Lydoptagelse Secrets at øge din indtjening ...

Share-knap


For nylig lancerede vi vores helt nye softwaresystem Vidsy, som hjælper regelmæssige virksomhedsejere ligesom du opretter en høj konvertering salg budskab at fremme dit produkt på mindre end 90 minutter.

Siden lanceringen har tusindvis af Vidsy brugere været at skabe profit-trækker salget videoer, der er konvertering på op til 12%! (Hvilket er fantastisk!)

En masse glade Vidsy kunder har også været at sende i deres færdige salg videoer for os at gennemgå ...

Vores nummer 1 Tip for at stimulere konvertering magt disse videoer endnu mere, har været at forbedre lydkvaliteten af salg budskab.

Faktisk har vi gentaget dette råd til så mange Vidsy kunder, at vi besluttede at oprette en helt ny gratis uddannelse video til at afsløre:

=> Hvordan at skabe en professionel lydspor Boost Din overskud.

I denne helt nye video vil du opdage:

- Det udstyr og software, du har brug for at skabe en professionel lydspor til dit salg video (Dette er det stik opsætning vi har brugt her på Noble Samurai at generere mere end $ 7000000 dollars i løbet af de sidste fire år)

- Hvordan til at optage og redigere din lydspor, trin-for-trin. Dette er "Tag mig i hånden og vise mig" niveau uddannelse.

- Plus vores Secret In-House Audio sødende Teknikker, der automatisk injicerer energi og lidenskab i dit salg budskab og skyrocket dine konverteringer! (Vi har aldrig delt disse teknikker før -! Du vil elske dem)

Denne nye uddannelse er gratis at se og er til rådighed lige nu ...

Se Windows-versionen her ... (Mac Version nedenfor)

Se Mac version her ...

Ressourcer Nævnt i Video

Nedenfor finder du links til alle de audio ressourcer, der er nævnt i videoen:

Outsourcing

Fiverr
oDesk

Anbefalet Mikrofon

Yeti Mikrofon (amazon.com)

Pop Filter

Lav din egen
Køb på eBay

Lydoptagelse

Porta Booth (amazon.com)

Audio og skærme Optagelse

Camtasia (Windows)
Screenflow (Mac OS X)

Audio Sødning

Audacity
Royalty Free Music

Hvad du skal gøre Hvis du allerede har Vidsy ...

Hvis du allerede er Vidsy abonnent, så er denne nye uddannelse og alle de ressource links du har brug for at komme i gang er nu tilgængelige for dig inde Vidsy ...

Du skal blot logge ind på din konto, og lad Sensei Sam vise dig trin-for-trin:

1. Hvordan man skriver en høj konvertering salg budskab til dit produkt eller service

2. Hvordan at skabe en professionel, høj effekt slide dæk.

3. Hvordan til at oprette en high fidelity audio optagelse for at øge dine konverteringer.

Hvad du skal gøre, hvis du ikke ejer Vidsy ...

Hvis du ikke har fået dit eksemplar af Vidsy endnu, og du gerne vil tilslutte mere end 2078 virksomhedsejere, der skaber profit trækker salgsbudskaber på mindre end 90 minutter ... Klik her for at Grib din kopi nu.

Denne seneste audio træning fjerner endnu en af ​​de største hindringer mellem dig og skabe din rentabel online-forretning.

Jeg håber du nyder den nye uddannelse, og jeg vil meget gerne høre dine kommentarer nedenfor :-)

Tal Snart!

Eugene Ware
CEO Noble Samurai

Eugene har skrevet 18 indlæg (er) for Noble Samurai

27 Responses to "Audio Recording Secrets Boost Din overskud ..."

 1. Hej Eugene,

  dette er nogle af de bedste praktiske gratis rådgivning jeg har modtaget nogensinde. Mange tak, og jeg vil være sikker på at gennemføre dine råd.

  Best,
  Eden

 2. Dette var en virkelig informativ video, især spidsen for at fremskynde optagelsen i Audacity. Tak for at dele det.

 3. 3
  6 august, 2014 på 1:03
  Jeffrey sagde:

  Store læring - tak! Hvad navnet på den "problem" og "løsning" prøve spor, du bruger i demoen på videoen? - Super sejt!


  Noble Samurai svarede:

  Hej Jeffrey,

  Problemet spor vi brugte i videoen blev kaldt "Aeon", og opløsningen spor blev kaldt "Comfy Bomuld".

  Cheers,
  Tom

 4. Noble Samurai har gjort det igen! En anden fremragende træning video. Efter gjorde jeg min første Vidsy salg video. Jeg troede, det var ikke dårligt, men med hver efterfølgende lytte, indså jeg, det var endnu ikke klar til at møde offentligheden. Denne uddannelse video vil give mig den hjælp, jeg har brug for at gøre det igen og bedre. Tak igen for altid at komme igennem med så stor opbakning!
  Don Coggan's sidste blog-indlæg ... 5. aug En Imagination øvelse, der kan hjælpe i en række måder

 5. 5
  6 august, 2014 på 1:08
  John sagde:

  Brilliant tutorial - tak! Jeg har været optagelse salg videoer og produkt videoer for et par år nu (med Yeti og Screenflow), men jeg tog to fantastiske tips her, ved hjælp af forskellige musiknumre og "forandring tempo 'indstilling ... :-)

  Når du har sødet fil fra Audacity, og du igen importere ind i din Screenflow projekt ... er der en måde at nemt re-sync dias til den nye lyd længde?


  Noble Samurai svarede:

  Hej John,

  Jeg er endnu ikke fundet en nem måde at re-synkronisere dias til den modificerede lydspor, det er en af ​​de ting, du skal gøre manuelt (men hvis nogen derude kender en nem måde at gøre dette både John og jeg vil elsker at høre det!).

  Vi redigerer typisk vores lydspor, før vi begynder at bringe dias på, den måde du ikke behøver at re-synkronisering ting, når lyden er gjort.

  Cheers,
  Tom


  John svarede:

  Tak Tom, det er helt sikkert en god strategi, nogle gange ikke er muligt, afhængigt af re-edits og så videre ... Næste version af Screenflow >> et automatisk "fald køre tid 10%" knappen ... LOL hey en fyr kan drømme


  Eugene Ware svarede:

  Hey John,

  Screenflow har en nedgang køretid funktion, men det er virkelig slemt. Lydkvaliteten er virkelig lider, og så vi ikke bruger det. Du åbner klippet inspektør, og ændre den procentvise hastighed.

  Men det lyder temmelig dårlig, når du gør det, så vi tror stadig Audacity metode er meget bedre - og med nogen som helst video, lyden er langt vigtigere end det visuelle. Forhåbentlig screenflow forbedrer deres lydbehandling i fremtiden, og det ville virkelig være en et skridt.

  Du kunne gøre ud screenflow, ændre video varighed med samme procentsats, og derefter bruge den frækhed lydspor under hele sporet, selv om der kan være nogle underlige video artefakter, afhængigt af hvad videoen er. Det kunne være det bedste af begge verdener for tiden.

  Håber det hjælper!

  - Eugene


  John svarede:

  Tak Eugene, forstået. Jeg opdele normalt min lyd fra videoen i Screenflow, så jeg tænkte måske en funktion specifik for video side af ting ... Jeg bliver nødt til at se, om videoklip runtime kan ændres uafhængigt af hinanden. Men virkelig det lyder som den bedste proces ville være at manuelt redigere slange videoklip, som Tom nævnt og du hentydede til. :)

 6. Fremragende rådgivning. Jeg var allerede gør optagelser, og ja, jeg var den, at når jeg har lavet en fejl, jeg bare stoppet, og begyndte forfra. Tak for tippet på klapper. Og, jeg eksporterede aldrig lyden til en mp3-fil, og det er en stor tip ...

  Igen, tak for oplysningerne ... .Det var en stor præsentation.

 7. Denne uddannelse gav mig et ton af inspiration og konkrete tips om Audio skabelse. Du fyre er genier hjælpe med at gøre denne proces super nemt. Tak så meget!

 8. 8
  6 august, 2014 på 2:57
  Norman sagde:

  Hvis musik er så magtfuld en tilføjelse til salg videoer, hvorfor er du ikke bruger nogen i din Vidsy præsentation?


  Noble Samurai svarede:

  Hi Norman,

  Først for nylig gjorde vi opdager problemet / løsningen strategi for brug af musik i salget videoer, og vi har brugt det i den sidste halv snes videoer vi har gjort! Den Vidsy salg video har musik, kan det være nødvendigt at skrue lidt op for at høre det :)

  Før dette, havde vi ikke klar over, hvor effektivt det kan være at bruge musik i salgs- videoer, og vi var endnu til at finde en pålidelig formel til at anvende den på salget videoer. Det kan være en 2 sværd, som når musik bruges dårligt det kan være meget distraherende.

  Som enhver ny proces, vi bruger, er vi løbende tester for at finde hvad der virker bedst, og vi tror, ​​vi har nailed det på hovedet med det problem / løsning strategi for brug af musik i salget videoer.

  Cheers,
  Tom


  Norman svarede:

  Du har ret, Tom. Jeg havde min volumen ned alt for lav til at lægge mærke til og nu hvor jeg har re-set, jeg kan ærligt sige, at jeg er distraheret af musikken. Jeg formoder, det er fordi jeg er meget opmærksom på det, selv om.

  Du fyre er eksperter så jeg vil give det et twist at se, hvordan det konverterer, tak for svaret :)

 9. Store rådgivning om tilgængelig software og hardware.
  Let at følge instruktionerne.

  Fantastisk job ... som sædvanlig ;)

  Tak
  Peter

 10. Hej Eugene,

  Bare beviser, at selv når du har gjort noget i et stykke tid er der altid en mulighed for at lære nye måder at forbedre.

  Jeg bruger Audacity regelmæssigt, men jeg havde aldrig hørt om det tempo forandring teknik. Jeg er off til at prøve det samme!

  Tak:-)
  Simon Beck's sidste blog-indlæg ... Marketing Masterclass - Lukrative strategier til effektivt at fremme dit Care Home - 2013 Naidex Care Conference Præsentation

 11. 11
  6 august, 2014 på 5:04
  Pradier sagde:

  Bonsoir, je ne comprends pas l'anglais, je ne suis pas la seule, pourriez-vous faire une traduction dans la vidéo ou un pdf en français s'il vous fletning!
  c (est frustrant et un peu injuste.
  Esperant être entendue
  MERCI


  Noble Samurai svarede:

  Hej Pradier,

  Malheureusement, nous n'avons pas un moyen de Traduire les vidéos en français à ce øjeblik-La, mais si nous pouvons le faire dans l'Avenir, nous le ferons! Desole à ce SUJET!

  Des CRIS de joie,
  Tom

 12. Hej Eugene,

  WOW. Hvad en Awesome video, store tips & tricks.

  Hav en dejlig dag

  Tak
  DAV Rick Burdo

 13. Awesome tutorial, tak !!!

  Det er første gang, jeg hørte om "speed-up" trick. Store rådgivning, som jeg vil sætte direkte i praksis.

  Ikke at bang min egen tromme for meget, men vi tilbyder en særlig på Camtasia Studio hvis nogen er interesseret.

  Tjek Camtasia Studio på SoftwareCasa.com at få en god pris.

 14. 14
  6 august, 2014 på 7:55
  John sagde:

  tak dynger for at dele denne fyre. elsker, hvad du gør

 15. Tak fyrene! dette er gode råd. Jeg kan især godt lide den ene om styrkelse tempo, som jeg er normalt en langsom oplæser! En god måde at få de bedste lydniveauer er at sikre, at du ikke klippe volumen (dvs. gå ind i rødt) og derefter uploade det spor auphonic.com som vil behandle lyden til en ideel plan.
  Gerald Lopez's sidste blog-indlæg ... Er MH 370 et tegn på skiftende tider?

 16. Hi Guys

  Great indhold som altid.

  Jeg har brugt Audacity et stykke tid, det er et fantastisk produkt, jeg er enig.

  Jeg kan især godt lide din tempo forandring tip, tak, vil jeg prøve dette meget snart.

  Best of Success til jer alle.

  Tak igen

  Steve
  Steve Scott's sidste blog-indlæg ... Brugerdefineret Fan Bannere

 17. Jeg har en yeti, men dette hjælper de finere detaljer for at skabe et stærkere mere energisk besked! TY!
  Griffith Hawk's sidste blog-indlæg ... Tjek denne fyr hel Tønde!

 18. 18
  Den 09 august de 2014 på 11:34
  Seamus Shell sagde:

  Hej Eugene,
  Tak for de gode tips! Små tweaks her og der gør hele forskellen. Jeg vil helt sikkert impliment disse tips. Tak igen!
  Seamus

 19. 19

  Hej Eugene:

  Dette var en stor artikel fuld af meget nyttige oplysninger. Jeg vil diffidently bruge det i denne uge.
  Tak
  Drew's sidste blog-indlæg ... Undgå Network Marketing ...... .Until du læser denne artikel