Ny Rank Tracker er levende, men du skal aktivere det i dag ...

Noble Samurais Rank Tracker is now LIVE I dag har vi nogle gode nyheder: Efter mange lange uger af kodning (og over 80.000 linjer ny kode) vi er virkelig glade for at afsløre din nye Rank Tracker System til dig ...

Og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet!

Nu er der et væld af oplysninger i dette blog-indlæg, men jeg ønskede at være så grundig som muligt for at sikre, at du er i stand til at få op at køre med det nye Rank Tracking-system hurtigt og nemt. I dagens blogindlæg vil jeg afsløre:

 1. Tre store nye funktioner, du får med din nye og "forbedret" Rank Tracker
 2. Sådan kommer du i gang med den NYE Rank Tracker i 4 nemme trin
 3. Sådan krav på din gratis 50 søgeord Rank Tracking plan (til en værdi op til $ 22,50 per måned) ved at aktivere Rank Tracker før midnat (Pacific Standard Time) Fredag ​​den 3 august
 4. Hvordan til at låse i din levetid adgang til din 50% halv pris rabat på alle højere søgeord Rank Tracker planer ved at aktivere Rank Tracker før midnat (PST) Fredag ​​den 3 august
 5. Hvad er unikt ved vores New Rank Tracker Service? Og hvordan det skal sammenlignes med konkurrencen
 6. Hvad du skal gøre i dag ...

VIGTIGT: Du skal aktivere din Rank Tracker modul I dag (eller inden midnat (PST) Fredag ​​den 3. August) for at sikre din GRATIS 50 Keyword White Belt plan, og lås i din levetid 50% halv pris rabat på alle vores højere søgeord planer.

Husk, at dette er et eksklusivt tilbud for eksisterende Market Samurai (og artikel Samurai) kunder kun, og udløber ved midnat (PST) Fredag ​​den 3. august. Efter denne dato FREE White Belt plan vil blive reduceret til 10 søgeord, og de højere søgeord planer vil skifte til detailpriser, og blive fordoblet i pris.

Ok, der er en masse at dække, så lad os komme i gang.

Som ejer af Market Samurai (eller artikel Samurai), du er seriøs omkring SEO. Du forstår, at for dig at forbedre dine placeringer, skal du først nødt til at spore dem.

Som du måske ved, et par måneder siden, Google foretaget en større ændring, der er stærkt påvirket Rank Tracker modul i Market Samurai og artikel Samurai. Som et resultat har det været nødvendigt at genopbygge Rank Tracker fra bunden ...

Her er blot 3 af de fantastiske nye funktioner du får i din nye og "forbedret" Rank Tracker ...

Hvis du husker at bruge den gamle Rank Tracker, vil du huske, hvor frustrerende det var at hente dine data.

Hver gang du ønskede at tjekke dine placeringer, du var nødt til at åbne op Market Samurai eller artikel Samurai, manuelt at klikke på en knap, og derefter trille dine tommelfingre, mens din placering data blev indsamlet.

Hvis du havde mere end et par projekter, kan denne proces tage flere timer. Nå, det var den "gamle Rank Tracker '...

Her er, hvad der er nyt i ny rang Tracking System:

 • Automatiske ugentlige opdateringer: Ikke længere har du til at huske at tjekke dine placeringer hver uge, og derefter manuelt klik på Opdater knapper til at hente nye ranking data. Nu kan du bare læne dig tilbage og slappe af som vores nye Rank Tracker automatisk opdaterer dine kampagner for dig hver uge, uden at du behøver at løfte en finger.

 • E-mail-meddelelser: Ikke blot nye Rank Tracker opdatere dine kampagner automatisk hver uge, sender dig også en e-mail, så snart din ranking data er blevet opdateret. Så kan du nu fokusere din udelte opmærksomhed på din virksomhed, indtil din meddelelse e-mail ankommer.

 • En enklere grænseflade: I modsætning til den gamle Rank Tracker, som druknede dig i et hav af numre, vores nye Rank Tracker enkle nye interface gør analysere dine placeringer til en leg - især hvis du administrere flere websteder, søgeord og kampagner alle på samme tid.

Og fordi de nye Rank tracking system kilder ranking data fra pålidelige tredjeparts leverandører, er det mere stabil end nogensinde før.

Sådan kommer du i gang med Rank Tracker I 4 nemme trin

  1. Open Market Samurai eller artikel Samurai og opdatere til den nyeste version

  1. Åbn det første projekt, du ønsker at uploade til New Rank Tracker

  1. Klik på Rank Tracker modul for at aktivere din gratis 50 Keyword White Belt plan

BEMÆRK: Din chance for at låse i din GRATIS 50 søgeord White Belt planen lukker fredag ​​den 3. august. Hvis du ikke ønsker at gå glip af din gratis 50 søgeord White Belt plan, er du nødt til at aktivere din Rank Tracker modul nu. For mere information om din gratis White Belt plan, holde læsning ...

  1. Upload dine historiske Rank Tracker data til skyen

Sådan får du din GRATIS 50 Keyword Rank Tracking Plan (til en værdi op til $ 22,50 per måned) ved at aktivere Rank Tracker senest fredag ​​den 3. august.

Vores store håb var, at vi ville være i stand til at tilbyde en gratis rang sporing plan for eksisterende ejere af både Market Samurai og artikel Samurai. Vi ønskede at sikre, at så mange af vores kunder som muligt ville være helt upåvirket af ændringer, der følger af Google.

Så vi analyserede brugsmønstre for vores nuværende kunder, og forhandlede aggressivt med over et dusin ranking data udbydere med henblik på at forstå:

 1. Hvis en GRATIS plan var endda økonomisk muligt; og
 2. Hvad en gratis plan vil omfatte for vores eksisterende brugere

Den gode nyhed er, at vi vil være i stand til at tilbyde en stor GRATIS 50 Keyword plan for ALLE eksisterende kunder i Market Samurai og artikel Samurai.

Analyse af vores ranking brugsdata i det forløbne år, viste følgende brugsmønster for vores nuværende kunder:

92% spor mindre end 50 nøgleord
7% spor mellem 51-500 søgeord
1% styr over 500 søgeord

Så, som du kan se, vores gratis 50 søgeord plan overstiger behovene for over 92% af vores eksisterende kunder. Hvilket betyder, hvis du er en del af dette flertal, der spore mindre end 50 søgeord, vil du få gavn af fuldautomatiske rang sporing (hvor vi ser op dine placeringer for dig automatisk hver uge) og vil ikke betale en krone for det.

Men der er nogle vigtige ting at bemærke:

  1. Mens den frie plan vil være gratis for dig, er det ikke gratis for os - vi vil betale tusindvis af dollars hver måned, på dine vegne, til at tegne disse gratis planer. Vi har indstillet freeline på et niveau, der burde tilfredsstille det store flertal af brugere (over 92%), mens fastsættelsen af ​​kontanter, som vi er nødt til at udlæg hver måned for vores kunder til et bæredygtigt niveau. Være forvisset om, vil dette ikke konkurs os, men det er vigtigt at dele det som vi vil betale regningen for disse gratis konti, havde vi til at trække grænsen et eller andet sted, og en 50 søgeord plan en balance for at møde det store flertal af brugerens behov, samt at håndtere vores løbende omkostninger.

  1. Dette tilbud vil kun være tilgængelig for eksisterende Market Samurai (og artikel Samurai) ejere, eller enhver, der køber Market Samurai inden fredag ​​den 3. August - Som vores eksisterende kunder og forsøg brugere er dem, der vil blive mest berørt af ændringerne, dette tilbud vil kun være til rådighed for den eksisterende ejerkreds - nogen, der har en fuld version af Market Samurai eller artikel Samurai, såvel som alle nuværende retssag bruger, der opgraderer til den fulde version, før fredag ​​den 3. august.

  1. Efter fredag ​​den 3. august, vil den gratis plan for eventuelle nye kunder af Market Samurai falde til 10 søgeord per måned - Da der er en betydelig løbende udgifter i forbindelse med disse gratis planer, den 50 søgeord gratis plan er kun tilgængelig for de nuværende ejere ( og enhver, der opgraderer til den fulde version inden fredag ​​den 3. August.With løbet 63.755 kunder, kan du begynde at forstå, hvorfor yde denne gratis plan vil koste os tusindvis af dollars per måned.

   Det er derfor, vi kun kan gøre dette tilbud til rådighed for eksisterende kunder. Fremtidige kunder vil være begrænset til en 10 søgeord / måned planen.

 1. Denne gratis 50 søgeord plan svarer til betalt planer, der koster op til $ 22,50 om måneden - Vi har gjort en grundig analyse af konkurrencen i rang tracking service plads. De fleste rang tracking tjenester undlader at give en gratis plan på alle, og har en indgangspris på $ 29 til $ 49 om måneden minimum bare for at tilmelde dig. Dette er tilfældet, den faktiske værdi for dig for en sammenlignelig 50 søgeord planen er et sted mellem $ 5 til $ 22,50 per month.Only eksisterende kunder, og dem, der køber den fulde version af Market Samurai inden fredag ​​den 3. august, vil være berettiget til denne gratis 50 søgeord plan - hvilket giver op til $ 22,50 per måned søgeord ranking checks, GRATIS.
Free 50 keyword white belt plan

Krav på din gratis 50 søgeord White Belt plan ved at aktivere din Rank Tracker Modul nu. Husk, at dette er et eksklusivt tilbud til Market Samurai og artikel Samurai ejere og udløber ved midnat (PST) Fredag ​​den 3. august.

Efter denne dato den gratis søgeord Planen vil blive reduceret til blot 10 søgeord.

For at aktivere din Rank Tracker modul og krav på din gratis 50 søgeord Plan:

  1. Open Market Samurai eller artikel Samurai, og opdatere til den nyeste version

 1. Klik på fanen Rank Tracker modul, og din gratis 50 Keyword White Belt plan vil automatisk blive aktiveret. (For mere information om hvordan du kommer i gang med det nye Rank Tracker Klik her )

Sådan Lås i din levetid 50% halv pris rabat på alle Rank Tracker Højere Keyword Planer

Vores ranking dataforbrug analyse viser, at vores 50 søgeord plan vil være mere end tilstrækkelige til over 92% af vores kunder.

Men hvis du er en af ​​dem, der er i de 8% af de brugere, der sporer mere end 50 søgeord, så vil vi sørge for, at vi ser efter dig.

Før jeg afsløre, hvad for prisfastsættelse planer er, er det vigtigt at gennemgå konkurrencen og se, hvad den billigste tilgængelige muligheder er på markedet til at spore mere end 50 søgeord på en ugentlig basis:

Konkurrent

A

B

C

D

Billigste 50 + søgeord plan

49 $ / måned

24 $ / måned

$ 19 / måned

99 $ / måned

Nøgleord sporede

250

100

100

1000

Pris / søgeord

$ 0,20

$ 0,24

$ 0,19

$ 0,10

Så hvis du har brug for at spore mere end 50 søgeord, så den billigste plan fra konkurrerende tjenester starter ved $ 19 / måned, og du kan betale så meget som $ 99 / måned!

Mens dette måske synes som en masse, der er gode grunde til prisen. Der er hårde omkostninger at sikre en infrastruktur til at kontrollere et stort antal søgeord.

Når du laver vores analyse og prismodel vi har to klare fordele i forhold til vores konkurrenter:

  • Det meste konkurrent prisfastsættelse er rettet mod SEO agenturer - virksomheder med dybe lommer. Agenturer ofte opkræve hundredvis eller tusindvis af dollars til deres egne kunder hver måned, og kan derfor råd til at betale store beløb hver måned for at få deres søgeord placeringer opdateret for them.Agencies håndtere flere klienter - at skulle spore hundredvis eller tusindvis af søgeord hver måned. Prisstrukturen af ​​planerne på nuværende tidspunkt tilbydes på markedet afspejler dette behov. Desværre, dette sætter det uden for rækkevidde af mange små online virksomhedsejere, især hvis de kun har brug for at spore et par hundrede søgeord.

 • De fleste af vores konkurrenter tjener et relativt lille kundegrundlag af SEO kontorer - og så er i stand til at sprede deres infrastrukturomkostninger tværs titusinder af brugere, som vi er.

Vi ved, hvem vores kunder er, og de er meget forskellige fra de SEO agenturer! Mens vi har nogle agenturer og SEO konsulenter ved hjælp af vores software, de fleste af vores brugere er små online virksomhedsejere, der ikke har hundredvis af dollars om måneden at bruge på at spore deres placeringer.

Vi har taget dette behov i betragtning, når de kommer op med vores egne Rang Tracking planer.

At sikre, at eksisterende kunder får den bedst mulige aftale, tilbyder vi to sæt planer:

 1. Planer for vores eksisterende kunder (eller nye kunder, der køber inden fredag ​​den 3. august).
 2. Planer for nye kunder, der køber efter fredag ​​3 august

Her er en liste over, hvad vores planer vil være for Noble Samurai rang Tracking service:

Rank Tracker Plan

Special Eksisterende
Kunde Pricing

) (Tilmelding senest fredag ​​den 3. August)

Retail Pricing


) (Tilmeld Efter fredag ​​den 3. August)

White Belt

Nøgleord: 50
Pris / måned: GRATIS
Pris / søgeord: ZERO
Nøgleord: 10
Pris / måned: GRATIS
Pris / søgeord: ZERO

Yellow Belt

Nøgleord: 100
Pris / måned: $ 5
Pris / søgeord: $ 0,05
Nøgleord: 100
Pris / måned: $ 10
Pris / søgeord: $ 0,10

Orange Belt

Nøgleord: 200
Pris / måned: $ 10
Pris / søgeord: $ 0,05
Nøgleord: 200
Pris / måned: $ 20
Pris / søgeord: $ 0,10

Blue Belt

Nøgleord: 500
Pris / Måned: $ 25
Pris / søgeord: $ 0,05
Nøgleord: 500
Pris / måned: $ 50
Pris / søgeord: $ 0,10

Brown Belt

Nøgleord: 1000
Pris / måned: $ 40
Pris / søgeord: $ 0,04
Nøgleord: 1000
Pris / måned: $ 80
Pris / søgeord: $ 0,08

Black Belt

Nøgleord: 2500
Pris / Måned: $ 99
Pris / søgeord: $ 0,04
Nøgleord: 2500
Pris / Måned: $ 198
Pris / søgeord: $ 0,08

Så hvis du er en eksisterende kunde med 100 søgeord, kan du spore dine placeringer for kun $ 5 per måned. Det er kun $ 0,05 per nøgleord - mindre end en fjerdedel af de fleste af vores konkurrenters tilbud!

For alle eksisterende kunder (og for alle, der opgraderer til den fulde version af Market Samurai inden fredag ​​den 3. august) får du adgang til alle vores detail planer, men på en 50% Half-Pris Rabat!

Hvis du studerer planerne ovenstående, vil du se, at selv vores fremtidige detail planer (som sparke i kun for nye kunder, som køber efter fredag ​​den 3. august) har en pris pr søgeord mindre end halvdelen af ​​de fleste af vores konkurrents tilbud. For at få den samme pris pr søgeord fra konkurrerende tjenester, ville du nødt til at bruge mindst $ 99 per måned!

Vi ville elske at være i stand til at tilbyde gratis igangværende Rank Tracking til alle vores berørte brugere, men af ​​grunde, jeg allerede er dækket, økonomisk er det bare ikke muligt.

Vores 50 søgeord GRATIS plan, der opfylder behovene i over 92% af vores kunder, vil koste os tusindvis af dollars hver måned til at dække.

Hvis du er en af ​​den håndfuld, der sporer over 50 søgeord (og du er en eksisterende kunde), er vi i stand til at give dig særlige priser - mindre end en fjerdedel af prisen for vores konkurrenter.

Enhver, der køber vores produkt efter fredag ​​3 august vil være i stand til at vælge fra vores detail planer, som stadig er stor værdi - på mindre end halvdelen af ​​prisen på de fleste af vores konkurrenter.

Hvis du vil se, hvordan du ændrer din plan, bare se videoen nedenfor.

Sådan ændrer du din Rank Tracker Plan

50 Percent Discount

Lås i din levetid 50% halv pris rabat på alle højere søgeord planer ved at aktivere din Rank Tracker modul nu. Husk, at dette er et eksklusivt tilbud til Market Samurai og artikel Samurai ejere og udløber ved midnat (PST) Fredag ​​den 3. august.

Efter denne dato vil alle højere søgeord planer vil skifte til detailpriser, og dobbelt i pris.

For at aktivere din Rank Tracker modul og hævder din levetid 50% halv pris rabat på alle højere søgeord planer:

  1. Open Market Samurai eller artikel Samurai, og opdatere til den nyeste version

 1. Klik på fanen Rank Tracker modul og din 50% halv pris rabat vil blive låst ind til livet. (For mere information om hvordan du kommer i gang med det nye Rank Tracker Klik her )

Hvorfor har det nye Rank Tracker Give Ugentlige opdateringer?

Med blot et par undtagelser, de fleste af vores konkurrenter kun giver ugentlig ranking opdateringer og af gode grunde:

  • Hvis du jævnligt holder øje med placeringer, du vil bemærke daglige udsving i dine resultater. Denne daglige "støj" forvrænger det reelle billede af, hvad der sker med din rankings.The Langt størstedelen af SEO fagfolk kontrollere deres placeringer på en ugentlig eller hver fjortende dag. Det er almindeligt accepteret blandt SEO kredse, at kontrollere placeringer oftere end det giver ringe værdi. Det svarer til at overvåge aktiekursen på dine aktier på et minut for minut basis. Det er for kornet til at give nogen meningsfuld eller handlingsrettede tendenser.

 • Der er en reel, konkret hårde omkostninger til at levere store mængder af søgeord placeringer. Der er en betydelig infrastruktur, der skal bygges for at se op millioner af søgeord pr måned. Forudsat ugentlige placeringer betyder fire kontroller pr måned pr keyword.Providing daglige rankings involverer syv gange så mange søgeord opslag, der fører direkte til syv gange omkostningerne. Tjenester, der giver daglige ranglister er væsentligt dyrere per nøgleord til at spore - og det med rette!

Med henblik på at holde søgeord placeringer så tilgængelig og så billig som muligt for vores kunder, har vi valgt i første omgang at give kun ugentlig ranking rapporter. Men hvis der er tilstrækkelig efterspørgsel, vi kan indføre en mulighed for umiddelbare lønnet opdateringer i fremtiden.

Hvad er unikt for vores nye Rank Tracker Service? Hvordan virker det Sammenlign med konkurrencen?

Hvis du ikke har virkelig bruges Rank Tracker modul før, eller har ikke tjekket det ud for et stykke tid, er her en hurtig resumé af dens unikke funktioner (ud over at være blot en fjerdedel af prisen for konkurrence).

De siger, at "feedback er den Morgenmad mestre", og fra begyndelsen Rank Tracker er designet til at give hurtig feedback om de "effekter" af din SEO link-building arbejde og SEO-strategi.

  1. Rank Tracker ikke kun kontrollerer din placering i de 3 store søgemaskiner, men også rapporterer antallet af links, der peger på hver af dine ranking sider - typisk som din link-building arbejde stiger, vil du se en stigning i antallet links, efterfulgt af en stigning i dine placeringer. Det er en ledende indikator for rankings, og kun Noble Samurai Rank Tracker tilbyder denne funktion. (SEO fagfolk elsker denne feature - fordi det giver bevis på alt det hårde link-building arbejde du har gjort)

  1. Rank Tracker viser dig de placeringer for hver enkelt webside, som du styrer - Det er almindeligt i moderne SEO til at bruge flere domæner at rang for søgeord. De fleste andre Rank Tracking kan kun spore et domæne, og kun fortælle dig den højest rangerende du holder. Vi giver dig mulighed for at spore en række domæner, såvel som særlige URL'er som YouTube-videoer. Vi viser dig alle de placeringer, du holder i top 100 resultater, ikke blot det højeste.

  1. Rank Tracker kan du spore ubegrænset domæner for et enkelt søgeord - De fleste andre rang tracking løsninger på markedet afkræve deres kunder baseret på et koncept kaldet "søgeord par". Hvis du ønsker at spore dine søgeord placeringer på et søgeord i 5 forskellige domæner, ville du nødt til at indtaste søgeordet i 5 gange, spise ind i din månedlige kvote. I Rank Tracker, vil det tælle som kun et enkelt søgeord - så din Keyword kvote går meget videre.

  1. Rank Tracker giver dig mulighed for at spore de placeringer på Web 2.0-sites (såsom YouTube og Squidoo), at du kontrollerer, men ikke ejer - mange løsninger på grænsen markedet, at du kun sporing sider på et enkelt domæne, eller tvinger dig at spore hver Web 2,0 websted som en anden "søgeord pair", spise ind i din begrænset søgeord kvote. Som du ved, YouTube og Web 2.0 sites omfatter ofte en kritisk del af moderne SEO. Kun Rank Tracker giver dig mulighed for at tilføje så mange Web 2.0 websider, som du kan lide - mens kun bruger en enkelt søgeord på din ugentlige kvote.

  1. Rank Tracker understøtter hele spektret af kombinationer søgemaskine sprog og land - Tale til mange rang sporing dataleverandører vi indset, at meget få støtte hele spektret af sprog og land kombinationer er tilgængelige i Google og de ​​store søgemaskiner. Market Samurai er blevet meget populært for ikke-amerikansk, ikke-engelsk talende kunder, fordi vi har arbejdet meget hårdt for at støtte højre mod venstre-sprog, såsom hebraisk, og "Unicode" sprog som japansk og kinesisk. Dataleverandøren vi har valgt, er en af ​​de få, der er i stand til at levere hele spektret af Sprog / Land kombinationer.

 1. Rank Tracker administrerer spørgsmålene om Google "lokalisering" og "personalisering" - Google ofte serverer forskellige ranking sider baseret på hvor du er beliggende. Google personliggøre også dine søgeresultater baseret på de websteder, du ofte besøger. Denne "lokalisering" og "personalisering" adfærd kan gøre det meget udfordrende at få en objektiv sæt af generelle søgeresultaterne som et benchmark for din SEO activities.As et resultat, du ofte se meget forskellige resultater søger på Google fra din egen web-browser end hvad en rang tracking service rapporter. Rangordningen dataleverandør vi har valgt gør et fremragende stykke arbejde for at fjerne sådanne fordomme fra resultaterne.

Hvad du behøver at gøre i dag ...

  1. Hvis du er en eksisterende Market Samurai eller artikel Samurai kunde, og du spore mindre end 50 søgeord - aktivere i dag (eller inden midnat (PST) Fredag ​​den 3. August), og du vil sikre din GRATIS 50 søgeord White Belt plan for livet. Vores forbrug data viser, at dette er mere end nok for over 92% af vores kunder.

  1. Hvis du er en del af den håndfuld af kunder, der har brug for at spore mere end 50 søgeord - aktiverer i dag (eller inden midnat (PST) Fredag ​​den 3. August), og du vil låse i levetid adgang til vores højere søgeord planer på en 50 % halv pris rabat (som er mindre end en fjerdedel af prisen på de fleste af vores konkurrence).

 1. Hvis du aldrig har brugt rang tracker før, nu er det bedste tidspunkt at starte. Aktiver i dag (eller inden midnat (PST) Fredag ​​den 3. August), og du vil sikre din GRATIS 50 søgeord White Belt plan, og levetid adgang til alle vores højere søgeord planer på en 50% halv pris rabat, hvis du har brug for opgradere i fremtiden.

Blot for at opsummere, for at få adgang til det nye Rank Tracker, alt hvad du behøver at gøre, er:

  1. Open Market Samurai eller artikel Samurai, og opdatere til den nyeste version

 1. Klik på fanen Rank Tracker modul for at aktivere din gratis 50 Keyword White Belt plan. (For mere information om hvordan du aktiverer din Rank Tracker modul Klik her )

Og endelig en stor tak for al den utrolige støtte og opmuntring, vi har modtaget fra vores kunder - og for de 1.218 dedikerede brugere, der tog værdifuld tid ud af deres hverdag til at deltage i Beta. Vi fik nogle fremragende feedback, og gjort mange forbedringer af softwaren som følge heraf.

Vi håber du nyder at bruge den nye Rank Tracking-system, og hvis du har spørgsmål, der ikke direkte besvaret i dette indlæg, er du velkommen bede dem i kommentarerne nedenfor.

Varm hilsen,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

PS For at få din GRATIS 50 søgeord planen, og lås i din levetid adgang til din 50% halv pris rabat på alle højere søgeord planer, skal du aktivere din NYE Rank Tracker modul før midnat (PST) Fredag ​​den 3. august. Aktiver din Rank Tracker modul i dag ved at klikke her og følge disse 4 enkle skridt:

Husk, at dette er et eksklusivt tilbud for eksisterende Market Samurai (og artikel Samurai) kunder kun, og udløber ved midnat (PST) Fredag ​​den 3. august.

Efter denne dato FREE White Belt plan vil blive reduceret til 10 søgeord, og de højere søgeord planer vil skifte til detailpriser, og blive fordoblet i pris. Så hvis du ikke ønsker at gå glip af, klik her nu for at se, hvordan du aktiverer: