Er det 'Ny' SEO?

Future of SEO Efter blodbadet i Googles Penguin opdatering og udgivelsen af ​​deres desavouere værktøj, har jeg bemærket et interessant skift, der finder sted i SEO samfund.

Jeg må indrømme, at når jeg hører en ny idé for første gang, jeg plejer at tage det med et gran salt ...

MEN - når flere mennesker, jeg respekterer begynder at tale om den samme idé - det er når jeg sidde op og tage varsel.

Her er hvad der skete ...

Et par uger siden, jeg så en "Whiteboard Friday 'session ved Rand Frishkin over på SEOmoz.com.

Rand forudsagde, at i løbet af de næste 6-12 måneder vil der være et stort skift væk fra »bygning« links tilbage mod 'tjene' links, og foreslog en række seje måder at gøre dette, herunder:

  • Deltagelse i online-fællesskaber, der er aktive og har gyldighed på en måde, som folk lægger mærke til dig og linke til dit indhold økologisk.
  • At blive aktive på sociale medier netværk.
  • Gæst blogging på 'førende blogs i din niche.

Den næste brik i puslespillet

Så i sidste uge på vores 'dementere Tool "webinar, Leslie Rhodie der ofte kaldes" Godfather af SEO' talte om vigtigheden af ​​at engagere sig med dit marked og delte den følgende slide:

Da jeg så dette dias, indså jeg, at Rand og Leslie var dybest set sige det samme ...

I et indlæg Penguin verden, den bedste måde at sikre topplaceringer, generere trafik og øge dit salg var at forbinde med dit marked, levere godt indhold og fokusere på at tilføre reel værdi til livet for dine læsere.

Og så slog det mig ...

'Ny SEO "var i virkeligheden - markedslederskab

Snarere end at forsøge at finde et smuthul i Googles algoritme og "gaming" systemet, er din indsats nu langt bedre brugt at fokusere på at blive en leder i dit marked.

Det store problem med Market Leadership ...

Det eneste problem med denne idé om at blive førende på markedet er, at ...

Det tager for evigt!

Hvis du forsøger at regelmæssigt producere høj kvalitet artikler, videoer og podcasts og engagere sig i samtale med dine læsere via Facebook og Twitter - du kan nemt ende med at arbejde 10 timer om dagen.

Faktisk afslørede en CBS nyhedsartikel at 61% af online virksomhedsejere sagde, at de arbejder seks eller flere dage om ugen, og mere end 10 timer om dagen.

Nu ved jeg ikke om dig, men det er ikke derfor jeg startede en online-forretning!

Sådan at blive førende på markedet i 5 minutter om dagen

Den store nyhed er, at der er en anden måde at blive en markedsleder, og vi ønsker at dele det med jer i dag.

Du kan se sidste år talte jeg på en af ​​Ed Dale seminarer, og jeg var heldig nok til at være i rummet, når en fyr ved navn Pete Williams leverede den bedste præsentation jeg nogensinde har set på en Internet Marketing begivenhed.

Pete har venligst givet os tilladelse til at dele en del af denne præsentation med dig, og i den følgende video - han afslører, hvordan at blive førende på markedet på kun 5 minutter om dagen.

Det er lidt ligesom de 4 timers arbejdsuge - på steroider!

Alle, der har set denne video, er blevet totalt blæst væk af, hvad Pete kan opnå på 5 minutter om dagen ved hjælp af et super smart system til at udnytte sin tid og viden.

Videoens kun 14 minutter lang, så sørg for at se hele vejen til slutningen.

Lad os vide hvad du mente om videoen i kommentarerne nedenfor, og hvis du er interesseret i disse »business hacks '- sørg for at tilmelde dig vores gratis kommende webinar med Pete .

Varm Hilsen,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai