Market Samurai Tilbage Online - Hvad skete der?

Del Button
Hvad skete der med Market Samurai?
Ved 05:42 (EST) den 13. januar Market Samurai vigtigste server oplevede tekniske vanskeligheder.
Årsagen til problemet er blevet sporet til uventede MySQL binær logfiler, der fyldte log mappe og tog serveren off line.
I forventning om denne type spørgsmål, vi har automatiserede overvågningssystemer på plads, der sender e-mails og SMS-beskeder, hvis serveren nogensinde går ned.
Da spørgsmålet fandt sted på 09:42 australske tid, var vi ikke online for at modtage e-mail-meddelelser, og der synes desværre at have været et problem med SMS notifikation system.
Problemet derfor kun kom til vores opmærksomhed på 8.30 mig, da vi ankom på arbejde.
Hvad er der gjort for at løse problemet?
Serveren er blevet nulstillet, og de problematiske logfiler elimineret.
Vi har også omkonfigureres serveren og tilføjede automatisk udløb af logfiler, så dette specifikke problem ikke sker igen
Hvad gør vi for at sikre ensartet problemer Må ikke ske igen?
For at sikre, at der ikke opstår lignende problemer i fremtiden, vi vil være:
Forbedre vores SMS-indberetningssystem
Gennemføre en forbedret overvågningssystem
Implementering redundans løsninger til væsentlige tjenesteydelser
Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige undskyld til alle Market Samurai brugere ulejligheden, og vi vil gøre alt for at minimere udfald i fremtiden.
Med venlig hilsen
Den Noble Samurai Team

Ved 05:42 (EST) den 13. januar Market Samurai vigtigste server oplevede tekniske vanskeligheder.

Årsagen til problemet er blevet sporet til uventede MySQL binær logfiler, der fyldte log mappe og tog serveren offline.

Da spørgsmålet fandt sted på 09:42 australske tid, var vi ikke online for at modtage e-mail-meddelelser, og der synes desværre at have været et problem med vores SMS notification system.

Problemet derfor kun kom til vores opmærksomhed på 8.30 mig, da vi ankom på arbejde.

Hvad er der gjort for at løse problemet?

(1) Serveren er blevet nulstillet, og de problematiske logfiler elimineret.

(2) Vi har også omkonfigureres serveren og arrangeret automatisk udløb af de fejlende logfiler, så dette emne ikke sker igen

Hvad gør vi for at sikre ensartet problemer Må ikke ske igen?

For at sikre, at der ikke opstår lignende problemer i fremtiden, vi vil være:

(1) Forbedring vores sms indberetningssystem

(2) Gennemførelsen af ​​en forbedret overvågningssystem

(3) Gennemførelse redundans løsninger til væsentlige tjenesteydelser

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige undskyld til alle Market Samurai brugere ulejligheden, og vi vil gøre alt for at minimere udfald i fremtiden.

Hilsen

Brent

Brent Hodgson medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

45 Responses to "Market Samurai Back Online - Hvad skete der?"

 1. Brent, Det er godt at vide, at Noble Samurai er et selskab, lad os os (kunder) ved, at hvis systemet går ned, at det vil blive behandlet effektivt og lad os vide hvad du har gjort for at stoppe det i at ske igen.

  Hugh

 2. Brent,

  Ud af de ca.. to år har jeg været med dig, det er første gang for mig, at jeg er blevet generet!

  Jeg tror, ​​jeg vil gå med de procentsatser og være taknemmelig i dine problemer. Jeg beder dig ikke understrege for meget!

  Alls godt på vestfronten ...

  Tak til alle jer fyre gøre!

  Blessing gode mennesker!

  Rick

 3. 3
  14 Jan 2010 på 11:10
  Adam sagde:

  Tak Brent, der var en hurtig tur rundt. Panik blev indstilling i som det følte ligesom jeg havde mistet min højre arm i et minut. lol Måske skulle jeg få ud af mere!

 4. Brent,

  Jeg tror næsten alle, der har været online i længere tid har oplevet problemer som dette. Jeg håber alle dine MS-brugere ville forstå, at nogle gange ting som dette vil ske, og alle nogen kan gøre, er løse problemet og komme videre.

  Du har et fremragende produkt i MS, at jeg næsten ikke købe, da jeg blev introduceret til MS. Jeg er glad for jeg tog en chance og købt din utrolige software.

  Tak,

  Ernie Hodge

 5. Glad for at have jer tilbage, fordi jeg lige delt Market Samurai med min mastermind gruppe i går. Glad alt er ok, du fyre er awesome.

 6. Det er rart at kende nogen bekymrer sig om os ... (du kan lide Google ...)

 7. Dette er, hvad jeg gerne se-en virksomhed, der indrømmer, at noget gik galt. Når jeg læser dette indlæg, tænkte jeg over, hvordan jeg gerne mit firma til at drive: indrømme, at noget gik galt, og med angivelse af, hvad der vil blive gjort for at forhindre, at problemet opstår igen. Så mange kan lære af dette eksempel.

 8. 8
  14 Jan 2010 på 11:45
  Loren sagde:

  En af mine bekymringer er, at du selvfølgelig er at kræve, at programmet til at oprette forbindelse til dine servere til en slags kontrol. Jeg har et par spørgsmål til dette:

  1. Hvad sker der, hvis (gud forbyde det), du gå ud af markedet og lukke butikken, ikke mere markedet samurai?

  2. Hvilke data har du indsamler fra vores søgeord forskning, hvis nogen?


  Miriam svarede:

  Det var faktisk en fejl.

  Market Samurai er meningen at give brugerne mulighed for at få adgang til softwaren, selv om det ikke kan få adgang til registrering server, forudsat at de har tidligere registreret på den pågældende computer. Rettelsen forventes at blive frigivet i næste uge, så hvis vi oplever problemer med vores registrering servere i fremtiden vil du ikke mister adgang til Market Samurai.

  Vi skal ingen steder når som helst snart, men hvis vi går ud af business Market Samurai vil fortsætte med at arbejde :-)

  Med hensyn til indsamlede oplysninger, hvis du bruger vores fuldmagter vi cache søgeord data i hukommelsen for højst 24 timer (generelt mindre) for at øge hastigheden på hentning af data.


  Loren svarede:

  Awesome - tak for opdateringerne !! :) Jeg elsker denne software, i går var en stor påmindelse om, hvor vigtigt det er!

 9. Tak for at være gennemsigtig og give os alle detaljer om spørgsmålet, og din indsats for at forhindre det i fremtiden.

 10. Tak for en rettidig ajourføring af oplysningerne. Intet system er altid perfekt, så ting vil ske, at få os sorg. Tak for at dele om problemet, retsmidler og afbødning du har lagt på plads.

  Fingrene krydsede.

  Hold de gode ting kommer. "Elsker du arbejde!"

  Tim

 11. Hay, lyder som livet for mig! Jeg har oplevet lignende ting på arbejdspladsen og ved lidt om, hvad det kræver at holde et system op og kører problemfrit. Tak for at holde tingene op. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg ville gøre uden Market Samurai.

 12. 12

  Gennemsigtigheden er velkomne. Ganske kontrast til, når Traffic Bug var nede al den tid.

 13. Du ved aldrig, hvad du har, indtil det er væk. Gudskelov er det tilbage!

 14. Hallelujah Market Samurai er tilbage! Tak gutter.

 15. Som alle andre har sagt, er dette en strømafbrydelse i de to år er en track record enhver anden virksomhed ville være glad for at have. Og til åbent at dele roden og korrigerende handlinger er lige præcis, hvad jeg er begyndt at forvente fra MS. Du fyre virkelig, VIRKELIG rocke.

 16. 16
  14 Jan 2010 2:30 PM
  Erik sagde:

  Jeg forstår behovet for kontrol for at forhindre piratkopiering, men programmet (og alle mine data) er muret fordi din server gik ned var meget irriterende.

  Internet-baserede applikationer bør ikke være afhængig af 100% oppetid for at udføre grundlæggende funktioner. Vi bør være i stand til at indlæse software og adgang arkiverede data, mens dine servere er nede.

  Tak.


  Miriam svarede:

  Du har ret.

  Dette var faktisk en fejl, som vil blive rettet i næste uger opdatering (efter prøvning). Fremover vil du ikke miste adgang til Market Samurai hvis vores registrering servere går ned.

 17. Faktisk, det er en god ting til ansigt, at vi har afhængighed.

 18. 18
  14 Jan 2010 på 04:38
  Eddie sagde:

  Jeg er også meget bekymret over, at softwaren har brug for en tilslutning server for at fungere ordentligt.

  Søgeord validering er én ting, men dataindsamlingen er en alvorlig bekymring.

  Da jeg søgte på internettet i går for at finde ud af hvorfor min software ikke vil starte, jeg løber ind i, at piratkopier arbejdede fint. Nu dette var en meget overraskende ting at finde ud af.


  Miriam svarede:

  Det er en rimelig bekymring.

  Som jeg forklarede ovenfor, var en fejl, der arbejdede sig vej ind i softwaren, og det vil blive fastsat i næste uge.

  Du vil altid nødt til at få adgang til vores servere for at bruge vores fuldmagter (af indlysende årsager), men hvis du vælger ikke at bruge vores fuldmagter derefter alle data går direkte ind og ud af din internetforbindelse uden at passere gennem vores servere.

  Vi cache søgeordsdata (hvis du bruger vores fuldmagter) i hukommelsen på vores servere i maksimalt 24 timer til at fremskynde data retreival for fælles forespørgsler, men disse data gemmes ikke på lang sigt.

 19. Glad for at have dig tilbage ... At gå til pub i stedet for at forske var en smerte ... Men jeg formåede!

 20. Hej Brent, du rock fyre. Vi oplever ikke problemet, men din åbenhed ligesom dit produkt klipper.

  Saludos desde Barcelona,
  Esteve.

 21. 21

  Endnu en gang du fyre bevise din integritet og sans for detaljer og kundeservice. Tak for ikke at placere skylden overalt og lige forklare det som det er.

  Jeg tror, ​​at udfald viste sig en ting (fra de drøftelser, jeg har set på Twitter) - nogle af os elsker vores Market Samurai lidt for meget. Jeg tror, ​​vi vil hellere miste vores venstre arme end at miste MS (måske er vi nødt til at oprette en selvhjælpsgruppe for at beskæftige sig med afhængighed?)

  Tak for din fortsatte stor tjeneste,

  Lisa

 22. Godt at have dig tilbage! Følte jeg havde mistet min højre arm, mens det var ned !!

 23. 23
  14 Jan 2010 på 09:19
  Kaloyan sagde:

  Tekniske vanskeligheder er en del af forretningen, vi alle kender det. Tak fordi du tog dig tid til at forklare os, hvad der skete. Der gør dig endnu bedre selskab. Jeg har oplevet problemer med andet selskab, der nægtede at tage ansvar for tekniske vanskeligheder.
  Det sker for os alle. Held og lykke til jer alle.

  Market Samurai er den bedste :)

 24. Brent,

  Tak for at holde os ajour. Du fyre er altid på toppen af ​​dit spil.

  Leigha

 25. 25
  14 Jan 2010 på 22:34
  Rick sagde:

  Brent,

  Som en IT fyr jeg ved, hvor meget en smerte de uforudsete ting kan være. Jeg er ligeglad hvem du er, ingen er perfekt, og fra tid til anden spørgsmål vil poppe op, at man ikke kunne eventuelt forudse dem alle. Så hvem klager, har du nogle gyldige bekymringer, men den værdi, du får i MS til din pris betalt, bør du have gjort det tilbage så mange gange mere det du tager handling. Så kudos til MS teamet for at være åbne om det og tager skridt til at løse det. Det viser integritet og ærlighed.

  Tak til alle jer fyre gør.

  Stolt over at være en MS bruger.

  Rick

 26. 26
  14 Jan 2010 på 11:28
  Steve Maziarz sagde:

  Med ordene fra Gomer Pyle, "Tak! Thank You! Thank You! "

  Thank You! til at anerkende, du er menneske og kan lave fejl. Det er også godt, at du tydeligt kommunikeret fakta og ikke give nogle virksomhedernes sang og dans. Det er AWESOME!

  Thank You! for en virkelig UTROLIG PRODUCT der sparer timer og timer og timer af tid, er nem at bruge og bakkes op af et team af mennesker, der gør store arbejde og omsorg for deres kunder.

  Thank You! for ikke at gå POOF! og forsvinder ind i natten uden varsel. Jeg begyndte at tænke, hvordan jeg ville endda begynde at administrere at gøre alt, Market Samurai kan gøre, hvis jeg skulle gå tilbage og gøre det hele igen "på den hårde måde."

  Pyha! Det er en glad dag i min verden.

 27. Pyha! Følte lidt ligesom en heroin narkoman uden min rettelse af søgeord data : D Gode ​​job guys, cheers! : D

 28. Glad for at det var noget relativt banalt ... BTW - tak for at fortælle os, hvad planen fremadrettet er også!

 29. "Du vil altid nødt til at få adgang til vores servere for at bruge vores fuldmagter"

  Kan du forklare det? Du siger, at softwaren skal arbejde, selv om det ikke har adgang til din server eller anden grund. I et andet indlæg, du siger, at "Du vil altid nødt til at få adgang til vores servere for at bruge vores fuldmagter". Det betyder, at Market Samurai ikke vil arbejde i et sådant tilfælde?

  Den
  Miriam svarede:

  Jeg er ked af, jeg ikke kommunikere det meget godt.

  Du kan slå fuldmagter i Market Samurai (via Fil-> indstillinger-proxies) samt Market Samurai vil fortsat arbejde. Så mens du ikke kan bruge vores fuldmagter uden adgang vores servere, kan du bruge Market Samurai uden at bruge vores servere.

  Jeg håber, at dette afklarer ting.

 30. Det er ikke problemer ... det er, hvordan vi håndterer dem, der definerer os.
  I stedet for håber kun få brugere bemærket, du er gennemsigtige og løsningsorienteret. Godt for dig. Holde op det store arbejde, Ken; ^)

 31. Jeg har også ejet MS siden tæt på begyndelsen og har aldrig oplevet nogen problemer. Glad for at se du tager din redundans til det næste niveau.

  Jeg er i et forum, der har en række nybegyndere, der bare havde taget springet til at købe MS, så de var alle en twitter, at du var ned. Jeg selv kvidrede Ed Dale for at se, om han vidste, hvad der foregik (tænker, at alle du Aussies drikker i samme pub ret? LOL) og derefter indså det var ligesom efter midnat i Aussie land (jeg er i USA).

  Jeg forsikrede vores newbsters, at det aldrig var sket før i mit år + ejerskab, så de ikke skulle bekymre sig. De får så bange - de er blevet snydt så ofte du ...

  Jeg er taknemmelig, du indsendt dette blog-indlæg, så jeg bare lagt det i forummet for dem at læse og føle sikker.

  Du kan ikke første tilbud trøst i et tørt land og tage mælk og honning væk ... købe mere overflødige servers..we nu afhængige af dine tjenester ... .lol

  Rebecca i Montana

 32. Jeg er så glad for, det er tilbage. Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre uden Market Samurai.

 33. Jeg kunne ikke få adgang MS i løbet af de tekniske vanskeligheder, og efter et par timer emailet tech dept. Kort tid derefter modtog jeg en e-mail undskylde ulejligheden det forårsagede mig og problemet blev forklaret. MS forsynet mig med min unikke bruger login og problemet blev løst! Tak MS for den store kundeservice og de awesome tutorials af Dr. Anthony!

 34. 34
  18 Jan 2010 på 04:18
  Mark sagde:

  Det er rart at vide, at du kan stole på en virksomhed for ærlighed ... i stedet for at sige, at vi ser ingen problemer på vores ende business as usual, kan du tjekke din ende.

  Ulykker sker dette værktøj sten tak for at holde brugerne informeret og fortælle dem, hvilke muligheder du vil tage, så det er mindre tilbøjelige til at ske igen. Det skaber tillid i dine kunder.

  Bedste fricken 'værktøj til IM.

 35. 35
  Den 22 Januar, 2010 ved 02:34
  Mike sagde:

  Hej MS og alle vores brugere (din tjeneste er fantastisk). Jeg har et spørgsmål vedrørende brugen af ​​MS på min laptop. Jeg købte det og dets downloadet på mit skrivebord. Jeg er på min laptop mere og vil gerne vide om jeg kan hente det til det og i så fald hvordan kan jeg gå om at gøre det? Tak.

  Mike

  Den
  Noble Samurai svarede:

  Hej Mike,

  Du kan bruge dine oprindelige registreringsoplysninger at hente og installere Market Samurai på en anden computer. Hvis du ikke har din registrering, detaljer kan du kontakte support og vi kan levere dem til dig igen. support@noblesamurai.com

  Cheers,

  Alex

 36. Tak for opdatering. Håber samme problem vil ikke ske det fremtiden.

 37. Er, og hvordan er den version fra 30DC og Trial af Market Samurai anderledes?

  Den
  Erik svarede:

  Hej Christa, den 30DC og prøveversion er de samme i funktionalitet, med undtagelse af, at 30DC version er en du kan bruge i 40 dage. Jeg kan varmt anbefale det. Også, med ved at tilmelde dig og bruge "30DC version" vil du få en rabat på den fulde version pris ... og ikke en lille rabat enten. Da jeg fik mine, jeg betalte $ 87 i modsætning til den fulde $ 150 (i, men det ville have været værd de fulde omkostninger).

 38. Hi guys,

  Jeg har lige læst det seneste indlæg på din blog (Re: Lion historie), der var som sædvanlig fremragende - først da jeg lærer om det problem, du havde.

  Jamen så lad mig fortælle dig, jeg er enig wit alle de andre kommentatorer i at give Market Samurai 10 ud af da. Ikke alene er den software uvirkeligt, din støtte er også lige uvirkeligt.

  At være en bruger nu for bare mere end et år, jeg ønsker blot at lykønske dig med et veludført stykke arbejde. En glitch (taget godt hånd om) er ikke noget!

  Du gør et fantastisk stykke arbejde!