The Return af SEOTC, SEOUC og gyldne regler Revamped

Share-knap

Titel og URL-Konkurrence er tilbage!

For et par uger siden, meget til vores bestyrtelse, vi blev tvunget til at trække sig tilbage nogle af Keyword Research modulets mest brugte og elskede funktioner.

På grund af restriktioner fra Google, søjlerne SEOTC (antallet af resultater, der indeholder et søgeord i titel-tag), SEOUC (antallet af resultater, der indeholder søgeordet i webadressen), og deres lokale varianter ikke længere arbejdede effektivt for vores brugere , og i mange tilfælde var årsag til Keyword Research proces at blive ekstremt træg.

Fra det øjeblik, de blev fjernet fra Market Samurai vi begyndte vores søgen for alvor at finde en måde at bringe disse vigtige, højtelskede målinger tilbage til Keyword Research modul, samtidig holder Market Samurai så hurtigt som muligt.

Jeg er glad for at meddele, at vi har bragt tilbage SEOTC, SEOUC og deres lokale varianter tilbage til søgeord forskning, omend i en lidt reduceret mode.

I stedet for at være i stand til at hente SEOTC / SEOUC data for hvert enkelt søgeord, du har, har vi tilføjet et "check" valgmulighed ved siden af ​​hvert søgeord, som vil hente data for kun at søgeord.

Det betyder, at du kan hente denne værdifulde data på et søgeord-for-søgeord grundlag, efter at du har anvendt dine andre filtre.

Denne begrænsning på at være i stand til at hente store blokke af SEOTC / SEOUC data er et resultat af en restriktion i Google på antallet af SEOTC / SEOUC data, der kan hentes i hurtig rækkefølge.

Mens dette betyder, at du ikke længere kan trække disse data for en hel gruppe af søgeord på én gang, kan du stadig bruge SEOTC / SEOC i din analyse for yderligere at indsnævre dine søgeordslister.

Vi anbefaler, at du udfører alle dine regelmæssige filtrering først, og derefter "cherry pick" de SEOTC / SEOUC data fra de mest lovende søgeord, der overlever din filtrering proces.

Dette skærmaftryk viser, hvordan man adgang til denne nye SEOTC / SEOUC funktionalitet i Keyword Research modulet.

SEOTC, SEOUC og SEOTCR Retur

Du skal blot klikke på ordet "check" til de data, du ønsker, og Market Samurai vil samle de tal, du har anmodet om.

Gyldne regler Filtre Opdatering

Siden udgivelsen af ​​Googles nye søgeordsværktøj, har de data, som Google har givet ændret ganske betydeligt.

Når det nye værktøj rullet ud, meddelte Google, at Trafiktal genereret af det nye værktøj ikke længere ville omfatte oplysninger fra deres søgepartnere såsom Amazon og YouTube, og i stedet ville kun indeholde data fra Google Search Engine selv. Dette fører til en reduktion i den samlede Trafik værdier.

Problemet med dette er, at vores anbefalede søgeord filter værdier (som vi bruger i vores gyldne regler filter presets i Keyword Research Module) nu filtrere ud for mange søgeord, ofte forlader vores brugere med en meget lille håndfuld eller endda ingen søgeord overlever filtreringsprocessen.

Vi har fulgt disse ændringer, og har vurderet, hvordan de har ændret nøgleordet forskning proces. Resultatet er et opdateret sæt af værdier for de Noble Samurai gyldne regler og Long Tail filtre.

Den seneste version af Market Samurai indeholder disse opdaterede værdier, der allerede er indarbejdet i de gyldne regler og Long Tail filtre i Keyword Research modulet.

Vi vil også opdatere vores undervisningsmateriale i de kommende måneder for at afspejle disse nye værdier.

For at få adgang til disse målinger, vil det være nødvendigt at opdatere din software.

Du kan finde en vejledning om opdatering her i vores vidensbase .

Jeg håber, at de nye versioner af disse gamle favoritter bidrage til at forbedre din Keyword Research oplevelse.

Varm hilsen,

Alex Green

PS Hvis du endnu ikke har Market Samurai installeret, kan du downloade den og få adgang til GRATIS Keyword Research modul her.

Alex "Den Grønne Samurai" Grøn er et medlem af din venlige Samurai supportteam, og ofte giver opdateringer om de seneste Samurai happenings på bloggen.

Alex har skrevet 22 indlæg (er) for Noble Samurai

100 Responses til "The Return of SEOTC, SEOUC og gyldne regler Revamped"

 1. Velkommen tilbage, SEOTC!

  Jeg er ikke sikker på, hvorfor Google er i stand til at hæve grænserne og holde opdatere alle deres tjenester, men det er det modsatte med deres søgeordsværktøj. De bliver ved med at fjerne ting, at sætte grænser i stedet for at være mere nyttigt i denne arena. ATM, kan jeg ikke se CPC i Google søgeordsværktøj Jeg har kun (konkurrence, Globale månedlige søgninger, Lokale månedlige søgninger, udvundet fra webside) .. Er du oplever det samme?

  Den
  Martin svarede:

  Google kunne tilbyde nogle utrolige værktøjer til lodsejere - men jeg tror, ​​de vil hellere SEO-branchen bare ikke eksisterer. Dermed hvorfor søgeordsværktøjet er meget humpede fra hvad det kunne være. Jeg tror, ​​vi alle skulle tilfældigt oprette indhold og håber det er, hvad folk søger efter, ligesom de gode gamle dage :-)
  Martin's sidste blog-indlæg ... Passive Income Blogs Gør efterlønsmodtager RV Warriors

  Den
  Tim svarede:

  Så, Gmail, Analytics, Webmasterværktøjer, Optimiser, AdWords, AdSense (og på listen går), ikke er gode værktøjer?

  Måske er der en mulighed for en privat virksomhed til at udfylde denne plads?

  Den
  Martin svarede:

  Ikke sikker på hvad du mener - vi talte om Søgeordsværktøjet ..?

  Sikker på, de øvrige produkter er stor (jeg er ikke en Google-basher). Men big G betyder stærkt begrænser data og funktionalitet søgeordsværktøjet, og ikke fordi det er beslutning pris.
  Martin's sidste blog-indlæg ... Passive Income Blogs Gør efterlønsmodtager RV Warriors

  Den
  Jack svarede:

  CPC vil vise sig i sin normale plads i Googles Keyword Tool, hvis du logger ind på din AdWords-konto først. Hvis du ikke har en, og virkelig har brug for eller ønsker CPC-data, er det forholdsvis enkelt at oprette en AdWords-konto.

 2. 2
  Den 17 Maj 2011 kl 21:02
  Oliver sagde:

  Generic Domain Marked:

  Jeg kan se kolonnen. Du er nødt til at aktivere det manuelt i sektionen Kolonner.

 3. Holde op de gode arbejde fyre! Jeg elsker Market Samurai og selv om det ofte kører langsomt, jeg ved, at det vil blive opdateret snarest at løse problemerne. Glad for at du bragt tilbage SEOTC og SEOUC jeg bliver nødt til at tjekke disse funktioner

 4. Oliver:

  At dobbelttjekke, før jeg i panik, jeg taler om Google online søgeordsværktøj ikke MarketSamurai.

  Den
  Mike svarede:

  LOL:-)
  Mike's sidste blog indlæg ... tilflyttere til Internet Marketing

 5. Glad for at se disse målinger tilbage i Market Samurai, de var noget informativ og klik for at analysere bør hjælpe medlemsstaterne til at køre hurtigere alligevel.
  Kyle Alm's sidste blog-indlæg ... Osama Bin Laden Tale Transcript Søgeordsanalyse

 6. Dejligt at høre oplysninger omfatter ikke søgeresultater fra Youtube og Amazon.
  Karoline @ Afbudsrejser's sidste blog-indlæg ... Another way to find en billig 4-Stjernet Ferie in

 7. Hey tak Samurai team til at holde op med Google opdateringer og ændringer ...

  Jo flere oplysninger, du giver mig, jo mere information jeg kan passere ind på vores kunder! Du gør os se godt ud!

 8. 8

  Awesome fyre. Love, og alle de store opdateringer. Tak.
  Wes's sidste blog-indlæg ... Facebook "Like" SEOrankings og få 5 gratis backlinks

 9. 9
  Den 18 maj, 2011 kl 12:08
  Aske sagde:

  Er der en måde, du kan tilføje i et "Check alle" knappen, for at få alle de data på én gang?

 10. Holde øje med konkurrencen er vigtig. Tak for det hårde arbejde og få disse muligheder i spil igen!

 11. Virkelig smart træk, gutter. Jeg kender nogle mennesker var bekymrede SEOTC bliver fjernet, og dette var en smart måde at bringe den tilbage uden at overbelaste Google.

  Market Samurai fortsætter med at være # 1 søgeord forskning værktøj i vores udtalelse og en af ​​de bedste SEO værktøjer rundt i almindelighed.
  Justin | AdSense Flippers's sidste blog-indlæg ... 80 per måned - 4 AdSense-websteder uden arbejde 39K Uniques Passiv Page 1

 12. Generic Domæne markedet - Ad ord anslået CPC er nu kun tilgængelig, hvis du først logge ind på din AdWords-konto online. Det er ikke længere tilgængelig for anonyme brugere.

  I hvert fald har det været min erfaring, når du bruger til flere klienter.

  Den
  Generisk domæne Marked svarede:

  Tak for dit svar. Jeg er logget på i min AdWords-konto, og jeg ser det nu.

 13. Nice arbejde gutter! Jeg var virkelig skuffet over at miste disse data, så det er dejligt at få det tilbage igen.

  Det hjælper gevaldigt ved undersøgelsen konkurrence og opbygge en SEO kampagne for kunder ...

  Skål!

  Anthony.
  Anthony @ SEO Web Australiens sidste blog-indlæg ... Link Building - Må ikke Get Lost i et dårligt naboskab

 14. Elsker det faktum, at du bragt tilbage disse to målinger. Hvad skete der med den commerciality metriske. Jeg har bemærket et par uger siden, at når jeg gik til Microsofts commerciality websted, det syntes at være nede. Jeg antager, at havde noget at gøre med din tilbyder ikke det længere.

  Ryan
  Ryan Steinolfson's sidste blog-indlæg ... Sådan Tilføj streaming video på din hjemmeside, så du kan undgå Streaming fra hjemmesider, som andre mennesker Own

 15. Tak for opdateringen, SEOTC er meget nyttigt, og jeg er glad for du fyre bragt det tilbage.

  Generic Domain Marked:

  Det ser ud til, at de har fjernet den indstilling, der viser cpc nylig, nu kan du kun vælge denne mulighed, når du loggede ind med din Google AdWords-konto. Hvis du ikke har Google AdWords-konto, så vil du kun se de 4 valgmuligheder du nævnte: konkurrence, Globale månedlige søgninger, Lokale månedlige søgninger, udvundet af webside

 16. Jeg er ny til Samurai. Bare at få at vide det nu, og jeg må sige - jeg kan virkelig godt lide det!
  Den nye metode til at vælge (tjek) til SEOTC & SEOUC passer mig meget bedre alligevel. Dens hurtigere, mere effektiv.
  Godt gået! Micro Miche Finder, Trafik Travis 4 og andre står over for pensionering som mine fodfolk i lyset af Samurai -Noble kriger, ja!

 17. Noget, der er blevet forvirrende mig ... .I se søgeord på Google søgeord værktøj, der ligner de har høj søgning og lav konkurrence, men de er filtreret ud på MS standardværdier for både lange hale og Golden.
  Er det relateret ??
  Kayla Block's sidste blog-indlæg ... MAC - A Tartan Tale Eyeshadow Collection

 18. 18
  Den 18 maj, 2011 kl 13:09
  Sagde Frans:

  Great! Alex. Det er den form for feedback og ansvar softwareudvikler bør have, og du leverer den til kernen. Jeg har aldrig fortrudt at købe softwaren. Det er stor kundesupport. Skål!

 19. 19

  I gutter skal have arbejdet meget hårdt på at komme op med en løsning så hurtigt. Godt arbejde. Market Samurai er i verdensklasse værktøj køre ved klassiske mennesker.
  Cee's sidste blog-indlæg ... Træindustriarbejdere Planer - Træbearbejdning Made Easy Med 16-000 Planer og projekter

 20. Personligt føler jeg det er en bedre vej at gå. Noget værre end at vente til MS at tygge gennem lange søgeordslister. Nogle gange mindre er mere!
  Dave Beck's sidste blog-indlæg ... Sneaky Lille SEO Tip ​​til BigCommerce Og Interspire Indkøbskurv

 21. 22

  Virkelig? Så hvis jeg har 100 søgeord i min liste, og jeg ønsker at se disse data jeg nødt til at klikke 200 gange? Synes en smule til "interaktiv". Jeg ønsker at indstille det, så lad softwaren finde de oplysninger, og jeg vil vende tilbage en time senere og se på det. Den måde det er nu, det er praktisk taget ubrugelige. Jeg vil ikke sidde der og klik for hvert søgeord. Bliv ved med denne funktion. Det er ikke så godt, som det var.

  Den
  Alex Green svarede:

  Desværre indsamle disse data i store mængder er ikke længere rentabel, så vi stærkt ind for en cherry picking strategi - at indsnævre dit søgeord rækkevidde ved hjælp af andre filtre først, før du bruger titel og URL-konkurrence for at hjælpe dig med at træffe den endelige beslutning.

 22. Tak for hver opdatering, jeg er meget glad for du fyre bragt det tilbage.
  ads2009's sidste blog-indlæg ... วิธี ซ่อน affiliate link อีก แบบ

 23. Gode ​​arbejde fyre, især med Keyword Research modulet. Jeg havde ofte nul resultater efter al filtrering og blev tvunget til at bruge Google søgeord værktøj i stedet.
  Trishan's sidste blog-indlæg ... Denne gang vil du sikkert Modtag eBook til IAS

 24. 25
  Den 18 maj, 2011 kl 13:48
  Will sagde:

  Hvilken version er dette? Im kørende udgave 0.87.59
  Jeg kontrolleres for opdateringer, men det siger intet er til rådighed?

  Den
  Alex Green svarede:

  Hej Will,

  Hvis du har fået 0.87.59 så har du allerede fået de nye målinger - hoved til Keyword Research modulet og tjek det ud!

 25. Tak for alle de forbedringer, for at gøre et godt værktøj endnu bedre!

 26. 27

  Jeg vil også gerne se den mulighed i MS, der gør det muligt automatisk høst SEOTC data. Jeg forstår ikke logikken i nogle her, siger, at det er bedre på denne måde, når vi er nødt til at klikke på hver resultat, fordi det er hurtigere. Hvis du ikke har brug for alle disse data, skal du blot deaktivere denne parameter, når du laver forskning, og du behøver ikke at vente ...

 27. Tak til update fyre.
  Stadig helt praktisk, men efter et par klik undertiden captcha vises, men i det mindste jeg ikke behøver at skrive det på google selv.
  Gho @ Gaming Peripherals's sidste blog-indlæg ... Hvad gaming mus DPI Er DPI sagen i en gaming mus

 28. Noget nyt om at bringe tilbage »kommercielle hensigt« tal i MS?

  Den
  Alex Green svarede:

  Med hensyn til OCI, vi er usandsynligt, at være re-indføre denne metriske som datakilde er meget upålidelige, undertiden tilbringe uger ad gangen utilgængelig.

 29. 30
  Den 18 maj, 2011 3:00 PM
  Juerg sagde:

  Efter min mening mindre egnet end før ... men jeg er bange for, vi har, men den "klik-indstillingen". En ting, der generer mig mere: du oplyse, at du vil opdatere uddannelse materian inden for de næste par måneder. Laver du sjov? Jeg er en novice og har brug for materiale Opdateret Ingen w. Ellers helt ubrugelig. OK?

  Den
  Alex Green svarede:

  Desværre mens vi ville elske straks at opdatere uddannelse videoer, at mængden af ​​arbejde bag kulisserne genudgive endda en video er virkelig helt store! Vi har lagt noter i uddannelse dojo til alle materialer, der bliver ramt at sikre, at du ved, hvad der er ændret, og hvor, og vi har lagt en plan for at opdatere de videoer selv over tid.

  Den
  Ian Brodie | Marketing Højttaler svarede:

  Alex,

  I betragtning af at du rent faktisk har opdateret undervisningsmaterialet i bred forstand ved at sætte opdateringerne som noter i dojo, vil jeg sige, at når du beskriver opdateringer snarere end den mere skræmmende "Vi vil være en opdatering af undervisningsmaterialet i et par måneder. "

  Noget i retning af "Vi har opdateret undervisningsmaterialet ved at tilføje noter om dette til dojo. Vi vil være en opdatering af videoer, når vi gør den næste runde af optagelserne i et par måneder. "

  Kunne skræmme nogle færre mennesker!

  Ian
  Ian Brodie | Marketing Speaker's seneste blog-indlæg ... Marketing, der faktisk fungerer

 30. Hi ..
  Dette er bedste måde at nå Trafic og opgradere web rang.
  tak Fix ædel ..

  Bedste regurds
  soroush.maleki
  Soroush's sidste blog-indlæg ... چرا وب سایت داشته باشیم?

 31. Jeg har købt denne software i sidste måned, og de funktioner, du fyre tilføjer er virkelig forbløffende. Disse nye funktioner er virkelig fantastisk. Fortsæt det gode arbejde.
  vrede fugle gyldne eggs's sidste blog-indlæg ... Angry Birds i Billeder

 32. Dens gode at de trafikale værdier bliver opdateret. Jeg plejede at undre meget få søgeord eller undertiden ingen passerede den indbyggede lange hale filtre.

  Long tail søgeord forskning ved hjælp af Market Samurai er så afgørende for at opbygge min virksomhed. Tak for denne fantastiske stykke software fyre.

 33. Jeg er bare glade de målinger er tilbage i på en eller anden måde, ikke ideelt, men godt nok. Og godt nok er altid bedre end ingenting!
  Dimas @ Praktisk Web Development's sidste blog-indlæg ... Sådan Vis-Hide WordPress Meta Boxes ved at vælge kategorier

 34. Tak for opdateringen. Har brugt Noble i et par uger nu, og jeg elsker det. Rigtig godt værktøj!

  Google er virkelig forsøger at gøre et godt stykke arbejde for at holde firmaer i mørke ...
  Hendrik @ Best WordPress Plugins's sidste blog-indlæg ... A9 SiteInfo Generator

 35. Men hvorfor har filter på SEOC kolonne i søgeord forskning modul steget fra 30.000 til 100.000 please?
  Karen's sidste blog-indlæg ... Hvordan kan du gøre dit forhold normal igen - Når revner i dit forhold dens ikke sjovt længere

  Den
  Alex Green svarede:

  Hej Karen, denne ændring er et svar på de skiftende landskab af SEO - den gamle SEOC værdien var for restriktiv og ikke var så nyttigt, når de forsøger at indsnævre et søgeord, så vi har justeret det tal til at gøre det mere effektivt.

 36. 37
  Den 18 maj, 2011 kl 17:15
  Graham sagde:

  Okay, så vi har de målinger tilbage, der er virkelig cool!

  Naturligvis jeg forstår fuldt ud, hvorfor du har haft til at gøre det på denne måde, men det er helt sikkert lidt af en smerte at skulle klikke på hver enkelt link for at afsløre tallene.

  Jeg er ikke helt sikker på, om det ville gøre en forskel, men hvad med at give os mulighed for at bruge vores egne private fuldmagter til disse målinger?

  Nu er jeg godt klar over, ikke alle har (eller ønsker at betale månedligt for) deres egne private fuldmagter, men mange IM og SEO professionsls der bruger MS sikkert gøre.

  For eksempel, hvordan om dette:

  Hvis MS opdager, at vi har en liste over mere end 20 private fuldmagter til rådighed, så kunne det tilføje muligheden for os til at vende tilbage flere resultater på én gang med de fuldmagter på rotation (måske endda tilføje brugerdefinerede bruger agenter på rotation også)

  De mere private fuldmagter, vi har, kunne flere resultater MS sikkert tilbage på én gang, uden at vi behøver at klikke masser af links, måske give os mulighed for at vende tilbage enkelt række på én gang, eller hele kolonner afhængigt af hvor mange personlige private fuldmagter er detekteres.

  Er dette feesable eller er der andre spørgsmål i forbindelse med Google, der ville gøre en funktion, ligesom denne vanskelige / umuligt at gennemføre?

  Også tænkte bare, når vi tilføjer og vælger at bruge vore egne private fuldmagter, er MS tilfældigt blande dem med din egen proxy netværk, eller er det bare bruge den ene eller den anden?

  Holde op de gode arbejde fyre!
  Alle de bedste,
  G

  Den
  Alex Green svarede:

  Dette kan være noget, vi vil se på i fremtiden, men for den nærmeste fremtid funktionaliteten vil være resterende som det er.

  Jeg forstår, at den nye proces er mindre praktisk end den gamle, hvilket er hvorfor vi nu går ind for brug af SEOTC som en "cherry pick 'metode - at bruge det som det sidste trin i din analyse, når andre filtre er alle på plads.

  Cheers,

  Alex

 37. Dette er meget hjælpsomme. Du holder højne kvaliteten på denne tjeneste. Holde det op, og jeg kan ikke vente på, at Adwords del til at komme online.

  For dutchies:
  Meer weten løbet Relatiegeschenken. Uit Onderzoek blijkt dat een relatiegeschenk het imago versterkt. Kijk SNEL voor uw Relatiegeschenken !

 38. tak for at gøre ændringerne - at holde op med google er ofte en fuld tid job og blive involveret i trafik generation programmer for kunder Market Samurai er blevet et uvurderligt værktøj - vil det forhåbentlig betyde, at denne tendens fortsætter

 39. Hej Market Samurai Personale

  Tak for opdateringen. Jeg elsker denne funktion. Af den måde, jeg har noget, som jeg tror du fyre bør se på.

  For nylig fandt jeg ud af, at Market Samurai giver AWCPC resultater, der adskiller fra Google Keyword Tools. Jeg fandt ud af ved et uheld, da jeg kørte nogle søgeord i Google søgeordsværktøj sideløbende med Market Samurai. Market Samurai tendens til at give mindre AWCPC end Google Keyword Tools! Eventuelle årsager bag dette?

  En anden, jeg så, at Google Søgeordsværktøjer viser søgetendenser op til Mar 2011 Jeg er sikker på det er permanent, men det er cool, hvis du kan returnere denne søgning Trends samt så jeg ikke behøver at gå frem og tilbage for at tjekke søgeord med den Google Trends.

  Tak og venter på dit svar.

  Jeffy
  Jeffy's sidste blog-indlæg ... Livsforsikring Beskrivelse

  Den
  Jeffy svarede:

  Undskyld jeg bør sige, at "Jeg er ikke sikker på, at de vil vende tilbage denne søgning tendenser har permanent ...".
  :)
  Jeffy's sidste blog-indlæg ... Livsforsikring Beskrivelse

 40. 41

  Elsker det faktum, at du bragt tilbage disse to målinger. Hvad skete der med den commerciality metriske. Jeg har bemærket et par uger siden, at når jeg gik til Microsofts commerciality websted, det syntes at være nede. Jeg antager, at havde noget at gøre med din tilbyder ikke det længere.

  coco

 41. For sidste par uger har jeg ikke brugt Market Samurai meget, som det før, når det havde SEOTC funktion. Nu tak for opdateringen for at bringe tilbage SEOTC, SEOUC på anden måde.
  Gilly's sidste blog-indlæg ... Goodyear dæk Anmeldelser Hjælp Make bedste udvalg

 42. Tak for at bringe tilbage disse to målinger. Det er en skam, at vi ikke kan få data automatisk, men det ser ud som Google gør livet svært. Hold op det store arbejde!
  Dan @ Baby strollers's sidste blog-indlæg ... BOB Revolution SE Duallie Klapvogn i 2011

 43. De oplysninger, jeg savner mest, er de "tendenser" været fraværende i et stykke tid nu.
  Cheers
  Beermatman

  Den
  Alex Green svarede:

  Desværre er tendenser nu tilgængelig uregelmæssigt, men vi har sørget for, at du stadig kan klikke igennem for at se tendenserne data i Google Trends.

 44. Folk spørger, hvorfor disse muligheder var ikke længere tilgængelig. Det er godt at have dem tilbage.

 45. Det hjælper mig meget nogensinde. Ikke så svært at finde søgeord niche, og hvordan man bedst det meget. Tak for opgraderingen.
  adsauto's sidste blog-indlæg ... Trans Globe Lighting 4183 BK 19-tommer 1-Light Udendørs Hanging Lantern- Sort

 46. Synes at virke ganske godt, og den sidste opdatering løst et problem, jeg havde med meget langsom rang tracking, som ofte ville hånd på de sidste 2 poster.

  Flot arbejde Alex - tak for at opbygge en sådan et nyttigt redskab.
  Hr Vred @ One Million Ting at Hate's seneste blog-indlæg ... Trafiklys

 47. Tak for den store indsats i at gøre forretning på nettet en glad og succesfuld one.We elsker afkastet af disse funktioner.
  JOHN CHRIS's sidste blog-indlæg ... Hvordan at vælge det bedste Skin Care Products

 48. Tak for det store arbejde! Hold det op !!!
  Bjørn @ adsense works's sidste blog-indlæg ... Beskyt din iPhone

 49. Tak - jeg sætter stor pris på dette værktøj - det hjælper virkelig at klarlægge, hvilke keaywords at gå efter.

 50. 51
  Den 18 maj, 2011 kl 07:23
  Dan - Min ønskeseddel til MS sagde:

  Alex, OT .. men jeg virkelig ønsker en enkel måde at slette søgeord fra søgeord analisis modulet.

  I dag er u ville have at gøre underlige negativ filtrering bare at slette KWS. Dens ikke praktisk.

  Når man arbejder med tonsvis af KWS u bare nødt til at bare slette en masse at Ryd op visningen ..

  du overveje, "slet valgte" søgeord ..

  min # 2 på ønskelisten er evnen til at farvekode rang-tracker KWS liste .. dens en måde at lægge mærke til dem med højere prioritet til projektet

  tak

  Den
  Alex Green svarede:

  Muligheden for at slette søgeord allerede eksisterer. I rullemenuen "Handlinger på udvalgte", skal den sidste indstilling i menuen være "Slet".

  Cheers,

  En

 51. glad for at se seotc / uc tilbage og især bug fast med gyldne regler ... tak gutter!
  Chuck Reynolds's sidste blog-indlæg ... Hvad Foursquare 3 betyder for Small Business

 52. Hej Samurai-Team,

  du gør et fantastisk arbejde på opholder sig på kanten af ​​"Google blander".

  GREAT.

  Tak.
  GermanSamurai @ Hemi-Sync's sidste blog-indlæg ... HemiSyncForum-Zugang

 53. Tak for opdateringerne fyre. Konkurrencen filteret er så vigtigt, så det er værdsat.
  Hund Guru's sidste blog-indlæg ... Sådan Stop hvalp Skrå

 54. Tak, for at gøre det. Jeg er virkelig glad for at se, at nogen arbejder på opdateringer.

 55. Tak for at bringe dette tilbage, jeg stadig seam at være at få meget få søgeord, som de fleste stadig filtreres ud. Jeg ser frem til den nye uddannelse videoer.

 56. Det er en lettelse. Jeg synes, det er endnu bedre at være i stand til at kontrollere de søgeord separat i stedet for at gøre partiet proces. Nogle gange kan du ikke brug bestemte søgeord.

  Jeg sætter pris på din indsats for at hjælpe dine brugere. De fleste software skabere ikke engang gøre en brøkdel af, hvad du gør.

  Tak fyrene.
  Mit helbred Blog's sidste blog-indlæg ... VigRX Plus de præcise fakta

 57. Selv om der stadig lære om niche marketing online, kan jeg ikke tro, hvor meget arbejde og information er tilgængelig fra den gratis version af Market Samurai. Utroligt kvalitet og god træning. Takket ... nu at lære at anvende det hele!
  Linda's sidste blog-indlæg ... Zemanta WordPress Plugin

 58. Livet ville ikke være det samme uden Googles flytte målstolperne ville det ...! Godt klaret for at holde på toppen af ​​hvad der sker. Jeg er så glad for jeg købte Market Samuri - jeg kunne ikke gøre mit arbejde ordentligt uden.

 59. Hi guys,

  Godt at vide, at du bragt tilbage SEOTC og SEOUC.

  Held og lykke med at forbedre produkt!
  Alex Grechanowskiʼs last blog post… The Cream of the Crop in User Experience

 60. 61
  On May 18th, 2011 at 10:40 pm
  Home Inspectors In NJ said:

  Thank GOD these features have returned! It is a pain to do it manually.

  In some of the top posts people mentioned that the Google search tool could provide better information. This is true the numbers are highly inaccurate, but they give you an idea of what the volume is.

  When I want to know the real numbers before I build a site, I will run a PPC campaign on Google that is geotargeted and use the exact match [keyword phrase]. Then I let it run for a week or a month. This gives me more accurate information. Yes it takes longer to do your research and it does cost money, but if you do try this you will be amazed at how off the numbers Google actually provides really are.

 61. Thanks for the update,

  SEOTC is very useful so thanks for bringing it back and its good to see the golden Rules updated. Training would be good but I guess its better to have a working , meaningful tool and figure out how to use it rather than no tool at all!

 62. Sounds like a positive development as opposed to no SEOT. It is a bit unfortunate that we can only handpick the SEOT for certain keywords,this was often used as my main filter….

  Do you have any suggestions on a different work flow?

  Tak,
  Shira
  Shira@Internet Marketing Duruʼs last blog post… CBSurge Makes ClickBank Research Easy – Free Download Here

 63. 64
  On May 18th, 2011 at 11:15 pm
  Maggie Holley said:

  Hej Alex,

  I love MS and know you guys have your hands full with all this stuff!
  HOWEVER- I am still having issues with my trying to update- and I NEED HELP.
  Several emails back & forth from you have not fixed this- despite my attempting to do as you suggest with manual install..HELP!!
  Is there a phone number for you – better yet TeamViewer? :(
  Need this to be fixed urgently…
  Cheers
  Maggie

 64. You guys are great about constantly updating your software and helping us keep up. I love that I have a partner in keeping up with the changes google is constantly making in our world.
  TheSurvivalgirlʼs last blog post… Keeping Chickens

 65. This is awesome. Still though, I'm wondering if the PPC module will ever see the light of day and if MS will ever be out of beta?
  Erik Heylʼs last blog post… How Can I Help

 66. Hello, the shown Adwords CPC didn't match what Google Adwords shows??? I just checked keywords and MS shows for example €5,67 while Google shows for the same € 0,78???
  And I find this nearly with all searches??
  So where the difference comes from?

 67. Thanks for including the Title and URL competition again. Before you updated the software the SEOTC was out of wack for many of my keywords, so I stopped using it.

  I did not use SEOUC before. What are the recommended values for Niche Websites? It appears there are no MAX numbers of either of these metrics in the software right now when you filter by “Golden Rules”.
  “Kurt@Acreage for Sale”ʼs last blog post… ATHENS CTY- 25 Acres only 12 Min to Downtown Athens

 68. I am sure that Google's servers really take a hit when all the new search tools check keywords every which way they can.
  I also wounder why Google has not produced their own keyword tools for sale? They have the database!

 69. Jeepers, Google does seem to want to sink us all but what would they do without all the advertising marketers? Look after us I say, if we stay in business, so will they.

 70. 71
  On May 19th, 2011 at 3:05 am
  Graham said:

  Hey Alex, any reason why my question about private proxies got moderated out?

  On
  Alex Green replied:

  Hi Graham,

  It didn't get moderated, it just arrived whilst no one was moderating comments. The default is for all comments to need approval, rather than being approved by default and later removed.

  I've approved it now and will respond to it soon.

 71. Hey Guys,

  As a long time customer, I appreciate your teams hard work and dedication but it seems like it's been months since it worked like it should. I'll give these changes a shot tho and get back to you. I owe you guys thatfor all you have done.

  And I'm still waiting on trying out the adwords module..lol What's the word on that?

 72. This is greatly welcomed. Look forward to new tutorials
  Nursing Forward @Traveling Nurseʼs last blog post… Forensic Nursing Fast and Easy

 73. Velkommen tilbage SEOTC og SEOUC. Jeg elskede denne funktioner meget, og det er meget nyttigt for mig, mens min niche udvælgelsesprocessen.
  Rahinur Rahaman's sidste blog-indlæg ... En kort oversigt over Money Making Software

 74. Tak Market Samurai,

  Jeg var meget skuffet over at tabe SEOTC og SEOUC så det er dejligt at se dem igen.

  Jeg var blevet helt doven med min filtrering selv.

  Så en ekstra bonus er, at den nye struktur rent faktisk vil gøre mit søgeord forskning mere effektiv.

  Tak igen MS!

  Den
  Mark @ Nespresso anmeldelse svarede:

  Med fare for at vise min egen dumhed .... Jeg opdagede noget nyttigt for lidt siden. Det kan hjælpe nogle andre brugere af MS.

  (Market Samurai - bedes du rette mig hvis jeg er forkert)

  Ved at gøre lokale marked forskning, jeg naturligvis ønsker at se Google-resultater, at en person normalt ville få, når du søger fra dette land.

  Jeg havde fejlagtigt antaget, at den lokale comp, titel og URL søgninger (SEOLC, SEOLTC og SEOLUC) ville give mig det (svarende til Googles & gl =) for det land, i mit projekt indstillinger.

  Jeg var forkert - lige SEOTC og SEOUC vil returnere & gl = resultater for uanset hvilket land er sat i dit projekt indstillinger.

  De SEOLTC eller SEOLUC resultater indsnævre dette yderligere ned til modværdien af ​​en person at klikke på kun vise mig "sider fra Det Forenede Kongerige" (for eksempel).

  I mit sind SEOTC og SEOUC giver de resultater, som de fleste mennesker rent faktisk ville søge efter, så jeg ikke længere bruge SEOLTC eller SEOLUC.

  Det har sparet mig en masse tid og unøjagtighed, men også skærer ned på antallet af Google-søgning anmodninger.

 75. Jeg var lidt urolig, da jeg så disse to blev taget ud. Jeg er ny til arenaen af ​​Internet Marketing og jeg købte hvert kursus rost jer for at gøre dette til rådighed. I dont gøre store penge som endnu, men jeg besluttede at købe produktet på grund af al den ros, jeg hørte. Jeg har hørt andre sige der trækker sig ud af ved hjælp af MS, men jeg vidste, at du fyre ville komme tilbage stærk. Tak for saltning dem tilbage.

 76. Tak til update drenge.

  Elsker softwaren og appreeciate alt det hårde arbejde, du udfører i baggrunden.
  Keith Davis @ Publiuc Tale og præsentation Skills's sidste blog-indlæg ... Online Video- Un kunst ... Une Teknik

 77. SEOTC er meget nyttigt, så tak for at bringe tilbage og dens gode at se de gyldne regler ajour. Uddannelsen vil være godt, men jeg synes det er bedre at have et job, gyldig og finde måder at bruge det i stedet for værktøj på alle!
  Posicionamiento Paginas web's sidste blog-indlæg ... Acelerar la Carga de tu sitio web

 78. Jeg har brugt Market Samurai nu for 18 måneder, og mødte nogle af de fyre tilbage i London i efteråret på konferencen Challenge og kan blot sige, at hvis dens fixable dette selskab vil ordne det og er meget professionel i alt, hvad de gør. Bedste ting jeg nogensinde har købt, og også bedste værdi.
  Lake District Walks's sidste blog-indlæg ... Dacre Castle nærheden Pooley Bridge

 79. Store arbejde ... Du fyre er altid på bolden, når det kommer til at opdatere tingene til fastgørelse af emner. Formidabelt ..
  Mo Mastafa's sidste blog-indlæg ... Time Management Tip-hvordan du får mere udført af arbejde smartere ikke hårdere

 80. 81
  Den 26 Maj 2011 kl 21:54
  Sjors sagde:

  Jeg gør lokal forskning og på en måde SEOTC er nøjagtige og SEOLTC er meget unøjagtige ... Det er også større derefter SEOTC score ... hvilket er usandsynligt .. Meget forvirret nu .. hvor kommer SEOLCT få det data fra?

 81. Jeg har min egen samuraier at bekæmpe gigant som Google. YAY.

  Så godt at have denne software.

  Tak for alt.

  Guy
  Guy Harduf's sidste blog-indlæg ... עסק מהבית- מזל ושיווק רשתי