Dr. Anthony Fernando Oprette Market Samurai Træning

Share-knap

Dr Anthony Fernando Smiling Politely Det var altid vores mål at give dig en strøm af morder uddannelse, og til at bruge denne blog til at levere de seneste nyheder, indsigt og ressourcer til at tackle en verden af ​​online markedsføring ...

... Og for at være fair - vi har været bag kulisserne forbedring Market Samurai, opskalering de systemer, vores værktøjer kører på, og forberede store ting rundt om hjørnet.

Men i processen, vores regelmæssige strøm af indhold og uddannelse stoppet.

Det er derfor, jeg ønsker at introducere dig til Dr. Anthony Fernando - en af ​​vores nyeste teammedlemmer - som vil præsentere en fuld kursus for marketing uddannelse for alle Market Samurai brugere.

Introduktion Dr. Anthony:

Mange af jer, der startede dette års Tredive dages udfordring i august vil allerede kender (og kærlighed) Dr. Anthony.

Hans uddannelse videoer har allerede ansporet utallige kommentarer som disse:

Anthony,

Tak, jeg har holdt øje med MS videoer i flere måneder nu, og denne video har gjort mere mening for mig end nogen af ​​de andre. Forklarer de forskellige værdier og den rette progression har ryddet op en masse misforståelser.

Din er mest dygtige til at undervise i håndværk, du synes at vide så godt ..

Det er blevet sagt, "Det er kendetegnende for sand visdom det tager den komplekse og gøre det enkelt, mens mærket af tåbelighed gør det enkle kompleks". Tak for visdom måde at enkelhed!

- ReederLyons

Tak Anthony for meget kortfattet detaljer om, hvordan man i første omgang begynde at finde en mikro niche. Virkelig sætter pris på tempoet i videoer i år, og du er en fantastisk tilføjelse til det. Med venlig hilsen, tak.

-TheTanyaChadwick

WOW! Meget cool stuff her. Tak for din detaljerede forklaring. Gav mig en masse indsigt. Værdifuld ting :)

- Alexurotaru

Vidunderlig video, meget forklarende og studievært er en fremragende lærer, da han forklarer alle disse begreber i en meget klar og let at forstå måde.

- Edapina

Anthony du er en stor lærer! Det var en fornøjelse at se dette!

- Stephydan

(En seer endda skabt et "Vi elsker Dr. Anthony Fernando" Facebook-gruppe! )

Hvad gør Dr. Anthony så speciel? ...

Hvad gør Dr. Anthony så unik, er, at han er en naturlig lærer med en stærk internet markedsføring stamtavle.

På den ene side, ejer Dr. Anthony en portefølje af indkomst-producerende hjemmesider, der tilsammen modtage over 700.000 besøg om dagen (Gør matematik - det er mere end 255 mio besøg om året!)

På den anden dr Anthony har en ph.d. i uddannelse, et helt livs erfaring undervisning og coaching (fitness træning, teknologi, virksomhedernes rådgivning, musik, dans og mere) og tog hans passion for uddannelse online gennem hans niche hjemmesider - undervisning, uddannelse, og inspirerende mennesker til at opnå resultater, som de ønsker i livet.

Sammen med Ed Dale og Eugene Ware, Dr. Anthony var medskaber af Internet Eagles program, der gik på at blive den Underachiever programmet.

Og han er også kendt for:

 • Oprettelse af en populær børnemusik program, der bruges i 48 stater i USA og 38 lande over hele verden.
 • Udvikling www.TheDontQuitPoem.com som har inspireret over 1 million mennesker rundt om i verden
 • At være den bedst sælgende forfatter af inspirerende fabel 'The Oracles Secret'
 • Oprettelse af en vellykket personlig udvikling nyhedsbrev, som har over 20.000 abonnenter

Det betyder samt have den uddannelsesmæssige baggrund for at udvikle uddannelse af høj kvalitet, er han også en aktiv Internet virksomhed ejer, der forstår, hvad det kræver at opbygge og udvikle en succesfuld online forretning.

I de kommende uger vil Dr. Anthony introducere en ny serie af uddannelse, som vil starte ved begyndelsen og forklare både de centrale begreber og den "hvordan 'oplysninger, der har været forsvundet fra Samurai verden.

Så holder øje med en e-mail fra Dr. Anthony i de næste par dage med den første rate af din 'Samurai Training!

Brent

PS - Hvis du ikke har tilmeldt dig til at modtage opdateringer fra bloggen allerede, så sørg for du indtaste dine oplysninger ind i boksen i højre side af denne side til at modtage en opdatering, hver gang nye oplysninger er udstationeret til bloggen. Dette vil sikre, at du aldrig går glip af nye oplysninger.

Brent Hodgson medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

104 Responses to "Dr. Anthony Fernando Oprette Market Samurai uddannelse"

 1. Dette er en vidunderlig nyhed! En stor tak på forhånd. Samurai er så rig og omfattende nu, at nogle af os har brug for et kursus.

 2. Godt at se dig fyre er altid på udkig for at forbedre. Jeg må sige, jeg thinkyour hårdt på jer Jeg tror, ​​den aktuelle video uddannelse er virkelig værdifuld. Jeg ser frem til at se, hvad Dr. bringer til bordet.

 3. Fantastiske nyheder. Jeg har virkelig brug for denne uddannelse, så jeg forstår bedre, hvorfor jeg gør, hvad jeg gør. Så jeg kan gå videre til næste niveau. Jeg tror også, Dr. Anthony er en cool lærer !!

 4. 4
  Den 4 november 2009 kl 20:15
  David Torrisi sagde:

  Lyder som en stor beslutning gutter, jeg ser Videresend til fremtidige opdateringer fra Dr. Anthony, så jeg vil være i stand til at få mest ud af denne store software-pakke.

  Tak fyrene

 5. Ser frem til at få opdateringen fra Anthony. Dejligt at se dig tilføje dynger af værdi at holde os alle begejstrede

 6. 6
  Den 4 november 2009 kl 21:24
  velsignelse sagde:

  thats stor ... Anthony er allerede blevet indført thro nogle af de 30DC MS uddannelse vids, og han har altid leveret indhold klart og metodisk ...

  ser frem til mere Doc uddannelse til at komme ...

  cheers

 7. Jeg er virkelig spændt på at høre dette! Jeg hører til dem, har brug for mere Market Samurai uddannelse og Dr. Anthony gjorde et brag-up job i dette år 30DC videoer. Jeg nød virkelig hans undervisning stil.

  Market Samurai er blevet et uvurderligt værktøj for mig, og jeg kan ikke billede mit arbejdsliv uden det længere. Jo mere jeg kan lære om softwaren jo bedre vil jeg være!

  På en personlig bemærkning, vil jeg gerne se nogle uddannelse i bedre organisation i Rank Tracker. Jeg føler, at alt, hvad jeg har i der er en rod.

  Ser frem til at høre fra Dr. Anthony i den nærmeste fremtid og glad MS teamet har besluttet at bruge sine talenter til gavn for MS brugere.

  Tak for alt, hvad du gør!

  Leigha

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  God pointe om Rank Tracker uddannelse. Jeg vil sørge for dette er på vores liste.

  Den måde, vi generelt sat op Rank Tracker projekter os generelt resultater Anlæg strukturer. dvs Der er en vigtigste søgeord, og under det pågældende søgeord der er sub søgeord (rettet mod specifikke sider).

  Dette skaber en flot træstruktur i Rank Tracker.

 8. 8
  Den 4 november 2009 kl 10:26
  PamT sagde:

  Efter at have fundet dig i slutningen af ​​dette års 30DC har jeg været en smule tabt, så jeg er meget taknemmelig for denne nyhed. Jeg er enig med Joe H., at du er en smule hårdt på jer selv. Der er godt indhold i dine nuværende videoer. Mit problem er at vide, hvad de skal gøre første, anden eller tredje og hvorfor.

  Hvis Dr. Anthony held lærer musik til børn, så jeg ved, at han kan lære MS til mig!

  Tak for sådan et godt produkt og til pasning nok til at forbedre det!

  Pam

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Jeg tror, ​​du hæve en god pointe - den "grunden" er så vigtig for forståelse.

 9. Det er gode nyheder, jeg nød virkelig Anthony løbet af den 30 dages udfordring.

  Som en lang tid flyselskab pilot og instruktør på Boeing 747-400, 757, 767 fly og FAA Censor, jeg virkelig sætter pris på hans levering og hans metodiske tilgang til formidling af viden, at han kender til os.

  Tillykke Anthony!

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Tak Alex!

  Jeg ville ønske jeg havde dine kommentarer, da jeg skrev posten. Jeg ville have brugt dem blandt de ovennævnte testimonials ;)

  Brent

 10. Det er gode nyheder. enhver supplerende uddannelse fra en træner er god. Fortsæt det gode arbejde. min hjemmeside bevæger sig op i graderne meget.

 11. 11
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 02:47
  Den NevadaGal sagde:

  Jeg er så glad for at høre, at du har fået mere uddannelse kommer. Jeg var en tidlig adoptant af MS, men for at være ærlig, jeg bruger det ikke så meget som nogle af mine andre KW værktøjer, simpelthen fordi der er så meget analyse jeg går ind i lammelse. Jeg er begejstret for at høre, at du er op-ing instruktionen fordi jeg tror faktisk MS er et bedre produkt, men hvis du ikke forstår det, så vil du ikke bruge det.

 12. Tak til alle MS holdet og mentorer for værdifuld information og uddannelse. Altid bevæger sig fremad til det næste niveau!

 13. Awsome, jeg var gonna bede om flere træningsvideoer fra Dr. Fernando, dont nødt til nu :)

 14. Et stort velkommen til Dr. Anthony.

  Ser frem til jeres synspunkter.

 15. Store nyheder, jeg kan ikke vente på, at uddannelse til at komme ud

 16. Jeg har både Marked Samuri og Keyword Elite 2.0. Jeg bruger KE 2,0 mere end MS på grund af den uddannelse, der kommer med disse to programmer. Jeg bruger høreapparat og video uddannelse er til tider svært for mig at følge, især når højttaleren ikke bruger, hvad jeg kommer til at anse som fluant engelsk. De andre faktorer for at høre svækket er tonen i stemmen og den hastighed, hvormed taleren taler.
  KE 2.0 giver skriftlig dokumentation med deres program, som efter min vurdering er bedre på to måder. Jeg kan læse bedre end jeg hører (Gudskelov) !! Hovedårsagen dog, at jeg kan lide skriftlig dokumentation over video er fordi du kan henvise tilbage til skriftlig dokumentation for et spørgsmål om et bestemt emne meget nemt. Det er ikke så let gjort med video.
  Jeg ville virkelig gerne se alle programmer kommer ud med et udvalg af øvelser i skriftlig og video.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Hej Jim,

  Jeg ville være interesseret i din feedback om den nye uddannelse format, Dr. Anthony producerer når det bliver udgivet. Lad mig vide dine tanker, fordi jeg ville gerne vide, om det nye format er nyttige for dig.

  Brent

  Den
  Jim Morecraft svarede:

  Brent,
  Jeg checket ud den nye uddannelse format. Fik et ord for det.
  Most.
  Endelig en videopræsentation, at de fleste foretrækker, og en skriftlig fremstilling, der desværre nogle har brug for.
  Tak for det store arbejde !!!
  Det er meget værdsat.
  Kan ikke vente til den næste lektion.

  Den
  Joe svarede:

  Jeg er enig med Jim da jeg er døv selv. Skriftlig dokumentation vil være nyttig.

  Du kan overveje tilføje English subtitles til videoen.

 17. 17
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 04:24
  chris sagde:

  Marked Samuri er så stor og magtfuld nu, at det har brug for en alt dækker kursus i én pakke til fuldt ud at forstå det.

 18. Absolut ser frem til ny stor indgang

 19. Store nyheder!

  Jeg har kun ét ord for Anthony >>>>> Excellence.
  En af de bedste lærere, jeg kom på tværs i 30DC og på internettet.

  Ser frem til at starte sin uddannelse!

  Har en fantastisk dag, gutter!

  Jean Paul AZZURRO

 20. Store nyheder !! Jeg er meget ny på dette og har brug for al den uddannelse, jeg kan få! Tak til alle for alt, hvad du gør!
  Tess

 21. Jeg er klar til træning fra sådan en agtet instruktør, der er lig med det høje niveau af udvikling MS repræsenterer.
  Tak for at tage denne ende af produktet, så godt.
  Med ordene fra de store musikalske filosoffer, The Four Tops, vil jeg være der!

 22. 22
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 04:34
  Terrance sagde:

  Cool, og takket være en masse. Jeg har lige fået en mail den anden dag fra skaberen af ​​KRA søgeord værktøj; han gør også en tutorial om produktet.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Ja! Dr. Andy Williams (en anden læge!) Er en meget smart fyr, når det kommer til SEO.

  Hvis nogen er interesseret i hans tutorials, er de blive udsendt til:
  http://www.ezseonews.com

  Jeg kunne især godt lide hans sidste, hvor han går gennem søgeord strukturering af hjemmesider

 23. Jeg ser frem til denne uddannelse - kinda hjælper med at finjustere de færdigheder om brug af min functionality MS

 24. Jeg har lige købt i, og jeg er imponeret over, hvad jeg har set hidtil. Hvis det kommer til at blive endnu bedre, så Market Samurai vil være alvorligt god værdi for pengene.

 25. 25
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 04:47
  Terry Breedlove sagde:

  Cool Beans Guys - det er altid godt at få gode råd og undervisning en ekspert. Ser frem til at tage MS til det næste niveau.

 26. 26
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 04:48
  jdavid sagde:

  Altid elsker, hvad du gør. Am intet men imponeret over MS fra dag ét (kort efter den blev lanceret). Er altid forbløffet over, hvor du hele tiden yde støtte og lederskab. Jeg har ingen tvivl om at dette er den bedste investering jeg har lavet til online markedsføring (og er temmelig imponeret på mig selv for faktisk at finde det / købe det !! :) Som andre har nævnt, er jeg stort behov for nogle hånd-bedrift, så jeg kan blive en af ​​de Samurai Masters. Så vil være nervøse for denne nye uddannelse serien. Tak meget.

 27. Alle info sat ud af markedet Samuri har været fremragende indtil videre - virkelig ser frem til nye tips

 28. 28
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 04:57
  Marc sagde:

  Dette er den bedste nyhed jeg har hørt fra jer. Store program! Ville ikke ønsker at være uden det.

  Ville være et stort plus at gøre hele uddannelsen til rådighed i skriftlig form så godt. Meget lettere at referere til og revision. Håber du lytter ...

  Tak for dit bidrag til IM. Fortsæt det gode arbejde.

 29. Jeg savnede den sidste 30DC, det seneste på M.Samurai fra nogen af ​​kaliber at være lærer på, der er værd at se frem også!

  Jeg forsøger ikke at gå glip af nogen samurai lektioner! Tak Sean.

 30. 30
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 5:00
  Sasikumar R sagde:

  Han kommer på tværs som en mand med stor skarpsindighed, visdom og sidst men ikke mindst viden :-) Hans beskedne, meget ydmyg og venlige karakter og smilende ansigt er alle bestemte aktiver, når det kommer til at undervise IM på nettet! Ligesom nogen engang sagde: "En mand af kultur kan genkendes på én gang".

 31. 31
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 5:00
  tomartomartini sagde:

  Jeg er meget interesseret i din indsigt.

 32. Wow, jeg er virkelig imponeret over dit produkt, og den støtte, som du tilbyder. Det er ikke så almindeligt at finde, at mange produkter derude, der giver alle de gratis opdateringer, og nu nogle uddannelse til at gå sammen med den.
  Det er fantastisk, og jeg kender træningssessioner vil være fortræffelig.

 33. Awesome, kan ikke vente.
  Jeg har været usig Marked Samuarai fra starten, og jeg er sikker på, at jeg ikke bruger det til sin fulde.
  Dette er en fantastisk nyhed
  Tak fyrene

 34. Gode ​​nyheder guys!

  Uanset hvor god værktøjet er, medmindre du ved, hvordan man bruger det og få det bedste ud af det, i de forkerte hænder, det kunne være ved siden af ​​ubrugelig!

  Market Samurai er en awesome pakke, men det kan være lidt skræmmende for dem, der er nye søgeord og markedsundersøgelser.

  Selv for dem, der har en lille smule mere forståelse for de principper, jeg er sikker på vil være enig, vil en 'trin-for trin "vejledning være et nyttigt supplement til at hjælpe udnytte det fulde potentiale af dette værktøj.

  Mange tak.

 35. Hej, wow, der er gode nyheder ....

  Ser frem til træning ...

  Holde dit flotte arbejde. ...

  Ron

 36. Glad for at høre dette.

  Selvom imponeret over MS, jeg må indrømme, jeg sprællede med at komme i gang, så virkelig velkommen en chance for at starte forfra.

 37. Wow, .. det er fantastisk og meget opmuntrende nyheder.
  I loving denne software og få mere ud af det, hver gang jeg bruger det (everday).

  Tillykke med udnævnelsen Anthony, jeg ser frem til at modtage den løbende støtte til uddannelse.

 38. Awesome idé! Dette vil være et godt middel til et genopfriskningskursus / forbedring kursus centralt beliggende. Jeg for en vil virkelig drage fordel ved at være i stand til at udnytte MS til sit fulde potentiale snarere end blot det grundlæggende. Det er spændende nyheder!

 39. 39
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 05:57
  Victor Krumm sagde:

  Fantastisk! Jeg blev introduceret til hans undervisning via 30 Day Challenge. Han er overordentlig klare og vidende om Market Samurai!

 40. Velkommen ombord Anthony !! Jeg ser frem til at lære en masse fra dig.

 41. 41
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 06:17
  Kerry sagde:

  Loving dette værktøj, tak så meget, jeg er stadig ny på dette, men jeg gjorde gratis prøver på et andet par af SEO værktøjer, jeg gav op på. Dette er så meget enklere og mere kraftfulde og jeg ikke selv bruger halvdelen af ​​de kapaciteter endnu så ser frem til at lære mere. ...
  tak,
  Kerry

 42. Fremragende! Jeg ser frem til uddannelsen. Anthony gjorde store i th e 30DC.

 43. Fantastisk nyhed!
  Virkelig ser frem til flere af de "klart som en klokke" Erfaringer fra Læge givet i sin "let på ørerne" dulcet tone stemme.
  Så holde til den gamle regel om at holde det simpelt for dem af os, der indrømme, vi er:-p

 44. 44
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 06:34
  Joe sagde:

  Noble Samurai er den bedste!
  Jeg ser frem til Dr. Fernando nye undervisningsmaterialer.
  Tak for at lade os vide!

  Venlig hilsen,

  Joe

 45. Det er gode nyheder. Jeg kan godt lide den måde, Anthony underviser i hans videoer og med en stamtavle som hans Jeg ved, hvorfor han er så god til det

 46. Denne lyd nice, men vi kommer til at få mere detaljerede uddannelse, der ville give os en samlet gennemgang af hele systemet ?? Det ville være kraftfuld, ville Dr. Anthony tager jeg recept anyday hvis du anbefale det - det er den bedste og hurtigste måde at lære og mestre noget i disse dage ...

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  "Skal vi få mere detaljerede uddannelse, der ville give os en samlet gennemgang af hele systemet?"

  Ja, selv om det vil tage tid at sætte det sammen.

 47. 47
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 07:17
  Neal sagde:

  Fremragende !!! Jeg håbede, at uddannelsen skal ajourføres, fordi nogle af de eksisterende materiale er dateret med hensyn til skærmbilleder på videoer og sådan.

  Tak for fortsat at forbedre MS. Det er allerede en verdensklasse, og med det fortsatte arbejde for at forbedre det er jeg overbevist om, at det vil blive bedst i klassen.

  Skål!
  Neal

 48. Stor conversationalist, godt indhold, enkle forklaringer og Anthonys hands-on tilgang gør for et grundigt engagerende præsentation. Glade han er på Samurai holdet.

 49. Jeg kom om bord, efter 30DC. Find MS et fantastisk værktøj, men kampen om at analysere til tider. Virkelig ser frem til den ekstra uddannelse til et fantastisk produkt. Tak fyrene.

  Mike

 50. Tak gutter, du altid levere det bedste, dit program er fremragende, så jeg ser frem til mere uddannelse.

  Tak og passe,
  Sue

 51. 51
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 08:54
  Jason sagde:

  Tak, det er præcis, hvad vi har brug for!

 52. Tak for alles store feedback. Jeg har kopieret-og klistret det hele og givet det til Anthony.

  Han håber du nyde og få en masse ud af den uddannelse, han producerer lige nu. Jeg så noget af det i dag, og jeg ser frem til den første udgivelse.

 53. Market Samurai kom til min opmærksomhed efter jeg tiltrådte Stompernet999. Jeg elsker absolut værktøjet og ser frem til dette. Tak.

 54. Fantastiske nyheder. Venter på at komme i gang.

 55. Ja vi har virkelig brug for et kursus som dette for nogle af os, tak for varsel og ser frem til udgivelsen.

  Ali

 56. Jeg ser frem til uddannelsen af ​​Anthony. Anthony gjorde et fremragende stykke arbejde på 30DC sammen med resten af ​​holdet. Holde op de gode arbejde fyre, I, m se resultater jeg, t tror det var muligt alle på grund af din træning.

 57. Awesome. Jeg var en 30DC medlem i år og Anthonys videoer var langt de bedste tutorials. Jeg følte det som om Anthony virkelig plejet hvis seerne lykkes gennem hans instruktion. Du rock Anthony.
  Tak Jeff

 58. 58
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 14:43
  Joe sagde:

  Jeg ville lade dig vide, at jeg håber, at uddannelse vil være tilgængelig som video med lukket billedtekster eller afskrifter da jeg er døv selv. Jeg er sikker på, andre ville gavne dette også.

  Venligst tage dette i betragtning.

  Tak,
  Joe

 59. 59
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 15:37
  Lawrence Edward Said:

  Hej det er Lawrence her ... Jeg tror Anthonys video uddannelse fra de 30 dages udfordringen var blot awesome ... han er så god til at forklare alt på en enkel måde, som alle kan forstå helt fantastisk ... jeg så ser frem til sine nye kurser om markedet samurai
  Jeg er sikker på, alle vil nyde godt af hans lektioner.

  Mange tak
  Venlig hilsen
  Lawrence.

 60. Jeg ville elske at se og lære mere om Market Samurai.
  tak

 61. Jeg har været så tilfreds med Market Samurai, men med alle de nye opdateringer, jeg begyndte at glemme, hvordan at gøre nogle af de grundlæggende ting. Jeg ser frem til den nye uddannelse til at bringe mig tilbage på sporet. Tak team for alt, hvad du gør, og jeg ser frem til Anthonys undervisning.

 62. Hej, jeg er en Market Samurai bruger ... mere en stofafhængige. Har du fyre har nogen tutorials om at målrette nicher (effektive søgeord, SEO osv) for bestemte lande?

  Jeg er interesseret nå australiere og kiwi i særdeleshed? Jeg har prøvet, men det er sværere at måle givet mest rådgivning er baseret på at nå amerikanske marked.

  Tak

  Justin

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Undskyld Justin - jeg sætter mit svar til dette nedenfor ... Rul ned lidt længere for denne ene.

 63. Store nyheder om uddannelse, jeg er enig med Justin.But jeg forsøger at få britiske detaljer. Vanskeligt, når alt er så amerikansk baseret.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Temmelig meget alt står det samme, når du optimere for et bestemt regionalt område (vs "Alle lande og territorier"). Vil du stadig høj trafik, høj værdi, lav konkurrence.

  Fordi de fleste af vores brugere er glade for at sælge internationalt, har vi fokuseret vores træning på at optimere dit websted internationalt og tiltrække trafik fra hele verden. Nogle tips om regional optimering ville være skønt praktisk.

  Den
  Justin Smidmore svarede:

  Tak Brent, ja bare nogle specifikke tips ville være nyttigt.

  Ser frem til uddannelsen.

  Justin

 64. Store nyheder & store ting fra en fyr, jeg må indrømme, jeg har aldrig hørt om, men sikker har gjort Fix med sin tid!

  Vil virkelig ser frem til, hvad han har i vente: 0)

 65. Jeg har købt Noble Samurai efter at lære om det gennem tredive dages Challenge. Det er et fremragende redskab, og jeg ser frem til markedsføring kursus fra Dr. Anthony. Tak, tak, tak!

 66. 66
  Den 5 NOVEMBER 2009 kl 22:47
  A-ron sagde:

  Så jeg kiggede op fyre navnet "Dr. Anthony Fernando" på google og gæt hvad der vises på den tredje liste. DENNE SIDE !!!

  Jeg finder det virkelig mærkeligt, da jeg troede, han var mere berømt end dette ...

  trækker i 700k besøg en dag selv, med alle sine sider tilsammen .. Nu det er imponerende!

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Det er fordi vi er så godt SEO'd ;)

  (Også ph.d. blev først afsluttet tidligere på året - http://cemm.educ.monash.edu.au/moodle/mod/forum/discuss.php?d=257 )

 67. Brent,

  Det er store nyheder!

  Jeg har altid haft den største respekt for det Market Samurai produkt og hold, men har på det seneste følt jer faldt fladt på træningsområdet. Især, da du var indføre byge af nye og smarte funktioner.

  Jeg kender en masse af brugere vil blive lettet over at høre dette.

  Jeff

 68. 68
  Den 6 november 2009 kl 12:00
  Linda C. sagde:

  Det er fantastiske nyheder. Anthonys undervisning stil er så let at følge - bare den rigtige hastighed, og ikke kun er "hvordan" forklarede men også "hvorfor".
  Market Samurai er et så komplekst og robust program, har vi brug for en som Anthony undervise alle aspekter af det. Give eksempler på dets brug virkelig hjælpe mig til at forstå softwarens fordele.
  Hvad kunne være nyttigt sammen med de forskellige lektioner ville være for Anthony at opbygge et websted fra bunden, ved hjælp af Market Samurai forskellige moduler med explanationa undervejs. Denne type trinvis fremgangsmåde ville give os en vej at følge i at bruge de forskellige moduler i den rigtige rækkefølge.
  Jeg vil også gerne se en skriftlig reference manual med billeder, der viser trinvis gennem bygningen af ​​prøven hjemmeside.
  Jeg ved, det er et stort ønske liste, men Market Samurai er sådan et stort program, jeg virkelig ønsker at vide og forstå alt, hvad den kan gøre.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Jeg vil også gerne se en skriftlig reference manual med billeder, der viser trinvis gennem bygningen af prøven hjemmeside.

  Udført. :)

  Tjek dojo - frigivet i dag:
  http://www.noblesamurai.com/dojo

  Hvad kunne være nyttigt sammen med de forskellige lektioner ville være for Anthony at opbygge et websted fra bunden, ved hjælp af Market Samurai forskellige moduler med explanationa undervejs.

  God idé.

  Vi chatter om at skabe resultat-baseret træning i dag (hvordan at plukke et marked, hvordan du vælger en niche, hvordan du vælger en vigtigste søgeord, hvordan du vælger et sæt af kategori søgeord, hvordan du vælger et domænenavn, hvordan du optimerer din websted er on-side SEO faktorer, osv)

  Det ville være en fantastisk måde at bringe alt dette sammen!

  Brent

 69. Hey, det er gode nyheder.
  Er virkelig ser frem til dette.

  Market Samurai er et phantasic produkt og fortjener phantastic uddannelse.

  Anthony, var dine 30DC videoer (er) store !!

 70. For at være ærlig, jeg har købt Market Samurai i løbet af 30 dages Challenge 2008 Jeg har aldrig rigtig brugt det meget. Jeg købte Kommissionen Blueprint 2,0 og blev glædeligt overrasket over med de nye Market Samurai videoer. De virkelig forklare "hvorfor" for internet markedsføring. Jeg er blevet en MS misbruger. Værktøjerne er vidunderlige og jeg ser frem til den nye uddannelse.

 71. En fuld kursus for at markedsføre uddannelsen?
  og når kombinere med Market Samurai..That er AWESOME !!
  Brugt Market Samurai i en måned nu, og dens en stor værktøj,
  stadig så meget at lære, tips og tricks til at beherske fra The Noble,
  Kan ikke vente Dr.Anthony i aktion.

 72. Anthony er en vidunderlig inspiration og lærer.
  Det vil være en fornøjelse at lære fra ham i fremtiden.
  Victoria

 73. god kommunikator

 74. Gode ​​nyheder!

 75. Virkelig klar og logisk fremstilling af begreberne. Hvad en fantastisk tilføjelse til holdet!

 76. Et spørgsmål, hvordan man får markedet sprog? Fra gruppe, forum eller nogen steder kan få disse oplysninger?


  Brent Hodgson svarede:

  Hej Vincent,

  I den første skærm, der kommer op, når du opretter en ny Market Samurai projekt, kan du vælge sprog og region, som du vil målrette mod.

  Dette vil ændre det sprog, der anvendes i nøgleordet forskning modul.

  Jeg håber dette hjælper.

  Brent

 77. Jeg bruger Market Samurai til at hjælpe mig med at finde gode søgeord til opsætning af mine websteder. Jeg har set alle de tilgængelige videoer flere gange og lære noget nyt hver gang. Jeg sætter pris på den lette tilgængelighed af uddannelsen som en nybegynder og ser frem til den supplerende uddannelse fra Dr. Fernando. Jeg blev afskediget mit job i sidste uge, så Internet Marketing er nu min fuld tid karriere på vej ind helligdage. Jeg håber at lære det godt og gøre en go af det.

  Tak for din hjælp i min nye karriere!

 78. Hey gutter, jeg elsker MS - ikke alene er det en cool stykke software, der skærer gennem de timer, jeg coudl bruge analysere potentielle markeder, MEN .... det er en Aussie produkt. Woo hoo. Jeg elsker at du lever og arbejder og spille lige ned af vejen fra mig :-)

  Hold det gode worok, jeg ser frem til at doktor A træning ...

  Mark

  The Secret To Winning Aussie Lotto Prizes (Almost) Every Week

  Ice-Breakers & Group Games That Work by Mark Collard

  The Most Successful Lotto System in the World

 79. The best teacher ever. He comes in clear and precise and will be a welcomed addition to the team.

  Thanks for all the lessons in 30DC it was inspiring.

  JR Durruthy

 80. Thank you for telling more about Dr Anthony. I've joined up to his Facebook fanpage. What an amazing guy!

 81. Just watched a few of his videos. Great stuff.

 82. 83
  On November 12th, 2009 at 7:37 am
  Robertino said:

  I should get a patent for it, because I always pick the right time to go on a holiday. Just back and the MS-world has changed.
  Anyway, a late welcome to Dr. Anthony from me.
  I hope to learn a lot from you.

  Off topic PS
  2 years ago was pretty stupid. For several months already, I had concert tickets for Marcus Miller in Paradiso, Amsterdam, on 17th October 2007.
  We booked a last minute holiday for exactly that week. It was our worst Holiday ever.
  When we got home, I found the concert tickets while putting socks back in the drawer. My head still hurts from banging it against the wall. ;)

 83. OK I am on day 12, (started in August). I am a lazy non geek self obsessed musician with a nano second attention span and no idea what I am doing.

  Just checked rank tracker got PR 21 for exact match in google!!

  “The Doctor will see you now”

  MS Rocks

 84. Hi Anthony,

  There are so many features I did not think they come with MS.

  Thank you: Jozsef

 85. The videos look good, keep it up

 86. These video series with Dr. Anthony have been great. Keep up the good work!

 87. Jeg tror, ​​at PDF-filer er en rigtig god idé. Videoen er ikke alles foretrukne læringsstil, og det kan være tidskrævende at gå tilbage til en video og finde de oplysninger, du har brug for.

  De PDF'er tilbyde en fuld forklaring af de begreber, linke til de videoer, hvis du har brug for dem, og du kan udskrive dem og gøre dine egne notater.

  Samlet imidlertid Market Samurai er den bedste internet marketing værktøj rundt, og nu har den bedste uddannelse for noget software.

  PS

  Jeg mødte Eugene Ware i Manchester denne weekend og så ham ved hjælp af Market Samurai. Dejligt bloke og tastatur dæmon. Jeg er nu den stolte ejer af en Noble Samurai tee shirt.

 88. 89
  Den 7 december 2009 kl 11:42
  Ed sagde:

  Den første gang jeg så, at du kunne gøre en analyse for markedsundersøgelser niche, blev jeg inspireret. Jeg var ikke længere kommer til at betale for udokumenterede "udtalelser", hvor at starte min næste site. Fortsæt det gode arbejde.

 89. I'm an Anthony Fernando's afficionado !
  Thanks to him & 30DC & Samurai Team, today 20th of January 2010, My web site is less than 4 months old & I'm Number One for my main Key Phrase on Google !
  Many thanks again guys, just continue the good job !