Vi copping Flack!

Share-knap

Vi har været "copping lidt Flack" (som vi siger downunder [læs: få kritiseret]) for at anbefale Butterfly Marketing Manuscript ...

Og for at være ærlig, jeg var lidt chokeret!

Hidtil har Noble Samurai anbefalet ScreenFlow, 30 dages udfordring, SEO Digger, WordPress Direct, Hotspot Shield, Jing og Butterfly Manuskript ...

Vi bruger dem, vi kan lide dem, vi tror, ​​de er værdifulde, og vi anbefaler dem - det er simpelt.

5 af disse 7 ressourcer er gratis; 3 af de 7 vi har brugt affiliate / sporing af links; og med undtagelse af Hotspot Shield (som vi anbefalede at overvinde en Market Samurai bug, der siden er blevet løst) vi vil anbefale nogen af ​​disse 7 ressourcer igen.

(Faktisk her er linket til den frie sommerfugl markedsføring Manuskript pdf igen. ;) )

En af mine pet-peeves er, når folk forsøger at grådigt "hamstre viden" snarere end at dele det (som om en eller anden måde viden i sig selv havde værdi). At de kommer på tværs af et stort stykke af oplysninger, og nidkært holde det fra alle - bare i tilfælde (Gud forbyde det!) Nogen finder ud af "deres hemmeligheder". Det skaber ingen værdi for nogen.

 • Når vi udvikler noget, der er værd at have, vi deler det med dig ved at gøre det en del af Market Samurai;
 • Når vi lærer noget værd at vide, vi deler det med dig via Twitter, vores blog eller vores support område;
 • Og når vi kommer på tværs af noget værd at have, vi deler det med dig ved at fortælle dig om det;

Det er hvad vi har gjort i de sidste 9 måneder, og det er hvad vi vil fortsætte med at gøre.

Jeg er klar over, at ved at gøre dette vil vi hjælpe en masse mennesker, men nogle mennesker vil få fornærmet undervejs ...

 • Nogle mennesker vil blive fornærmet, fordi vi ser værdi, hvor andre ikke (ligesom denne gang - nogle mennesker sandsynligvis stødt over Mikes markedsføring - men vi ser indlysende værdi i mange af Mikes forretningssystemer og vækst, de har opnået);
 • Nogle mennesker får fornærmet, fordi vi bryde en illusion ved at fortælle-det-lignende-det-er (ligesom når vi har fortalt folk, det er latterligt at forvente at blive millionærer fra internet markedsføring i et år, uden forudgående erfaring);
 • Og nogle mennesker vil blive fornærmet, bare fordi vi er glade for at afsløre den viden, som andre hamstrer, og foretage avancerede SEO strategier mere tilgængelige for den gennemsnitlige person (ligesom når vi oprindeligt udgivet Market Samurai).

Vi vil uundgåeligt ender fornærme nogle mennesker, men vi vil ikke gøre nogen undskyldninger. Vi kommer til at fortsætte med at give dig nye Market Samurai værktøjer, deling internet markedsføring indsigter, som vi finder nyttige, og fortæller dig om internet marketing ressourcer, som vi bruger, få gode resultater fra, og anbefaler.

Til alle ser frem til næste ting, vi slipper - jeg kan ikke vente med at dele med dig de næste Market Samurai funktioner (som i øjeblikket er i afsluttende bug prøvning).

Brent

Brent Hodgson medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

48 Responses to "Vi copping Flack!"

 1. Jeg er ikke fornærmet, og nu har du fanget min interesse nok til at ned indlæse ting!

 2. 2
  Den 18 mar 2009 kl 01:41
  David Walker sagde:

  Jeg er sikker på dit indlæg er linkbait, men jeg vil stige til det alligevel.

  Du taler om at opbygge en forretning omkring langsigtede strategier, men så skal du sælge din langsigtede troværdighed ved at bakke MF fordi du ønsker at få kortsigtet profit.

  Du er ikke at gå din tale.

 3. Filsaime kan være en smerte i B ** t (især hvis du tilfældigvis til at komme videre til en af ​​sine postlister!), Men den fyr er vellykket og skal have mindst noget nyttigt værd læring. Køb ikke buy..whatever. Få rapporten, gør en fjern fra postlisten ... hvad er big deal?

 4. Fortsæt det gode arbejde, jeg har brug for al den hjælp jeg kan få, og du gøre mere mening end en Heep af "guruer" (siger ikke, du ikke falder i guru klasse) Jeg har forsøgt at lære af. For meget jargon for nybegyndere fleste af tid. Hvad er der galt med David? Du har brug for både korte og lange langsigtede strategier på kort sigt forhåbentlig holde du vil på lang sigt spark indtil i. Jeg har mødt Mike filsaime og blevet til på sine seminarer, han er lidt af en smerte med mængden af ​​e- mails han junger ud, men jeg kan stadig styre slettefunktionen.

 5. Fantastisk indlæg Brent, mindes jeg et ordsprog, der blev genfortalt på et nyligt markedsføring seminar jeg deltog i, at "man ikke kan gøre alle tilfredse hele tiden", og nogle af dem, der bare ikke vil være glad uanset hvad, så hvorfor gider at forsøge . Holde op det store arbejde, Market Samurai er awesome.

 6. Jeg har ikke gjort noget 'University Akkrediteret Globalt Udtalelse Doktorgrad Study', men ... fra personlig erfaring og testimonials, kan jeg trygt sige:

  'Du enten klager over noget Fix, eller du er at tjene penge - Det er sjældent at være i stand til at gøre begge dele. '

  (Læs: du klager over internet marketing teknikker fix, eller du er at tjene penge at gennemføre internet marketing teknikker - Vælg en af ​​de andre.).

  Sagt på en anden måde:

  "Niveauet af din internet markedsføring indkomst, er i en direkte og modsat forhold til mængden af ​​klager du gør om emnet"

 7. Brent,

  Jeg bliver træt af nej-sigere, der fungerer som noget, du tror på en eller anden måde beskidt, hvis du har en chance for at gøre noget på samme tid.

  Under henvisning til online indkomst vedtage jeg Gregory House mantra: "Folk Lie". I min erfaring dem, der kommer ned mest kritisk på dig vil være dem, der hævder enorm stabil online indkomst og er ikke rigtig gør det.

  Du fyre har en min respekt med dit produkt, og jeg kan ikke vente på de nye funktioner til at blive frigivet.

  Jeff

 8. Tak for Deres venlige støtte. :)

  For at være ærlig, for et stykke tid, jeg tænkte på om, hvorvidt det var for meget besvær at engang nævne produkter, vi værdsatte - men det lyder som de fleste mennesker kan se værdien i vores tilgang.

  Nogen klogere end mig engang sagde: "Spis fisk, spytte knogler".

  Jeg tror, ​​det har en masse af sandhed, i en masse måder her.

  Brent

 9. 9

  Brent,

  Jeg har haft Market Samurai, da det kom ud (den betalte version)
  elsker værktøj, elsker video uddannelse for værktøjet, og jeg har også
  respektere, hvad du fyre deler med os, hvad enten det er oplysninger, eller
  forskellige produkter, som du mener vil hjælpe os i vores online
  eventyr er.

  Tak, og holde op det store arbejde!

 10. Hver gang der er en stor lancering ligesom Butterfly jeg får de sædvanlige mistænkte bestikke mig med deres bonusser. Jeg må have haft over fem og tyve i de sidste par dage.

  Jeg lige overveje kilden. Market Samurai er en pålidelig kilde, så jeg værdsætter enhver recomdndation og vil gennemgå, hvad du siger om det.

  Som for resten er det et godt tidspunkt at trimme alle de lister, jeg er på med min opt out option.

  Det er let at få øje på, når nogen bliver en varm og tung affiliate marketing ... det er normalt, når de løber tør for kreativitet for deres egne produkter ... Jeg tror ikke, at der vil ske med Market Samurai.

  Hilsen,
  Jim

 11. Ligegyldigt hvad du gør nogen vil være "fornærmet". Så fortsætte med at gøre hvad du mener er rigtigt og ikke bekymre dig om det.
  Der er så meget hype i internet markedsføring verden, at jeg giver altid en anbefaling fra nogen jeg kender og stoler mere tiltro. Market Samurai er et sådant selskab. Fortsæt det gode arbejde!
  Oh ya hvornår vil de næste moduler være klar? Fik en tidsramme?

 12. C'mon!

  Jeg kiggede på, at ting, og det er OK. Men her er de ting. Jeg kunne være forkert, men alle, der nu ejer et eksemplar af Market Samurai eller overvejer det er hævet over denne fnug. Jeg ved, jeg har brug for destinationssider. Jeg ved, jeg har brug for capture sider. Jeg ved, jeg har brug for gode overskrifter i mine e-mails og på og på ... bla bla bla.

  Jeg bruger og godkende Market Samurai, fordi det gør mit arbejde lettere. Jeg sælger produkter, der gør mine klienter job lettere. Med denne kampagne, risikerer du at blive slået i med denne lange liste af guruer, der vil sælge dig alle disse oplysninger ... men de kommer ikke til at gøre det for dig. Det ser for mig som du nu bruger din liste til din fordel. Jeg kan ikke fejl det, men du risikerer mig fravalg. Hold dig til programmet.

  For så vidt angår denne software er gratis? GRATIS? Min røv. Pointen i denne promo er at lede dig gennem en litani af produkter, som forbedrer værdien og selvfølgelig vil koste dig penge. Ved udgangen, er hensigten at gøre du ligesom hvis det eneste, du får, er de gratis ting, vil du gå glip af! Det eneste, du bør virkelig gøre, er at gøre, hvad de gør, ikke købe, hvad de sælger. Det er den handling, der vinder på dagen. Vi ved allerede, hvad vi ikke gør ... og hvis du ikke gør det, at oplysningerne er derude - virkelig fri. Jeg tror Market Samurai skal tjene penge være at få til at frigive en. Har du brug for flere penge? Opsæt dit eget affiliate i beta version. Nu, der ville være værd at fremme !!!

 13. 13
  Den 19 Marts, 2009 kl 01:38
  Leslie sagde:

  Jeg er enig med Greg Newell på denne ene.

  Plus, når jeg har bestilt nogle af filsaime stuff, det var substandard. Jeg har modtaget en dårligt produceret nyhedsbrev (dårlig skrivning, dårligt design, amatøragtig indhold, som jeg kunne få andre steder gratis). Det første spørgsmål skulle være fri (en af ​​disse gratis-til-30-dage og derefter de vil fakturere dig ting), men jeg blev faktureret før jeg modtog nyhedsbrevet (nyhedsbrevet ankom på dag 32). Så snart jeg så nyhedsbrevet jeg vidste, det ikke var værd at pengene, så jeg ringede til en restitution, men mine opkald blev aldrig returneret. Værre, måneder senere, nogen holdes kaldte mig fra hans kontor eller et affilieret (InnerG Marketing), selvom jeg forlod en voicemail beder om at blive placeret på en ikke kalde listen. Da jeg søgte efter telefonnummeret InnerG markedsføring online, jeg så det havde været rapporteret mange, mange gange som spam / scam kald.

  Virkelig, bør du holde bedre selskab.

 14. Lets Get noget lige. De fleste mennesker, der er i IM spil på lang sigt, er til en vis grad gør bank. Ikke alt.

  Så jo længere du bliver i dette spil, jo mere du indse, at dette begreb Autenticitet er faktisk ikke en markedsføring Mantra sit for alvor. Troværdighed inden for en branche vil gøre dig flere penge i det lange løb. Min erfaring alligevel ... lol

  Ikke lytte til feedback fra din liste er ensbetydende med troværdighed tabt.

  Jeg vil vædde på dig, at hvis du havde sat gennem din liste et offer fra Stompernet, Eben Pagan, eller endda Frank Kern..the niveau og volumen pushback / blowback ... ville ikke være så hvad skal vi sige ... harmdirrende ... lol

 15. Holde gør hvad du er, jeg er en stor fan! Lyt ikke til Nay sigere.

 16. Dear Brent,

  Der vil altid være mennesker, der ikke kan forstå begrebet internettet som et BUSINESSPLACE. Uanset hvor godt noget måske eller måske ikke arbejde for mig, vil der altid være nogen, der føler anderledes. Så hvad!

  Du giver en fremragende service med Market Samurai, og jeg er taknemmelig jeg havde lejlighed til at prøve det i løbet af 30 dages udfordring. Alle de råd, du generøst distribuere bliver tilbudt til mig, gratis, til at acceptere eller afvise som jeg vælger. Hvorfor folk gider at angribe dig for det? Det er klart, at de har problemer.

  For hver person, der havde en dårlig oplevelse med Mike filsaime eller sommerfugl markedsføring, mange andre havde stor succes med det, og ham.

  Fortsæt det gode arbejde og ignorere naysayers.

  Market Samurai ROCKS!

 17. Jeg er med Greg Newell på denne ene så godt. Berettiget eller ej, min tillid niveau i Noble Samurai faldt en smule, når jeg læser BM promo.

 18. Hej Brent!
  Du "Gør det du er", og fortsætter med at lede os og træffe beslutninger, som du føler er rigtigt.
  Hvis du anbefale noget - uanset hvad det er - jeg vil lytte, fordi jeg ved, ligesom og stoler på dig.
  Simpel
  Hvis jeg ikke gjorde det - jeg ville ikke følge dig, eller lytte til, hvad du har at sige.
  Din verden, din virksomhed, og du skinne som en del af det.
  Bare holde på at ændre verden på din vej min ven
  Livet er for kort.
  Bruce

 19. 19
  Den 19 Marts, 2009 kl 05:43
  Edward Said:

  Well Done!

  Ja!

  Edward

 20. 20
  Den 19 Marts, 2009 kl 06:02
  Andrea Scheib sagde:

  Du kan komme med undskyldninger eller du kan tjene penge ... du kan ikke gøre begge dele!
  Jeg har ikke noget problem med Mike filsaime give væk hans produkt. God information er afgørende for produktiv læring. Du ved, han vil tjene penge selv i det lange løb, ellers ville han ikke være så dum at give væk hans produkt. Du har et problem med den gave? Må ikke anvendes for én.

 21. 21
  Den 19 Marts, 2009 kl 06:14
  tomartomartini sagde:

  Cool

 22. 22
  Den 19 Marts, 2009 kl 07:32
  Rick sagde:

  Jeg har været til at Betterfly Marketing Side side flere gange i de sidste par dage. Af en eller anden grund, modtager jeg ikke e-mail tillader mig at fortsætte med at modtage Betterfly Marketing Script. Nogen der har nogen ideer?

 23. 23
  Den 19 Marts, 2009 kl 14:12
  charismagains sagde:

  Jeg bestilte MF stuff, og selvom trykt på temmelig blanke sider, fandt jeg det substandard, og som Leslie siger, frit tilgængelige steder. Hvis du vil have den gratis mulighed, bedste mål CANCEL flere dage i forvejen af ​​udløbsdatoen. Det tog mig adskillige forsøg, over uger, for at få et svar fra hans støtte skrivebord og så fik jeg at vide, de ikke refundere for forsendelser, de allerede havde sendt ud. Surprise, surprise! Havde jeg været i stand til at kontakte dem tidligere, min cc ville ikke være blevet opkrævet. Jeg er stadig ned omkring 200 alle fortalt. Jeg holde håbet, at han vil have refunderet mig for de nyhedsbreve (hvoraf den ene aldrig ankom!), Og at han omsider fik den besked at stoppe mail og opkrævning mig endnu mere.

  Fik rapporten BM allerede btw, men det var virkelig ikke værd alt dette besvær og for at være ærlig, efter min erfaring med MF hidtil, mit hjerte synker, når jeg modtager kampagner, (fra folk i branchen, som jeg respekterer) for hans produkter, rapporter eller endda den "frie" øjeblikkelig affiliate website tilbud! Det er GRATIS, så længe du forbliver tilmeldt til den overpris, sub standard månedlige nyhedsbrev.

  Tilføjet til ovenstående, har jeg nu modtaget flere opkald fra forskellige MF medarbejdere beder, hvis de kunne hjælpe mit netværk, træne mit folk osv Jeg fortalte sidste at hvis Mike filsaime ville sørge for at refundere mig, og sortere ud hans støtte skrivebord, først da ville jeg overveje at gøre forretninger med ham, men i al ærlighed, jeg er ikke imponeret, så chancen for at det sker er usandsynlige.

  Må ikke få mig forkert Eugene, dette er virkelig en sur druer tirade, selv om det kan læses som en. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor, hvis MF er at gøre dosh han hævder, hvorfor han ikke ser efter sine kunder. Det er generelt betragtes, at holde nuværende kunder er meget lettere og omkostningseffektiv end at finde nye kundeemner, men derefter jeg gætte, der er et par milliarder wannabe søsterselskaber derude endnu alle villige gennem penge på MF.

 24. 24
  Den 19 Marts, 2009 kl 02:13
  Pieter sagde:

  Brent

  Fra en kollega Aussie "down under": Jeg elsker dit produkt og anbefale det uden forbehold, og jeg vil også gerne få ny en interessant synsvinkler af dem, som jeg tror kan deres kram. Jeg har bare ikke lyst til at komme på "en anden" IM spam liste i processen. Jeg downloadede dokument (jeg bruger en dedikeret Gmail-adresse for at abonnere på IM spam og jeg bare slette alle opfølgerne uden selv kontrollere), og jeg må sige, at det er interessant, men der er ikke meget ny information for erfarne IM marketingfolk.

  Bare min mening, og endnu en gang, dit produkt rock.

 25. 25
  Den 19 Marts, 2009 kl 14:20
  charismagains sagde:

  Rick

  Forslag: Hvis du stadig ønsker BFM, prøv det enorme globale marked sted. Du kender den, jeg mener. Sidste gang jeg søgte efter MF eller sit produkt, der var et par sælgere at komme af med deres.

 26. 26
  Den 19 Marts, 2009 kl 14:36
  Sagde George:

  Hey Brent - Jeg ved, der er masser af datterselskaber fremme BFM lige nu, fordi selvfølgelig er der en enorm bagende. Men fordi du har taget dig tid til at opbygge et forhold, vil jeg vælge at få dette gennem dit affiliate link! Tak!

 27. Brent,

  Mate ... .as et par andre har allerede nævnt, vil vi aldrig være i stand til at behage alle.

  Og du ville være et krus at selv prøve! : O)

  Folk går gennem livet med alle mulige forskellige værdier og overbevisninger om "hvordan tingene er, og bør være" ... så hvorfor skulle det være anderledes i forbindelse med virksomheden.

  Personligt er jeg ligesom de fleste andre på dette indlæg, som jeg fornemmer fuldt ud forstår din indsigt, kommentarer, demonstrationer og lejlighedsvise produkt anbefalinger.

  Sidstnævnte er især tilfældet, når du tager dig tid og forklare rationalet bag din brug af et produkt ... og ikke blot "pimp ting" som det er tilfældet med alt for mange andre datterselskaber derude.

  Faktisk ville jeg gerne, at endnu flere af disse typer af anbefalinger fra de ting, du rent faktisk bruger - især når du giver fuld demonstrationer / forklaringer på, hvordan og hvorfor du bruger dem til at vokse din virksomhed, binde den til den samlede proces ( f.eks idé at forskning til marked til udførelse marked osv) og lignende.

  Det er for mig virkelig læring og tillader os også at se den fulde værdi af både processen, produktet og hvad det kan virkelig hjælpe os med at gøre for vores forretning.

  Holde op det store arbejde min ven!

 28. I min erfaring, hvis du går gennem din dag forventer nogen eller noget at fornærme dig, så du vil sjældent blive skuffet.

 29. 29
  Den 20 Mar 2009 kl 01:46
  albert sagde:

  okay, er der intet galt med at fremme tilbud og næsten alle de tilbud, du har været fremme, er fra velrenommerede folk ... Men jeg anfægte denne filsaime ikke er hæderlige, ikke længere ... selv en cursoury blik online om den store mængde af mennesker, der har gjort "business" med ham og derefter klagede bittert over hans taktik ville vise dette ...

  hvis du sætter pris på din email-konto, hvis du bare hader at blive spammet konstant, og fra folk, du aldrig nogensinde hørt om før, og hvis du hader det, når du ikke kan kontakte dem, eller de vil ikke lytte til dig ... så pas på!

 30. 30
  Den 20 Mar 2009 kl 05:45
  Jez sagde:

  Mike filsaime suger sh1t thru et strå, stor tid, men han gør også en lotta Moolah. Da han faktisk præsenterer sin egne ting (i stedet for alt det billige outsourcing han synes at gå til) at han kan endda være underholdende. Jeg har købt ind i et par af sine produkter, og lært af dem, og erfaringerne (spam lister, eftersalg, cross sælger, ned sælger, sælger bare osv) Fyren får ret op min næse, men der er ingen benægte det faktum han ved, hvad de skal gøre og hvordan det skal gøres.
  Err, så hvad er problemet her, hvis du ikke ønsker at lære af ham?
  Må ikke du bare ikke tilmelde dig?
  Jeez, hvilket giver Samurai fyre en hård tid for offentligt at fremme / JV'ing / hvad er bare såååå trivielt!
  Lad os nu alle komme tilbage til arbejdet :)

  No hard følelser her, Hold - Hold 'em kommer, hurtigt du kan.
  Enhver med mere end en ært mellem ørerne vil vide, hvordan og på hvilken måde, at bruge de råd, du deler.
  Du fyre er respektabelt :))

  (Jeg har det bedre nu har jeg fået at skråle ud den måde)

 31. 31
  Den 21 marts 2009 kl 02:24
  mike sagde:

  Nogen klager her. Jeg valgte ikke at klikke sig igennem på de andre 4 millioner affilierede links, der dukkede op i min indbakke for dette tilbud, jeg tror, ​​jeg kan udholde 1 mere fra jer.

  Market Samurai har hjulpet mig så meget som noget jeg nogensinde har købt, så hvis du har noget, du tror vil hjælpe min indsats, jeg ønsker at se det.

 32. 32

  Hej,

  Folk vil altid jamre.

  Det er dit produkt, dit websted, du er manden gør, som du vil.

  Tak
  Ian
  http://www.ArticlesForAffiliates.com

 33. 33
  Den 21 marts 2009 kl 03:52
  tomartomartini sagde:

  bare på Word Press Direct, marty der kører WPD har givet masser ud .. Han sendte mig en "over kanten 2.0" dvd gratis WPD er en utrolig service, og du kommer til at have tre sites gratis ... .Hvis din ikke bruger! den betalte service, du mangler ud store time.30DC og NOBLE SAMURAI hold har anbefalet WPD service og de har ret til at gøre so.So holde midler kommer.

 34. Jeg husker Mr. Filsaime gør ganske en stor forfremmelse til Market Samurai selv tidligere på året.

  Det gør mig spekulerer; er du faktisk giver solid rådgivning eller blot at returnere en tjeneste?

  Alt om den tidligere post og din godkendelse af BFM (bare søge rundt efter det store antal af utilfredse kunder) er meget shady.

  Uanset, tak for en af ​​de mest nyttige piees af software jeg nogensinde har personligt haft fornøjelsen af ​​at bruge. MS Rocks!

 35. Jeg er ikke fornærmet ... hvordan eller hvorfor skulle nogen blive fornærmet for at tilbyde folk et produkt, der er gratis? Jeg ejer BFM, så jeg ved, det er et kraftfuldt program. Udveksling af oplysninger er, hvad internettet og Web 2.0 handler om. Lederskab handler om at tage stilling så godt. Nogle mennesker vil love ya, og nogle mennesker med had ya ', og nogle mennesker vil (du udfylde det!) :)

 36. 36
  Den 22 marts 2009 kl 10:48
  stroga sagde:

  ok gutter ... Jeg er tabt ... er det gratis, eller er det 600 bukke? hvor meget er den faktiske version, du sælger?

 37. Jeg bruger affilierede linket jeg købe fra som en gave tilbage til folk jeg føler fortsætte med at yde god ærlig feedback og løbende viden.

  Som med Market Samurai, efter den ene gang betaling, ingen andre penge komme til dem fra os (som nu). Hvorfor ikke "betale" dem med affiliate provisioner, hvis du tror, ​​de er ud over, det gør jeg.

  Tak MS Team!

 38. Bare ikke gå anbefale GoogleCashDetective til mig eller jeg nødt til at dræbe dig. Det er behæftet med alvorlige fejl / alvorligt overpris / alvorligt overvurderede og falder ind i en verden af ​​"vildledning". Du ville have troet, Chris Carpenter lært af sin sidste katastrofale lancering. Men nej ... det er samme, samme, alle samme. Frygtelige kundeservice / Terrible support.
  BTW ja vi bruger "copping lidt af flak", men det kommer fra Anden Verdenskrig - sandsynligvis Battle of Britain - "flak" at være tysk antiluftskyts - "Flugabwehrkanone" - det allierede bombefly måtte flyve igennem for at komme til deres mål.

 39. 39

  Hej Brent og Market Samurai er

  Jeg elsker dit produkt og altid anbefale det til venner.

  Jeg må dog tilføje, jeg havde også en lignende problem med Mike Filsame. Jeg snuble på sommerfugl markedsføring tilbuddet om juletid 2008 og kun tilmeldt fordi jeg var begyndt at høre hans navn bliver stribede omkring en masse.
  Sommerfuglen markedsføring manual interesserede mig ikke så meget, jeg var mere interesseret i sit udbud af instant affiliate hjemmeside som jeg troede det ville være en god test for at se, om folk ville købe fra en know og tilsyneladende højt respekteret, store navn internet marketingmedarbejder uden megen coersion fra mig selv.

  Men det bare ikke arbejde for mig. Jeg synes personligt, at han har fået så stor, at han afstand har mistet fra slutkunden.

  Jeg forsøgte forgæves at få sin støtte til at løse et problem med sin "øjeblikkelig affiliate website" 10 e-mails senere og ingen reelle svar, jeg forsøgte at kontakte ham via Twitter og endelig fundet mig at tilføje til en diskussion om Warrior forum, som jeg fik en øjeblikkelig respons fra ham fortæller mig, at jeg havde dårlig mouthed ham, og at han imediately havde refundere mig, hvad jeg skyldte (jeg havde allerede formået at sortere), og at hvis jeg ville har netop været patient i stedet for at sætte mine tanker ned i det forum, han ville have været mere nyttigt, fortalte han mig, at han havde vasket hænder på mig.

  Jeg svarede ham, fortæller ham, at jeg var ked af, at jeg havde taget til at stave mit spørgsmål på forum, men det var i sidste ende den eneste måde jeg kunne få nogen form for rettidig og værdig reaktion.
  Han svarede aldrig.

  Det gør mig til at grine, selvom at han stadig sender mig postkort hele vejen fra Amerika til min UK adresse. Det er, hvordan ud af sorterer han er med tilstanden af ​​hans kommunikation og database opdatering.
  Postkortet teknik, han bruger, er sandsynligvis en meget kraftig, da den indebærer, at hes valgt dig ud til nogle særlige personlige behandling "shhhh det hemmelige kun for dig tilbyde".
  Men han har mistet greb om hans database og dens intergrity. Hvad menes at være en personlig kontakt er uden hans viden (uden tvivl), blot turnede i lidt mere end spam.

  Jeg er glad for ham at beholde spilder sin penge at sende mig mere. Jeg forsøgte at ræsonnere med ham og fortælle ham, at han stadig kunne vinde mig over, men han var ikke interesseret.

  Jeg så også, at Mike forfremmet Market Samurai og ved tvivl han sandsynligvis flyttet dig et væld af kopier for dig. Så jeg har ikke noget problem med dig at skulle tilbagebetale favor. Bundlinjen er, at du altid kan få en refusion, hvis du finder ud af, at Mikes produkter eller støtte (så meget mere i mit tilfælde) er ikke op til bunden.

  Holde op awesome arbejdsprogrammer gutter!
  Og husk ikke at få så stor, som at glemme, hvem dine kunder er ligesom Mike har gjort.

  Adam

 40. 40

  Jeg blev ikke fornærmet på nogen måde, og du fyre har helt sikkert bygget troværdighed med mig med MS. Men selv om han er meget vellykket, filsaime er den eneste store navn derude, at jeg helt kan lide. Hans markedsføring tilgang, det faktum, at jeg var nødt til at annullere e-mail abonnementer mange gange ...

  Nogle af hans ting er stor, men han vil også forsøge at sælge noget under solen for en hurtig sorteper, så jeg forstår folk bliver sur over ham, det gør jeg virkelig, selvom sommerfugl markedsføring kan være meget godt.

 41. Jeg har også en dårlig fornemmelse om nogen forbundet med Mike Filsaim. Jeg gik igennem lidt af en besvær at få off hans abonnement listen. Og det kostede mig også. Når jeg ser nogen forfremme ham, de går ned i min vurdering. Det er bare den måde, det er.

 42. 42

  BTW om Adams kommentar blev en tråd på Warrior Forum LIDT badmouthing filsaime taget af brættet helt! Og en af ​​hans reps kontaktede mig om min posy om stadig at få hans e-mails, mens du have forsøgt flere gange at få sine lister.

  Anyway, MS klipper, jeg har sagt, så i fortiden, og de nye forbedringer er altid nyttigt og ikke bare simpel fnug.

 43. 43

  @ Jay

  Det ikke er blevet fjernet, så vidt jeg kan se her er det ...

  Ha, ha! Mike filsaime du er i live.

  Mike Jeg kender dig ikke, og da dit omdømme amoungst mennesker, jeg beundrer og har tillid til, er høj Jeg vil ikke give dig tungen surring jeg burde.

  Jeg købte ind i din seneste tilbud til Butterfly manuskriptet, og jeg var meget interesseret i at se, hvordan min gratis IAW arbejdede. Nu ok jeg gjorde tilmelding til dette omkring juletid, men jeg har haft noget held med at få din støtte team til at hjælpe mig med et problem, der er stoppet mig død i mit spor efter forsøger at tilføje min egen webadresse!

  Jeg har haft to svar hidtil, og ingen af ​​dem er gået alligevel for at løse mit problem de seneste fortalte mig at e-maile dig tilbage, hvis det ikke havde været løst ved på mandag er det nu onsdag og intet ???

  Det er forbi 15 dage 30 dage gratis prøveperiode, og jeg kan stadig ikke bruge hjemmesiden med min egen URL. Miste tålmodighed hurtigt.

  Hvad gør det 10 x værre er, at din auto respondenter er peppering mig med flere og flere tilbud, og det giver mig bare mere og mere vred.
  Jeg prøvede endda at få fat i dig gennem Twitter og ingenting.

  Mike du reagere, jeg ville hade at gå glip af chancen for at explorer et stort navn guru produkt på grund af dårlig support. (Du gjorde $ 10 millioner sidste år sikkert du har råd til ordentlig supportteam?)

  Jeg vil framelde denne fredag, hvis jeg har stadig ingen svar.

  http://www.warriorforum.com/internet-marketing-product-reviews-ratings/38312-anyone-joined-instant-affiliate-website-program-mike-filsame.html

 44. 44
  Den 26 Marts 2009 kl 11:15
  Jack sagde:

  Wow - ligner gutter lavet en fejl på denne ene, aldrig realiseret der var så meget dårlige erfaringer med Mike - vil ikke gå i nærheden af ​​ham med en 10-fods stang nu.

  Jack

 45. Intet problem her, du fyre har en top notch program, og jeg betragter stærkt eventuelle anbefalinger, du foretager.

 46. 46
  Den 29 Mar 2009 kl 14:27
  Dean sagde:

  Jeg er bange for jeg er enig med dem, der er mindre end imponeret over filsaime.

  Jeg har ikke et særligt problem med dig ved hjælp af hans affiliate links, bortset fra, at mange af brugerne her er forholdsvis ny til IM. Jeg tvivler på enhver newbie vil tjene penge med filsaime produkter.

  Jeg købte en af ​​de nye BFM scripts for et år siden - når det til sidst var færdig, det var langt ud over en newbie til at oprette et websted med (og der var mange mennesker tilbage uden hjælp forsøger at regne ud, hvad de havde købt).

  Som påpeget hans produkter er stort set offentligt udlån produkter rebranded, og ikke der, hvor den største kilde til hans online indkomst kommer fra.

 47. 47
  Den 2 april, 2009 7:15 PM
  Marc sagde:

  Mike filsaime er en ex bilforhandler. Og, han er BS-ing alle online herunder hans JV partnere. Faktisk, alle af Guru kører con spil på hinanden.

  De salg MMO produkter ved hjælp af salgsbreve, der er designet til at manipulere og overtale. Det er hvad det er.

  Filsaime og resten af ​​flok tale, i stor detalje, om at tjene penge online, og hvordan de er eksperter. Men de outsourcer deres tjene penge online litteratur. Gå figur!

 48. Brent:

  Tak for din afklaring og belysning af din position på nye produkter. Det hjælper ikke kun at bedre at forstå dine hensigter, men tilbyder en ærlig [fortælle det som det er] forklaring af værdien af ​​disse værktøjer.

  Det er alt for sjældent, at en "markedsføring insider" giver nyttige værktøjer og tager sig tid til at fortælle os, hvorfor vi har brug for dem.

  I fremtiden, bare lad os vide, hvad tilbuddet repræsenterer, og hvordan du navigerer ofte minefeltet hype, JVs, bonusser og videoer skal vi forhindring for at komme til et nyttigt tip ark.