The Return of SEOTC, SEOUC og gyldne regler Revamped

Titel og URL Konkurrence er tilbage!

For et par uger siden, meget til vores bestyrtelse, var vi tvunget til at trække sig tilbage nogle af de Keyword Research modulets mest brugt og elsket funktioner.

Grundet restriktioner fra Google, kolonner SEOTC (antallet af resultater, der indeholder et søgeord i titel-tag), SEOUC (antallet af resultater, der indeholder søgeordet i webadressen), og deres lokale varianter ikke længere arbejdede effektivt for vores brugere , og i mange tilfælde var årsag til Keyword Research proces at blive særdeles træg.

Fra det øjeblik, de blev fjernet fra Market Samurai vi begyndte vores søgen for alvor at finde en måde at bringe disse vigtige, meget elsket målinger tilbage til Keyword Research Module, samtidig holde Market Samurai så hurtigt som muligt.

Jeg er glad for at meddele, at vi har bragt tilbage SEOTC, SEOUC og deres lokale varianter tilbage til søgeord forskning, omend i en lidt reduceret mode.

I stedet for at være i stand til at hente SEOTC / SEOUC data for hvert enkelt søgeord, du har, har vi tilføjet en "check" valgmulighed ved siden af ​​hvert søgeord, der vil hente data for kun at søgeord.

Dette betyder at du kan hente denne værdifulde data på et søgeord-by-søgeord grundlag, efter at du har anvendt dine andre filtre.

Denne begrænsning på at være i stand til at hente store blokke af SEOTC / SEOUC data er et resultat af en restriktion i Google på antallet af SEOTC / SEOUC data, der kan hentes i hurtig rækkefølge.

Mens dette betyder, at du ikke længere kan trække disse data for en hel gruppe af søgeord på én gang, kan du stadig bruge SEOTC / SEOC i din analyse til yderligere at indsnævre dine søgeordslister.

Vi anbefaler, at du udfører alle dine regelmæssige filtrering først, og derefter "cherry pick" de SEOTC / SEOUC data fra de mest lovende søgeord, der overlever din filtrering proces.

Dette skærmbillede viser, hvordan at få adgang til denne nye SEOTC / SEOUC funktionalitet i Keyword Research modulet.

SEOTC, SEOUC og SEOTCR Return

Du skal blot klikke på ordet "check" for de data, du ønsker, og Market Samurai vil samle de tal, du har anmodet om.

Gyldne regler Filters Opdatering

Siden udgivelsen af ​​Googles nye Keyword Tool, har de data, som Google har givet ændret sig ganske betydeligt.

Når det nye værktøj rullet ud, meddelte Google, at Trafiktal genereret af det nye værktøj ikke længere vil omfatte data fra deres søgning partnere såsom Amazon og YouTube, og i stedet kun omfatter data fra Google Search Engine selv. Dette føre til en reduktion i den samlede Trafik værdier.

Problemet med dette er, at vores anbefalede søgeord filter værdier (som vi bruger i vores gyldne regler filter presets i Keyword Research Module) nu bortfiltrere for mange søgeord, ofte forlader vores brugere med en meget lille håndfuld eller endda nogen søgeord overlevende filtreringsprocessen.

Vi har fulgt disse ændringer og har evalueret, hvordan de har ændret søgeord forskning proces. Resultatet er en opdateret sæt af værdier for de Noble Samurai gyldne regler og Long Tail filtre.

Den seneste version af Market Samurai indeholder disse opdaterede værdier, der allerede er indarbejdet i de gyldne regler og Long Tail filtre i Keyword Research modulet.

Vi vil også opdatere vores undervisningsmateriale i de kommende måneder for at afspejle disse nye værdier.

For at få adgang til disse målinger, vil det være nødvendigt at opdatere din software.

Du kan finde en vejledning om opdatering her i vores vidensbase .

Jeg håber, at de nye versioner af disse gamle favoritter bidrage til at forbedre din Keyword Research oplevelse.

Varm hilsen,

Alex Green

PS Hvis du endnu ikke har Market Samurai installeret, kan du downloade den og få adgang til GRATIS Keyword Research modul her.

Alex "Den Grønne Samurai" Grøn er et medlem af din venlige Samurai support team, og ofte giver opdateringer på de nyeste Samurai happenings på bloggen.

Alex har skrevet 22 indlæg (er) for Noble Samurai

100 Responses til "The Return of SEOTC, SEOUC og gyldne regler Revamped"

 1. Velkommen tilbage, SEOTC!

  Jeg er ikke sikker på, hvorfor Google er i stand til at hæve grænserne og holde opdatere alle deres tjenester, men det er det modsatte med deres søgeordsværktøj. De holder fjerne ting, at sætte grænser i stedet for at være mere nyttigt i denne arena. ATM, kan jeg ikke se CPC i Google søgeordsværktøj jeg kun har (Konkurrence, Globale månedlige søgninger, Lokale månedlige søgninger, udvundet fra Webside) .. Er du oplever det samme?

  Den
  Martin svarede:

  Google kunne tilbyde nogle utrolige værktøjer til lodsejere - men jeg tror, ​​de hellere SEO-branchen bare ikke eksisterer. Derfor hvorfor søgeordsværktøjet er meget humpede fra hvad det kunne være. Jeg tror, ​​vi alle skulle tilfældigt oprette indhold og håber det er, hvad folk søger efter, ligesom de gode gamle dage :-)
  Martins seneste blog-indlæg ... Passiv Indkomst Blogs Tjen efterlønsmodtager RV Warriors

  Den
  Tim svarede:

  Så, Gmail, Analytics, Webmaster Tools, Optimiser, AdWords, AdSense (og på listen går), er ikke gode værktøjer?

  Måske der er en mulighed for en privat virksomhed til at udfylde denne plads?

  Den
  Martin svarede:

  Ikke sikker på hvad du mener - vi talte om søgeordsværktøjet ..?

  Sure, de øvrige produkter er store (jeg er ikke en Google-basher). Men big G betyder stærkt begrænser data og funktionalitet søgeordsværktøjet, og ikke fordi det er beslutning pris.
  Martins seneste blog-indlæg ... Passiv Indkomst Blogs Tjen efterlønsmodtager RV Warriors

  Den
  Jack svarede:

  CPC vil dukke op i sin normale plads i Googles søgeordsværktøj hvis du logger ind i din AdWords-konto først. Hvis du ikke har en, og virkelig har brug for eller ønsker, CPC-dataene, er det forholdsvis enkelt at oprette en AdWords-konto.

 2. 2
  Den 17 maj 2011 på 9:02
  Oliver sagde:

  @ Generisk domæne Marked:

  Jeg kan se kolonnen. Du er nødt til at aktivere det manuelt i sektionen Kolonner.

 3. Holde op de gode arbejde fyre! Jeg elsker Market Samurai, og selvom det ofte kører langsomt, jeg ved, at det vil blive opdateret snarest at løse problemerne. Glad du bragt tilbage SEOTC og SEOUC vil jeg nødt til at tjekke disse funktioner

 4. @ Oliver:

  Til at dobbelttjekke, før jeg i panik, jeg taler om Google online søgeordsværktøj ikke MarketSamurai.

  Den
  Mike svarede:

  LOL :-)
  Mikes seneste blog-indlæg ... nybegyndere til Internet Marketing

 5. Glad for at se disse målinger tilbage i Market Samurai, de var noget informativ og klik for at analysere skal hjælpe medlemsstaterne til at køre hurtigere alligevel.
  Kyle Alms seneste blog-indlæg ... Osama Bin Laden Tale Transcript Søgeordsanalyse

 6. Dejligt at høre oplysninger omfatter ikke søgeresultater fra Youtube og Amazon.
  Karoline @ Afbudsrejsers seneste blog-indlæg ... Another way to find en billig 4-stjernet holiday in

 7. Hey tak Samurai hold for at holde op med Google opdateringer og ændringer ...

  Jo flere oplysninger, du giver mig, jo flere oplysninger, jeg kan passere ind på vores kunder! Du gør os se godt!

 8. 8.

  Awesome fyre. Kærlighed værktøjet og alle de store opdateringer. Thanks.
  Wess seneste blog-indlæg ... Facebook "Like" SEOrankings og få 5 gratis backlinks

 9. 9
  Den 18 maj 2011 kl 12:08
  Ash sagde:

  Er der en måde, du kan tilføje i en "Check all"-knappen, for at få alle data på en gang?

 10. Hold øje med konkurrencen er vigtig. Tak for det hårde arbejde og få disse muligheder i spil igen!

 11. Virkelig smart træk, drenge. Jeg kender nogle mennesker var bekymrede SEOTC bliver fjernet, og det var en smart måde at bringe den tilbage uden at overbelaste Google.

  Market Samurai fortsætter med at være # 1 søgeord forskning værktøj i vores udtalelse og en af ​​de bedste SEO værktøjer rundt i almindelighed.
  Justin | AdSense Flipperss seneste blog-indlæg ... 80 per måned - 4 AdSense websteder No Work 39K Uniques Passiv Page 1

 12. @ Generisk domæne markedet - Ad ord anslået CPC kolonne er nu kun tilgængelig, hvis du først logge ind på din AdWords-konto online. Det er ikke længere tilgængelig for anonyme brugere.

  I hvert fald har det været min erfaring, når du bruger for flere kunder.

  Den
  Generisk domæne Market svarede:

  Tak for dit svar. Jeg er logget på i min AdWords-konto, og jeg ser det nu.

 13. Nice arbejde gutter! Jeg var virkelig skuffet over at miste disse data, så det er dejligt at få den tilbage igen.

  Det hjælper gevaldigt ved undersøgelsen konkurrence og opbygge en SEO kampagne for kunder ...

  Cheers!

  Anthony.
  Anthony @ SEO Web Australias seneste blog-indlæg ... Link Building - Må ikke Get Lost i et dårligt naboskab

 14. Elsker det faktum, at du bragt tilbage disse to målinger. Hvad skete der med den commerciality metriske. Jeg har bemærket et par uger siden, at når jeg gik til Microsoft commerciality websted, det syntes at være nede. Jeg antager, der havde noget at gøre med din ikke tilbyder det længere.

  Ryan
  Ryan Steinolfsons seneste blog-indlæg ... Sådan Tilføj streaming video på din hjemmeside så du kan undgå Streaming fra hjemmesider, som andre mennesker Own

 15. Tak for opdateringen, SEOTC er meget nyttigt, og jeg er glad for du fyre bragt det tilbage.

  @ Generisk domæne Marked:

  Det ser ud til, at de har fjernet den indstilling, der viser cpc nylig, nu kan du kun vælge denne mulighed, når du loggede ind med din Google AdWords-konto. Hvis du ikke har Google AdWords-konto, så vil du kun se de 4 muligheder, du nævnte: konkurrence, Globale månedlige søgninger, Lokale månedlige søgninger, udvundet fra Webpage

 16. Jeg er ny til Samurai. Bare at få at vide det nu, og jeg må sige - jeg kan virkelig godt lide det!
  Den nye metode til valg (check) for SEOTC & SEOUC passer mig meget bedre alligevel. Dens hurtigere, mere effektiv.
  Godt gået! Micro Miche Finder, Traffic Travis 4, og andre står over for pensionering som mine fodfolk i ansigtet af Samurai-Noble Warrior, faktisk!

 17. Noget, der er blevet forvirrende mig .... Jeg ser søgeord på Google søgeord værktøj, der ligner de har høj søgning og lav konkurrence, men de filtreres på MS standardværdier for både lang hale og Golden.
  Er det relateret?
  Kayla Blocks seneste blog-indlæg ... MAC - A Tartan Tale Eyeshadow Collection

 18. 18
  Den 18 maj 2011 på 1:09
  Francis sagde:

  Great! Alex. Det er den form for feedback og ansvar en softwareudvikler bør have, og du leverer det til kernen. Jeg har aldrig fortrudt køb af softwaren. Det er stor kundesupport. Cheers!

 19. 19

  Du fyre skal have arbejdet meget hårdt for at komme op med en løsning så hurtigt. Godt arbejde. Market Samurai er verdensklasse værktøj drives af stilfulde mennesker.
  Cees seneste blog-indlæg ... Woodworkers Planer - Træbearbejdning Made Easy Med 16-000 planer og projekter

 20. Personligt føler jeg det er en bedre vej at gå. Noget værre end at vente for MS at tygge gennem lange søgeordslister. Nogle gange er mindre mere!
  Dave Becks seneste blog-indlæg ... Sneaky Lille SEO Tip ​​til BigCommerce Og Interspire Indkøbskurv

 21. Dejlig Jeg elskede altid bruge disse målinger væsentlige at finde ægte konkurrence
  Boliger til salg i Orlandos seneste blog-indlæg ... Den forestående besøg af kong Harald V og dronning Sonja Norges Kroatien har rejst profil af udviklingsplaner At Slå jord nær Sucuraj-On den østlige spids af Hvar Island-Into A Resort rangen stridig Cannes

 22. 22

  Virkelig? Så hvis jeg har 100 søgeord på min liste, og jeg ønsker at se disse data jeg nødt til at klikke 200 gange? Synes lidt til "interaktiv". Jeg ønsker at indstille det, så lad softwaren finde oplysninger, og jeg vil komme tilbage en time senere, og se på det. Den måde det er nu, det er praktisk ubrugelig. Jeg vil ikke sidde der og klik for hvert søgeord. Hold arbejder på denne funktion. Det er ikke så godt, som det var.

  Den
  Alex Green svarede:

  Desværre indsamle disse data i store mængder ikke længere er levedygtig, så vi stærkt ind for en cherry picking tilgang - at indsnævre dine søgeord rækkevidde ved hjælp af andre filtre først, før du bruger titel og URL-konkurrence for at hjælpe dig med at træffe den endelige beslutning.

 23. 23.

  Tak for hver opdatering, jeg er meget glad for du fyre bragt det tilbage.
  ads2009s seneste blog-indlæg ... วิธี ซ่อน Affiliate Link อีก แบบ

 24. Godt arbejde gutter, især med Keyword Research modulet. Jeg havde ofte nul resultater efter alle de filtrering og blev tvunget til at bruge Google søgeord værktøj i stedet.
  Trishans seneste blog-indlæg ... Denne gang vil du sikkert Modtag eBook til IAS

 25. 25
  Den 18 maj 2011 på 1:48
  Will sagde:

  Hvilken version er dette? Im kørende udgave 0.87.59
  Jeg kontrolleres for opdateringer, men det siger intet er til rådighed?

  Den
  Alex Green svarede:

  Hej Will,

  Hvis du har fået 0.87.59 så har du allerede fået de nye målinger - hoved til Keyword Research modulet og tjek det ud!

 26. Tak for alle de forbedringer for at gøre et fantastisk værktøj endnu bedre!

 27. 27

  Jeg vil også gerne se indstillingen indenfor MS, der gør det muligt automatisk høst SEOTC data. Jeg forstår ikke logikken i nogle her, siger, at det er bedre på denne måde, når vi er nødt til at klikke på hver resultat, fordi det er hurtigere. Hvis du ikke behøver alle disse data, skal du blot deaktivere denne parameter når de udfører forskning, og du behøver ikke at vente ...

 28. Tak for opdatering fyre.
  Stadig ganske handy, selvom efter et par klik undertiden captcha vises, men i det mindste har jeg ikke behøver at skrive det på google selv.
  Gho @ Gaming Peripheralss seneste blog-indlæg ... Hvad er gaming mus DPI Er DPI sagen i en gaming mus

 29. 29

  Noget nyt om at bringe tilbage 'Commercial Intention tal i MS?

  Den
  Alex Green svarede:

  Med hensyn til OCI, er vi næppe blive genindføre denne metrik som datakilde er meget upålidelige, undertiden tilbringe uger ad gangen utilgængelig.

 30. 30
  Den 18 maj 2011 3:00 PM
  Juerg sagde:

  Efter min mening mindre egnet end før ... men jeg er bange for, vi har, men den "klik-option". En ting, der generer mig mere: du, at du skal opdatere uddannelsen materian inden for de næste par måneder. Laver du sjov? Jeg er en novice og har brug for det materiale, opdateres ikke w. Ellers helt ubrugelig. OK?

  Den
  Alex Green svarede:

  Desværre mens vi ville elske straks at opdatere uddannelse videoer, er mængden af ​​arbejde bag kulisserne for at genudgive endda en video virkelig helt store! Vi har lagt sedler i uddannelsen dojo for alle materialer, der bliver ramt at sikre, at du ved, hvad der er ændret, og hvor, og vi har lagt en plan for opdatering af de videoer, selv over tid.

  Den
  Ian Brodie | Marketing Speaker svarede:

  Alex,

  I betragtning af at du rent faktisk har opdateret undervisningsmaterialet i bredere forstand ved at sætte opdateringer som noter i dojo, vil jeg sige, at når du beskriver opdateringer snarere end den mere skræmmende "Vi vil være en opdatering af undervisningsmaterialet i et par måneder. "

  Noget i retning af "Vi har opdateret undervisningsmaterialet ved at tilføje noter om dette til dojo. Vi vil opdatere de videoer, når vi gør den næste runde af filme i et par måneder. "

  Kunne skræmme nogle mindre folk!

  Ian
  Ian Brodie | Marketing Højttalere seneste blog-indlæg ... Marketing, der faktisk fungerer

 31. Hi ..
  Dette er bedste måde at nå Trafic og opgradere web rang.
  Takket være en masse ædel ..

  Bedste regurds
  soroush.maleki
  Soroushs seneste blog-indlæg ... چرا وب سایت داشته باشیم?

 32. Jeg har købt denne software i sidste måned, og de funktioner, du fyre tilføjer er virkelig fantastisk. Disse nye funktioner er virkelig fantastisk. Fortsæt det gode arbejde.
  vrede fugle gyldne eggss sidste blog indlæg ... Angry Birds i Billeder

 33. Dens gode at de trafikale værdier bliver opdateret. Jeg plejede at undre meget få søgeord eller undertiden ingen bestået indbyggede lange hale filtre.

  Lange hale søgeord forskning ved hjælp af Market Samurai er så afgørende for opbygningen af ​​min virksomhed. Tak for dette storslåede stykke software fyre.

 34. Jeg er bare glade de målinger er tilbage i på en eller anden måde, ikke ideelt, men godt nok. Og godt nok er altid bedre end ingenting!
  Dimas @ Praktiske Web Udviklingen seneste blog-indlæg ... Sådan Show-Hide WordPress Meta Boxes ved at vælge kategorier

 35. Tak for opdateringen. Har brugt Noble i et par uger nu, og jeg elsker det. Rigtig godt værktøj!

  Google er virkelig forsøger at gøre et godt stykke arbejde for at holde firmaer i mørke ...
  Hendrik @ Best WordPress Pluginss seneste blog-indlæg ... A9 SiteInfo Generator

 36. 36

  Men hvorfor har filter på SEOC kolonne i søgeord forskning modul steget fra 30.000 til 100.000 please?
  Karens seneste blog-indlæg ... Hvordan kan du gøre dit forhold Normal Again - Når revner i dit forhold Dens ikke længere Fun

  Den
  Alex Green svarede:

  Hej Karen, denne ændring er en reaktion på de skiftende landskab af SEO - den gamle SEOC værdi var for restriktiv og var ikke så nyttigt, når de forsøger at indsnævre et søgeord, så vi har justeret tal for at gøre den mere effektiv.

 37. 37
  Den 18 maj 2011 på 5:15
  Graham sagde:

  Okay, så vi har de målinger tilbage, det er virkelig cool!

  Naturligvis Jeg forstår fuldt ud, hvorfor du har haft til at gøre det på denne måde, men det er helt sikkert lidt af en smerte at skulle klikke på hver enkelt link for at afsløre tallene.

  Jeg er ikke helt sikker på, om det ville gøre en forskel, men hvad med at give os mulighed for at bruge vores egne private fuldmagter til disse målinger?

  Nu er jeg godt klar over, ikke alle har (eller ønsker at betale månedligt for) deres egne private fuldmagter, men mange IM og SEO professionsls der bruger MS sikkert gøre.

  For eksempel, hvordan om dette:

  Hvis MS opdager, at vi har en liste over mere end 20 private fuldmagter til rådighed, så kunne tilføje muligheden for os at vende tilbage flere resultater på én gang med de fuldmagter på rotation (måske endda tilføje brugerdefinerede bruger agenter på rotation også)

  De mere private fuldmagter, vi har, jo flere resultater MS kunne sikkert vende tilbage på én gang, uden at vi behøver at klikke på masser af links, måske give os mulighed for at vende tilbage enkelt række på én gang, eller hele kolonner afhængigt af hvor mange personlige private proxyservere er detekteres.

  Er det feesable eller er der andre spørgsmål i forbindelse med Google, der ville gøre en funktion, ligesom denne vanskelige / umuligt at gennemføre?

  Også tænkte bare, når vi gør tilføje og vælger at bruge vore egne private fuldmagter, er MS tilfældigt blander dem med din egen proxy netværk, eller er det bare bruge den ene eller den anden?

  Holde op de gode arbejde fyre!
  Alle de bedste,
  G

  Den
  Alex Green svarede:

  Det kan være noget, vi ser ind i fremtiden, men i den nærmeste fremtid funktionaliteten vil være tilbage som det er.

  Jeg forstår, at den nye proces er mindre praktisk end den gamle, hvilket er hvorfor vi nu går ind for brug af SEOTC som en "cherry pick" metode - ved hjælp af det som det sidste trin i din analyse, når andre filtre er alle på plads.

  Cheers,

  Alex

 38. Dette er meget hjælpsomme. Du holder højne kvaliteten på denne tjeneste. Keep it up, og jeg kan ikke vente på, at Adwords del for at komme online.

  For dutchies:
  Meer weten løbet Relatiegeschenken. Uit Onderzoek blijkt dat een relatiegeschenk het imago versterkt. Kijk snel voor uw Relatiegeschenken !

 39. tak for at gøre ændringerne - at holde op med google er ofte et fuldtidsjob og blive involveret i trafik generation programmer for kunder Market Samurai er blevet et uvurderligt værktøj - vil det forhåbentlig betyde, at denne tendens fortsætter

 40. 40

  Hej Market Samurai Staff

  Tak for opdateringen. Jeg elsker denne funktion. Af den måde, jeg har noget, som jeg tror du fyre bør se på.

  For nylig fandt jeg ud af, at Market Samurai giver AWCPC andre resultater end Google Keyword Tools. Jeg fandt ud af ved et uheld, da jeg kørte nogle søgeord i Google søgeordsværktøjet langs med Market Samurai. Market Samurai tendens til at give mindre AWCPC end Google Keyword Tools! Eventuelle årsager til dette?

  En anden, jeg så, at Google Keyword Tools viser søgetendenser op til Mar 2011. Jeg er sikker på det er permanent, men det er cool hvis du kan returnere denne søgning Trends samt så jeg ikke behøver at gå frem og tilbage for at tjekke søgeord med Google Trends.

  Tak og venter på dit svar.

  Jeffy
  Jeffys seneste blog-indlæg ... Life Insurance Beskrivelse

  Den
  Jeffy svarede:

  Undskyld jeg må sige, at "Jeg er ikke sikker på de vil returnere dette søgetendenser har permanent ...."
  :)
  Jeffys seneste blog-indlæg ... Life Insurance Beskrivelse

 41. 41

  Elsker det faktum, at du bragt tilbage disse to målinger. Hvad skete der med den commerciality metriske. Jeg har bemærket et par uger siden, at når jeg gik til Microsoft commerciality websted, det syntes at være nede. Jeg antager, der havde noget at gøre med din ikke tilbyder det længere.

  coco

 42. 42

  For sidste par uger har jeg ikke brugt markedet samurai meget, som det før, når det havde SEOTC funktion. Nu tak for opdateringen for at bringe tilbage SEOTC, SEOUC på anden måde.
  Gillys seneste blog-indlæg ... Goodyear dæk Anmeldelser Hjælp Make Best Selection

 43. Tak for at bringe tilbage disse to målinger. Det er en skam, at vi ikke kan få de data automatisk, men det ser ud som Google gør livet svært. Hold op det store arbejde!
  Dan @ barn strollerss sidste blog indlæg ... BOB Revolution SE Duallie Klapvogn 2011 Review

 44. De oplysninger, jeg savner mest, er de "tendenser" været fraværende i et stykke tid nu.
  Skål
  Beermatman

  Den
  Alex Green svarede:

  Desværre er Trends data nu tilgængelig uregelmæssigt, men vi har sikret, at du stadig kan klikke sig igennem for at se tendenserne data i Google Trends.

 45. Folk spørger, hvorfor disse muligheder var ikke længere tilgængeligt. Det er godt at have dem tilbage.

 46. Det hjælper mig meget nogensinde. Ikke så svært at finde søgeord niche, og hvordan man bedst det meget. Tak for opgraderingen.
  adsautos seneste blog-indlæg ... Trans Globe Belysning 4183 BK 19-tommer 1-Light Outdoor hængende lanterne-Black

 47. Synes at virke ganske godt, og den sidste opdatering løst et problem, jeg havde med meget langsom rang tracking, som ofte ville hånd på de sidste 2 poster.

  Flot arbejde Alex - tak for at bygge sådan et nyttigt værktøj.
  Hr. Angry @ One Million Ting at Hates seneste blog-indlæg ... Trafiklys

 48. Tak for den store indsats i at gøre forretning på nettet en glad og vellykket one.We elsker afkastet af disse funktioner.
  JOHN Chriss seneste blog-indlæg ... Hvordan at vælge det bedste Skin Care Products

 49. Tak for det store arbejde! Keep it up!
  Bjørn @ adsense workss seneste blog-indlæg ... Beskyt din iPhone

 50. Tak - Jeg sætter stor pris på dette værktøj - det hjælper virkelig at klarlægge, hvilke keaywords at gå efter.

 51. 51
  Den 18 maj 2011 på 7:23
  Dan - Min ønskeliste for MS sagde:

  Alex, OT .. men jeg virkelig ønsker en enkel måde at slette søgeord fra søgeord analisis modulet.

  I dag er u ville have at gøre mærkelige negativ filtrering bare at slette KWS. Dens ikke praktisk.

  Når du arbejder med tonsvis af KWS u bare nødt til at bare slette en masse at Ryd op udsigten ..

  du overveje, "slet valgte" søgeord ..

  min # 2 i ønskelisten er evnen til at farvekode rang-tracker KWS liste .. dens en måde at lægge mærke til dem med højere prioritet for projektet

  tak

  Den
  Alex Green svarede:

  Muligheden for at slette søgeord findes allerede. I rullemenuen "Handlinger på Selected", skal den sidste indstilling i menuen være "Slet".

  Cheers,

  A

 52. glad for at se seotc / uc tilbage og især bug fast med gyldne regler ... Tak gutter!
  Chuck Reynoldss seneste blog-indlæg ... Hvad Foursquare 3 betyder for Small Business

 53. Hej Samurai-Team,

  du gør et fantastisk arbejde på opholder sig på kanten af ​​"Google blander".

  GREAT.

  Tak.
  GermanSamurai @ Hemi-Synkroniserer seneste blog-indlæg ... HemiSyncForum-Zugang

 54. Tak for opdateringerne fyre. Konkurrencen filter er så vigtigt, så dette er værdsat.
  Hund Gurus seneste blog-indlæg ... Sådan Stop Puppy Skrå

 55. Tak, for at gøre det. Jeg er virkelig glad for at se, at nogen arbejder på opdateringer.

 56. Tak for at bringe dette tilbage, jeg stadig søm at være at få meget få søgeord, da de fleste stadig filtreres ud. Jeg ser frem til de nye træningsvideoer.

 57. Det er en lettelse. Jeg synes, det er endnu bedre at være i stand til at kontrollere de søgeord separat i stedet for at gøre partiet proces. Sommetider kan du ikke brug for visse søgeord.

  Jeg sætter pris på din indsats for at hjælpe dine brugere. De fleste software skabere ikke engang gøre en brøkdel af, hvad du gør.

  Tak gutter.
  My Health Blogs seneste blog-indlæg ... VigRX Plus de præcise fakta

 58. 58

  Selv om der stadig lære om niche marketing online, kan jeg ikke tro, hvor meget arbejde og information er tilgængelig fra den gratis version af Market Samurai. Utroligt kvalitet og god træning. Tak ... nu til at lære at anvende det hele!
  Lindas seneste blog-indlæg ... Zemanta WordPress Plugin

 59. 59

  Livet ville ikke være det samme uden Google flytte målstolperne ville det ...! Godt klaret for at holde på toppen af ​​hvad der sker. Jeg er så glad for jeg købte Market Samuri - Jeg kunne ikke gøre mit arbejde ordentligt uden.

 60. Hej gutter,

  Godt at vide, at du bragt tilbage SEOTC og SEOUC.

  Held og lykke med at forbedre produkt!
  Alex Grechanowskis seneste blog-indlæg ... cremen af afgrøden i User Experience

 61. 61
  Den 18 maj 2011 på 10:40
  Hjem Inspektører i NJ sagde:

  Tak Gud disse funktioner er vendt tilbage! Det er en smerte at gøre det manuelt.

  I nogle af de topposter folk nævnes, at Google-søgning værktøj kunne give bedre information. Dette er sandt, at tallene er meget upræcise, men de giver dig en idé om, hvad volumen er.

  Når jeg ønsker at kende de reelle tal, før jeg bygge et websted, vil jeg køre en PPC kampagne på Google, der er geografisk målrettet og bruge eksakt match [søgeordssætning]. Så lader jeg det køre i en uge eller en måned. Det giver mig mere nøjagtige oplysninger. Ja, det tager længere tid at gøre din forskning, og det koster penge, men hvis du forsøger dette, vil du blive overrasket over, hvor off tallene Google faktisk giver virkelig er.

 62. Tak for opdateringen,

  SEOTC er meget nyttigt, så tak for at bringe det tilbage, og dens godt at se de gyldne regler opdateret. Uddannelse ville være godt, men jeg gætte dens bedre at have et fungerende, meningsfuld værktøj og finde ud af, hvordan man bruger det i stedet for ingen værktøj overhovedet!

 63. Lyder som en positiv udvikling i modsætning til ingen SEOT. Det er lidt uheldigt, at vi kun kan håndplukke det SEOT for bestemte søgeord, blev dette ofte brugt som min vigtigste filter ....

  Har du nogen forslag til et anderledes arbejde flow?

  Tak,
  Shira
  Shira @ Internet Marketing Durus seneste blog-indlæg ... CBSurge Gør ClickBank Research Easy - Gratis download her

 64. 64
  Den 18 maj 2011 på 11:15
  Maggie Holley sagde:

  Hej Alex,

  Jeg elsker MS og kender du fyre har hænderne fulde med alle disse ting!
  MEN-jeg stadig har problemer med min forsøger at opdatere-og jeg brug for hjælp.
  Flere e-mails tilbage & frem fra du ikke har løst dette til trods mit forsøg på at gøre, som du antyder med manuel installere .. HJÆLP!
  Er der et telefonnummer til dig - endnu bedre TeamViewer? : (
  Brug for dette skal fastsættes hurtigst muligt ...
  Skål
  Maggie

 65. You guys are great about constantly updating your software and helping us keep up. I love that I have a partner in keeping up with the changes google is constantly making in our world.
  TheSurvivalgirlʼs last blog post… Keeping Chickens

 66. This is awesome. Still though, I'm wondering if the PPC module will ever see the light of day and if MS will ever be out of beta?
  Erik Heylʼs last blog post… How Can I Help

 67. Hello, the shown Adwords CPC didn't match what Google Adwords shows??? I just checked keywords and MS shows for example €5,67 while Google shows for the same € 0,78???
  And I find this nearly with all searches??
  So where the difference comes from?

 68. Thanks for including the Title and URL competition again. Before you updated the software the SEOTC was out of wack for many of my keywords, so I stopped using it.

  I did not use SEOUC before. What are the recommended values for Niche Websites? It appears there are no MAX numbers of either of these metrics in the software right now when you filter by “Golden Rules”.
  “Kurt@Acreage for Sale”ʼs last blog post… ATHENS CTY- 25 Acres only 12 Min to Downtown Athens

 69. I am sure that Google's servers really take a hit when all the new search tools check keywords every which way they can.
  I also wounder why Google has not produced their own keyword tools for sale? They have the database!

 70. Jeepers, Google does seem to want to sink us all but what would they do without all the advertising marketers? Look after us I say, if we stay in business, so will they.

 71. 71
  On May 19th, 2011 at 3:05 am
  Graham said:

  Hey Alex, any reason why my question about private proxies got moderated out?

  On
  Alex Green replied:

  Hi Graham,

  It didn't get moderated, it just arrived whilst no one was moderating comments. The default is for all comments to need approval, rather than being approved by default and later removed.

  I've approved it now and will respond to it soon.

 72. Hey Guys,

  Som en lang tid kunde, jeg sætter pris på dine teams hårde arbejde og engagement, men det ser ud som det har været måneder siden, det virkede som det skal. Jeg vil give disse ændringer et skud tho og komme tilbage til dig. Jeg skylder jer thatfor alt du har gjort.

  Og jeg venter stadig på at prøve adwords modul .. lol Hvad er det ord på det?

 73. Dette er i høj grad velkommen. Glæd dig til nye tutorials
  Sygepleje Forward @ Traveling Sygeplejersker seneste blog-indlæg ... Forensic Nursing Hurtig og nem

 74. Welcome Back SEOTC og SEOUC. Jeg elskede denne funktioner meget, og det er meget nyttigt for mig, mens min niche udvælgelsesprocessen.
  Rahinur Rahamans seneste blog-indlæg ... En kort oversigt over Money Making Software

 75. Tak Market Samurai,

  Jeg var meget skuffet over at miste SEOTC og SEOUC så det er dejligt at se dem tilbage.

  Jeg var blevet helt doven med min filtrering selv.

  So, one added bonus is that the new structure will actually make my keyword research more efficient.

  Thanks again MS!

  On
  Mark@Nespresso Review replied:

  At the risk of showing my own stupidity …. I discovered something useful a little while ago. It may help some other users of MS.

  (Market Samurai – please correct me if I'm wrong)

  In doing LOCAL market research I obviously want to see the Google results that someone would normally get when searching from that country.

  I had wrongly assumed that the LOCAL comp, title and url searches (SEOLC, SEOLTC and SEOLUC) would give me this (the equivalent of Google's &gl=) for the country in my project settings.

  I was wrong – the straight SEOTC and SEOUC will return the &gl= results for whichever country is set in your project settings.

  The SEOLTC or SEOLUC results narrow this down further to the equivalent of someone clicking the only show me “pages from the UK” (for example).

  In my mind the SEOTC and SEOUC give the results that most people would actually search for so I no longer use SEOLTC or SEOLUC.

  This has saved me a lot of time and inaccuracy but also cuts down on the number of Google search requests.

 76. I was a bit troubled when I saw these two were taken out. I am new to the arena of Internet Marketing and every course I bought praised you guys for making this available. I dont make great money as yet but I decided to buy the product because of all the praise I heard. I have heard others say there pulling out of using MS but I knew you guys would come back strong. Thanks for brining them back.

 77. Thanks for the update boys.

  Love the software and appreeciate all the hard work you do in the background.
  Keith Davis@Publiuc Speaking and Presentation Skillsʼs last blog post… Online Video- Un Art… Une Technique

 78. SEOTC is very useful, so thanks for bringing back and its good to see the Golden Rules up to date. The training would be good but I think it's better to have a job, valid and find ways to use it instead of any tools at all!
  Posicionamiento paginas webʼs last blog post… Acelerar la carga de tu sitio web

 79. I have been using Market Samurai now for 18 months and met some of the guys back in London in the autumn at the Challenge conference and can simply say that if its fixable this company will sort it out and are very professional in all they do. Best thing I ever bought and also best value.
  Lake District Walksʼs last blog post… Dacre Castle Near Pooley Bridge

 80. Great work… You guys are always on the ball, when it comes to updating things of fixing issues. Awesome..
  Mo Mastafaʼs last blog post… Time Management Tip- How To Get More Done By Working Smarter Not Harder

 81. 81
  On May 26th, 2011 at 9:54 pm
  Sjors said:

  I'm doing local research and somehow the SEOTC is accurate and the SEOLTC is very inaccurate… It's also bigger then the SEOTC score… which is unlikely.. Very confused now.. where does SEOLCT get it's data from?

 82. I have my own samurai to fight the giant like Google. YAY.

  So good to have this software.

  Thanks for everything.

  Guy
  Guy Hardufʼs last blog post… ‫עסק מהבית- מזל ושיווק רשתי‬