Et sjældent indblik i Up-to-Date PageRank data

Hej Samurai,

I løbet af de seneste 48 timer, har Google været at opdatere deres Toolbar PageRank data.

Så pisk ud dit eksemplar af Market Samurai, åbne op for SEO Konkurrence modul - fordi det er tid til at få analysere.

Gør det nu! - Der vil ikke være et bedre tidspunkt til at gøre SEO analyse for en anden 3-4 måneder!

Hvis du spekulerer "hvorfor?" - Lad mig bringe dig op i fart ...

De fleste af jer ved allerede, at PageRank er et mål for værdien af ​​links der peger ind i en web-site.

Jo flere og højere værdi links, som du har der peger på dit websted, jo højere din PageRank er.

Selvom Google beregner og re-beregne PageRank konstant hele året (jeg mener hver dag) - og ændre folks placering på søgemaskinerne baseret på deres nye scoringer, vi "almindelige dødelige" kun får at se en PageRank opdatering hvert par måneder.

Når det sker, Google tager et "øjebliksbillede" af deres PageRank data, og gør den tilgængelig for offentligheden.

Og det betyder, i et par dage tid (som PageRank ændringer filtrere igennem), vil vi have den mest nøjagtige indikation af PageRank muligt.

Så nu er den bedste tid til at tjekke PageRank!

 • Hvis du forsøger at bryde ind i et nyt marked, åbne op for SEO Konkurrence analyse modul inde Market Samurai for at få den mest præcise øjebliksbillede af dine konkurrenters PageRanks at du sandsynligvis til at se for de næste 3-4 måneder.
 • Det er også en fantastisk tid til at tjekke de PageRanks af dine konkurrenters backlinks. SEO Konkurrence modulets "PR Analysis" funktion vil hjælpe dig med dette.
 • Endelig, hvis du har arbejdet hårdt bygge links i løbet af de sidste par måneder, du får at se effekten af ​​dit arbejde i alle PageRank ændringer, der sker i løbet af de næste par dage.

(Det nye "Tilføj URL"-funktionen inde i Market Samurai SEO Konkurrence modul kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt for dette job!)

Hvilke ændringer ser du?

Har din PageRank steget? Er den faldet? Har det forblev den samme?

Med PageRank data opdateringen stadig sker, bør du se nogle ændringer i løbet af de næste par dage (i virkeligheden, vil mange steder har set en ændring allerede!)

Hvilke ændringer ser du?

Brent

PS - Hvis du ikke ejer Market Samurai endnu, og din Market Samurai retssag er udløbet, vil du have mistet adgangen til SEO Konkurrence analyseværktøjer, og bliver nødt til at gøre analysen manuelt, og ved hånd, indtil du opgradere til den fulde version af Market Samurai .

Brent Hodgson medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

26 Responses til "et sjældent indblik i Up-to-date PageRank data"

 1. 1
  3., 2009 kl 11:58 April
  Alejandro sagde:

  Ja, jeg ser min startside gik fra 0 til 1 PageRank. Ikke så dårligt.

 2. Woohoo! Jeg ser jeg gik fra en 0 til en 2! Go mig!

  Velsignelser,
  Wendy

 3. Hey Brent. Jeg så en af ​​mine sites gå fra 1 til 2, som er rart.

 4. Jeg slags vidste det ville ske på et tidspunkt i april, men stadig fundet hver undskyldning for at trække tiden ud : (

  I hvert fald min nogle hvad ignoreret blog gik fra PR1 til PR3, men jeg skylder mere til link bygning, jeg gjorde et stykke tid tilbage. Hvis jeg hadnt ignoreret det så længe og fortsatte med at bygge links, er jeg sikker på, jeg ville have ramt PR5 mindst.

  Tja, jeg har 5 måneder til at snap ud af procratination :)

 5. Oh!

  Enhver min "i sin vorden" artikel bibliotek er nu PR1 - :)

 6. Min blog, Gloson Blog sprang til en side rang af 3 fra 1..

  Tak for at anmelde :)

 7. Tak for opdateringen. Det er en god ånd løfteren for sikker på at se vores PR gå op. Nogle gange får jeg ned ved at gøre det samme gamle ting til at vokse et websted, men det gør det det værd.

  Fortsæt det gode arbejde.

 8. Tak for e-mail, det var en god påmindelse. Jeg ville ønske jeg kunne prale ligesom de andre kommentatorer, men jeg havde et sæt tilbage. A Page jeg havde med en PR2 gik til 0. Intet at bebrejde, men mig. Jeg troede, jeg ville kapitalisere på den side rang og bruge siden til noget andet end det den var startet ud (fordi det havde mit navn) godt konklusion er Google ikke vil have dig til at skifte karriere i midtvejskrise. lol
  Alligevel er det stadig har nogle af de links, og jeg vil bringe det op igen, før den næste opgradering. Det er en maraton.
  På en god note nogle af mine andre sites gik op et hak andre opholdt sig lige der, hvor de var, men de fleste er virkelig nye websteder.

 9. Tak!
  Det er tid til at analysere!
  VictoriaNTC

 10. @ Mireille, samme skete for mig! Mit næste projekt bliver at gøre nogle link bygning. Jeg ville være interesseret i at vide, hvad andre anbefale?

 11. Det er godt.

  Steget fra 0 til 1 PR.

  Alt dette gøres gennem MS.

 12. 12
  4th, 2009 kl 07:25 April
  tomartomartini sagde:

  Jeg er så glad.

 13. Damm, en af ​​mine sites gik 4-3 og min nyeste er stadig på nul.

 14. Ja tingene ændrer allerede!

  Min nye hjemmeside netop lanceret og har en PR på 1 allerede.

  Denne software har gjort mit liv så let ....

  Tak fyrene

 15. En kundens hjemmeside gik fra PR0 til PR2 :)

  Tak for heads up Brent

 16. Min blog gik fra et PR3 til PR2 selv tho jeg bygget over 12000 nye høj kvalitet links fra andre steder i min niche. Jeg frygter, jeg blev straffet for den pludselige inlfux på over 5000 nye links lige før PR opdatering.

 17. 17
  5th, 2009 kl 10:34 April
  Glenn sagde:

  Jeg oprettet en fuldt automatiseret blog i februar på et subdomæne af et websted, der har nogle temmelig anstændigt backlinks. Det er bare gået lige til PR4. Den vigtigste domænet selv, som er en frames baseret websted lige steget fra PR2 til PR3.

  I det mindste giver mig en bedre ide om, hvor at fokusere min indsats i fremtiden.

 18. 18
  6., 2009 kl 06:47 April
  Doug sagde:

  Udestående: Jeg har kun 2 splash sider op til min kommende e-handel site. Vi sætter dem op ca. 6-7 uger siden, greb 1/2 doz eller så links og whala! Gik fra PR0 til PR2. Jeg er ikke engang at sælge noget endnu. Selv solen skinner på en hunds røv nogle dage.

 19. [...] Et sjældent indblik i Up-to-Date PageRank data Today, en sjov grund til at åbne Market Samurai! Udgivet: 6. april 2009In mit sidste blog-indlæg, jeg [...]

 20. Glad jeg følge dig på Twitter. Håber at se medicinsk spa MDS rang komme over en 3. (Det bruges til at være en 4.)

 21. Vores 6-måneder gamle websted, blot gik fra PR2 til PR4, høj grad takket være den indsigt, der stammer fra Market Samurai-Tak, gutter!

 22. Hej Brett

  Lige blevet runde til at kontrollere dette. Min plugin til Firefox viser min side rang op fra 0 til 2, men MS (via add url) viser, at det stadig er på 0.

  Colin

 23. Brett

  Lige blevet runde til at kontrollere dette. Min plugin til Firefox giver mig en rang af 2 op fra 0. Men MS (via add url) viser 0
  Colin

 24. 24
  Den 16 april 2009 på 07:59
  handy sagde:

  Jeg kunne godt lide værktøj!

  Jeg er parat til at gøre dig en lokalisering for ukrainske og russiske sprog (fortolkning), plus forfremmelse inden mine venner og antallet af fora for et liv tid gratis kopi til mig selv.

  Please, overveje.

  Du kan se mig og mit arbejde på
  http://www.translations.com.ua

 25. Tak for at pege det ud. Jeg plejer ikke at tjekke for sideplacering opdateringer. Jeg ser frem til at udforske alle de funktioner.

 26. Jeg havde kun 1 side med PR4, min startside.
  Jeg tror, ​​jeg forstår virkelig evne Nobel Samurai, fordi jeg nu har 4 sider med PR4.
  Tak!