Dr. Anthony Fernando Oprette Market Samurai Training

Share-knap

Dr Anthony Fernando Smiling Politely Det var altid vores mål at give dig en strøm af killer uddannelse, og til at bruge denne blog til at levere de seneste nyheder, indsigt og ressourcer til at tackle en verden af ​​online markedsføring ...

... Og for at være fair - vi har været bag kulisserne forbedring Market Samurai, opskalering de systemer, vores værktøjer kører på, og forberedelse til store ting rundt om hjørnet.

Men i processen, vores regelmæssige strøm af indhold og uddannelse stoppet.

Det er derfor, jeg ønsker at introducere dig til Dr Anthony Fernando - en af ​​vores nyeste teammedlemmer - der vil præsentere en fuld kursus for marketing uddannelse for alle Market Samurai brugere.

Introduktion Dr. Anthony:

Mange af jer, der begyndte dette års Thirty Day Challenge i august vil allerede kender (og kærlighed) Dr. Anthony.

Hans uddannelse videoer har allerede ansporet utallige kommentarer som disse:

Anthony,

Tak, jeg har været at se MS videoer i flere måneder nu, og denne video har gjort mere mening for mig end nogen af ​​de andre. Forklare de forskellige værdier og den rette progression har ryddet en masse misforståelser.

Din er mest dygtige til at undervise i håndværk, du synes at vide så godt ..

Det er blevet sagt, "Mærket af sand visdom det tage den komplekse og gøre det enkelt, mens mærket af tåbelighed gør det enkle kompleks". Tak for visdom måde at enkelhed!

- ReederLyons

Tak Anthony for meget kortfattet detaljer om, hvordan man i første omgang begynde at finde en mikro niche. Virkelig sætter pris tempoet i videoer i år, og du er en fantastisk tilføjelse til det. Med venlig hilsen, tak.

-TheTanyaChadwick

WOW! Meget cool stuff her. Tak for din detaljerede forklaring. Gav mig en masse indsigt. Værdifuld ting :)

- Alexurotaru

Wonderful video, meget forklarende og studievært er en fremragende lærer, da han forklarer alle disse begreber i en meget klar og let at forstå måde.

- Edapina

Anthony du er en stor lærer! Det var en fornøjelse at se dette!

- Stephydan

(En seer selv oprettet en "Vi elsker Dr. Anthony Fernando" Facebook-gruppe! )

Hvad gør Dr. Anthony så speciel? ...

Hvad gør Dr. Anthony så unik, er, at han er en naturlig lærer med en stærk internet markedsføring stamtavle.

På den ene side, ejer Dr. Anthony en portefølje af indkomst-producerende hjemmesider, der tilsammen modtage over 700.000 besøg om dagen (gøre det math - det er mere end 255 mio besøg om året!)

På den anden, dr Anthony har en PhD i uddannelse, en levetid på erfaring undervisning og coaching (fitnesstræning, teknologi, corporate rådgivning, musik, dans og mere) og tog hans passion for uddannelse online gennem hans niche hjemmesider - undervisning, uddannelse, og inspirerende mennesker til at opnå resultater, som de ønsker i livet.

Sammen med Ed Dale og Eugene Ware, Dr. Anthony var medskaber af Internet Eagles program, der gik på at blive den Underachiever programmet.

Og han er også kendt for:

 • Oprettelse af en populær børnemusik program, der bruges i 48 stater i USA og 38 lande i hele verden.
 • Udvikling www.TheDontQuitPoem.com der har inspireret over 1 million mennesker rundt om i verden
 • At være den bedst sælgende forfatter til inspirerende fabel 'The Oracles Secret'
 • Oprettelse af en succesfuld personlig udvikling nyhedsbrev, som har over 20.000 abonnenter

Det betyder samt at have den uddannelsesmæssige baggrund for at udvikle uddannelse af høj kvalitet, er han også en aktiv Internet virksomhedsejer, der forstår, hvad det kræver at opbygge og udvikle en succesfuld online forretning.

I de kommende uger vil Dr. Anthony introducere en ny serie af uddannelse, som vil starte ved begyndelsen og forklare både de centrale begreber og den "hvordan" oplysninger, der har været forsvundet fra Samurai verden.

Så holder øje med en e-mail fra Dr. Anthony i de næste par dage med den første del af din 'Samurai Training!

Brent

PS - Hvis du ikke har tilmeldt dig for at modtage opdateringer fra bloggen allerede, så sørg for du indtaster dine oplysninger ind i feltet i højre side af denne side for at modtage en opdatering hver gang nye oplysninger er udstationeret til bloggen. Dette vil sikre, at du aldrig går glip af nye oplysninger.

Brent Hodgson medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

104 Responses to "Dr. Anthony Fernando Oprette Market Samurai uddannelse"

 1. Dette er en vidunderlig nyhed! En stor tak på forhånd. Den Samurai er så rig og omfattende nu, at nogle af os har brug for et kursus.

 2. Godt at se dig fyre er altid på udkig for at forbedre. Jeg må sige, jeg thinkyour hårdt på jer selv, jeg tror, ​​den aktuelle video træning er virkelig værdifuldt. Jeg ser frem til at se, hvad dr bringer til bordet.

 3. Fantastisk nyhed. Jeg har virkelig brug for denne uddannelse, så jeg forstår bedre HVORFOR jeg gør, hvad jeg gør. Så kan jeg gå videre til næste niveau. Jeg synes også, Dr. Anthony er en cool lærer !!

 4. 4
  4 november 2009 på 8:15
  David Torrisi sagde:

  Lyder som en stor beslutning gutter, jeg ser Videresend til fremtidige opdateringer fra Dr. Anthony, så jeg vil være i stand til at få mest ud af denne store softwarepakke.

  Tak fyrene

 5. Ser frem til at få opdateringen fra Anthony. Dejligt at se dig tilføje dynger af værdi at holde os alle begejstrede

 6. 6
  4 november 2009 på 9:24
  velsignelse sagde:

  thats stor ... Anthony er allerede blevet indført thro nogle af 30DC MS uddannelse vids, og han har altid leveret indhold klart og metodisk ...

  ser frem til mere Doc træning til at komme ...

  Skål

 7. Jeg er virkelig spændt på at høre dette! Jeg hører til dem, behøver mere Market Samurai uddannelse og Dr. Anthony gjorde et brag-up job i dette år 30DC videoer. Jeg nød virkelig hans undervisning stil.

  Market Samurai er blevet et uvurderligt værktøj for mig, og jeg kan ikke billede mit arbejdsliv uden det længere. Jo mere jeg kan lære om softwaren jo bedre vil jeg være!

  På en personlig bemærkning, vil jeg gerne se nogle uddannelse i bedre organisation i Rank Tracker. Jeg føler, at alt, hvad jeg har i der er noget rod.

  Ser frem til at høre fra Dr. Anthony i den nærmeste fremtid og glad MS hold har besluttet at bruge sine talenter til gavn for MS brugere.

  Tak for alt, hvad du gør!

  Leigha

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  God punkt om Rank Tracker uddannelse. Jeg vil sørge for dette er på vores liste.

  Den måde vi generelt nedsat Rank Tracker projekter os generelt resultater Anlæg strukturer. dvs. der er en vigtigste søgeord, og under det pågældende søgeord der er sub søgeord (målrettet til bestemte sider).

  Dette skaber en dejlig træstruktur i Rank Tracker.

 8. 8
  4 november 2009 på 10:26
  PamT sagde:

  Efter at have fundet dig i slutningen af ​​dette års 30DC har jeg været en smule tabt, så jeg er meget taknemmelig for denne nyhed. Jeg er enig med Joe H. at du er en smule hårdt på jer selv. Der er godt indhold i dine nuværende videoer. Mit problem er at vide, hvad de skal gøre første, anden eller tredje og hvorfor.

  Hvis Dr. Anthony succes underviser musik til børn, så jeg ved, at han kan lære MS til mig!

  Tak for sådan et godt produkt, og til pasning nok til at forbedre det!

  Pam

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Jeg tror, ​​du rejser en god pointe - den "grunden til," er så vigtig for forståelse.

 9. Det er gode nyheder, jeg nød virkelig Anthony løbet af den 30 dages udfordring.

  Som en lang tid Airline Pilot og instruktør på Boeing 747-400, 757, 767 fly og FAA Censor, jeg virkelig sætter pris på hans levering og hans metodiske tilgang til formidling af viden, at han ved os.

  Tillykke Anthony!

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Tak Alex!

  Jeg ville ønske jeg havde dine kommentarer, da jeg skrev indlægget. Jeg ville have brugt dem blandt de ovennævnte testimonials ;)

  Brent

 10. Det er gode nyheder. enhver igennem en yderligere uddannelse fra en træner er god. Fortsæt det gode arbejde. min hjemmeside bevæger sig op i graderne meget.

 11. 11
  5 NOVEMBER 2009 på 02:47
  Den NevadaGal sagde:

  Jeg er så glad for at høre, at du har fået mere uddannelse kommer. Jeg var en tidlig adoptant af MS, men for at være ærlig, jeg ikke bruger det så meget som nogle af mine andre KW værktøjer simpelthen fordi der er så meget analyse jeg går ind i lammelse. Jeg er begejstret for at høre, at du er up-ing instruktionen fordi jeg tror faktisk MS er et bedre produkt, men hvis du ikke forstår det, så vil du ikke bruge det.

 12. Tak til alle MS hold og mentorer for værdifuld information og uddannelse. Altid bevæger sig fremad til det næste niveau!

 13. Awsome, jeg ville bede om flere træningsvideoer fra Dr. Fernando, behøver ikke at nu :)

 14. En stor velkommen til Dr. Anthony.

  Ser frem til dine synspunkter.

 15. Store nyheder, kan jeg ikke vente på, at uddannelse til at komme ud

 16. Jeg har både Market Samuri og Keyword Elite 2.0. Jeg bruger KE 2.0 mere end MS på grund af den uddannelse, der kommer med disse to programmer. Jeg bruger høreapparat og video træning er til tider svært for mig at følge, især når højttaleren ikke bruger det, jeg kommer til at anse som fluant engelsk. De andre faktorer for at høre svækket er tonen i stemmen og den hastighed, som taleren taler.
  KE 2.0 giver skriftlig dokumentation med deres program, som efter min vurdering er bedre på to måder. Jeg kan læse bedre end jeg hører (Tak Herren) !! Hovedårsagen selvom at jeg kan lide at skriftlig dokumentation i videoen er, fordi du kan referere tilbage til skriftlig dokumentation for et spørgsmål om et bestemt emne meget nemt. Det er ikke så nemt gøres med video.
  Jeg ville virkelig gerne se alle programmer kommer ud med et udvalg af øvelser i skriftlig og video.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Hej Jim,

  Jeg ville være interesseret i din feedback om den nye uddannelse format, Dr. Anthony producerer når den bliver frigivet. Lad mig vide dine tanker, fordi jeg ville gerne vide, om det nye format er til hjælp for dig.

  Brent


  Jim Morecraft svarede:

  Brent,
  Jeg checket ud den nye uddannelse format. Fik et ord for det.
  AWSOME.
  Endelig en videopræsentation, at de fleste foretrækker, og en skriftlig fremstilling, der desværre nogle behov.
  Tak for det store arbejde !!!
  Det er meget værdsat.
  Kan ikke vente til den næste lektion.

  Den
  Joe svarede:

  Jeg er enig med Jim da jeg døv mig selv. Skriftlig dokumentation vil være nyttig.

  Du kan overveje at tilføje English subtitles til videoen.

 17. 17
  5 NOVEMBER 2009 på 04:24
  chris sagde:

  Marked Samuri er så stort og kraftfuld nu, at det har brug for en alt dækker kursus i én pakke til fuldt ud at forstå det.

 18. Absolut ser frem til ny stor indgang

 19. GREAT NEWS!

  Jeg har kun et ord for Anthony >>>>> Excellence.
  En af de bedste lærere jeg stødte på i 30DC og på internettet.

  Ser frem til at starte sin uddannelse!

  Har en fantastisk dag, gutter!

  Jean Paul AZZURRO

 20. Store nyheder !! Jeg er meget ny på dette og har brug for al den træning jeg kan få! Tak til alle for alt, hvad du gør!
  Tess

 21. Jeg er klar til træning fra en sådan agtet instruktør, der modsvarer de høje udviklingsniveau MS repræsenterer.
  Tak for at tage denne ende af produktet, så godt.
  Med ordene fra de store musikalske filosoffer, The Four Tops, jeg vil være der!

 22. 22
  5 NOVEMBER 2009 på 04:34
  Terrance sagde:

  Cool, og takket være en masse. Jeg har lige fået en mail forleden fra skaberen af ​​KRA søgeord værktøj; Han gør også en tutorial om produktet.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Yes! Dr. Andy Williams (en anden læge!) Er en meget smart fyr, når det kommer til SEO.

  Hvis nogen er interesseret i hans tutorials, de bliver indsendt til:
  http://www.ezseonews.com

  Jeg kunne især godt lide hans sidste, hvor han går gennem søgeord strukturering af websites

 23. Jeg ser frem til denne uddannelse - kinda hjælper med at finjustere de færdigheder på at bruge min fav MS

 24. Jeg har lige købt i, og jeg er imponeret over, hvad jeg har set hidtil. Hvis det kommer til at blive endnu bedre, så Market Samurai vil være alvorligt god værdi for pengene.

 25. 25
  5 NOVEMBER 2009 på 04:47
  Terry Breedlove sagde:

  Cool Beans Guys - det er altid godt at få gode råd og undervisning en ekspert. Ser frem til at tage MS til det næste niveau.

 26. 26
  5 NOVEMBER 2009 på 04:48
  jdavid sagde:

  Altid elsker, hvad du gør. Am intet men imponeret over MS fra dag ét (kort efter det blev lanceret). Er altid overrasket over, hvor du hele tiden yde støtte og lederskab. Jeg er ikke i tvivl dette er den bedste investering, jeg har lavet til online markedsføring (og er temmelig imponeret mig for faktisk at finde det / købe det !! :) Som andre har nævnt, er jeg stort behov for nogle hånd-bedrift, så jeg kan blive en af ​​de Samurai Masters. Så vil være nervøse for dette nye uddannelse serien. Tak meget.

 27. Alle info sat ud af Market Samuri har været fremragende indtil videre - virkelig ser frem til nye tips

 28. 28
  5 NOVEMBER 2009 på 04:57
  Marc sagde:

  Dette er den bedste nyhed, jeg har hørt fra jer. Great program! Ønsker ikke at være uden.

  Ville være et stort plus for at gøre hele uddannelsen til rådighed i skriftlig form så godt. Meget lettere at henvise til og gennemgang. Håber du lytter ...

  Tak for dit bidrag til IM. Fortsæt det gode arbejde.

 29. Jeg savnede den sidste 30DC, det seneste på M.Samurai fra en person af den kaliber at være lærer på, der er værd at se frem også!

  Jeg forsøger ikke at gå glip af nogen samurai lektioner! Tak Sean.

 30. 30
  5 NOVEMBER 2009 kl 5:00
  Sasikumar R sagde:

  Han kommer på tværs som en mand med stor skarpsindighed, visdom og sidst men ikke mindst viden :-) Hans beskedne, meget ydmyg og venlige karakter og smilende ansigt er alle bestemte aktiver, når det kommer til at undervise IM på nettet! Ligesom nogen engang sagde: "En mand af kultur kan genkendes på én gang".

 31. 31
  5 NOVEMBER 2009 kl 5:00
  tomartomartini sagde:

  Jeg er meget interesseret i din indsigt.

 32. Wow, jeg er virkelig imponeret over dit produkt, og den støtte, du tilbyder. Det er ikke så almindeligt at finde, at mange produkter derude, der giver alle de gratis opdateringer, og nu nogle uddannelse at gå med til det.
  Det er fantastisk, og jeg ved træningen vil være fortræffelig.

 33. Awesome, kan ikke vente.
  Jeg har været Usig Market Samuarai fra starten, og jeg er sikker på, jeg ikke bruger det til sin fulde.
  Det er en fantastisk nyhed
  Tak fyrene

 34. Fremragende nyheder guys!

  Uanset hvor god værktøjet er, medmindre du ved, hvordan man bruger det, og få det bedste ud af det, i de forkerte hænder kunne det være ud for ubrugelig!

  Market Samurai er en awesome pakke, men det kan være lidt skræmmende for dem, der er nye til søgeord og markedsundersøgelser.

  Selv for dem, der har lidt mere forståelse af principper, jeg er sikker på vil blive enige, vil en "trin-for trin" vejledning være et nyttigt supplement til at hjælpe udnytte det fulde potentiale af dette værktøj.

  Mange tak.

 35. Hej, wow, det er store nyheder ....

  Ser frem til uddannelse ...

  Holde dit flotte arbejde ....

  Ron

 36. Glade for at høre dette.

  Selvom imponeret over MS, jeg må indrømme jeg sprællede med at komme i gang, så virkelig velkommen en chance for at starte forfra.

 37. Wow, .. det er fantastisk og meget opmuntrende nyheder.
  I loving denne software og få mere ud af det, hver gang jeg bruger det (everday).

  Tillykke med udnævnelsen Anthony, jeg ser frem til at modtage den løbende støtte til uddannelse.

 38. Awesome idé! Dette vil være et godt middel til et genopfriskningskursus / forbedring kursus centralt beliggende. Jeg for en vil virkelig gavne ved at kunne udnytte MS til sit fulde potentiale snarere end blot det grundlæggende. Det er spændende nyheder!

 39. 39
  5 NOVEMBER 2009 på 05:57
  Victor Krumm sagde:

  Terrific! Jeg blev introduceret til hans undervisning via 30 Day Challenge. Han er overordentlig klar og vidende om Market Samurai!

 40. Velkommen ombord Anthony !! Jeg ser frem til at lære en masse fra dig.

 41. 41
  5 NOVEMBER 2009 på 06:17
  Kerry sagde:

  Loving dette værktøj, tak så meget, jeg er stadig ny på dette, men jeg gjorde gratis prøver på et andet par af SEO værktøjer, som jeg gav op på. Dette er så meget enklere og mere kraftfulde og jeg er ikke engang med halvdelen af ​​de kapaciteter, endnu så ser frem til at lære mere ....
  tak,
  Kerry

 42. Fremragende! Jeg ser frem til uddannelsen. Anthony gjorde store i th e 30dc.

 43. Fantastisk nyhed!
  Virkelig ser frem til flere af de "klart som en klokke" lære af Doctor givet i sin "let på ørerne" dulcet tone stemme.
  Så hold til den gamle regel om at holde det simpelt for dem af os, der indrømmer vi er:-p

 44. 44
  5 NOVEMBER 2009 på 06:34
  Joe sagde:

  Noble Samurai er bedste!
  Jeg ser frem til Dr. Fernando nye undervisningsmaterialer.
  Tak for at lade os vide!

  Venlig hilsen,

  Joe

 45. Det er gode nyheder. Jeg kan godt lide den måde, Anthony underviser i hans videoer og med en stamtavle som hans jeg, hvorfor han er så god til det

 46. Denne lyd rart, men vi kommer til at få mere detaljeret uddannelse, som ville give os en total gennemgang af hele systemet ?? Det ville være stærke, ville Dr. Anthony jeg tage det recept anyday hvis du anbefaler det - dens den bedste og hurtigste måde at lære og mestre noget i disse dage ...

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  "Skal vi få mere detaljeret uddannelse, som ville give os en total gennemgang af hele systemet?"

  Ja, selv om det vil tage tid at sætte det sammen.

 47. 47
  5 NOVEMBER 2009 på 07:17
  Neal sagde:

  Fremragende !!! Jeg håbede, at uddannelsen ville blive opdateret, fordi nogle af de eksisterende materiale er dateret i forhold til skærmbilleder på videoer og sådan.

  Tak for fortsat at forbedre MS. Det er allerede en verdensklasse værktøj og med det fortsatte arbejde for at forbedre det, jeg er sikker på, at det bliver bedst i klassen.

  Cheers!
  Neal

 48. Stor conversationalist, godt indhold, enkle forklaringer og Anthonys hands-on tilgang giver en grundig engagerende præsentation. Glade han er på Samurai holdet.

 49. Jeg kom om bord efter 30DC. Find MS et fantastisk værktøj, men kampen om at analysere til tider. Virkelig ser frem til den ekstra uddannelse til et godt produkt. Tak fyrene.

  Mike

 50. Tak gutter, du altid levere det bedste, dit program er udestående, så jeg ser frem til mere uddannelse.

  Tak og passe,
  Sue

 51. 51
  5 NOVEMBER 2009 på 08:54
  Jason sagde:

  Tak, det er præcis, hvad vi har brug for!

 52. Tak for alles store feedback. Jeg har kopieret-og-klistret det hele og givet det til Anthony.

  Han håber du nyder og få en masse ud af den uddannelse, han producerer lige nu. Jeg så noget af det i dag, og ser frem til den første udgivelse.

 53. Market Samurai kom til min opmærksomhed efter jeg tiltrådte Stompernet999. Jeg elsker absolut værktøjet og ser frem til dette. Tak.

 54. Fantastisk nyhed. Venter på at komme i gang.

 55. Ja vi har virkelig brug for et kursus som dette for nogle af os, tak for varsel og ser frem til udgivelsen.

  Ali

 56. Jeg ser frem til uddannelsen af ​​Anthony. Anthony gjorde et fremragende stykke arbejde på 30dc sammen med resten af ​​holdet. Holde gode arbejde gutter, I, m se resultater jeg, t tror var mulige alle på grund af din træning.

 57. Awesome. Jeg var en 30DC medlem i år, og Anthony videoer var langt de bedste tutorials. Jeg følte det, som om Anthony virkelig plejet hvis seerne lykkes gennem hans undervisning. Du Rock Anthony.
  Tak Jeff

 58. 58
  5 NOVEMBER 2009 på 14:43
  Joe sagde:

  Jeg vil lade dig vide, at jeg håber, at uddannelse vil være tilgængelige, såsom video med lukket captioning eller udskrifter da jeg er døv mig selv. Jeg er sikker på andre ville gavne dette også.

  Tag dette i betragtning.

  Tak,
  Joe

 59. 59
  5 NOVEMBER 2009 på 15:37
  Lawrence Edward sagde:

  Hej det er Lawrence her ... Jeg tror Anthonys video uddannelse fra de 30 dages udfordring var blot awesome ... han er så god til at forklare alt på en enkel måde, som alle kan forstå helt fantastisk ... jeg så ser frem til sine nye kurser om markedet samurai
  Jeg er sikker på, alle vil nyde godt af hans undervisning.

  Mange tak
  Med venlig hilsen
  Lawrence.

 60. Jeg ville elske at se og lære mere om markedet samurai.
  tak

 61. Jeg har været så tilfreds med Market Samurai, men med alle de nye opdateringer, jeg begyndte at glemme, hvordan at gøre nogle af de grundlæggende ting. Jeg ser frem til den nye uddannelse til at bringe mig tilbage på sporet. Tak team for alt, hvad du gør, og jeg ser frem til Anthonys undervisning.

 62. Hej, jeg er en Market Samurai bruger ... mere en stofafhængige. Har du fyre har nogen tutorials om målretning nicher (effektive søgeord, SEO osv) for bestemte lande?

  Jeg er interesseret nå australiere og kiwi i særdeleshed? Jeg har prøvet, men det er sværere at måle givet mest rådgivning er baseret på at nå amerikanske marked.

  Tak

  Justin


  Brent Hodgson svarede:

  Undskyld Justin - jeg sætter mit svar på dette nedenfor ... Rul ned lidt længere for denne ene.

 63. Store nyheder om træning, jeg er enig med Justin.But jeg forsøger at få britiske detaljer. Svært når alt er så amerikansk.


  Brent Hodgson svarede:

  Temmelig meget alt står det samme, når du optimere for et bestemt regionalt område (vs "Alle lande og territorier"). Du ønsker stadig høj trafik, høj værdi, lav konkurrence.

  Fordi de fleste af vores brugere er glade for at sælge internationalt, har vi fokuseret vores træning på at optimere dit websted internationalt og tiltrække verdensomspændende trafik. Nogle tips om regional optimering ville være selv handy.


  Justin Smidmore svarede:

  Tak Brent, ja bare nogle specifikke tips ville være nyttigt.

  Ser frem til uddannelsen.

  Justin

 64. Store nyheder & store ting fra en fyr jeg må indrømme, jeg har aldrig hørt om, men sikker har gjort Fix med sin tid!

  Vil virkelig ser frem til det, han har i vente: 0)

 65. Jeg købte Noble Samurai efter at lære om det gennem tredive dages Challenge. Det er et fremragende værktøj, og jeg ser frem til markedsføring kursus fra Dr. Anthony. Tak, tak, tak!

 66. 66
  5 NOVEMBER 2009 på 22:47
  A-ron sagde:

  Så jeg kiggede op fyre navnet "Dr. Anthony Fernando" på google og gæt hvad der vises på den tredje liste. DENNE SIDE !!!

  Jeg synes, at virkelig mærkeligt, da jeg troede, han var mere berømt end dette ...

  trækker i 700k besøg en dag selv, med alle hans sites tilsammen .. Se, det er imponerende!


  Brent Hodgson svarede:

  Det er fordi vi er så godt SEO'd ;)

  (Også ph.d. blev først afsluttet tidligere på året - http://cemm.educ.monash.edu.au/moodle/mod/forum/discuss.php?d=257 )

 67. Brent,

  Det er en god nyhed!

  Jeg har altid haft den største respekt for Market Samurai produkt og team, men har på det seneste følt jer faldt fladt på træningsområdet. Især da du var indføre byge af nye og smarte funktioner.

  Jeg kender en masse af brugere vil blive lettet over at høre dette.

  Jeff

 68. 68
  6 november 2009 kl 12:00
  Linda C. sagde:

  Dette er fantastisk nyhed. Anthonys undervisningsstil er så let at følge - bare den rigtige hastighed, og ikke kun er "hvordan" forklarede men også "hvorfor".
  Market Samurai er et så komplekst og robust program, vi har brug for en som Anthony undervisning alle aspekter af det. Give eksempler på brugen virkelig hjælpe mig til at forstå softwarens fordele.
  Hvad kunne være nyttigt sammen med de forskellige erfaringer ville være for Anthony at opbygge et websted fra bunden, ved hjælp af Market Samurai forskellige moduler med explanationa undervejs. Denne type trinvis fremgangsmåde ville give os en vej at følge i at bruge de forskellige moduler i den rigtige rækkefølge.
  Jeg vil også gerne se en skriftlig reference manual med billeder, der viser trin for trin tilgang gennem bygningen af ​​prøven hjemmeside.
  Jeg ved, det er en stor ønskeseddel men Market Samurai er sådan en stor program, jeg virkelig ønsker at vide og forstå alt det kan gøre.


  Brent Hodgson svarede:

  Jeg vil også gerne se en skriftlig reference manual med billeder, der viser trin for trin tilgang gennem bygningen af prøven hjemmeside.

  Udført. :)

  Tjek den dojo - udgivet i dag:
  http://www.noblesamurai.com/dojo

  Hvad kunne være nyttigt sammen med de forskellige erfaringer ville være for Anthony at opbygge et websted fra bunden, ved hjælp af Market Samurai forskellige moduler med explanationa undervejs.

  God idé.

  Vi chatter om at skabe resultat-baseret træning i dag (hvordan man finder et marked, hvordan man finder en niche, hvordan du vælger en vigtigste søgeord, hvordan du vælger et sæt kategorien søgeord, hvordan du vælger et domænenavn, hvordan du optimerer din websted er on-side SEO faktorer osv)

  Dette ville være en fantastisk måde at bringe alt dette sammen!

  Brent

 69. Hey, det er en god nyhed.
  Er virkelig ser frem til dette.

  Market Samurai er et phantasic produkt og fortjener phantastic uddannelse.

  Anthony, var dine 30DC videoer (er) stor !!

 70. For at være ærlig, jeg har købt Market Samurai i 30 Day Challenge 2008. Jeg har aldrig rigtig brugt det meget. Jeg købte Kommissionen Blueprint 2.0 og blev glædeligt overrasket over med det nye marked Samurai videoer. De virkelig forklare "hvorfor" for internet markedsføring. Jeg er blevet en MS misbruger. Værktøjerne er vidunderlige og jeg ser frem til den nye uddannelse.

 71. En fuld løbet af marketing uddannelse?
  og når kombinere med Market Samurai..That er fantastisk !!
  Brugt Market Samurai i en måned nu, og dens en stor værktøj,
  stadig så meget at lære, tips og tricks til at beherske fra The Noble,
  Kan ikke vente Dr.Anthony i aktion.

 72. Anthony er en vidunderlig inspiration og lærer.
  Det vil være en fornøjelse at lære af ham i fremtiden.
  Victoria

 73. god kommunikator

 74. Gode ​​nyheder!

 75. Virkelig klar & logisk præsentation af begreberne. Sikke en fantastisk tilføjelse til holdet!

 76. Et spørgsmål, hvordan man får markedet sprog? Fra gruppe, forum eller nogen steder kan få disse oplysninger?


  Brent Hodgson svarede:

  Hej Vincent,

  I det første skærmbillede, der kommer op, når du opretter et nyt Market Samurai projekt, kan du vælge det sprog og region, som du vil målrette mod.

  Dette vil ændre det sprog, der anvendes i søgeord forskning modul.

  Jeg håber dette hjælper.

  Brent

 77. Jeg bruger Market Samurai til at hjælpe mig med at finde gode søgeord til opsætning af mine websteder. Jeg har set alle de tilgængelige videoer flere gange og lære noget nyt hver gang. Jeg sætter pris på den lette adgang til uddannelsen som en nybegynder og ser frem til den supplerende uddannelse fra Dr. Fernando. Jeg blev afskediget mit job i sidste uge, så Internet Marketing er nu min fuld tid karriere på vej ind i ferien. Jeg håber at lære det godt og gøre en go af det.

  Tak for din hjælp i min nye karriere!

 78. Hey gutter, jeg elsker MS - ikke alene er det en cool stykke software, der skærer thru timer jeg coudl være udgifter analysere potentielle markeder, men .... Det er en Aussie produkt. Woo hoo. Jeg elsker, at du lever og arbejder og spille lige ned af vejen fra mig :-)

  Fortsæt det gode worok, jeg ser frem til doktor A træning ...

  Mark

  The Secret til at vinde Aussie Lotto præmier (næsten) hver uge

  Ice-Breakers & Group Games That Work by Mark Collard

  The Most Successful Lotto System in the World

 79. The best teacher ever. He comes in clear and precise and will be a welcomed addition to the team.

  Thanks for all the lessons in 30DC it was inspiring.

  JR Durruthy

 80. Thank you for telling more about Dr Anthony. I've joined up to his Facebook fanpage. What an amazing guy!

 81. Just watched a few of his videos. Great stuff.

 82. 83
  On November 12th, 2009 at 7:37 am
  Robertino said:

  I should get a patent for it, because I always pick the right time to go on a holiday. Just back and the MS-world has changed.
  Anyway, a late welcome to Dr. Anthony from me.
  I hope to learn a lot from you.

  Off topic PS
  2 years ago was pretty stupid. For several months already, I had concert tickets for Marcus Miller in Paradiso, Amsterdam, on 17th October 2007.
  We booked a last minute holiday for exactly that week. It was our worst Holiday ever.
  When we got home, I found the concert tickets while putting socks back in the drawer. My head still hurts from banging it against the wall. ;)

 83. OK I am on day 12, (started in August). I am a lazy non geek self obsessed musician with a nano second attention span and no idea what I am doing.

  Just checked rank tracker got PR 21 for exact match in google!!

  “The Doctor will see you now”

  MS Rocks

 84. Hi Anthony,

  There are so many features I did not think they come with MS.

  Thank you: Jozsef

 85. The videos look good, keep it up

 86. Disse video-serien med Dr. Anthony har været store. Fortsæt det gode arbejde!

 87. Jeg tror, ​​at PDF-filer er en rigtig god idé. Video er ikke alles foretrukne læringsstil, og det kan være tidskrævende at gå tilbage til en video og finde de oplysninger, du har brug for.

  De PDF-filer tilbyder en fuldstændig redegørelse for de begreber, linke til de videoer, hvis du har brug for dem, og du kan udskrive dem og gøre dine egne noter.

  Samlet imidlertid Market Samurai er den bedste internet marketing værktøj rundt, og nu har den bedste uddannelse for noget software.

  PS

  Jeg mødte Eugene Ware i Manchester denne weekend og så ham ved hjælp af Market Samurai. Dejligt bloke og tastatur dæmon. Jeg er nu den stolte ejer af en Noble Samurai tee shirt.

 88. 89

  Første gang jeg så, at du kunne gøre en analyse for markedsundersøgelser niche, blev jeg inspireret. Jeg var ikke længere kommer til at betale for udokumenterede "udtalelser", hvor du skal starte min næste site. Fortsæt det gode arbejde.

 89. Jeg er en Anthony Fernandos afficionado!
  Takket være ham & 30DC & Samurai Team, januar 20, 2010 i dag, min hjemmeside er under 4 måneder gammel & jeg er nummer et for min vigtigste Key Phrase på Google!
  Mange tak igen gutter, bare fortsætte det gode arbejde!