Hvad er den store fejl, de fleste Gurus Foretag?

Share-knap

Hej samurai - det er Eugene her!

Der er en fatal fejl i den måde, de fleste mennesker forsøger at gøre internet markedsføring ...

De sætte en hel masse tid, kræfter og penge i at opbygge en hjemmeside og skabe et produkt - og så lanceringen af ​​deres produkt med alle de bedste markedsføring muligheder til rådighed for dem (de bedste søsterselskaber, de bedste partnerskaber, der vises på bedste steder, der er målrettet de bedste søgeord, etc).

... Kun for at se deres hårde arbejde forsvinde - lige efter det begyndte at afdrage.

Det er forbandelse Launch ...

Produktet gør en enorm stigning i salget lige i starten - når alle de bedste kundeemner i deres markedsplads købe.

Men det tager ikke lang tid (et par uger, eller et par måneder) disse bedste markedsføring muligheder er opbrugt.

Salget tørre op, pengene tørrer op - og den eneste måde at begynde at tjene de store penge igen, er at starte igen - for at sætte en hel masse tid, penge og kræfter på at skabe et nyt produkt til at lancere - bare for at se det hele cyklus gentager sig.

Eller de ser for andre folks affilierede produkter til at fremme - bare så de kan få en anden stigning i salget.

Pludselig, du finde dig selv fast i en ond cirkel

I stedet for at skabe bæredygtige online virksomheder, der skaber en konstant cash-flow for livet, uden at skulle arbejde - du finde dig selv at skulle arbejde 12 gange så hårdt for at skabe nye produkter, bare så du har noget nyt at sælge hver måned!

Det er en ond cirkel, der er så let at sidde fast i.

Og selvom det virker (der er mennesker, der gør millioner af dollars om året levende lancering-ombygge-relancering) - Living big-hit til store hit er en hårdere, mere besværlig, tidskrævende måde at tjene penge online.

For at være ærlig, var dette en af ​​* MINE * største bekymringer med Market Samurai. Jeg har altid ønsket at være en ægte online forretning - Jeg ønskede at skabe noget, der ville vokse over tid, ikke dø inden for nogle måneder.

Jeg kunne ikke råd til at lade alt det hårde arbejde i Market Samurai Go "Roligt Into The Night"

10.000-vis af timers hårdt arbejde, og 100.000 af dollars er gået ind i udviklingen af ​​Market Samurai. At se det hele gå til spilde så hurtigt, og have at genskabe noget lignende bare for at holde Noble Samurai kører ... tanken giver mig kolde kuldegysninger!

Så hvordan kan du slå en "Spike" Into en indkomst?

Men hvordan kan du holde dit produkt brændende varm så længe som muligt - og maksimere din indtjening?

Dette var en af ​​de store indsigter, jeg har modtaget fra læsning Butterfly Marketing Manuscript.

For et par måneder siden, jeg udskrives fra den oprindelige sommerfugl markedsføring Manuskript at læse på en flyvning mellem Melbourne og Singapore - og jeg kradsede noter på praktisk * Hvert * * Single * * Side *.

Du er sikkert hørt en masse om sommerfugl markedsføring lige nu - og det er helt sikkert noget, jeg anbefale uden tøven.

Hvorfor?

Fordi det er ligesom at tage en "rundvisning" af et meget vellykket, meget strømlinet internet marketing forretning.

Hvis du ikke har set manuskriptet endnu, så lad mig forklare, hvad det er ligesom ...

Kondensere års erfaring kører en succesfuld internet forretning - fra hvordan man opbygger en succesfuld forretning fra ingenting, til hvordan du aktiverer en lancering spike i en løbende indtægtskilde, helt frem til hvordan man kan øge salget i selv en moden online forretning - og sætte det alle i én ressource, det hvad du vil finde vil se en masse som hvad jeg fandt i manuskriptet.

Der var ting, som vi allerede laver, som:

 • Tilbyder en gratis, delvis komplet produkt til at opbygge en liste (side 16)
 • Integration dit produkt i andre virksomheders markedsføring (side 54)
 • Kom tid gearing i din virksomhed (side 104)

Og der var også en masse områder, hvor jeg troede, at vi kunne forbedre på:

 • Hvordan motiverer søsterselskaber til at "konkurrere", og sælge mere (side 61)
 • Gør dit websted "trægt" ved hjælp af fora (Side 65)
 • Den ideelle markedsføring tragt struktur (side 106)
 • Præcis hvilke ressourcer skal gå ind i en affiliate pakke? (Side 44)
 • Tidsbegrænset tilbud på tilmelding (side 73)
 • Værdien af ​​"brevduer" som påmindelser (Side 63)

Der er også en masse detaljerede casestudier af succesfulde marketingkampagner at Mike filsaime (forfatteren af ​​sommerfuglen markedsføring Manuskript) gjorde, og endda nogle mislykkede kampagner og hvorfor de mislykkedes.

Som jeg siger - ressourcen er bogstaveligt talt summen af ​​mange års erfaring med at drive en succesfuld internet forretning kondenseret i 124 sider med oplysninger.

Og det er kun Butterfly Marketing Manuskript (e-bog) - Det var ikke engang fuldt opdateret sommerfugl markedsføring 2,0 pakke (som sælger for $ 1995 - men Mike kommer til at give væk for $ 39.95p & H som en del af hans seneste promo - herunder tusindvis af dollars værd af software til at gennemføre disse teknikker, DVD'er, CD'er og kursus projektmapper - noget jeg vil vente i kø for at komme til mig selv).

Du kan hente PDF herfra
(Se efter tilmelding boksen til højre på denne side)

Som en person, der har kørt sin rimelige andel af succesfulde online virksomheder allerede, jeg har stadig en masse ud af det. Faktisk har jeg bogstaveligt talt været hassling Brent at læse dette for de sidste 4 måneder - længe før denne sommerfugl markedsføring promo kom op (hvilket er, hvad ansporede mig til at skrive dette blog-indlæg nu).

Uanset hvad du gør, så sørg for at du får manuskriptet.

Hvis du ønsker at få den fulde sommerfugl markedsføring kursus også - det er stor ($ 39.95p & H tilbud omfatter alle de Butterfly Marketing Course manualer,, cd'er, software DVD'er, osv). Vi vil forsøge at få en kopi også - selv om det lanceres på 13:00 EST den 24. marts (hvilket er 04:00 Melbourne tid !!)

At være afstumpede, chancer er du vil gå glip af.

Mike trykt 5000 eksemplarer til at give væk, der lyder som et stort tal - men allerede i løbet af 25.000 mennesker har præregistreret om en kopi (med kun 1 uge tilbage før lanceringen). Plus alle de øverste internet marketingfolk anbefaler det også, da jeg skriver dette blogindlæg - og selv om vi sigter mod at få en kopi, er vi ikke får nogen særlig behandling - vi indstilling alarmer for 04:00 bare så at vi re i med en chance for at få en kopi af vores egne.

Men i det mindste ...

Mindst downloade den gratis sommerfugl markedsføring Manuskript - den samme ressource, som jeg udskrevet og læse på flyet, og kradsede noter på næsten hver eneste side.

Som jeg siger - det er den første ting, jeg vil læse i lang tid, at jeg har lært en masse nye indsigter fra (på trods af at køre multi-million dollar online marketing projekter før) - så vil jeg stærkt anbefale dig at få en kopi .

Eugene

Eugene har skrevet 18 indlæg (er) for Noble Samurai

29 Responses to "Hvad er den store fejl Mest Gurus Foretag?"

 1. Eugene
  Jeg elsker, hvad du fyre gør, og du er temmelig tæt på at have en af ​​de bedste værktøjer i den aktuelle afgrøde af søgeord mentalitet værktøj.

  Dette indlæg startede virkelig stor, indtil det blev til en affiliate promo for Mike.
  Måske Butterfly vil nagle det for nogle få mennesker. Held og lykke til dem. Jeg siger ikke, det er ikke værd at 10 bucks.
  Men jeg tror, ​​du virkelig skylder det til dine læsere til at leve op til det løfte, du lige har lavet i dette indlæg. Men jeg gætte kan du ikke! Fordi ingen kan garantere, at. Men det er bestemt ikke afholdes inden Filsaiome er snæversynet opfattelse. Ikke at jeg siger, du skal ikke føje den til dit arsenal til 10 bucks.

  Men lad os være "rigtige" her. Lad os stoppe IM hog vask af 1 trick pony ordninger.
  Det puslespil af succes er måde, måde, større end dette!

  Hvis nogen ønsker en del af de svar, som jeg har, så følg min personlige blog i løbet af april / maj.

  Fred og lys
  PeterBuick.com

 2. Indtil jeg læste din anbefaling til sommerfugl markedsføring, havde jeg planlagt at viderebringe denne .. men nu jeg planlægger at være først i rækken.

  Tak Eugene ... Jeg elsker at vi kan regne med holdet fra Noble Samurai altid at give os den lige scoop.

 3. Et ord til dig eugene ... Great .. !!
  Og i det mindste ... dit marked samurai tools..is så powerfull ..
  Tak ...

 4. Da der ikke blev tale om markedsføring til dag, hvordan omkring et marked samuria affiliate program?

  PS. Peter 10 bukke, han opladning 30 for forsendelse og ekspedition for et produkt, som han kan have 4 bukke i det mindste. Thats med forsendelse det ud til.

  Thats hvorfor Frank Kern vil altid være en klasse act han bare opkræver forsendelse og håndtering på 10 og stadig kan gøre et par dollars.

 5. 5
  Den 18 mar 2009 kl 02:11
  tomartomartini sagde:

  Tak Eugene.

 6. 6
  Den 18 mar 2009 kl 03:08
  Barry sagde:

  LMAO @ Peter B.

  Kritiserer Eugene for at gøre et affilieret stik på sin egen blog, og derefter følge op med en skamløs, langt mindre værdig stik i dit eget ... Klassisk bro!

  Jeg var personligt håber på Eugens headline- "Hvad er den store fejl Mest Gurus Foretag?" ... At føre ind i en anden genial måde at bruge MS ... .oh godt ... måske MS teamet vil fortsætte med at tilføje værdi til deres produkt, efter at de er færdige fremme filsaime produkt.

  Men seriøst nød griner!

 7. 7

  Hej Eugene,

  Jeg har modtaget en masse e-mails om BFM 2.0 nylig.

  Jeg fandt ud af, at du virkelig givet et godt indblik til BFM produkt.

  Guys, værd at få BFM gratis, men du nødt til at træne dig selv, at hvor hurtigt du kan indtaste-i dit kreditkortnummer senere;>

  Dejlig gennemgang!

  Kent

 8. Guruer ikke laver fejl. Wannabe guruer laver fejl ved at vildlede folk. Stop vildledende mennesker.

 9. Market Samurai er sådan et fantastisk værktøj, som det vil sælge sig selv temmelig meget! Alt, hvad der har kvaliteten og nytten af ​​din software vil altid være i efterspørgslen. Som for BFM - Jeg tror, ​​jeg vil gå ... men tak alligevel.

 10. 10
  Den 18 mar 2009 kl 08:05
  Andy sagde:

  Tak Eugene,
  Så betyder det, du er i den fase af "Åh lort" hvad gør jeg nu bedre finde et affilliate produkt til fremme? Som du skitseret i din blog.

  Jeg fik ikke det. Din tekstforfatning faktisk debunked, hvad du ønskede at gøre.

  Jeg købte (og betalt) for den første sommerfugl markedsføring. Suget i mig! Oh og softwaren fungerede derefter. Virker det nu?

  Interviewene (læs bonusordninger) i pakken er meget andet sats. Mike faktisk er meget glib og overfladisk i sin manual og har meget lidt reel SÅDAN stuff. Masser af real, hvad du skal gøre, men du kan få det gratis af mange gode blogs i dag. Ikke at det ikke er god info det er bare ikke fortælle dig, hvordan du gør det, og som jeg sagde, det er ikke nyt, og det er over det hele til fri alligevel. Sådan gør du er den paydirt, der er tynd på jorden. Hvilket er, hvad alle disse fyre skjule eller vil sælge dig i opgraderingen version. Det hele er en tragt mand! Og det fungerer en behandler også, det er bare sjovt at se det til at fungere til tider.

  Jeg mener, at aftalen er Mike er ikke at give denne ting væk billigt han underskriver dig ind i hans medlemskab kontinuitet program. Det er planen! Ting er krogen. Vil du huske at afmelde ??? Han håber ikke.

  Det sjove var, jeg tænkte på Mike filsaime da jeg læste din blog og næsten cacked mig med latter, da du begyndte at fremme sit produkt. Du beskrev, hvad han gør som en forretning ekstremt præcist.

  Vær venlig ikke at tage dette som criticicsm. Jeg elsker dit produkt Eugene men mand Åh mand denne IM er en reel griner til tider.

  Det bedste for dig Eugene, holde have en revne, det er, hvad vi alle gør.

  Cheers
  Andy

 11. 11
  Den 18 mar 2009 kl 10:38
  Johannes sagde:

  Peter

  Denne kommentar startede virkelig stor, indtil det blev til en promo for dig selv.

  Fred og lys
  JohnJohnJohn.com

 12. Tak Eugene,

  Stadig griner drillerier i disse kommentarer, tror jeg også, det er en skam stillingen gik sydpå, og forvandlet til en indsats for at skabe en affiliate spike.

  Ligesom Andy, jeg heller ikke bedømme Mike filsaime produkter én god ting, jeg fik fra ham, var en hurtig restitution for et produkt, der ikke virkede, og var stadig under udvikling. Gates er den ubestridte mester i prakke off ufuldstændige produkter og Mike vil aldrig stjæle sin krone ingen mater hvor hårdt han prøver

  Åh ja Cheers Mike for rabatten på Market Samurai det bedste køb jeg har lavet i år.

  Kærlighed Market Samurai

  Cheers Jules

 13. Ja, jeg må sige, at Mike virkelig minder om en bilforhandler! Jep han definerede en æra med BFM men noget om ham virkelig udvisninger fat i mig. Jeg regner der er en masse materiale derude, der er bedre. Bare mine 2 cent.

  Rich

 14. Wow!

  Selskabsregistre, jeg tænkte præcis det samme. Mike synes at gøre ganske godt, men jeg ville aldrig købe noget fra ham, fordi han ikke føler sig ægte for mig. Det virker bare som om, han ikke bekymrer sig om noget, men "giv mig penge"!

  Som for Market Samurai, dette er en af ​​de bedste værktøjer på internettet periode! Jeg var ved hjælp af prøveversionen og var ked af, at jeg kunne købe softwaren, når det blev lanceret.

  Tak for blog og info Nobles.

 15. Tak for anbefaling en har jeg nu fået min gratis downloadet kopi af Butterfly Manuskript uden problemer eller fangst. Patentering, copyrighting, eller begrænsning af adgangen til viden på nettet er simpelthen uegnet som GPL er så tydeligt viser. Hold anbefalingerne kommer!

  Mit bidrag er dette: »E Myte Revideret - Michael E. Gerber (og jeg har ingen affiliate links her). På trods af sin titel dens ikke om e business, men om oprettelse af en franchise Business. Franchise er nøjagtige kopier af en original, hvilket gør dette fascinerende læsning, når de overvejer open source modellen (det var origianlly udgivet for 20 år siden), succes WordPress, og så videre. Det blæste min sind og dreng gør jeg vil, jeg vil læse dette tidligere.

  Bedste ønsker og MS stadig går godt på Ubuntu

 16. 16
  Den 19 Marts, 2009 kl 12:11
  Paulus sagde:

  Sjove kommentarer om Mike, men bang på, da han plejede at være i bilsalget, før han kom ind i IM. Du kan tage den fyr ud af bilsalget, men du kan tage bilsalget ud af manden? Naturligvis ikke.

  Jeg kan ikke bedømme Mike på alle fra perspektivet af en tidligere kunde / abonnent af hans. Ligesom en dodgey brugt bil sælger, jeg altid føler, at jeg er bare et nummer til ham, når jeg læser hans ting. Jeg får ikke det på alle fra en som Frank Kern, hvor han gør mig ligesom han bekymrer sig om mig (selv om han måske ikke).

  Alle denne sidebemærkning kan du helt sikkert lære en masse af Mike, men mere i at se, hvad han faktisk gør, end alt, hvad han underviser / giver. Kombiner nogle af hans markedsføringsmetoder med personlighed en person, der virkelig bekymrer sig om deres kunder (eller som kommer på tværs som hvis de gør), og nogen kunne være på en vinder.

  Som for Eugene, tror jeg ikke nogen kan kritisere stillingen, fordi Eugene tydeligvis satser produkt (efter hans mening), og har gjort et godt stykke arbejde fører ind i en salgstale med nogle interessante indhold, ikke bare en kopi og pasta promo ligesom de fleste andre.

 17. Mike er meget klar i sine tutorials, som gør nogen af ​​hans tilbud værd at overveje. Men i sandhed, vil ingen oplysninger produkt gøre dig en krone rigere, hvis du ikke handle!

 18. Bare mine to cents føjet til denne liste.
  Jeg er ny på IM, men jeg har lært en masse, og jeg er blevet taget i før ved såkaldte guruer.
  Det sagde jeg elsker Market Samurai, og jeg venter på affiliate program til at starte. The Butterfly marked ting efter min mening er en afledningsmanøvre.
  Hvis du ønsker at fremme det på sin egen hjemmeside gå til det. Det er jeres privilegium. Hvis du ønsker at fortælle os, at du fandt en stor produkt fint, det er din blog, din plads. Men helt ærligt tror jeg, du har et godt produkt, der vil stå på sine egne, som ikke behøver hype og at vi vil fremme for du en chance for at gøre det.
  Afslut darn ting allerede, og lad os starte det uden guru hype, du ikke har brug for.

 19. Hej, Eugene,

  Uanset hvad folk kan sige om din godkendelse af BFM, skal du være så glad for, at vi alle rave om Market Samurai.

  Du fyre er virkelig på rette spor, med et fantastisk produkt.

  Jeg ELSKEDE det under min retssag under 30DC og kan ikke vente til jeg rent faktisk kan købe det for mig selv.

  Tak for at gøre søgeord mv forståelige for en fåre-hoved som mig.

 20. 20
  Den 23 marts 2009 kl 02:12
  Ken sagde:

  Elsk dit produkt (og din indsigt)
  Men-
  når du får Mike F. på din computer, vil du kræve en Exorcist at fjerne ham (og hans endeløse upsales / downsales / cross-pladser).

  Han er bare for meget (af en god ting?).

  Venlig hilsen

 21. 21
  Den 23 marts 2009 kl 02:56
  Bill sagde:

  Jeg har lige hentet BFM. Jeg har ikke læst den endnu. Jeg var rimeligt begejstret sit koncept. Du fyre er alle bumming mig ud med negativitet!

  Er der nogen der har noget godt at sige om BFM eller er det det bare NFG (Ingen F% $ * God)?

  Er CPA faktisk arbejde?

  Er der nogen støtte til Mike?

  Oplys venligst! Eugene? Dine tanker?

 22. 22
  Den 23 marts 2009 kl 03:05
  Bill sagde:

  Bill

  Taler om CPA. Har nogen set på "Arbitrage Conspiracy"? Det er også en CPA downloade filen. Jeg begyndte at læse det, fik slået fra, og har endnu ikke gået tilbage til det (2 måneder siden).

  Er der nogen der har nogen reel indsigt på CPA?

  Bill

  PS. Det er stadig 22 Mar her i RI, USA.

 23. 23
  Den 23 marts 2009 kl 03:24
  Bill sagde:

  Bill

  Jeg tog bare endnu et kig på "Arbitrage Conspiracy" download.

  Gæt hvem det er fra?

  God ole 'Mike filsaime! Det er rigtigt, samme sh # t, anden pakke.

  Hvad er virkelig det værd? Udover MS, der er!

  Hilsen

 24. 24

  Hey lette op alle!
  Market Samurai fyre bare gør, hvad de formodes også!
  Jeg har allerede downloadet denne gratis (intet i livet er gratis højre)
  super e-bog, men jeg har endnu ikke at være gidet at læse den. Får jeg klogere? Jeg håber det.

 25. Helt ærligt er jeg forbløffet over, at nogen har fået fronten for at komme videre til læserens blog og kritisere dem om at bruge en affiliate link. Hvorfor er folk så freaked af affiliate links alligevel?
  Hvis MS fyre tror på et produkt og dele deres anbefalinger med os så er de ikke lov til at få et par øre tilbage for at gøre anbefalingen de ville have gjort alligevel?

  Dette er Internet Marketing folk, hvorfor skulle man forlade penge på bordet for et produkt, de er glade for at anbefale? Crazy!

  Jeg har ofte jaget ud affilierede links fra folk, jeg beundrer, før jeg køber noget, og jeg ville ikke tøve med at gå gennem MS fyre link, hvis jeg var tilbøjelig til at købe Mikes produkt, da det er det mindste jeg kunne gøre ved måde at sige tak for den onde værktøj, der er Market Samurai.

  Så for hvad det er værd, tak for revisionen - jeg værdsætter dig at dele den. Jeg har besluttet, at jeg plejer være at købe Mike Filsaimes Butterfly Effect, fordi jeg har nok info for mig at tage handling på nu, men forvisset om, hvis jeg ombestemmer mig, vil jeg være at købe direkte via dit link!

  Nikki

 26. Jeg er enige herom. Døgnfluer ikke gøre en forretning. Mike viser os alle, hvordan man kan holde det i gang, selv efter en god start.

 27. 27
  Den 28 marts de 2009 kl 16:03
  Patrick sagde:

  Jeg er i en lidt dybere end Bill - Jeg fik en af ​​"frie" BFM kits, og vil ikke klage over at få det for kun prisen på porto.
  Men betyder det, at jeg abonnerer på Mike filsaime nyhedsbrev, affiliate ordningen mv
  Ud fra de ovenstående indlæg, er det indlysende andre mennesker har haft denne oplevelse.
  Hans kundeservice linje er automatiseret, og hans online helpdesk er uindtagelig.
  Kan nogen hjælpe mig med at flygte?

  Tak!

 28. 28
  Den 2 april, 2009 kl 05:49
  Claire sagde:

  Hej Eugene, jeg gætte de fleste af disse mennesker ikke forstår begrebet gensidighed. Alle os "intelligente" mennesker i IM ved, at vi hjælper hinanden til at lykkes. Det kaldes integration markedsføring. Nej det er ikke af Mike filsaime, stor fyr, han er. Det er af Mark Joyner, en anden af ​​de store. Jeg er lidt ny til IM. Men én ting jeg har lært, er, at når en succes, multimillionær markedet forretningsmand ønsker at give mig nogen oplysninger, vil jeg lytte. Jeg er endnu ikke en millionær, men jeg garanterer, at jeg vil være snart, fordi de ikke bare taler om det, de har gjort det og gjort det arbejde. De har skabt noget af stor værdi for os alle, og vi bør være taknemmelige for, at de er villige til at give os mulighed for at få del i velstanden.
  Hvis vores regeringer blev kørt ved ærlig marked forretningsmand, der ved, hvordan man skaber værdi og administrere penge i stedet for politikere, der skaber illusioner og bruge vores hårdt tjente penge, ja, det er ikke deres penge på uøkonomiske, ikke-rentable ordninger for at få sig re -elected og bevare kontrollen over os; så er vores verden økonomi ville ikke være i form det er i! De fleste, hvis ikke alle af de online marketingfolk, jeg kender, levere, hvad de lover, og det er altid er af stor værdi. Rigdom, som alle, der kender, kender er meget mere end bare penge. Og noget info eller software er kun så god som din evne til at anvende det og gøre det arbejde for dig. Hvis du ikke bruger den til at gøre dit liv bedre, så er det ikke ligegyldigt, hvor meget det vil koste dig, det er værdiløs. Så vil du føle dig værdiløs.
  Start konstant at skabe værdi for andre, og du vil forstå, hvor meget sjov liv virkelig kan være, og hvad det betyder at have både tid og penge til at tilbringe sammen med dem, du elsker. Det er den nederste linje vil jeg i slutningen af ​​dagen! Det er uvurderlige!

 29. Meget nem at bruge markedet samuari, bare Clik, clik gjort søgeord og analize Nøgleordet, jeg kan lide Market Samurai, for folk lader brug Market Samurai, til make web rart
  tak markedet samuari