» είναι μόνο ένα μέρος του προβλήματος ...

Το μεγάλο πρόβλημα Κανείς δεν μιλά για ...

Αφού έχετε γράψει το σενάριο των πωλήσεων σας, το επόμενο μεγάλο οδόφραγμα οι περισσότεροι άνθρωποι τρέχουν είναι να κάνετε το βίντεο σας και να αισθανθείτε επαγγελματία.

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μιλάμε για να προσπαθήσει να καταγράψει τον εαυτό τους διαβάζοντας το σενάριο τους μπροστά σε μια κάμερα. Ωστόσο, αν δεν είστε ένα δυναμικό δημόσιος ομιλητής, αυτό είναι συχνά μια συνταγή για καταστροφή, επειδή οι περισσότεροι "ομιλούν κεφάλι" βίντεο συναντήσετε ως εξαιρετικά βαρετή και βαρετή.

Μια πολύ καλύτερη και πιο αποτελεσματική προσέγγιση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό κειμένου και εικόνες για να κάνουν βίντεο πωλήσεις σας να φανεί μοντέρνο και επαγγελματίας χωρίς να χρειάζεται να εμφανιστεί στην κάμερα.

Ο λόγος που αυτό λειτουργεί τόσο καλά είναι ότι παίρνετε πλεονέκτημα των πολλαπλών τρόπων μάθησης - οι πελάτες σας μπορούν να δουν το μήνυμά σας και να ακούσετε το μήνυμά σας. Αυτό κάνει το βίντεο πωλήσεις σας πολύ πιο εύκολο να κατανοήσουν και πολύ πιο συναρπαστικό.

Το μόνο πρόβλημα με τη δημιουργία κειμένου με βάση τα βίντεο είναι ότι η μετατροπή σενάριο πωλήσεις σας σε ένα συναρπαστικό κατάστρωμα διαφάνεια υπήρξε ανέκαθεν μια κουραστική και επίπονη διαδικασία. (Για παράδειγμα, εδώ στο Noble Samurai, τα βίντεο μας έχουν συνήθως πάνω από 200 διαφάνειες σε αυτά!)

Στην πραγματικότητα, έχουμε τόσο άρρωστος και κουρασμένος από το χέρι τη δημιουργία παρουσιάσεων διαφανειών, που τελικά αποφάσισε να λύσει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα με την προσθήκη ενός χαρακτηριστικού γνωρίσματος γενιά διαφάνεια σε Vidsy.

Και σήμερα, είμαι ενθουσιασμένος να πω ότι έχουμε μόλις ξεδιπλώσει αυτό το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό! Πράγμα που σημαίνει, αν είστε ήδη πελάτης - μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν :-)

Αντί ατέλειωτα αντιγραφή και επικόλληση μια φράση σε μια στιγμή από το script σας στο PowerPoint, μπορείτε να δημιουργήσετε τώρα αμέσως επαγγελματική, υψηλής μετατροπή διαφάνειες με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Εδώ είναι ένα σύντομο βίντεο που αποκαλύπτει πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το παιχνίδι αλλάζει νέο χαρακτηριστικό ...

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε ήδη το Vidsy ...

Αν είστε ήδη συνδρομητής Vidsy, τότε αυτό το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό γενιάς slide είναι έτοιμο και σας περιμένει στο Vidsy.com .

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, να ολοκληρώσει το σενάριο πωλήσεις σας και πατήστε το κουμπί "Download Διαφάνειες μου».

Έχουμε επίσης προσθέσει ένα νέο βίντεο κατάρτισης που σας δείχνει τα 3 απλά βήματα για να επιβαρύνω διαφάνειες Vidsy σας, να αυξήσετε τις μετατροπές σας και να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις σας.

Αυτό το νέο βίντεο κατάρτισης καλύπτει:

  1. Μοτίβο Διακόπτει - ποια είναι αυτά, γιατί είναι τόσο σημαντικό και πώς να τα χρησιμοποιήσουν στο βίντεό σας να επισκιάσουν την προσοχή των πελατών σας και να τους κρατήσει κολλημένη στην οθόνη.
  2. Η σημασία της δημιουργίας ενός δευτερεύοντος κυκλώματος ανάγνωσης για να φυτέψει το βασικό μήνυμά σας βαθιά στο υποσυνείδητο μυαλό του πελάτη σας.
  3. ΣΥΝ τα μυστικά του να πάρει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση και να παραγγείλετε το προϊόν σας.

Τι πρέπει να κάνετε αν δεν είστε κάτοχος Vidsy ...

Εάν δεν έχετε το δικό σας αντίγραφο του Vidsy ακόμα, και θα θέλατε να ενταχθούν τα 2078 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν τώρα τη δημιουργία υψηλής μετατροπή παρουσιάσεις πωλήσεων από Vidsy τα σενάριά τους με το πάτημα ενός κουμπιού τότε κάντε κλικ εδώ για να πάρετε το αντίγραφό σας Τώρα.

Η αρχική απάντηση στην Vidsy ήταν καλύτερα από ό, τι περιμέναμε τίποτα (ορισμένοι πελάτες έχουν ήδη δει τα ποσοστά μετατροπής έως 12%, το οποίο είναι απλά ανήκουστο!)

Αυτή η νέα δυνατότητα επαναστατική γενιά διαφάνεια σημαίνει ότι Vidsy έχει πλέον εξαλειφθεί ένα ακόμη από τα μεγαλύτερα και πιο απογοητευτικό εμπόδια στέκεται ανάμεσα σε εσάς και τη δημιουργία μια κερδοφόρα επιχείρηση on-line.

Απολαύστε το!

Eugene Ware
Διευθύνων Σύμβουλος της Noble Samurai