Μυστικά εγγραφής ήχου Για να αυξήσετε τα κέρδη σας ...

Share Button


Πρόσφατα ξεκινήσαμε ολοκαίνουργιο μας σύστημα λογισμικού Vidsy, η οποία βοηθά στην τακτική ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Ακριβώς όπως μπορείτε να δημιουργήσετε μια υψηλή μετατροπή μήνυμα πωλήσεων για να προωθήσει το προϊόν σας σε λιγότερο από 90 λεπτά.

Από την έναρξη, χιλιάδες χρήστες Vidsy έχουν δημιουργήσει κέρδος τράβηγμα βίντεο πωλήσεων που έχουν μετατροπή σε ποσοστό μέχρι και 12%! (Το οποίο είναι εκπληκτικό!)

Πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες Vidsy έχουν επίσης την αποστολή στο τελικό βίντεο πωλήσεών τους για μας να αναθεωρήσει ...

Μας Αριθμός 1 Συμβουλή για την τόνωση του μετατρεπτικού δύναμη από αυτά τα βίντεο, ακόμη περισσότερο, έχει να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου του μηνύματος πωλήσεων.

Στην πραγματικότητα, έχουμε επαναλαμβάνεται αυτή τη συμβουλή σε τόσους πολλούς πελάτες Vidsy, που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο βίντεο ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση για να αποκαλύψει:

=> Πώς να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό Κομμάτι ήχου για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Σε αυτό το ολοκαίνουργιο βίντεο θα ανακαλύψετε:

- Ο εξοπλισμός και το λογισμικό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό κομμάτι ήχου για βίντεο πωλήσεων (Αυτή είναι η ακριβής set-up που έχουμε χρησιμοποιείται εδώ στο Noble Samurai να παράγουν πάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων ετών)

- Πώς να ηχογραφήσετε και να επεξεργαστείτε κομμάτι ήχου σας, βήμα-προς-βήμα. Αυτό είναι "Πάρε με από το χέρι και μου δείχνουν" επίπεδο εκπαίδευσης.

- PLUS Secret in-house ήχου γλύκανση Τεχνικές που εισφέρει αυτόματα την ενέργεια και το πάθος σε πωλήσεις το μήνυμά σας και να ανεβάσει στα ύψη τις μετατροπές σας! (Εμείς ποτέ δεν μοιράζονται αυτές τις τεχνικές πριν! - Θα πάμε να τους αγαπούν)

Η νέα εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ για να παρακολουθήσουν και είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή ...

Παρακολουθήστε Έκδοση των Windows Εδώ ... (Mac Έκδοση παρακάτω)

Δείτε το Mac έκδοση εδώ ...

Πόρους που αναφέρονται στο βίντεο

Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους σε όλα τα ηχητικά πόρους που αναφέρονται στο βίντεο:

Outsourcing

Fiverr
oDesk

Συνιστώμενη Μικρόφωνο

Yeti Μικρόφωνο (amazon.com)

Pop Filter

Δημιουργήστε τη δική σας
Αγοράστε On eBay

Εγγραφή ήχου

Porta Booth (amazon.com)

Ήχου & καταγραφής οθόνης

Camtasia (Windows)
Screenflow (Mac OS X)

Ήχου γλύκανση

Θράσος
Άδεια Ελεύθερης Μουσικής

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε ήδη το Vidsy ...

Αν είστε ήδη συνδρομητής Vidsy, τότε αυτή η νέα εκπαίδευση και όλες οι συνδέσεις των πόρων που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι τώρα διαθέσιμη για εσάς στο εσωτερικό Vidsy ...

Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, και αφήστε Sensei Sam σας δείξω βήμα-βήμα:

1. Πώς να γράψετε ένα υψηλής μετατροπή μήνυμα πωλήσεων για το προϊόν ή την υπηρεσία σας

2. Πώς να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό, υψηλής αντίκτυπο κατάστρωμα διαφάνεια.

3. Πώς να δημιουργήσετε μια υψηλή πιστότητα ήχου εγγραφής για να ενισχύσει τις μετατροπές σας.

Τι πρέπει να κάνετε αν δεν είστε κάτοχος Vidsy ...

Εάν δεν έχετε το δικό σας αντίγραφο του Vidsy ακόμα, και θα θέλατε να συμμετάσχουν πάνω από 2078 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δημιουργούν κέρδος τράβηγμα μηνύματα πωλήσεων σε λιγότερο από 90 λεπτά ... Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε το αντίγραφό σας τώρα.

Αυτή η τελευταία προπόνηση ήχου εξαλείφει ένα ακόμα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που στέκεται ανάμεσα σε εσάς και τη δημιουργία κερδοφόρα σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας.

Ελπίζω να απολαύσετε τη νέα κατάρτιση και θα ήθελα πολύ να ακούσω τα σχόλιά σας παρακάτω :-)

Μιλήστε Σύντομα!

Eugene Ware
CEO της Noble Samurai