Del to af 'Er din trafik besættelse sende dig brød? "

I mit sidste indlæg, jeg håber, at jeg overbevist dig, hvor vigtigt konvertering er, og hvordan fokus på trafik alene kan være en opskrift på smerte og fiasko. Øget din konvertering er det tætteste ting at en "magisk silver bullet" kan du finde, når det kommer til at tjene penge online.

Og personligt, ville vi ikke være her, vi ikke havde kørt split tests på MarketSamurai.com.

Seneste indlæg Jeg har også udgivet min personlige konvertering checkliste i tilfælde af du gik glip af det.

I dag vil vi dække:

a) En markedsdominans Case Study - hvordan, ved at fokusere på konvertering, en teknisk clueless boardadministrator bliver Australiens næststørste online forhandler i tennis niche.

b) hovedårsagen fleste folk stadig ikke Test - Vi graver lidt i begrebet "tavs afvisning". Jeg hævder, at dette er nummer et grunden webstedsejere (selv dem med en dyb forståelse af test & konvertering), ikke tage de enkle trin, de ved, at de skulle til at køre op deres salg.

Ignorerer Konvertering

Jeg har aldrig hørt nogen tale om dette før, men når du indse, hvor meget 'tavs afvisning' du får (hver time af hver dag), forventer jeg, at du får super motiveret om at øge din egen omregningskurser.

c) Hvor Test Works - Vi tager et kig på de grundlæggende mekanik af online test (fx hvordan det rent faktisk virker). Den gode nyhed er, forståelse online test er faktisk ganske enkel (forklaringen tager mindre end 2 minutter).

d) Introduktion til Googles Webstedsoptimeringsværktøj (aka GWO) - dette er det gratis værktøj, vi bruger og anbefaler. Jeg forsøger et højt niveau overblik over, hvordan GWO væver sin magi. Jeg bør bemærke, for specifikke detaljer om GWO, jeg anbefaler Google Website Optimizer Tutorials og videoer Page.

e) Hvis Test - Og endelig, før du oplade off & begynde at teste dit websted, vil vi diskutere, hvor i online salgsprocessen, bør du fokusere din testarbejde for optimale resultater

Så jeg håber du nyder:

YouTube Preview Image

Det har været min erfaring, at arbejdet på konverteringen er egentlig ikke om statistik og tal, det handler om bundlinjen profit og livsstil. Øget konvertering lader du bor i et bedre hus, og for mig, det lader mig sende mine børn til skolen vil jeg (og ikke stress om gebyrer).

Så holde sig for de resterende to stillinger senere i denne uge. I vores næste video vil vi se på syv forskellige salgsteknikker, du kan anvende i dag for at begynde at køre op salg. Jeg regner selv veteran testere derude vil finde de er ikke bruger alle disse konsekvent.

Indtil da, kan du lade din konkurrence forvirret af din hurtige vækst i salget. :-)

Ben

PS Jeg ville elske jeres feedback i kommentarerne nedenfor, eller hvis du nyder serien, dele kærligheden ved at klikke på Facebook "like" ovenfor.

PPS Google Website Optimizer er awesome og det er gratis. Men det er bestemt ikke den eneste split test værktøj derude. Jeg ville elske at høre fra aktive testere, der har brugt andre pakker og ville anbefale dem (ingen affiliate links behage). På nuværende tidspunkt er jeg på jagt efter en nem måde at teste forskellige temaer for en hel hjemmeside og har ikke fundet det rigtige værktøj endnu, så nogen forslag ville være stor.

Ben har skrevet 10 indlæg (er) for Noble Samurai

24 Responses to "del to af 'Er din trafik besættelse sende dig brød?"

 1. Denne video er privat? ;-(

  Den
  Alex Green svarede:

  Hej Andrew,

  Ked af det - når jeg ændret indstillingerne det ikke synes at tage - du kan tage endnu et kig nu?

  Cheers,

  Alex

  Den
  Paul Campbell svarede:

  Hej Alex - bange for at jeg kan kun se private video besked også. Håber du kan løse. Mange tak.

  Den
  Andrew svarede:

  Det virkede - tak!
  Andrews seneste blog-indlæg ... -

 2. Bare tjek det her ... Privat video :-(

 3. Jep, privat for mig så godt. Venligst ændre sig, dit indhold er værdifuldt for os alle.

 4. 4.
  Den 24 juni 2011 på 06:32
  Paul Campbell sagde:

  Viser som en "privat" video for mig.

  Hvad skal vi gøre for at se dette? Er der en adgangskode?

  Den
  Ben Stickland svarede:

  Hej Paul

  Ked af det - kan du prøve det nu?

  B

 5. 5.
  Den 24 juni 2011 på 06:37
  Chris Evans sagde:

  Hiya, stadig en privat video ...

  Den
  Ben Stickland svarede:

  Sorry Chris, så netop dette - bør være offentligt tilgængelige nu.

 6. Videoen virker fint her.

  @ Ben Jeg føler virkelig den lidenskab i din stemme til gavn og opmuntre andre til at følge din succes opskrift!

 7. Jeg bliver nødt til at se, hvor kompliceret det er. Virker det med wordpress. Hvis det er tilfældet, vil vi sætte scripts på siden ved hjælp af fanen html eller på et bestemt sted ved hjælp af editor? Da titlen er overskriften, jeg er ikke sikker på om dette ... medmindre du refererer til banneret??
  Michael Haleys seneste blog-indlæg ... Google 1

 8. Hej Ben Dit råd er fremragende ... Princippet om multi variant test er obivously værd ... Tanken om alt det arbejde selv, er scarey for en ikke outsourcing én mand band!
  Sean Breslin @ hjemmeside Hostings seneste blog-indlæg ... Køb et domæne

 9. Intet problem med videoen her. Good stuff. Ivrig efter at gå på arbejde.
  Franciss seneste blog-indlæg ... Tipos de Tintas Utilizados na Pintura en PO

 10. 10
  Den 25 juni 2011 på 08:21
  Judi sagde:

  Ben, denne serie byder på nogle virkelig god info og jeg virkelig sætter pris på din entusiasme.

  Håber du holde skrive til denne blog i fremtiden.

  Alt det bedste til dig og Noble Samurai ...

 11. Tak Ben, Great Info!
  Denne video fik mig stoppe op og tænke, så gå ud og se et par timer værd af webstedsoptimeringskoderne vids, som gjorde mig til at tænke mere om processen med at skabe en succes ud af vores hjemmeside forretning.

  Jeg ved, det vil tage en smule af praksis, at få det rigtige, og jeg er taknemmelige for de oplysninger, du har skitseret her for at få mig på rette spor

  Bedste til dig

 12. Fantastisk video og præsentation Ben.

  Du sætter på en fremragende show på Ed Dale seminar i begyndelsen af ​​året, og denne opfølgning har gjort det for mig.

  Glæd dig til de næste episoder.

  Tak og teamet

 13. Jeg kan godt lide det domæne samurai .. det hjælper en masse

 14. For det første havde jeg ikke købe MS for at få det lære mig salgsteknikker. Det er ikke din virksomhed. Det gør mig til at tænke, at du prøver at skyde skylden fra uduelighed din software til et andet område. Det er meget ligesom network marketing publikum, der sælger 'rigdom'.

  Når folk begynder at sælge rigdom, du ved, at deres produkt ikke rangerer foruden andre.

  Venligst holde sig til fastsættelse af dine produkt. Hvis jeg får den trafik, jeg har det fint. Så er andre.

  Den
  Ben Stickland svarede:

  Hej Tess

  Desværre stillingen var ikke din 'kop te'. Det indhold, du ser jeg præsenteret for nylig på et seminar, og det blev godt modtaget, så jeg tænkte jeg ville dele det her.

  Jeg har planer om udstationering på en bred vifte af Online Marketing emner, og jeg tror, ​​konvertering er en vigtig del af denne mix.

  Håber der er noget blandt det, der er nyttige for dig.

  Hilsen

  Ben

 15. Ben,

  Tak så meget for at gøre denne workshop. Du har virkelig tændt lyset! Alt handler om trafik, der holder mig vågen om natten, men jeg virkelig bør se på konverteringer. Jeg tror, ​​jeg kan opleve den "tavse afvisning".

  Tak igen, se dig på den næste video

 16. Tak for rettidig information. Jeg tilbragte det sidste år stigende trafik, og nu har jeg indledt processen med konvertering analyse.

  Jeg fandt Googles Webstedsoptimeringsværktøj et helful værktøj.

 17. Hey Ben,

  Tak for den awesome video! Optimering af din konverteringskanal er noget, der ikke får nok opmærksomhed på nettet, men som du har påpeget, er det virkelig, hvad får du har betalt i slutningen af ​​dagen. Jeg kender så mange mennesker, der får en masse trafik til deres websteder, men de er stadig rundt brød, fordi 90% af deres trafik blade uden at gøre noget.

  Ser frem til video # 3, min ven!

  Tak igen Ben,

  Brian
  Brian Rakowskis seneste blog-indlæg ... Herbalife Scam Review - Må de få klager fra Distributors?

 18. De fleste mennesker har gentaget mine tanker. Nogle gange har du bare brug for nogen til at sige "U nødt til at se på dette." Vi kender alle det, men går ned med andre SEO og trafik kørsel strategier, og ikke koncentrere sig om dette.

  På en anden note, Google Optimizer Jeg har kæmpet med - jeg vil virkelig gerne ændre stillinger inden WordPress - så min startside har de seneste 10 indlæg, og det er NO1 for nogle gode sætninger, men jeg ønsker at ændre hvilke indlæg er på top ændre små ting i de stillinger osv, men jeg kan ikke få det til at arbejde - nogen ideer eller skal jeg ændre til en statisk HTML-startside
  Brian Parnalls seneste blog-indlæg ... National Marketing Campaign